Bo Lundvall & Son

Bo Lundvall & Son

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bodils väg 2, Östra Kallfors, Södertälje kommun
  • Kommande

Bodils väg 2

Villa
Östra Kallfors, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
Pris saknas
138 m²
5 rum
1 529 m² tomt

På hörntomt i lugnt område erbjuds nu detta trivsamma enplanshus med en optimal planlösning i populära Kallfors. Huset är välbyggt med attribut som vattenburen golvvärme via bergvärmepump, Tibrokök, braskamin, dubbelgarage med elportar och mycket mer! Huset ligger på en plan, vackert anlagd tomt med fina planteringar, stenläggningar och en stor altan med spabad samt gott om plats för sittgrupper. Här bor man i ett lugnt villaområde med cykelavstånd till Järna som erbjuder skolor, förskolor, mataffärer och mycket mer. Man har även närhet till vacker natur och Kallfors golfklubb. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Pimpelvägen 16, Centralt, Järna, Södertälje kommun
  • Kommande

Pimpelvägen 16

Villa
Centralt, Järna, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
4 595 000 kr
124 + 148 m²
7 rum
762 m² tomt

Nu erbjuds denna rymliga villa centralt i Järna med gott om plats för den stora familjen! Huset erbjuder 5 sovrum, 3 toaletter, stora sociala ytor perfekt för trevliga tillställningar, braskamin, stor gillestuga och mycket mer! Här bor man i ett välbyggt hus beläget på en vacker trädgårdstomt med stor gräsmatta, växthus, uteplats under tak samt fina planteringar, fruktträd och stenläggningar. Huset erbjuder gott om förvaring dels i många platsbyggda garderober i sovrummen, förråd i källaren samt två stycken garage varav ett i huset. Här bor man med gångavstånd till skolor, förskolor, IP, pendeltåg, mataffärer och mycket mer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Vidängsvägen 9, Ritorp, Södertälje kommun
  • Kommande

Vidängsvägen 9

Villa
Ritorp, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
Pris saknas
121 m²
4 rum
927 m² tomt

Inom kort saluförs denna enplansvilla i attraktivt område belägen på lugn återvändsgata. Huset är totalrenoverat senaste året med påkostade materialval som helkaklade badrum med exklusiv inredning som vägghängd toalett, takdusch och spegel med högtalare i. Kök med bra planering och vitvaror från Bosch, gott om utrymme för stort matbord samt stilren kyl och frys från Samsung. I hela huset är belysning appstyrt via Plejd. Huset har en trevlig planlösning med master bedroom med egen klädkammare, stora öppna sociala ytor som passar utmärkt för trevlig umgängen och utgång till altanen på baksidan i sydvästläge från vardagsrummet. På tomten erbjuds ett stort isolerat dubbelgarage och en friggebod på baksidan. Tomten erbjuder stor gräsmatta på baksidan och vackra stenläggningar på framsidan. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information eller för att boka visning.

Bergskärsvägen 17, Enhörna, Södertälje kommun
  • Kommande

Bergskärsvägen 17

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
Pris saknas
86 + 25 m²
5 rum
1 170 m² tomt

Påkostat hus över det vanliga! Tillgång till egna båtplatser, brygga och strand genom samfällighet! Utsikt över Mälaren! Lyxigt Badrum som präglas av exklusiv Terrazzo sten, takdusch, vägghängd toalett och integrerad belysning! Vattenburen golvvärme genomgående i huset! Extremt låga värmekostnader, tack vare påkostat värmesystem från CTC! Inbyggda sprinklers i gräsmattan! Spabad integrerat i uteplatsen! Många bilplatser! Carport! Missa inte chansen att förvärva denna mysiga fastighet på naturskönt läge med planer för kommunalt vatten och avlopp! På trevligt läge i Sandviken, med gångavstånd till vatten och båtklubb finns nu denna pärla till försäljning. Här erbjuds ett renoverat hus med 4 rum varav 2 st sovrum, Helkaklat badrum samt kök och allrum i en öppen planlösning. Njut av solen på det väl tilltagna soldäcket eller mys framför kaminen under de kyliga dagarna. En bra gäststuga finns för långväga gäster med generösa sovplatser kök och badrum. Huset ligger dessutom väldigt trevligt i området med cykelavstånd till Enhörna, motionsslingor, affär och skolor. Dessutom ligger bostaden endast 10-15 min med bil ifrån Södertälje och Nykvarns centrum med dess stora utbud. Nere vid bryggan går ångbåten till både Mariefred och Kungsholmen! Tveka inte på att kontakta Carl-Magnus Ekström för privatvisning redan idag! Välkommen.

Sågverksvägen 35, Östertälje, Södertälje kommun
  • Kommande

Sågverksvägen 35

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son
Pris saknas
41 m²
2 rum
vån 3/4
3 327 kr/mån

Unik bostad! En av Östertäljes finaste 2:or! Panorama utsikt! Lyxigt kök och badrum! På attraktivt och sjönära läge presenteras denna pärla som ligger belägen i populära Kanalhusen i Igelstavik. Här erbjuds en modern tvåa om 41 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning, stilrena ytskikt, fina ljusinsläpp från två väderstreck och balkong med fantastisk vy mot vattnet. Därutöver bor man med ett fullutrustat kök med bl.a. integrerad diskmaskin, luftigt vardagsrum med öppna ytor mot köket, sovrum som inrymmer dubbelsäng och garderob med hyll system samt ett helkaklat badrum med fina materialval och utrustat med kombimaskin. Här bor du bara tre minuters promenad från Östertälje station med endast 35 min tågresa till Stockholms C, samt intill lugna solbryggor, lekplatser och lummiga träd. Missa inte detta! Varmt välkommen att kontakta Carl-Magnus Ekström för privatvisning.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5