Mäklare Helena Prahl Claesson

Helena Prahl Claesson

Om mig

Mitt mål är att leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och fina rekommendationer. Jag tar din bostadsaffär på allvar, är kundfokuserad och ger allt i varje moment för att överträffa förväntningar. För att nå ett högt slutpris är jag övertygad om att det krävs en mäklare som är handlingskraftig och har ett stort engagemang i varje affär. Hör gärna av dig så berättar jag mer hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vesslevägen 4, Näset, Lidingö kommun
  • Imorgon kl 12:15

Vesslevägen 4

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 700 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4
5 747 kr/mån
60 256 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet med härliga sällskapsytor och två bra sovrum. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett ljust och luftigt hem. Helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. Rymlig, inglasad (helt öppningsbar) balkong i underbart syd/väst-läge där det finns plats för balkongmöbler samt planteringar. Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt fräscha ytskikt. Här bor du i en populär förening med garage i huset. Näset är ett naturnära och lugnt område alldeles intill Grönstaskogen med närhet till utegym samt golfbana. Gångavstånd till populära skolor, förskolor samt välsorterad ICA-butik. På Källängstorget finns även frisör, Sushi samt en kvarterskrog. Till Ropsten tar man sig lätt med buss, bil eller cykel på den fina cykelbanan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 3, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun

Kostervägen 3

Lägenhet
Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 350 000 kr
71 m²
2 rum
vån 6/7
3 721 kr/mån
61 268 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och eleganta drömtvåa om hela 71 kvm i ett högt och fritt läge. Tack vare gavelläget i kombination med många fönster i två väderstreck möts du redan i tamburen av ljuset och öppenheten som präglar hela bostaden. Genomgående fina ljusa golv i hela hela lägenheten samt målade väggar. Varje kvadratmeter tas till vara och lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor i det öppna vardagsrummet som sammanflätas med ett platsbyggt kök. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng, gott om förvaring i garderob med skjutdörrar samt en bra arbetshörna. Det lyxiga badrummet är utrustat med golvvärme, en rymlig duschhörna bakom glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Vid behov kan lägenheten med lätthet göras om till en trea. En efterlängtad pärla i en stabil och lågt belånad bostadsrättsförening i ett bra läge på Lidingö. Närhet till goda kommunikationer som tar dig till Stockholm C, Tempo, gym samt en mycket populär sushirestaurang alldeles i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 2