Mäklare Titti Johansson

Titti Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hornsgatan 45, Södermalm, Stockholms kommun

Hornsgatan 45

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 900 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1/5
5 353 kr/mån
105 319 kr/m²

Med Mariatorget och Hornsgatspuckeln runt hörnet och med egen utgång till en idyllisk terrass med söderläge ligger denna renoverade och mycket charmiga lägenhet med fungerande kakelugn. Ett stort sällskapsrum, vackert kök med en mindre matplats, två sovrum och ett badrum, med en boarea om 94 kvm och en takhöjd om 3,2 meter. Mycket välskött förening i vacker fastighet från 1907. Man har under 2024 genomfört stambyte i fastigheten vilket är slutfört i denna lägenhet och planeras vara klart i juni månad i fastigheten som helhet.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Brantingsgatan 50, Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun

Brantingsgatan 50

Lägenhet
Nedre Gärdet/Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 950 000 kr
145 m²
4.5 rum
7 732 kr/mån
116 897 kr/m²

I lugna och lummiga kvarter invid Tessinparken återfinns denna exceptionella etagevåning med villakänsla och privat entré från Askrikegatan. Ett helt unikt boende i två plan med egen uteplats i söderläge omgiven av vacker grönska likt en oas. Våningen genomgick ett flertal renoveringar mellan 2022-2023 och präglas av sobra kulörer och stilrena material med välbevarade originaldetaljer. Här bor du bland annat med öppen spis, privat uteplats, fransk balkong, holländsk parkettgolv samt fantastiskt ljusflöde genom stora fina fönsterpartier. Våningen disponeras idag som 4,5 rum och kök men kan med enkelhet göras om till 6 rum och kök vid behov. Solid och välskött förening med låg avgift och låg belåning i vackert funkishus invid Gärdets härliga grönska och natur.

  • Plus
  • Uteplats
Styrmansgatan 47, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Styrmansgatan 47, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Styrmansgatan 47, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Styrmansgatan 47

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/5
4 218 kr/mån
122 727 kr/m²

HUSHÅLLSEL INGÅR I AVGIFTEN. Välkommen till denna ljusa och trevliga vinds-tvåa om 55 kvm med hushållsel inkluderat i avgiften. Här bor du på idealisk adress med milsvid utsikt över Stockholms takåsar och möjlighet till terrass. Sällskapsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsdel. Platsbyggd bokhylla och fantastisk vy och ljusinsläpp genom det stora fönstret i sällskapsdelen. Kök med full maskinell utrustning och fönster mot innergård med möjlighet till terrass. Stort sovrum med platsbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Badrum utrustat med dusch, handfat, handdukstork samt tvättmaskin. Hall med praktisk förvaring samt utrymme för avhängning. Genomgående stavparkett i mörka toner. Välskött förening i anrik fastighet anno 1885.

  • Premium
  • Hiss
Storgatan 11A, Torekov, Båstads kommun

Storgatan 11A

Villa
Torekov, Båstads kommun
19 800 000 kr
440 + 117 m²
11 rum
1 652 m² tomt

En unik möjlighet att förvärva en av Torekovs mest anrika fastigheter, den ståtliga kaptensgården Amalienfred. Uppförd av Johan Emanuel Romare 1856 efter framgång i handel och till sjöss som hem åt hans växande familj. Den vackra gården tronar över infarten till Torekov och har i över 170 år tillhört samma familj. Totalt disponerad på 440 kvm boarea plus 117 kvm biarea. Generöst med yta för en stor familj och stora sociala tillställningar. Entréplan med tre vackra sällskapsrum med kakelugnar och inredning i original, 1-2 sovrum, kök samt badrum. En trappa upp magnifik ateljé med högt i tak, utsikt över Hallands Väderö samt tre sovrum. Källare med gott om förvaring, vackert lagt stengolv och kalkade väggar. Gästhus med två rum och kök, stall med stor potential och privat trädgård på baksidan. Husen omsluter en stenlagd gårdsplan och omges av lummig trädgård med doftande syrén och rosor. Centralt läge mitt i Torekov med strand, hamn och bykärna en kort promenad bort.

  • Uteplats

Visar alla 4