Mäklare Jannie Lindberget

Jannie Lindberget

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Berggatan 2B

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
5 790 000 kr
119 m²
5 rum
vån 2/3
6 447 kr/mån
48 655 kr/m²

Väldisponerad bostadsrätt på 5 r.o.k. intill Röstbergsliften i Funäsdalen by. En lägenhet som precis genomgått ett rejält ansiktslyft som resulterat i ett helt ny design när det gäller interiören. Här finns nu ett nytt, snyggt kök från Perfors och nya mörka golv i rummen. Träpanelväggar med struktur för en varm, mysig och ombonad fjällkänsla samt väggkulörer och inredning i sobra färger. På Funäs Ski Lodge, vid Funäsdalsberget finns möjligheten att vara först ut i backen, varje dag. Det här är ski-in/ski-out på riktigt och liftbyglarna från Röstbergsliften alldeles intill husen tar dig upp till toppen på Funäsdalsberget på några minuter. Här kan du enkelt och bekvämt kliva på skidorna strax utanför ytterdörren utan att behöva starta bilen för att ta dig till backen. Läget är perfekt med närheten till berget. Både för den alpina skidåkningen och för närheten till den levande bykärnan med både caféer och restauranger, butiker, apotek, systembolag och välsorterade mataffärer på bara 7 minuters promenadväg. Bostadsrätten om 119 kvm i två etage är stor och rymlig med totalt 10 bäddar fördelat på fyra olika sovrum. Entrén, en trappa upp, inleder boendet med en välkomnande, större hall och trapphus som övergår i ett välutrustat kök med plats för många kring matbordet. Invid fönstren mot dalen finns även en mindre allrumsdel med TV och fåtöljer. Utsikten genom de generösa fönsterpartierna ger en fin vy över Rödfjället, Funäsdalen by och sjön strax nedanför. Här finns också ett av lägenhetens två badrum. Lägenheten rymmer många och en trappa upp, möts vi av ett stort allrum med braskamin, fransk balkong, fyra sovrum och ett större badrum med generös bastu, tvättmaskin och dusch. Planlösningen och ytorna är genomtänkta och rummen är väl tilltagna i storlek. Lägenheten ger möjlighet för större sällskap att semestra tillsammans, fungera som generationsboende eller för två familjer och ändå får packningen plats, utan problem. Förutom närhet till alpin skidåkning, finns längdspåret också alldeles utanför dörren. Här passerar Funäsfjällens spårsystem med 30 mil variationsrik längdskidåkning. Ett spårsystem som sammanlänkas mellan dalgångarna och kvalitén på spåren håller hög klass. I Funäsfjällen är livet njutbart året runt. När liftarna stängt och sommarsäsongen drar i gång, erbjuder närområdet fina cykelleder, vandring, jakt och fiske i den friska luft och härliga natur som faktiskt finns här. Bostadsrätten säljs fullt möblerad och utrustad. Genom Funäs Ski Lodge (Funäs Resort AB) finns bra uthyrningsmöjligheter via funasskilodge.com och fler säljkanaler samt väl inarbetade samarbeten, exempelvis Destination Funäsfjällen och Stugvärden som också bistår med löpande drift och vaktmästeri.

 • Premium
Hammervallsgränd 3, Tänndalen, Härjedalens kommun
Hammervallsgränd 3, Tänndalen, Härjedalens kommun, bild 2
Hammervallsgränd 3, Tänndalen, Härjedalens kommun, bild 3

Hammervallsgränd 3

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
6 100 000 kr
142 m²
8 rum
1 369 m² tomt

Två lägenheter i ett välplanerat hus vid foten av Hamrafjället. Här bor du i hjärtat av Tänndalen med fina vandringsleder upp mot Blomsterfjället och längdspår i världsklass alldeles intill. Huset, är ett hus som andas kvalitet och känsla. Här är allt nytt, stilrent i vitt och rymligt. Byggt 2021 och inrymmer två lägenheter och därmed stora möjligheter. Här bor ni enkelt många samtidigt, eller hyr ut den ena delen när ni nyttjar den andre själv. Kanske det bästa av allt, att det finns plats för släkt och vänner. Den större lägenheten om 65 kvadratmeter + loft om 45 kvm, har en rymlig, praktisk hall med plats för kläder och ytterskor i stor "walk in" garderob bakom skjutdörrar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning är väl tilltaget och ljust med altandörr i glas och fönster i tre väderstreck. På entréplanet finns även ett sovrum med dubbelsäng och badrum med wc, dusch och tvättmaskin. En trappa upp, på loftet finns en mer avskild vardagsrumsdel med stor soffa och tv förutom två sovrum och toalett. Den andra lägenheten i huset, har samma uttryck som den större men i mindre format. Här, på 37 kvm. + loft om 26 kvadratmeter inryms hall, kök och vardagsrum, ett sovrum och badrum på entréplanet. Via spiraltrappan upp, till den inredda vinden nås ett större sovrum och toalettrum. Boendet i enhetlig stil, både på in-, och utsidan känns välbyggt och funktionellt. Invändigt med slitstarka, lite mörkare tarkettgolv som möter vit träpanel på väggar och i tak. Huset har idag upp till 14 bäddar inräknat bäddsoffa och tre bäddar i våningssängen, fördelat på två lägenheter. Planlösningen är genomtänkt och här finns det mesta av det som är viktigt och uppskattat i ett hus i fjällvärlden. I garagebyggnaden, ca 35 kvm. finns både varmgarage, vallarum med ventilationssystem och förrådsrum. Därtill en carport med laddstation för elbil. Genom husets Plejdsystem styrs all belysning genom en app i telefonen. Huset säljs möblerat och kan tillträdas inom kort. Välkomna hit på en visning!

 • Premium
Berggatan 2D, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Berggatan 2D, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Berggatan 2D, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Berggatan 2D

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
3 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
4 213 kr/mån
44 808 kr/m²

Väldisponerad bostadsrätt med 3 r.o.k. precis intill Röstbergsliften på Funäsdalsberget och Funäsdalen by! Här, på Funäs Ski Lodge, vid Funäsdalsberget finns möjligheten att vara först ut i backen, varje dag. Det här är ski-in/ski-out på riktigt och liftbyglarna från Röstbergsliften alldeles intill husen tar dig upp till toppen på Funäsdalsberget på några minuter. Här kan du enkelt och bekvämt kliva på skidorna strax utanför ytterdörren utan att behöva starta bilen för att ta dig till backen. Läget är perfekt med närheten till berget. Både för den alpina skidåkningen och för närheten till den levande bykärnan med både caféer och restauranger, butiker, apotek, systembolag och välsorterade mataffärer på bara 7 minuters promenadväg. Bostadsrätten om 78 kvm i två etage ligger i hus D, närmast backen. Ett rymligt boende med 6 bäddar fördelat på två sovrum. Entrén, en trappa upp inleder boendet med en hall, förrådsrum och trapphus. I förlängning övergår hallen till kök och allrum i öppen planlösning. Köket är välutrustat och det stora matbordet och den platsbyggda kökssoffan ger gott om plats för alla att samlas kring middagarna. Allrumsdelen med soffa och TV, har en fransk balkong i söderläge och stort fönster bredvid. På entréplanet finns även ett av lägenhetens två badrum. På övre plan möts vi av ett mindre vardagsrum med TV och två fåtöljer mellan sovrummen. Det ena sovrummet, mot innergården och byn, inrymmer dubbelsäng. Sovrum 2, mot berget, är inrett med två rejäla våningssängar. Badrummet här uppe har dusch, wc, handfat med kommod, rymlig bastu, tvättmaskin och elektrisk handdukstork. Elektrisk golvvärme finns i de båda badrummen. Förutom närhet till alpin skidåkning, finns längdspåret också alldeles utanför dörren. Här passerar Funäsfjällens spårsystem med 30 mil variationsrik längdskidåkning. Ett spårsystem som sammanlänkas mellan dalgångarna och kvalitén på spåren håller hög klass. I Funäsfjällen är livet njutbart året runt. När liftarna stängt och sommarsäsongen drar i gång, erbjuder närområdet fina cykelleder, vandring, jakt och fiske i den friska luft och härliga natur som faktiskt finns här. Bostadsrätten säljs fullt möblerad och utrustad. Genom Funäs Ski Lodge (Funäs Resort AB) finns bra uthyrningsmöjligheter via funasskilodge.com och fler säljkanaler samt väl inarbetade samarbeten, exempelvis Destination Funäsfjällen och Stugvärden som också bistår med löpande drift och vaktmästeri. Observera att bilderna avser boende i kategori 78 i Brf Funäs Ski Lodge. Skillnader i planlösning, ex. spegelvända kök kan förekomma jämfört med bilderna.

 • Premium
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Berggatan 2B, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Berggatan 2B

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
4 995 000 kr
119 m²
5 rum
vån 2/3
6 447 kr/mån
41 975 kr/m²

Väldisponerad bostadsrätt på 5 r.o.k. precis intill Röstbergsliften i Funäsdalen by! Här, på Funäs Ski Lodge, vid Funäsdalsberget finns möjligheten att vara först ut i backen, varje dag. Det här är ski-in/ski-out på riktigt och liftbyglarna från Röstbergsliften alldeles intill husen tar dig upp till toppen på Funäsdalsberget på några minuter. Här kan du enkelt och bekvämt kliva på skidorna strax utanför ytterdörren utan att behöva starta bilen för att ta dig till backen. Läget är perfekt med närheten till berget. Både för den alpina skidåkningen och för närheten till den levande bykärnan med både caféer och restauranger, butiker, apotek, systembolag och välsorterade mataffärer på bara 7 minuters promenadväg. Bostadsrätten om 119 kvm i två etage, ligger i hörnet av byggnaden. Den är stor och rymlig med totalt 10 bäddar fördelat på fyra olika sovrum. Entrén, en trappa upp, inleder boendet med en större hall och trapphus som övergår i ett välutrustat kök med plats för många kring matbordet. Invid fönstren mot dalen finns även en mindre allrumsdel med TV och fåtöljer. Utsikten genom de generösa fönsterpartierna ger en fin vy över Rödfjället, Funäsdalen by och sjön strax nedanför. Här finns också ett av lägenhetens två badrum. Lägenheten rymmer många och en trappa upp, möts vi av ett stort allrum med braskamin, fransk balkong, fyra sovrum och ett större badrum med generös bastu, tvättmaskin och dusch. Planlösningen och ytorna är genomtänkta och rummen är väl tilltagna i storlek. Den här lägenheten ger möjlighet för större sällskap att semestra tillsammans, fungera som generationsboende eller för två familjer och ändå får packningen plats, utan problem. Förutom närhet till alpin skidåkning, finns längdspåret också alldeles utanför dörren. Här passerar Funäsfjällens spårsystem med 30 mil variationsrik längdskidåkning. Ett spårsystem som sammanlänkas mellan dalgångarna och kvalitén på spåren håller hög klass. I Funäsfjällen är livet njutbart året runt. När liftarna stängt och sommarsäsongen drar i gång, erbjuder närområdet fina cykelleder, vandring, jakt och fiske i den friska luft och härliga natur som faktiskt finns här. Bostadsrätten säljs fullt möblerad och utrustad. Genom Funäs Ski Lodge (Funäs Resort AB) finns bra uthyrningsmöjligheter via funasskilodge.com och fler säljkanaler samt väl inarbetade samarbeten, exempelvis Destination Funäsfjällen och Stugvärden som också bistår med löpande drift och vaktmästeri. Observera att bilderna avser boende i kategori 120 i Brf Funäs Ski Lodge. Skillnader i planlösning, ex. spegelvända kök och vissa möbler kan förekomma jämfört med bilderna.

 • Premium
Lagårdssvängen 26B, Ramundberget, Härjedalens kommun
Lagårdssvängen 26B, Ramundberget, Härjedalens kommun, bild 2
Lagårdssvängen 26B, Ramundberget, Härjedalens kommun, bild 3

Lagårdssvängen 26B

Lägenhet
Ramundberget, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
3 500 000 kr
70 + 2 m²
4 rum
vån 1/2
4 450 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till lägenhet 5:11 i bostadsrättsföreningen Gruvgården 1 i Ramundberget! Ett modernt och stilrent boende om 70 kvm. med sex bäddar och ett optimalt läge för skidåkning, helt enkelt. Brf Gruvgården 1 ligger högt beläget, mitt i Ramundberget med ski-in, ski-out och utsikt över dalgången. Med skidorna på axeln, tar du trappan mellan husen upp till närmsta pist som här är "Lagårdssvängen" och som passerar alldeles intill Gruvgårdens bostadsrätter. Strax därefter är du nere vid Fjällgårdsbanans 4-stolslift och Stjärnliften! Lägenheten har en praktisk planlösning och är trivsamt inredd. Möbler och inventarier ingår i köpet, så det är enkelt att flytta in direkt. Boendet har tre sovrum och vardagsrum/kök i öppen planlösning. Här finns också stort badrum med bastu, dusch och toalett samt en funktionell hall med torkskåp. Från matplatsen finns en altandörr som leder ut till uteplatsen med trädäck. Ute vid entrédörren finns ett mindre, låsbart förråd för skidor och runt husknuten ett större förrådsrum med plats för skidor, pulkor m.m. I månadsavgiften ingår både värme, hushållsel, p-plats, vatten och avlopp, sophantering och ett basutbud av tv-kanaler. I lägenheten finns fiber. Endast bredbandsabonnemang och försäkring för lösöre tillkommer. Alla lägenheter har en "egen" p-plats, merparten med motorvärmaruttag samt några elbilsladdare som delas av alla i föreningen. Gruvgårdens lägenheter är ett eftertraktat boende i området och via Ramundbergets Alpina finns möjligheten att hyra ut lägenheten de veckor ni själva inte nyttjar den. Boendet är beläget endast några minuters promenad till Fjällgårdstorget med mysiga restauranger, konferensanläggning, lanthandel, after-ski och längdspår vintertid. Sommartid likaså med vandring, golf, och cykling i olika former. Både flowtrail, pumptrack och stigcykling. Det är här äventyret börjar, vid vägs ände!

 • Premium
 • Uteplats
Vallarstigen 12, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Vallarstigen 12

Tomt
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
1 150 000 kr
1 043 m² tomt

Ta chansen och bygg ditt drömboende i Funäsfjällen! Tomten på Vallarstigen 12 i Funäs Fjällby är 1 043 kvadratmeter och ligger öppet, ljust och lättillgängligt. Sommar- och vinteraktiviteter i olika former når du direkt hemifrån. Vandring, cykelleder, fiske och längdskidåkning ligger 100 - 200 m bort. Till Sveriges bästa alpina utförsåkning kan du promenera i pjäxor på 10 minuter och i princip åka på skidorna tillbaka. Fågelvägen är det ca 400 meter till Funäsdalsbergets 6-stolslift eller 2 minuter i bil. Längdspåren nås med skidorna på och då är man inne på ett välpreparerat spårsystem med totalt 30 mil pistade spår som är sammanlänkat i Funäsfjällen. Elljusspår når du via längdspåren 800 m bort, uppe vid idrottsplatsen. Skoterleder går också förbi området och nås enkelt på din skoter. Funäsdalen by med alla bekvämligheter ligger inom gångavstånd, men nås enklast med bil på några minuter. Funäsdalens fina förskola intill idrottsplatsen tar man sig till via skogsvägar upp för berget eller med bilen 3 minuter längs vägen. Tomtens byggrätt på 160 kvadratmeter ger dig möjlighet att bygga ett hus med två lägenheter, alternativt två hus med max två lägenheter vilket ger stora möjligheter till olika boendeformer. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp för den 1:a lägenheten är betald och ingår i köpet. Anslutningsavgift för lägenhet nr. 2, samt el och fiber tillkommer.

Smebackenslingan 55D, Funäsdalen, Härjedalens kommun

Smebackenslingan 55D

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
3 195 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
4 468 kr/mån
45 643 kr/m²

Snygg och smakfullt inrett boende på 70 kvadratmeter i Brf Funäs Fjällby 1, endast 100 meter från Kåvan Express! Här finns pistas manchester 5 meter utanför vardagsrumsfönstret och tittar du ut genom fönstret på morgonen ser du direkt när 6-stolsliften drar igång och backarna öppnar för dagen. Vill du bo bekvämt, kunna sätta på dig skidorna utanför ytterdörren, njuta av skidåkning på Funäsdalsberget och Funäsparken fullt ut, så är det här optimalt. Bostadsrätten är en hörnlägenhet på markplan vilket gör det enkelt och bekvämt utan trappor med packning och skidor. Den är bra planerad med 3 sovrum och 6 bäddar, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning och helkaklat badrum med bastu, tvättmaskin och torkskåp. I anslutning till hallen finns också ett extra toalettrum. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning och upplevs ljust med fönster i fyra väderstreck. Gavelväggen i vardagsrummet har en snygg fond med silvergrå träpanel. Likadana träväggar går igen som fond även i sovrummen och hallen. Tillsammans skapas en skön fjällkänsla till hela boendet. Vid matgruppen för 6 personer finns ett fönster på gaveln varifrån du har full koll på barnbacken och pulsen av skidåkare i backen. Köket i vinkel har rostfria vitvaror som matchar fint med de grå köksfronterna. Till höger finns vardagsrumsdelen med soffa, fåtölj, TV och och dörren, ut till en uteplats drygt 5 meter från pisten. Lägenheten säljs fullt möblerad och den snygga inredning som går ton i ton är omsorgsfullt utvald från Permia. Utvändigt, i anslutning till entrén finns ett varmförråd om ca 2,5 kvm. Förrådet har klinkergolv och här finns även lägenhetens frånluftsvärmepump. Ett stenkast från entrén till lägenheten finns elbilsladdare gemensamma i brf:en. Funäsdalsberget är verkligen en pärla när det gäller skidåkning, vyer och vandring. Med en fallhöjd på 300 meter hinner du njuta av många härliga carvingsvängar på vintern innan det är dags att ta liften upp igen. Här, precis utanför lägenheten finns även ett trevligt barnområde för de allra minsta skidåkarna och parken med rails och hopp för de som gillar utmaningar. Härifrån tar du 6-stolsliften till toppen av berget och sen också skidnedfarten ända ner till byn, Funäsdalen på den södra sidan av berget. Med gondolen, mitt i bykärnan tar du dig sen direkt upp till Toppstugan för en god lunch eller fika med milsvid utsikt innan mer skidåkning väntar. Längs Ljusnan, ca 300 meter från bostadsrätten, passerar Nordic Ski spårsystemet som omfattar 30 mil välpreparerade längdspår som sammanlänkas mellan dalgångarna. Sommartid erbjuder Funäsdalsberget och området ikring fina mountainbike-, vandringsleder och bra fiske för att nämna några.

 • Uteplats
Rörosvägen 470, Tänndalen, Härjedalens kommun

Rörosvägen 470

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
5 600 000 kr
102 m²
4 rum
2 062 m² tomt

På en lummig tomt, mitt i Tänndalen finns det här fina, röda huset inbäddat bland björkarna. På hösten, när löven fallit av syns Rödfjället mer tydligt från fönstren i stugan. Huset med idag 102 kvadratmeter boarea har till största del byggår 2011. Men redan 1955 byggdes här ett hus om 48 kvadratmeter som då 2010-2011 totalrenoverades och byggdes ut till dagens 102 kvm. Vid tidpunkten för restaurering och utbyggnad bevarades den fina, murade öppna spisen som nu skapar hjärtat i husets varma storstuga. Här tänder man elden på kvällen efter dagar av aktiviteter och samtalar om stort och smått framför brasan. Förutom en stor, härlig storstuga med matbord i burspråket, så finns tre sovrum, ett snyggt, rymligt och funktionellt kök, badrum med bastu och separat toalettrum i anslutning till en rejäl hall. Huset har vattenburen golvvärme och genomgående vackra trägolv. Entrétoalett och hall har fina schiffergolv. Badrum med klinkergolv. På tomten finns även tre andra praktiska byggnader. I hörnet av tomten står ett härbre med anor från 1755 som diskret inretts till gästrum. På utsidan, så oförutsägbar med det åldrade timret och den rejäla trädörren. På insidan så överraskande trivsamt inrett rum med våningssäng och en liten tv. Helt klart det charmigaste av gästhus! I det övre hörnet av tomten står en förrådsbyggnad, ca 20 kvm och närmast huset en gammal timmerlada som också används som förråd. Det centrala läget, mitt i byn har många fördelar. Här passerar Funäsfjällens spårsystem för längdåkning några 100 meter bort. Här finns fina skoterleder och turleder som tar dig upp på fjället väldigt enkelt och bekvämt. Tänndalens alpina skidområde finns några minuter bort oavsett om du väljer bilen eller skidbussen. Hållplatsen för skidbussen finns nämligen bara ett stenkast från tomten längs väg 84 mot Fjällnäs och vidare till Norge i nordvästlig riktning. Knappt 12 km. i ostlig riktning finns Funäsdalen med fler backar, butiker och restauranger att upptäcka. Välkomna att boka tid för visning!

Skarvrusätern Bergstigen 8, Tänndalen, Härjedalens kommun

Skarvrusätern Bergstigen 8

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
6 450 000 kr
102 + 24 m²
3 rum
1 052 m² tomt

Två fjällhus med drömläge i vackra Skarvrusätern! Här finns två bostadshus med allt du kan önska dig och mäktig utsikt över fjällvärlden. Fastigheten har en gårdskaraktär med byggnader i enhetlig och diskret stil. Vildmarkspanelen på byggnaderna är järnvitriolbehandlade och tillsammans med foder och vindskivor, fönster och dörrar i rött skapas här en plats där man vill vara hela tiden. Här finns en huvudbyggnad med 126 kvm bostadsutrymme fördelat på två plan samt ett loft om ca 12 kvm golvyta. Dessutom en stor, fullutrustad gäststuga med 43 kvm boarea som också har stora förvaringsutrymmen i form av kallförråd i suterrängdelen av huset. På tomten, mellan husen står en enklare byggnad i form av en liten lada, som på härjedalska benämns "störrös". Byggnaden är möblerad med bord och stolar. Här sitter man gärna långt ut på kvällarna och njuter av omgivningen, så här kan det bli både middagar och trevligt samkväm. Skarvrusätern i södersluttning är populärt och inte minst vackert, året runt. Läget på denna fastighet är fantastisk med utsikt över Rödfjället och vidare bort mot Storvigeln i Norge. Tomten har ett ytterläge i kärnan av fritidshusområdet då den angränsar till den öppna slåtteräng som så fint bevarats under årens lopp. I överkanten av ängen, passerar Funäsfjälllens spårsystem förbi husen och genom hela fritidshusområdet. Det medför ordagrant att du kan kliva på längdspåret direkt utanför ytterdörren. Huvudbyggnaden med 102 kvm boarea på entréplan och i suterräng samt 24 kvm biarea i suterräng, har även ett loft med sängplatser. Entréplanet omfattar hall och trapphus, kök och storstuga med takhöjd upp till nock. Rummet har både braskamin och en vacker vedspis i köksdelen. Här leder också en dörr ut till altanen som vetter på husets sydvästra gavel och vacker fjällutsikt utlovas ända bort till de norska fjällen. Via en trästege vid ingången till rummet nås loftet som är möblerat med två enkelsängar. Via hall och trapphus finns ingång till sovrum, klädkammare och badrum. En trappa ner finns en kombinerad relax och gillestuga med bastu och dusch intill tvättstugan. Närmare groventrén från utsidan av huset finns en hall med dubbla torkskåp, ett toalettrum, sovrum och stort förrådsrum med bergvärmepanna, gott om förvaring och snickarbänk. Båda husens uppvärmning sker genom bergvärme med kulvert från huvudbyggnad, vidare till gäststuga. Den här gäststugan är större än många andra gäststugor! Det är ett fullutrustat boende om 43 kvm med stora ytor. Stugan inleder med en rymlig hall och övergår till vardagsrum och kök. Rummet är även en kombinerad sovstuga med fyra bäddar, i platsbyggda våningssängar och plats för en bäddsoffa. Köket är fullstort och badrummet intill har dusch, wc och handfat. Infarten till fastigheten finns idag från Bergstigen. Med tanke på husens placering och läget på gäststugan i tomtens nordöstra del, skulle det vara möjligt att tillskapa en egen infart för gäststugan från Hjortronstigen. En praktisk lösning om t. ex. uthyrning av gäststugan skulle vara aktuellt. I gäststugehusets grund, utformad som suterränggrund finns stora förrådsytor och plats för flera skotrar och annan utrustning. I utrymmet finns ett praktiskt, varmisolerat "omklädningsrum" där man enkelt byter om och förvarar skoterkläder t. ex.

 • Plus
Kvarnbäcksvägen 56, Ramundberget, Härjedalens kommun

Kvarnbäcksvägen 56

Lägenhet
Ramundberget, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
3 900 000 kr
84 m²
4 rum
vån 1/2
4 438 kr/mån
46 429 kr/m²

Bo högt, med härlig utsikt över dalgången och nära till pisten. Här i gemytliga Kvarnbäcksbyn bor du ljust och öppet med gångavstånd till liften i Osthang och längdspåren, så här har du gångavstånd till vilken form av skidåkning just du gillar. Nedfarterna till Osthang passerar strax sydväst ovanför huset och här kan man prata "ski-in" läge. Bostadsrätten med namnet "Hyddsjön" ligger högst upp, närmast berget och här parkerar man bekvämt bilen på parkeringsplatsen alldeles utanför entrédörren. Omgivningen är vacker och de enhetliga rödmålade och gedigna parhusen i timmer som ingår i Brf Kvarnbäcksbyn 42:122 i Ramundberget skapar en fin idyll mot bergskanten. Husen i föreningen med 12 bostadsrätter är byggda mellan 2004 och 2017. Bostadsrättsföreningen bildades 2017 och den här lägenheten, byggd 2006, har varit i samma ägares regi sedan föreningen bildades. Lägenheten med 84 kvadratmeter boarea ger en känsla av ett klassiskt fjällboende med trägolv och träpanel på innerväggarna. Här finns totalt 8-9 bäddar fördelat på tre sovrum i två plan. Entréplanet inleder med hall/trapphus, två sovrum och badrum med bastu. Övre planet har kök och vardagsrum med vacker vy över dalgången. Våningsplanet inrymmer också det tredje sovrummet och badrum med tvättmaskin. Utvändigt, vid entrén finns ett låsbart skidförråd. Boendet är också attraktivt för veckouthyrning. Bostadsrättens nuvarande ägare har idag uthyrningsavtal med Ramundbergets Alpina. Historiskt har intäkterna för uthyrning varit mycket bra och varierat mellan 100 000-130 000 kronor/år efter avdragen provision. Förutom närhet till sittliften i Osthang, är det endast 700 meter promenadväg till Fjällgårdstorget, Hotell Fjällgården och Fjällgårdsbanan med fler skidbackar, mysiga restauranger, lanthandel, after-ski och skiduthyrning/sportbutik. Härifrån utgår även Funäsfjällens spårsystem med 30 mil sammanlänkade och välpreparerade längdspår. Sommartid erbjuder området fina cykel/mountainbikeleder, 9-håls golfbana längs Ljusnan, ridning på islandshästar och vandring alldeles i närheten. Välkommen att boka en tid för visning av Hyddsjön, det är fint här!

 • Plus
Kvarnbäcksvägen 20, Ramundberget, Härjedalens kommun

Kvarnbäcksvägen 20

Fritidshus
Ramundberget, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
6 975 000 kr
135 + 20 m²
7 rum
620 m² tomt

Ett gediget fjällhus, knappt 180 meter från Osthangliften med plats för många. Det är precis vad det här huset är! Med två separata lägenheter och totalt 14 bäddar finns möjlighet för både familj, släkt och vänner att njuta av semestern samtidigt. Ett annat alternativ, är att hyra ut en del av boendet och samtidigt ha tillgång till fjällen själv, under tiden. Huset, byggt i timmer har en större lägenhet med 10 bäddar fördelat på 83 kvm boarea och ett loft med 23 kvm golvyta på det övre planet. I suterräng, en mindre lägenhet med 53 kvm boarea och 4 bäddar och hela huset säljs fullt möblerat! Den större lägenheten, som även kallas "Myskoxen" har förutom en rymlig hall också en storstuga, helt i timmer och takhöjd på 4 meter i ryggåstaket. Vid matbordet finns ett burspråk som vetter med fönster mot dalen. I rummet finns en braskamin som sprider värmen i huset på ett behagligt och mysigt sätt. Två av sovrummen är möblerade med våningssängar. Det större med dubbelsäng. Loftet som nås via trappan i storstugan inrymmer också fyra bäddar. Här finns även ett badrum med bastu och därtill ett separat toalettrum. Lägenheten "Lyan" i suterrängplanet av huset består av hall med ingång till vardagsrum och kök, ett sovrum med våningssäng och det större sovrummet med dubbelsäng. I anslutning till det större sovrummet finns ett förrådsrum (kallförråd) i den del av grunden som avser krypgrund. Badrummet vid hallen är helkaklat och här finns dusch, handfat och wc. Det fina torvtaket, timmerfasaden och träsniderier som pryder huset utsida, ger huset ett färgstarkt och rustikt i utseende i sluttningen. Utsikten från fönstren och altanen mot dalgången är trivsam alla årstider. Härifrån går du enkelt med skidorna på axel till sittliften eller längdspåret som passerar över vägen vid infarten till Osthang. Funäsfjällens spårsystem med 30 mil välpreparerade längdspår passerar alldeles passande ca 200 meter från huset. Huset byggdes 2000 och 2004 gjordes en tillbyggnad med en varmförrådsdel (som också inrymmer tvättmaskin) och två skidförråd (totalt ca 12 kvm) under den stora altanen för lägenheten på övre plan. Förutom närhet till sittliften i Osthang, är det endast 650 meter promenadväg till Fjällgårdstorget, Hotell Fjällgården och Fjällgårdsbanan med fler skidbackar, mysiga restauranger, lanthandel, after-ski och skiduthyrning/sportbutik. Här finns även sommartid fina cykel/mountainbikeleder, 9-håls golfbana längs Ljusnan, ridning på islandshästar och vandring alldeles i närheten. Huset är redan besiktigat, så välkomna att kontakta oss för att de del av besiktningsprotokollet och hit, till vägs ände för en visning!

 • Plus
Messlingen Falkstigen 2, Messlingen, Härjedalens kommun

Messlingen Falkstigen 2

Tomt
Messlingen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
650 000 kr
2 464 m² tomt

I den expansiva byn Messlingen finns nu möjlighet att förvärva en tomt på Falkstigen 2 i det, sedan tidigare etablerade Busks område. Fastigheten ligger ljust och öppet som första tomt till höger när du svängt in på Falkstigen med utsikt mot delar av Flatruet. Här finns möjlighet att bygga ett hus med de bästa förutsättningarna för ett aktivt friluftsliv eller ett trivsamt permanentboende med naturen inpå knuten. Direkt från ett framtida hus finns fler mil längdspår att välja ibland och möjlighet för anslutning till skoterleder i världsklass. Närmaste alpina skidanläggning finns i Kappruet några kilometer bort. En familjär anläggning med skidåkning som passar alla i familjen. Byggrätten för bostadsbyggnad uppgår till 110 kvm på tomten. Byggnadsplanen medger uppförande av en bostadsbyggnad och en förrådsbyggnad. Med dagens Attefallsregler kan därefter en utbyggnad om 15 kvm vara möjlig samt ytterligare bostad i Attefallshus och inte minst friggebod om 15 kvm. Fastigheten kan anslutas till samfällt vatten genom Stadsåns samfällighetsförening utan anslutningskostnad. När fastigheten är ansluten betalar man en årsavgift som förutom gemensamt vatten också omfattar plogning av gemensamma vägar och sophämtning. Anslutningspunkt för el finns framdraget till tomtgräns. Anslutningskostnaden är förbetald sedan tidigare och ingår i köpet!

 • Plus
Tänndalsvallen 648, Tänndalen, Härjedalens kommun

Tänndalsvallen 648

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun
Lindberget Mäkleri AB
3 995 000 kr
72 m²
4 rum
1 653 m² tomt

Fritidshus med vacker fjällutsikt över Tänndalens dalgång, Hamrafjället och Skarvarna. Beläget en armslängd från skidliften och alldeles intill nedfarterna i familjära Tänndalsvallen. Skidåkningen startar ordagrant precis utanför dörren och man inser snabbt att man bor närmast liften! Helt enkelt fantastiska förutsättningar för att till fullo nyttja begreppet ski-in/ski-out, och närmare skidbacken är det svårt att bo. Huset från 1950-talet med 72 kvm boarea har varit en uppskattad uthyrningsstuga "Berget" med 3 sovrum och 6 bäddar, vardagsrum med Jötul braskamin, kök och kaklat badrum. Därtill tvättstuga och förråd med bastu och extra toalett. Delar av huset har renoverats i etapper och senaste gjordes dränering runt huset under sommaren -21. Fastigheten är rymlig med 1 653 kvm och befintliga byggnader står på tomtens nordöstra del. Härjedalens kommun har tagit fram ett förslag till (ny) detaljplan för fastigheten FUNÄSDALEN 26:90 m. fl. där detaljplanen nu ligger ute för granskning fram till den 13 sept. 2022. I den nya planen finns inget hinder för att fastigheten kan avstyckas till två fastigheter med 120 kvm. byggrätt för bostadshus och 30 kvm. för komplementbyggnad/fastighet. Från denna plats nås Funäsfjällens spårsystem med 30 mil preparerade längdspår och 610 km skoterleder enkelt och bekvämt. Sommarhalvåret inbjuder till fina vandrings- och cykelleder, fiskevatten och en magisk fjällutsikt. Här finns möjlighet att njuta, året runt. Vintertid parkerar man bilen på plogad parkering vid liften och går eller åker skoter de sista 80 meterna till sitt hus. På campingen kan man också hyra motorvärmare. Till fastigheten finns endast sommarväg och då kan Ni köra bilen ända fram till dörren. Vägen går då i liftgatan ända upp till huset. Läs gärna mer om området på www.tanndalsvallen.se och www.tanndalen.se

 • Plus

Visar alla 13