Mäklare Siros Rahnamafar

Siros Rahnamafar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Törnerosgatan 11, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
 • Tor 18 jul kl 18:15
Törnerosgatan 11, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 11, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 11

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
95,5 m²
3 rum
vån 2/6
5 167 kr/mån
18 796 kr/m²

Välkommen till Törnerosgatan 11 och denna trevliga bostad. Här kan ni njuta på trivsam balkong med utsikt över grönskande innergård och tornen på Kloster kyrka. Bostaden erbjuder ett elegant kök med trevliga ytor för matlagning och gott om förvaringsutrymmen. Avnjut en trevlig måltid vid matplatsen med vacker utsikt genom det stora fönstret. Vidare erbjuder bostaden generöst vardagsrum som med enkelhet går att möblera med soffa, fåtöljer och mediamöbel samt matbord när de större sällskapet är på besök. Två stora sovrum som kan möbleras med säng och valfria möbler. Goda förvaringsmöjligheter i såväl platsbyggda garderober som klädkammare. Helkaklad gästtoalett och halvkaklat badrum med badkar. Här hittar vi genomgående ljusa ytskikt och ett enhetligt mörkt golv i hela bostaden. Bostaden har ett toppenläge mitt på omtyckta Norr. Endast ett kvarter bort hittas livsmedelsaffär, pizzeria samt den trevliga kvarterskrogen Café Norr. Med en kort promenad över ån nås även centrumkärnan med universitet, butiker och restauranger. Från bostaden har du nära till den vackra stadsparken och stråken längs med ån erbjuder fina promenader där du bland annat når det växande munktellområdet. Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshällavägen 5A

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
51,7 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 969 kr/mån
19 246 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade minitvåa i renoverat skick. Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, rymligt sovrum, helkaklat duschrum och ett toppmodernt kök. En privat balkong ger möjlighet till avkoppling. Centralt läge gör vardagen bekväm med närhet till stadens bekvämligheter. Ett utomordentligt boende-redo för inflytt! Förening med god ekonimi och låga avgifter! Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
 • Tis 16 jul kl 17:45
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 13B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 839 kr/mån
19 875 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på Heljestrandsgatan 13B har allt du behöver för en bekväm och stilren boendemiljö. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för av- och påklädnad, med stiliga ytskikt och golv som följer dig genom bostaden. I det välplanerade köket finner du gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror, perfekt för dig som älskar att laga mat. Vardagsrummet/sovrummet är ljust och rymligt, perfekt för både avkoppling och underhållning. Balkongen erbjuder en härlig plats att njuta av solen och friska luften. Dessutom finns en generös klädkammare och ett stilrent badrum med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
Dalåsvägen 3, Flacksta, Eskilstuna kommun

Dalåsvägen 3

Tomt
Flacksta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
1 136 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna tomt på 1136 kvm där ett hus tidigare stått. En tomt belägen på vacker trädgård med omhändertagen gräsmatta, stilfulla sockertoppsgranar och välsmakande äpplen från stora träd. För att göra bygget ännu enklare är kommunalt vatten och avlopp redan indraget och betalt, och fjärrvärme är också tillgängligt. Med närhet till natur och bra förbindelser är detta en idealisk plats för ditt nya hem. Tomten är belägen i det populära området Flacksta och erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill bygga sitt drömhus. Tomten är utanför detaljplan, vilket ger större frihet i byggplanerna. I detta lugna och populära villaområde bor du nära stadskärnan med bekvämt avstånd till Tuna Park, ett köpcentrum med ett brett utbud av butiker och restauranger. Området erbjuder bra kommunikationer med täta bussförbindelser till Eskilstunas centrum. Det är barnvänligt och präglas av fristående villor och radhus, med närhet till förskolor, skola, skogspromenader, ridskola och goda cykelvägar till centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

 • Plus
Tegelbruksgatan 10C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
 • Tor 18 jul kl 17:15
Tegelbruksgatan 10C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 10C, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 10C

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
2 636 kr/mån
19 900 kr/m²

Smakfullt renoverad gavellägenhet med genomgående fina ytskikt och balkong. Här erbjuds ett ljust kök med moderna vitvaror i rostfritt utförande. Modernt renoverat och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och rymlig sovrum med goda förvaringsmöjligheter för kläder i garderober. Denna genomgångslägenhet drar fördel av ljusinsläpp från två olika väderstreck och har en utmärkt planlösning med välorganiserade utrymmen. Högt i tak och fint ljusinsläpp. Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder fina gemensamma utrymmen såsom grillplatser, grönområden och cykelhus. Dessutom finns faciliteter som solarium, tvättstuga och bastu till förfogande. Med närhet till bekvämligheter såsom pizzeria, butiker och solarium. I området finns två garage med möjlighet att hyra plats. Nära centrum, universitetet, tågstationen och andra bekvämligheter. Förening med god ekonomi och exceptionellt låga avgifter där värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

 • Premium
 • Balkong
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
 • Tor 18 jul kl 17:30
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Thorildgatan 3B

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 537 kr/mån
15 000 kr/m²

En tvåa i ett centralt läge med endast någon minuts gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Här ingår bredband i den redan låga månadsavgiften. Bostadens 53 kvadratmeter är disponerade på två rum och kök. Bostaden erbjuder ett modernt kök, sovrum med garderober samt ett vardagsrum med en fransk balkong. Välskött förening med flera större utförda renoveringar. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

 • Premium
Sveavägen 8A, Sveaplan, Eskilstuna kommun
 • Idag kl 15:30
Sveavägen 8A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Sveavägen 8A, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Sveavägen 8A

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 393 kr/mån
23 548 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade tvåa med stor inglasad balkong, helkaklat badrum och modernt kök. Ljusa ytskikt och vackert mörkt trägolv skapar ett ombonat uttryck. I hallen finns plats att möblera med extern förvaringsmöbel. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Här finns moderna vitvaror. Bostadens vardagsrum har goda sociala ytor och vackert ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås den tilltagna inglasade balkongen som välkomnar avkoppling från tidig vår till sen sommar. Här bor du i en ljus och hemtrevlig bostad, perfekt för dig som är redo att bara flytta in. P-plats med el tillhör bostaden och ingår i avgiften! Bostaden är belägen alldeles intill Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. På några minuters gångavstånd finns de mysiga kvarteren i Gamla staden. Bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum med restauranger, butiker och nattliv. Här bor du även med närhet till parker och grönområden. Kort promenadavstånd till universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro. Välkommen att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
Bryggartorpsgatan 10, Snopptorp, Eskilstuna kommun
Bryggartorpsgatan 10, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Bryggartorpsgatan 10, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Bryggartorpsgatan 10

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/6
3 604 kr/mån
27 566 kr/m²

Välkommen till denna stilfullt renoverade trea på Bryggartorpsgatan 10, belägen högt upp i fastigheten vilket ger dig skyddad insyn och en känsla av avskildhet. Bostaden erbjuder en stor inglasad balkong med plats för möblering. Ljusinsläpp från två väderstreck och fantastisk utsikt mot ån från balkongen samt från samtliga fönster. Fullt utrustat kök med rymlig matplats och moderna vitvaror. Helkaklat badrum med klinkerbelagt golv. Detta är en bostad med generösa förvaringsmöjligheter i form av garderober i samtliga rum. Bostaden präglas av vackert ljusinsläpp, ljusa ytskikt och stiliga golv. Här bor man i en välskött HSB-förening med låg belåning och låga avgifter där många av de stora renoveringarna är gjorda så som tak, fönster och stambyte. Denna bostad är perfekt belägen med närhet till både vacker natur och centrala delar av Eskilstuna. Alldeles i närheten av bostaden finns naturområden, promenadstråk och parker intill den stämningsgivande Eskilstunaån. Njut av härliga promenader eller ett uppfriskande gympass i det intilliggande ute-gymmet. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens Universitet. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gränsgatan 3, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 3, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 3, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 3

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
40 m²
1 rum
vån 7/7
2 157 kr/mån
22 375 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad på Gränsgatan 3! Bostaden erbjuder praktsikt klinkergolv som sedan över går till ett stiligt parkett som är enhetligt för hela bostaden. Hemmet präglas av härligt ljusflöde från tilltagna fönsterpartier. En rymlig klädkammare med plats för alla dina kläder. Balkongen ger dig en vacker utsikt över Eskilstuna. Denna bostad är perfekt för dig som är redo att flytta hemifrån eller är i behov av en övernattningslägenhet. förråd tillhörande bostaden finns på samma våningsplan. Välskött bostadsrättsförening med låg belåning och flera av de stora renoveringarna är redan gjorda. Centralt läge med närhet till Universitet, tågstation och stadskärna. Stadsdelen Norr är ett av Eskilstunas mest expansiva områden där det byggs nya bostäder samtidigt som serviceutbudet ökar. Du har närhet till Munktellområdet där de flesta sporter kan utövas. Här finns även gott om restauranger och fina promenadstråk i Stadsparken och runt Eskilstunaån. Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Tegelbruksgatan 8E, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
 • Tor 18 jul kl 17:00
Tegelbruksgatan 8E, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 8E, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 8E

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 190 kr/mån
23 690 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna totalrenoverade bostad med balkong och stilfulla ytskikt. Vardagsrummet är rymligt nog för en bekväm soffgrupp och en matplats, vilket bidrar till att de välplanerade 42 kvadratmetrarna känns optimerade och funktionella. Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder fina gemensamma utrymmen såsom grillplatser, grönområden och cykelhus. Dessutom finns faciliteter som solarium, tvättstuga och bastu till förfogande. Med närhet till bekvämligheter såsom pizzeria, butiker och solarium. I området finns två garage med möjlighet att hyra plats. Nära centrum, universitetet, tågstationen och andra bekvämligheter. Förening med god ekonomi och exceptionellt låga avgifter där värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

 • Premium
 • Balkong
Norrgärdesgatan 12, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
 • Tis 16 jul kl 17:00
Norrgärdesgatan 12, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 12, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
63 m²
3 rum
vån 4/8
4 161 kr/mån
30 952 kr/m²

Välkommen till en stiligt inredd trea med underbar balkong och fantastisk utsikt över expansiva och populära kvarteren på Norr. Här hittar vi en modern bostad som erbjuder sociala ytor utöver det vanliga. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger bostaden en luftig känsla och härligt rymd. Möblera med matbord och stor soffa för att enkelt umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med svårslagen utsikt och utmärkt läge. Här finns plats med sköna loungemöbler där ni kan njuta av många soltimmar! Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med vitvaror från Bosch. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsutrymme i stort förråd/klädkammare. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Volvo CE Arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torshällavägen 5C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Torshällavägen 5C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshällavägen 5C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshällavägen 5C

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 3/3
4 269 kr/mån
16 824 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Torshällavägen 5c! Bostaden erbjuder en ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter. I det stilrena köket finns gott om förvaringsutrymme och plats för matlagning. I vardagsrummet finns stora fönster och en härlig balkong med utsikt över innergården. Här finns även två rymliga sovrum, varav det ena har en praktisk klädkammare. Badrummet är helkaklat och modernt. Missa inte chansen att få bo i denna trivsamma lägenhet med alla bekvämligheter! Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Eskilstunas badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE iarena. Gångavstånd till Mälardalens universitet, tågstation och centrumkärna som erbjuder stort restaurangutbud. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
Engelbrektsgatan 30A, Västermalm, Eskilstuna kommun
Engelbrektsgatan 30A, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 30A, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 30A

Lägenhet
Västermalm, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/2
2 188 kr/mån
20 306 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska och välplanerade lägenhet på Engelbrektsgatan 30 A. Det praktiska köket har generöst ljusinsläpp, god förvaring och utrymme för matplats. Bostadens hjärta är vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och dörr ut till balkongen. Balkongen ger en vacker utsikt över grönskande natur och ger plats att inred med ett mysigt cafésett. Här kan du sitta skyddat under tak och njuta under de varmare månaderna. Bostaden har även ett fräscht badrum och ett sovrum av bra storlek. Välskött mindre förening med bra ekonomi. Bostaden är belägen på västra sidan av Eskilstuna. Här bor du med närhet till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger, caféer och universitet. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
 • Sön 21 jul kl 11:00
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/8
3 386 kr/mån
33 900 kr/m²

Välkommen till en stiligt inredd två med underbar balkong och fantastisk utsikt över expansiva och populära kvarteren på Norr. Här hittar vi en modern bostad som erbjuder sociala ytor utöver det vanliga. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger bostaden en luftig känsla och härligt rymd. Möblera med matbord och stor soffa för att enkelt umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med svårslagen utsikt och utmärkt söderläge. Här finns plats med sköna loungemöbler där ni kan njuta av många soltimmar! Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med vitvaror från Bosch. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Högt läge i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tillsammans med en takhöjd om 2,70m en härligt rymd. Bra förvaringsutrymme i stort förråd/klädkammare. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun, bild 2
Bergsgatan 30, null, Kungsörs kommun, bild 3

Bergsgatan 30

Villa
Kungsörs kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
144 + 6 m²
5 rum
1 207 m² tomt

Äntligen finns tillfälle att förvärva en nybyggd villa i lugna och gemytliga Valskog! Här finns det bara fördelar att bo - huset, läget och samhället. Huset är en gedigen enplansvilla med fyra rymliga sovrum, dubbla badrum och fantastiska sociala ytor. Här erbjuds en väldigt hög boendestandard med exklusiva materialval, vattenburen golvvärme i hela huset och en praktisk carport under samma tak som huset. Härlig trädgårdstomt med dubbla altaner, plan gräsmatta och naturen som närmaste granne. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar. I denna nybyggda villa bor du väldigt enkelt, billigt och praktiskt. Underhållet under de första åren är minimalt samtidigt som byggnaden är väldigt energieffektiv. Fastigheten är dessutom undantagen fastighetsavgift de första 15 åren vilket innebär att du sparar ca 100 000 kr! En kort promenad från fastigheten ligger Björskogsskolan som är en mycket omtyckt grundskola för F-6. Här varvas lektionerna med fokus på hälsa och välmående i form av mycket rörelse och utomhuspedagogik. I närheten finns även förskola för de mindre barnen, lekplats och fotbollsplaner. Valskog är en centralt belägen tätort mellan Kungsör, Köping och Arboga som samtliga nås på ca 10 minuter med bil. Eskilstuna ligger ca 30 minuter bort och både Örebro och Västerås nås på ca 40 minuter. Missa inte möjligheten att investera i ditt nästa drömboende - varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Premium
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Åletas väg 9E, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Åletas väg 9E

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
115 m²
5 rum
5 002 kr/mån
23 435 kr/m²

Välkomna till denna ombonade bostad med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Modernt kök med stilren och påkostad inredning, matplats och köksö. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från höga fönster och utgång till altan. Trädgårdstomten är om ca 180 kvm och en altan med plats för trädgårdsmöbler som bjuder in till trevliga middagar i lugn och rogivande miljö. Bostadsrätten har vattenburen golvvärme som värms av den effektiva frånluftsvärmepumpen och övervåningen värms av radiatorer. Bostaden har två helkaklade badrum, ett per plan. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. På uppfarten till bostaden finns det gott om plats för två bilar. Parkeringsplatser till besökare finns i området en bit bort från huset. Ett perfekt boende för dig som söker ett nybyggt, enkelt boende i trygga och rogivande omgivningar. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm.Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Bryggartorpsgatan 11, Snopptorp, Eskilstuna kommun
Bryggartorpsgatan 11, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Bryggartorpsgatan 11, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Bryggartorpsgatan 11

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
950 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 5/8
2 671 kr/mån
24 051 kr/m²

Äntligen dags att flytta hemifrån? Nu finns möjlighet att förvärva denna schyssta minitvåa med genomgående ljusa ytskikt och trevligt parkettgolv. Ditt nya hem är fördelad på kök, sovrum och ett stort vardagsrum med tillhörande matplats. Dessutom finns en generös inglasad balkong med gott om plats för sittgrupp och balkongodling. Stambytt och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Hiss finns. Stabil HSB förening med god ekonomi. Perfekt första boende för dig som vill ha närhet till citypuls såväl som till naturen! Varmt välkommen att boka visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gillbergavägen 129, Mesta, Eskilstuna kommun
Gillbergavägen 129, Mesta, Eskilstuna kommun, bild 2
Gillbergavägen 129, Mesta, Eskilstuna kommun, bild 3

Gillbergavägen 129

Villa
Mesta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
122 + 120 m²
7 rum
1 162 m² tomt

Välkommen till Gillbergavägen 129 och denna charmiga enplansvilla med källare i populära Mesta. Med många av de stora renoveringarna redan utförda har detta hem en solid grund att bygga vidare på. Från taket till fönstren, från dräneringen till fjärrvärmen. Entréplan bjuder på tre generösa sovrum, perfekt för att skapa personliga utrymmen för hela familjen. Ett helkaklade badrum, modernt kök med utgång till inglasade uteplatsen och ett stort vardagsrum med fönster i fil med bra ljusinsläpp. På källarplan finner vi en stor gillestuga, ett sovrum, bastu med separat dusch och tvättstuga, ett torkrum, ett badrum och ett hobbyrum/kontor. Från det inglasade uterummet, tillgängligt från köket, tar du dig till altanen som sträcker sig ut till baksidan av fastigheten och den generösa gräsmattan. Här finns även möjlighet att parkera husbilen med en separat infart. Ett dubbelgarage med kapacitet för två fordon, en imponerande altan komplett med inglasat uterum, en praktisk förrådsbod, en expansiv gräsmatta som omringar huset och en rymlig uppfart med möjlighet att parkera flera fordon. Mesta är en idealisk plats för familjer att växa och trivas. Med närhet till skolor, förskolor, idrottsanläggningar och lekplatser finns det gott om möjligheter för barnen att utforska och utvecklas i en trygg miljö. Med Tunaparks köpcentrum och västerleden inom bekvämt avstånd samt endast 12 minuters bilfärd till Eskilstuna centrum, har du allt du behöver inom räckhåll. Dubbelgarage och friköpt hörntomt. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

 • Premium
Rådhustorget 7, Gamla stan, Eskilstuna kommun
 • Idag kl 17:30
Rådhustorget 7, Gamla stan, Eskilstuna kommun, bild 2
Rådhustorget 7, Gamla stan, Eskilstuna kommun, bild 3

Rådhustorget 7

Lägenhet
Gamla stan, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/5
4 077 kr/mån
22 477 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska bostad, sällan till salu, belägen i hjärtat av staden! Denna rymliga fyrarumslägenhet på hela 111 kvm erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. En tidigare 3:a som slagits ihop med en 1:a, vilket skapar ett generöst och flexibelt boendeutrymme. Praktiskt och bekvämt med två ingångar både från Ruddammsgatan och via Rådhustorget. Hiss från markplan ger bekväm åtkomst, idealiskt för alla åldrar. Med ett oslagbart läge nära stadens puls och alla bekvämligheter. Nära till kollektivtrafik och tågstation, vilket gör pendlingen smidig och enkel. En trygg förening med låga avgifter. Här erbjuds en rymlig bostad med en balkong som bjuder på sol från morgon till kväll. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo centralt med bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av en rymlig och välplanerad lägenhet. Välkommen till denna bostad som har ett av Eskilstunas bästa lägen! Närhet till både Gamla Staden, Centrum och Sveaplan. Denna bostad har tillgång till en fantastisk grönskande innergård samt en takterrass. Uteplatsen har en gemensam grillplats med stor grill och matmöbler. Här kan det njutas av vackra sommardagar tillsammans med grillsällskap och vänner.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Knutstena 33, Knutstena, Eskilstuna kommun
Knutstena 33, Knutstena, Eskilstuna kommun, bild 2
Knutstena 33, Knutstena, Eskilstuna kommun, bild 3

Knutstena 33

Fritidshus
Knutstena, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
49 m²
3 rum
2 677 m² tomt

Denna fastighet har genomgått omfattande renoveringar och erbjuder allt du kan önska dig. Passar lika bra som bekväm fritidsidyll eller permanentbostad (har bebotts året om i ca 6 år) Byggt 1959, ca 49 kvm fördelat på 3 rum & kök. År 2020 genomgick huset en totalrenovering med ny fasad, tilläggsisolering, tak, kök, badrum, elskåp och eldragning, vatten och avlopp, luftvärmepump och varmvattenberedare. Gäststugan är lika imponerande med nytt tak, målning av fasad, inglasning, altan, eldragning och nytt parkettgolv från 2020. Njut av en vacker och harmonisk miljö med härlig natur, bra promenadvägar, svamp- och bärskog. Här finns underbara grannar och en välordnad förening som årligen arrangerar midsommarfirandet med femkamp, lotteri och kräftskivor med musik, frågesport och dans. I sjön Bjälken finns bra fiske- och badmöjligheter. Trädgården är en trädgårdsälskares paradis med många fruktträd, bärbuskar, en pergola med vindruvor och blommande klätterväxter. Här finns upphöjda odlingsbäddar på 4 meter, sommarvatten från sjön för bevattning, en stor naturdamm, och en egen brunn. Hela tomten är inhägnad och har en stor parkeringsplan med el dragen för garagebygge. En stengång med lyktstolpar leder till huset. Snabbt tillträde möjligt om så önskas. Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Premium
Nattsländevägen 9, Odlaren, Eskilstuna kommun
Nattsländevägen 9, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 2
Nattsländevägen 9, Odlaren, Eskilstuna kommun, bild 3

Nattsländevägen 9

Radhus
Odlaren, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
112 m²
4 rum
6 175 kr/mån
24 063 kr/m²

Denna fantastiska bostad erbjuder alla bekvämligheter för hela familjen. Med en rymlig hall, ett modernt och funktionellt kök, tre ljusa sovrum, två stilrena badrum och en härlig uteplats, är detta hemmet där ni kommer att trivas och njuta av varje dag. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, vackra ytskikt och genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk och inbjudande känsla. Bekvämlighet, ljus och rymd är genomgående för denna bostad. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med ny bebyggelse i form av flerfamiljshus och radhus. Naturnära läge med Odlarskogen runt hörnet, där finns belysta motionsspår och fina naturstigar för bärplockning. Cykelbana hela vägen till Eskilstuna centrum och kort avstånd till Sveaplan som erbjuder matbutik, apotek, gym och restauranger. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Gränsgatan 33, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
 • Idag kl 18:15
Gränsgatan 33, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 33, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 33

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 175 kr/mån
20 427 kr/m²

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad bostad på expansiva norr! Du välkomnas in i bostaden till en hall där gott om förvaring finns i garderober. Det praktiska köket har generösa arbetsytor, god förvaring och utrymme för matplats. Bostadens hjärta är vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier utmed hela kortsidan. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffhörna och matplats och utgång till stor balkong med plats för utemöbler såsom bort och stolar eller soffgrupp. Här kan du sitta skyddat under tak och njuta under de varmare månaderna. Bostaden har även ett fräscht badrum och ett sovrum av bra storlek. Här bor du i toppenläge på attraktiva norr, en växande stadsdel med nya bostäder och affärsområde planerade. Här har du närhet till stadsparken och å-promenaden. I området finns bland annat badhus, restauranger och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. På kort promenadavstånd nås centrumkärnan, Universitet och tågstation. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eleonoragatan 15, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eleonoragatan 15, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Eleonoragatan 15, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Eleonoragatan 15

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/5
3 922 kr/mån
26 228 kr/m²

Denna välplanerade tvåa hälsar dig varmt välkommen med en rymlig hall som erbjuder gott om plats för avhängning och en praktisk garderob för extra förvaring. I hjärtat av bostaden finner du ett modernt kök från HTH, komplett med vita luckor, vitt kakel och en mörk bänkskiva. Köket smälter sömlöst samman med det generösa vardagsrummet, skapat för att vara en social och bekväm plats att umgås med familj och vänner. Det moderna duschrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och en praktisk klädkammare, vilket gör det enkelt att organisera kläder och tillhörigheter. Från sovrummet nås även den delvis glasade balkongen, en underbar plats att njuta av både morgon- och kvällssolen. För ytterligare förvaringsmöjligheter och praktiskt utrymme finns fördelen med ett källarförråd. Föreningen erbjuder även extra bekvämligheter såsom ett garage, en välskött innergård och en praktisk tvättstuga i källaren. Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Volvo CE Arena. Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kanelvägen 11, Borsökna, Eskilstuna kommun
 • Imorgon kl 18:15
Kanelvägen 11, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Kanelvägen 11, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Kanelvägen 11

Radhus
Borsökna, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
99 m²
5 rum
4 595 kr/mån
27 222 kr/m²

Välkomna till detta fantastiska radhus i populära Borsökna! Radhuset är uppfört 2020 i ett samarbete mellan Faskunge Fastigheter och Blooc där fokus har varit att ta fram moderna, stilfulla och harmoniska bostäder i ett barnvänligt område. Materialvalen är noggrant utvalda för att skapa en tidlös design med hög kvalitet. Bostaden erbjuder härliga sociala utrymmen med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Genom stora glaspartier i vardagsrum och fönster i kök skapas ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Köket är läckert designat med ljusa släta luckor med integrerade vitvaror. Bänkskivan är uppdelad i två delar, en rostfri del och en del i kompositsten, vilket ger en härligt exklusiv känsla. Vattenburen golvvärme på hela nedre plan. Via en snyggt färgsatt trappa tar du dig upp till ovanvåningen där bostadens fyra sovrum är samlade. Här finns även ett badrum med både dusch och tvättpelare. Samtliga sovrum har ett härligt ljusinsläpp genom stora fönster och är utrustade med garderober med gott om plats för förvaring. Från vardagsrummet tar du dig ut till altanen där det finns gott om plats för matgrupp och grill. I anslutning till altanen ligger en stor gräsmatta med utrymme för fotboll, kubb eller annan lek. Här finns även förberedda odlingslådor för den som vill testa sina gröna fingrar. Parkering för en bil finns på husets framsida. Här bor du i populära Borsökna, ett lugnt område med närhet till stora Borsöknabadet. Barnvänligt med förskolor, grundskola i närheten och goda busskommunikationer för att enkelt nå Eskilstunas centrum. Härifrån tar du dig även enkelt till motorväg mot Stockholm och Västerås. Bostaden ligger i närhet till fina natur- och skogsområden. Möjligheter till fritidsaktiviteter såsom fotboll erbjuds, med idrottsplatserna Mesta IP och Triangelborg. Med cirka 10 minuters bilfärd i riktning mot centrum nås köpcentret Tuna Park med stort shoppingutbud, även Stora Coop och snabbmatsrestauranger finns beläget i området.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Gåskullstigen 12, Roxnäs, Eskilstuna kommun
 • Sön 21 jul kl 14:00
Gåskullstigen 12, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 2
Gåskullstigen 12, Roxnäs, Eskilstuna kommun, bild 3

Gåskullstigen 12

Fritidshus
Roxnäs, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
1 406 m² tomt

Här har du möjlighet att skapa ditt eget boende eller vårda ett befintligt sommarnöje. Fritidshus på friköpt tomt med närhet till bad i Väsbyviken på Roxnässidan. Kommunalt vatten och avlopp finns och fiber är framdraget till tomtgränsen. Stugan är en av de sista fritidshusen i området med skogen precis intill. Här kan du njuta av utsikten över ängarna i en lugn och behaglig miljö. Egen brunn finns. Närhet till golfbanor och endast cirka 7 minuter med bil från E20 vid Folkesta köpcentrum. Generös detaljplan för den som önskar skapa ett eget boende Den detaljerade planen för området specificerar följande regler och begränsningar för byggnation på tomter: Största sammanlagda byggnadsarea får vara högst 1/7 av tomtens yta, men max 200 kvm. Huvudbyggnad: Max 150 kvm. Komplementbyggnad: Max 40 kvm per byggnad. Huvudbyggnad: Minst 3,5 meter från tomtgräns. Komplementbyggnad: Minst 1,0 meter från tomtgräns. Garage/carport och övriga komplementbyggnader får inte byggas samman med huvudbyggnaden. Byggnadsmaterial och Färg: Byggnader ska ha puts- och/eller träfasader i dämpande kulörer. Huvudbyggnad: Max 7,5 meter. Komplementbyggnad: Max 4,0 meter. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 30