Mäklare Elisabet Stigård

Elisabet Stigård

Om mig

Ett stort engagemang, hög service och kvalité kännetecknar Elisabets arbetssätt som fastighetsmäklare på Wrede. Hon är idag främst verksam på Lidingö där hon bor med sin familj men har även en stark anknytning till Östermalm. Elisabet har en bakgrund som utbildad Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm samt ledande befattningar inom kundservice och marknadsföring, senast på iZettle.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barrstigen 6, Högberga, Lidingö, Lidingö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15

Barrstigen 6

Villa
Högberga, Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 950 000 kr
138 m²
6 rum
746 m² tomt

Stilren väldisponerad tegelvilla med öppen planlösning och generösa ljusinsläpp. Plan och lekvänlig tomt i soligt söderläge. Tidstypiska attribut från sent 50-tal samsas med villans smakfulla moderna formspråk. Välkomnande stora sällskapsytor i perfekt anslutning mot den södervända altanen och gräsmattan. Ute- och innemiljö möts sömlöst. Inbjudande trädgård med fina äppelträd, rhododendron, stor gräsmatta och praktisk friggebod. Vardagsrum med öppen spis och matplats med plats för stora middagsbjudningar. Elegant kök med skåpsluckor i rostfritt, arbetsbänk i carraramarmor och vitt kakel i halvförband. Pampig spis från Falcon. Tre ombonade sovrum med gott om förvaring. Påkostat badrum med både badkar, dusch och dubbelt handfat. Från hallen nås gäst-wc med målade väggar i grönt. Praktisk separat groventré, kombinerad med tvätt- och pannrum samt diskret platsbyggd förvaring. Uppfart med plats för två bilar och utrustat med laddstolpe för elbil. Bra förvaring i råkällaren på ca 80 kvm. Välkommen till ett hem som uppfyller högt ställda krav på boendemiljö och trivsel med närhet till goda kommunikationer, trevliga skolor och naturen runt hörnet. Varmt välkommen på öppen visning!

  • Plus
  • Uteplats
Tyskbagargatan 5, Östermalm, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Tyskbagargatan 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tyskbagargatan 5, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tyskbagargatan 5

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/5
3 315 kr/mån
148 359 kr/m²

Elegant sekelskiftestvåa högt upp i huset med balkong. Välbevarade tidstypiska attribut såsom två fungerande kakelugnar, klassiska pardörrar och högt i tak med vacker stuckatur. Ljus och exklusiv atmosfär med fantastisk takhöjd, stora fönsterpartier och social planlösning. Sobert kök och badrum i fint skick. Ypperligt läge på enkelriktad lugn gata. Krypavstånd till några av Östermalms trevligaste restauranger samt välrenommerade bageriet Tösses. Djurgårdens grönska ligger en kort promenad nedför Karlavägen. Mycket bra kommunikationer runt hörnet. Varmt välkommen på öppen visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppargatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Skeppargatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
24 950 000 kr
139 m²
5 rum
vån 3/4
12 394 kr/mån
179 496 kr/m²

På en av Östermalms mest attraktiva adresser, ett stenkast från Strandvägen, Nybroviken och Östermalmstorg, erbjudes nu denna fantastiska hörnvåning av högsta klass. Flertalet välbevarade sekelskiftesattribut såsom takstuckaturer, utsmyckade dörröverstycken, speglade pardörrar och fönsternischer, höga socklar och en vacker kakelugn. Väldisponerad genomgående planlösning med upp till fyra sovrum, två badrum och fönster i tre väderstreck. Den klassiska och mycket välskötta fastigheten anno 1885 ritades av den välkända Stockholmsarkitekten Anders Gustaf Forsberg. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hagkroken 10, Islinge, Lidingö, Lidingö kommun
Hagkroken 10, Islinge, Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Hagkroken 10, Islinge, Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Hagkroken 10

Villa
Islinge, Lidingö, Lidingö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
40 000 000 kr
209 + 235 m²
10 rum
1 350 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en av de mycket eftertraktade byggmästarvillorna längs med Islingevikens kustband på Lidingö. Wikfors Arkitektkontor ritade 1976 denna gedigna familjevilla med en totalyta på 444 kvm på uppdrag av byggmästarefirman Folke Ericsson. Villan har aldrig varit ute på den öppna marknaden och när familjen Ericsson på sent 70-tal prospekterade de 35 000 kvm som avstyckades från Villa Constantia (som numera inrymmer den indonesiska ambassadörens residens) valde uppdragsgivaren att uppföra den egna familjevillan på den bästa tomten. Villan är en god representant för 1970-talets arkitektur och bedöms ha ett stort kulturhistoriskt värde. Villan ligger insynsskyddad med omedelbar närhet till vatten och hav. Genom de stora panoramafönstren har man en bländande utsikt över Lidingöbron och Islingeviken. Det finns bygglov på fasadförändring som illustrerar hur man skulle kunna förädla Hagkroken 10 till ett drömboende i världsklass. Med en förbättrad fönstersättning bibehålls villans ursprungskaraktär samtidigt som utsikten blir närvarande från båda våningsplan. Ca 60 kvm mer boarea skapas. Varmt välkommen på bokad visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4