Mäklare Carl-Magnus Ekström

Carl-Magnus Ekström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolvägen 3E, Mölnbo, Södertälje kommun

Skolvägen 3E

Lägenhet
Mölnbo, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

1 795 000 kr

61 m²

3 rum

3 520 kr/mån

29 426 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna attraktiva bostadsrätt innehavandes hög standard med allt man kan önska, två uteplatser med bra solläge, full maskinell utrustning i kök, genomgående vattenburen golvvärme, gångavstånd till pendeltåg som tar dig till Stockholm under 60 min, skola och butik! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Mariekällgatan 46, Mariekäll, Södertälje kommun

Mariekällgatan 46

Lägenhet
Mariekäll, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

795 000 kr

26 m²

1 rum

1 985 kr/mån

30 577 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna väldisponerade 1:a på bra läge i ekonomiskt stark förening. Nära till kommunikationer grönområden, Torekällberget, restauranger och centrum. Varmt välkommen på visning!

S:ta Ragnhildsgatan 22B, Centralt, Södertälje kommun

S:ta Ragnhildsgatan 22B

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

1 495 000 kr

42 m²

1.5 rum

3 266 kr/mån

35 595 kr/m²

Unik vindsvåning! Genomgående golvvärme! Spotlights! Takbjälkar! Centralt! Stilfull vindslägenhet med modern design. Njut av att bo i hjärtat av staden, nära allt! De ljusa, luftiga ytorna och det centrala läget gör denna lägenhet till en exceptionellt attraktiv bostad. Här bor du mitt i pulsen med omedelbar närhet till uteliv, kultur, butiker och restauranger. City finns strax utanför porten, liksom gröna Dalparken. Interiören är elegant och sober med moderna kulörer och smarta lösningar. Hela lägenheten har lyfts till en hög standard med en stram, stilren design och påkostade material. Vardagsrummet är ett fantastiskt sällskapsrum med elegant parkettgolv, stora fönsterpartier och högt i tak. Smakfullt kök med modern maskinpark, perfekt för den som gillar att laga mat. Sovloft med plats för dubbelsäng. God förvaring. Vidare finner vi en inbjudande hall och ett bra badrum. Oslagbara kommunikationer med buss direkt runt hörnet. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Erikshällsgatan 34 A, Västergård, Södertälje kommun

Erikshällsgatan 34 A

Lägenhet
Västergård, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

2 745 000 kr

74 m²

3 rum

4 530 kr/mån

37 095 kr/m²

Välkommen till denna moderna 3:a med fina ytskikt och en trevlig planlösning. Lägenheten är i nyskick och är belägen högst upp i huset med balkong i söderläge. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, parkettgolv och stilrent kvalitetskök från Vedum med rostfria vitvaror. Lägenheten är belägen med gångavstånd till restauranger, kommunikationer och mataffär. Hiss finns. Välkommen på visning!

  • Balkong
Skolvägen 1N, null, Södertälje kommun

Skolvägen 1N

Lägenhet
Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

1 995 000 kr

61 m²

3 rum

3 520 kr/mån

32 705 kr/m²

Missa inte! Områdets bästa läge! Insynsskyddat! Vattenburen golvvärme i hela bostaden! Gångavstånd till pendeltåg! Nära skolor! Välkommen till denna välplanerade 3:a i Mölnbo! Här bor man i en modern bostad innehavandes områdets bästa läge med egen balkong i söderläge och en trevlig planlösning. Eget förråd i anslutning till entrén vilket ger en härlig radhuskänsla! Fina materialval som stilrent kök, egen tvättmaskin och torktumlare och parkettgolv. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

  • Balkong
Fornhöjdsvägen 46, Fornhöjden, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 46

Lägenhet
Fornhöjden, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

1 500 000 kr

74,5 m²

3 rum

5 523 kr/mån

20 134 kr/m²

Missa inte chansen på denna bekväma hörnlägenhet med vacker utsikt. Ekonomiskt stark förening som har mycket att erbjuda där bla internet ingår i avgiften. Föreningen påbörjar renovering av kök och badrum 2023. I Fornhöjdens centrum finns bl a en mataffär, vårdecentral och skola 1-6. Bra kommunikationer med bussar och 10 minuters promenad till Östertälje station. Med den nya vägen ner mot Moraberg så finns även E4/E20 bara ett par minuter bort med bil så det finns goda pendlingsmöjligheter.

  • Uteplats
  • Hiss
Dalgatan 7, Centralt, Södertälje kommun

Dalgatan 7

Lägenhet
Centralt, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

1 075 000 kr

25,5 m²

1 rum

1 618 kr/mån

42 157 kr/m²

Här presenteras en hemtrevlig, modern och välskött 1:a. En välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och ett fräscht badrum är bara några få av flertalet fina egenskaper denna fantastiska lägenhet erbjuder. I denna välplanerade 1:a är det inga problem att få plats med både säng, soffa och soffbord. Det finns goda möjligheter för god matlagning och härliga stunder i det fräscha och moderna köket. Perfekt för dig som söker efter din första egna bostad!

  • Uteplats
  • Hiss
Bergslingan 16, Hölö, Södertälje kommun

Bergslingan 16

Villa
Hölö, Södertälje kommun
Bo Lundvall & Son

5 495 000 kr

129 m²

5 rum

1 258 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade vinkelhus med bra standard och ett perfekt solläge. Villan har 3 sovrum, pool med pooltrapp, två allrum och två kaklade badrum (varav ett till master bedroom). Köket är centralt placerat och ligger i anslutning till vardagsrummet med ryggåstak, stora fönsterpartier mot poolen om 8 x 4m och det skyddade soldäcket. Vattenburen golvvärme i samtliga rum. Isolerat friliggande garage om ca 30 kvm. Låga uppvärmningskostnader och fri från fastighetsavgift i 15 år.

Visar alla 8