Wrede Fastighetsmäkleri

Wrede Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:00
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Riddargatan 28B, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Riddargatan 28B

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 250 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2
5 081 kr/mån
147 222 kr/m²

Belägen i lugnt gårdshus ligger denna välplanerade och toppmoderna trea med västlig balkong med kvällssol. Bostaden har fina tidstypiska detaljer så som bröstpaneler, spegeldörrar, stuckatur och takrosetter. Serveringslucka i köket som släpper igenom ljuset från hallen på ett trevligt sätt. Fina plankgolv och väggar målade i ljusa nyanser. Kombinerat kök och vardagsrum med plats för både sällskapsdel och matbord. Stämningsfull murad öppen spis i ena hörnet och välutrustat kök från Marbodal med svarta luckor och handtag i mässing. Här finns inbyggd kaffemaskin, diskmaskin och ett generöst vinrum. Samtliga maskiner är av märket Miele. Spotlights i hall, kök och vardagsrum. I varsin ände av bostaden ligger de båda sovrummen. Till höger ett större sovrum med hel garderobsvägg och till vänster ett sovrum med inbyggda garderober i anslutning. Modernt, helkaklat badrum i grå natursten, med dubbeldusch, handdukstork, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Nyinstallerad säkerhetsdörr. I huset finns 8 st garageplatser varav nu finns det eventuellt två lediga till hösten. Genomgående trevlig våning med mycket hög standard, belägen i hjärtat av Östermalm med närhet till såväl Stureplan och Östermalmstorg som natursköna Djurgården samt allt annat som staden kan erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamlegatan 10, Falsterbo, Vellinge kommun
  • Budgivning pågår
Gamlegatan 10, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 2
Gamlegatan 10, Falsterbo, Vellinge kommun, bild 3

Gamlegatan 10

Villa
Falsterbo, Vellinge kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
25 000 000 kr
220 m²
8 rum
1 386 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet som kombinerar historisk charm och modern komfort, belägen bara ett stenkast från Falsterbos vita stränder. Detta hem, med rötter från 1700-talet, har varsamt renoverats genom åren och erbjuder en enastående mix av traditionell karaktär och nutida bekvämligheter. Det första som möter dig är den insynsskyddade trädgården på hela 1386 kvm. Denna grönskande oas är perfekt för avkoppling, utomhusaktiviteter och sociala sammankomster. Här kan du njuta av naturens skönhet i fullständig avskildhet, långt från stadens brus. Huset välkomnar dig med ett mysigt kök, en plats där familj och vänner kan samlas för att njuta av god mat och trevligt sällskap. Den stora matplatsen, omringad av fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, bjuder på en underbar utsikt över trädgården och skapar en harmonisk atmosfär för alla måltider. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat i hemmet. Med imponerande fönsterpartier och en fantastisk öppen spis blir det en inbjudande plats att koppla av på efter en lång dag. Härifrån har du en fantastisk utsikt över trädgården, som verkligen blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. På övervåningen finner du tre charmiga sovrum och två badrum, alla omsorgsfullt inredda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö. Varje rum är designat för att erbjuda maximal komfort och en god natts sömn. I trädgården finns också en gäststuga med eget badrum, idealisk för besökande vänner eller som en privat reträtt för avkoppling och vila. Denna extra bostadsyta adderar ytterligare värde till denna redan fantastiska fastighet. Med sitt fantastiska läge nära stranden och alla bekvämligheter är detta hus en dröm för den som vill ha det bästa av både stadsliv och strandliv. Falsterbo erbjuder ett brett utbud av servicefaciliteter som gör vardagen smidig och trivsam. Närheten till förskolor, skolor samt städer som Malmö, Köpenhamn och Kastrup flygplats gör livet här enkelt och bekvämt. I Falsterbo finner du allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns välutrustade mataffärer, mysiga caféer och restauranger för alla smaker. Dessutom erbjuder området ett urval av butiker och andra serviceanläggningar, vilket gör att du sällan behöver lämna din havsnära oas.

  • Premium
Rosenvägen 3, G:a Bjärred, Lomma kommun
  • Sön 11 aug kl 15:45
Rosenvägen 3, G:a Bjärred, Lomma kommun, bild 2
Rosenvägen 3, G:a Bjärred, Lomma kommun, bild 3

Rosenvägen 3

Villa
G:a Bjärred, Lomma kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
210 + 20 m²
5 rum
740 m² tomt

Välkommen till denna unika villa med fantastiskt läge i Bjärred. Villan erbjuder en kombination av charm och funktionalitet som skapar ett hem att älska, njuta av och leva livet i. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare de stora fönstren som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns en platsbyggd bokhylla som ger både praktisk förvaring och en elegant touch. För de kyligare dagarna erbjuder öppna spisen en härlig värmekälla och en mysig atmosfär. Parkettgolvet i fiskbensmönster är nylagt i gammal stil och ger rummet en tidlös elegans. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, platsbyggt och utrustat med de bästa vitvarorna från Gaggenau samt spis från Lacanche. Här finns gott om arbetsytor och förvaring för att göra matlagningen till ett nöje. Matplatsen har franska dörrar som öppnar upp mot trädgården, vilket gör det enkelt att njuta mellan inne och ute. Från både kök och vardagsrum har man härlig kontakt med terrassen och poolen med sol hela dagen, vilket skapar en naturligt förbindelse med utomhuslivet. Uteköket och poolen gör sommarens grillkvällar och poolpartyn till oförglömliga upplevelser. Perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillställningar. Huset har tre rymliga sovrum som erbjuder lugn och komfort på övre plan, varav ett med utgång till balkong. Vitlaserade parkettgolv och rymlig klädkammare som också kan användas som ett fjärde sovrum. Totalt två badrum, helkaklade med golvvärme och smakfullt inredda. Dessutom finns en vinkällare som erbjuder perfekt förvaring för dina bästa viner. Ett gästhus utrustat med eget badrum erbjuder extra komfort och flexibilitet för gäster eller som en extra boendeyta. Trädgården är lättskött och har flera fina uterum där du kan njuta av lugna stunder eller umgås med familj och vänner. Carport för 2 bilar med laddare. Detta är verkligen ett hus att älska, njuta av och leva livet i. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska villa i Bjärred med närhet till havet, flera restauranger och bussförbindelse.

  • Premium
  • Uteplats
Hummervägen 1, Torekov, Båstads kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 10 aug kl 12:00
Hummervägen 1, Torekov, Båstads kommun, bild 2
Hummervägen 1, Torekov, Båstads kommun, bild 3

Hummervägen 1

Villa
Torekov, Båstads kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 350 000 kr
152 + 7 m²
5 rum
394 m² tomt

Välkommen till din drömbostad på Solsidan, där varje dag blir en upplevelse av naturens skönhet och lugnet från havets brus. Denna vinkelbyggnad omfamnar en generös och inbjudande uteplats med ett magnifikt trädeck, skapande en oas för avkoppling och samvaro. Detta 2-planshus bjuder på en modern och spännande arkitektur. Här möts du av en välplanerad öppen planlösning som ger rymd och ljus till varje hörn av hemmet tack vare de stora öppningsbara fönsterpartierna. Två till tre rymliga sovrum och två stilrena badrum erbjuder komfort och avskildhet för hela familjen. En smart tvättstuga och gott om förvaringsutrymme är planerade för att förenkla din vardag. På övervåningen finner du de stora sällskapsytorna där du kan njuta av gemenskap och underbara stunder med nära och kära. En storslagen terrass breder ut sig och erbjuder panoramautsikt över det vidsträckta havet och de grönskande åkrarna. Här kan du låta tankarna vandra fritt och låta dagarna övergå i kvällars stillhet med den vackra solnedgången som följeslagare. Med bara en kort promenad når du havet, Torekov Hotell och den pittoreska byn, där charmiga butiker och restauranger väntar på att upptäckas. Bjärehalvön lockar med sin storslagna natur och ett brett utbud av aktiviteter, från golfbanor till mysiga gårdsbutiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Storgatan 25, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Storgatan 25, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Storgatan 25, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Storgatan 25, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
18 500 000 kr
115 m²
4 rum
vån 3/4
3 681 kr/mån
160 870 kr/m²

Välkommen till ett vackert sekelskifteshem med attraktivt läge och generös balkong med kvällssol. Våningen är varsamt och påkostat renoverad där klassiska detaljer samsas med en modern planlösning och högkvalitativa materialval. Generös takhöjd om ca 3,5 meter med originaldetaljer så som takrosetter, stuckaturer och detaljerade dörröverstycken. Vacker fiskbensparkett, platsbyggda elementskydd och unikt designad eldstad i marmor som tronar ståtligt i vardagsrummet. Smakfulla platsbyggda bokhyllor i samtliga rum, väggpaneler och spegeldörrar. Köket har påkostad utrustning i form av Gaggenau-maskiner, tjock marmorskiva och platsbyggd förvaring med luckor i behaglig ljus färg. Master bedroom nås via två ingångar och har access till flera garderober samt utgång till den generösa balkongen med härligt solläge. Två ytterligare sovrum, båda med platsbyggda tidsenliga bokhyllor och heltäckningsmatta. Våningens exklusiva badrum är helkaklat i mullvadsbrunt med stora speglar, dubbla skålformade tvättställ, mässingsblandare, vägghängd toalett och tvättpelare. Larm är installerat och säkerhetsdörren har handgjort brevinkast i samma ton som dörren. Samtliga radiatorer är renoverade och ny elcentral installerad (2015). Detta är verkligen ett hem utformat för att passa en familj med högt ställda krav på funktion och estetik. Välskött och representativ fastighet med vacker entré. Stor rymlig hiss renoverad 2015. Lågt belånad och välskött förening. Här bor man med omedelbar närhet till det bästa Östermalm har att erbjuda i form av restauranger, shopping, skolor och kommunikationer. Även Djurgården med sin vackra natur och sköna promenadstråk ligger på behändigt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora gatan 13, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun

Stora gatan 13

Villa
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
224 + 31 m²
8 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till en mycket välplanerad och spatiös villa på stor tomt med altan som vetter mot vattnet. Tomten är på 1127 kvm och huset med en totalyta om 255 kvm totalrenoverades 1995. Här finns gott om plats för den stora familjen med uppemot 5 sovrum och flera olika utrymmen för umgänge. På entréplan möts man av en praktisk hall och kapprum med klädkammare för avhängning och gäst-wc. Intill ryms ett generöst kök med ovanligt mycket förvaring och arbetsytor och plats för ett rejält matbord. Det är ett Alsike-kök, fullt utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin, stor kyl/frys och allmogeluckorna är härligt gröna. Klinkergolvet är behagligt uppvärmt med elslingor. En fin murad spis tronar i hörnet av köket, mot vardagsrummet, där ytterligare en öppen spis värmer gott om vintern och bidrar till en mysig atmosfär. Mot baksidan ligger vardagsrum, matsal och TV-hörna på rad med stora fönster som ger ett fint ljusflöde. Golvet pryds av en vacker stavparkett i mosaikmönster och väggarna målade i ljus ton. Utsikten mot vattnet är fantastisk och kliver man ut på den generösa altanen slås man verkligen av den fina kontakten med Sigtunafjärden. På altanen har man sol hela dagen och det finns ett utekök med bardel som möjliggör trevliga sommarmiddagar och fester under bar himmel. På entréplan finns ett sovrum och en trappa upp är utrymmet välplanerat med ytterligare 4 rejäla sovrum, varav ett med mindre duschrum en-suite. Liten övre hall med utgång till balkongen med sjöutsikt och ett stort badrum med både bubbelbadkar, dusch och dubbla handfat. Det finns en hel del platsbyggd förvaring, väggarna är ljusa och plankgolven nyligen slipade och laserade i ljus ton. Nere i källaren ryms garaget, en groventré med matkällare samt tvättstuga med tvättpelare och dusch. På tomten står även ett isolerat förråd. Fiber är indraget. Detta är ett synnerligen väl omhändertaget hem med ett optimalt läge i Sigtuna, nära vattnet, populära skolor så som Internationella Engelska skolan, Väringaskolan samt den gamla historiska stadskärnan. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Skogsborgsstigen 5, Ulriksdal, Solna kommun
Skogsborgsstigen 5, Ulriksdal, Solna kommun, bild 2
Skogsborgsstigen 5, Ulriksdal, Solna kommun, bild 3

Skogsborgsstigen 5

Villa
Ulriksdal, Solna kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
60 000 000 kr
470 + 150 m²
14 rum
8 000 m² tomt

Välkommen till magnifika Villa Skogsborg vid Ulriksdals slottsområde. Villa Skogsborg uppfördes 1877 för restauratören Theodor Blanch efter ritningar av Magnus Isæus och används numera som privat permanentbostad. Villan totalrenoverades av nuvarande ägare 2005-2007. Med ett enastående vackert läge vid Edsviken och vy över Ulriksdals Slott, ligger denna ståndsmässiga och byggnadshistoriskt tidstypiska fastighet om totalt ca 600 kvm. Med en uppvuxen tomt om cirka 8.000 kvm ges tillfälle till ett unikt boende i natursköna omgivningar med underbara vyer endast 10 min från centrala Stockholm och 30 min från Arlanda. Fin inredd konstateljé med bastu om 90 kvm på tomten samt möjlighet att bygga garage. Miljön på Villa Skogsborg är ett exempel på en ståtlig villa uppförd som sommarbostad men har sedan 1919 bebotts året om. Boningshuset har renoverats pietetsfullt under åren med stor hänsyn tagen till husets ursprungliga stil och utförande. En parkliknande idyllisk trädgård sluttar ned mot vattnet och är medvetet placerad för storslagen solnedgång och utsikt över Ulriksdals Slott.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun
  • 5 lediga bostäder

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
fr. 3 900 000 kr
30-127 m²
1-5 rum
2 755 kr/mån

79 stycken omsorgsfullt arkitektritade bostäder. Inflyttningsklart maj-augusti 2024. Läs mer och se samtliga bostäder på www.tilehouse.se.

  • Nybyggnadsprojekt
Strandpromenaden 22 - Lomma, Lomma, Lomma kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 11 aug kl 14:30
Strandpromenaden 22 - Lomma, Lomma, Lomma kommun, bild 2
Strandpromenaden 22 - Lomma, Lomma, Lomma kommun, bild 3

Strandpromenaden 22 - Lomma

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
6 950 000 kr
103 m²
3 rum
vån 2/4
5 619 kr/mån
67 476 kr/m²

Välkommen till denna strandnära lägenhet, perfekt belägen vid Lomma Beach. Med sin imponerande havsutsikt erbjuder denna 103 kvadratmeter stora bostad en livsstil som passar den mest kräsna. Njut av sällskapliga stunder i det ljusa och rymliga vardagsrummet som smidigt smälter samman med det modernt utrustade köket. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet och ger möjlighet till trivsamma middagar och underhållande kvällar. Stora fönsterpartier låter det naturliga ljuset flöda in i hemmet och ger en fantastisk utsikt över havet och dess skiftande nyanser. Stig ut på den generösa balkongen och låt solens strålar omfamna dig från morgon till kväll. Här kan du njuta av frisk luft och spektakulära solnedgångar. Detta hem erbjuder två generösa sovrum, ett rymligt badrum samt en praktisk gästtoalett för extra komfort och bekvämlighet för både dig och dina gäster. Med endast några minuters promenad når du Lomma Beachs härliga sandstrand. Koppla av på stranden, ta en uppfriskande simtur eller njut av en picknick vid vattnet, allt inom bekvämt räckhåll från din nya bostad. Barnvagn och handikappsvänligt boende.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mem Slott 1, null, Norrköpings kommun

Mem Slott 1

Gård/Skog
Norrköpings kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
10,3 ha tomt

Strax utanför Söderköping återfinns detta sagolika slott med anor från medeltiden och tillhörande mark om drygt 10 hektar. Ståtlig, representativ slottsbyggnad med två tillhörande flyglar i Karolinersten som bland annat har tillhört Sveriges kungar som Gustav Vasa och Johan III. Ett enastående boende där tiden har stannat. Huvudbyggnaden i fyra plan präglas av spatiösa rum i fil med dekorativa konstverk i form av pampiga kakelugnar och öppna spisar utöver det vanliga, vackra väggmålningar, dekorativa listverk på såväl väggar som tak samt gedigen takhöjd och stora fönsterpartier i alla väderstreck. Slottsmarken omfattar även en trädgårdsmästarbostad, magasinbyggnad, samt park ned till Östersjön. Högt, fritt och soligt läge med grönskande inramning och vyer åt alla håll. Vackert belägen vid Göta kanals utlopp i havsviken Slätbaken i Tåby socken. Fastigheten kan ägas i bolagsform.

Sandövägen 79, Värmdö, Värmdö kommun

Sandövägen 79

Fritidshus
Värmdö, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
14 000 000 kr
60 m²
4 rum
2 784 m² tomt

Med eftertraktat sydvästläge ligger denna vackert belägna tomt på Värmdö med endast havet framför. Det fantastiska läget erbjuder en oerhörd utsikt över Värmdös kustlandskap, sol från morgon till kväll och privat läge. Tomten om totalt 2 784 kvm (1 426 kvm äganderätt + 1 358 kvm genom exklusivt servitut), erbjuder egen brygga, skog och magisk utsikt. Strandskyddsdispens finns för ett nytt stort hus. Idag står en charmig stuga på platsen om ca 60 kvm. Vatten och avlopp finns. I absolut närhet har man vackert skogs- och åkerlandskap och Norrnäs Gård. Gamla ekar och rikligt med vilt bidrar till en lantlig idyll tillsammans med ett unikt skärgårdsläge. Busshållsplats inom gångavstånd och Slussen nås med bil på 40 minuter.

  • Uteplats
Sippvägen 9B, Viggbyholm, Täby kommun

Sippvägen 9B

Radhus
Viggbyholm, Täby kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 500 000 kr
158 m²
6 rum
3 780 kr/mån
60 127 kr/m²

Välkommen till ett fantastiskt bostadsrättsparhus på Viggbyholms sjösida. Arkitektbyrån Blooc har skapat stilrena bostäder med kvalitet och innovation som ledord. Resultatet är en industriell look kombinerat med naturliga färgtoner och material. På entréplanet leder hallen in till det moderna köket med inredning från Kvänum. Här samsas smarta lösningar med spegelluckor i beige och bänkskiva i kompositmaterialet Terrazzo. Hel kyl och frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin från Smeg. Arbetsbänken delar av mellan kök och matplats vilket skapar förutsättningar för social samvaro och stort ljusflöde i huset. Matplatsen med en stämningsfull gjutjärnskamin i ena hörnet rymmer 8-10 personer och härifrån når man det härliga inglasade uterummet. Orangeriet suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett trevligt sätt och har golvvärme och 3-glasfönster, så här kan man njuta både sommar- och vintertid. På andra sidan industriglasväggen med pardörrar leds man vidare till vardagsrummet med det stora spröjsade fönstret och utgången till den fina trädgården på baksidan. Längs med ena väggen finns ett platsbyggt skrivbord som lämpar sig väl för antingen hemmakontor eller läxläsning. Badrummet med dusch är inrett i vitt och terracotta. Skålhandfat ovan en kalkstensbänk och vägghängd toalett. På det övre planet ryms både ett allrum med tv-hörna och tre sovrum, alla med direkt access till en klädkammare. Här finns ytterligare ett badrum i samma material, med dubbla handfat, badkar och tvättstugan i anslutning. Tomten är plan och rektangulär, vilket är perfekt för barnfamiljer och deras aktiviteter. Bilplats för 2 bilar och två olika förråd på tomten. Läget är lugnt och barnvänligt i trevliga villakvarter, med närhet till havet och skolor/förskolor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Marenvägen 40, Älgö, Nacka kommun
Marenvägen 40, Älgö, Nacka kommun, bild 2
Marenvägen 40, Älgö, Nacka kommun, bild 3

Marenvägen 40

Villa
Älgö, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
18 000 000 kr
175 m²
6 rum
1 645 m² tomt

Med eftertraktat läge på Älgö återfinns detta högklassiga och arkitektritade boende om totalt 175 kvm. Villan som uppfördes 2015 karaktäriseras av påkostade materialval och härligt ljus tack vare stora glaspartier som även ger fantastisk utblick över vackra natursköna omgivningar. Huskroppen är vinklad och skapar mot berget en helt privat uteplats med jacuzzi som bokstavligen talat badar i sol. På taket en terrass med hänförande utsikt. Interiört bjuds generösa sällskapsytor, 2-3 sovrum och utmärkt takhöjd som sammantaget gör detta hem till något utöver det vanliga. En minutiöst utformad trädgård om 1645 kvm med båtplats och badplats nedanför fulländar helheten. Utrymme för två bilar finns på uppfarten och ytterligare en parkeringsplats som tillhör fastigheten finns vid vattnet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Västerleden 10, Mörtnäs, Värmdö kommun

Västerleden 10

Villa
Mörtnäs, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
185 m²
6 rum
2 141 m² tomt

Utmed en lugn och naturskön vik med sitt utlopp mot Torsbyfjärden finner vi denna äkta sjötomt om 3031 kvm med eget vattenområde. Fastigheten bjuder på en vacker utsikt och omringas av en insynsskyddad och uppvuxen trädgård med gröna häckar, planteringar och en generös gräsmatta för lek och spring. Vid stranden står en fin sjöstuga inredd med vedeldad bastu och ett relaxrum att nyttja året om. Ett härligt bad i havet kan ske från den fina sandstranden eller från bryggan via en badstege, sommar som vinter. Bryggan är gedigen och lång med soldäck och det finns plats för flera båtar. Med den egna båten tar man sig snabbt ut mot flera utflyktsmål som Vaxholm, Grinda och Sandhamn med sevärdheter och restauranger samt många fler härliga platser i vår vackra skärgård. Huvudbyggnaden är i två plan och har genomgått en totalrenovering under åren. Här bjuds på generösa sällskapsytor och ett stort härligt kök i öppen planlösning som bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. På övre plan finns fyra sovrum varav master med utgång till en stor balkong. Här finns också ett allrum samt ett härligt nyrenoverat badrum. I anslutning till huvudbyggnaden har en pool anlagts med skjutbart tak som skyll samt för bad i sämre väder. Runt om finns väl tilltaget soldäck och intill står även ett inglasat uterum med gott om plats för middagsgäster. Fastighetens entré är asfalterad och har plats för flera bilar och ovan carporten är det gott om förvaring. Förvaring finns även i ett stort utrymme under huset samt på vinden. Från Mörtnäs är det enkelt att ta sig via en kort promenad, cykeltur eller med bil till det stora affärscentrum i Mölnvik. Utöver finns även flera stora shoppingcentrum i närheten samt närhet till skolor och förskola samt busshållplatsen. För pendlaren har Mörtnäs rikligt med tät trafik som gör att man tar sig in till Slussen på 25 min. Nyligen har även en pendelbåt satts i gång för pendling till Nybroviken i Stockholms city. Värmdö har även rikligt med aktiviteter för alla åldrar och närmast i Mörtnäs finns både segling och simskola för barn. Välkommen till en central men fantastiskt naturskön och fridfull plats på Värmdö.

Skärkarlshöjden 4, Dalarö, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Skärkarlshöjden 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Skärkarlshöjden 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Skärkarlshöjden 4

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 900 000 kr
216 + 27 m²
8 rum
1 920 m² tomt

Med ett fantastiskt högt och privat läge ligger denna välskötta och renoverade familjevilla om totalt 243 kvm med egen pool, bubbelpool och terrasser som omsluts av sol hela dagen. Lugn återvändsgata med fin utsikt mot Jungfrufjärden. Vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning och med härlig sjöutsikt och utgång till stor altan och trädgården. På entréplanet finns tre möjliga sovrum, stort helkaklat badrum med dusch, bubbelbadkar och dubbla handfat på kommod, samt duschrum och bastu. Enstavig parkett på golv med vattenburen golvvärme och ljust målade väggar. Kaklad tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Fin vitmålad trappa som leder upp till övre plan med tre möjliga sovrum, toalett och gott om plats för förvaring. Allrum med utgång till balkong med glasräcke. Poolområdet med sjöutsikt är extra lyxigt med vackra stensättningar i skiffer, planteringar och insynsskydd. På andra sidan huset finns en mycket trevlig stenlagd uteplats med tak, bubbelpool och plats för utemöbler. Vidbyggt stort garage med högt i tak. På tomten finns också en friggebod som kan användas som gästhus sommartid. Fin uppvuxen trädgårdstomt med plan gräsmatta, grus, planteringar, flaggstång och möjlighet till flera olika uteplatser. Båtplatser vid närliggande hamn ingår i fastigheten. Badplats på gångavstånd från huset. I området finns matbutik, bensinstation för både bil och båt, restauranger och frisör. Välkommen till ett magiskt livsstilsboende på härliga Dalarö bara 45 minuter från Stockholms innerstad.

  • Premium
  • Energieffektiv
Boplatsringen 124, Ältadalen, Nacka kommun
  • 2 lediga bostäder

Boplatsringen 124

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
fr. 7 800 000 kr
153 m²
5 rum
3 979 kr/mån

Välkommen till Botanikern i attraktiva Älta i Nacka kommun. 18 naturnära stadsradhus med fri utsikt över områdets övriga bebyggelse, kringliggande natur samt slänten i dalen. Bostäderna utgörs av tre plan om totalt 153 kvm, varav souterrängvåningen 38 kvm räknas som ”biarea”. Sociala ytor som suddar ut gränsen mellan ute och inne, välplanerade sovrum med god förvaring och generöst ljusinsläpp samt exklusiva badrum i naturliga material. På taket ryms en spatiös takterrass om 61 kvm som badar i sol från morgon till kväll. Privat och avskilt läge i samspel med naturen i vackra Ältadalen. Juridisk person godkänns som medlem med förutsättning att föreningen bibehåller sin status som äkta förening. Första etapp om sex enheter säljs i första skedet med inflyttning i sommar. För fullständig information vänligen se ritningar mm i bofaktablad och ekonomisk plan under dokument på respektive enhet. Kontakta Johan Derelöv för fortsatt dialog vid intresse.

  • Nybyggnadsprojekt
Mörtsunda byväg 14A, Mörtsunda, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Mörtsunda byväg 14A, Mörtsunda, Norrtälje kommun, bild 2
Mörtsunda byväg 14A, Mörtsunda, Norrtälje kommun, bild 3

Mörtsunda byväg 14A

Fritidshus
Mörtsunda, Norrtälje kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
5 100 000 kr
94 m²
5 rum
2 470 m² tomt

Mörtsunda är en synnerlig idyllisk by invid havet i södra Roslagen. På en stor högt belägen tomt om hela 2470 kvm med utsikt i flera väderstreck presenterar hustillverkare Sommarnöjen sitt Tidslös Sommar 80, en huvudbyggnad med tillhörande attefallshus. Boarea om 71 + 23 kvm, totalt 94 kvm. Detta är det kompletta fritidshuset för den stora familjen med generösa sociala ytor där stora glaspartier erbjuder fria vyer över de natursköna omgivningarna, tre separata sovrum och praktisk entré. På sovloftet finns plats för fler gäster. Gästhuset har i sin tur ett eget kök/vardagsrum, loft och badrum. Båda husen är behandlade i Tjärvitriol och har samma uttryck exteriört såväl som interiört. Ett stenkast bort finns en fin strand, möjlighet till båtplats samt vackra strövområden och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Med bara en knapp timme från Stockholm möts man här av lantlig charm och utsikt över havsviken i Norrtäljes södra skärgård. Varmt välkommen till ett helt nytt och inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

  • Premium
Mörtsunda byväg 14B, null, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Mörtsunda byväg 14B, null, Norrtälje kommun, bild 2
Mörtsunda byväg 14B, null, Norrtälje kommun, bild 3

Mörtsunda byväg 14B

Fritidshus
Norrtälje kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
5 200 000 kr
67 m²
3 rum
1 764 m² tomt

Idyllisk invid havet i södra Roslagen återfinns i Mörtsunda by samtida arkitektur med glasad entré och klassisk färgsättning. Här presenterar på högt belägen tomt om 1764 kvm hustillverkare Sommarnöjen sitt faluröda Tidslös Sommar 80 Duo med en boarea om 67 kvm. Duo består av två separata huskroppar, en social del och en privat del, sammanlänkade av en glasad entré. Detta ger en gårdskänsla med skyddad uteplats i vinkeln av huset. I den sociala huskroppen finns generösa ytor för matlagning och umgänge. I den privata huskroppen finns badrum, två sovrum samt ett loft med takfönster för övernattande gäster. Ett fantastisk boende med härliga uteplatser mot ängar och hav. Strax nedanför finns en fin strand, möjlighet till båtplats samt vackra strövområden och vandringsleder i natursköna omgivningar. Med bara en knapp timmes körtid från Stockholm ges lantlig charm och utsikt över havsviken i Norrtäljes södra skärgård. Varmt välkommen till ett helt nytt och inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

  • Premium
Mörtsunda byväg 14D, null, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 12:00
Mörtsunda byväg 14D, null, Norrtälje kommun, bild 2
Mörtsunda byväg 14D, null, Norrtälje kommun, bild 3

Mörtsunda byväg 14D

Fritidshus
Norrtälje kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
5 300 000 kr
50 + 11 m²
3 rum
1 618 m² tomt

Med magnifik havsutsikt i idyllisk Mörtsunda by i södra Roslagen presenterar hustillverkare Sommarnöjen ett elegant svart hus med spännande uteplats och vy över havsvik i södra Norrtälje. En genomarbetad sluttande tomt om 1618 kvm ger hemmet fina förutsättningar. Upplev Tidlös Sommar 60 med friliggande bastuhus, 50 kvm boarea + 11 kvm biarea. Ett välproportionerligt hus där form och funktion går hand i hand. Här finns ett rymligt socialt utrymme med gott om plats för umgänge. Komplett badrum, hall, föräldrasovrum och barnsovrum gör huset komplett. Huset är behandlat i svart tjärfärg och har ett vackert faltak i kärnvirke i samma färg. En uppdaterad interiörstil, med släta elfenbensvita väggar och tak samt ljust trägolv. Sammanlänkade av en altan följer en extern bastubyggnad med skön relax. Nära inpå finns en fin strand, möjlighet till båtplats samt vackra strövområden och vandringsleder i fantastiska omgivningar. En knapp timme från Stockholm möts man här av lantlig charm och eftertraktad skärgårdsmiljö. Varmt välkommen till ett helt nytt och inflyttningsklart boende med flexibelt tillträde.

  • Premium
Jerk Matts väg 37B, Ortala, Norrtälje kommun
Jerk Matts väg 37B, Ortala, Norrtälje kommun, bild 2
Jerk Matts väg 37B, Ortala, Norrtälje kommun, bild 3

Jerk Matts väg 37B

Fritidshus
Ortala, Norrtälje kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
5 200 000 kr
83 m²
5 rum
2 319 m² tomt

Vi lägger ner mycket arbete på att skapa harmoniska interiörer där material, ytbehandlingar och kulörer samspelar. Det stora huset i Ortala har vår originalinteriör, Lugn, med ljusa och massiva material. Vitvaxade trägolv, snickerier och kök som ger en somrig känsla. Finsågade paneler på innerväggar och tak som ger atmosfär. I badrummet möts ljust trä och granitkeramik i toner av kalksten. Huset är inrett i vår stil med inredning från vår samarbetspartner Norrgavel. Ett vackert lantställe anpassar sig till tomten, inte tvärtom. Det viktigaste delen i planeringen av nya hus är den som handlar om placering och orientering av huset. Det handlar om hur de privata ytorna, de sociala ytorna och uteplatserna relaterar till insyn, utsikt och väderstreck. På tomten i Ortala valde vi planlösning Berg. Den förhållandevis långsmala huskroppen har den privata delen och den sociala delen placerade i fil. Vilket ger utsikt genom fra?mre la?ngsida och kortsida. Bakre la?ngsida skyddar fra?n insyn.

  • Premium
Grevgatan 20C, Östermalm, Stockholms kommun

Grevgatan 20C

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
5 200 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/3
2 156 kr/mån
152 941 kr/m²

Varmt välkommen till en härlig och ljus sekelskiftespärla i välskött fastighet anno 1884 med effektiv planlösning och imponerande takhöjd i eftertraktade Grevgatsbacken, ett stenkast från Strandvägen.Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval.Vacker balkong ut mot den lugna innergården. Goda sällskapsytor och ordentligt kök med köksö. Sovdelen tillåter en 180 säng. Badrummet är kaklat och fräscht med dusch. Goda förvaringsmöjligheter i garderober ända upp till tak. Tillhörande förråd finns i källaren. Ej hiss. Stabil förening med mycket god ekonomi med låg belåning.

  • Plus
  • Balkong
Boplatsringen 130 B, Ältadalen, Nacka kommun
Boplatsringen 130 B, Ältadalen, Nacka kommun, bild 2
Boplatsringen 130 B, Ältadalen, Nacka kommun, bild 3

Boplatsringen 130 B

Radhus
Ältadalen, Nacka kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
7 800 000 kr
153 m²
5 rum
3 979 kr/mån
50 980 kr/m²

Välkommen till Botanikern i attraktiva Älta i Nacka kommun. 18 naturnära stadsradhus med fri utsikt över områdets övriga bebyggelse, kringliggande natur samt slänten i dalen. Bostäderna utgörs av tre plan om totalt 153 kvm, varav souterrängvåningen 38 kvm räknas som ”biarea”. Sociala ytor som suddar ut gränsen mellan ute och inne, välplanerade sovrum med god förvaring och generöst ljusinsläpp samt exklusiva badrum i naturliga material. På taket ryms en spatiös takterrass om 61 kvm som badar i sol från morgon till kväll. Privat och avskilt läge i samspel med naturen i vackra Ältadalen. Första etapp om sex enheter säljs med färdigställande och möjligt tillträde i sommar. För fullständig information vänligen bofaktablad under dokument. Kontakta Johan Derelöv för fortsatt dialog vid intresse.

  • Premium
  • Nyproduktion
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
19 900 000 kr
127 m²
5 rum
vån 7/7
7 408 kr/mån
156 693 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR Denna ljusa penthouse-lägenhet är 5 RoK och erbjuder ett boende långt över det vanliga. Förutom stor balkong med morgonsol har den en tilltagen takterrass med utedusch, utekök och slående utsikt över Stockholms takåsar. Lägenhetens hjärta är köket med en generös köksö, skafferi, vitrinskåp och öppna hyllplan med inbyggd belysning, samt vitvaror av premiumkvalitet. Luckorna är av massiv ek och bänkskivan av vacker kompositsten. Blickfånget i vardagsrummet är ett exklusivt välvt glasparti framför en specialbyggd trappa till takterrassen. Innerdörrarna är höga och fönstren går ner till golv för en känsla av öppenhet och rymd. Master bedroom har badrum en-suite och walk-in closet. En extra kvalitet är lägenhetens avskiljbara del med privat entré och eget badrum – möjlig att nyttjas t.ex. till nanny eller ungdomsboende. 90% SÅLT. LÄS MER OM PROJEKTETS KVARVARANDE LÄGENHETER PÅ WWW.TILEHOUSE.SE.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
17 900 000 kr
110 m²
4 rum
vån 7/7
6 417 kr/mån
162 727 kr/m²

Denna generösa penthouse-lägenhet är 4,5 RoK och erbjuder ett boende långt över det vanliga. Förutom stor balkong med morgonsol har den en tilltagen takterrass i spektakulärt gavelläge med utedusch, utekök och slående utsikt över Stockholms takåsar. Köket är utformat med en lyxigt lång köksbänk, öppna hyllplan med inbyggd belysning och vitvaror av premiumkvalitet. Luckorna är av massiv ek och bänkskivorna av vacker kompositsten. Blickfånget i vardagsrummet är ett stort exklusivt glasparti framför en specialbyggd trappa till takterrassen. Innerdörrarna är höga och fönstren går ned till golv för en känsla av öppenhet och rymd. Master bedroom har badrum en-suite och walk-in closet. En extra kvalitet är att denna del kan skiljas av med privat entré och eget badrum – möjlig att nyttjas t.ex. till nanny eller ungdomsboende. 90% SÅLT. LÄS MER PÅ WWW.TILEHOUSE.SE.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Norrbackagatan 49, Vasastan, Stockholms kommun

Norrbackagatan 49

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
4 200 000 kr
31 m²
1 rum
vån 6/7
2 832 kr/mån
135 484 kr/m²

INFLYTTNINGSKLAR Denna studiolägenhet i ljust och högt hörnläge är oerhört välplanerad, med utblickar åt två håll och noga utvalda material. Den har morgonsol i öster, med utsikt mot Röda Bergens takåsar och Norra Tornen. Golvet är av enstavig borstad parkett, och sovalkoven rymmer säng med plats för två. En draperiskena i taket förbereder för avskärmning. Badrummet är kaklat i en sober kulör med kontrasterande svarta detaljer. Här finns golvvärme och är förberett för tvättmaskin. Badrumsdörren är klädd i ek och 2,30 m hög vilket ger en känsla av extra rymd. Bänk och vägg i kök är klädda i en mörk exklusiv kompositsten. I köket finns även ett vitrinskåp med inbyggd belysning, samt diskmaskin och vitvaror av premiumkvalitet. 90% SÅLT. LÄS MER OM PROJEKTETS KVARVARANDE LÄGENHETER PÅ WWW.TILEHOUSE.SE.

  • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 33