Mäklare Magnus Lind

Magnus Lind

Om mig

Det är jag som är Lind och jag har jobbat som fastighetsmäklare i sydvästra Skåne i 30 år. Nu har jag koncentrat mig till Lundabygden och dess omnejd. Som person är jag mycket energisk och ger aldrig upp, det finns alltid möjligheter. Fritiden ägnar jag åt mina barn och idrott. Gillar att hålla igång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Tvärgatan 21, Centralt, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Stora Tvärgatan 21

Villa
Centralt, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 200 000 kr
64 m²
4 rum
172 m² tomt

Hur många gånger har man inte promenerat förbi de vackra gatuhusen bland de pittoreska kullerstensgatorna och drömt sig bort om att bo i ett av dem? Detta charmiga gatuhus anno 1853 är beläget i det område som en gång i tiden utgjorde Lunds medeltida stadskärna. Här kan ni bo i ett hus som besitter en stor dos karaktär samtidigt som ni har promenadavstånd till citylivets utbud. De 64 kvadratmeterna är fördelade på två plan. Ni kommer in i en liten hall och leds vidare till ett sovrum, badrum, förråd och vardagsrum med ett litet kök. På övre plan finner ni ett allrum och ett sovrum. Trädgården i västerläge har all potential att förvandlas till en mindre oas. Tänk om väggar kunde tala och berätta om alla dessa historier och livsöden som sträcker sig bak till slutet av 1800-talet. Nu har du möjligheten att skriva framtidens historia. Varmt välkommen på visning!

Skatbogatan 12, Husie - Virentofta, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Skatbogatan 12

Radhus
Husie - Virentofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
105 m²
4 rum
355 m² tomt

Ett mycket välplanerat enplanshus i vinkel med trädgård i solsäkert söderläge. Ett inglasat uterum förlänger utesäsongen. Ett gediget stenhus om 105 kvm med hall, kök med äldre inredning och stort vardagsrum i vinkel med originalparkett och som får in underbart ljusflöde. Vidare finner ni tvättstuga, gästtoalett, klädkammare och badrum. Här finns tre sovrum med varierande storlekar. Till huset har ni ett garage med en bilplats samt förråd och verkstad. Huset är väl omhändertaget men med äldre inredning invändigt som skapar möjligheter att forma huset efter tycke och smak. Huset är beläget på en lugn återvändsgata i mysiga och grönskande Virentofta. Här trivs både stora och små. Välkommen på visning!

Stralsundsvägen 58, Östra Torn, Lunds kommun

Stralsundsvägen 58

Radhus
Östra Torn, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
93 m²
4 rum
7 247 kr/mån
38 656 kr/m²

På barnvänliga och gemytliga Stralsundsvägen finner ni detta trevliga radhus. Bostadens 93 kvm är disponerade på två plan. Området är bilfritt och omges av mycket grönska under sommarhalvåret. Husen har vackra tegelfasader och inbjudande entréer med stenlagd uteplats. Intill entrén finns det förvaringsmöjligheter i ett förråd. Ni kommer in i en hall med härligt ljusflöde och det finns generösa förvaringsutrymmen under trappan. På entréplan har ni ett helkaklat badrum kombinerat med tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum har öppen planlösning – perfekta ytan till umgänge. I härligt sydvästläge finns ett trädäck samt täppa där ni kan njuta av många härliga soltimmar. På övre plan finns ytterligare ett kaklat badrum. Bostadens tre sovrum finns rofyllt placerade på denna våning. Här bor du på ett unikt läge på gränsen mellan lugna och lummiga Östra Torn och Brunnshögs levande citymiljö. Skolor och förskolor finns i området. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Uteplats
Astrakanvägen 11 A o B, Nilstorp, Lunds kommun
Astrakanvägen 11 A o B, Nilstorp, Lunds kommun, bild 2
Astrakanvägen 11 A o B, Nilstorp, Lunds kommun, bild 3

Astrakanvägen 11 A o B

Villa
Nilstorp, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
243 + 53 m²
5 rum
894 m² tomt

I hjärtat av underbara Nilstorp, med tilltagen hörntomt om 894 kvm, finner ni ett större hus och ett mindre gårdshus. Huvudhuset uppfördes 1975. På entréplan finner ni huvudentré och leds vidare till stort kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där ni även har en eldstad. Ni har ett badrum, två sovrum, grovkök och grovingång. På övre plan kommer ni upp till ett stort allrum som kan delas upp i fler sovrum. Vidare finns toalett och ett sovrum. Trädgården i sydvästläge är härligt grönskande och en pool plockar hem semesterkänslan till hemmaplan. Intill huset har ni trädäck med plats för långbord och grill där många härliga timmar kan spenderas. Gårdshuset uppfördes 1931 och rymmer på sina 69 kvm kök, toalett, vardagsrum/matplats, sovrum, badrum/tvättstuga och mindre sovrum/kontor. Detta hus passar utmärkt att hyra ut och få ner sin driftkostnad. Nilstorp är populärt då ni bor lugnt och lummigt och har samtidigt nära till populära skolor och alla bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Snorres väg 65, Linero, Lunds kommun

Snorres väg 65

Radhus
Linero, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
81,5 m²
3 rum
6 460 kr/mån
33 067 kr/m²

I omtyckta och välskötta brf Valdemar finner ni detta välplanerade parhus som är beläget i ett lugnt och bilfritt område. Här bor ni med ett riktigt bra läge där det är luftigt mellan husen, en gröning precis bredvid och nära till parkeringsplatserna. Bostadens 81,5 kvadratmeter är bekvämt fördelade på ett plan vilket passar för såväl gammal som ung. På framsidan möts ni av en stensatt uteplats där ni kan njuta av solen under eftermiddagen. Den inglasade entrén förlänger utesäsongen och skapar perfekta fikaplatsen året om. Detta utrymme är även perfekt för er med barn då blöta ytterkläder kan lämnas utanför bostaden. På baksidan har ett underbart uterum byggts till som ger plats för både matbord och sittgrupp. Även på baksidan finns det en stensatt uteplats med sol på förmiddagen. Väl i bostaden möts ni av en ljus hall. Här finns garderobsförvaring och en rymlig klädkammare längre in. Ni leds vidare till ett rymligt kök med gott om både arbetsytor och förvaring, samt ett grovkök som är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är helkaklat. Bostaden hade ursprungligen två sovrum. I det ena har ni generös yta samt garderober med skjutdörrar. Det andra sovrummet har öppnats upp mot vardagsrummet och skapar idag en trevlig matplats med halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Detta rum kan enkelt återställas till ett sovrum för den som önskar detta. Stadsbuss går från området med täta avgångar, ni har bra cykelvägar till Lunds centrum samt trevliga promenadstråk i naturen. Ni har nära till Linero centrum där det bl.a. finns välsorterad matbutik, restaurang, gym och vårdcentral. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Soluppgången 24, Brunnshög, Lunds kommun

Soluppgången 24

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 095 000 kr
106 m²
5 rum
vån 1
6 182 kr/mån
38 632 kr/m²

I december 2023 kommer denna nyproducerade och otroligt välplanerade femma vara redo för inflyttning. Här bor ni bekvämt på markplan och har två härliga uteplatser att nyttja. Den ena uteplatsen är belägen i anslutning till kök/vardagsrum, och den andra finns vid ett av sovrummen. De sociala ytorna finns centrerade i lägenheten vilket bjuder in till umgänge. Köket från Marbodal finns i öppen planlösning mot vardagsrummet. De fyra sovrummet finns i varierande storlekar och är utplacerade i olika delar av lägenheten där varje familjemedlem får sitt eget utrymme. I anslutning till hallen har ni ett stort förråd samt två helkaklade badrum varav ett är kombinerat med tvättstuga. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och trestavs ekparkett. Kombinationen av hög takhöjd och ljusinsläpp genom flera fönster skapar en härlig volym och trivsam atmosfär i lägenheten. Föreningen är centralt placerad i expansiva Brunnshög med närhet till all tänkbar service. Varmt välkommen!

  • Uteplats
Killebäcksvägen 12, Sandskogen - Löddeköpinge, Kävlinge kommun

Killebäcksvägen 12

Villa
Sandskogen - Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
98 m²
4 rum
1 471 m² tomt

I gemytliga Sandskogen som omges av härlig skogsmiljö och doft av tall, finner ni huset på Killebäcksvägen 12. En välplanerad enplansvilla med stor och härlig tomt om 1 471 kvm. Huset uppfördes 1994 och har 98 kvm boarea samt ett fristående garage med utrymme för både bilar och förvaring. Från husets entré leds ni vidare till ett vardagsrum med underbar volym och ljusflöde tack vare tak öppet mot nock. Här finns en braskamin som ger extra mysfaktor under vinterhalvåret. Vidare finner ni tre sovrum i varierande storlekar, en renoverad och helkaklad toalett samt ett helkaklat badrum med både dusch och badkar. Även i köket är den härliga takhöjden påtaglig och får ett modernt intryck tillsammans med den ljusa köksinredningen. Vid gaveln finner ni grovköket med ingång nära uppfarten som blir den perfekta vardagsingången. I trädgården har ni härlig gräsyta som ramas in av flertalet träd och ger känslan av att vara ett med naturen. Här finns dessutom flertalet fruktträd samt en jordkällare. Från Sandskogen har ni nära till Järavallens strövområde, stranden i Barsebäck och Barsebäcks golfklubb. Det är cykelavstånd till centrala Löddeköpinge med utbud av bland annat matbutik, vårdcentral, gym och bibliotek samt nära till skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 7