Mäklarhuset Lerum

Mäklarhuset Lerum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östadsvägen 331, Sjövik, Lerums kommun

Östadsvägen 331

Villa
Sjövik, Lerums kommun
2 650 000 kr
57 + 25 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa med 5 rum och kök fördelat på två plan om totalt 110 m2 beläget strax innan natursköna Sjövik. Här kliver man in i en ljus och välkomnade hall. Från hallen når man det helkaklade badrummet med golvvärme, badkar och takdusch. Noggrant utvalda färger och klassisk look. Mellan arbetsrum och badrum finns en ny skjutdörrsgarderob som döljer en liten helkaklad tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Arbetsrummet (eller det minsta sovrummet) har plats för en enkelsäng och/eller ett litet skrivbord. Öppet och härligt kök i vinkel, helt nytt med häll, inbyggnadsugn och diskmaskin. I köket finns plats för matbord (4-6 personer) beläget invid ett fönster med utsikt över trädgården. Matsalen som ligger intill vardagsrummet är ljus och inbjudande och har plats för stort matbord (8-10 personer). Vardagsrummet med ljusinsläpp från två håll har plats för en mindre soffgrupp, öppen spis och rummet ramas in med mysiga synliga takbjälkar. I trapphuset som förbinder entréplan med övre plan, har man placerat en stor kyl och en stor frys. Ovanför trappan möts man av en liten hall och innanför den ligger ett större rum som kan användas som allrum eller delas av till ett eller flera sovrum. Stora sovrummet ligger innanför, stort ljusinsläpp, väl tilltaget med plats för stor dubbelsäng, klädförvaring och myshörna. I Sjövik finns det mesta för att hela familjen skall få en härlig vardag. Grundskola årskurs 1–5, två olika förskolor, Hagströms lanthandel, naturupplevelser, svalkande bad i Mjörn och båtliv. Bra kommunikationer med både buss och bil, det tar ca 45 min med buss till centrala Göteborg från busshållplatsen som ligger precis utanför huset.

Burhultsvägen 41, Gråbo Björboholm, Lerums kommun

Burhultsvägen 41

Villa
Gråbo Björboholm, Lerums kommun
3 900 000 kr
84 m²
3 rum
3 005 m² tomt

Gråbo-Björboholm är det lätt att trivas och läget på Burhultsvägen är briljant. Här bor man naturnära med både Björboholm och sjön Mjörn på bekvämt avstånd. I området finns badsjöar, en småbåtshamn och bra kommunikationer nere vid huvudvägen, busshållplatsen vid väg 190, till antingen till Gråbo, Lerum, Göteborg eller Alingsås, med andra ord perfekt för den lilla familjen och Er som älskar närhet till naturen. Här har man en pärla till mindre villa om tre rum och kök fördelat på 84 välplanerade kvadratmeter som är nyreovoerade med smakfulla färger och material. Utvändigt finns fördelar, bland annat en stor solig och ogenerad altan med plats för ett stort matbord och en generös loungemöbel, solen har man förmiddag, eftermiddag och kväll. Huset ligger med ett högt läge på en stor sluttningstomt om ca 3 000 kvm som vår och sommar är ett grönt paradis. Till fastigheten hör också ett fristående bastuhus. Varmt välkomna att boka visning

Mjörnbo Allé 4, Gråbo, Lerums kommun

Mjörnbo Allé 4

Lägenhet
Gråbo, Lerums kommun
1 285 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 975 kr/mån
32 532 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt trivsamma tvåa i toppskick, beläget i den nybyggda och moderna delen av centrala Gråbo, granne med allt man kan tänkas behöva för en lättsam vardag. Bostaden ligger i bekvämt markplan med en egen liten uteplats där sol kan avnjutas större delen av dagen. Den tilltalande planlösningen har öppna och sociala ytor mellan kök och vardagsrum, medans det rofyllda sovrummet ligger mer avskilt. Gott om förvaring finns i de många garderoberna och bostaden upplevs ljus och luftig tack vare de många fönsterpartierna. Inredningen är stilren med nästan helt genomgående vit färgsättning, redo för en ny innehavare att sätta sin egna prägel. Här bor man bekvämt i en förening där det mesta ingår i månadsavgiften och med både service, handel, skola och förskola inom mycket kort gångavstånd. Ett stenkast bort väntar sköna naturupplevelser och en aktiv livsstil med både sjöar och skog. Utmärkta kommunikationer från torget som snabbt och smidigt tar er vidare in till Lerum eller centrala Göteborg.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3