Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Nilsson

Johan Nilsson

Om mig

Mitt mål är att överträffa dina förväntningar med en smidig och professionell bostadsaffär, men även erbjuda det lilla extra. Att få jobba i den kommun som jag är uppväxt i ser jag inte bara som en styrka utan ett privilegium, det ger både säljare och köpare en extra trygghet och samtidigt spetskunskap i mitt mäkleri. Då jag bott i Ystad i hela mitt liv har jag mycket god lokal kännedom och med Fastighetsbyrån i ryggen så ger det mig de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stärkelsegatan 1B, Löderup, Ystads kommun

Stärkelsegatan 1B

Lägenhet
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
675 000 kr
79,2 m²
3 rum
4 052 kr/mån
8 523 kr/m²

I trivsamma Löderup finner vi denna trevliga bostadsrätt i markplan. Bostadens 79 väldisponerade kvadratmeter är fördelade på tre rum, kök och badrum. I anslutning till bostaden finner vi även en härlig trädgårdstäppa belägen på den insynsskyddade baksidan, där man kan välja att sitta ute i solen på den trivsamma altanen eller under tak när det skymmer, med andra ord, en riktigt trivsam plats att njuta på!

  • Uteplats
Hyllegatan 2A, Hälsobacken, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hyllegatan 2A

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
640 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 294 kr/mån
22 857 kr/m²

På ett lugnt och trivsamt läge ligger denna etta på 28 välplanerade kvadratmeter som skapar ett mysigt och ombonat boende. Lägenheten ligger på första våningen och nås väldigt bekvämt utan ett enda trappsteg. Detta är något för dig som är på jakt efter en bostad med låg månadsavgift eller för dig med det lilla hushållet, välkommen!

Landsvägen 13, St. Herrestad Och Öja, Ystads kommun

Landsvägen 13

Villa
St. Herrestad Och Öja, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
10 000 000 kr
280 + 470 m²
12 rum
5 090 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till denna spektakulära herrgård. Historien bakom herrgården sträcker sig flera århundrade tillbaka i tiden varav den nuvarande skepnaden har stått sedan 1800-talet. På denna tid byggdes fastigheten om till en herrgård av familjen Gosselman, varifrån fastigheten har fått sitt namn - Gosselmans Herrgård. Detta är något för dig som är på jakt efter det lilla extra, där varje intryck av bostaden är en resa genom tiden och varje rum har sin historia. Här blir du inte bara ägare av en herrgård utan en del av den svenska historian som det medför. Välkommen till ett extraordinärt hem. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för bokning av privat visning!

SKOTTEGATAN 8A, Bellevue, Ystads kommun

SKOTTEGATAN 8A

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad
1 450 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 254 kr/mån
24 786 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fina lägenhet! Bostaden är belägen på tredje våningen med en boyta på 58,5kvm som är fördelat på 2 rum och kök. Här är det bara att flytta rakt in då lägenheten är smakfullt renoverad med bra planlösning och en trevlig balkong i söderläge! Detta är ett perfekt boende för den som vill bo centralt med gångavstånd till centrum, kommunikationer och annan service. På bara någon minut är du nere i centrum med affärsstråk, restauranger, folkets vimmel och tågstation.

Visar alla 4