Wrede Fastighetsmäkleri

Wrede Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Värmdö Vårholma 346, Stockholms skärgård, Värmdö kommun
  • Lör 11 maj kl 13:00
Värmdö Vårholma 346, Stockholms skärgård, Värmdö kommun, bild 2
Värmdö Vårholma 346, Stockholms skärgård, Värmdö kommun, bild 3

Värmdö Vårholma 346

Fritidshus
Stockholms skärgård, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
5 900 000 kr
114 + 14 m²
6 rum
1 959 m² tomt

Vackert och fullt utrustat hus högst upp på ön med privat läge och fantastisk utsikt. Perfekt för att njuta av solnedgångar och båtar som passerar vid Lindalssundet, Huset har en rymlig altan i skyddat läge och olika sittplatser i olika väderstreck.Den stora altanen har en trevlig sittplats inbyggd mot gaveln och en utedusch. Entréplanet har en välkomnande hall med en liten sittplats och en tvättmaskin i en nisch. Här finns också husets hjärta - ett vackert allrum med öppet tak till nocken och en helglasad gavel. Allrummet har generösa sociala ytor och Skjutdörrar leder ut mot sjösidan och altanen. I huset finns fyra väl tilltagna sovrum samt ett loft som kan användas för gästrum. Vårholma är en cirka 3 km lång och 1 km bred ö i Stockholms skärgård, belägen norr om Lindalssundet vid Värmdö. Reguljära skärgårdsbåtar går dagligen året runt till ön. Från bryggan tar det cirka 5 minuter att gå till huset Vårholma består av berg, skog och ängar. Här kan molnen skingra sig och solen lyser upp ön från tidig morgon till sent på kvällen. Ön är tillräckligt stor för en 45 minuters promenad, löptur eller för att utforska svamp- och bärskogar. Det finns flera badplatser på ön, inklusive Norrgärdesviken och en brygga vid Lindalssundet bredvid Vårholma brygga. Det finns också en stor badplats mot Bjurön. Från centrala Stockholm tar det cirka 1,5 timmes båtresa. Det finns normalt tre turer dagligen. Gäster med bil kan åka till Lillsved, Värmdö, där privat parkering kan erbjudas. Båtresan tar endast 6 minuter. Gäster med egen mindre båt kan få tillgång till båtplats på ön. Vid Lillsved (ca 5 minuters reguljär båtresa) finns ett trevligt sommarcafé i en sjöbod med uteservering vid bryggan. Här finns också ett stort utbud av motionsslingor, vandringsleder och kajakuthyrning.

  • Premium
Grev Magnigatan 5, Östermalm, Stockholms kommun

Grev Magnigatan 5

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 000 000 kr
133 m²
4 rum
vån 4/5
5 276 kr/mån
120 301 kr/m²

Med ett av Stockholms mest exklusiva och lugna läge ligger denna fina och ljusa hörnvåning ett stenkast från Strandvägen och Djurgården. Väldisponerad våning med generösa och luftiga sällskapsytor i fil och fint dekorerad kakelugn. Stort sällskapsrum med ett härligt ljusinsläpp och kakelugn samt dubbeldörr in till det vackra hörnrummet med sjöglimt. Två bra sovrum varav ett med klädkammare, gång med garderober och rymligt kök med matplats och äldre inredning. Välkomnande och möblerbar hall med avhägningsmöjligheter. Badrum med badkar, tvättmaskin och dusch. Möjlighet att bygga ytterligare ett badrum eller gästtoalett finns. Genomgående vackra bevarade originaldetaljer såsom stuckatur, takrosetter, höga golvsocklar, fiskbensparkett, eleganta pardörrar och med imponerande takhöjd. Renoveringsbehov föreligger. Ett mycket eftertraktat boende i välskött förening, representativ fastighet och vacker entré ritad av arkitekt Oscar Eriksson med byggår 1882-1883.

  • Hiss
Hästhagsuddsvägen 7, Fågelbro - Hästhagsudd, Värmdö kommun

Hästhagsuddsvägen 7

Tomt
Fågelbro - Hästhagsudd, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
10 000 000 kr
5 678 m² tomt

Välkommen till en av de sista men absolut största obebyggda tomten på Fågelbro med omnejd. Tomten bjuder på sjöglimt och omringas av en fantastiskt vacker natur där Saltsjön gör sig påmind vart man än går. Till fastigheten hör en egen båtplats vid gemensamma bryggor utmed stranden i en skyddad vik. Här finns även en fin badplats bland flera i området. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus erbjuder förmånliga priser för boende i området och har restaurang och SPA-anläggning öppet året om. Vidare promenad genom skogen når vi Strömma och två restauranger och bar, ett välbesökt restaurangliv med härligt solläge och aktivt båtliv som underhållning. Området är under detaljplanering och idag har man kommit långt med vad som ska gälla. Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 290 kvadratmeter. Största yta för komplementbyggnad är 90 kvadratmeter varav enskild maximalt får vara 60 kvadratmeter.

Ägirvägen 2, Hersby, Lidingö, Lidingö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Ägirvägen 2, Hersby, Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Ägirvägen 2, Hersby, Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Ägirvägen 2

Villa
Hersby, Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
18 950 000 kr
188 + 68 m²
7 rum
1 480 m² tomt

Varmt välkomna till denna osedvanligt välplanerade familjevilla. Uppförd 1946 med drag av både funktionalism samt tidig modernism. Ett hem där ljuset står i centrum och generösa sällskapsytor ger en atmosfär utöver det vanliga. Osedvanligt finstämd disposition. Trevlig social öppen planlösning på övre planet med soldränkta altaner i anslutning. Två välfungerande öppna spisar i kök och bibliotek. Privat ombonad sovrumsdel med tre-fyra sovrum på entréplan. Möjlighet till egen lägenhet en trappa ner. Genomgående diskret platsbyggd förvaring. 2005 slutfördes en grundlig totalrenovering och fastigheten har underhållits mycket väl sedan dess. Insynsskyddad naturtomt delvis inringad av allmänning som närmsta granne. Ett mycket eftertraktat läge med närhet till golfbanan, promenadstråk, båtliv, utmärkta skolor samt mycket snabba kommunikationer till Stockholm. Varmt välkomna på öppen visning, föranmäl gärna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Finborgsvägen 7, null, Tyresö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Finborgsvägen 7, null, Tyresö kommun, bild 2
Finborgsvägen 7, null, Tyresö kommun, bild 3

Finborgsvägen 7

Villa
Tyresö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
20 000 000 kr
220 + 53 m²
8 rum
2 866 m² tomt

Stilren nybyggd villa i hög standard och med fri sjöutsikt, fantastiskt soligt läge i lugna villakvarter uppförd 2018 om totalt 273 kvm. Stor stenlagd terrass, balkong runt hela huset och stort poolområde för socialt umgänge både inne och ute med fantastisk utsikt utöver Kalvfjärden. Entréplan med en generös sällskapsdel, burspråk och öppet upp till nock i öppen planlösning med kök och matsalsdel, öppen spis samt direkt utgång till balkong och trädgård åt flera håll. Stora glaspartier släpper in vackert ljus från alla håll så hela villan flödar av ljus. Klassiskt vackert platsbyggt kök från Tibrå, med stor köksö och platsbyggd sittplats samt köksutrustning från Neff och Siemens. Master bedroom med anslutande exklusivt inrett badrum med badkar och dusch. Ytterligare ett sovrum som idag används som dressingroom. Hall med gästtoalett och garderober. Undervåning med stort allrum, utgång till trädgården, tre bra sovrum, lyxigt spabadrum med separat toalett, klädkammare, groventé, tvättavdelning, teknikrum och gym. Vattenburen golvvärme i hela huset. Internetanslutning via fiber. Gästhus vackert placerat på tomten om 35 kvm med två sovrum, kök och badrum, perfekt för en au-pair, generationsboende eller kontor. Asfalterad uppfart med två stora parkeringsplatser. Fin och välskött villatomt om 2 866 kvm med vackert växthus om ca 12 kvm, flera härliga uteplatser, planteringar och stor plan gräsmatta. Ett ypperligt läge att förvärva en strålande familjevilla i ett mycket trevligt bostadsområde med närhet till skolor, dagis, butiker, bussar, promenadväg till Tyresö slott, grönområden, skärgården samt vackra naturreservat.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dannemoragatan 18, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Dannemoragatan 18

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 500 000 kr
101 + 19 m²
4 rum
vån 6/6
4 978 kr/mån
123 762 kr/m²

Varmt välkommen till Vasastan och denna fantastiska vindsvåning med totalyta på 120 kvm med imponerande takhöjd och en rymlig solig takterrass på 9kvm, perfekt för grillning och avkoppling. Hissen tar er bekvämt till samma våningsplan. Det första som möter er är den generösa takhöjden och de ljusa och öppna ytorna med en stor social köksö, ni finner högkvalitativa materialval, som Gaggenau för vitvaror och italienska Boffi för köket. Med stora fönster och takfönster flödar det in naturligt ljus. En öppen spis upp till nock i vardagsrummet och högt i tak skapar en spatiös känsla. I den separata privata filen finner ni ett rymligt master bedroom med generösa garderober, ett ytterligare sovrum med egen garderob/förvaringsutrymme samt ett arbetsrum som kan göras om till sovrum. Bredvid master bedroom finner ni ett stort badrum komplett med dusch, badkar och tvätt/torktumlare. Våningen har reglerbar vattenburen golvvärme i samtliga rum. Trots det centrala läget är det tyst och trivsamt med utomordentlig ljudisolering. På Dannemoragatan har du Vasastans bästa precis utanför dörren. Här kombineras lugn och ro med närheten till Norrtullsgatans livliga atmosfär med härliga restauranger och Odenplans kommunikationsmöjligheter bara några minuters promenad bort, likväl som Hagaparkens naturområden. Föreningen är välskött med mycket god ekonomi. Det här boendet är svårslaget med en öppen och social vindsvåning utan kompromisser och en unik kombination av centralt läge och närhet till Hagaparkens grönska i en välskött förening.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vintergatan 28, Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Vintergatan 28

Lägenhet
Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4/4
2 748 kr/mån
64 167 kr/m²

På attraktiv adress mellan Sundbyberg centrum och Tuletorget ligger denna härliga 1 rok om 42 kvadratmeter. Lägenheten ligger högst upp i huset och har fin utsikt över Sundbyberg och vackra Sundbybergs Kyrka. Köket är nyligen lackerat och har gott om arbetsytor samt plats för matbord om 6-8 personer. Allrummet med fin fiskbensparkett känns stort och rymligt och har plats för både soffgrupp och dubbelsäng. Här finns även plats för garderober. Hall med gott om förvarings och avhängningsmöjligheter samt stambytt badrum med dusch. Denna lägenhet erbjuder även möjligheten att enkelt bygga om till en tvårummare med kök - se alternativ planritning. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kvarnåbacken 8, Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Kvarnåbacken 8

Villa
Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
14 995 000 kr
282 + 35 m²
6 rum
3 579 m² tomt

Välkommen till härliga Lillsjögården där man verkligen inte saknar någonting. Fastigheterna 1:55 och 1:122 har en total tomtarea på 4 726 kvm och säljs tillsammans. Här finns flera olika byggnader, varav huvudbyggnaden med sina totala 317 kvm rymmer både privata sovrumsdelar och stora fria ytor för umgänge och middagsbjudningar. Flera olika uteplatser i alla väderstreck och trädgård i lä för vinden, som går att förädla efter tycke och smak. Ena fastigheten rymmer även en damm med stämningsfullt vattenfall. Egen badbrygga och eget fiskevatten. Husets entré öppnar upp mot ett kapprum och en inre hall. Här återfinns ett sovrum och badrum lite avskilt i ena änden av huset. Vidare leds man in mot hjärtat av huset med det rymliga vardagsrummet med öppen spis och vacker utsikt ner mot Lillsjön. I husets andra ände återfinns det stora, välutrustade köket med utgång både till den privata innergården och ut mot altanen som vetter mot sjön. För de lite svalare sommardagarna finns här ett härligt och ljust inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen. Blickar man tillbaks mot vardagsrummet kan ögonen vila på den vackra kakelugnen som tronar i mitten av huset och förhöjer stämningen. Tillbaks i kapprummet leder den vackra trappan upp till det övre planet med allrum och totalt tre sovrum. Två av sovrummen nås från hallen med ett litet duschrum. Det större master bedroom har direkt access till ett dressing room och ett stort badrum med separat toalett. Här finns även en mindre balkong in mot innergården och en större balkong med morgonsol och fantastisk utsikt mot sjön. Huvudbyggnaden har golvvärme. I vinkel med huvudbyggnaden ligger det stora garaget med plats för 2-4 bilar, hobbyrum och separat lägenhet ovanför. Detta gör att huset lämpar sig väl för generationsboende eller inneboende/uthyrning. Även här finns golvvärme i samtliga rum. De två huskropparna binds samman av en enorm altan med plats för både aktiviteter och avkoppling, ovanpå garaget. Laddstation för elbil finns. Nere vid sjön finns bryggan som ger access till det egna fiskevattnet och på land står ett kombinerat gästhus och bastu. Detta boende är perfekt för de som gillar både sommar- och vinteraktiviteter. Bad, fiske, svamp- och bärplockning sommartid och skridskor, skidor och pulkaåkning vintertid. I närområdet finns skolor för alla stadier, matbutiker, bygghandel, systembolag, apotek, tennishall, ridhus och golfbanor. Bra kommunikationer med pendeltåg (Kungsängen) och buss 555 var 20:e minut. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Vasavägen 26, Hersby, Lidingö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Vasavägen 26, Hersby, Lidingö kommun, bild 2
Vasavägen 26, Hersby, Lidingö kommun, bild 3

Vasavägen 26

Villa
Hersby, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
27 750 000 kr
244 + 85 m²
8 rum
1 539 m² tomt

Påkostad jugendvilla på ypperligt läge i Hersby. Ett ståtligt hem med flertalet tidstypiska attribut från byggnadsåret 1908. Elegant träfasad med kontrasterande liggande och stående panel, brant sluttande sadeltak med lertegel och flertalet spröjsade fönsterpartier. Villan har alldeles nyligen genomgått en mycket påkostad renovering både interiört och exteriört. Vackra originaldetaljer har lyfts, samtidigt som man skapat ett hem för att passa en modern familjs högt ställda krav. Planlösningen har förbättrats med hänsyn till funktion och form. Ett exklusivt kök från Kvänum ligger i fil till matsal och vardagsrum. En rofylld sittplats har skapats i anslutning till hallen och dess stora burspråk. Ljuset genom de äldre fönstren bryter ljuvligt mot de gedigna naturmaterialen. Den äldre arkitekturen och den smakfulla moderna inredningen lever sida vid sida i samklang. Gästtoaletten är helkaklad i carraramarmor och har byggts ut med dusch. En trappa upp återfinns familjens privata ombonade sovrumsdel. Tre stora sovrum, diskret platsbyggd förvaring samt två badrum i carraramarmor av absolut högsta klass. Ett av badrummen ligger avskilt en suite till föräldrarnas sovrum. Det andra är utrustat med exklusivt badkar och dubbelhandfat med utsikt över trädgården. För den som önskar finns det möjlighet till ytterligare två sovrum på den inredda vinden. Källaren med egen ingång skulle kunna inrymma en separat uthyrningsdel. Härligt uppvuxen tomt med fina planteringar och en nyligen anlagd terrass om ca 80 kvm i soligt söderläge.Genomtänkt placerad med trappa och entré till köksingången. Invid huset finns en smidig dubbelparkering med plats för två bilar utrustat med laddstolpar. Varmt välkomna till ett exklusivt hem beläget på ett mycket eftertraktat läge med närhet till promenadstråk, båtliv, utmärkta skolor samt mycket snabba kommunikationer till Stockholm.

  • Premium
Nevishögsvägen 36, null, Staffanstorps kommun

Nevishögsvägen 36

Villa
Staffanstorps kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 750 000 kr
360 + 18 m²
12 rum
9 896 m² tomt

Upptäck denna exceptionella pärla utanför Staffanstorp, en gård med en historia lika storslagen som dess omgivningar. En gång ett domkyrkohemman, nu omvandlad till en oas av elegans och komfort. Mangårdsbyggnaden, som daterar tillbaka till 1879, sträcker sig över 360 kvadratmeter och stoltserar med en genomtänkt och smakfull renovering utförd med kärlek och hantverksskicklighet. Denna gård är också en dröm för hästälskare med sina tre sektioner stall som rymmer totalt åtta hästboxar. Modernitet och bekvämlighet möter tradition och charm med jordvärme, kommunalt VA och fiberanslutning som bevis på att denna gård har ett öga för både det klassiska och det samtida. De rymliga ekonomibyggnaderna från 1900-talet spänner över 1 000 kvadratmeter och erbjuder utrymme för alla dina behov. Här finns plats för allt från bilar till förvaring, med tillägg av en vacker loge som för tankarna till en svunnen tid. Utomhusmiljön med hela 9 896 kvadratmeter tomt. En inbjudande infart med kullerstensbeläggning välkomnar dig till denna idyll, med singlade gårdsplaner som omges av majestätiska kastanjeträd. En parkliknande trädgård omfamnar dig med sin skönhet, med häckar, hortensior och solitära buskar som skapar en fridfull atmosfär. Från ett rymligt trädäck i anslutning till köket kan du njuta av lugnet och skönheten som omger dig. Denna pärla är idylliskt belägen i Nevishögs gamla kyrkby, en plats som andas historia och lugn, endast en kort resa öster om Staffanstorp. Med närhet till Lund C (12 km), Malmö C (20 km) och Kastrup (45 km) får du både avskildhet och tillgänglighet på ett och samma ställe.

  • Plus
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Danavägen 5b

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 950 000 kr
156 + 17 m²
4 rum
vån 3/3
12 835 kr/mån
89 423 kr/m²

Med milsvid utsikt över Djursholm och Strandvägen återfinns denna enastående vindsvåning med en 30 kvm stor terrass mot sjösidan med morgon och kvällssol. Våningen, belägen mellan Djursholms Kapell och Djursholms Country Club, har en total golvyta om 173 kvm och ligger högst upp i etage på de övre två planen i den vackra sekelskiftesvillan. Nedre plan består av ett stort masterbedroom, vardagsrum med utgång till den fantastiska terassen, ett trivsamt platsbyggt kök med murad öppen spis samt stort badrum. På det övre planet finns ytterligare badrum, vardagsrum med imponerande murstock och tillhörande öppen kamin, samt sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Våningen i den unika fastigheten, ett stenkast från Djursholms torg, har ett genomgående ljusinsläpp, spröjsade fönster, bröstpaneler och oljade parkettgolv.

  • Premium
  • Balkong
Torsplan 10, 18tr, Vasastan, Stockholms kommun

Torsplan 10, 18tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
19 500 000 kr
105 m²
4 rum
vån 18/32
8 601 kr/mån
185 714 kr/m²

Med ett optimalt hörnläge på 18:e våningen ligger denna lägenhet om 105 kvm med den unika och stora terrassen om 64 kvm som endast återfinns på fem lägenheter i fastigheten och som omsluter våningen med en hänförande utsikt i tre väderstreck. Genom våningens panoramafönster blickar Du ut över stadens takåsar och med Globen, Rådhuset och Kaknästornet i blickfånget. Du blickar även ut mot vattnet och båtarna på Ulvsundasjön och ner mot Brunnsviken. Ett modernt kök med köksö och plats för matbord i öppen planlösning med sällskapsdelen och med skjutdörrar ut till terrassen. Ytterligare sällskapsdel med skjutdörrar ut till andra delen av terrassen, en del som även kan disponeras som ett tredje sovrum. Två-tre sovrum med gott om platsbyggd förvaring och ett master bedroom med utgång till en separat terrass om 5 kvm samt två badrum. Genomgående vitmålade väggar, mattlackade trägolv och elstyrda gardiner. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt genomgående exklusiva materialval och med faciliteter i huset såsom gym, biosalong, gästlägenhet, takterrass och med direkt access till garage. Sammantaget ett unikt boende med internationell karaktär och klass.

  • Balkong
  • Hiss
Orvar Odds väg 8, Kungsholmen/Fredhäll, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Orvar Odds väg 8

Lägenhet
Kungsholmen/Fredhäll, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
3 500 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/5
2 630 kr/mån
85 366 kr/m²

Högt belägen invid Fredhällsklipporna återfinns denna välplanerade etta (möjlig tvåa) med balkong och hänförande utsikt över Essingefjärden. Södervänd lägenhet med tre fönsterpartier med fri sikt som förser med rikligt ljusinsläpp. Kan med enkelhet göras om till 2 rum och kök med olika alternativ. Lättmöblerat vardagsrum med fiskbensparkett och socialt kök i öppen planlösning. Kaklat badrum utrustat med wc, dusch, handfat och skåp. Rymlig hall med generös förvaring genom både skåp och integrerade garderober. Synnerligen välskött förening med låg belåning och trevliga gemensamhetsutrymmen i form av takterrasser och bastu. Sammantaget ett optimalt boende med fantastisk utsikt och badmöjligheter precis utanför porten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Lokevägen 16B

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
657 + 145 m²
17 rum
2 545 m² tomt

Högt belägen och med fin utsikt ses den vackra, pampiga villan från1904 med en tomt på 2 545 kvm. Villan om totalt 802 kvm har de senaste åren genomgått en totalrenovering präglad av exklusiva materialval som marmor, kalksten och valnötsträ. I entréplan möts man av en vacker trappa och ett magnifikt välvt fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Stora spatiösa sällskapsrum med vackra välbevarade detaljer, modernt kök med öppen planlösning mot matsalsdel samt utgång till terrass med kvällssol. Övre plan med upp till sex sovrum, två balkonger samt två mycket exklusiva badrum. Inredd vind med umgängesytor, två sovrum, stort badrum, kök och tvättstuga. I källaren ryms en luxuös bad/spaanläggning, gym samt ett generöst garage och carport. Ett välbeläget boende i ett av Djursholms mest eftertraktade kvarter. Den intilliggande tomten om 1 600 kvm saluförs samtidigt.

  • Premium
Torsplan 8, 27 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Torsplan 8, 27 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 8, 27 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 8, 27 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 27
7 805 kr/mån
166 667 kr/m²

Spektakulär unik våning av hög klass och med internationell känsla på 27:e våningsplanet i ett av Norra tornen ”Innovationen” med milsvid panoramautsikt och med sin brutalistiska arkitektur. Våningen har två fantastiska balkonger med glasade räcken och storslagen utsikt i öster och söderläge över hela Stockholms city och Hagaparken. Fönsterpartier från golv till tak ger ett härligt ljusflöde. Optimal planlösning och ingen insyn med generöst vardagsrum med glasade skjutdörrar till stor balkong om ca 10 kvm med belysning. Även det exklusiva köket i ljust grått och sandfärgad kalksten har utgång till en generös balkong om ca 8 kvm. Lägenheten har solgardiner styrda via fjärrkontroll. Två bra sovrum med stora fönsterpartier, varav det ena med platsbyggda garderober och anslutande elegant badrum. Vattenburen golvvärme i hela våningen. Möjlighet till garageplats i fastigheten. Ett mycket eftertraktat boende i Stockholms mest omtalade byggnad, byggd 2018 och ritad av det nederländska arkitektkontoret OMA. Norra tornen tilldelades 2020 The international Highrise Award, ett av världens finaste arkitekturpriser. Fantastiska gemensamma utrymmen i byggnaden såsom biosalong, gästmatsal, gym och yogarum samt gästlägenhet och relax-avdelning med bastu.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Riddargatan 28B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 250 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2
4 517 kr/mån
147 222 kr/m²

Belägen i lugnt gårdshus ligger denna välplanerade och toppmoderna trea med västlig balkong med kvällssol. Bostaden har fina tidstypiska detaljer så som bröstpaneler, spegeldörrar, stuckatur och takrosetter. Serveringslucka i köket som släpper igenom ljuset från hallen på ett trevligt sätt. Fina plankgolv och väggar målade i ljusa nyanser. Kombinerat kök och vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matbord. Stämningsfull murad öppen spis i ena hörnet och välutrustat kök från Marbodal med svarta luckor och handtag i mässing. Här finns inbyggd kaffemaskin, diskmaskin och en generös vinkyl. Samtliga maskiner är av märket Miele. Spotlights i hall, kök och vardagsrum. I varsin ände av bostaden ligger de båda sovrummen. Till höger ett större sovrum med hel garderobsvägg och till vänster ett mindre sovrum med inbyggda garderober i anslutning. Modernt, helkaklat badrum i grå natursten, med dubbeldusch, handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående trevlig lägenhet med mycket hög standard, belägen i hjärtat av Östermalm med närhet till såväl Stureplan och Östermalmstorg som natursköna Djurgården samt allt annat som staden kan erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppargatan 39, Östermalm, Stockholms kommun

Skeppargatan 39

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
2 126 kr/mån
129 537 kr/m²

I representativ sekelskiftesfastighet anno 1908 på Östermalm återfinns denna välplanerade tvårummare. Lägenheten är totalrenoverad med bevarade attribut från byggåret, såsom takrosetter, stuckatur, bröstpanel, vackra spegeldörrar och slipade vackra plankgolv. Stora fönsterpartier med spanjolettlås och fina elementskydd. Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Trivsamt vardagsrum med platsbyggd bokhylla med belysning. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matplats. Stilrent kök med vita spegelluckor, arbetsbänk och stänkskydd i Cararra-marmor och både blandare och tuff kolfilterfläkt i mässing. Utrustat med inbyggd kyl/frys, inbyggd diskmaskin, mikro och gasspis. Rogivande sovrum med heltäckningsmatta och gott om förvaring i form av platsbyggd garderob/walk-in-closet. Exklusivt helkaklat badrum, med vita väggar, grått golv, utrustat med dusch, tvättpelare samt handfat med kommod med marmorskiva. Sammantaget ett förstklassigt boende i välskött förening på attraktiv adress mellan Östermalmstorg och Karlaplan.

  • Hiss
Stenkroksvägen 16, Danderyd, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår
Stenkroksvägen 16, Danderyd, Danderyds kommun, bild 2
Stenkroksvägen 16, Danderyd, Danderyds kommun, bild 3

Stenkroksvägen 16

Villa
Danderyd, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 900 000 kr
146 + 32 m²
6 rum
812 m² tomt

I lugna och lummiga kvarter på återvändsgata ligger detta helt nyrenoverad hus med byggår 1922. Villan har under hösten genomgått en gedigen och påkostad interiör renovering där man har uppnått en optimal planlösning med fyra sovrum, två badrum och ett exklusivt kök med braskamin i öppen planlösning med sällskapsdelen. Exklusiva materialval i kombination med tillvaratagande av tidsenliga detaljer och utföranden. En södervänd trädgårdstomt med uteplats, bod, rabatter, buskar, fruktträd och två parkeringsplatser. Möjlighet finns att inreda källarvåningen med separat ingång. Varmt välkommen att bo i detta fantastiska natursköna kvarter med ledande skolor och förskolor i närheten och med direkt närhet till Djursholms Ösby och Mörby Centrum med alla dess service och kommunikationer i form av bl a 13 minuters t-baneresa in till city.

  • Premium
  • Energieffektiv
Barrstigen 6, Högberga, Lidingö, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 12:30

Barrstigen 6

Villa
Högberga, Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 950 000 kr
138 m²
6 rum
746 m² tomt

Stilren väldisponerad tegelvilla med öppen planlösning och generösa ljusinsläpp. Plan och lekvänlig tomt i soligt söderläge. Tidstypiska attribut från sent 50-tal samsas med villans smakfulla moderna formspråk. Välkomnande stora sällskapsytor i perfekt anslutning mot den södervända altanen och gräsmattan. Ute- och innemiljö möts sömlöst. Inbjudande trädgård med fina äppelträd, rhododendron, stor gräsmatta och praktisk friggebod. Vardagsrum med öppen spis och matplats med plats för stora middagsbjudningar. Elegant kök med skåpsluckor i rostfritt, arbetsbänk i carraramarmor och vitt kakel i halvförband. Pampig spis från Falcon. Tre ombonade sovrum med gott om förvaring. Påkostat badrum med både badkar, dusch och dubbelt handfat. Från hallen nås gäst-wc med målade väggar i grönt. Praktisk separat groventré, kombinerad med tvätt- och pannrum samt diskret platsbyggd förvaring. Uppfart med plats för två bilar och utrustat med laddstolpe för elbil. Bra förvaring i råkällaren på ca 80 kvm. Välkommen till ett hem som uppfyller högt ställda krav på boendemiljö och trivsel med närhet till goda kommunikationer, trevliga skolor och naturen runt hörnet. Varmt välkommen på öppen visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hornsgatan 45, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Hornsgatan 45

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 900 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/5
5 353 kr/mån
105 319 kr/m²

Med Mariatorget och Hornsgatspuckeln runt hörnet och med egen utgång till en idyllisk terrass med söderläge ligger denna renoverade och mycket charmiga lägenhet med fungerande kakelugn. Ett stort sällskapsrum, vackert kök med en mindre matplats, två sovrum och ett badrum, med en boarea om 94 kvm och en takhöjd om 3,2 meter. Mycket välskött förening i vacker fastighet från 1907. Man har under 2024 genomfört stambyte i fastigheten vilket är slutfört i denna lägenhet och planeras vara klart i juni månad i fastigheten som helhet.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Boplatsringen 130 B, Ältadalen, Nacka kommun
Boplatsringen 130 B, Ältadalen, Nacka kommun, bild 2
Boplatsringen 130 B, Ältadalen, Nacka kommun, bild 3

Boplatsringen 130 B

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
7 800 000 kr
153 m²
5 rum
3 979 kr/mån
50 980 kr/m²

Välkommen till Botanikern i attraktiva Älta i Nacka kommun. 18 naturnära stadsradhus med fri utsikt över områdets övriga bebyggelse, kringliggande natur samt slänten i dalen. Bostäderna utgörs av tre plan om totalt 153 kvm, varav souterrängvåningen 38 kvm räknas som ”biarea”. Sociala ytor som suddar ut gränsen mellan ute och inne, välplanerade sovrum med god förvaring och generöst ljusinsläpp samt exklusiva badrum i naturliga material. På taket ryms en spatiös takterrass om 61 kvm som badar i sol från morgon till kväll. Privat och avskilt läge i samspel med naturen i vackra Ältadalen. Första etapp om sex enheter säljs med färdigställande och möjligt tillträde från mitten av juni. För fullständig information vänligen bofaktablad under dokument. Kontakta Johan Derelöv för fortsatt dialog vid intresse.

  • Premium
  • Nyproduktion
Idunvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka kommun
Idunvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Idunvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Idunvägen 22

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
18 200 000 kr
219 + 97 m²
7 rum
1 803 m² tomt

Denna välbevarade 50-talsvilla i Saltsjöbaden ritades av arkitekt Yngve Steen. Placerad högst upp på en lugn gata med Skogsö naturreservat som närmaste granne. Fördelarna är många - huset har genomtänkt planlösning, fantastiska öppna ytor, högt läge och ljus som strålar in från alla väderstreck samt en vacker soldränkt och välutnyttjad tomt med fina uteplatser. Disponerad på totalt 316 kvm med två stora vardagsrum med varsin eldstad samt utgång till trädgården. Fyra bra sovrum med garderober och två dressing rooms. Kök från Puustelli och stort badrum med bastu, dusch och badkar. Två gästtoaletter, tvättrum och ytterligare ett badrum. Praktisk källare med biorum, vinkällare, stort garage och gott om förvaring. Uppfart med plats för 3 bilar. Vacker tomt med etablerade träd såsom tall och björk samt gräspartier. Påkostad pool med omslutande trädäck, utedusch och pooltak, för den som vill bada in på senhösten samt jacuzzi för den som vill bada året om. Närhet till skola, bageri, restauranger och bra kommunikationer.

  • Premium
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun
  • 1 ledig bostad

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
fr. 3 900 000 kr
34 m²
1 rum
3 055 kr/mån

79 stycken omsorgsfullt arkitektritade bostäder. Inflyttningsklart maj-juli 2024. Läs mer och se samtliga bostäder på www.tilehouse.se.

  • Nybyggnadsprojekt
Grubbenstorget 14, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Grubbenstorget 14, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Grubbenstorget 14, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Grubbenstorget 14

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 900 000 kr
146 + 33 m²
6 rum
13 050 kr/mån
115 753 kr/m²

Unik chans att förvärva ett townhouse om totalt 179 kvm mitt på Kungsholmen. Den gamla stallbyggnaden från 1874 omvandlades 1999 till bostäder med välbevarad charm. Här bor du med villakänsla mitt i city i det pittoreska och medialt uppmärksammade Grubbensområdet. Townhouset är uppdelat i tre plan med ypperlig planlösning och egen uteplats i sydväst. Entréplan med öppen planlösning, stora sociala ytor samt härligt ljusinsläpp. Här bjuds braskamin, platsbyggd bokhylla, ljust parkettgolv och stilrent kök med gott om förvaring samt all önskvärd maskinell utrustning. Helkaklat badrum utrustat med wc och dusch. Övre plan består av fyra välplanerade sovrum, varav master bedroom med synliga takbjälkar samt stor klädkammare. Gemensamt badrum utrustat med wc, handfat, badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Valvmurad källare rymmer ytterligare ett sällskapsrum samt ett extra sovrum. Belägen i natursköna kvarter med Kvarnberget och Barnhusviken direkt utanför dörren samt goda kommunikationer, restauranger och butiker via Fleminggatan ett par minuter bort. Välkommen till ett boende långt utöver det vanliga.

  • Premium
  • Uteplats
Norr Mälarstrand 24, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Norr Mälarstrand 24, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Norr Mälarstrand 24, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Norr Mälarstrand 24

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
14 500 000 kr
190 m²
5 rum
vån 1/6
11 258 kr/mån
76 316 kr/m²

I pampig sekelskiftesfastighet anno 1909 ges nu möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Våningen disponeras för närvarande som hyreslokal men ska ombildas till bostadsrätt med tillträde från juli 2024. Optimal layout med god möjlighet att skapa en planlösning utifrån eget behov. Generöst fördelad med stora vackra fönsterpartier i dubbla väderstreck och två entréer som möjliggör för ett flertal olika varianter av disposition. Här finns vattenstammar och avlopp i olika delar av våningen som i dagsläget inrymmer kök och två toaletter. Möjlig eldstad i enlighet med ritning. Välskött förening med stora lokalytor och goda intäkter i representativ fastighet på Kungsholmens bästa läge. Kontakta ansvariga mäklare för att boka visning.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 40