Wrede Fastighetsmäkleri

Wrede Fastighetsmäkleri

Mäklare

Norra Agnegatan 36, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 13:30
Norra Agnegatan 36, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Norra Agnegatan 36, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Norra Agnegatan 36

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

12 900 000 kr

125 m²

3.5 rum

6 367 kr/mån

103 200 kr/m²

Varmt välkommen till denna synnerligen charmiga och unika vindsvåning med centralt, lugnt läge invid Rådhuset. Här bor man på eget våningsplan med väl tilltagna sociala ytor samt tydligt avdelade privata avdelningar. Hela våningen karaktäriseras av underbart ljusflöde från de många fönsterna och de tre terrasserna som är likt egna uterum. Det generösa köket i öppen planlösning mot matplatsen för 10-12 personer är hjärtat i våningen med den dubbelsidiga öppna spisen samt terrassen med milsvid utsikt över takåsarna. Vardagsrummet med en härlig överblickande vy över våningen knyts samman via biblioteket till ena sovrumsavdelningen med terrass och arbetsrum samt ett av två badrum. I andra delen av våningen finner vi master bedroom med badrum ensuite, riklig förvaring samt utgång till egen privat terrass. Välkomnande hall där takhöjden och rymden ger ett underbart första intryck. Gäst wc samt bra avhängning och förvaring. Sammanfattningsvis en underbar vindsvåning med det lilla extra.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Korsvägen 3, Lidingö, Lidingö kommun
 • Sön 12 feb kl 12:30

Korsvägen 3

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

15 950 000 kr

126 m²

6 rum

683 m² tomt

Sekelskiftesvilla på bästa adress med osedvanligt fina detaljer och uppvuxen tomt med fruktträd i perfekt söderläge. Optimalt disponerad villa med flera rymliga sällskapsrum samt kök i anslutning till den vackra trädgården och altanen på entréplan. Eldstaden sprakar i sällskapsrummet och de stora fönsterpartierna i kombination med det vackra originaldetaljerna ger en förnimmelse om en svunnen tid. Rofylld sovrumsavdelning en trappa upp med gott om förvaring. Källarplanet, med egen ingång, skulle kunna förädlas till att innehålla både gym, spa eller vinkällare. Idag finns här en praktiskt tvättstuga, ett sovrum med eget badrum och en köksvrå. På tomten finns även ett oerhört charmigt gästhus, om ytterligare ca 20 kvm boarea, utrustat med enkelt kök, badrum och kamin, en perfekt uthyrningsdel. Läget i Herserud kan inte bli bättre med närhet till kulturhistoriskt intressanta Millesgården, utmärkta kommunikationer, service och välrenommerade förskolor och skolor på gångavstånd.

 • Plus
 • Uteplats
Strindbergsgatan 41, Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Strindbergsgatan 41

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

12 900 000 kr

107 m²

5 rum

3 011 kr/mån

120 561 kr/m²

Invid Tessinparken ges möjlighet att förvärva denna oerhört ljusa, vackert belägna och välplanerade 5:a med fönster i tre väderstreck, generös takhöjd och stora fönsterpartier. Lägenhetens 107 kvm erbjuder ett representativt vardagsrum med utgång till fin och rymlig balkong i söderläge, tre bra sovrum, modernt kök med intilliggande matsal, badrum med tvättpelare samt gäst-WC. Vackra bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, serveringsgång och fönsterbänkar i marmor. Till lägenheten hör två förråd. Här bor du på Nedre Gärdets bästa adress nära till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från Karlaplan och Fältöversten. Skuldfri och välskött förening med takterrass.

 • Balkong
 • Hiss
Ordenstrappan 2, Östermalm, Stockholms kommun

Ordenstrappan 2

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

18 850 000 kr

111 m²

4 rum

3 703 kr/mån

169 820 kr/m²

Högst upp i vacker 20-talsfastighet utmed eftertraktade Eriksbergsgatan återfinns denna synnerligen tilltalande och väldisponerade våning om 111 kvm fördelade på 4 rum och kök. Hemmet karaktäriseras av härligt ljus och högt fritt läge som 2022 fulländades med en södervänd glasad balkong. Interiört bjuds rymliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning som delas av genom eleganta skjutdörrar i original. Påkostat arkitektritat kök med generösa arbetsytor och exklusiva detaljer såsom Italiensk restaurangspis och högkvalitativa köksmaskiner. Tre utmärkta sovrum belägna mot rofylld innergård. Möblerbar inre hall med fungerande öppen spis samt välvd öppning mot vardagsrum. Sobert och helkaklat badrum utrustat med WC, duschbadkar, tvättpelare samt handfat med spegelskåp. Separat gäst-WC i anslutning till hall. Välkommen till en solid förening, med god ekonomi och oexploaterad råvind i behåll, i ståtlig fastighet från 1923 på attraktiva Ordenstrappan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vitsippsvägen 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun
Vitsippsvägen 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Vitsippsvägen 3, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Vitsippsvägen 3

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

26 000 000 kr

291 m²

8 rum

1 591 m² tomt

Välkommen till denna arkitektritade fastighet med stor, lummig parkliknande tomt, lätt sluttande ned mot den egna bryggan. Här bor man väldigt lugnt och privat på återvändsgata med generösa ytor i flera plan. Entréplan med väl tilltagen social sällskapsdel bestående av vardagsrum, kök och matplats. Stora fönsterytor mot terrassen som blickar ut över tomten och sjön nedanför. Nedre plan med gym och japanskt rum som båda kan användas som sovrum om så önskas. Här finns även bastu, dusch och tvättstuga. Mellersta plan med tre väl tilltagna sovrum samt badrum. Övre plan byggt 2011, ritades av arkitekten Magnus Ståhl och fick nominering till årets byggprojekt 2011 i Nacka kommun. Härligt allrum med flera användningsområden, som arbetsplats, vardagsrum samt stor terrass ut mot vattnet. Här finns även den privata master bedroom-sviten, med klädkammare och eget badrum samt privat terrass. Sammantaget ett mycket exklusivt boende på Solsidan.

 • Premium
Bältgatan 2, Östermalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 12 feb kl 11:30

Bältgatan 2

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

35 000 000 kr

241 m²

7 rum

5 149 kr/mån

145 228 kr/m²

En underbar familjevåning i Swedish Grace med utmärkt disposition. Välkomna till en klassisk våning anno 1925 med vackra tidstypiska attribut, sobra taklister, väggpaneler, spröjsade stora fönsterpartier samt flertalet magnifika spegeldörrar. Den gedigna eldstaden i hallen inger en omedelbar känsla av hemtrevnad, i kombination med den rofyllda balkongen mot innergården. Två ingångar varv huvudentré mot Bältgatan 2 samt köksingång mot nummer 4. Avskild sovrumsavdelning med 3-4 sovrum perfekt för barnen och master bedroom i andra flygeln med egen dusch en suite. Del av sovrumsavdelningen i anslutning till Bältgatan 4 skulle kunna delas av som uthyrningsdel. Solid förening med mycket god ekonomi och låga avgifter, samt garage i huset. Läget på Bältgatan invid Karlaplan kan inte bli bättre. Omedelbar närhet till smidiga kommunikationer i kombination med Djurgårdens grönska och Karlaplans välrenommerade utbud av butiker.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Södra Kungsvägen 266, Lidingö, Lidingö kommun
Södra Kungsvägen 266, Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 266, Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 266

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

26 000 000 kr

196 m²

8 rum

2 127 m² tomt

Välkommen till denna vackra sekelskiftesvilla i mycket bra skick med underbar planlösning och stora sociala ytor samt massor av charm. Fördelat över två våningar och oinredd vind samt separat lägenhet i källaren finns här plats för hela den stora familjen. Stilren och väl tilltagen stenlagd uteplats med pergola och utekök med access från köket. I rakt söderläge finns den nybyggda poolen med generöst trädäck och utedusch. Uppväxt hörntomt med garage och flera parkeringsplatser på både Klövervägen samt Södra Kungsvägen. Synnerligen bra läge i Brevik med närhet till det mesta, både kommunikationer, fritidsaktiviteter och skolor. Villa Granbacken har en spännande historia som sträcker sig från tidigt 1900-tal till dagens varsamt renoverade charm och finess - en sann villadröm!

 • Premium
Kommendörsgatan 8c, Östermalm, Stockholms kommun

Kommendörsgatan 8c

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

13 750 000 kr

135 m²

4 rum

5 952 kr/mån

101 852 kr/m²

Ljus och trevlig våning alldeles invid Humlegården och Stureplan. Våningen är disponerad till största del med öppen planlösning med stora sällskapsytor och ett genomgående ljus. Burspråket mot innergården gör att våningen får ett fint ljus. Idag finns här ett rymligt sovrum och två badrum, men det finns möjlighet att göra ytterligare två sovrum. Mycket välskött förening med pool, gym, stor fin innergård och garage (kö).

 • Hiss
Flottbrovägen 6, Stora Essingen, Stockholms kommun

Flottbrovägen 6

Villa
Stora Essingen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

26 000 000 kr

302 m²

14 rum

708 m² tomt

På högt och vackert läge står denna pampiga byggnad och blickar bort emot Riddarfjärden med omnejd. Den generösa byggnaden om totalt ca 440 kvm i fyra våningsplan är från 1906. Här bjuds på ljus och rymd från vackra fönster, tidstypiska detaljer och det är högt i tak. I dag är byggnaden inredd med 4 lägenheter + en lokal där samtliga har sin egen huvudentré, eget kök och eget helkaklat badrum. Vindsvåningen är uppdelad i tre rum och från balkongen är det fantastisk utsikt. På våningsplan två finns nästa lägenhet med sovrum, stort vardagsrum och balkong. På västra delen av våningsplan två finns del av nästa lägenhet med tre rum och en öppen spis. Entréplan med 2,75 meter tak kan antingen vara en större lägenhet eller delas av. Det finns en öppen spis/kamin och köket är lyxigt inrett. Källaren har även den en bostad/lokal och övrigt här finns en tvättstuga och husets bergvärmepanna. Trots närheten till Essingeleden är det tyst på insidan tack vare nya superenergi och isolerglasfönster.

Stureparken 2, Östermalm, Stockholms kommun

Stureparken 2

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

22 500 000 kr

158 m²

5 rum

3 950 kr/mån

142 405 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade sekelskiftesdröm i magnifikt skick om 158 kvm fördelade på 5 rum och kök invid Stureparken. Härliga ljusinsläpp från tidstypiska höga spröjsade fönster, takhöjd om ca 3,4 meter, stuckatur, speglade dörrar och djupa fönstersmygar. Elegant våning med två ingångar, stora sällskapsrum, exklusivt kök med vältilltagen köksö, genomgående vackra materialval och utsikt över Stureparken. Tyst sovrumsavdelning med tre sovrum och gott om förvaring. Påkostat badrum utrustat med badkar, dubbelhandfat, tvättpelare och dusch. Två förråd tillhör bostaden. Insynsskyddat läge mot Stureparken och lugn privat gata. Ett par minuter bort nås några av Östermalms trevligaste restauranger som tex. välrenommerade restaurang Hantverket. Lill-Jansskogen och Humlegårdens grönska ligger runt knuten. Populära förskolor och skolor på gångavstånd.

 • Plus
Tulegatan 23B, Vasastan, Stockholms kommun

Tulegatan 23B

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

9 450 000 kr

77 m²

3 rum

3 615 kr/mån

122 727 kr/m²

Ljus, välplanerad och genomgående våning med vilsamt läge mot innergård på bägge sidor och fin öppen utsikt mellan husen. Praktiskt stilrent kök med matplats och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning, vackra furugolv, symmetriska fönsterpartier och elegant fungerande kakelugn. Stort master bedroom samt ett angränsande mindre sovrum med direkt utgång till balkong i väster. Möjlig fyra. Badrum med dusch. Läget ett stenkast från Odengatans alla butiker, mataffärer och kommunikationer är praktiskt och centralt.

Banvägen 3, Storängen, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Banvägen 3

Villa
Storängen, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

14 900 000 kr

179 m²

7 rum

1 046 m² tomt

Välplanerad familjevilla belägen i Storängen med lummig trädgård samt högt och ljust läge. Disponerad på två plan om totalt 203 kvm och 4 sovrum. Övre plan med stort sällskapsrum, öppen spis och plats för stora sällskap samt utgång till altan. Anslutande matsal och kök. Två sovrum varav ett för närvarande används som sällskapsrum. Badrum med dusch. Nedre soutterängplan med två sovrum varav ett med egen utgång. Spa med dusch och bastu, syrum, tvättrum, två bra förråd för vin eller mat samt gästtoalett. Fin tomt med bod, växthus, gräspartier, insynsskyddande häckar, fruktträd, lönn och på sommaren blomstrande rhododendron, gullregn, lavendel och höstanemon. Uppfart med plats för 2-3 bilar. Storängen är en av Sveriges mest välbevarade villasamhällen och kännetecknas av vackra sekelskifteshus och välskötta trädgårdar.

Burevägen 35 B, Svalnäs, Danderyds kommun

Burevägen 35 B

Lägenhet
Svalnäs, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

13 250 000 kr

201 m²

6 rum

13 167 kr/mån

65 920 kr/m²

I lummiga Djursholm ett stenkast från golfbanan i Svalnäs ligger denna trivsamma familjevåning belägen på mellanplanet av en villa uppförd 1954. Disponerad över 201 kvadratmeter med tre till fyra bra sovrum, vardagsrum och matsal i öppen planlösning samt angränsande kök i klassisk stil. Stort badrum med badkar samt gäst-toalett. Fin utsikt över den lummiga tomten med vackra etablerade träd och buskage. Spatiös altan med trätrall med plats för stor sittgrupp och matgrupp. Med högt läge har man fin utsikt över angränsande vackra villor och de stora gräspartierna som omger huset. Ståtlig björk, rhododendron, buxbom och fruktträd samt flaggstång pryder trädgården. Goda kommunikationer i närheten såsom busshållsplats samt Altorps station på Roslagsbanan 10 minuters promenad bort.

Löksätter, Söder om Örebro, Örebro kommun
Löksätter, Söder om Örebro, Örebro kommun, bild 2
Löksätter, Söder om Örebro, Örebro kommun, bild 3

Löksätter

Villa
Söder om Örebro, Örebro kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

9 950 000 kr

250 m²

8 rum

10 ha tomt

Varmt välkomna till denna trevliga hästgård om ca 10 ha åkermark. Mangårdsbyggnaden om ca 250 kvm med två flyglar/gästhus om vardera ca 30 kvm erbjuder plats för den stora familjen eller generationsboende. Huvudhuset fördelas över två plan med social planlösning på entréplan samt den privata avdelningen med sovrum på övre plan. Väl underhållet men av äldre stil och skick. Bägge flyglarna med vatten och avlopp och kan enkelt användas som enskilda boenden. Utöver huvudfastigheten finns stallet med 12 boxar, kontor och förråd samt ladugårdsdelen för förvaring och garage. Här finns även de nyligen installerade solpanelerna som ger en effektiv energiförbrukning för hela gården. Sammantaget gen detta flera möjligheter till uthyrning, samt billig el vilket resulterar i väldigt låga driftskostnader. Varmt välkomna till Löksätter!

 • Premium
Skutviksvägen 7, Norra Lagnö, Värmdö kommun
Skutviksvägen 7, Norra Lagnö, Värmdö kommun, bild 2
Skutviksvägen 7, Norra Lagnö, Värmdö kommun, bild 3

Skutviksvägen 7

Villa
Norra Lagnö, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

25 500 000 kr

335 m²

8 rum

2 230 m² tomt

Välkommen till denna natursköna och insynsskyddade sjötomt med vacker utsikt och sköna solnedgångar. Vid stranden finns en rejäl brygganläggning med segelbåtsdjup och i anslutning finns en fin sjöstuga om 23 kvm med en vedeldad bastu och ett relaxrum i New England stil. Här kan man njuta sköna sommardagar fram till sena kvällen av en sol som sedan sakta sänker sig ner i saltsjön. Huvudbyggnaden med sina generösa ytor bjuder på ljus och rymd, stora fönster och fönsterdörrar, gedigna golv med vattenburen golvvärme, samt flera sovrum och badrum. Husets värmekälla är bergvärme, solfångare samt en öppen spis med energieffektiv insatskamin. På nedre plan finns även här flera sovrum, ett gym, förråd, tvättstuga samt bastu och ett trevligt spa. I trädgården omringad av grönska och ett stort tralldäck har man anlagt en utomhuspool och det finns både fruktträd, blommor och buskar.

 • Premium
Stureparken 13, Östermalm, Stockholms kommun

Stureparken 13

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

19 950 000 kr

135 m²

4 rum

6 298 kr/mån

147 778 kr/m²

Vindsvåning med optimal planlösning och terrass i väster med 135 kvm boyta plus 28 kvm. Lugnt och insynsskyddat läge med terrass i västläge. Våningen genomsyras av ljus som flödar via stora fönsterpartier och en genomgående planlösning. Ett väldisponerat boende med en central social yta med kök, matsal och sällskapsrum i en öppen planlösning med öppen spis samt utgång till terrass. Kök med full maskinell utrustning och köksö. Terrass med förråd och markis. Sovrumsdel med två till tre sovrum, badrum med både dusch, badkar och bastu samt tvättpelare. Gästtoalett. Stabil förening i fastighet anno 1896.

 • Uteplats
 • Hiss
Murklans väg 12, Tännäskröket, Härjedalens kommun

Murklans väg 12

Fritidshus
Tännäskröket, Härjedalens kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

6 500 000 kr

218 m²

8 rum

1 201 m² tomt

Liftnära parhus som säljs som en fastighet, med sydvästläge och härlig utsikt mot fjällvärlden. Parhus Renen är beräknat för 16 bäddar (8 bäddar / del). Fjällhuset är byggt med hög standard, genomtänkta detaljer och påkostade materialval i samklang med naturen. Det är vackert placerat i sydväst läge, med utsikt mot fjällvärlden och den norska gränsen. Huset ligger invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat, nära Funäsfjällens stora utbud på aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkning, vandring, fiske och den storslagna fjällmiljön känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Huset är utformat med stora sociala ytor, härlig takhöjd och ljusinsläpp. Det är utrustat med braskamin, bastu, två badrum per enhet, egen terrass, platsbyggda våningssängar, förråd samt anslutet till fiber.

 • Plus
 • Uteplats
Kyrkogatan 2, Grythyttan, Hällefors kommun

Kyrkogatan 2

Villa
Grythyttan, Hällefors kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

3 900 000 kr

300 m²

10 rum

391 m² tomt

Välkommen till den gastronomiska huvudstaden insprängd i Bergslagens vackra skogar bland sjöar och berg. Grythyttan har i över 100 år varit navet hos entreprenörer, designers med bland annat välkända utemöbler och en naturlig samlingspunkt för gastronomiskt intresserade med både Gästgivaregård och restauranghögskola. Mitt på torget står sedan sent 1800 tal det sk. Torghuset som byggdes för att fungera som Grosshandel av dåvarande Grosshandlare Sven Rockberg sedermera Gamla Bankhuset. Idag inrymmer huset tre unika lägenheter och totalytan uppgår till ca 300 kvm. Fördelat över en större våning på övre plan om ca 150 kvm med härligt kök med öppet loft med generös takhöjd upp till nock. Nedre plan består av gamla antikvariatet om ca 45-50 kvm och banklokalen om ca 90-100 kvm. Utöver de enskilda lägenheterna finns allmänna ytor i källaren och parkering. Sammantaget en mycket välskött och trevlig fastighet underbart läge mitt på torget. Fullt uthyrt och med kö på hyresgäster.

Artillerigatan 75, Östermalm, Stockholms kommun

Artillerigatan 75

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

9 000 000 kr

77 m²

3 rum

3 414 kr/mån

116 883 kr/m²

I vackert 20-talshus ses denna charmiga trea med grönskande gård precis utanför fönstren. Planlösningen är optimal med stor social yta i form av vardagsrum och matsal med platsbyggd bokhylla och fönster i två väderstreck. Större sovrum med djup fönsternisch, badrum ensuite och garderobsvägg. Arbetskök med vita skåpsluckor, kyl och frys från Smeg och fullstor diskmaskin. Extra sovrum in mot gården och gästwc i hallen. Genomgående fiskbensparkett och bevarade detaljer från byggåret. Våningen ligger helt ostört mot innergården, inga fönster mot Artillerigatan, ingen insyn. Barnvagnsförråd nära våningen. Mycket lågt belånad förening.

Wallérs plats 4, Visby, Gotland, Gotlands kommun

Wallérs plats 4

Lägenhet
Visby, Gotland, Gotlands kommun
Wrede Fastighetsmäkleri

6 400 000 kr

102 m²

3 rum

6 296 kr/mån

62 745 kr/m²

Denna eleganta och representativa lägenhet på tre rum och kök ligger mitt i Visby innerstad ett stenkast från S:ta Maria Domkyrka. Spatiöst vardagsrum med kakelugn, balkong och två fina sovrum. Stilrent kök med plats för 6 personer. Badrum med dusch samt gott om förvaring. Vackra parkettgolv genomgående. Rymlig hall med gott om förvaring samt kalkstensgolv. Huset uppfördes 1905 efter ritningar av Nils Börring.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 20