Mäklare Ulf Hagdahl

Ulf Hagdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Älgvägen 35, Floda - Hyltorna, Lerums kommun

Älgvägen 35

Villa
Floda - Hyltorna, Lerums kommun
4 300 000 kr
120 + 65 m²
5 rum
1 601 m² tomt

Välhållen 1,5 plans villa med källare belägen på en stor lummig grönskande tomt om 1601 kvm. Här ligger huset ligger högt beläget med ett bra läge och altanerna har generösa sollägen åt både söder och väster. Det är promenadavstånd till det mesta som Floda kan erbjuda såsom social service, skolor, förskolor, affärer och kommunikationer. Man har bekväma gång eller cykelavstånd till naturupplevelser och badplatser. Här kommer man till en välkomnande entré under tak innan man kommer in i den ljusa hallen. Köket är modernt och har det mesta som man kan önska med plats för matbord för 8 personer. Köket och vardagsrummet ligger i fil och från köket kommer man ut till den underbara inglasade altanen och på den yttre altanen om man vill sitta ute. På övre plan kommer man upp till den lilla hallen som ligger som ett nav för rummen häruppe. Det finns 4 sovrum varav 1 är lite större och här finns också ett badrum. Källarplan inrymmer förrådsrum, tvättstuga, wc och pannrum. På tomten finns det trädgårdsförråd och ett stort dubbelgarage med en verkstadslift och en kompressor för tryckluftsdrivna verktyg samt gott om plats om man gillar att meka.

Gitarrgatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun

Gitarrgatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
2 150 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 11/12
5 152 kr/mån
31 025 kr/m²

Välkommen till Ruddalen som ligger i direkt invid friluftsområdet där man har idrottsanläggningen samt naturen som kan bjuda på strövtåg i vacker natur eller en löprunda i spåren. Vill man ha lite liv och rörelse så ligger centrum med Linné bara 10-12 minuter ifrån med spårvagn. Här finns ett rikt utbud på restauranger och kaféer. Vill man shoppa så finns Frölunda Torg som som erbjuder ett stort utbud på affärer, några restauranter och mysiga fikaställen inom gångavstånd. Varma dagar kan sol och bad locka och det är inte långt ut till badplatserna i Fiskebäck eller Näset. I ett av höghusen finner vi denna nyligen renoverade och välplanerade trerummare med en trivsam atmosfär. Stora ljusinsläpp som gör detta till ett ljust och mycket ombonat boende samt att balkongen är inglasad och ger ett extra rum utanför vardagsrummet. Här erbjuds ett lugnt och perfekt läge trivsamt intill Ruddalens fina natur och rekreationsområde.

  • Hiss
Smedtorpsvägen 6, Lerum - Bråta, Lerums kommun

Smedtorpsvägen 6

Villa
Lerum - Bråta, Lerums kommun
5 950 000 kr
140 + 37 m²
5 rum
1 519 m² tomt

Bostaden ligger med ett mycket bra men ändå lite avskilt och insynsskyddat läge i området, det är gångavstånd till det mesta som Lerum kan erbjuda. Här kommer man in i en ljus och välplanerad villa om 140 kvm som är fördelade på 5 rok. Man har en öppen planlösning med stora sällskapsutrymmen, 3 st väl tilltagna sovrum och två badrum. Plan och lättskött trädgårdstomt om 1519 kvm som inbjuder till lek och bus för familjens yngre. Altan med sol på eftermiddag och kväll samt ett stort uterum som förlänger säsongen. Lerum som bostadsort har det mesta som familjen kan tänkas behöva skolor, idrott, kultur, shopping och rekreationsområden. Det är gångavstånd till pendeln mot både Göteborg och Alingsås. Det finns både kommunala och privata förskolor inom bekväma gångavstånd.

Lerum Andersvägen 96, Centrum, Lerums kommun

Lerum Andersvägen 96

Lägenhet
Centrum, Lerums kommun
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
6 196 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma genomgångslägenheten om 2 rok. Här finns ett trevligt kök med utgång till en stor inglasad balkong där solen kan njutas av under sen eftermiddag och kväll. Ett stort och luftigt sovrum med garderobsvägg och utgång till balkongen. Badrummet och toaletten är nyligen stamrenoverade och givetvis helkaklade i ljusa färger. Vardagsrummet är väl tilltaget och har plats för soffgrupp och tv-möbel, stora ljusinsläpp som gör att ljuset flödar in i den här delen av lägenheten. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt du kan tänkas behöva. Runt husknuten ligger fina promenadstråk längs Säveån med härliga grönområden. Nyebroparkens roliga lekplats för barn i alla åldrar samt sjön Aspen som ligger bara ett kort stenkast ifrån och här kan man njuta av både lek och härliga bad. Bagges Torg med Solkatten shoppingcenter där det mesta man kan tänkas behöva till vardags finns en kort promenad bort, med matvarubutik, apotek, caféer samt shopping. Aspedalen pendelstation ligger ca 500 m bort och här tar man snabbt och smidigt pendeltåget till Göteborg eller Alingsås. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

Visar alla 4