Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rönnbärsgränden 9, Nilstorp, Lunds kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Rönnbärsgränden 9, Nilstorp, Lunds kommun, bild 2
Rönnbärsgränden 9, Nilstorp, Lunds kommun, bild 3

Rönnbärsgränden 9

Radhus
Nilstorp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 500 000 kr
140 m²
6 rum
271 m² tomt

Välkommen till Nilstorp, där denna omsorgsfullt renoverade 60-talspärla står redo att välkomna er till ett boende med hög trivselfaktor. Med omfattande renoveringar gjorda mellan 2020 och 2022 är detta hem en smakfull blandning av modern standard och husets genuina charm. På framsidan finns en stensatt uppfart med utrymme för en bil och en elbilsladdare är installerad. Det underbara sydvästläget nyttjas väl med ett trädäck och planteringslådor. Den härliga atriumgården till baksidan av huset är en fridfull oas där ni kan koppla av och njuta av tillvaron. Atriumgården är skapad för maximalt med livsnjuteri och minimalt med underhåll. Väl inne möts ni av en hall där hög standard och fingertoppskänsla för materialval. Det smakfullt renoverade köket är husets hjärta och erbjuder gott om plats för matlagning och socialt umgänge. Inredningen från Epoq kombinerar stil och funktion på bästa sätt. Vardagsrummet med öppen planlösning ger generöst utrymme för avkoppling och umgänge och stora fönster som släpper in härligt ljus och ger utsikt mot atriumgården. Huset erbjuder upp till fem sovrum, varav fyra med utsikt mot atriumgården. Det centralt belägna badrummet är smakfullt renoverat med färger och mönster. Här finns även en färgsprakande gästtoalett och ett tvättstuga som kombineras av duschutrymme. Denna pärla har genomgått omfattande renoveringar så som bilat upp betongplattan och lagt in vattenburen golvvärme, nytt tak, nya fönster, dränerat om, bytt ut samtliga ytskikt på insidan och installerat solceller för att nämna några. Här kan ni flytta raka vägen in! Med närhet till bekvämligheter som skola, förskola och matbutik samt promenadavstånd till centrum är detta ett hem som erbjuder både lugn och närhet till stadslivet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Uardavägen 3, Östra Torn, Lunds kommun

Uardavägen 3

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
104,6 m²
4 rum
7 211 kr/mån
35 851 kr/m²

Välkommen till detta härliga radhus i det eftertraktade och familjevänliga brf Djingis Khan. På 104,6 kvadratmeter fördelat över två plan erbjuder detta radhus både komfort och funktionalitet. Vid entrén välkomnas ni av en stensatt uteplats som bjuder in till morgonsolen, medan ni på det rymliga trädäcket på baksidan kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. Området präglas av lugn och grönska, vilket ger en harmonisk atmosfär att trivas i. Framsidan ramas in av ett vackert syrénträd med ljuvliga vita blommor. Den ljusa hallen hälsar er välkomna med vita väggar och grå pärlspont. Härifrån leder vägen till det renoverade och charmiga köket i Djingis anda. Köket pryds av vita spegelluckor och genom fönstret kan ni följa aktiviteterna på gården medan ni förbereder familjemiddagen. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge. Ljuset flödar in genom fönstren mot uteplatsen och ger rummet en luftig och inbjudande atmosfär. Möjlighet finns att skapa ett fjärde sovrum om så önskas. Uteplatsen i västerläge har gott om utrymme för matgrupp, grill och blir en plats att njuta av under sommarens varma dagar. Den gemensamma grönytan utanför ger ytterligare utrymme för lek och aktiviteter för både stora och små. På övre plan möts ni av en rymlig hall som leder till tre väl tilltagna sovrum och ett badrum. Badrummet har bekvämligheter som badkar och tvättmaskin. Läget på Uardavägen är riktigt bra då ni både har nära till stadsbuss och spårvagn. Från bostaden har ni nära till det tillhörande förrådet vid parkeringen och ni har dessutom nära till Vita Huset där ni bland annat kan boka den gemensamma tvättstugan för stortvättar. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi, samt är känd för sin gemenskap, sitt kulturliv och för sina unika gårdar. Området har bra buss- och spårvagnskommunikationer. En kort promenad tar dig till Brunnshögs levande citymiljö där ni finner bl.a. matbutik, caféer & restauranger, och gym och inom kort även vårdcentral, skola, apotek, systembolag och mycket mer. Förskolor, skolor och matbutik inom promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

Prästvägen 30, Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun

Prästvägen 30

Lägenhet
Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 275 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
5 209 kr/mån
41 364 kr/m²

Gemytlig lägenhet om 55m² på tredje våningen med hiss från markplan. Lägenheten har en ljus, öppen och trivsam planlösning med kök, matplats och vardagsrum om 33m². Sovrum med stor garderob bakom skjutdörrar och utgång till balkong. Balkongen om 9m² är inglasad med fritt läge mot väster. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Det är ett 55+ boende där man måste vara fyllda 55år för att få köpa. Förråd tillhör. P-plats eller carport finns att hyra. Samlingslokal och övernattningslägenhet finns att hyra i föreningen. Centralt läge i Löddeköpinge. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Nordmannavägen 90, Linero, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:15
Nordmannavägen 90, Linero, Lunds kommun, bild 2
Nordmannavägen 90, Linero, Lunds kommun, bild 3

Nordmannavägen 90

Radhus
Linero, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
118 + 129 m²
5 rum
446 m² tomt

I det familjevänliga och bilfria området på Nordmannavägen finner ni ett av de omtyckta enplanshusen med källare. Huset uppfördes 1972 och ritades av Sten Samuelson Arkitektkontor. Ni kan parkera bilen i det medföljande garaget med elbilsladdare och har en kort promenad till huset som har ett riktigt bra läge med hörntomt. Trädgården är placerad i sydvästläge som är härligt uppvuxen och som omges av mycket grönska. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar! Husets kvadratmeter är fördela över 118 kvm på entréplan och en stor källare om 129 kvm. Redan i hallen sätts tonen för de välplanerade ytorna. Ni möts av härligt ljusflöde som strömmar fritt genom våningsplanet. Från hallen leds ni vidare till gästtoalett, helkaklat badrum och tre rymliga sovrum. Det renoverade köket med för området unik planlösning bjuder in till matglädje och ni har en stor matplats bredvid där långbordet kan dukas fram och härliga middagar kan njutas av med familj och vänner. Planlösningen är öppen mellan matplats och vardagsrum vilket bidrar till de sociala ytorna. Källaren är en guldgruva! Ni finner ett stort hobbyrum med plats för lek, aktiviteter och kalas. Ett arbetsrum, tre förråd, stort gästrum, grovkök samt badrum kombinerat med tvättstuga. Här har ni ett hus med hög trivselfaktor och som bjuder in till umgänge. I området finner ni både skolor och förskolor. Ni har nära till mataffär, busshållplatser samt cykelväg till centrala Lund. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Iliongränden 172, Östra Torn, Lunds kommun
  • Imorgon kl 15:00
Iliongränden 172, Östra Torn, Lunds kommun, bild 2
Iliongränden 172, Östra Torn, Lunds kommun, bild 3

Iliongränden 172

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
100,5 m²
4.5 rum
6 936 kr/mån
38 756 kr/m²

I familjevänliga och mycket omtyckta brf Djingis Khan finner ni detta välplanerade radhus med gavelläge. Ni möts av en uteplats med morgonsol på framsidan. Till denna bostad har det gjorts en smakfull tillbyggnad vilket skapar otroligt bra förvaringsmöjligheter i hallen. Redan i hallen sätts tonen för bostadens personliga och hemtrevliga karaktär. Från hallen kommer ni vidare till en gästtoalett och vardagsrum. Köket är otroligt bra planerat och den förra hallen har öppnats upp för att skapa en större köksyta. Den mörka inredningen kombineras av många smarta finesser så som blandare med kokande vatten, och gör matlagningen till ett nöje. Från vardagsrummet tar ni er ut till den väl tilltagna uteplatsen i sydvästläge. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar och ett fantastiskt magnoliaträd bidrar till den härliga atmosfären. Läget är lummigt med mycket grönska i omgivningen. På övre plan kommer ni upp till en hall med förvaringsutrymme och leds vidare till tre sovrum varav ett med ett sammanhängande arbetsrum. Badrummet är renoverat samt helkaklat och kombineras av en egen tvättstuga. I Brf Djingis Khan bor du i ett socialt och bilfritt område där grannar värnar om varandra och det alltid är något roligt på gång. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi, samt är känd för sin gemenskap, sitt kulturliv och för sina unika gårdar. Området har bra buss- och spårvagnskommunikationer. En kort promenad tar dig till Brunnshögs levande citymiljö där ni finner bl.a. matbutik, caféer & restauranger, och gym och inom kort även vårdcentral, skola, apotek, systembolag och mycket mer. Förskolor, skolor och matbutik inom promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Rudeboksvägen 930, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00

Rudeboksvägen 930

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 595 kr/mån
28 012 kr/m²

På populära Gunnesbo och otroligt omtyckta brf Domarringen finner ni denna välplanerade trea som är belägen i markplan. Läget är riktigt bra då ni bor i ett bilfritt område samtidigt som ni har nära till både parkeringsplatserna och tågstationen. Till lägenheten har ni två uteplatser – en stensatt uteplats på framsidan och en uteplats med trädgårdstäppa på baksidan. De två uteplatserna skapar solsäkert solläge där ni kan njuta av solen under större delen av dagen. På in sidan kommer ni in i en rymlig hall och leds vidare till stort vardagsrum gott om plats för familj och vänner att umgås. Vardagsrummet får in fint ljusflöde genom flertalet fönster ut mot gården. Köket är centralt placerat med en utgång till uteplatsen. De två sovrummen är båda rymliga och har garderobsförvaring. Vidare finner ni ett badrum och ett tvättrum. Här bor ni i en omtyckt förening med stabil ekonomi som har gjort löpande underhåll av fastigheterna. Från lägenheten har ni nära till både tågstation och stadsbuss som enkelt ta er vidare till Lund C eller i riktning Malmö eller Helsingborg. I området har ni förskolor, skola, promenadstråk i Nöbbelövs mosse samt en 4H gård. Ett område att trivas i! Varmt välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Iliongränden 314, Östra torn, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Iliongränden 314, Östra torn, Lunds kommun, bild 2
Iliongränden 314, Östra torn, Lunds kommun, bild 3

Iliongränden 314

Radhus
Östra torn, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
80 m²
4 rum
5 573 kr/mån
40 000 kr/m²

I omåttligt populära Brf Djingis Khan finner ni detta välplanerade bostadsrättsradhus med bl.a. renoverat kök och badrum, rogivande ytskikt, och två uteplatser med bästa läge. I Brf Djingis Khan bor du i ett socialt och bilfritt område där grannar värnar om varandra och det alltid är något roligt på gång. Föreningen är känd för sin gemenskap, sitt kulturliv och för sina unika gårdar. En kort promenad tar dig till Brunnshögs levande citymiljö där ni finner bl.a. matbutik, caféer & restauranger, och gym och inom kort även vårdcentral, skola, apotek, systembolag och mycket mer. Längre ner i området finns även två otroligt uppskattade parker, varav en Lunds största. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Grisslevägen 4, Väster, Lunds kommun
  • Tor 16 maj kl 16:30
Grisslevägen 4, Väster, Lunds kommun, bild 2
Grisslevägen 4, Väster, Lunds kommun, bild 3

Grisslevägen 4

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/6
4 064 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkomna till Grisslevägen 4, en lägenhet med det bästa av två världar! Här bor ni i ett lugnt och grönskande område och har samtidigt promenadavstånd in till stadskärnan med citylivets utbud. Lägenheten har en av föreningens bästa placeringar. Läget på hörnan ger ett underbart ljusinsläpp som ger hög trivselfaktor, och placeringen på markplan skapar härlig radhuskänsla. Uteplatsen är belägen i solsäkert sydvästläge där ni kan njuta av många sköna soltimmar. Både uteplatsen och föreningens grönområde utanför omges av en häck som gör att ni har minimalt med insyn. Lägenhetens 76 kvadratmeter är otroligt välplanerade. Ni kommer in i en rymlig hall och möts direkt av ett härligt ljusflöde. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare. Ni följer ljusflödet och kommer vidare till ett stort vardagsrum som har öppen planlösning mot kök och matplats. En social planlösning med gott om utrymme för umgänge och härliga middagar tillsammans med familj och vänner. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det helkaklade badrummet går i tidlösa kulörer och kombineras av bekvämligheten med egen tvättmaskin och torktumlare. Ett socialt och bekvämt boende där ni kan njuta av livet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Merkuriusgatan 17, Planetstaden, Lunds kommun
Merkuriusgatan 17, Planetstaden, Lunds kommun, bild 2
Merkuriusgatan 17, Planetstaden, Lunds kommun, bild 3

Merkuriusgatan 17

Villa
Planetstaden, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
13 000 000 kr
201 + 99 m²
6 rum
922 m² tomt

Denna underbara funkisvilla, belägen på en hörntomt i ett charmigt villakvarter, erbjuder ett hem där historisk elegans möter modern komfort. Villan är byggd 1939, smakfullt utbyggd 1965 och detta hem bjuder på välplanerade ytor och en trädgård som är som en egen park. En grön oas väntar på baksidan, optimalt placerad för maximalt med sol från morgon till kväll. Här kan ni njuta av lugnet och avskildheten bland blommande fruktträd. Ett fristående garage har plats för två bilar. Den ståtliga entrén välkomnar med ett naturligt ljus och en elegant trappa i dansk design. Vid entrén finns även en gästtoalett samt ett kapprum. Vardagsrummet är generöst till ytan och får karaktär av stora fönster, en dekorativ öppen spis och fiskbensparkett. I anslutning ligger matsalen, perfekt för långa middagar med nära och kära. Hemmets hjärta är det smakfullt renoverade köket, komplett med moderna bekvämligheter och generösa förvaringsmöjligheter. Köksön blir en naturlig samlingspunkt med plats för både matlagning och sociala stunder. På det övre planet finns fyra sovrum, vart och ett med sin egen unika charm. Det stora sovrummet har tillgång till balkong i söderläge. På ovanvåningen finns även två smakfullt renoverade badrum. Källarplanet erbjuder mångsidiga utrymmen, inklusive ett allrum som passar utmärkt för hobbyaktiviteter eller som gästrum, samt en bastu för avkoppling. Här finns även praktiska förvaringsutrymmen och en stor tvättstuga. Huset har genomgått flertalet renoveringar och uppdateringar under åren, såsom omfattande tillbyggnad, renovering av kök och badrum, byte av tak, fönster och uppvärmningssystem, och nu senast målning av flertalet rum samt sockel och garageportar. Ett fantastiskt hem med en historia att berätta och en framtid att njuta av. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun
  • Mån 13 maj kl 17:45
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Ringtonsgränden 2

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
45 + 9 m²
2 rum
vån 0/8
4 087 kr/mån
53 222 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva marklägenhet som präglas av sina naturnära och högkvalitativa materialval och sitt unika läge med direktaccess till såväl pool som bastu, en dröm för livsnjutaren! Bostaden har en genomtänkt planlösning med hall, klädkammare och badrum placerade i souterräng vilket bidrar till att bostaden upplevs större än sina kvadratmeter. Kök och vardagsrum har en luftig öppen planlösning där såväl soffgrupp som matplats ryms och sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng. Stora fönsterpartier med helglasade altandörrar i såväl sovrum som kök bidrar med ett härligt ljusflöde och en rogivande utsikt mot den grönskande innergården. Från köket nås den väl tilltagna altanen som leder en vidare till innergård, pool och bastu. En kort hisstur upp till översta våningen tar en till föreningens gemensamma spabalkong där man kan avnjuta ett avkopplande jacuzzibad med en otrolig utsikt över Lund. Brf Det Goda Vattnet är en unik förening med fokus på hållbarhet och ett gott liv. Här har de boende tillgång till bland annat naturpool med intilliggande bastu, spabalkong med jacuzzi samt cykel- och bilpooler. Byggnaden är ritad av den prisbelönta arkitekten Cord Siegel vars signum, råa betongelement, präglar samtliga bostäder i föreningen. Föreningen är centralt placerad i expansiva Brunnshög med närhet till all tänkbar service. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun
  • Idag kl 14:00
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun, bild 2
Högs byväg 84-0, Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun, bild 3

Högs byväg 84-0

Villa
Löddeköpinge - Hög, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 200 000 kr
182 + 16 m²
7 rum
1 499 m² tomt

Välkomna till denna toppmoderna 1,5 plans villa belägen på ett underbart fritt läge i utkanten av Löddeköpinge. Boningshus om 198m² med smakfulla detaljer och materialval som ger ett hållbart och trivsamt boende. På entréplan välkomnas man av ett öppet och ljust kök, vardagsrum med ingång till vinterträdgård, två sovrum, badrum med dusch, gästtoalett och tvättstuga. Ovanvåning erbjuder tre sovrum, allrum, klädkammare och ett stort badrum med både dusch och badkar. Genomtänkt arkitektritad trädgård med trivsamma umgängesytor och underbart läge för fina solnedgångar! Garage och förråd om ca 32m². Uppfart med plats för flera bilar. Cykelväg utanför som leder in till Löddeköpinge och Kävlinge. Busshållplats ca 500m. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Valdemars väg 88, Linero, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:30

Valdemars väg 88

Radhus
Linero, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 475 000 kr
108,5 m²
4 rum
7 607 kr/mån
32 028 kr/m²

På Valdemars väg bor ni i ett lugnt, grönskande och trivsamt område utan biltrafik. Radhusets 108,5 kvm är mycket välplanerade och fördelade på två plan. Ett perfekt boende för barnfamiljen! Ni kommer in i en rymlig hall och möts av fint ljusflöde. Köket har ljus, modern inredning och ett fint burspråk som ger karaktär till rummet. Bredvid finner ni grovköket som är utrustat med egen tvättmaskin och har utrymme till förvaring. Badrummet renoverades 2023 och går i tidlösa färger och smakfulla materialval. Det stora vardagsrummet bjuder in till umgänge. På övre plan kommer ni upp till en möblerbar hall som har perfekta platsen för hemmakontoret. Här finns tre rymliga sovrum samt ett badrum. Till baksidan av radhuset finns en uteplats med grästäppa som är belägen i solsäkert sydvästläge. Stora delar av bostaden har renoverats under 2022–2023 där stor vikt har lagts vid hållbarhet (en del är Svanenmärkt) och genomtänkta materialval. Området är mycket uppskattat bland barnfamiljer då det finns stor variation av lekplatser. Här har ni det bästa av två världar! Ni har naturen, trevliga promenadstråk och lugnet runt husknuten, samtidigt som ni har nära till stadsbuss som tar er smidigt in till centrala Lund och stadslivets bekvämligheter. Inom promenadavstånd finner ni Linero C med en välsorterad mataffär, gym, vårdcentral, bibliotek, apotek och pizzeria. Både skola och förskolor är belägna i närområdet. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Vipeholms allé 51, Vipeholm, Lunds kommun

Vipeholms allé 51

Lägenhet
Vipeholm, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 852 kr/mån
43 478 kr/m²

Med ett underbart gavelläge fylls lägenheten med naturlig och trivsamt ljusflöde. Lägenhetens 69 kvm är mycket välplanerade. Ni kommer in i en rymlig hall med extra förvaring i form av skjutdörrsgarderober, och leds vidare till det underbara vardagsrummet. Naturligt ljus strömmar in i rummet genom fönster åt två väderstreck. Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket dom bjuder in till både till härliga umgängesytor och avkoppling. Flera smakfulla tillval har gjorts i form av ljusa och moderna parkettgolv, väggar målade i ljusgrå kulör som bidrar till trivselfaktorn, massiva innerdörrar och ett mörkblått kök med karaktär. I det underbara sydvästläget kan ni njuta av många härliga soltimmar på den stora balkongen. Fastigheten är byggd i souterräng vilket gör att balkongen blir belägen på andra våningen. Badrummet är centralt placerat, helkaklat i neutrala kulörer och kombineras av egen tvättstuga. De två sovrummen har olika storlekar och är enkla att möblera med både säng och en extra möbel. Här har ni nyproduktionens alla fördelar och kan flytta raka vägen in. Läget är grönt och lummigt som fylls av härlig grönska under sommarhalvåret. Ni kan enkelt ta er in till centrala Lund med cykel via Harderbergaspåret som ligger precis intill, alternativt med stadsbussen som avgår med täta avgångar. Från lägenheten har ni promenadavstånd till förskola, skolor och matbutik. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Fjärshusgatan 3, Kågeröd - Kråkebacken, Svalövs kommun
  • Budgivning pågår

Fjärshusgatan 3

Villa
Kågeröd - Kråkebacken, Svalövs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
123 m²
5 rum
607 m² tomt

Välkomna till detta praktiska, lättskötta och barnvänliga boende beläget på Kråkebacken, ett mysigt område i norra delen av Kågeröd. 1,5 plans villa om 123m² med härlig tomt för barnens lek och invändigt möts man av fyra sovrum, rymligt vardagsrum, kök med matplats, två badrum- ett med dusch och ett med badkar, tvättstuga och bra klädkammare. Uteplats med spabad. Nyare värmepump från IVT ger skön värme och sansade elräkningar. Garage och förråd. Nära förskola, F-6 skola, mataffär och buss- samt tågstation med bra kommunikation till Svalöv, Lund, Malmö och Helsingborg.

Radhusvägen 7C, Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun

Radhusvägen 7C

Radhus
Löddeköpinge - nära centrum, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
78,5 m²
3 rum
5 762 kr/mån
38 153 kr/m²

Välkomna till Radhusvägen och denna praktiska 3:a på lugnt läge i området. Ett bekvämt och trivsamt bostadsrättsradhus nära Lödde centrum, kommunikationer och strövområden. Perfekt tillfälle för er som söker lägenhet med liten trädgård! Entréplan om 78,5m² fördelat på två sovrum, helkaklat badrum med dusch, ett underbart luftigt kök, ljust vardagsrum med flera fönster och utgång till uteplats. I källaren finns extra bonusytor om ca 46m² i form av allrum/sovrum, klädkammare och tvättstuga. I källarplan finns dessutom ett stort förråd om ca 22m² som tillhör lägenheten. Garageplats tillhör. Välkomna!

  • Uteplats
Parternas gränd 75, Norra Fäladen, Lunds kommun

Parternas gränd 75

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
4 075 kr/mån
32 292 kr/m²

På lugnt läge högst upp i huset finner du denna välplanerade tvåa som präglas av sitt fantastiska ljusinsläpp och sitt unika rundade tak med slående takhöjd. Bostadens hjärta ligger i det kombinerade kök och vardagsrummet där du enkelt rymmer såväl soffgrupp som matplats och förvaringsmöbler. Sovrummet är väl tilltaget med plats för både dubbelsäng och kontorshörna. Badrummet är rymligt, helkaklat i neutrala kulörer samt utrustat med tvättpelare. Här bor du med närhet till bl.a. mataffärer, restauranger, universitetet, Ideon-området samt till grönområden så som S:t Hans backar. Centrum nås enkelt både via cykel, kollektivtrafik och bil och läget är dessutom utmärkt för dig som pendlar till Malmö. Varmt välkommen på visning!

Killebäcksvägen 12, Sandskogen - Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Killebäcksvägen 12

Villa
Sandskogen - Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
1 471 m² tomt

I gemytliga Sandskogen som omges av härlig skogsmiljö och doft av tall, finner ni huset på Killebäcksvägen 12. En välplanerad enplansvilla med stor och härlig tomt om 1 471 kvm. Huset uppfördes 1994 och har 98 kvm boarea samt ett fristående garage med utrymme för både bilar och förvaring. Från husets entré leds ni vidare till ett vardagsrum med underbar volym och ljusflöde tack vare tak öppet mot nock. Här finns en braskamin som ger extra mysfaktor under vinterhalvåret. Vidare finner ni tre sovrum i varierande storlekar, en renoverad och helkaklad toalett samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. Även i köket är den härliga takhöjden påtaglig och får ett modernt intryck tillsammans med den ljusa köksinredningen. Vid gaveln finner ni grovköket med ingång nära uppfarten som blir den perfekta vardagsingången. I trädgården har ni härlig gräsyta som ramas in av flertalet träd och ger känslan av att vara ett med naturen. Här finns dessutom flertalet fruktträd samt en jordkällare. Från Sandskogen har ni nära till Järavallens strövområde, stranden i Barsebäck och Barsebäcks golfklubb. Det är cykelavstånd till centrala Löddeköpinge med utbud av bland annat matbutik, vårdcentral, gym och bibliotek samt nära till skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 17