Lindberget Mäkleri AB

Lindberget Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Berggatan 2D, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Berggatan 2D, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Berggatan 2D, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Berggatan 2D

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun

3 495 000 kr

78 m²

3 rum

4 213 kr/mån

44 808 kr/m²

Väldisponerad bostadsrätt med 3 r.o.k. precis intill Röstbergsliften på Funäsdalsberget och Funäsdalen by! Här, på Funäs Ski Lodge, vid Funäsdalsberget finns möjligheten att vara först ut i backen, varje dag. Det här är ski-in/ski-out på riktigt och liftbyglarna från Röstbergsliften alldeles intill husen tar dig upp till toppen på Funäsdalsberget på några minuter. Här kan du enkelt och bekvämt kliva på skidorna strax utanför ytterdörren utan att behöva starta bilen för att ta dig till backen. Läget är perfekt med närheten till berget. Både för den alpina skidåkningen och för närheten till den levande bykärnan med både caféer och restauranger, butiker, apotek, systembolag och välsorterade mataffärer på bara 7 minuters promenadväg. Bostadsrätten om 78 kvm i två etage ligger i hus D, närmast backen. Ett rymligt boende med 6 bäddar fördelat på två sovrum. Entrén, en trappa upp inleder boendet med en hall, förrådsrum och trapphus. I förlängning övergår hallen till kök och allrum i öppen planlösning. Köket är välutrustat och det stora matbordet och den platsbyggda kökssoffan ger gott om plats för alla att samlas kring middagarna. Allrumsdelen med soffa och TV, har en fransk balkong i söderläge och stort fönster bredvid. På entréplanet finns även ett av lägenhetens två badrum. På övre plan möts vi av ett mindre vardagsrum med TV och två fåtöljer mellan sovrummen. Det ena sovrummet, mot innergården och byn, inrymmer dubbelsäng. Sovrum 2, mot berget, är inrett med två rejäla våningssängar. Badrummet här uppe har dusch, wc, handfat med kommod, rymlig bastu, tvättmaskin och elektrisk handdukstork. Elektrisk golvvärme finns i de båda badrummen. Förutom närhet till alpin skidåkning, finns längdspåret också alldeles utanför dörren. Här passerar Funäsfjällens spårsystem med 30 mil variationsrik längdskidåkning. Ett spårsystem som sammanlänkas mellan dalgångarna och kvalitén på spåren håller hög klass. I Funäsfjällen är livet njutbart året runt. När liftarna stängt och sommarsäsongen drar i gång, erbjuder närområdet fina cykelleder, vandring, jakt och fiske i den friska luft och härliga natur som faktiskt finns här. Bostadsrätten säljs fullt möblerad och utrustad. Genom Funäs Ski Lodge (Funäs Resort AB) finns bra uthyrningsmöjligheter via funasskilodge.com och fler säljkanaler samt väl inarbetade samarbeten, exempelvis Destination Funäsfjällen och Stugvärden som också bistår med löpande drift och vaktmästeri.

  • Premium
Berggatan 2C, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Berggatan 2C, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Berggatan 2C, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Berggatan 2C

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun

4 995 000 kr

119 m²

5 rum

6 447 kr/mån

41 975 kr/m²

Väldisponerad bostadsrätt på 5 r.o.k. precis intill Röstbergsliften i Funäsdalen by! Här, på Funäs Ski Lodge, vid Funäsdalsberget finns möjligheten att vara först ut i backen, varje dag. Det här är ski-in/ski-out på riktigt och liftbyglarna från Röstbergsliften alldeles intill husen tar dig upp till toppen på Funäsdalsberget på några minuter. Här kan du enkelt och bekvämt kliva på skidorna strax utanför ytterdörren utan att behöva starta bilen för att ta dig till backen. Läget är perfekt med närheten till berget. Både för den alpina skidåkningen och för närheten till den levande bykärnan med både caféer och restauranger, butiker, apotek, systembolag och välsorterade mataffärer på bara 7 minuters promenadväg. Bostadsrätten om 119 kvm i två etage, ligger i hörnet av byggnaden. Den är stor och rymlig med totalt 10 bäddar fördelat på fyra olika sovrum. Entrén, en trappa upp, inleder boendet med en större hall och trapphus som övergår i ett välutrustat kök med plats för många kring matbordet. Invid fönstren mot dalen finns även en mindre allrumsdel med TV och fåtöljer. Utsikten genom de generösa fönsterpartierna ger en fin vy över Rödfjället, Funäsdalen by och sjön strax nedanför. Här finns också ett av lägenhetens två badrum. Lägenheten rymmer många och en trappa upp, möts vi av ett stort allrum med braskamin, fransk balkong, fyra sovrum och ett större badrum med generös bastu, tvättmaskin och dusch. Planlösningen och ytorna är genomtänkta och rummen är väl tilltagna i storlek. Den här lägenheten ger möjlighet för större sällskap att semestra tillsammans, fungera som generationsboende eller för två familjer och ändå får packningen plats, utan problem. Förutom närhet till alpin skidåkning, finns längdspåret också alldeles utanför dörren. Här passerar Funäsfjällens spårsystem med 30 mil variationsrik längdskidåkning. Ett spårsystem som sammanlänkas mellan dalgångarna och kvalitén på spåren håller hög klass. I Funäsfjällen är livet njutbart året runt. När liftarna stängt och sommarsäsongen drar i gång, erbjuder närområdet fina cykelleder, vandring, jakt och fiske i den friska luft och härliga natur som faktiskt finns här. Bostadsrätten säljs fullt möblerad och utrustad. Genom Funäs Ski Lodge (Funäs Resort AB) finns bra uthyrningsmöjligheter via funasskilodge.com och fler säljkanaler samt väl inarbetade samarbeten, exempelvis Destination Funäsfjällen och Stugvärden som också bistår med löpande drift och vaktmästeri.

  • Premium
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Berggatan 2B

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun

3 695 000 kr

81 m²

4 rum

4 370 kr/mån

45 617 kr/m²

Väldisponerad bostadsrätt på 4 r.o.k. precis intill Röstbergsliften i Funäsdalen by! Här, på Funäs Ski Lodge, vid Funäsdalsberget finns möjligheten att vara först ut i backen, varje dag. Det här är ski-in/ski-out på riktigt och liftbyglarna från Röstbergsliften alldeles intill husen tar dig upp till toppen på Funäsdalsberget på några minuter. Här kan du enkelt och bekvämt kliva på skidorna strax utanför ytterdörren utan att behöva starta bilen för att ta dig till backen. Läget är perfekt med närheten till berget. Både för den alpina skidåkningen och för närheten till den levande bykärnan med både caféer och restauranger, butiker, apotek, systembolag och välsorterade mataffärer på bara 7 minuters promenadväg. Bostadsrätten om 81 kvm är i ett etage med en stor och rymlig känsla, totalt 8 bäddar fördelat på tre olika sovrum. Entrén, en trappa upp, inleder boendet med en hall samt ett av sovrummen (som vetter mot berget) direkt till höger. Vidare in i lägenheten möter ett välutrustat kök med gott om utrymme för matplats vid den platsbyggda kökssoffan. Invid fönstren mot dalen finns även en allrumsdel med tv, soffa, fåtölj och en fransk balkong. Utsikten genom de generösa fönsterpartierna ger en fin vy över Rödfjället, Funäsdalen by och sjön strax nedanför. Lägenhetens master bedroom nås från allrummet och har även det samma fina utsikt söderut samt en fransk balkong där man kan möta den fantastiska vårsolen. Mellan entrén och köket når du lägenhetens tredje sovrum (som vetter mot berget) samt de två badrummen. Det mindre badrummet inrymmer dusch, wc och handfat medan det större även har bastu och tvättmaskin. Elektrisk golvvärme finns i de båda badrummen. Förutom närhet till alpin skidåkning, finns längdspåret också alldeles utanför dörren. Här passerar Funäsfjällens spårsystem med 30 mil variationsrik längdskidåkning. Ett spårsystem som sammanlänkas mellan dalgångarna och kvalitén på spåren håller hög klass. I Funäsfjällen är livet njutbart året runt. När liftarna stängt och sommarsäsongen drar i gång, erbjuder närområdet fina cykelleder, vandring, jakt och fiske i den friska luft och härliga natur som faktiskt finns här. Bostadsrätten säljs fullt möblerad och utrustad. Genom Funäs Ski Lodge (Funäs Resort AB) finns bra uthyrningsmöjligheter via funasskilodge.com och fler säljkanaler samt väl inarbetade samarbeten, exempelvis Destination Funäsfjällen och Stugvärden som också bistår med löpande drift och vaktmästeri.

  • Premium
Bergarvägen 21, Ramundberget, Härjedalens kommun

Bergarvägen 21

Tomt
Ramundberget, Härjedalens kommun

2 500 000 kr

617 m² tomt

Drömmer ni om att bygga hus i Ramundberget, så är det här ett exklusivt tillfälle för er! Nu säljs en avstyckad och byggklar tomt i hjärtat av Ramundberget med lyxigt nära till Fjällgårdsbanan, Fjällgården och skidåkning vid vägs ände. Tomten är belägen till vänster, ca 60 meter från vägen, precis när du kommer in till kärnan i Ramundberget. Med 200 meter till liften och lika nära till Funäsfjällens längdspårsystem kan du alltid vara först ut i backen och i spåret. Fastighetens läge är tilltalande med gångavstånd till allt i bykärnan. Därtill det avskilda, lugna bland fjällbjörkarna med vy mot Ramundberget och Skarsfjället. I direkt närhet till tomten, finns Fjällgårdstorget med mysiga restauranger, konferensanläggning, lanthandel, after-ski och skiduthyrning/sportbutik vintertid. Sommartid likaså med 9-håls golfbana, ridning och mountainbike i olika former. Både flowtrail, pumptrack och stigcykling. Den obebyggda fastigheten med en areal om 617 kvm styckades av hösten 2022 och ligger inom en äldre byggnadsplan för området. Det, gör det möjligt att ansluta till kommunal avloppsanläggning redan nu och påbörja byggnationen till kommande sommar. Byggrätten för tomten uppgår till 180 kvm för huvudbyggnad och 50 kvm för uthus/förrådsbyggnad. Vid intresse finns redan idag färdiga arkitektritningar för ett 1,5-plans bostadshus med 130 kvm boarea som uppfyller bygglovskraven. I tomtpriset ingår anslutningsavgiften för kommunalt avlopp (som för 2023 uppgår till 127 300 kronor inkl. moms) och anslutningskostnad för el (som för 2023 uppgår till 44 375 kronor inkl. moms). Anslutningspunkt för kommunalt avlopp och el kommer att grävas fram till tomtgräns under våren 2023 i samband med att säljaren ombesörjer och anlägger väg till tomten. Köparen ombesörjer själv vattenförsörjning till fastigheten genom att exempelvis borra egen brunn i direkt anslutning till det framtida huset och eventuell anslutning för fiber.

  • Plus
Ocke 237, null, Åre kommun

Ocke 237

Villa
Åre kommun

1 775 000 kr

120 m²

7 rum

1 747 m² tomt

Börja dagen med att blicka ut genom vardagsrummet och låt dig mötas av en njutbar fjäll-, och sjöutsikt! Här i den röda villan, på en höjd i lantliga Ocke ser du ängsmark med Ockesjön nedanför. Längre söderut ståtar Oviksfjällen i siluett samtidigt som du dricker morgonkaffet vid fönstret i vardagsrummet, eller ute på terrassen med trivsamt söderläge. Huset, med Ocke 237 som adress, är ett 1 1/2-hus med ca 120 kvadratmeter boarea. Därtill finns ett vidbyggt garage med plats för bilen och annat som hör ett praktiskt husägande till. Boendet upplevs rymligt med ett flertal rum och förråd för olika ändamål. Entréplanet inrymmer hall, vardagsrum, kök, två sovrum, badrum, tvättstuga, pannrum, separat toalettrum, förråd, gillestuga och hall/kontor med utgång till garaget. I vardagsrummet leder trappan upp till övervåningen först till ett större vardagsrum och till vänster, ytterligare ett sovrum. Tomten, på en liten höjd intill den slingrande Ockevägen är trivsam med en välskött, prunkande trädgård på sommaren. I sluttningen, på husets södra sida, har tomten anlagts med etage i form av stenar och planteringar. På den norra delen finns odlingslådor och buskar med bär. Närheten till Ocke Trädgård kan inspirera till en fortsatt förkovran av utemiljön på tomten. Huset har kommunalt vatten och avlopp och ett vattenburet uppvärmningssystem via bergvärmepanna. Läget i Ocke, med endast 6 km bilväg till Mörsil, skapar stora möjligheter för att leva och bo just här året runt. I Mörsil finns både lanthandel samt tåg- och busstation, med goda möjligheter för arbetspendling. Här finns även grundskola, klass 1-9 och förskola. Drygt 150 meter ovanför huset finns ett elljusspår med preparerat längdspår på vintern! Ocke erbjuder en lantlig idyll med närhet till både ett aktivt friluftsliv, fartfyllda åk utför Åreskutan samt allt som en stad har att erbjuda med pendlingsavstånd till Östersund. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Messlingen Falkstigen 2, Messlingen, Härjedalens kommun

Messlingen Falkstigen 2

Tomt
Messlingen, Härjedalens kommun

650 000 kr

2 464 m² tomt

I den expansiva byn Messlingen finns nu möjlighet att förvärva en tomt på Falkstigen 2 i det, sedan tidigare etablerade Busks område. Fastigheten ligger ljust och öppet som första tomt till höger när du svängt in på Falkstigen med utsikt mot delar av Flatruet. Här finns möjlighet att bygga ett hus med de bästa förutsättningarna för ett aktivt friluftsliv eller ett trivsamt permanentboende med naturen inpå knuten. Direkt från ett framtida hus finns fler mil längdspår att välja ibland och möjlighet för anslutning till skoterleder i världsklass. Närmaste alpina skidanläggning finns i Kappruet några kilometer bort. En familjär anläggning med skidåkning som passar alla i familjen. Byggrätten för bostadsbyggnad uppgår till 110 kvm på tomten. Byggnadsplanen medger uppförande av en bostadsbyggnad och en förrådsbyggnad. Med dagens Attefallsregler kan därefter en utbyggnad om 15 kvm vara möjlig samt ytterligare bostad i Attefallshus och inte minst friggebod om 15 kvm. Fastigheten kan anslutas till samfällt vatten genom Stadsåns samfällighetsförening utan anslutningskostnad. När fastigheten är ansluten betalar man en årsavgift som förutom gemensamt vatten också omfattar plogning av gemensamma vägar och sophämtning. Anslutningspunkt för el finns framdraget till tomtgräns. Anslutningskostnaden är förbetald sedan tidigare och ingår i köpet!

  • Plus
Tänndalsvallen 648, Tänndalen, Härjedalens kommun

Tänndalsvallen 648

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun

3 995 000 kr

72 m²

4 rum

1 653 m² tomt

Fritidshus med vacker fjällutsikt över Tänndalens dalgång, Hamrafjället och Skarvarna. Beläget en armslängd från skidliften och alldeles intill nedfarterna i familjära Tänndalsvallen. Skidåkningen startar ordagrant precis utanför dörren och man inser snabbt att man bor närmast liften! Helt enkelt fantastiska förutsättningar för att till fullo nyttja begreppet ski-in/ski-out, och närmare skidbacken är det svårt att bo. Huset från 1950-talet med 72 kvm boarea har varit en uppskattad uthyrningsstuga "Berget" med 3 sovrum och 6 bäddar, vardagsrum med Jötul braskamin, kök och kaklat badrum. Därtill tvättstuga och förråd med bastu och extra toalett. Delar av huset har renoverats i etapper och senaste gjordes dränering runt huset under sommaren -21. Fastigheten är rymlig med 1 653 kvm och befintliga byggnader står på tomtens nordöstra del. Härjedalens kommun har tagit fram ett förslag till (ny) detaljplan för fastigheten FUNÄSDALEN 26:90 m. fl. där detaljplanen nu ligger ute för granskning fram till den 13 sept. 2022. I den nya planen finns inget hinder för att fastigheten kan avstyckas till två fastigheter med 120 kvm. byggrätt för bostadshus och 30 kvm. för komplementbyggnad/fastighet. Från denna plats nås Funäsfjällens spårsystem med 30 mil preparerade längdspår och 610 km skoterleder enkelt och bekvämt. Sommarhalvåret inbjuder till fina vandrings- och cykelleder, fiskevatten och en magisk fjällutsikt. Här finns möjlighet att njuta, året runt. Vintertid parkerar man bilen på plogad parkering vid liften och går eller åker skoter de sista 80 meterna till sitt hus. På campingen kan man också hyra motorvärmare. Till fastigheten finns endast sommarväg och då kan Ni köra bilen ända fram till dörren. Vägen går då i liftgatan ända upp till huset. Läs gärna mer om området på www.tanndalsvallen.se och www.tanndalen.se

  • Plus

Visar alla 7