Gamla kyrkvägen 23

Floda -Ljunghögen, Lerum Karta & restider

3 800 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Här kommer man till en friliggande 1,5 plansvilla med inredd vind, boarean är ca 275 kvm fördelat på 8 rum och kök varav idag 4 sovrum. Rymliga och väl tilltagna ytor är det som utmärker nedre plan där sällskapsutrymmen erbjuds i såväl kök, matsal och vardagsrummet med den öppna spisen. Här nere finns också de praktiska utrymmena såsom badrum med kar, tvättstugan och pannrummet. Man komma ut till trädgården genom både vardagsrummet, matrummet och tvättstugan.

På övre plan kommer man direkt i anslutning till trappan upp till allrummet och det stora sovrummet, man har utgång till balkongen från båda dessa rummen. I andra änden så har man tre sovrum i fil, varav två är lite större. Badrummet är helkaklat med både dusch och badkar. Från övre plan når man via trappa till den inredda vinden, perfekt som tonårsrum eller hobbyrum.

Stor härlig trädgårdstomt om 1 700 kvm som omsluter huset, här finns planteringar och en stor härlig gräsmatta för lek och bus. I anslutning till huset finns en stor träaltan där en del är väderskyddad med tak och markis. Vidbyggt med huset ligger ett stort garage för 1 bil och även utrymme för snickarboden.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
275 m²
Tomtarea
1 710 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
37 800 kr/år
Byggår
1965
Räkna på boendet
  • Söndag 19 feb Spara
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamla kyrkvägen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 800 000 kr
Driftkostnad
37 800 kr/år

Statistik

4 460
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips