Mäklare Magnus Lind

Magnus Lind

Om mig

Det är jag som är Lind och jag har jobbat som fastighetsmäklare i sydvästra Skåne i 30 år. Nu har jag koncentrat mig till Lundabygden och dess omnejd. Som person är jag mycket energisk och ger aldrig upp, det finns alltid möjligheter. Fritiden ägnar jag åt mina barn och idrott. Gillar att hålla igång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulrikedalsvägen 15D, Centralt / Nilstorp, Lunds kommun

Ulrikedalsvägen 15D

Radhus
Centralt / Nilstorp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 975 000 kr

105 m²

4 rum

237 m² tomt

På Ulrikedalsvägen bor ni med unikt läge – här bor ni i centrala Lund samtidigt som ni bor i en lummig, lugn och familjevänlig återvändsgata. Ett mycket välplanerat boende med vardagsrum, kök, badrum och tvättrum på entréplan. Ovanvåningen bjuder på tre sovrum och ett helkaklat badrum. Vinden är inredd och har golvyta om 18 kvm. Lättskött trädgård i underbart sydvästläge som är insynsskyddad och där ni kan njuta av många härliga soltimmar. Uppfart till två bilar och stor gästparkering finns i området. Välsorterad matbutik finns över gatan och förskola samt grundskolorna Vegalyckan och Järnåkraskolan ligger inom promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Arkeologvägen 98, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Sön 2 apr kl 13:00

Arkeologvägen 98

Radhus
Gunnesbo, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 895 000 kr

126 m²

5 rum

255 m² tomt

På Arkeologvägen bor ni ett familjevänligt och bilfritt område. Detta parhus är mycket välplanerat och har hög standard. Ni har härlig trädgårdsyta och två trädäck där ni kan njuta av solen från morgon till kväll och trädgården är fri från insyn. Husets 126 kvm är fördelade på två plan. På entréplan finner ni hall, kök, vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga. På övre plan har ni hall, tre sovrum samt ett badrum. Under de senaste fem åren har man bytt fönster, ytterdörrar, fjärrvärmecentral, parkettgolv, ytskikt, kök och anlagt ny trädgård. Här kan ni flytta raka vägen in! Här är ni del av en välskött samfällighet som bland annat ombesörjer renhållning, TV/Internet via fiber och garageplats med laddstolpe. Ni har promenadavstånd till skola och förskola. I området finns även buss- och tågkommunikationer, nära flera stora mataffärer, ni har nära till trevliga promenadstråk i naturen och når Lund C inom ca 10 min cykelavstånd. Välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Rudeboksvägen 530, Gunnesbo, Lunds kommun
Rudeboksvägen 530, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 2
Rudeboksvägen 530, Gunnesbo, Lunds kommun, bild 3

Rudeboksvägen 530

Radhus
Gunnesbo, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

5 500 000 kr

140 m²

4 rum

485,5 m² tomt

På Rudeboksvägen 530 och populära Gunnesbo finner ni ett av de eftertraktade parhusen med 140 välplanerade kvadratmeter. Ytorna är fördelade på två plan. Ni har de sociala delarna kök, matplats och vardagsrum på entréplan och de två sovrummen och ett allrum (som kan göras om till två sovrum) finns rofyllt på övre plan. Båda badrummen är helkaklade varav ett har en bastu. Det finns plats för tre bilar som kan parkeras i carport eller på uppfarten. Trädgården går runt gaveln på huset och bjuder på allt från två uteplatser, blomsterrabatter och ett växthus. Det är promenadavstånd till skola, förskola och tågstation (tåg i riktning mot Malmö och Helsingborg). Stadsbussen avgår ca 100 m från huset och ni når Lund C på ca 10 minuters cykelavstånd. I närområdet finns omtyckta Nöbbelövs mosse med trevliga promenadstråk samt en 4H-gård. Större matbutiker och shopping finns i området. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Rapsvägen 12, Södra Sandby, Lunds kommun

Rapsvägen 12

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

4 600 000 kr

164 m²

6 rum

432 m² tomt

I ett lugnt och gemytligt villakvarter som präglas av mycket grönska finner ni huset på Rapsvägen 12. Trädgården är belägen i underbart sydostläge och har trevlig gräsyta, trädäck och ett uterum. Husets 164 kvm är fördelade på två plan. På entréplan finner ni underbar yta där kök, matplats och vardagsrum har öppen planlösning med fönsterpartier ut mot trädgården. Vidare kommer ni till två sovrum, badrum, tvättrum, toalett och klädkammare. På övre plan kommer ni upp till ett rymligt allrum, två sovrum samt badrum. Huset passar utmärkt för den stora familjen då planlösningen är flexibel och det går att skapa fler sovrum. Södra Sandby är omtyckt för sin kombination av bra närservice, busskommunikationer till Lund och närheten till naturen. Både skolor och förskolor finns i området. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Åttegränd 8, null, Staffanstorps kommun

Åttegränd 8

Villa
Staffanstorps kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling

3 800 000 kr

107,9 m²

4 rum

516 m² tomt

En sällsynt pärla som är belägen i Hjärups äldsta bebyggelse på pittoreska Åttegränd. Huset anno 1849 har äldre stil invändigt och charmiga detaljer såsom synliga takbjälkar och ett rosa kök. Golvarean om 107,9 kvm rymmer hall, kök, allrum och vardagsrum med ett litet sovrum på entréplan. På övre plan finns ett större allrum/sovrum, badrum och sovrum. I trädgården har ni sol från morgon till kväll. Flera träd ger härlig grönska och under våren samt sommaren blommar här mängder av tulpaner och stockrosor. Uppvärmning med vattenburen el och ny panna från 2021. Huset säljs med friskrivningsklausul. Från Hjärup har ni pendlingsavstånd till både Lund och Malmö. Bra kommunikationer finns i form av tåg, regionbuss och cykelvägar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 5