Mäklare Siros Rahnamafar

Siros Rahnamafar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikenvägen 21A, Solvik, Eskilstuna kommun
  • Sön 6 okt kl 12:30
Vikenvägen 21A, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 2
Vikenvägen 21A, Solvik, Eskilstuna kommun, bild 3

Vikenvägen 21A

Fritidshus
Solvik, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
45 m²
4 rum
1 074 m² tomt

Välkomna till denna underbara idyll i Mälarnära och gemytliga Solvik! Här finns alla möjligheter att skapa ert egna paradis. Nyttja byggnaderna som finns idag eller riv den äldre stugan och bygg ett nytt hus! I dagsläget står två mindre stugor på tomten som båda är vinterbonade och inredda för bostadsändamål. Den större stugan är uppförd 1961 och omfattar ca 45 kvm. Byggnaden är renoverad och väl underhållen. Stugan omfattar en rymlig entré, kök, sovrum, badrum med tvättavdelning samt en bastu/förråd som nås utifrån. Den mindre stugan är uppförd på senare år och erbjuder en boyta om ca 28 kvm. Huset är optimalt planerat med ett rymligt kök, vardagsrum, badrum, sovrum och hall med förvaring. Öppet till nock i de sociala delarna ger en härlig rymd! Smarta lösningar såsom dold förvaring ovanför sovrum samt tv-vägg som kan roteras mellan både vardagsrum och sovrum. Köket är fullutrustat med alla bekvämligheter och badrummet är helkaklat med golvvärme. Kommunalt VA och el är indraget i båda byggnaderna och fiber finns indraget i den mindre stugan. Friköpt tomt och fastigheten passar även utmärkt för den som vill bygga nytt. Detaljplanen medger en byggrätt om 120 kvm med en taknockshöjd om 6 meter. Se detaljplan under fliken "Dokument". Den mindre stugan är vinterbonad och har alla bekvämligheter vilket innebär att det går nyttja som bostad under byggnationstiden. Tomten är plan och välskött med fina planteringar och odlingsmöjligheter. Här finns även en grusad uppfart med plats för flera bilar samt en carport med plats för en bil. I Solvik bor du i en Mälarnära idyll endast några kilometer från Torshälla och en knapp mil från Eskilstunas centrala delar. Mälaren ligger en kort promenad från fastigheten där både bad och möjlighet till båtplats finns. I Torshälla finns de flesta bekvämligheter såsom restauranger, bibliotek och flera välsorterade matvarubutiker, förskolor och grundskolor upp till årskurs 9. Vidare finns välrenommerade Mälarbadens golfklubb på cykelavstånd och bredvid golfbanan finns restaurangen Mälarbadens Sjökrog. I närheten finns också Folkesta köpcentrum, där du har tillgång till ett brett utbud av butiker, matställen. Här bor du lantligt men endast ett stenkast från alla de bekvämligheter som städerna erbjuder. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
Sadelmakarvägen 39, Brottsta / Lundby, Eskilstuna kommun
  • Tor 3 okt kl 18:00
Sadelmakarvägen 39, Brottsta / Lundby, Eskilstuna kommun, bild 2
Sadelmakarvägen 39, Brottsta / Lundby, Eskilstuna kommun, bild 3

Sadelmakarvägen 39

Villa
Brottsta / Lundby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
96 m²
3 rum
473 m² tomt

Här presenteras en charmig och välplanerad enplansvilla som erbjuder både komfort och potential, här har du en fantastisk möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende i ett eftertraktat område. Belägen i ett barnvänligt och rofyllt område, där allt du behöver finns inom bekvämt avstånd – från förskolor och skolor till matbutiker, shoppingcenter och andra bekvämligheter. Denna villa erbjuder i dagsläget tre rum och kök, med möjlighet att enkelt återställa planlösningen till fyra rum och kök om behovet finns. Här kombineras rymliga ytor för både familjeliv och avkoppling. Garage med tillhörande förråd ger extra förvaringsutrymme och praktiska lösningar. Dessutom är huset anslutet till fiber, vilket gör det smidigt att arbeta hemifrån eller njuta av en snabb och stabil internetuppkoppling för hela familjens behov. Den friköpta tomten om 473 kvm ger gott om plats för lek, odling eller varför inte ett mysigt uterum? Brottsta erbjuder ett lugnt läge men med bekvämt avstånd in till stadskärnan. Området består mestadels av villor och radhus. Ett stenkast bort ligger omtyckta Parken Zoo och Lundbyskolan. Lundbyskolan är en mycket eftertraktad grundskola med elever från förskoleklass till årskurs 6. Förutom den eftertraktade skolan finns för dom yngre barnen en förskola. För pendlaren ligger detta område på rätt sida om stan med motorvägen lättillgänglig, föredras tåg finns tågcentral ca 2 km bort. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 11:30
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
63 m²
3 rum
vån 6/8
4 480 kr/mån
32 540 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Norrgärdesgatan 6, här möts av en rymlig hall med praktisk klinker och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med moderna och eleganta detaljer, inklusive en tålig stenskiva och toppmoderna vitvaror. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generösa fönster och utgång till balkongen som badar i kvällssolen. Bostaden har två ljusa sovrum med gott om förvaring och möjlighet att inreda ett av dem som ett eget hemmakontor. Det stora sovrummet har även ingång till rejäl klädkammare. Badrummet är stilrent och helkaklat med lyxiga detaljer som golvvärme, egen tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad erbjuder en hög standard och en fantastiskt trivsam atmosfär – perfekt för dig som är redo att flytta in. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Volvo CE arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tomtebogatan 8C, Måsta, Eskilstuna kommun
  • Ons 25 sep kl 17:00
Tomtebogatan 8C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tomtebogatan 8C, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tomtebogatan 8C

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/4
4 660 kr/mån
17 308 kr/m²

Välkomna till en bostad redo för inflytt! Här erbjuds modernt renoverade ytskikt och generösa sällskapsytor. Stor inglasad balkong. Stilrent kök och påkostade vitvaror i rostfritt utförande. Genomgående nya ytskikt på väggar och nya fina golv i hela bostaden. God förvaring i garderober i båda sovrummen och i klädkammaren. Stambytt och helkaklat badrum. Parkering och bredband ingår i avgiften. Stabil HSB förening med god ekonomi! Här bor ni i en av Eskilstunas mest eftertraktade föreningar som erbjuder ett lugnt och obesvärat boende. Parkering, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften. Med en kort promenad når ni välsorterad livsmedelsbutik och Slagstas populära glasskiosk. Ett stenkast bort finns busshållsplats med goda kommunikationer och täta turer till Eskilstuna Centrum. Intill finns bekväm cykelbana som leder till centrum på bara 10 minuter. Runt hörnet finns även närheten till naturen med möjlighet att ta härliga promenader med lantlig vy eller ansluta till Årbys elljusspår för en motionsrunda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Karl Hovbergsgatan 33B, null, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 25 sep kl 18:15
Karl Hovbergsgatan 33B, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Karl Hovbergsgatan 33B, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Karl Hovbergsgatan 33B

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
695 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/6
4 464 kr/mån
11 032 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig tvåa med inglasad balkong i trevligt söderläge! Här erbjuds en mycket bra planlösning med stora rum och fina ljusflöden genom generösa fönster. Väl tilltaget vardagsrum, fullutrustat kök med matplats och ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen och utgång till balkong. Balkongen är inglasad och ligger i trevligt söderläge. Här erbjuds gott om utrymme att inreda med loungegrupp eller andra sittmöbler. Brf Dirigenten 7 är en väldigt stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen har på senare år installerat solceller för att sänka fastighetens elkostnad med gott resultat. Trevliga gemensamhetsutrymmen och en väldigt bra tvättstuga. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åsbymon Branteberg, null, Eskilstuna kommun
Åsbymon Branteberg, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Åsbymon Branteberg, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Åsbymon Branteberg

Tomt
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
950 000 kr
1 350 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomter med förhandsbesked för tre enbostadshus! Nu har du chansen att skapa ditt drömhem på någon av dessa attraktiva tomter med förhandsbesked för tre enbostadshus. Dessa tomter erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill bygga ett hem i en lugn och naturskön miljö. Varje tomt har en generös area på cirka 1350-1500 kvm, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ett hem som uppfyller alla dina behov och önskemål. Tillfartsvägen anläggs med infart från en enskild väg. Marken på tomterna består huvudsakligen av glacial lera, vilket ger en stabil grund för byggnation. Alla tomter kommer att ha gemensam anslutning för vatten och avlopp. El finns redan vid tomtgränsen, vilket gör det enkelt att ansluta och komma igång med byggnationen utan onödiga fördröjningar. Den omgivande miljön är lugn och naturskön, perfekt för dig som vill njuta av ett liv bortom stadens stress och jäkt. Här kan du skapa en oas av lugn och ro, med naturen precis utanför dörren. Dessa tomter är inte bara en fantastisk plats att bo på, utan också en god investering för framtiden. Med förhandsbesked för tre enbostadshus är detta ett unikt tillfälle att förvärva mark i ett attraktivt område med stor potential. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
Södra Bangårdsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 17:00
Södra Bangårdsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun, bild 2
Södra Bangårdsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun, bild 3

Södra Bangårdsgatan 10

Lägenhet
Söder, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 517 kr/mån
24 388 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad på Södra Bangårdsgatan 10! Här möts ni av genomgående ljusa ytskikt och tilltagna ytor. Hemmet präglas av vackert ljusflöde från tilltagna fönsterpartier. Generöst kök med all utrustning ni behöver och plats för matbord. Vardagsrummet är väl tilltaget med ett vackert parkettgolv i fiskbensmönster. Helkaklat och fräscht badrum med er egen tvättmaskin. Detta är ett hem att trivas i. En inre reparationsfond om 10.000kr kommer att överlåtas till köpare! I närområdet finns den grönskande Eskilsparken, fina promenadstråk längst ån och trevliga restauranger. Vid Sveaplans centrum hittar du all service du kan tänkas behöva så som gym, mataffär, vårdcentral, bageri etc. Ett stenkast bort ligger Gamla stadens mysiga butiker, caféer och salonger och en kort promenad över ån leder dig till tågstationen och centrumkärnan. Universitet nås med endast 10 minuters gångavstånd från bostaden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Stenkolsgatan 15D, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 15:15
Stenkolsgatan 15D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 15D, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 15D

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
5 155 kr/mån
23 000 kr/m²

Välkommen till ett toppmodernt hem där stil och komfort möts! Här får du en ljus och öppen planlösning med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen som ger en lyxig och behaglig känsla. Det eleganta köket är utrustat med marmorerade stenskivor och exklusiva vitvaror, perfekt för dig som älskar matlagning och umgänge. Bostaden har ett helkaklat badrum med smakfull dusch och en praktisk tvättlösning. På övre plan finns två rymliga sovrum, varav ett enkelt kan omvandlas till ett extra vardagsrum för att passa dina behov. Utanför väntar ett inbjudande trädäck med pergola – den perfekta platsen för att koppla av och njuta av långa sommardagar. Unik fastighet med den enda laddboxen i området! Här får du både modern komfort och exklusiva fördelar. Njut av bekvämligheten att ladda din elbil hemma, spara tid och bidra till en grönare framtid. Här finns även möjligheten att utforska potentialen för grönskande trädgårdsprojekt. Förvaring är heller inget problem då ett fristående kallförråd om ca 4 kvm tillkommer. I Stenby bor du i ett naturskönt område med Kronskogen bara ett stenkast bort. Bekvämligheten är en annan fördel. Med en matbutik runt hörnet och en busshållplats i närområdet, är det enkelt att ta sig till centrum och andra destinationer. För familjer med barn är förskolan ett stenkast bort och närheten till grundskolor ett stort plus, liksom tillgången till köpcentret Tuna Park där butiker, restauranger och apotek finns samlade under ett tak. Här blandas äldre charmiga radhus med moderna friliggande villor, skapandes en varierad och välkomnande gemenskap. Med flera lekplatser, fotbollsplaner och grönområden är det ett perfekt val för barnfamiljer som söker en trygg och trivsam plats att kalla hem. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gränsgatan 12B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 16:15
Gränsgatan 12B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 12B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 12B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/3
3 180 kr/mån
20 341 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla genomgångstvåa med eftertraktat läge på Norr! Bostaden präglas av smakfulla ytskikt, generöst ljusinsläpp och härlig takhöjd. Här möts du av en stor och inbjudande hall som binder samman alla rum och skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsalternativ och leder ut till en solig balkong i söderläge. Köket är modernt med eleganta grå skåpsluckor och toppmodern utrustning. Badrummet är helkaklat och stambytt. Sovrummet är rymligt och lugnt beläget mot innergården. Stabil förening med låga avgifter och närhet till centrum, universitet och tåg. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Alfeltsgatan 3A, null, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 18:00
Alfeltsgatan 3A, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Alfeltsgatan 3A, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Alfeltsgatan 3A

Lägenhet
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
3 567 kr/mån
19 917 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en stor 2:a om 60 kvm med centralt läge på attraktiva Norr. Bostaden erbjuder genomgående ljusa ytskikt samt stor balkong med fantastiskt solläge och utsikt över innergården. Goda förvaringsutrymmen i rymlig klädkammare och garderober. Här finns väl tilltaget sovrum samt badrum med möjlighet till egen tvättmaskin. Fastigheten är utrustad med hissar. Ett förråd tillhör lägenheten och parkering går att överta för köpare i centralgarage som smidigt nås med hiss. Bostaden har moderniseringsbehov. Fastigheten är belägen med ett mycket attraktivt och lugnt läge med närhet till Stadsparken såväl som Djurgårdsparken. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. En kort promenad via Gamla staden eller längst ån leder till centrum. Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Torshällavägen 5A, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Torshällavägen 5A

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
51,7 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 969 kr/mån
19 246 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade minitvåa i renoverat skick. Bostaden erbjuder generösa sociala ytor, rymligt sovrum, helkaklat duschrum och ett toppmodernt kök. En privat balkong ger möjlighet till avkoppling. Centralt läge gör vardagen bekväm med närhet till stadens bekvämligheter. Ett utomordentligt boende-redo för inflytt! Förening med god ekonimi och låga avgifter! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 13:00
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 13B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 13B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 839 kr/mån
19 875 kr/m²

Denna charmiga lägenhet på Heljestrandsgatan 13B har allt du behöver för en bekväm och stilren boendemiljö. Den rymliga hallen välkomnar dig med gott om plats för av- och påklädnad, med stiliga ytskikt och golv som följer dig genom bostaden. I det välplanerade köket finner du gott om förvaringsutrymme och moderna vitvaror, perfekt för dig som älskar att laga mat. Vardagsrummet/sovrummet är ljust och rymligt, perfekt för både avkoppling och underhållning. Balkongen erbjuder en härlig plats att njuta av solen och friska luften. Dessutom finns en generös klädkammare och ett stilrent badrum med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Thorildgatan 3B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Thorildgatan 3B

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
2 537 kr/mån
15 000 kr/m²

En tvåa i ett centralt läge med endast någon minuts gångavstånd till centralstationen och stadskärnan. Här ingår bredband i den redan låga månadsavgiften. Bostadens 53 kvadratmeter är disponerade på två rum och kök. Bostaden erbjuder ett modernt kök, sovrum med garderober samt ett vardagsrum med en fransk balkong. Välskött förening med flera större utförda renoveringar. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Gultbrunnsvägen 2A, Slagsta, Eskilstuna kommun
Gultbrunnsvägen 2A, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Gultbrunnsvägen 2A, Slagsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Gultbrunnsvägen 2A

Villa
Slagsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
112 + 65 m²
4 rum
775 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa belägen på en lugn återvändsgata i populära Slagsta! Denna bostad erbjuder ett harmoniskt boende med moderna uppgraderingar och smakfulla renoveringar. Bostaden har genomgått omfattande förbättringar under senare år, inklusive nytt tak, dränering, fönster, kök, badrum och alla ytskikt. Invändigt möts du av ett stilfullt renoverat kök med exklusivt marmorgolv och golvvärme. Här finns även två modernt renoverade duschrum och genomgående fina parkettgolv som förhöjer bostadens eleganta atmosfär. Elen har delvis bytts ut för ökad säkerhet. Utöver huvudbyggnaden finns ett charmigt attefallshus utrustat med el och värme, perfekt för gäster eller som hemmakontor. Villan är belägen i ett mycket lugnt och barnvänligt område med flera förskolor och Slagstaskolan från förskoleklass upp till årskurs 6. Mycket bra busskommunikationer. Kort cykel- eller biltur till centrum med dess utbud, men samtidigt nära till lantliga promenader på grusvägar. Närhet till livsmedelsbutik, glasscafé samt pizzeria. Här bor du lugnt och tryggt men samtidigt med närhet till det mesta. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Grepvägen 12, null, Eskilstuna kommun
Grepvägen 12, null, Eskilstuna kommun, bild 2
Grepvägen 12, null, Eskilstuna kommun, bild 3

Grepvägen 12

Radhus
Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
155 m²
5 rum
425 m² tomt

Välkommen till detta charmiga kedjehus som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem! Beläget i det populära området Skogstorp, kombinerar detta hem komfort och potential på bästa sätt. Taket är nyligen bytt, vilket garanterar långvarig trygghet. På entréplan finner du ett rymligt sovrum, ett stort kök med utgång till framsidan, ett ljust vardagsrum med utgång till den trivsamma baksidan, ett fräscht badrum samt en praktisk tvättstuga med utgång till framsidan. Övre plan erbjuder tre generösa sovrum, ett mysigt allrum som enkelt kan omvandlas till ett fjärde sovrum, en rymlig klädkammare samt ytterligare ett badrum. Detta hus erbjuder ett perfekt boende för familjen som söker ett hem att växa i och anpassa efter egna behov och önskemål. Skogstorp ett familjärt bostadsområde ca 4-5 km söder om Eskilstuna centrum. Här finns den populära Skogstorpsskolan från åk F-9, Rosenforsparken ett populärt strövområde invid Eskilstunaån. Det finns även matbutik, pizzeria, fotbollsplan, gym och mycket trevliga skogsstråk med promenadstigar som sträcker sig bort till Vilsta. Bra kommunikationer med buss nr 4. Till Eskilstuna centralstation tar det ca 10 minuter med bil, därifrån tar det ca 50 minuter till centralstationen i Stockholm. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Heljestrandsgatan 16B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 13:15
Heljestrandsgatan 16B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Heljestrandsgatan 16B, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Heljestrandsgatan 16B

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
42,8 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 886 kr/mån
20 911 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska minitvåa som har allt du kan önska dig! Här bor du med ett modernt kök som inbjuder till matlagning och sociala stunder, och ett nyligen renoverat badrum som andas lyx. Sovrummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter för att hålla ditt hem prydligt och organiserat. Det stora vardagsrummet är hjärtat i denna bostad, med plats för både soffa, soffbord, tv-möbel och ett köksbord. Här kan du enkelt skapa en inbjudande och trivsam atmosfär för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen, som är inglasad med öppningsbara skjutpartier. Här kan du njuta av den underbara eftermiddagssolen och skapa en mysig oas att trivas i året runt. Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett flertal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Kolmilavägen 6, null, Västerås kommun
  • Sön 29 sep kl 11:00
Kolmilavägen 6, null, Västerås kommun, bild 2
Kolmilavägen 6, null, Västerås kommun, bild 3

Kolmilavägen 6

Villa
Västerås kommun
Eskils Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
131 m²
5 rum
2 086 m² tomt

Denna charmiga 1-plansvilla om 131 kvm erbjuder ett perfekt hem för den som söker både modern komfort och naturnära boende. Huset är fördelat på 5 rum och kök, inklusive 4 generösa sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i garderober. I det luftiga vardagsrummet möts du av ett ryggåstak och en mysig kamin, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det moderna köket har eleganta mörka luckor och en ljus bänkskiva med gott om plats för ett större matbord, också här finns en kamin för extra mysfaktor. Ett inglasat uterum i anslutning till köket förlänger sommarsäsongen och erbjuder en härlig plats att njuta av trädgården året runt. Badrummet är fräscht inrett med mönstrad kakel på golvet och ljusa målade väggar. Tvättavdelningen är välutrustad med både tvättmaskin och torktumlare samt gott om arbetsyta. I den rymliga hallen finns gott om förvaringsmöjligheter för skor och ytterkläder. Utomhusmiljön är inbjudande med ett spabad för avkoppling, en stor gräsmatta perfekt för lek och gröna oaser, och en pittoresk sjöglimt som blickar över landskapet. En lekstuga för de små, en bastu för avkoppling och ett garage för bilen fulländar denna välkomnande bostad. I Kvicksund har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Här finns ICA-butik, pizzerior, gym, frisör, förskola och skola årskurs F-9. Utöver det finns även golfbana, padelbana och hamnanläggning. Närhet till natur och badplatser i Mälaren. Goda kommunikationer till hela Mälardalen genom busshållplats och tågstation. Bra tågförbindelse för den som pendlar till Stockholm. Med bil tar du dig in till Eskilstuna på 15 minuter och Västerås på 20 minuter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Hamngatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun
  • Tor 26 sep kl 16:30
Hamngatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Hamngatan 14B, Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Hamngatan 14B

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
36 m²
1 rum
2 935 kr/mån
27 639 kr/m²

Charmig etta med möjlighet till egen uteplats på framsidan! Belägen i en vacker fastighet från 1845, erbjuder denna ljusa och välplanerade lägenhet på 36 kvm ett modernt kök, stambytt badrum, och smakfulla ytskikt. Föreningens vackra byggnader genomgick omfattande renoveringar år 1993. Bästa läge med centrum, universitet och tåg runt hörnet. Parkering och bredband i månadsavgiften. Bostadens läge är optimalt, endast ett kvarter från gågatan med shopping, restauranger och nöjen. Utanför dörren finns Eskilstuna-ån och dess fina promenadstråk samt vackra intilliggande grönområden och stadens äldsta park, Rothoffsparken. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum, Badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Grundbystrandsvägen 1, Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun
Grundbystrandsvägen 1, Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun, bild 2
Grundbystrandsvägen 1, Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun, bild 3

Grundbystrandsvägen 1

Fritidshus
Grundby-Kullersta sand, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
550 000 kr
42 m²
2 rum
725 m² tomt

Välkommen till detta idylliska fritidshus beläget i ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden, där du kan njuta av lugn och ro samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Huset är utrustat med el-element och en praktisk förbränningstoalett, vilket ger dig bekvämligheter även under de kallare månaderna. Dessutom har kommunen redan dragit vatten och avlopp till tomtgränsen, vilket innebär att du enkelt kan ansluta dig till det kommunala nätet. Läget är oslagbart – här bor du med naturen som närmaste granne och med Mälarens vatten på bekvämt avstånd. I området finns även Marys café, perfekt för en avkopplande fika eller lunch, och på bara 10 minuters bilfärd når du Sundbyholms gästhamn och slott med sina restauranger och caféer, samt det välkända Sundbyholmstravet. För den som vill ha tillgång till stadens bekvämligheter ligger centrala Eskilstuna endast 10 minuter bort med bil, där du hittar ICA Maxi, apotek, och ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Familjer med barn kommer också att uppskatta närheten till förskola och Vallby skola (F-3).

  • Premium
Sveavägen 5B, Sveaplan, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 14:30
Sveavägen 5B, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Sveavägen 5B, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Sveavägen 5B

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
42,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 399 kr/mån
21 059 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade minitvåa med helkaklat badrum och modernt kök. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.Här finns moderna vitvaror. Bostadens vardagsrum har goda sociala ytor och vackert ljusinsläpp. Här bor du i en ljus och hemtrevlig bostad, perfekt för dig som är redo att bara flytta in. I den redan låga avgiften ingår bredband och kabel-tv! Här bosätter ni er i en välskött HSB förening som utfört många renoveringar. Bostaden är belägen alldeles intill Sveaplans köpcentrum med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. På några minuters gångavstånd finns de mysiga kvarteren i Gamla staden. Bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum med restauranger, butiker och nattliv. Här bor du även med närhet till parker och grönområden. Kort promenadavstånd till universitet såväl som Eskilstunas centralstation med täta avgångar till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
Lenngrensgatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun
Lenngrensgatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Lenngrensgatan 3, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Lenngrensgatan 3

Villa
Västermalm, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
266 + 150 m²
11 rum
952 m² tomt

Denna fantastiska villa från 50-talet erbjuder en perfekt kombination av lugn och centralt läge. Med en boyta på 266 kvm och en biarea på 155 kvm finns det gott om utrymme för hela familjen. På övre plan finns fyra sovrum, ett stort allrum med öppen spis, balkong och badrum. Entréplanet har sex rum inklusive bibliotek/gästrum, vardagsrum, matsal, hall med öppen spis, WC, toalett med dusch och ett franskt kvalitetskök från Arthur Bonnet. Källaren erbjuder bastu, dusch, flera förrådsrum, tvättstuga och garage. Den stora tomten är inhägnad och har två låsbara grindar, en inglasad veranda och en separat friggebod med el. Huset är luftigt med vacker fiskbensparkett, rum i fil, skjutdörrar, härligt ljusinsläpp från alla fönster, högt i tak och flera öppna spisar. Detta hem kombinerar charm och funktionalitet i ett eftertraktat område – en fantastisk möjlighet för den som söker något utöver det vanliga. Med kort gångavstånd nås centrumkärnan med shopping, restauranger, tågstation och universitet. I närområdet finns även större matbutik samt biograf- och kulturhuset Royal. Vidare finns tillgång till Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. Även Vilsta naturreservat finns på behagligt promenadavstånd med populär badplats och, under vinterhalvåret, skidbacke samt upplysta konstsnöspår. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tomtebogatan 8D, Måsta, Eskilstuna kommun
  • Ons 25 sep kl 17:30
Tomtebogatan 8D, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Tomtebogatan 8D, Måsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Tomtebogatan 8D

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/3
5 580 kr/mån
17 188 kr/m²

Välkommen till denna eleganta lägenhet med en stor, inbjudande balkong och generösa sociala ytor! Bostaden har ett rymligt vardagsrum, perfekt för både glädjefyllda sammankomster och avkopplande soffhäng. Det moderna köket imponerar med sina släta, ljusa skåpsluckor och en smakfull svart bänkskiva som skapar en stilren kontrast. Här kan du njuta av fikastunder eller middagar, antingen i köket eller på den generösa balkongen. Bostaden erbjuder även tre rymliga sovrum, alla med gott om förvaring i inbyggda garderober och en stor klädkammare. Stambytt och helkaklat badrum, samt gästtoa. Parkering och bredband ingår i avgiften! Stabil förening med god ekonomi. Här bor ni i en av Eskilstunas mest eftertraktade föreningar som erbjuder ett lugnt och obesvärat boende. Med en kort promenad når ni välsorterad livsmedelsbutik och Slagstas populära glasskiosk. Ett stenkast bort finns busshållplats med goda kommunikationer och täta turer till Eskilstuna Centrum. Intill finns bekväm cykelbana som leder till centrum på bara 10 minuter. Runt hörnet finns även närheten till naturen med möjlighet att ta härliga promenader med lantlig vy eller ansluta till Årbys elljusspår för en motionsrunda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Norrgärdesgatan 6, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Norrgärdesgatan 6

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/8
3 386 kr/mån
35 900 kr/m²

Välkommen till en stiligt inredd två med underbar balkong och fantastisk utsikt över expansiva och populära kvarteren på Norr. Här hittar vi en modern bostad som erbjuder sociala ytor utöver det vanliga. Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger bostaden en luftig känsla och härligt rymd. Möblera med matbord och stor soffa för att enkelt umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet nås den stora balkongen med svårslagen utsikt och utmärkt söderläge. Här finns plats med sköna loungemöbler där ni kan njuta av många soltimmar! Påkostat och fullutrustat Marbodalkök med vitvaror från Bosch. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Högt läge i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tillsammans med en takhöjd om 2,70m en härligt rymd. Bra förvaringsutrymme i stort förråd/klädkammare. Modern, arkitektritad byggnad med en för området unik sammansättning av corten, tegel och puts i fasadliv. Hiss från marknivå. Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, universitet och mycket mer. I området finns fina grönskande parker och välskötta grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstunaån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gränsgatan 3, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 3, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 3, Norr/Centrum, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 3

Lägenhet
Norr/Centrum, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
895 000 kr
40 m²
1 rum
vån 7/7
2 157 kr/mån
22 375 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad på Gränsgatan 3! Bostaden erbjuder praktsikt klinkergolv som sedan över går till ett stiligt parkett som är enhetligt för hela bostaden. Hemmet präglas av härligt ljusflöde från tilltagna fönsterpartier. En rymlig klädkammare med plats för alla dina kläder. Balkongen ger dig en vacker utsikt över Eskilstuna. Denna bostad är perfekt för dig som är redo att flytta hemifrån eller är i behov av en övernattningslägenhet. förråd tillhörande bostaden finns på samma våningsplan. Välskött bostadsrättsförening med låg belåning och flera av de stora renoveringarna är redan gjorda. Centralt läge med närhet till Universitet, tågstation och stadskärna. Stadsdelen Norr är ett av Eskilstunas mest expansiva områden där det byggs nya bostäder samtidigt som serviceutbudet ökar. Du har närhet till Munktellområdet där de flesta sporter kan utövas. Här finns även gott om restauranger och fina promenadstråk i Stadsparken och runt Eskilstunaån. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegelbruksgatan 8E, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Tor 26 sep kl 19:00
Tegelbruksgatan 8E, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Tegelbruksgatan 8E, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Tegelbruksgatan 8E

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Eskils Fastighetsförmedling
995 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 190 kr/mån
23 690 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna totalrenoverade bostad med balkong och stilfulla ytskikt. Vardagsrummet är rymligt nog för en bekväm soffgrupp och en matplats, vilket bidrar till att de välplanerade 42 kvadratmetrarna känns optimerade och funktionella. Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi och erbjuder fina gemensamma utrymmen såsom grillplatser, grönområden och cykelhus. Dessutom finns faciliteter som solarium, tvättstuga och bastu till förfogande. Med närhet till bekvämligheter såsom pizzeria, butiker och solarium. I området finns två garage med möjlighet att hyra plats. Nära centrum, universitetet, tågstationen och andra bekvämligheter. Förening med god ekonomi och exceptionellt låga avgifter där värme, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Här bor du i centralt läge med närhet till allt man kan tänkas behöva. Med några minuters promenad finns tågstation med täta avgångar till bland annat Stockholm, Västerås och Örebro. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffärer samt universitet. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 46