Mäklare Cecilia Theutenberg

Cecilia Theutenberg

Om mig

Cecilia Theutenberg är en väletablerad mäklare med inriktning på bostäder i Stockholms mest exklusiva områden. Cecilia har sålt flera av de finaste villorna i Djursholm och på Lidingö, hundratals våningar i Stockholms innerstad och dessutom några av Sveriges dyraste bostäder .Cecilia har ett mycket värdefullt nätverk inom de områden hon är verksam, främst i Djursholm och Östermalm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Lokevägen 16B

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
657 + 145 m²
17 rum
2 545 m² tomt

Högt belägen och med fin utsikt ses den vackra, pampiga villan från1904 med en tomt på 2 545 kvm. Villan om totalt 802 kvm har de senaste åren genomgått en totalrenovering präglad av exklusiva materialval som marmor, kalksten och valnötsträ. I entréplan möts man av en vacker trappa och ett magnifikt välvt fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Stora spatiösa sällskapsrum med vackra välbevarade detaljer, modernt kök med öppen planlösning mot matsalsdel samt utgång till terrass med kvällssol. Övre plan med upp till sex sovrum, två balkonger samt två mycket exklusiva badrum. Inredd vind med umgängesytor, två sovrum, stort badrum, kök och tvättstuga. I källaren ryms en luxuös bad/spaanläggning, gym samt ett generöst garage och carport. Ett välbeläget boende i ett av Djursholms mest eftertraktade kvarter. Den intilliggande tomten om 1 600 kvm saluförs samtidigt.

  • Premium
Brunnsgränd 8, Täby, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Brunnsgränd 8, Täby, Täby kommun, bild 2
Brunnsgränd 8, Täby, Täby kommun, bild 3

Brunnsgränd 8

Villa
Täby, Täby kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
15 500 000 kr
240 + 78 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till ett ypperligt boende i natursköna Täby Kyrkby. En väl omhändertagen sekelskiftesvilla som genomgått ett stort antal renoveringar 2012-2023, där inget har lämnats åt slumpen. Denna vackra villa imponerar inte bara med sin praktfulla exteriör, utan också med sina interiörer som andas elegans och komfort med moderna lösningar och öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. Här bor du bl.a med pool, bastu, hidden bar, 4 fungerande kakelugnar samt stor och välskött trädgård med ett flertal uteplatser och vackert orangeri. Väl genomtänkt disposition med entréplan bestående av stora sociala ytor, välutrustat platsbyggt kök samt generös förvaring invid hallen som nås genom glasveranda. Övre plan med tre välplanerade sovrum samt två sällskapsdelar varav ett med balkong. Vindsplan med ytterligare sovrum samt exklusiv relaxavdelning med bastu, dusch och badkar. På tomten finns ett dubbelgarage och laddbox för elbil. Uppvärmning sker med bergvärme. Belägen i natursköna områden med närhet till Vallentunasjön, bra kommunikationer samt ett flertal skolor/förskolor.

  • Premium
Stockholmsvägen 53, Stocksund, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår

Stockholmsvägen 53

Villa
Stocksund, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
29 500 000 kr
371 + 122 m²
12 rum
2 430 m² tomt

Klassisk sekelskiftesvilla med högt och soligt läge och en totalyta på 493 kvm fördelat på fyra våningsplan, varav 371 kvm boarea. Villan kännetecknas av generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier med spröjs som förser med rikligt ljusinsläpp i alla väderstreck. Ett smakfullt boende med välbevarade attribut från byggåret 1910 och genomtänkt disposition. Representativt entréplan som inrymmer tre stora sällskapsrum i fil. Härligt kök i lantlig stil med öppen spis och mindre köksö. I den intilliggande matsalen, ser vi parkettgolv, burspråk och kakelugn. Köksentré och extra gästrum samt trappa ner till en stor källare med oändliga möjligheter. Via den vackra svängda trappan kommer man till det övre planet med fyra bra sovrum och två badrum. Även vindsplanet är inrett med fyra rum. Bergvärme. Centralt beläget i Stocksund med närhet till Stocksunds torg och välrenommerade skolor och förskolor samt bara några hundra meter till vattnet med småbåtshamn och badplatser.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Edsviksvägen 66B, Danderyd, Danderyds kommun

Edsviksvägen 66B

Villa
Danderyd, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
26 500 000 kr
250 + 100 m²
9 rum
1 004 m² tomt

Arkitektritad dröm som smälter väl in i omgivningen, ritad av Andersson Arfwedson Arkitekter och byggd 2021. Fördelat på sex halvplan med totalyta om cirka 350 kvm, ligger huset i ett högt läge med fin utsikt mot dalens grönområde och sjö. Man har utnyttjat tomtens unika egenskaper och skapat två husvolymer, med fokus på rymd och ljus, sammanlänkade av trappan i husets mitt. Inredningen i huset är övervägande platsbyggd i samråd med inredningsarkitekt, allt i samma genomgående färgsättning. Helautomatiskt ljussystem från Lutron och sensorer kopplade till fast belysning. Entrén återfinns längst ner i huset och sedan stiger man sakta uppåt, ett halvt våningsplan i taget. Entréplanen erbjuder gym, biorum, vinkällare och flera förrådsutrymmen. Här finns även stort badrum med badkar och separat dusch. Mellanplanen har vardagsrum med eldstad, bibliotek, stor matsal och fullutrustat kök med släta köksluckor i mörkt trä och arbetsbänkar i sten. Härifrån nås flera uteplatser via skjutdörrar i tre väderstreck och poolen med soldränkt pooldäck och fin utsikt. Fyra av husets 5-6 möjliga sovrum återfinns högst upp med ett privat läge och utsikt mot grönskan. Huset har totalt 4 badrum samt ytterligare en WC, samt stor tvättstuga. Den naturliga fasaden består av dubbla lager lärkträ och på tomten finns ett dubbelgarage. Trädgården med växter, utebelysning och stenläggningar är skapad av trädgårdsarkitekt. Välkommen till ett boende utöver det vanliga, med många bekvämligheter och exklusiva materialval.

  • Uteplats
Karlbergsvägen 44, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Karlbergsvägen 44, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 44, 5 tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 44, 5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
32 500 000 kr
260 m²
5.5 rum
vån 5/6
0 kr/mån
125 000 kr/m²

I pampig Nationalromantisk fastighet ritad av arkitekt Folke Zettervall återfinns denna imponerade våning om 260 kvm och fem rum. Fastigheten byggdes 1912 och har en utsmyckad inbjudande entré i hörnet Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Våningen är strålande ljus och mycket väldisponerad med generösa och luftiga sällskapsytor, vidsträckt utsikt, högt i tak på ca 3,20m och genomgående hög standard. Flera burspråk, fiskbensparkett, djupa fönsternischer, stuckatur och väggfält erbjuds i våningen. Trivsamt kök med burspråk, generöst med köksskåp och intilliggande skafferi. Vackra sällskapsytor och förberett för eldstad i vardagsrummet. Tre generösa sovrum, stort badrum med både bubbelbadkar, dusch och bastu. Separat tvättstuga och gott om garderober samt trivsam arbetsplats. Balkong mot gården. Fastigheten är helt skuldfri och i mycket god kondition och föreningen har nollavgift.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ymervägen 12A, Djursholm, Danderyds kommun
Ymervägen 12A, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Ymervägen 12A, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Ymervägen 12A

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
23 900 000 kr
282 + 51 m²
8 rum
2 011 m² tomt

I hjärtat av Djursholm tronar denna vackra sekelskiftesvilla med vidsträckt utsikt från ett härligt soligt och insynsskyddat läge med vacker naturtomt. Villan är i behov av renovering, men har en underbart vacker disposition med tre rum i fil på entréplan med matsal, vardagsrum med öppen spis och bibliotek med burspråk. Här finns även herr-rum och kök med serveringsgång samt utgång till solig terrass i syd- och västläge. Övre plan med fyra sovrum och badrum. Klassisk vind och källare med högt i tak i soutteräng. Generöst dimensionerad bergvärme.

  • Premium
  • Uteplats
Drakskeppsvägen 12, Viggbyholm, Täby kommun

Drakskeppsvägen 12

Villa
Viggbyholm, Täby kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
13 900 000 kr
135 + 135 m²
10 rum
980 m² tomt

Invid strandlinjen i attraktiva Viggbyholm finns denna välplanerade familjevilla om 272 kvm fördelat på två våningsplan. Bästa läge med ca 50 m till närmsta badbrygga och enastående sjöutsikt över Värtan. Stor uteplats rakt i söderläge som inrymmer både spabad och dubbla terrasser med sol hela dagen. Entréplan med stora sociala ytor och väldisponerad layout med angränsande vardagsrum, matsal och kök. Rymligt vardagsrum med öppen spis och sjöutsikt genom stora skjutdörrar i glas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning, angränsande matplats samt access till uteplatsen genom stora skjutdörrar i glas. Våningsplanet inrymmer även fyra välplanerade sovrum, två helkaklade badrum samt en gäst-wc. Källarplan med ytterligare sällskapsdel med öppen spis, kök med angränsande matplats och köksö samt två rymliga sovrum. Här finns även separat entré samt tvättstuga, walk-in closet, förråd och badrum. Garage med super charge och ny el från 2022.

  • Uteplats
Sturegatan 8B, Strängnäs, Strängnäs kommun
Sturegatan 8B, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Sturegatan 8B, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Sturegatan 8B

Villa
Strängnäs, Strängnäs kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
15 900 000 kr
602 + 204 m²
1 636 m² tomt

I den allra charmigaste delen av Strängnäs vid Domkyrkan och Månssons trädgård finns hyresfastigheten Kungsträdgården 45. Fastigheten består av tre hus från 1800-talet med totalt 5 hyreslägenheter och två garageplatser i ett fristående hus. Den inhägnade tomten utgörs av en grusad innergård med flera parkeringsplatser, uteplatser vid varje hus och bostad samt gräsmattor och vackra planteringar. Huvudbyggnaden 8c består av tre lägenheter varav den största är på 303 + 204 kvm har mängder av bevarade detaljer och öppna spisar men också ett modernt och nyrenoverat formspråk i kök och badrum. Ytterligare två våningar på ca 62 kvm respektive ca 100 kvm. Den röda trävillan 8A, utgör en bostad i två plan på totalt 137 kvm. Här är köket alldeles nytt och det finns en altan. 8B utgör en lägenhet på 98 kvm i två plan. Välkommen till ett fantastiskt livsstilsboende med både utvecklingspotential och hyresintäkter.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Tejstvägen 13, Torekov, Båstads kommun

Tejstvägen 13

Villa
Torekov, Båstads kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 500 000 kr
130 + 45 m²
4 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna insynsskyddade fastighet på Solsidan i sommarparadiset Torekov. Här, på en av de mest vindskyddade platserna i Torekov, syns havet och den vackra skeppskyrkan från entrétrappan. Med sin spännande design och konstruktion är detta hus, uppfört år 2020, något utöver det vanliga. Huset, som är platsbyggt med lösvirke och placerat på hög plint, har ritats av DAP Arkitektbyrå. Här finns tre sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Vardagsrummet, med dess generösa rumshöjd, har tillsammans med köket i öppen planlösning ett fantastiskt ljusinsläpp. Från köket finns direkt utgång till den stora altanen och trädgården. Tomten, som är strax under 1.000 kvm i söderläge, angränsar till en allmän skog som ej kommer bebyggas. Frånluftsvärmepump från NIBE ger uppvärmning via vattenburen golvvärme i samtliga rum. Den vinterbonade friggeboden är den perfekta gäststugan. Om ett Attefallshus alternativt Bolundare önskas uppföras finns V/A och el förberett på fastighetens västra sida. Huset är i mycket gott skick. Välkommen till ett hem med effektiv disposition och trevlig trädgård i ett av Torekovs mycket eftertraktade villakvarter.

  • Plus
Lokevägen 16, Djursholm, Danderyds kommun

Lokevägen 16

Tomt
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
1 600 m² tomt

I Djursholms vackraste villakvarter återfinns IDUN 13 en av få obebyggda tomter. Tomten ligger med sydvästvänt läge mot Lokevägen, för bästa solkontakt. Nära till skolor, förskolor och kommunikation och även till Strandvägen i Djursholm och Djursholms torg. Generös byggrätt med 1/9 del av tomten, i vissa fall tillåts en 1/8 av tomten. Huset kan uppföras i två plan med källare och vind. Byggnadshöjd 7,6 m. Även komplementsbyggnad kan uppföras på tomten. Se mer information i bifogad detaljplan. Kommunalt VA redan anslutet. Anslutningsavgifter för el tillkommer. Vänligen ring för mer information eller visning. Möjlighet kan finnas att förvärva intilliggande fastighet/villa IDUN 1 av annan fastighetsägare.

Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Danavägen 5b

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
15 250 000 kr
156 + 17 m²
4 rum
vån 3/3
12 835 kr/mån
97 756 kr/m²

Med milsvid utsikt över Djursholm och Strandvägen återfinns denna enastående vindsvåning med en 30 kvm stor terrass mot sjösidan med morgon och kvällssol. Våningen, belägen mellan Djursholms Kapell och Djursholms Country Club, har en total golvyta om 173 kvm och ligger högst upp i etage på de övre två planen i den vackra sekelskiftesvillan. Nedre plan består av ett stort masterbedroom, vardagsrum med utgång till den fantastiska terassen, ett trivsamt platsbyggt kök med murad öppen spis samt stort badrum. På det övre planet finns ytterligare badrum, vardagsrum med imponerande murstock och tillhörande öppen kamin, samt sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Våningen i den unika fastigheten, ett stenkast från Djursholms torg, har ett genomgående ljusinsläpp, spröjsade fönster, bröstpaneler och oljade parkettgolv.

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 11