Mäklare Siros Rahnamafar

Siros Rahnamafar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshällavägen 5A

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
51,7 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 969 kr/mån
19 246 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade minitvåa i renoverat skick. Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, rymligt sovrum, helkaklat duschrum och ett toppmodernt kök. En privat balkong ger möjlighet till avkoppling. Centralt läge gör vardagen bekväm med närhet till stadens bekvämligheter. Ett utomordentligt boende-redo för inflytt! Förening med god ekonimi och låga avgifter! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 17:00
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
63 m²
3 rum
vån 6/8
4 480 kr/mån
32 540 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Norrgärdesgatan 6, här möts av en rymlig hall med praktisk klinker och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med moderna och eleganta detaljer, inklusive en tålig stenskiva och toppmoderna vitvaror. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och utgång till balkongen som badar i kvällssolen. Bostaden har två ljusa sovrum med gott om förvaring och möjlighet att inreda ett av dem som ett eget hemmakontor. Det stora sovrummet har även ingång till rejäl klädkammare. Badrummet är stilrent och helkaklat med lyxiga detaljer som golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad erbjuder en hög standard och en fantastiskt trivsam atmosfär – perfekt för dig som är redo att flytta in. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Volvo CE arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 8C, Måsta, Eskilstuna kommun
Tomtebogatan 8C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tomtebogatan 8C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tomtebogatan 8C

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/4
4 660 kr/mån
17 308 kr/m²

Välkomna till en bostad redo för inflytt! Här erbjuds modernt renoverade ytskikt och generösa sällskapsytor. Stor inglasad balkong. Stilrent kök och påkostade vitvaror i rostfritt utförande. Genomgående nya ytskikt på väggar och nya fina golv i hela bostaden. God förvaring i garderober i båda sovrummen och i klädkammaren. Stambytt och helkaklat badrum. Parkering och bredband ingår i avgiften. Stabil HSB förening med god ekonomi! Här bor ni i en av Eskilstunas mest eftertraktade föreningar som erbjuder ett lugnt och obesvärat boende. Parkering, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften. Med en kort promenad når ni välsorterad livsmedelsbutik och Slagstas populära glasskiosk. Ett stenkast bort finns busshållsplats med goda kommunikationer och täta turer till Eskilstuna Centrum. Intill finns bekväm cykelbana som leder till centrum på bara 10 minuter. Runt hörnet finns även närheten till naturen med möjlighet att ta härliga promenader med lantlig vy eller ansluta till Årbys elljusspår för en motionsrunda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Åsbymon Branteberg, null, Eskilstuna kommun
Åsbymon Branteberg, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Åsbymon Branteberg, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Åsbymon Branteberg

Tomt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
950 000 kr
1 350 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomter med förhandsbesked för tre enbostadshus! Nu har du chansen att skapa ditt drömhem på någon av dessa attraktiva tomter med förhandsbesked för tre enbostadshus. Dessa tomter erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill bygga ett hem i en lugn och naturskön miljö. Varje tomt har en generös area på cirka 1350-1500 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ett hem som uppfyller alla dina behov och önskemål. Tillfartsvägen anläggs med infart från en enskild väg. Marken på tomterna består huvudsakligen av glacial lera, vilket ger en stabil grund för byggnation. Alla tomter kommer att ha gemensam anslutning för vatten och avlopp. El finns redan vid tomtgränsen, vilket gör det enkelt att ansluta och komma igång med byggnationen utan onödiga fördröjningar. Den omgivande miljön är lugn och naturskön, perfekt för dig som vill njuta av ett liv bortom stadens stress och jäkt. Här kan du skapa en oas av lugn och ro, med naturen precis utanför dörren. Dessa tomter är inte bara en fantastisk plats att bo på, utan också en god investering för framtiden. Med förhandsbesked för tre enbostadshus är detta ett unikt tillfälle att förvärva mark i ett attraktivt område med stor potential. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
Gultbrunnsvägen 2A, Slagsta, Eskilstuna kommun
Gultbrunnsvägen 2A, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Gultbrunnsvägen 2A, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Gultbrunnsvägen 2A

Villa
Slagsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
112 + 65 m²
4 rum
775 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen på en lugn återvändsgata i populära Slagsta! Denna bostad erbjuder ett harmoniskt boende med moderna uppgraderingar och smakfulla renoveringar. Bostaden har genomgått omfattande förbättringar under senare år, inklusive nytt tak, dränering, fönster, kök, badrum och alla ytskikt. Invändigt möts du av ett stilfullt renoverat kök med exklusivt marmorgolv och golvvärme. Här finns även två modernt renoverade duschrum och genomgående fina parkettgolv som förhöjer bostadens eleganta atmosfär. Elen har delvis bytts ut för ökad säkerhet. Utöver huvudbyggnaden finns ett charmigt attefallshus utrustat med el och värme, perfekt för gäster eller som hemmakontor. Villan är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område med flera förskolor och Slagstaskolan från förskoleklass upp till årskurs 6. Mycket bra busskommunikationer. Kort cykel- eller biltur till centrum med dess utbud, men samtidigt nära till lantliga promenader på grusvägar. Närhet till livsmedelsbutik, glasscafé samt pizzeria. Här bor du lugnt och tryggt men samtidigt med närhet till det mesta. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Ängsholmsvägen 13, null, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Ängsholmsvägen 13, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Ängsholmsvägen 13, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Ängsholmsvägen 13

Fritidshus
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
76 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus i två plan, beläget på en ca 1000 kvm stor arrendetomt i hjärtat av Ängsholmen. Här bor du i ett av områdets mest eftertraktade lägen, med närhet till både natur och vatten, samtidigt som du har alla bekvämligheter för ett bekvämt boende året om. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar och förbättringar under de senaste åren. År 2013 isolerades golvet underifrån och en ny hall byggdes till. Stugan har fått nya inneväggar, tapeter och golv, vilket ger ett fräscht och modernt intryck. Väggarna är nu isolerade, vilket gör huset optimalt för året runt-bruk. Under 2021 genomgick stugan en omfattande uppgradering där övervåningen byggdes till och står på egna pelare, vilket gör den helt oberoende av den ursprungliga strukturen. Samtidigt blev hela stugan helisolerad och fick en stilren ny fasadpanel, vilket både förbättrar energieffektiviteten och ger huset ett modernt och inbjudande yttre. För ökad komfort installerades en öppen spis, som tillsammans med ett luftvärmepumpen skapar en mysig och energieffektiv uppvärmning Det har för området under många år planerats för kommunalt VA samt friköp av tomterna. Detaljplanen har som syfte att ge förutsättningarna för arrendetomterna att friköpas, ansluta till kommunalt VA samt större byggrätter. Planområdets karaktär ska bevaras och de flesta tomter medges mindre byggrätter. Idag har stugan ett kommunalt arrende, men detaljplanen kommer möjliggöra friköpning av tomt samt anslutning till kommunalt VA. Marken ägs av kommunen. En ny detaljplan ger förutsättningar till friköp av arrendetomter, mindre utbyggnader samt anslutning till kommunalt vatten och avlopp i planområdet. Områdets småskaliga fritidshuskaraktär med små byggrätter ska bevaras. Inga nya fastigheter skapas på Ängsvaktarens åkertäppor. Mer information går att finna här: https://webbar.eskilstuna.se/stadsutveckling/pagaende-projekt/torshalla/2020-10-26-angsholmen "Största sammanlagda byggnadsarea är 120 m² per fastighet eller tomt. Huvudbyggnad får vara högst 100 m². Komplementbyggnader får sammanlagt vara högst 40 m². Enskilda komplementbyggnader får högst vara 20 m². Minsta fastighetsstorlek är 800 m ². Högsta fastighetsstorlek är 1200 m²." Ängsholmen har behållit sin idylliska karaktär med sina smala vägar och charmiga stugor. Här finns både större badplatser och mindre, skyddade stränder längs Mälarens kust. Landskapet är kuperat med en naturskön omgivning, höga träd och gemensamma grönytor, där det även finns en dansbana, fotbollsplan och boulebana. Gemensamma aktiviteter som firande av midsommar och valborg hålls vid den lokala festplatsen. Det är nära till både en golfbana och bussförbindelser, och du kan enkelt cykla till Torshälla med dess restauranger och butiker. Torshällas centrum ligger bara fem minuter bort med bil, och Eskilstuna centrum når du på ca 20 minuter. Stockholm ligger ungefär 1,5 timmes bilresa bort. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Kyrkogatan 1C, Centrum, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 17:30
Kyrkogatan 1C, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1C, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/5
2 567 kr/mån
29 432 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna. Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna. Denna bostad har en rymlig balkong med goda möjligheter för önskad möblemang. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum samt ett stilrent kök med påkostade vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom välvda glasdörrar. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering för den som behöver. En genomgående fin lägenhet där det bara är att flytta in! Centralt belägen lägenhet med hiss direkt från markplan. Fin bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där TV- och bredband ingår i avgiften! Här bor du med närhet till Stadsparkens fina grönområden och Eskilstunaån. Kort gångavstånd till universitet, centralstation såväl som stadskärnans fantastiska utbud av restauranger, caféer och nattliv. I närområdet hittar ni flera butiker, matvarukedjor och även Stadsbiblioteket. För den träningsintresserade finns flertalet gym inom gångavstånd. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 14C, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 14C

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
850 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 200 kr/mån
14 286 kr/m²

Här finns stor potential att sätta din egen prägel! Lägenheten har en rymlig hall med gott om förvaring, ett ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt en stor inglasad balkong med utsikt över den gröna innergården. Köket är välhållet med bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord vid fönstret. Sovrummet är ljust och rymligt med bra förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin. En bostad med många möjligheter. Möjlighet finns för köpare att överta p-plats i samband med tillträdet av lägenheten. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Mora Sjöhaga, Sundbyholm/Mora, Eskilstuna kommun
  • Tor 24 okt kl 17:30
Mora Sjöhaga, Sundbyholm/Mora, Eskilstuna kommun, bild 2
Mora Sjöhaga, Sundbyholm/Mora, Eskilstuna kommun, bild 3

Mora Sjöhaga

Villa
Sundbyholm/Mora, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
115 + 9 m²
5 rum
1 590 m² tomt

Detta underbara hem erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskön miljö, idealiskt för både avkoppling och festliga tillfällen. Den inglasade verandan ger ett ljust och luftigt intryck och leder in till ett modernt kök, renoverat 2015. Det hemtrevliga matrummet och det mysiga vardagsrummet bidrar till en inbjudande känsla. Det smakfulla badrummet, med spabad och dusch, samt en nyrenoverad gästwc från 2021, ger extra bekvämlighet för hela familjen. På övervåningen finns två rymliga sovrum med en generös vind, perfekt för förvaring eller som lekrum. Härifrån har du även tillgång till en balkong med en oslagbar utsikt över Mälarens glittrande vatten. Den charmiga tomten erbjuder en harmonisk miljö med skog på baksidan och Mälaren på framsidan. En gäststuga på cirka 10 kvm ger extra plats för besökare eller kan användas som ett kreativt utrymme. Villan har genomgått flera renoveringar för att säkerställa att du kan flytta in utan bekymmer. Nya fönster installerades 2023, och 2022 lades ett nytt tak. Den fräscha gästwc-renoveringen från 2021 och fasadmålningen som genomfördes 2016 bidrar till hemmet estetiska och funktionella kvalitet. Den grusade uppfarten rymmer flera bilar, vilket gör det lätt att välkomna familj och vänner. Dessutom finns en modern tillbyggnad på cirka 120 kvm, som ursprungligen planerades som ett rymligt garage. Den har en fullt utrustad kontorsdel och ett badrum med dusch. Byggnaden är isolerad och väl förberedd för att kunna omvandlas till en fullvärdig bostad vid behov. Här bor du i ett lungt, naturskönt och Mälarnära läge. Via Mälarvägen tar du dig smidigt in till centrum eller Sundbyholm med bil och längst denna finns en ny cykelbana att nyttja. I Sundbyholm finner du en vacker bokskog och en prisbelönt gästhamn. Sunbyholm erbjuder också två resturanger, en i Sundbyholms slott och en i gästhamnen, samt en omtyckt sandstrand. I slottsparken anordnas på sommaren ett flertal konserter och andra evenemang. I närområdet finner du även Sundbyholms travbana och mycket uppskattad gårdsbutik. Med kort bilfärd om ca 10 minuter når du påfart till E-20 som tar dig till Stockholm på en timma. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Thorildgatan 3B

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 537 kr/mån
15 000 kr/m²

En tvåa i ett centralt läge med endast någon minuts gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Här ingår bredband i den redan låga månadsavgiften. Bostadens 53 kvadratmeter är disponerade på två rum och kök. Bostaden erbjuder ett modernt kök, sovrum med garderober samt ett vardagsrum med en fransk balkong. Välskött förening med flera större utförda renoveringar. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Södra Bangårdsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun
Södra Bangårdsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 10

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 517 kr/mån
24 388 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad på Södra Bangårdsgatan 10! Här möts ni av genomgående ljusa ytskikt och tilltagna ytor. Hemmet präglas av vackert ljusflöde från tilltagna fönsterpartier. Generöst kök med all utrustning ni behöver och plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med ett vackert parkettgolv i fiskbensmönster. Helkaklat och fräscht badrum med er egen tvättmaskin. Detta är ett hem att trivas i. I månadsavgiften ingår värme, VA, trappstäd, bostadsrättstillägg, basutbud av TV-kanaler och bredband. En inre reparationsfond om 10.000kr kommer att överlåtas till köpare! I närområdet finns den grönskande Eskilsparken, fina promenadstråk längst ån och trevliga restauranger. Vid Sveaplans centrum hittar du all service du kan tänkas behöva så som gym, mataffär, vårdcentral, bageri etc. Ett stenkast bort ligger Gamla stadens mysiga butiker, caféer och salonger och en kort promenad över ån leder dig till tågstationen och centrumkärnan. Universitet nås med endast 10 minuters gångavstånd från bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Stenkolsgatan 15D, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Stenkolsgatan 15D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 15D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 15D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
5 155 kr/mån
23 000 kr/m²

Välkommen till ett toppmodernt hem där stil och komfort möts! Här får du en ljus och öppen planlösning med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen som ger en lyxig och behaglig känsla. Det eleganta köket är utrustat med marmorerade stenskivor och exklusiva vitvaror, perfekt för dig som älskar matlagning och umgänge. Bostaden har ett helkaklat badrum med smakfull dusch och en praktisk tvättlösning. På övre plan finns två rymliga sovrum, varav ett enkelt kan omvandlas till ett extra vardagsrum för att passa dina behov. Utanför väntar ett inbjudande trädäck med pergola – den perfekta platsen för att koppla av och njuta av långa sommardagar. Unik fastighet med den enda laddboxen i området! Här får du både modern komfort och exklusiva fördelar. Njut av bekvämligheten att ladda din elbil hemma, spara tid och bidra till en grönare framtid. Här finns även möjligheten att utforska potentialen för grönskande trädgårdsprojekt. Förvaring är heller inget problem då ett fristående kallförråd om ca 4 kvm tillkommer. I Stenby bor du i ett naturskönt område med Kronskogen bara ett stenkast bort. Bekvämligheten är en annan fördel. Med en matbutik runt hörnet och en busshållplats i närområdet, är det enkelt att ta sig till centrum och andra destinationer. För familjer med barn är förskolan ett stenkast bort och närheten till grundskolor ett stort plus, liksom tillgången till köpcentret Tuna Park där butiker, restauranger och apotek finns samlade under ett tak. Här blandas äldre charmiga radhus med moderna friliggande villor, skapandes en varierad och välkomnande gemenskap. Med flera lekplatser, fotbollsplaner och grönområden är det ett perfekt val för barnfamiljer som söker en trygg och trivsam plats att kalla hem. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gränsgatan 12B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Gränsgatan 12B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 12B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 12B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
3 180 kr/mån
20 341 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla genomgångstvåa med eftertraktat läge på Norr! Bostaden präglas av smakfulla ytskikt, generöst ljusinsläpp och härlig takhöjd. Här möts du av en stor och inbjudande hall som binder samman alla rum och skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsalternativ och leder ut till en solig balkong i söderläge. Köket är modernt med eleganta grå skåpsluckor och toppmodern utrustning. Badrummet är helkaklat och stambytt. Sovrummet är rymligt och lugnt beläget mot innergården. Stabil förening med låga avgifter och närhet till centrum, universitet och tåg. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 13B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 839 kr/mån
19 875 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på Heljestrandsgatan 13B har allt du behöver för en bekväm och stilren boendemiljö. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för av- och påklädnad, med stiliga ytskikt och golv som följer dig genom bostaden. I det välplanerade köket finner du gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror, perfekt för dig som älskar att laga mat. Vardagsrummet/sovrummet är ljust och rymligt, perfekt för både avkoppling och underhållning. Balkongen erbjuder en härlig plats att njuta av solen och friska luften. Dessutom finns en generös klädkammare och ett stilrent badrum med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Kolmilavägen 6, null, Västerås kommun
Kolmilavägen 6, null, Västerås kommun, bild 2
Kolmilavägen 6, null, Västerås kommun, bild 3

Kolmilavägen 6

Villa
Västerås kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
131 m²
5 rum
2 086 m² tomt

Denna charmiga 1-plansvilla om 131 kvm erbjuder ett perfekt hem för den som söker både modern komfort och naturnära boende. Huset är fördelat på 5 rum och kök, inklusive 4 generösa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. I det luftiga vardagsrummet möts du av ett ryggåstak och en mysig kamin, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det moderna köket har eleganta mörka luckor och en ljus bänkskiva med gott om plats för ett större matbord, också här finns en kamin för extra mysfaktor. Ett inglasat uterum i anslutning till köket förlänger sommarsäsongen och erbjuder en härlig plats att njuta av trädgården året runt. Badrummet är fräscht inrett med mönstrad kakel på golvet och ljusa målade väggar. Tvättavdelningen är välutrustad med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om arbetsyta. I den rymliga hallen finns gott om förvaringsmöjligheter för skor och ytterkläder. Utomhusmiljön är inbjudande med ett spabad för avkoppling, en stor gräsmatta perfekt för lek och gröna oaser, och en pittoresk sjöglimt som blickar över landskapet. En lekstuga för de små, en bastu för avkoppling och ett garage för bilen fulländar denna välkomnande bostad. I Kvicksund har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Här finns ICA-butik, pizzerior, gym, frisör, förskola och skola årskurs F-9. Utöver det finns även golfbana, padelbana och hamnanläggning. Närhet till natur och badplatser i Mälaren. Goda kommunikationer till hela Mälardalen genom busshållplats och tågstation. Bra tågförbindelse för den som pendlar till Stockholm. Med bil tar du dig in till Eskilstuna på 15 minuter och Västerås på 20 minuter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Grepvägen 12, Skogstorp, Eskilstuna kommun
Grepvägen 12, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Grepvägen 12, Skogstorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Grepvägen 12

Radhus
Skogstorp, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
155 m²
5 rum
425 m² tomt

Välkommen till detta charmiga kedjehus som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem! Beläget i det populära området Skogstorp, kombinerar detta hem komfort och potential på bästa sätt. Taket är nyligen bytt, vilket garanterar långvarig trygghet. På entréplan finner du ett rymligt sovrum, ett stort kök med utgång till framsidan, ett ljust vardagsrum med utgång till den trivsamma baksidan, ett fräscht badrum samt en praktisk tvättstuga med utgång till framsidan. Övre plan erbjuder tre generösa sovrum, ett mysigt allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum, en rymlig klädkammare samt ytterligare ett badrum. Detta hus erbjuder ett perfekt boende för familjen som söker ett hem att växa i och anpassa efter egna behov och önskemål. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Heljestrandsgatan 16B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Heljestrandsgatan 16B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 16B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 16B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
42,8 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 886 kr/mån
20 911 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska minitvåa som har allt du kan önska dig! Här bor du med ett modernt kök som inbjuder till matlagning och sociala stunder, och ett nyligen renoverat badrum som andas lyx. Sovrummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem prydligt och organiserat. Det stora vardagsrummet är hjärtat i denna bostad, med plats för både soffa, soffbord, tv-möbel och ett köksbord. Här kan du enkelt skapa en inbjudande och trivsam atmosfär för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen, som är inglasad med öppningsbara skjutpartier. Här kan du njuta av den underbara eftermiddagssolen och skapa en mysig oas att trivas i året runt. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Gränsgatan 39B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 39B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 39B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 39B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
550 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 740 kr/mån
25 581 kr/m²

Välkommen till en smart planerad etta i ett eftertraktat område! Här bor du yteffektivt med ett modernt kök och stort allrum samt möjlighet att omvandla garderoben till en sovalkov. Den låga månadsavgiften inkluderar bredband, vilket gör lägenheten extra prisvärd för studenter och förstagångsköpare. Lägenheten är fräsch med ommålade väggar och tak från 2022 och ett uppdaterat badrum med ny WC, spegelskåp och handfat i kommod. Ett trivsamt boende i en välskött förening! I källarplan finns både tvättstuga, relaxavdelning men även ett gym som är gratis för alla i föreningen att nyttja. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Volvo CE arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Hällbyvägen 9, Hällby, Eskilstuna kommun
Hällbyvägen 9, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Hällbyvägen 9, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Hällbyvägen 9

Villa
Hällby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
121 + 34 m²
6 rum
1 340 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga villa, belägen i ett lugnt och grönt område som erbjuder den perfekta balansen mellan avskildhet och närhet till naturen. Med sina två välplanerade våningsplan, helrenoverade badrum och ett modernt kök är detta ett hem som passar perfekt för familjeliv med alla bekvämligheter du kan önska dig. På entréplanet hittar du ett rymligt vardagsrum (gillestuga), idealiskt för sociala tillställningar eller mysiga filmkvällar med familjen. Här finns också ett praktiskt förråd, ett generöst sovrum som kan användas som gästrum eller hemmakontor, samt ett tvättutrymme som underlättar vardagsbestyren. På övre plan möts du av ett stort vardagsrum om hela 38 kvm med imponerande fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Perfekt för både vardagsliv och fest! Här finns även två rymliga sovrum, varav det ena har utgång till en inglasad uteplats. Det stilrena köket är fullt utrustat och har en öppen planlösning mot matplatsen. Härifrån har du även direkt utgång till trädgården, omgiven av höga träd och buskar som skapar en lugn och privat oas. Båda våningsplanen har varsitt badrum, vilket gör vardagen smidig för hela familjen. Utomhus kan du njuta av en stor stenlagd uteplats på entréplanet, perfekt för sommarens grillkvällar, samt en lång balkong på övre plan där du kan dricka ditt morgonkaffe med utsikt över den grönskande trädgården. Lugnt och familjevänligt område nära Hällby skola med åk F-6. Ca 2 km till närmsta E20-påfart, ca 4 km till Tuna Park med matbutik och shopping samt ca 6 km till centrala Eskilstuna och centralstation. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Hamngatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun
Hamngatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Hamngatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Hamngatan 14B

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
36 m²
1 rum
2 935 kr/mån
27 639 kr/m²

Charmig etta med möjlighet till egen uteplats på framsidan! Belägen i en vacker fastighet från 1845, erbjuder denna ljusa och välplanerade lägenhet på 36 kvm ett modernt kök, stambytt badrum, och smakfulla ytskikt. Föreningens vackra byggnader genomgick omfattande renoveringar år 1993. Bästa läge med centrum, universitet och tåg runt hörnet. Parkering och bredband i månadsavgiften. Bostadens läge är optimalt, endast ett kvarter från gågatan med shopping, restauranger och nöjen. Utanför dörren finns Eskilstuna-ån och dess fina promenadstråk samt vackra intilliggande grönområden och stadens äldsta park, Rothoffsparken. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum, Badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Grundbystrandsvägen 1, Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun
Grundbystrandsvägen 1, Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun, bild 2
Grundbystrandsvägen 1, Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun, bild 3

Grundbystrandsvägen 1

Fritidshus
Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
550 000 kr
42 m²
2 rum
725 m² tomt

Välkommen till detta idylliska fritidshus beläget i ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden, där du kan njuta av lugn och ro samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Huset är utrustat med el-element och en praktisk förbränningstoalett, vilket ger dig bekvämligheter även under de kallare månaderna. Dessutom har kommunen redan dragit vatten och avlopp till tomtgränsen, vilket innebär att du enkelt kan ansluta dig till det kommunala nätet. Läget är oslagbart – här bor du med naturen som närmaste granne och med Mälarens vatten på bekvämt avstånd. I området finns även Marys café, perfekt för en avkopplande fika eller lunch, och på bara 10 minuters bilfärd når du Sundbyholms gästhamn och slott med sina restauranger och caféer, samt det välkända Sundbyholmstravet. För den som vill ha tillgång till stadens bekvämligheter ligger centrala Eskilstuna endast 10 minuter bort med bil, där du hittar ICA Maxi, apotek, och ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Familjer med barn kommer också att uppskatta närheten till förskola och Vallby skola (F-3).

  • Premium
Sveavägen 5B, Sveaplan, Eskilstuna kommun
Sveavägen 5B, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Sveavägen 5B, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Sveavägen 5B

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 399 kr/mån
21 059 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade minitvåa med helkaklat badrum och modernt kök. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.Här finns moderna vitvaror. Bostadens vardagsrum har goda sociala ytor och vackert ljusinsläpp. Här bor du i en ljus och hemtrevlig bostad, perfekt för dig som är redo att bara flytta in. I den redan låga avgiften ingår bredband och kabel-tv! Här bosätter ni er i en välskött HSB förening som utfört många renoveringar. Bostaden är belägen alldeles intill Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. På några minuters gångavstånd finns de mysiga kvarteren i Gamla staden. Bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum med restauranger, butiker och nattliv. Här bor du även med närhet till parker och grönområden. Kort promenadavstånd till universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Lenngrensgatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun
Lenngrensgatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Lenngrensgatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Lenngrensgatan 3

Villa
Västermalm, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
266 + 150 m²
11 rum
952 m² tomt

Denna fantastiska villa från 50-talet erbjuder en perfekt kombination av lugn och centralt läge. Med en boyta på 266 kvm och en biarea på 155 kvm finns det gott om utrymme för hela familjen. På övre plan finns fyra sovrum, ett stort allrum med öppen spis, balkong och badrum. Entréplanet har sex rum inklusive bibliotek/gästrum, vardagsrum, matsal, hall med öppen spis, WC, toalett med dusch och ett franskt kvalitetskök från Arthur Bonnet. Källaren erbjuder bastu, dusch, flera förrådsrum, tvättstuga och garage. Den stora tomten är inhägnad och har två låsbara grindar, en inglasad veranda och en separat friggebod med el. Huset är luftigt med vacker fiskbensparkett, rum i fil, skjutdörrar, härligt ljusinsläpp från alla fönster, högt i tak och flera öppna spisar. Detta hem kombinerar charm och funktionalitet i ett eftertraktat område – en fantastisk möjlighet för den som söker något utöver det vanliga. Med kort gångavstånd nås centrumkärnan med shopping, restauranger, tågstation och universitet. I närområdet finns även större matbutik samt biograf- och kulturhuset Royal. Vidare finns tillgång till Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. Även Vilsta naturreservat finns på behagligt promenadavstånd med populär badplats och, under vinterhalvåret, skidbacke samt upplysta konstsnöspår. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Flackstavägen 94, Flacksta, Eskilstuna kommun
Flackstavägen 94, Flacksta, Eskilstuna kommun, bild 2
Flackstavägen 94, Flacksta, Eskilstuna kommun, bild 3

Flackstavägen 94

Villa
Flacksta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
180 + 134 m²
6 rum
2 876 m² tomt

Upptäck det bästa av två världar med detta unika boende som kombinerar lantlig charm med stadens bekvämligheter. Här bor du i ett lugnt område men med närhet till mysiga skogspromenader, djurpark, nöjespark, shopping och vårdcentral. För hästentusiasten finns stallet nära, och för pendlaren är motorvägen lättillgänglig. Huset är utrustat med solceller som levererar cirka 7000 kWh årligen och en ny, effektiv bergvärmepump. Njut av en vedeldad bastu på entréplan och bekväma ytor med kök, vardagsrum, sovrum, WC och kombinerat grovkök/badrum/tvättdel. Övervåningen erbjuder två sovrum, ett allrum, möblerbar hall och duschrum. Utöver bostaden finns ett gästhus på cirka 30 kvm, en verkstadsbyggnad på cirka 60 kvm och ett garage på cirka 40 kvm. Välkommen till ditt nya hem som erbjuder en perfekt balans mellan lugn och tillgänglighet! I detta lugna och populära villaområde bor du nära stadskärnan med bekvämt avstånd till Tuna Park, ett köpcentrum med ett brett utbud av butiker och restauranger. Området erbjuder bra kommunikationer med täta bussförbindelser till Eskilstunas centrum. Det är barnvänligt och präglas av fristående villor och radhus, med närhet till förskolor, skola, skogspromenader, ridskola och goda cykelvägar till centrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Thorildgatan 1D, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Sön 27 okt kl 15:45
Thorildgatan 1D, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Thorildgatan 1D, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Thorildgatan 1D

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
2 582 kr/mån
19 510 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad med stilren inredning och funktionella ytor. Här finner du ett väldisponerat kök med gott om förvaringsmöjligheter och moderna vitvaror. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönster och plats för både sociala tillställningar och avkoppling. Det stora sovrummet ger dig en fridfull plats att varva ner efter en lång dag och ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat och erbjuder allt du behöver för en praktisk vardag. Med närhet till matbutiker, restauranger och kommunikation är denna bostad både bekväm och praktisk. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 48