SkandiaMäklarna Lidingö

SkandiaMäklarna Lidingö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herserudsvägen 9A, Herserud, Lidingö kommun
  • Fre 26 apr kl 11:30

Herserudsvägen 9A

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
3 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/5
4 063 kr/mån
79 875 kr/m²

En trevlig välplanerad bostad i mycket gott skick! I avgiften ingår varmgarage. Du bor med gångavstånd till centrum, affärer, Café. Goda kommunikationer och mycket nära innerstan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vesslevägen 4, Näset, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20

Vesslevägen 4

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 700 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4
5 747 kr/mån
60 256 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet med härliga sällskapsytor och två bra sovrum. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett ljust och luftigt hem. Helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. Rymlig, inglasad (helt öppningsbar) balkong i underbart syd/väst-läge där det finns plats för balkongmöbler samt planteringar. Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt fräscha ytskikt. Här bor du i en populär förening med garage i huset. Näset är ett naturnära och lugnt område alldeles intill Grönstaskogen med närhet till utegym samt golfbana. Gångavstånd till populära skolor, förskolor samt välsorterad ICA-butik. På Källängstorget finns även frisör, Sushi samt en kvarterskrog. Till Ropsten tar man sig lätt med buss, bil eller cykel på den fina cykelbanan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 3, Baggeby/Bodal, Lidingö kommun

Kostervägen 3

Lägenhet
Baggeby/Bodal, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
4 350 000 kr
71 m²
2 rum
vån 6/7
3 721 kr/mån
61 268 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och eleganta drömtvåa om hela 71 kvm i ett högt och fritt läge. Tack vare gavelläget i kombination med många fönster i två väderstreck möts du redan i tamburen av ljuset och öppenheten som präglar hela bostaden. Genomgående fina ljusa golv i hela hela lägenheten samt målade väggar. Varje kvadratmeter tas till vara och lägenheten erbjuder generösa sällskapsytor i det öppna vardagsrummet som sammanflätas med ett platsbyggt kök. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng, gott om förvaring i garderob med skjutdörrar samt en bra arbetshörna. Det lyxiga badrummet är utrustat med golvvärme, en rymlig duschhörna bakom glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. Vid behov kan lägenheten med lätthet göras om till en trea. En efterlängtad pärla i en stabil och lågt belånad bostadsrättsförening i ett bra läge på Lidingö. Närhet till goda kommunikationer som tar dig till Stockholm C, Tempo, gym samt en mycket populär sushirestaurang alldeles i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Väpnarstigen 10, Brevik, Lidingö kommun
Väpnarstigen 10, Brevik, Lidingö kommun, bild 2
Väpnarstigen 10, Brevik, Lidingö kommun, bild 3

Väpnarstigen 10

Lägenhet
Brevik, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
3 975 000 kr
81,2 m²
2 rum
vån 4/4
5 629 kr/mån
48 953 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och spatiösa lägenhet om två rum och kök. Smakfullt renoverad från trea till tvåa! Öppen planlösning med snyggt kök med köksö mot vardagsrummet, som avskiljs delvis med öppen bokhylla. Rymligt sovrum och bakom spröjsad glasvägg ett kontor/sovrum eller förvaringsutrymme. Renoverat kaklat duschrum med nya duschväggar, spegelskåp, tvättställ med komod samt ny dörr till wc. Fina parkett golv, ljusa väggar och bakom spegelglasdörrar en stor garderob i hallen. Lägenheten ligger lugnt beläget i Brevik med närhet till affärer, restauranger, Lidingö-tåget och fina naturområden. På bara några minuters promenad kommer man ned till Breviks båthamn och Breviksängen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Larsbergsvägen 43, entréplan, null, Lidingö kommun
Larsbergsvägen 43, entréplan, null, Lidingö kommun, bild 2
Larsbergsvägen 43, entréplan, null, Lidingö kommun, bild 3

Larsbergsvägen 43, entréplan

Lägenhet
Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
5 950 000 kr
99,5 m²
3 rum
6 124 kr/mån
59 799 kr/m²

Trevligt planerad 3:a, möjlig 4:a med fint läge mot grönska och utsikt över Lilla Värtan. Ljust, rymligt vardagsrum och trevligt kök med matplats, båda med fönster mot vattnet och utgång till en stor, underbar balkong i sydväst. Två sovrum, varav ett med klädkammare, badrum, duschrum samt god förvaring med många garderober. Garageplats går att hyra. Välskött och omtyckt förening där stambytet har påbörjats, vilket gör att du har möjlighet att påverka materialvalen i båda badrummen. Hiss finns och går ner till källaren där garaget ligger.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trossvägen 9, 2tr, Gåshaga, Lidingö kommun
Trossvägen 9, 2tr, Gåshaga, Lidingö kommun, bild 2
Trossvägen 9, 2tr, Gåshaga, Lidingö kommun, bild 3

Trossvägen 9, 2tr

Lägenhet
Gåshaga, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
12 950 000 kr
131 m²
3 rum
vån 2/5
7 980 kr/mån
98 855 kr/m²

Välkomna till denna ljusa, trivsamma lägenhet med bästa läge. Sjöutsikt från samtliga fönster, ingen insyn och med balkonger i alla sollägen. Härliga sällskapsytor, två bra sovrum (kan vara fyra), två kaklade badrum/duschrum samt bekvämt kök. Inglasat uterum och två balkonger. Båthamn, strandpromenad och livlig båttrafik utanför fönstren. Restauranger, gym, skolor och förskolor inom några minuters promenad.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solrosvägen 7B, Mölna, Lidingö kommun

Solrosvägen 7B

Radhus
Mölna, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
14 700 000 kr
171 m²
7 rum
549 m² tomt

Välkomna till detta ljusa och fräscha parhus. Huset ligger skyddat med omgivande trädgårdar i ett underbart sjönära område. Smakfullt renoverat med öppna ljusa ytor. Utbyggt med ett extra sovrum med tillhörande duschrum och egen ingång. 4 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplats. Generöst snyggt kök med köksö och rymlig matplats för den stora familjen. Hushållsmaskiner från Mièle och Siemens.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Agavägen 21, lgh 1502, Dalénum, Lidingö kommun

Agavägen 21, lgh 1502

Lägenhet
Dalénum, Lidingö kommun
SkandiaMäklarna Lidingö
10 400 000 kr
102 m²
5 rum
vån 5/5
101 961 kr/m²

Ljus och fräsch ägarlägenhet högst upp i huset. 4 sovrum bra sällskapsytor, två badrum samt stor balkong och terrass,

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt

Visar alla 8