Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Ystad

Fastighetsbyrån Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bromma byväg 29, Bromma, Ystads kommun
  • Sön 2 jun kl 16:00
Bromma byväg 29, Bromma, Ystads kommun, bild 2
Bromma byväg 29, Bromma, Ystads kommun, bild 3

Bromma byväg 29

Villa
Bromma, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
8 495 000 kr
345 + 915 m²
9 rum
2,5 ha tomt

Endast fem minuters bilfärd från Ystad saluförs en vacker gård med extra allt! Här bor ni på ett vackert lantligt läge med utsikt över böljande fält. En fastighet där möjligheterna är många då det erbjuds generösa bo- och biytor på en stor tomt. Njut av ett ytterst charmigt bostadshus med genomgående karaktär från sekelskiftet. Ett totalrenoverat gästhus om 80 kvm, äldre stall, stor loge, ekonomibyggnad samt ett stort garage. En gård att nyttja helt för eget bruk alternativt med uthyrning för möjlighet till intäkter.

  • Premium
  • Energieffektiv
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun, bild 2
Österlenvägen 403, Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun, bild 3

Österlenvägen 403

Gård/Skog
Ingelstorp Och Ingelstorps Ängar, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
11 500 000 kr
326 + 70 m²
10 rum
8 733 m² tomt

På en strålande position, fritt beläget mellan de charmiga byarna Ingelstorp och Valleberga, avtecknar sig Klockaregården som en noggrant omhändertagen skånegård med tre längor i en tidlös design. Genom sitt arv från 1700-talet erbjuder denna fastighet en lockande förening av bekvämt och funktionellt boende, där charmiga och välvårdade detaljer utgör en naturlig del av upplevelsen. Fastigheten har genomgått många förbättringar och renoveringar under 2021-2023. Trots omfattande renoveringar och tillbyggnader över tid har fastighetens genuina karaktär och estetik aldrig varit föremål för kompromisser. Läget är unikt med endast ca 5 min med bil till Kåseberga och ca 10 min med bil till Sandhammaren, en av många ansedd som Sveriges finaste sandstrand. Klockaregården rymmer tre längor, vars omsorgsfulla renoveringar och byggnationer har formats med enhetlighet i åtanke. Här har man strävat efter att förena den lantliga, rustika charmen med moderna inslag och nödvändigheter. Resultatet är två trivsamma bostäder som bjuder in till en levnadsglädje för alla. Oavsett om du har en stor familj, ett livligt socialt umgänge eller om du söker möjligheten till ett kombinerat boende med verksamhet, erbjuder denna fastighet en variationsrikedom av möjligheter. En ytterligare friliggande byggnad, tidigare nyttjad som musikstudio av den folkkära norske artisten Jahn Teigen och där bl a Carola Häggkvist har sjungit i NRK tv, väntar med obegränsade möjligheter. Just nu hyrs denna charmiga länga ut som eventlokal. Fastighetens omgivande trädgård är parkliknande och är anlagd av SLU Alnarp 1972, ordnad i olika sektioner för att skapa en fridfull tillflyktsort. Mellan huskropparna framträder en sagolik, kullerstensbelagd innergård i en klassisk tappning. Här skapar rosor, buxbom och lavendel tillsammans med byggnadernas historiska kuliss en självklar bild av en svunnen tid. Bakom den norra längan finns en privat trädgård med en friliggande förrådsbyggnad på ca 25 kvm, stenlagd uteplats och utespabad (ingår i köpet) från 2022 för 7 personer. Varmt välkomna till denna minst sagt unika fastighet, där varje hörn berättar en historia och där historiens charm möter nutidens elegans på ett sällsynt sätt. Utforska och njut av denna tidlösa pärla med dess rika arv och moderna komfort.

  • Premium
  • Uteplats
Aulingatan 18B, Surbrunn, Ystads kommun

Aulingatan 18B

Lägenhet
Surbrunn, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
850 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 364 kr/mån
29 825 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i det populära området Surbrunn i Ystad. Med en boyta på 28.5 kvadratmeter och belägen på första våningsplanet erbjuds här ett smakfullt boende med enkel tillgång till stadens alla bekvämligheter. Tack vare en attraktiv planlösning erbjuds gott om plats för både vardagsrum och sovutrymme. Föreningsavgiften är låg och läget är väldigt bra för den som söker ett lugnt och centralt boende. Detta är perfekt för den som söker ett prisvärt boende i en trivsam del av Ystad. Välkommen att upptäcka möjligheterna i denna charmiga bostad!

Furustigen 27, Sandskogen, Ystads kommun
  • Borttagen före visning
Furustigen 27, Sandskogen, Ystads kommun, bild 2
Furustigen 27, Sandskogen, Ystads kommun, bild 3

Furustigen 27

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 900 000 kr
53,2 m²
3 rum

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Vallmobacken 15, Mellan Hedeskoga och Öja, Ystads kommun
  • Tis 4 jun kl 16:00

Vallmobacken 15

Villa
Mellan Hedeskoga och Öja, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 395 000 kr
75 + 44 m²
4 rum
7 244 m² tomt

Vi har glädjen att erbjuda en mysig Skånelänga med fantastisk utsikt till försäljning. Kakelugn, veranda med spröjsade fönster och såpade brädgolv ger karaktär åt detta charmiga hem. En över 7000 kvm stor tomt öppnar upp för kreativa möjligheter att anpassa och utveckla detta unika boende. Varmt välkomna hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Dragaregatan 16 A, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Tis 4 jun kl 17:00

Dragaregatan 16 A

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 049 kr/mån
19 801 kr/m²

På bästa läge, med utsikt från köket mot grönområdet, närhet till tågstation, butiker och restauranger, väntar denna fina och nymålade bostadsrätt med 3 rum och kök på sin nya lyckliga ägare. Här bor vi i effektivt planerade ytor om 75,5 kvadratmeter, som inkluderar ett stort vardagsrum och en västvänd balkong. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum och ett generöst kök med plats för ett större matbord. Lägenheten utgör ett väldigt tyst, lugnt och bekvämt boende med egen tvättmaskin. Vi når lägenheten enkelt via hiss eller trappor i det nymålade och fräscha trapphuset. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Radargatan 1D, Edvinshem, Ystads kommun

Radargatan 1D

Radhus
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 295 000 kr
155 m²
5 rum
264 m² tomt

På lugnt läge ligger Radargatan och det här välrenoverade enplansradhuset om 155 kvm. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar både utvändigt och invändigt. Den redan välplanerade planlösningen har byggts till med en helt ljuvlig tillbyggnad med stora fönsterpartier ut mot den härliga baksidan. Huset har öppen planlösning mellan kök och de sociala ytorna, hela fyra sovrum, badrum och gäst-wc samt en trädäcksbelagd baksida som nuvarande ägare skapat för att inne och ute ska smälta samman på sommarhalvåret. I samfällighetsavgiften har man dessutom både garage och parkeringsplats. Beläget på populära Edvinshem ligger det här på lugnt och tryggt läge. Här bor ni med närhet till både hav och stad. Man har dessutom affärer och både skola och förskola på kort promenadavstånd.

  • Uteplats
Stora Norregatan 15A-C, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Tis 4 jun kl 16:00
Stora Norregatan 15A-C, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Stora Norregatan 15A-C, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Stora Norregatan 15A-C

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
7 000 000 kr
247 + 10 m²
11 rum
267 m² tomt

På centralt läge i Ystad nära Mariakyrkan och Stortorget finns nu möjligheten att förvärva denna fastighet som består av ett gårdshus, en lokal och en lägenhet med tre rum och kök. Drömmer du också om att bo och arbeta hemifrån men ändå ha ett kontor att gå till? Här finns chansen att verkligen få en bekväm vardag med både arbete och bostad på nära håll. Eller så hyr du ut lokalen och lägenheten som bringar bra intäkter och gör så att du kan bo billigare. det finns flera olika möjligheter att anpassa detta boendet utifrån dina behov!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stenbocksgatan 3a, Centrala Ystad, Ystads kommun

Stenbocksgatan 3a

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 684 kr/mån
16 729 kr/m²

På populärt läge, med promenadavstånd till stadskärnan med affärer och tågstation, saluförs en genomgående tvårummare. Här bor ni i en välskött förening med härliga gemensamma utomhusmiljöer. Bostaden erbjuder hall, kök, sovrum, badrum samt vardagsrum. Även en inglasad balkong med fin utsikt- ett extra rum från vår till höst! Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Balkong
Flugfiskevägen 15, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 9 jun kl 12:30
Flugfiskevägen 15, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Flugfiskevägen 15, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Flugfiskevägen 15

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
7 495 000 kr
181 + 43 m²
7 rum
1 017 m² tomt

Exklusiv 1-plansvilla vid Nybrostrands vackra kust. Perfekt för den moderna familjen med generösa utrymmen för gemenskap och avkoppling. Det exklusiva köket kommer från Kvänum, ljuset flödar genom stora glaspartier i bostaden och eldstaden ligger centralt i huset. Framför dubbelgaraget finns uppfart för 3-4 bilar och den skandinaviska designen bidrar till en livsstil utöver det vanliga. Husets samtliga materialval är noga utvalda med tanke på ett minimalt underhåll och den gjutna poolen med tak är helt automatiserad. Området med uterum, utedusch, omklädningsrum och spabad är mycket lättskött! Välkommen till Flugfiskevägen 15, -ett modernt hem vid Nybrostrands vackra kustlinje. Fastigheten representerar inte bara exklusivitet utan också en livsstil för den moderna familjen. Denna generöst tilltagna 1-plansvilla tar andan ur dig så fort du kliver över tröskeln. Materialval i den allra högsta klassen och skräddarsydda lösningar ger ett intryck av omsorgsfullt hantverk och tidlös elegans. Planlösningen är som gjord för den aktiva familjen, med utrymmen som både bjuder in till gemenskap och avkoppling. Ett eget allrum för de yngre ger dem en plats att växa och utforska, medan de vuxna kan njuta av de stora, öppna sällskapsytorna. Mitt i huset hittar du en modern eldstad som sprider värme och atmosfär genom de öppna rummen. I det rymliga och välplanerade köket, som är signerat av det prestigefyllda Kvänum, förenas funktionalitet med skönhet. Här möts stilrena ytor och exklusiva detaljer för att skapa en kulinarisk oas där matlagning blir en njutning. Med högkvalitativa vitvaror och generöst med förvaringsutrymmen är detta köket en dröm för den matälskande familjen. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren och lyfter fram de vackra detaljerna i det nordiska designkonceptet. Men det är inte bara inomhus som imponerar - stora glaspartier öppnar upp mot poolområdet och den lättskötta trädgården, vilket skapar en naturlig förlängning av bostadens sociala ytor. Här finns gott om plats för lek och avkoppling och de soliga dagarna kan avnjutas vid den stora härliga poolen, i poolhuset, uteduschen eller i spabadet. Stilen är nordiskt sval och sofistikerad, med en känsla av lugn och harmoni. Huset, byggt i sten, utstrålar en robusthet som matchar den omgivande naturen. Dubbelgaraget är rymligt och praktiskt, med gott om plats för både fordon och förvaring. Utanför vardagsrummet sträcker sig en stor, delvis öppen pergola, perfekt för att njuta av ljumma kvällar och vacker utsikt över trädgården. Här kan du sitta och koppla av med en kopp te eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder tillsammans. Denna fastighet är inte bara ett hem, det är en livsstil nära havet, golfbanan, skogen, Österlen och allt som medeltida Ystad har att erbjuda. Läget ger möjlighet att pendla till arbete även i Malmö, Lund och Köpenhamn. Detta är en plats där familjen kan skapa minnen för livet. Välkommen till ett av Nybrostrands finaste hem!

  • Premium
  • Uteplats
Bellevuevägen 13B, Bellevue, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 13:30

Bellevuevägen 13B

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 345 kr/mån
20 909 kr/m²

Med stadskärnan som närmsta granne och ett stenkast från samtliga faciliteter ligger denna väldisponerade och fint renoverade tvårummare. Lägenheten, belägen på våning 2, nås genom trappa eller hiss. Med en rymlig balkong i sydvästläge erbjuds härliga solstunder med utsikt över den rogivande innergården. Lägenheten har löpande uppdaterats interiört, nämnvärt kök, helkaklat badrum och nya ytskikt. Här finns lugnet samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Sammanfattningsvis ett suveränt läge med närhet till livsmedelsbutiker, Ystads centrala delar och skolor. Välkomna att trivas!

  • Plus
  • Hiss
Gyllerupsvägen 112, Löderup, Ystads kommun
  • Lör 1 jun kl 10:00
Gyllerupsvägen 112, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Gyllerupsvägen 112, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Gyllerupsvägen 112

Villa
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
5 595 000 kr
280 m²
9 rum
4 919 m² tomt

På jakt efter en skånegård utöver det vanliga? Det här stället bockar av allt du drömt om. Här har du en klassisk vitmålad skånelänga som stått i nästan 100 år men som med varsam hand och fin känsla renoverats till det fina skick den har idag. Under åren har fastigheten både utvecklats och förädlats med ändamål att optimera samtliga utrymmen. Idag har huset stora öppna sällskapsytor och hela sju sovrum. Här finns plats för hela familjen! För den som har andra planer så finns det goda möjligheter för ett litet bed and breakfast eller dylikt. Förutom de stora boytorna har man också en ljuvlig trädgård om nästan 5000 kvm med utsikt över den skånska slätten. Löderup är en levande liten by. Här finns bl.a. skola från förskoleklass upp till åk 6, idrottshall, bibliotek, byggvaruhandel och mataffär. En bit bort huserar Karl Fredrik på Eklaholm med sin fina butik och blomsterhandel. Inte långt bort ligger fantastiska Örum 119 med ett boutiquehotell inrett av Norrgavel och en trädgård där det serveras pizza och glass. Granngården till 119 är Örums Nygård med spahotell och restaurang. Förutom alla gårdshotell och härliga restauranger i området får vi inte glömma havet. Cirka 8 km rakt söderut ligger Löderups strandbad och vår vackra strandremsa. På samma avstånd nås ljuvliga Kåseberga och ikoniska Hammars backar.

  • Premium
  • Uteplats
Nunneörtsvägen 7, Nybrostrand, Ystads kommun

Nunneörtsvägen 7

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 995 000 kr
120 m²
4 rum
814 m² tomt

På lugn återvändsgata i Nybrostrand väntar nu den här trevliga villan med dubbelgarage på en ny ägare. Huset är rejält med 120 kvm i ett plan plus en inredningsbar ovanvåning. Övre plan är väl förberedd för att bli boarea, redan när det byggdes så gjordes en stor fin takkupa och man har dragit upp både vatten och el så att man ska kunna göra ett badrum. Huset är beläget bilfritt på en väl tilltagen och insyndskyddad hörntomt med trädgård i alla väderstreck. Här finns förutom huset också ett dubbelgarage (med enkelport) samt ett ljuvligt orangeri som fint matchar husets stil. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till naturen och havet med sin makalösa sandstrand som gör det? I byn finns förutom Ystad golfklubb med sin golfbana också förskola, gym, en obemannad matbutik, samt ett mindre livs med restaurang och pizzeria. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

  • Plus
Östra Kompassgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun
  • Sön 2 jun kl 15:00

Östra Kompassgatan 4

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 495 000 kr
174 m²
5 rum
484 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad med en boyta på 174 kvadratmeter och en tomt på 484 kvadratmeter. Här får du gott om utrymme att förverkliga dina visioner och skapa ditt drömhem. Beläget i vackra Ystad har du nära till både stadens puls och naturens lugn. Med närhet till det historiska stadskärnan, mysiga caféer och vackra stränder finns det något för alla. Ta en promenad längs kusten och njut av det vackra landskapet eller utforska omgivningens grönområden. Denna bostad låter dig sätta din prägel på varje kvadratmeter och skapa ditt drömboende. Med stor potential och ett fantastiskt läge är detta en möjlighet du inte vill missa. Välkommen att upptäcka möjligheterna tillsammans med oss! Kontakta ansvarig mäklare Rasmus Persson på 0734-24 63 37 alt. [email protected] för att boka in förhandsvisning.

  • Plus
  • Uteplats
Gustafsgatan 3B, Bellevue, Ystads kommun

Gustafsgatan 3B

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 225 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 2/3
5 958 kr/mån
20 976 kr/m²

På ett eftertraktat läge, nära stan men med Bellevues lugn, ligger denna fräscha och väldisponerade bostad. En ljus tvårumslägenhet på andra våningen med renoverat kök och inglasad balkong i sydväst som bjuder på eftermiddagssol samt en rogivande utsikt över takåsar och trädtoppar. Ett optimalt läge med närhet till livsmedelsbutiker, Ystads centrala delar och kommunikationer. Välkomna att trivas!

  • Balkong
Otte Marsvins väg 121, Snårestad, Ystads kommun

Otte Marsvins väg 121

Villa
Snårestad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 200 000 kr
48 + 21 m²
3 rum
653 m² tomt

Välkommen till detta charmiga bostadshus byggt år 1925. Här erbjuds tre rum, varav ett till två sovrum, perfekt för den som söker ett lantligt boende. Eldstad finns för mysiga kvällar och gör hemmet extra ombonat. Omgivet av vacker natur, är detta ett perfekt hem för den som vill bo lugnt och avskilt. Med en generös tomtyta på 653 kvadratmeter finns gott om plats för trädgårdsarbete eller att bara njuta av det lantliga läget. Perfekt för den som vill komma bort från stadens stress och istället finna ro i den vackra omgivningen. Ensligheten, eller Marsvinsholmsskogen som den också kallas, är en mysig rekreationsskog strax norr om Svarte. Välkomna att anmäla ert intresse inför kommande försäljning!

Örnvägen 7, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Borttagen före visning
Örnvägen 7, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Örnvägen 7, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Örnvägen 7

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
4 550 000 kr
135 m²
5 rum
684 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Fridhemsgatan 36C, Surbrunn, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 3 jun kl 15:45

Fridhemsgatan 36C

Lägenhet
Surbrunn, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/6
5 032 kr/mån
29 353 kr/m²

Välkomna till Fridhemsgatan 36C och denna trivsamma lägenhet om tre rum och kök som är fördelade på 85 kvadratmeter på fjärde våningen. Bostaden bjuder på en öppen, ljus och modern planlösning med trevlig känsla och stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp. En härlig och inglasad balkong som nås från köket blir som ett extra rum under större delarna av året. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Björkvägen 2, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkvägen 2

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 095 000 kr
100 + 57 m²
4 rum
874 m² tomt

På lugn villagata i Nybrostrand väntar nu detta enplanshus på en ny ägare. Bostaden har allt man behöver för en praktisk vardag i ett plan. Här finns stora sällskapsytor, ett härligt uterum som förenar inne och ute samt garage och en ljuvlig trädgård. Nybrostrand kallas porten till Österlen och är ett av Ystads mest populära bostadsområden. Kanske är det tack vare närheten till havet med sin makalösa sandstrand, Ystads golfbana, fritidsbad, gym och skogsområde som ger möjlighet till en aktiv fritid. Kanske är det för att hemester på Österlen erbjuder bad, kultur, shopping och en unik naturmiljö. Här finns något för alla. I Nybrostrand finns också förskola samt mindre matbutik. Med bil eller buss till Ystads centrum tar det mindre än 10 minuter och det finns dessutom cykelväg hela sträckan.

Urupsgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Urupsgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Urupsgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Urupsgatan 4

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
5 495 000 kr
180 + 10 m²
6 rum
673 m² tomt

1-planshus med öppen planlösning, generösa sociala ytor i vinkel och stora fönster som ger ljus hela dagen. Välkomna till Urupsgatan 4. Hela huset är renoverat under 2021 med tanke på att hålla det lättstädat ljust och fräscht. Plejdstyrningen på husets belysning ser till att bostaden alltid är perfekt belyst, både ute och inne. Materialvalen går i svala färger med ljust marmorgolv och vita kompositstensbänkar vilket ger ett modernt uttryck. Handtagslösa köksluckor fulländar den strama stilen. Huset har 3 separata sovrum samt en fullt utrustad uthyrningslägenhet. 2 helkaklade fräscha badrum bjuder bl.a .på dubbelhandfat, marmordetaljer och bubbelbadkar. Lyxigt! Tvättstugan är toppmodern med luckor i trendig ljusgrå kulör och arbetsbänkar i sten, stor kombimaskin Samsung för tvätt och tork. Garaget byggdes om 2018/19 till en separat lägenhet för generationsboende. Denna kan såklart användas för tonåring eller varför inte som en egen intäktskälla för att finansiera ett exklusivt boende? Lägenheten är helt komplett med stora glaspartier, eget kök, badrum, tvättmaskin och egen ingång. Tomten är lättskött och och ger sköna möjligheter att sitta ute och njuta på trädäcket. Köksträdgård intill entrén. Mycket blommor som blommar i olika tider under sommaren. Hasselnötter. Läget är populärt och i närheten av affärer och service.

  • Premium
  • Uteplats
Lindskogs väg 3 och 5, Löderups Strandbad, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lindskogs väg 3 och 5

Fritidshus
Löderups Strandbad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 250 000 kr
42 m²
4 rum
1 428 m² tomt

Söder om Östra Kustvägen, på ett privat läge i Löderups Strandbad kommer vi via slingriga skogsstigar fram till Lindskogs väg 3 och 5. Här slås vi av den fantastiska naturen och mellan trädstammarna finner vi storstugan och lillstugan. Löderups Strandbad är en av pärlorna längs den sydskånska kusten där stugorna ligger inbäddade i tallskog med närhet till stranden och havet. Nu har du chansen att ta över denna stuga som ger dig tid för avkoppling - din oas där du kan släppa alla måsten och krav.

  • Uteplats
Musselgatan 14, Nybrostrand, Ystads kommun
Musselgatan 14, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Musselgatan 14, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Musselgatan 14

Lägenhet
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 995 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 1/1
4 915 kr/mån
26 044 kr/m²

På trivsamt läge i Nybrostrand finner ni denna marklägenhet som byggdes 2021. Boendet erbjuder modernt kök från Ballingslöv, ljusa och trivsamma sällskapsytor, tre rum samt helkaklat badrum. Extra plus är den egna uteplatsen med lättskött uteplats, värmande spabad och parkeringsplats som ingår i avgiften. I Nybrostrand har ni närhet till hav och natur samt golfbana och andra fritidsaktiviteter. Välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun, bild 2
Östra Kustvägen 861, Kåseberga, Ystads kommun, bild 3

Östra Kustvägen 861

Villa
Kåseberga, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
6 250 000 kr
140 + 125 m²
9 rum
4 543 m² tomt

Fastighet på havsnära läge med stora möjligheter i hjärtat av Österlen. Tvålängad gård där hela södra längan är en generös och vältalig enfamiljsbostad. I den östra längan bedrivs idag en bed and breakfast-verksamhet med tre uthyrningsrum samt en lägenhet. Perfekt lämpat för dig som vill driva verksamhet i egen regi eller har egna tankar och visioner. Nu möjliggörs ett ypperlig tillfälle att låta dina drömmar realiseras. Välkommen till hjärtat av Österlen och en framtid med nya utsikter!

  • Premium
  • Uteplats
Dalgatan 4, Löderup, Ystads kommun

Dalgatan 4

Fritidshus
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
757 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidsboende beläget i Löderup, Ystad. Här erbjuds en trivsam bostad med kök, sällskapsrum, sovrum, veranda, badrum, vardagsrum och sovloft. Tomtytan om 757 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsfix, grillkvällar och lek för hela familjen. Läget skapar en rogivande atmosfär där du kan njuta av lugnet och vackra omgivningar. I närområdet finns fina promenadvägar och möjligheter till utflykter i vacker natur. Dessutom har Löderup nära till både hav och stadsliv, vilket ger det bästa av två världar. Med en inbjudande atmosfär och möjligheter till egna projekt är detta hemmet för dig som söker en fridfull tillvaro nära naturen. Varmt välkommen till ditt nya charmiga fritidsboende i Löderup!

  • Plus
Bellevuevägen 24, Bellevue, Ystads kommun

Bellevuevägen 24

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 375 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/4
4 783 kr/mån
21 825 kr/m²

Här har vi en snyggt renoverad bostadsrätt med utsikt från en härlig balkong, perfekt för att avnjuta morgonkaffet eller kanske eftermiddagens glass. Denna tvårummare på våning tre i HSB Brf Halvan bjuder på en bekväm och mysig atmosfär. Helkaklat badrum, snyggt modernt ikeakök och ljusa grå färgotner som kombinerats med ett mörkt enhetligt golv innebär ett ovanligt fint toppskick och det är bara att flytta in! Med en boyta på 63 kvadratmeter finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling. Rummen är ljusa och luftiga, standarden lämnar inget övrigt att önska. Balkongen ger extra utrymme att njuta av frisk luft och soliga dagar. Bellevue i Ystad är ett populärt område med närhet till både natur och stadsliv. Ta en promenad till närliggande parker eller cykla ner till centrum för att utforska lokala caféer och butiker. Här finns något för alla! HSB Brf Halvan erbjuder en trevlig gemenskap och en trygg boendemiljö. Välkommen att bli en del av denna välkomnande förening där grannskapet står i fokus. Ingen hiss, men träning på väg upp och ner! Boka din visning direkt på fastighetsbyran.com/ystad

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 47