Fastighetsbyrån Ystad

Fastighetsbyrån Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Regementsgatan 25, Centrala Ystad, Ystads kommun

Regementsgatan 25

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 495 000 kr
124 m²
3 rum
vån 1/4
6 543 kr/mån
20 121 kr/m²

På vår paradgata Regementsgatan ligger denna ståtliga lägenhet om hela 124 kvm. Lägenheten är en riktig dröm med sina 3,30 meter till tak och stora fina fönster. Alla vackra originaldetaljer från byggnationen är bevarade. Här är takstuckatur i alla rum, bröstpanel i köket, dubbeldörrar, fiskbensparkett och den mest magnifika gröna kakelugn man kan tänka sig. På det här läget behöver man inte göra avkall på någonting, man har allt vad Ystad har att erbjuda på gångavstånd. Gågatan med sitt utbud av affärer, restauranger och caféer. Österportstorg och Stortorget med sin torghandel och sin mysiga atmosfär. En kort promenad och ni når havet och sandskogen. För pendlaren går bussar runt knuten samt bara en kort promenad bort ligger tågstationen med förbindelser till Malmö, Lund och Simrishamn. Välkomna på visning!

Styrbordsgången 1DC, Edvinshem, Ystads kommun
 • Tis 10 okt kl 16:30

Styrbordsgången 1DC

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 2/2
3 832 kr/mån
20 671 kr/m²

På Styrbordsgången 1DC ligger denna fräscha och välplanerade 3½ - rumslägenhet på andra våningen med egen ingång och stor balkong i öster. Här bor du på 82,5 välplanerade kvadratmeter fördelat på kök, vardagsrum med utgång till balkongen, sovrum, barnrum/kontor, klädkammare samt ett helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det halva rummet är som ett bonusrum för lägenheten och kan med fördel användas som kontor, litet barnrum eller varför inte en klädkammare för extra förvaring.

 • Plus
 • Balkong
Fridhemsgatan 34, Surbrunn, Ystads kommun
 • Lör 7 okt kl 10:15

Fridhemsgatan 34

Lägenhet
Surbrunn, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/6
4 740 kr/mån
30 948 kr/m²

På Fridhemsgatan 34 hittar ni denna lägenhet om 58 kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Bostaden bjuder på öppen, ljus och modern planlösning med härlig takhöjd om 3,4 m och stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp. En härlig inglasad balkong som nås från vardagsrummet blir som ett extra rum under större delarna av året. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hyllegatan 4B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 4B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 475 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 997 kr/mån
22 868 kr/m²

Ett stenkast från centrum och dess samtliga bekvämligheter ligger denna väldisponerade och fint renoverade tvårummare. Belägen på andra plan, inrymmandes två rum, kök och inglasad balkong. Bostaden har löpande renoverats och är i fullkomligt gott skick, nämnvärt såväl badrum, kök som samtliga ytskikt. Här finns lugnet med närhet till grönområden samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. För den som vill bo i inflyttningsklar och toppmodern standard - välkommen att trivas!

 • Balkong
Gamla Lundavägen 992, Rögla, Ystads kommun

Gamla Lundavägen 992

Villa
Rögla, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 495 000 kr
76 + 15 m²
4 rum
9 880 m² tomt

Välkommen till denna fastighet med naturskönt läge och generös tomt! Bostaden är fördelad med hall, vardagsrum, matrum och kök med kamin. Vidare i bostaden finns sovrum, badrum med dusch och bastu samt kontor/sovrum. Fastigheten erbjuder även stallbyggnad med god plats för förvaring. Välkommen på visning!

 • Uteplats
LINGONSTIGEN 7D, Bärområdet, Ystads kommun

LINGONSTIGEN 7D

Radhus
Bärområdet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
123,5 m²
4 rum
7 755 kr/mån
13 725 kr/m²

Hörntomten är lättskött och lummig med två separata uteplatser och en fin stenläggning möter oss vid entrén. Läget är bilfritt och barnvänligt med lekplats alldeles bakom huset. Det är inte konstigt att detta är populära kvarter. Välkommen till ett radhusboende med matbutiker, fina grönområden och bra kommunikationer alldeles inpå knuten.

 • Uteplats
Soltergatan 1E, Västervång, Ystads kommun

Soltergatan 1E

Lägenhet
Västervång, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 904 kr/mån
20 833 kr/m²

Välkomna till Soltergatan 1E och denna trivsamma bostad om två rum och kök som är fördelat på 60 kvadratmeter med nyrenoverat badrum. En välplanerad lägenhet med gott om förvaring samt en inglasad balkong i väster – en härlig förläning av bostaden som med fördel kan användas som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Ett lugnt och bekvämt boende med hiss, gemensam tvättstuga och närhet till centrum och mataffär.

 • Balkong
 • Hiss
Vetegatan 1B, Källesjö Och Hedeskoga, Ystads kommun

Vetegatan 1B

Villa
Källesjö Och Hedeskoga, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 800 000 kr
116 + 86 m²
5 rum
756 m² tomt

Bekvämt, barnvänligt boende i Hedeskoga med närhet till skola och barnomsorg. Här bor man lugnt och skönt med gång och cykelavstånd till Ystad med all service. Väl omhändertagen bostad på 5 rok varav 3 sovrum samt ett inglasat uterum. Modern uppvärmning via fjärrvärme. Fiber indraget i huset. Biluppställningsplats. Trädgård med uteplats i sydväst.

 • Uteplats
Skepparegatan 7 B, Centrala Ystad, Ystads kommun
 • Imorgon kl 13:00
Skepparegatan 7 B, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Skepparegatan 7 B, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Skepparegatan 7 B

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
5 695 000 kr
115 + 26 m²
5 rum
185 m² tomt

I centrala Ystad, med ett av de bästa lägena som staden har att erbjuda, finner vi ett gatuhus som är allt utöver det vanliga. Detta unika hem är en oas av exklusivitet, bekvämlighet och charm på en och samma gång. Här bor du med närhet till alla tänkbara nöjen som småbåtshamn teater, restauranger, torg och butiker. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ardennergatan 38 G , Backa, Ystads kommun
 • Imorgon kl 12:00

Ardennergatan 38 G

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 295 000 kr
94 m²
3 rum
3 845 kr/mån
13 777 kr/m²

Välkommen till detta underbara radhus som utstrålar en speciell charm och karaktär. Här finner du ett hem med två rymliga sovrum och ett vardagsrum som öppnar upp till en solig balkong, perfekt för att njuta av solnedgångar och frisk luft. Framsidan av huset har en liten uteplats som är lättskött, perfekt för de dagar när du bara vill koppla av utomhus med en kopp kaffe eller en god bok. Med sin egen unika prägel och praktiska bekvämligheter är detta BRF-radhus ett idealiskt val för dig som söker det lilla extra i ditt hem. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
VALLÖSAVÄGEN 213, Karlsborg Och Vallösa, Ystads kommun
 • Tor 5 okt kl 17:00

VALLÖSAVÄGEN 213

Villa
Karlsborg Och Vallösa, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 950 000 kr
140 m²
4 rum
2,4 ha tomt

På ett familjevänligt läge längsmed Vallösavägen möts vi av en mysig hästgård omgiven med vacker natur och böljande landskap. Boningshuset är en 1½ plans villa med uterum och till detta finns stallbyggnader, loge och betesmark. Perfekt för dig som är hästintresserad, driver eget företag eller varför inte, för dig som drömmer om egen verksamhet med gårdsbutik. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Jörgensgatan 7, Centrala Ystad, Ystads kommun

Jörgensgatan 7

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2
4 598 kr/mån
21 188 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare, belägen i ett populärt område med närhet till både gågatan och den vackra Sandskogen. Här bor du bekvämt med hiss och kan njuta av en rymlig balkong som vetter mot väster, där du kan avnjuta soliga kvällar och vackra solnedgångar.

 • Hiss
Käringgatan 22, Backa, Ystads kommun

Käringgatan 22

Villa
Backa, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 495 000 kr
118 + 7 m²
4 rum
983 m² tomt

Centralt beläget, välunderhållet 1-planshus med tre sovrum och moderna renoveringar i kök och badrum. Det inkluderar även ett isolerat garage och en trädgård med odlingsmöjligheter samt ett rymligt uterum. Huset är i mycket gott skick och omgivningen är lugn med grönområden i närheten. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Ryngevägen 334, Rynge, Ystads kommun

Ryngevägen 334

Villa
Rynge, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 995 000 kr
240 m²
9 rum
1,1 ha tomt

Denna imponerande hästgård erbjuder inte bara gott om mark för hästar att ströva på, utan också ett rymligt och välutrustat boningshus. Med en total boyta på 240 kvadratmeter och en fin takhöjd är detta hem perfekt för den som söker komfort och utrymme. Huset är fördelat på fyra till fem sovrum, två allrum, ett matrum, två badrum och ett stort härligt kök. Ridbana 21x57 meter med fibersand, 1,1 ha mark fördelat på 7 hagar. Stallet har 4 boxar, spolspilta med varmvatten samt sadel och foderkammare. Ytterligare finns ett svinstall som har hönsfack för den som vill ha höns eller så gör man fler boxar och utökar stallet. Det här är en dröm för den hästintresserade som vill bo på landet med närhet till stadslivet. Välkommen på visning!

Södra Zinkgatan 8K, null, Ystads kommun

Södra Zinkgatan 8K

Övrigt
Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 395 000 kr
100 m²
149 m² tomt

Nu finns det möjlighet för dig som privatperson eller företagare att köpa din egna kostnadseffektiva lokal i ett redan etablerat verksamhetsområde. Lokalen har ett entrésolplan som har inretts med kök, allrum, kontor och badrum med dusch. Lokalens golvyta är ca 70 kvm (ca 11,45x6,15 meter) och tack vore entrésolplanet har den disponibla ytan utökats till ca 100 kvm. Lokalen har en vikport som är ca 4,1 meter hög med fönster för ljusinsläpp. Kommunalt VA, el, tomrör för fiber och uppvärmning genom luft/luft-värmepump finns indraget till lokalen. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Fastigheten är en del av en samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för snöröjning, fasadbelysning, underhåll av oljeavskiljare och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Ytorna inom området är asfalterade och runt området finnas staket med elektrisk grind för in- och utfart. Kostnad för samfälligheten är 400 kronor per månad. Din elförbrukning mäts via undermätare och faktureras till dig från samfällighetsföreningen. Varje fastighetsägare har ett eget abonnemang och betalar separat VA. Byggnaden har ett strategiskt bra läge precis utanför Ystad, i anslutning till ringleden, E65 och Dragongatan ner mot Ystads Hamn!

Ponnygången 19 D, Solbacken, Ystads kommun

Ponnygången 19 D

Radhus
Solbacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 675 000 kr
132 + 9 m²
5 rum
99 m² tomt

Välplanerad bostad på Solbacken lämplig för barnfamiljen. Bostad i ett plan på 5 rok. med en stor terrass i sydvästläge. Bilfritt område med stora grönområden och lekplatser runt knuten. Närhet till skolor och dagis. Välkommen att anmäla dig till visning.

Åkerbruksvägen 24, Glemmingebro, Ystads kommun

Åkerbruksvägen 24

Villa
Glemmingebro, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
3 295 000 kr
98 m²
4 rum
856 m² tomt

Härlig och ljus familjevilla i 1,5 plan. Bostaden är fördelad med tre sovrum, ett badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också gott om förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. Övervåningen är inredningsbar och kan färdigställas allteftersom familjen växer och mer plats behövs. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Stenstrykaregatan 2, Bellevue, Ystads kommun

Stenstrykaregatan 2

Villa
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
6 750 000 kr
150 + 74 m²
964 m² tomt

Välskött familjevilla med uthyrningslägenhet och 4 egna garage! Ovanlig och spännande fastighet i gedigna material och god byggkvalité som också ger många möjligheter för olika användning. Idag fungerar den som hyresfastighet men en köpare kan också bosätta sig här och få fina sidointäkter för att bo bekvämt, centralt och mycket ekonomiskt. Hyresintäkt fn. 312.600:-/år. Ring mäklaren för mer information eller boka din visning på fastighetsbyråns hemsida.

 • Balkong
 • Uteplats
Urupsgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun
 • Imorgon kl 16:15
Urupsgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Urupsgatan 4, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Urupsgatan 4

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
5 595 000 kr
180 + 10 m²
6 rum
673 m² tomt

1-planshus med öppen planlösning, generösa sociala ytor i vinkel och stora fönster som ger ljus hela dagen. Välkomna till Urupsgatan 4. Hela huset är renoverat under 2021 med tanke på att hålla det lättstädat ljust och fräscht. Plejdstyrningen på husets belysning ser till att bostaden alltid är perfekt belyst, både ute och inne. Materialvalen går i svala färger med ljust marmorgolv och vita kompositstensbänkar vilket ger ett modernt uttryck. Handtagslösa köksluckor fulländar den strama stilen. Huset har 3 separata sovrum samt en fullt utrustad uthyrningslägenhet. 2 helkaklade fräscha badrum bjuder bl.a .på dubbelhandfat, marmordetaljer och bubbelbadkar. Lyxigt! Tvättstugan är toppmodern med luckor i trendig ljusgrå kulör och arbetsbänkar i sten, stor kombimaskin Samsung för tvätt och tork. Garaget byggdes om 2018/19 till en separat lägenhet för generationsboende. Denna kan såklart användas för tonåring eller varför inte som en egen intäktskälla för att finansiera ett exklusivt boende? Lägenheten är helt komplett med stora glaspartier, eget kök, badrum, tvättmaskin och egen ingång. Tomten är lättskött och och ger sköna möjligheter att sitta ute och njuta på trädäcket. Köksträdgård intill entrén. Mycket blommor som blommar i olika tider under sommaren. Hasselnötter. Läget är populärt och i närheten av affärer och service.

 • Premium
 • Uteplats
REGEMENTSGATAN 5B, Centrala Ystad, Ystads kommun

REGEMENTSGATAN 5B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/4
4 353 kr/mån
20 306 kr/m²

På Regementsgatan 5B, på tredje våningen hittar vi denna trivsamma tvårumslägenhet på 42 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är ljus och fräsch med nyrenoverat kök från 2023, helkaklat badrum från 2019 och ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. På ett attraktivt och centralt läge med gångavstånd till hela Ystads utbud av caféer, restauranger, butiker samt tågstation.

Snäckgatan 9, Nybrostrand, Ystads kommun

Snäckgatan 9

Lägenhet
Nybrostrand, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 700 000 kr
112,5 m²
5 rum
vån 1/2
5 398 kr/mån
24 000 kr/m²

Trevligt bostadsrättsradhus om fem rum och kök varav tre sovrum. Modern, inflyttningsklar bostad med fina ytor. Naturskönt belägen på hörntomt. Bostaden är i två plan med egen trädgård och parkeringsplats.

Björnstjernegatan 2C, Regementet, Ystads kommun

Björnstjernegatan 2C

Lägenhet
Regementet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 595 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1/3
4 808 kr/mån
34 600 kr/m²

Majestätisk takhöjd och vackra klassiska detaljer kombinerar det bästa av dåtid och nutid. Med en yta på 75 kvadratmeter och takhöjd på över 4 meter får du en känsla av rymd och elegans i varje rum. Balkongen som mäter 4,5 kvadratmeter, är perfekt belägen i söderläge och bjuder på sol hela dagen lång. Bostaden är nyproducerad och färdigställd år 2020, vilket innebär att du får dra nytta av den gamla arkitekturen samtidigt som du njuter av moderna bekvämligheter. Det öppna planlösningen ger en luftig känsla och skapar en naturlig övergång mellan de olika utrymmena. De vackert välvda fönstren och spegeldörrarna tillsammans med de höga fotlisterna ger en känsla av elegans och charm. Bostaden har genomgående hög standard och har utrustats med genomtänkta och exklusiva tillval. Det vackra vita ballingslövköket är modernt och stilrent med vita spegelluckor och spotlightbelyst vitrinskåp. Samtliga vitvaror är från Siemens och du kan förvänta dig alla tänkbara bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare i det rymliga badrummet. Badrummet har extrautrustats med skurna golvklinkers, glaserat väggkakel. regndusch och dimbara spottar i taket. Den välplanerade köksbelysningen ger en ovanligt mysig atmosfär, särskilt på kvällstid. Infällda spotlights med dimmer och strategiskt placerade arbetsbänkar i ek ger en varm och inbjudande känsla i hela lägenheten. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften, vilket ger extra bekvämlighet och trygghet för dig som bilägare. Här bor du i en lugn och attraktiv miljö med närhet till både natur och stadsliv. Sammanfattningsvis erbjuder denna rymliga tvårumslägenhet en unik kombination av historisk charm och modern komfort. Med en solig balkong, genomtänkta tillval och högkvalitativa material är detta en bostad som inte lämnar något övrigt att önska. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda.

 • Balkong
 • Hiss
Gjuterigatan 54C, Gjuteriet, Ystads kommun

Gjuterigatan 54C

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2
4 414 kr/mån
31 250 kr/m²

Med havet som närmsta granne och ett stenkast från centrum ligger denna väldisponerade och fint renoverade trerummare. Lägenheten, belägen på våning 2, nås genom trappa eller hiss. Med en rymlig balkong i söderläge erbjuds härliga solstunder invid havets brus. Lägenheten har löpande renoverats interiört, nämnvärt samtliga ytskikt, kök och helkaklat badrum. Här finns lugnet invid hav samtidigt som stadskärnan befinner sig en kort promenad bort. Parkeringsplats medföljer. Välkomna att trivas!

 • Hiss
Lilla Östergatan 35, Centrala Ystad, Ystads kommun

Lilla Östergatan 35

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 257 kr/mån
33 250 kr/m²

Under 2020 byggdes det gamla Boisenhuset om. Utsidan är sig lik, den vackra tegelfasaden är förstärkt med nya fogar och huset har fått nya tidstypiska fönster. Invändigt har byggmästaren skapat 6 vackra lägenheter. På tredje våningen finns nu en mysig vindslägenhet till salu. Lägenheten har hög mysfaktor med utsikt över takåsarna i Ystad. Arkitekten har lyckats få plats med ett rejält kök och badrum, maskiner och inredning är både smakfulla och funktionella. Planlösningen i övrigt är öppen och ger rymd och ljus. Sovrummet som vetter mot innergården är tyst och kompletteras med en rymlig klädkammare. På innergården finns garage och grönska, terassen är kompletterad med skönt uterum. Nuvarande ägare har använt lägenheten som sommarboende och därför är allt som nytt. Letar du efter en lyxig tvåa i toppklass mitt i Ystad Centrum, hör av dig redan idag!

 • Uteplats
Per Leanders gata 31, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
 • Imorgon kl 15:10
Per Leanders gata 31, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 31, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 31

Radhus
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
2 995 000 kr
114 m²
5 rum
7 291 kr/mån
26 272 kr/m²

Nyproducerad bostad med fina påkostade materialval. Bostaden är i två plan med egen uteplats i soligt läge och parkeringsplats, belägen i Trädgårdsstaden, Ystads nya gröna stadsdel! Bostadsrättsradhuset är utformat som gathus i tegel. Boarea 114 kvm med 5 rum och kök är fördelat med hall, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Kök med köksö från Vedum och vardagsrum med utgång till bostadens trädgård med trädäck, gräsmatta och förråd. Plan två är fördelat med badrum och fyra sovrum med balkong i master bedroom. I bostaden finns gott om utrymme för socialt umgänge, men också med rum och plats för privat avkoppling. Här är hållbarhet, design och funktion i fokus. Orangeriet är en oas inbäddat i grönska med nära till allt. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 52