Mäklare Emil Malmer

Emil Malmer

Om mig

Jag ser utmaningar i det mesta och tycker det roligaste med mitt jobb är att vi mäklare kan göra stor skillnad för kunderna både ekonomiskt och känslomässigt. Varje affär är den viktigaste för mina kunder och jag lever på att bli rekommenderad för mitt omsorgsfulla arbete. Anlitar du mig får du en målfokuserad mäklare och Fastighetsbyråns vassa tjänster som verkligen ger resultat. Ring mig gärna om du har frågor inför ett bostadsbyte eller bara vill ha en värdering av din bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnstjernegatan 14B, Regementet, Ystads kommun

Björnstjernegatan 14B

Lägenhet
Regementet, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad

1 795 000 kr

58 m²

2 rum

4 102 kr/mån

30 948 kr/m²

Underbar vindslägenhet i historisk miljö med generös takhöjd och fint ljus från stora takkupor. Lägenhetens kök är från Ballingslöv och badrummet är stilrent helkaklat i vitt och grått med både tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten genomgick en renovering 2015 och skicket är ännu mycket bra. Brf Västra Portalen i Ystad utgör ett unikt stycke historia och en ovanligt bekväm boendemiljö. Välkommen!

  • Hiss
Storgatan 44 / Telefonvägen 1, Löderup, Ystads kommun
  • Budgivning pågår
Storgatan 44 / Telefonvägen 1, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Storgatan 44 / Telefonvägen 1, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Storgatan 44 / Telefonvägen 1

Övrigt
Löderup, Ystads kommun
Fastighetsbyrån Ystad

3 995 000 kr

325 m²

931 m² tomt

Kommersiell fastighet med fin avkastning. Trevligt läge mitt på Österlen! 4 lägenheter och 2 butikslokaler ger goda intäkter. Hör av dig till mäklaren för närmare information och visningsbokning.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 2