Libacken 202

Bruksvallarna, Härjedalen Karta & restider

1 350 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive

Strax ovanför skidstadion i Bruksvallarna, finns stuga 202 till försäljning i Brf Bruksvallarnas Stugby. Trivsamt belägen på den övre delen av området med en vacker fjällutsikt. Närheten intill längdspåren, det centrala läget i Bruksvallarna och den bekväma ägandeformen som bostadsrätt är några av alla fördelar för detta attraktiva boende.
Via stugvärden för området kan huset enkelt hyras ut de veckor som huset inte används för privat bruk. Här finns också ett större servicehus med bl. a. tvättmöjligheter, samlingslokal, duschar och bastu som kan nyttjas av föreningens medlemmar. I en annan byggnad finns valla- och redskapsbod.
Huset, med 45 kvm boarea är mysig och inredd med två sovrum och 4-5 bäddar. Allrummet med kök och matplats i öppen planlösning har en braskamin och soffdel med platt-tv på vägg. Köket är rymligt och har gott om förvaring i skåp. Via hallen finns ingång till badrum och ett förrådsrum med torkskåp och möjlighet till förvaring av privata ägodelar. Entrén med utbyggd altandel i söderläge ger goda solchanser under större delen av dagen!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättsfritidshus
Boarea
45 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
1 679 kr/mån
Driftkostnad
16 833 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Libacken 202 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 350 000 kr
Avgift/månad
1 679 kr/mån
Driftkostnad
16 833 kr/år

Statistik

1 619
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips