Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Tarland

Magnus Tarland

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2008 och känner att Fastighetsbyrån är den kedja som ger mig bäst förutsättningar för att kunna göra mina kunder nöjda i deras kanske största affär i livet. Hoppas att jag kan få chansen att hjälpa dig också! Att vara fastighetsmäklare är ett arbete som jag verkligen brinner för. Trots alla mina år i branschen är mitt yrkesmål att fortsätta utvecklas och bli skickligare i mitt arbete som fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengången 6, Östra Sommarstaden, Ystads kommun

Rosengången 6

Fritidshus
Östra Sommarstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
550 000 kr
25 + 15 m²
2 rum

På Rosengången 6 i Östra sommarstadens koloniområde, hittar vi denna mysiga kolonistuga. Ljus och öppen planlösning. Lättskött trädgård med en härligt uteplats i söderläge. En lugn, avskild oas en bit från verkligheten! Välkomna att höra av er med frågor och anmäla ert intresse.

Babordsgången 1 AE, Edvinshem, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Babordsgången 1 AE

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/1
5 504 kr/mån
19 801 kr/m²

En ljus och trivsam bostadsrätt på populära Edvinshemsområdet. Tre genomgående rum och kök på 75,5 kvm. Badrum med duschkabin och tvättmaskin. Välplanerade ytor med bra förvaringsmöjligheter via förråd, klädkammare och garderober. Egen trädgård både framför och bakom bostaden. Lugnt bilfritt område med närhet till skola, daghem, livsmedelsaffärer, vårdcentral, busskommunikationer och havet. Välskötta grönområden med lekplats och innergård för gemensamma sommarkvällar.

Gamla Lundavägen 1250, Knickarp, Ystads kommun

Gamla Lundavägen 1250

Villa
Knickarp, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 600 000 kr
150 + 58 m²
6 rum
1 207 m² tomt

Denna charmiga fastighet erbjuder inte bara sex rum och kök utan också en rad fantastiska tillägg. Belägen på en generös tomt omgiven av naturens skönhet, erbjuder denna villa en fridfull och avkopplande atmosfär. Utsikten från villan ger dig möjlighet att vakna upp till det vackra landskapet varje dag. Den friliggande ekonomibyggnaden är ett perfekt komplement till denna egendom. Med en rymlig carport för bekväm parkering av två bilar, förrådsrum för att lagra dina verktyg och trädgårdsredskap samt ett stall med två hästboxar för hästälskaren, har du allt du behöver för att njuta av livet på denna fastighet. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Ge dig själv möjligheten att uppleva det bästa av landsbygdslivet i denna underbara villa belägen i den lilla byn Knickarp nordväst om Ystad!

Hedvigsdalsvägen 110, Österlen, Ystads kommun

Hedvigsdalsvägen 110

Villa
Österlen, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 395 000 kr
104 m²
4 rum
1 270 m² tomt

Murad villa med plåtfasad byggd 1926 belägen på stor trädgårdstomt mitt i den lilla byn Hedvigsdal på Österlen. 6 km från Kåseberga och havet. Passande både för sommar eller permanentboende. Vattenburen värme med luftvärmepump. Friliggande garage och vedförråd.

Österleden 20, Sandskogen, Ystads kommun

Österleden 20

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 300 000 kr
79,3 m²
3 rum

Nu finns möjlighet att ta över arrendet till en av Sandskogens pärlor! Vinterbonad, stuga på 79 m². bestående av 3 rum och kök samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. I övrigt finns en terrass under tak, plattlagd uteplats och en carport med förråd. Stugan är belägen strax söder om Österleden med gång- och cykel-avstånd till centrum. Ystad Sandskog är ett omtyckt rekreationsområde för många Ystadbor. Stranden är välbesökt för bad och sol under sommarmånaderna men används också flitigt som strövområde året runt. Bussar går från Ystad österut och gör det enkelt att ta sig ut till stugan om man inte vill gå eller cykla. hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse och boka in en visningstid.

Visar alla 5