Mäklare Elisabet Stigård

Elisabet Stigård

Om mig

Ett stort engagemang, hög service och kvalité kännetecknar Elisabets arbetssätt som fastighetsmäklare på Wrede. Hon är idag främst verksam på Lidingö där hon bor med sin familj men har även en stark anknytning till Östermalm. Elisabet har en bakgrund som utbildad Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm samt ledande befattningar inom kundservice och marknadsföring, senast på iZettle.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sibyllegatan 53a, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 10 dec kl 12:00
Sibyllegatan 53a, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Sibyllegatan 53a, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Sibyllegatan 53a

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
27 950 000 kr
200 m²
5.5 rum
vån 0/5
4 606 kr/mån
139 750 kr/m²

Varmt välkomna till detta eftertraktade och väldisponerade hem. Stadsvillan blev inflyttningsklar 2021 och har inretts med påkostade materialval. Lugnet är påtagligt i det tidigare gårdshuset på föreningens innergård. Tidlös och noga utvald design av erkända WhyteLilja. Generösa fönsterpartier och flertalet takfönster skapar en unik och ljus atmosfär. Vältilltagen takhöjd om ca tre meter. Den smakfulla interiören i samklang med villans industriella karaktär och arkitektur. Omedelbar närhet till det bästa Östermalm har att erbjuda i form av restauranger, service och kommunikationer. Bostadsrättsförening med mycket låg skuldsättning, goda hyresintäkter och som bedöms vara helt skuldfri under 2025.

  • Premium
Hagkroken 10, Islinge, Lidingö, Lidingö kommun
Hagkroken 10, Islinge, Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Hagkroken 10, Islinge, Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Hagkroken 10

Villa
Islinge, Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
55 000 000 kr
209 + 235 m²
10 rum
1 350 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en av de mycket eftertraktade byggmästarvillorna längs med Islingevikens kustband på Lidingö. Wikfors Arkitektkontor ritade 1976 denna gedigna familjevilla med en totalyta på 444 kvm på uppdrag av byggmästarefirman Folke Ericsson. Villan har aldrig varit ute på den öppna marknaden och när familjen Ericsson på sent 70-tal prospekterade de 35 000 kvm som avstyckades från Villa Constantia (som numera inrymmer den indonesiska ambassadörens residens) valde uppdragsgivaren att uppföra den egna familjevillan på den bästa tomten. Villan är en god representant för 1970-talets arkitektur och bedöms ha ett stort kulturhistoriskt värde. Villan ligger insynsskyddad med omedelbar närhet till vatten och hav. Genom de stora panoramafönstren har man en bländande utsikt över Lidingöbron och Islingeviken. Villan är i dagsläget i ursprungsskick, med sitt spektakulära läge och genomtänkta disposition ges möjligheter att utforma ett eget drömboende i världsklass.

  • Premium

Visar alla 2