Eskils Fastighetsförmedling

Eskils Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 18C, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 18C

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 358 kr/mån
15 982 kr/m²

Välkommen till en ljus och stilren tvåa om 56 kvm intill Djurgårdsparken, med närhet till Lasarettsområdet och promenadavstånd till centrum. En genomgångslägenhet med stora fönster och en takhöjd på cirka 2,70 m. Lägenheten, som till stor del renoverats på senare år, är i mycket gott skick, så det är bara att flytta in och börja njuta! Bostaden erbjuder ett smakfullt kök med goda förvaringsutrymmen och praktiska arbetsytor. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och skrivbordshörna, med fönster in mot den lummiga innergården som erbjuder bra sittplatser och grillmöjligheter. Från den rymliga hallen, med goda förvaringsmöjligheter, nås ett smakfullt och rymligt sovrum med nyare ytskikt. Ett snyggt badrum i moderna färgsättningar med tvättmaskin och vikbara glasdörrar intill duschen. Mycket trevlig förening som genomfört de flesta stora renoveringar. Här bor du med låg avgift där även bredband är inkluderat. Fastigheten har ett attraktivt läge nära till centrum, universitet, Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till flertalet butiker och restauranger vid Djurgården och Gamla stan. Nära till natursköna promenadstråk och kulturellt värdefulla byggnader i området. Fina motionsspår i Odlaren och gångavstånd till Eskilstuna Golfklubb. Busshållplats intill fastigheten. Nära till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser till Stockholm och Västerås. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshällavägen 5A

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
51,7 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 969 kr/mån
19 246 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade minitvåa i renoverat skick. Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, rymligt sovrum, helkaklat duschrum och ett toppmodernt kök. En privat balkong ger möjlighet till avkoppling. Centralt läge gör vardagen bekväm med närhet till stadens bekvämligheter. Ett utomordentligt boende-redo för inflytt! Förening med god ekonimi och låga avgifter! Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Trumpetvägen 154, Slagsta, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:15
Trumpetvägen 154, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Trumpetvägen 154, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Trumpetvägen 154

Radhus
Slagsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
124 m²
4 rum
157 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat radhus i familjevänliga och populära Slagsta! 124 kvm fördelade över4 rum och kök varav 3 sovrum som med fördel kan bli 4 sovrum. Bostaden erbjuder fina sociala utrymmen på entréplan och sovrum på det övre planet. En välskött samfällighetsförening i området tillhandahåller V/A, renhållning, sophämtning, tv och bredband. Vidare så tillhör förråd och garage bostaden. Besiktning är utförd, se bilaga! Välkomnande entré med stenläggning och plats för cafégrupp där man kan njuta av kvällssolen. Ingång till rymlig hall, separat tvättstuga och gästtoalett. Gediget kök med fina materialval, massiva träskåpsluckor och stenskivor ovan arbetsbänk. Matplats för 4-6 personer intill ett fönster som vetter mot framsidan. Stort och rymligt vardagsrum som har plats för både en soffgrupp, mediamöbel och ett större matbord. Utgång till baksidans delvis takade uteplats med plattor på mark och markis. Fin trädgårdstäppa inramad av insynsskyddande buskar. På baksidan kan ni njuta av förmiddagssolen. Övre plan med 3 sovrum varav det största med fördel kan delas in till förmån för ett fjärde sovrum. Ett av rummen har utgång till balkong mot radhusets baksida. Bra med förvaring i rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med klinkergolv och duschplats med infällbara glasdörrar. Besiktning utförd, se bifogad fil! Populärt område med närhet till flera förskolor, grundskola, livsmedelsbutik, populär glasskiosk och restauranger. Kort avstånd till Tuna Park för både shopping, restauranger och service. Nära till friluftsliv, pulkabacke, promenadstråk och grönområden. Utmärkta pendlingsmöjligheter via närliggande E20. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Thorildgatan 3B

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 537 kr/mån
15 000 kr/m²

En tvåa i ett centralt läge med endast någon minuts gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Här ingår bredband i den redan låga månadsavgiften. Bostadens 53 kvadratmeter är disponerade på två rum och kök. Bostaden erbjuder ett modernt kök, sovrum med garderober samt ett vardagsrum med en fransk balkong. Välskött förening med flera större utförda renoveringar. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Premium
Riktargatan 5, Torshälla, Eskilstuna kommun
Riktargatan 5, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Riktargatan 5, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Riktargatan 5

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
260 m²
9 rum
1 326 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna herrgårdsliknande villa belägen i pittoreska Torshälla. Ett vackert hem med imponerande arkitektur och karaktäristisk putsad fasad, plåttak samt en boyta om hela 260 kvm. Huset har en storslagen atmosfär och är beläget med kort gångavstånd till Torshälla centrum. I bostaden finns tidstypiska detaljer såsom speglade dörrar och vackert fiskbensparkettgolv. Här kan ni känna storheten och rymligheten genom de höga takhöjderna och de imponerande fönsterpartierna som släpper in det vackra dagsljuset. Köket är renoverat under senare år med moderna vitvaror, rikligt med förvaring och bra arbetsytor. Hemmet erbjuder generösa sällskapsutrymmen med matrum och vardagsrum som skapar utrymme att samla vänner och familj till glädjefyllda måltider. Flera eldstäder finns i bostaden vilka sprider en härlig doft och värme genom hela hemmet. När solen lockar tillägnar ni dagarna på den tilltagna altanen som sträcker sig utmed gavelsidan i bästa sydvästläge. Här finns bra möjlighet för er som söker ett stort och rymligt hem med möjlighet att sätta er egen prägel. Bostaden är ansluten till fjärrvärme och kommunalt vatten och avlopp, besiktning är utförd. Fastigheten omsluts av vackert uppvuxen trädgårdstomt. Grönskande gräsmatta sträcker ut sig runt huset tillsammans med fruktträd, buskar och planteringar. På framsidan finns ståtlig Hängbok som tillsammans med övriga träd ger er skön skugga på tomten under sommarens varmaste dagar. På tomten finns uthus med fler rum som både kan nyttjas som verkstad såväl som ateljé. Intill finns även vidbyggt förråd och vedbod. Den grusade uppfarten erbjuder plats att parkera flertalet bilar. Här bosätter ni er med en kort promenad till charmig småbåtshamn med möjlighet att hyra båtplats. Njut av Torshällas trivsamma samhälle med gamla anor och vackra kullerstensgator. I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö. I bostadens närhet finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker, förskolor och grundskolor inom gångavstånd från bostaden. Torshälla är beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar. Goda bussförbindelser med täta avgångar mot centrum. Närområdet är mycket barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå för lek och skoj.

  • Premium
Hagaholmsvägen 10D 1302, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 14:15
Hagaholmsvägen 10D 1302, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Hagaholmsvägen 10D 1302, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Hagaholmsvägen 10D 1302

Lägenhet
Hällby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/4
4 978 kr/mån
23 950 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva Hagaholmsvägen 10E, ett modernt hem för er som föredrar stora sällskapsytor och många rum! På våningsplan fyra i smakfull arkitektritad fastighet hittar ni detta generösa hem som sträcker ut sig över hela 100 kvm boyta + 17 kvm inglasad balkong. Välplanerat boende att samla vänner och familj samtidigt som det finns gott om utrymme att möblera för återhämtning och hemmakontor. Bostaden erbjuder vackert ljusinsläpp från tre väderstreck, stora luftiga ytor för umgänge tillsammans med moderna ytskikt och materialval. Välutrustat kök med arbetsytor utöver det vanliga, perfekt att samla vänner och familj till storslagna måltider. De sociala ytorna fortsätter ut på den tilltagna balkongen. Underbar plats att njuta av kvällssolen från tidig vår till sen höst! Bostaden erbjuder även tre rum som kan inredas som sovrum eller kontor. Smakfullt badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt generösa arbetsytor. Separat gästtoalett. Dessutom finns ett stort förråd inne i bostaden. Utmärkt hem för er som söker ett boende utöver det vanliga! Möjlighet att hyra p-plats med laddmöjlighet för el- eller hybridbil av föreningen. Här bor du i familjevänliga Hällby med flera förskolor, samt en kommunal grundskola. Området i sig är barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå en i direkt anslutning till bostaden. För den hundintresserade är en hundskola belägen i området. På bekvämt avstånd ligger handelsområdet Tuna park med restauranger, matvarubutiken och shoppingcenter. Till Eskilstuna centrum tar det cirka 8-9 min med bil. Goda bussförbindelser och endast ett par minuters gångavstånd från bostaden till närmaste busshållplats. Närliggande påfart till E20 som tar dig vidare till stora delar av Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sergelgatan 2, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Lör 11 maj kl 13:00
Sergelgatan 2, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Sergelgatan 2, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Sergelgatan 2

Villa
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
268 + 125 m²
10 rum
627 m² tomt

Välkommen till ett unikt hem som erbjuder ytor och möjligheter utöver det vanliga. Här finns pampiga salar, härliga vardagsrum och tilltagna umgängesytor i två fulla våningsplan. Den generösa takhöjden, hemmets stora fönster och de välbevarade fiskbensparkettgolven skapar en vacker och trivsam atmosfär. Spegeldörrar, serveringsgångar, eldstäder och fina spegeldörrar är några av många smakfulla detaljer som sammantaget bidrar till ett hänförande boende. Historien bakom en av Eskilstunas finare privatbostäder är att huset lät byggas av den framgångsrika fabrikören Ossvald Jonsson med familj. I sitt ursprung var fastigheten fördelad på två lägenheter som på senare tid varsamt byggts om till ett enastående enfamiljshus. Möjligheten finns att enkelt återställa den ursprungliga lägenhetsbilden med två pampiga våningar om 134kvm vardera då rördragning för övervåningens kök är intakt. Fastigheten är fördelad på tio rum. Vidare erbjuds stor tilläggsisolerad vind som enkelt kan inredas till förmån för ytterligare boutrymmen. I källarplanet finns ytterligare förråd, rejäl tvättstuga, tidigare garage och fina utrymmen för hobbys. Hemmet erbjuder bekvämligheter såsom kommunalt VA, fjärrvärme och fiber. Hörntomt med goda parkeringsmöjligheter och infart för bilar från både Segelgatan och Svengrensgatan. Här är en lättskött och vackert uppvuxen trädgårdstomt med uteplats i bästa sydvästläge. I trädgården finns förutom rosor, Forsythia, jasmin och syrén, aven godheter såsom rabarber, vinbär, äpplen och björnbär. I direkt anslutning, längs med Svengrensgatan, finns lummiga Kajerdparken som bidrar till en riktigt vacker boendemiljö i ett av Eskilstunas mest centrumnära villakvarter. Med kort gångavstånd nås centrumkärnan med shopping, restauranger, tågstation och universitet. I närområdet finns även större matbutik samt biograf- och kulturhuset Royal. Vidare finns tillgång till Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. Även Vilsta naturreservat finns på behagligt promenadavstånd med populär badplats och, under vinterhalvåret, skidbacke samt upplysta konstsnöspår. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Källgatan 8, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00
Källgatan 8, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Källgatan 8, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Källgatan 8

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
58,3 m²
2 rum
vån 7/7
3 481 kr/mån
21 441 kr/m²

Välplanerad lägenhet med god standard och fint läge vid Tunavallen. Här erbjuds stor inglasad balkong med högt utsiktsläge och utsikt över Eskilstunas centrumkärna. Det rymliga vardagsrummet erbjuder sociala utrymmen som både inrymmer soffgrupp och matsalsbord. Vidare finns smakfullt renoverat kök med moderna vitvaror. Sovrummet med plats för dubbelsäng och generös med utrymme för förvaring samt en stor klädkammare. Bostadens badrum är kaklat och har genomgått stambyte. Här bor du i stabil och välskött förening som genomfört många stora renoveringar. Hiss finns i huset. Fiber är indraget i fastigheten. Denna bostad har det perfekt läget! Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt. Kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på behagligt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik och teateruppträdanden under sommarhalvåret. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkogatan 1C, Centrum, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1C, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1C, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
64 m²
3 rum
vån 4/5
3 733 kr/mån
32 031 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva modern bostad med ett utmärkt läge mitt i centrum - alldeles intill ån! Njut en stund på en av de två balkongerna med trivsam utsikt över den lugna innergården och ut mot staden. Bostaden erbjuder ett modernt kök med vita, släta luckor och moderna vitvaror. Trivsamma ytor för matlagning och gott om förvaringsutrymme i alla skåp och lådor. Det rymliga vardagsrummet kan enkelt dukas upp för trevliga måltider, samtidigt som det kan möbleras med soffa och mediamöbel. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås och laga mat tillsammans. Vidare erbjuds två ljusa och rymliga sovrum med plats för klädförvaring. Stilrent badrum med dusch och ljus inredning som är förberett för installation av tvättpelare. Genomgående ljusa ytskikt och fint parkettgolv i hela lägenheten. Välkommen till en bostad för dig som söker ett bekvämt boende mitt i centrala Eskilstuna. Fin bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där TV- och bredband ingår i avgiften! Här bor du med närhet till Stadsparkens fina grönområden och Eskilstunaån. Kort gångavstånd till universitet, centralstation såväl som stadskärnans fantastiska utbud av restauranger, caféer och nattliv. I närområdet hittar ni flera butiker, matvarukedjor och även Stadsbiblioteket. För den träningsintresserade finns flertalet gym inom gångavstånd. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gesällgränd 4, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 13:00
Gesällgränd 4, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Gesällgränd 4, Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Gesällgränd 4

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
165 + 55 m²
7 rum
1 103 m² tomt

Välkommen till ett enastående hem där tradition och charm möter modern komfort. Denna ståtliga fastighet, belägen i hjärtat av Torshälla, erbjuder en livsstil rik på historia, kultur och natur. Denna arkitektoniska juvel från 1800-talet har varsamt renoverats för att bevara sin historiska själ, samtidigt som hemmet erbjuder toppmoderna bekvämligheter. Två paradrum öppnar upp en värld av möjligheter – inred som sovrum, arbetsrum eller kanske ett storslaget bibliotek. Middagar hålls med fördel i den magnifika matsalen med dubbla spegeldörrar. Fastigheten skulle alternativt kunna nyttjas som ett representativt kontor för den som driver egen verksamhet. En traditionell och fullt fungerande kakelugn står i centrum, från den vackra eldstaden sprids både värme och en hög mysfaktor. Kompletterat med nyinstallerade, designade luftvärmepumpar från 2023 säkerställs en komfortabel inomhusmiljö året runt. De fina trägolven i samtliga rum talar för sig själva, när du kliver in och möts av en behaglig känsla som bara trägolv kan ge. Hemmavid kan du njuta av en lummig, gammeldags trädgård som är byggd i olika etage vilka bjuder på perenner, frukt och bär. Bara ett stenkast bort öppnar sig naturen med tillgång till vattendrag, den vidsträckta Mälaren för båtälskaren och inbjudande skogsområden. Ett perfekt läge för den som söker fridfullhet eller äventyr i det fria. Ett perfekt läge för golfälskaren med två golfbanor i hög klass i området. För familjen som söker närhet till utbildning och fritidsaktiviteter ligger detta hem idealiskt beläget med närhet till skolor, förskolor och en ridskola där barnen kan utforska och utveckla sina passioner. Läget invid Holmberget och Ebelingmuseet, med pittoreska caféer som Gröna Villan och Amarant runt knuten, ger goda förutsättningar för trivsamma promenader och utflyter i närområdet. Därtill erbjuder fastigheten närhet till shopping, affärer och snabbköp. Generösa förrådsytor och en extra byggnad öppnar möjligheter för kreativitet – kanske blir det din nya ateljé, ett hobbyrum eller ett charmigt sommarhusprojekt? En separat vedbod samt extra tillbyggnad erbjuder praktisk förvaring för trädgårdsredskap och grill. För den som pendlar till andra städer ligger Eskilstunas centralstation drygt 10 minuter bort med bil alternativt cirka 25 minuter med tät bussförbindelse. Missa inte chansen att förvärva en fantastisk fastighet på en alldeles speciell plats!

  • Premium
Thorildgatan 1D, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 12:45
Thorildgatan 1D, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Thorildgatan 1D, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Thorildgatan 1D

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
2 582 kr/mån
21 471 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad med stilren inredning och funktionella ytor. Här finner du ett väldisponerat kök med gott om förvaringsmöjligheter och moderna vitvaror. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönster och plats för både sociala tillställningar och avkoppling. Det stora sovrummet ger dig en fridfull plats att varva ner efter en lång dag och ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och erbjuder allt du behöver för en praktisk vardag. Med närhet till matbutiker, restauranger och kommunikation är denna bostad både bekväm och praktisk. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Premium
Björsund 606, null, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Björsund 606, null, Strängnäs kommun, bild 2
Björsund 606, null, Strängnäs kommun, bild 3

Björsund 606

Villa
Strängnäs kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
125 m²
5 rum
2 056 m² tomt

Välkommen till den perfekta bostaden, med en ljus och trivsam atmosfär, bekvämt uppförd i ett våningsplan. De sociala ytorna är utmärkta för härligt umgänge med familj. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum ger en känsla av rymd och ljus. Från matplatsen nås den stora altanen där ni ställer fram matbord och bekväma sittmöbler och njuter av mysiga grillkvällar med vänner. Ett praktiskt parallellkök med ingång till skafferi ger bra möjligheter för matlagning och förvaring av köksredskap. Fyra ljusa och rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Två badrum och tvättstuga. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas i och skapa minnen tillsammans. En lugn plats med närhet till naturen, perfekt läge för långpromenader med hunden och kort avstånd till en av kommunens populära vikar vid inloppet av Sörfjärden. En perfekt plats för er som vill ta en vända med SUP-brädan eller en tur med båten ut i Mälaren. Ett trivsamt läge i en lugn miljö med vacker natur och närhet till vatten. Gångavstånd till barnvänlig badplats med sandstrand, båtplats, båtiläggningsramp och volleybollplan. Bilfärd på 15 minuter till Eskilstuna C. 20 minuter till Strängnäs C och 1 timme 15minuter till Stockholm C. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Fristadsgatan 8A, null, Eskilstuna kommun
Fristadsgatan 8A, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Fristadsgatan 8A, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Fristadsgatan 8A

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
975 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 7/7
2 972 kr/mån
15 354 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvåa med stor inglasad balkong. Bostaden är genomgående renoverad med ljusa och enhetliga ytskikt. Köket är modernt med vita köksluckor och nya vitvaror. Gott om plats att möblera med matbord för fyra stolar. Stora sociala ytor i det tilltagna vardagsrummet. Här kan ni inreda med både stor soffgrupp och matsalsmöbel. Utmärkt plats att duka upp när familjen är på besök. Vidare erbjuds ett generöst sovrum med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Klädkammare som ger er bra förvararingsutrymme samt kaklat badrum med egen tvättmaskin. Bredband ingår i avgiften. Ett bekvämt boende redo för inflytt! Närhet till Årby naturreservat med fina motionsspår. Kort avstånd till expansiva Väster och Munktellområdet med badhus, multiarena, kultur, biograf, välsorterad matbutik m.m. Här bor man även med närhet till Eskilstunas centrala delar som bjuder på shopping, restauranger och nöjesliv samt Mälardalens universitet och tågstationen. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västerängsvägen 6, Djursta, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 15:30
Västerängsvägen 6, Djursta, Eskilstuna kommun, bild 2
Västerängsvägen 6, Djursta, Eskilstuna kommun, bild 3

Västerängsvägen 6

Villa
Djursta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
110 + 30 m²
4 rum
773 m² tomt

Välkommen till en modern villa som har allt du kan önska dig och lite till. Den generösa hallen välkomnar dig med sina ljusa ytskikt och praktiskt klinkerbelagt golv som gör det enkelt att hålla rent efter vårens alla väder. Hallen ger plats för både sitt- och förvaringsmöbel. I det tilltagna köket kan du utforska dina matlagningstalanger och njuta av måltider med nära och kära vid det generösa matbordet. Det öppna vardagsrummet erbjuder en avkopplande plats att umgås och njuta av värmen från den mysiga braskaminen. Från flertalet stora fönsterpartier präglas rummet av ett fantastiskt ljusflöde. Med tre härliga sovrum och två badrum finns det gott om plats för hela familjen. Den lättskötta tomten erbjuder möjligheter till odling och avkoppling utomhus med närhet till naturen. Här parkerar du bekvämt i garaget eller på den stensatta uppfarten. Den som gillar solen njuter av vårsolens värmande strålar på altanen. Denna bostad är utmärkt för er som söker bekvämt boende i en välplanerad och stilren miljö. Djursta är ett nytt och växande område med en mycket attraktiv boendemiljö nära naturen såväl som city. Runt knuten finns fint naturlandskap med vacker åkermark och skogen som närmaste granne. Läget är dessutom praktiskt då det endast tar 5 minuter med bil till Eskilstunas centrala delar. I området finns flertalet förskolor, grundskola tom åk 9, parkområden ett växande handelscentrum med bland annat Biltema, flertalet restauranger och Ica Maxis välsorterade livsmedelsbutik. Härifrån erbjuds även utomordentliga bussförbindelser till och från Eskilstuna centrum. Ett par minuter bort med bil nås motorvägen som smidigt tar dig till Västerås och Stockholm. På behagligt cykelavstånd nås även Sundbyholm med travbana, badplats, marina och slott. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Grankvistgatan 9, null, Eskilstuna kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Grankvistgatan 9, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Grankvistgatan 9, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Grankvistgatan 9

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/7
4 468 kr/mån
34 459 kr/m²

Välplanerad bostad med mycket god standard och fint läge vid Grangärdet. Modernt och påkostat kök med öppen plan mot vardagsrum. Stor inglasad balkong med utrymme för både loungebrupp och matbord. Här är helkaklat badrum med högsta komfort utrustat med tvättmaskin och torkumlare, golvvärme och spotlights i tak. Två sovrum, gott om förvaring med garderober såväl som rymlig klädkammare samt genomgående fina parkettgolv i hela lägenheten. Här bor du i välskött förening som tillhandahåller p-plats med elstolpe till alla bostäder. Fiber är indraget i fastigheten. Förråd tillhör bostaden och hiss finns i huset. Denna bostad har det perfekt läget! Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt. Kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med stort utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på behagligt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik och teateruppträdanden under sommarhalvåret. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 2D, Måsta, Eskilstuna kommun
  • Borttagen före visning
Tomtebogatan 2D, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tomtebogatan 2D, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tomtebogatan 2D

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/3
5 580 kr/mån
18 229 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Junivägen 8, Ekeby, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 10:00
Junivägen 8, Ekeby, Eskilstuna kommun, bild 2
Junivägen 8, Ekeby, Eskilstuna kommun, bild 3

Junivägen 8

Villa
Ekeby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
117 + 117 m²
8 rum
2 350 m² tomt

Denna fantastiska bostad har allt du kan önska dig! Köket är perfekt för den matlagningsintresserade. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymmen, stiliga detaljer och modern maskinell utrustning. Vardagsrummet är ljust och öppet med rejäla ytor för möblering och sociala stunder med familj och vänner. I allrummet kan du koppla av med en bra bok eller njuta av en filmkväll. Sovrummen erbjuder gott om plats för inredning och förvaring efter behov. På våningsplanet finns även nyrenoverat badrum i modern tappning. Källaren är ett perfekt komplement till de sociala ytorna med en rejäl gillestuga. Intill finns kontor eller möjligt sovrum för någon av familjens äldre barn. Vidare inrymms tvättstuga, pannrum, och flertalet förrådsrum. Källarplanet erbjuder även bastu med intilliggande dusch. Utomhus finns en generös hörntomt med möjlighet till lek och avkoppling, samt ett dubbelgarage med plats för bil och förvaring. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA, fjärrvärme och fiber. Takrenovering utförd. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Här bor ni i ett populärt område som präglas av låg bebyggelse. Naturnära beläget med bekvämt promenadavstånd till både strövområden i skogen och ridskola. Kort avstånd till Tuna Parks handelsområde med flera matbutiker, restauranger och stort shoppingcenter. Cykelavstånd om ca 3 km till centrum med cykelbana samt busshållplats med goda kommunikationer precis utanför huset. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Solingevägen 26, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00
Solingevägen 26, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Solingevägen 26, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Solingevägen 26

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
117 + 100 m²
7 rum
1 183 m² tomt

Välkommen till denna rymliga bostad på Solingevägen 26! Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter och en smidig tillgång till kök och vardagsrum. Köket är ljust och rymligt med gott om plats för matlagning. Intill finns vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Bostadens övre plan har flertalet sovrum som erbjuder gott om förvaringsyta för kläder. I källarplanet finns stor gillestuga perfekt för umgänge. Vidare finns förrådsrum och pannrum som inrymmer bergvärmepump. Husets papptak är bytt och är fiber indragen. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Besiktning och energideklaration utförda, se bilagor under dokument. Här erbjuds en friköpt tomt med trivsam uteplats och fina ytor för lek och egna odlingar. Vidbyggt garage ger plats för två bilar och barnens cyklar. Ett trivsamt hem som till stora delar är i välhållet originalskick. Ett perfekt tillfälle för er som vill sätta er egen prägel på boendet! Här bor ni i populära Borsökna, ett lugnt område med närhet till stora Borsöknabadet. Barnvänligt med förskolor, grundskola i närheten och goda busskommunikationer för att enkelt nå Eskilstunas centrum. Bostaden ligger med närhet till fina natur- och skogsområden. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Stora Coop och snabbmatsrestauranger finns beläget i området. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Intagsgatan 7A, Djurgården, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 12:30
Intagsgatan 7A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 7A, Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 7A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
945 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1/4
2 762 kr/mån
21 977 kr/m²

Välkommen till ljus och välplanerad tvåa. Lättillgänglig på första våningsplanet med trivsam utsikt mot innergård! Bostaden präglas av generös takhöjd om 270cm, fina spegeldörrar och fönsterbänkar i sten. Tidstypiska detaljer från 30-talet då byggnaden uppfördes. Utmärkt läge för dig som planerar att flyttar hemifrån eller arbetar i stan och är i behov av övernattningsbostad. Lägenheten är fördelad på praktiskt kök med ljusa släta luckor, vardagsrum med trevlig plats att möblera med soffa och matbord. Utmärkt plats att duka till middag när familjen är på besök. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsutrymme i klädkammare. Kaklat badrum med behaglig takdusch innanför glasdörr. Genomgående fina ytskikt med ljusa väggar och enstavigt parkettgolv i både kök och vardagsrum. Attraktivt läge nära till centrum, universitet och närhet till Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till flertalet butiker och restauranger vid Djurgården och Gamla stan. Nära till natursköna promenadstråk och kulturellt värdefulla byggnader i området. Fina motionsspår i Odlaren och gångavstånd till Eskilstuna Golfklubb. Busshållplats intill fastigheten. Nära till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser till Stockholm och Västerås. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 11:45
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/8
3 386 kr/mån
33 900 kr/m²

Välkommen till en stiligt inredd två med underbar balkong och fantastisk utsikt över expansiva och populära kvarteren på Norr. Här hittar vi en modern bostad som erbjuder sociala ytor utöver det vanliga. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger bostaden en luftig känsla och härligt rymd. Möblera med matbord och stor soffa för att enkelt umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med svårslagen utsikt och utmärkt söderläge. Här finns plats med sköna loungemöbler där ni kan njuta av många soltimmar! Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med vitvaror från Bosch. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Högt läge i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tillsammans med en takhöjd om 2,70m en härligt rymd. Bra förvaringsutrymme i stort förråd/klädkammare. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skravsta 6, null, Eskilstuna kommun
Skravsta 6, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Skravsta 6, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Skravsta 6

Tomt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
595 000 kr
3 651 m² tomt

Drömmer ni om det lugna livet på landet? Nu finns en fantastisk möjlighet att förverkliga er dröm om ett lugnt och fridfullt liv intill skog och mark. Vi ger er nu möjlighet att förvärva denna tomt som utgör en perfekt plats för er som vill bygga nytt. Tomten ligger med naturskönt och lugnt läge med endast några få grannar längs med vägen. För er som söker en privat och avskild plats att bygga nytt är detta en ypperlig chans. Tomten är omsluten av grönska och natur. Dessutom erbjuds en enastående utsikt över det öppna landskapet. Här erbjuds en väl tilltagen yta om 3651 kvadratmeter, gott om utrymme för såväl hus, garage som trädgård. För er som önskar finns såklart möjlighet att även odla egna grönsaker eller ha djur på gården. Positivt förhandsbesked för byggnation finns på tomten. Här i Skravsta har ni närhet till vackra skogspromenader och ni kan tryggt låta barnen cykla längs med de krokiga grusvägarna. I närområdet finns förskola och grundskola. Ni tar er in till Eskilstuna på ca 20 minuter. Kontakta oss redan idag för mer information eller för att boka en visning och upptäcka alla de möjligheter som denna fantastiska tomt har att erbjuda!

  • Premium
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 14C

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 200 kr/mån
19 328 kr/m²

Välkommen till en ljus och välrenoverad tvåa med fönster i tre väderstreck. Denna bostad bjuder på en strategisk planlösning där det finns gott om förvaringsmöjligheter med både klädkammare och nya garderober. Bostaden har genomgående nya ytskikt med smakfullt målade väggar. Här är ljust laserad parkett som är genomgående i hela lägenheten. Från hallen nås bostadens alla rum. Köket är helt nytt och oanvänt, fullutrustat med moderna vitvaror. Intill centrerat fönster finns den rymliga matplatsen med utrymme för sex till åtta personer. I anslutning till köket nås stort vardagsrum med en generös yta som ger möjlighet att möblera med såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Gott om ljusinsläpp finns via fönster i två väderstreck. Via vardagsrummet nås stor inglasad balkong med utsikt mot innegårdens grönområde. Även hemmets sovrum är ljust och välutrustat med ny garderobsvägg som kommer att ingå. Från hallen nås även ett nyrenoverat och helkaklat badrum mode moderna ytskikt och ny inredning. Möjlighet finns för köpare att överta p-plats i samband med tillträdet av lägenheten. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 51B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 17:30
Kungsgatan 51B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun, bild 2
Kungsgatan 51B, Rinmansparken, Eskilstuna kommun, bild 3

Kungsgatan 51B

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
925 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/2
3 187 kr/mån
21 264 kr/m²

Fin genomgångsbostad med generöst ljusinsläpp från höga fönster och en trevlig takhöjd. Här är genomgående rymd och välplanerade ljusa ytor. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med matplats under centrerat fönster. Vidare finns stort vardagsrum som även inrymmer sovalkov och externa garderober för förvaring. Hemmet har även badrum som är förberett för egen tvättmaskin. Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet. Här bir du i ett av Eskilstunas bästa områden i anslutning till stort grönområde vid Rinmansparken. Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar dig till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, Stadens multiarena och Munktellbadet, för dig som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner du en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym. En kort morgonpromenad på fem minute tar dig till tågstationen och sedan till Stockholm på en timme med morgontåget. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun
  • Tor 9 maj kl 12:30
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun, bild 2
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun, bild 3

Bergsgatan 30

Villa
Kungsörs kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
144 + 6 m²
5 rum
1 207 m² tomt

Äntligen finns tillfälle att förvärva en nybyggd villa i lugna och gemytliga Valskog! Här finns det bara fördelar att bo - huset, läget och samhället. Huset är en gedigen enplansvilla med fyra rymliga sovrum, dubbla badrum och fantastiska sociala ytor. Här erbjuds en väldigt hög boendestandard med exklusiva materialval, vattenburen golvvärme i hela huset och en praktisk carport under samma tak som huset. Härlig trädgårdstomt med dubbla altaner, plan gräsmatta och naturen som närmaste granne. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. I denna nybyggda villa bor du väldigt enkelt, billigt och praktiskt. Underhållet under de första åren är minimalt samtidigt som byggnaden är väldigt energieffektiv. Fastigheten är dessutom undantagen fastighetsavgift de första 15 åren vilket innebär att du sparar ca 100 000 kr! En kort promenad från fastigheten ligger Björskogsskolan som är en mycket omtyckt grundskola för F-6. Här varvas lektionerna med fokus på hälsa och välmående i form av mycket rörelse och utomhuspedagogik. I närheten finns även förskola för de mindre barnen, lekplats och fotbollsplaner. Valskog är en centralt belägen tätort mellan Kungsör, Köping och Arboga som samtliga nås på ca 10 minuter med bil. Eskilstuna ligger ca 30 minuter bort och både Örebro och Västerås nås på ca 40 minuter. Missa inte möjligheten att investera i ditt nästa drömboende - varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Premium
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Åletas väg 9E

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
115 m²
5 rum
5 002 kr/mån
23 435 kr/m²

Välkomna till denna ombonade bostad med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Modernt kök med stilren och påkostad inredning, matplats och köksö. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från höga fönster och utgång till altan. Trädgårdstomten är om ca 180 kvm och en altan med plats för trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Bostaden har två helkaklade badrum, ett per plan. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. På uppfarten till bostaden finns det gott om plats för två bilar. Parkeringsplatser till besökare finns i området en bit bort från huset. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm.Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 74