Mäklare Cecilia Theutenberg

Cecilia Theutenberg

Om mig

Cecilia Theutenberg är en väletablerad mäklare med inriktning på bostäder i Stockholms mest exklusiva områden. Cecilia har sålt flera av de finaste villorna i Djursholm och på Lidingö, hundratals våningar i Stockholms innerstad och dessutom några av Sveriges dyraste bostäder .Cecilia har ett mycket värdefullt nätverk inom de områden hon är verksam, främst i Djursholm och Östermalm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 8B, Strängnäs, Strängnäs kommun
Sturegatan 8B, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Sturegatan 8B, Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Sturegatan 8B

Villa
Strängnäs, Strängnäs kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
17 500 000 kr
1 636 m² tomt

I den allra charmigaste delen av Strängnäs vid Domkyrkan och Månssons trädgård finns hyresfastigheten Kungsträdgården 45. Fastigheten består av tre hus från 1800-talet med totalt 5 hyreslägenheter och två garageplatser i ett fristående hus. Den inhägnade tomten utgörs av en grusad innergård med flera parkeringsplatser, uteplatser vid varje hus och bostad samt gräsmattor och vackra planteringar. Huvudbyggnaden 8c består av tre lägenheter varav den största är på 303 + 204 kvm har mängder av bevarade detaljer och öppna spisar men också ett modernt och nyrenoverat formspråk i kök och badrum. Ytterligare två våningar på ca 62 kvm respektive ca 100 kvm. Den röda trävillan 8A, utgör en bostad i två plan på totalt 137 kvm. Här är köket alldeles nytt och det finns en altan. 8B utgör en lägenhet på 98 kvm i två plan. Välkommen till ett fantastiskt livsstilsboende med både utvecklingspotential och hyresintäkter.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Lokevägen 16B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Lokevägen 16B

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
657 + 145 m²
17 rum
2 545 m² tomt

Högt belägen och med fin utsikt ses den vackra, pampiga villan från1904 med en tomt på 2 545 kvm. Villan om totalt 802 kvm har de senaste åren genomgått en totalrenovering präglad av exklusiva materialval som marmor, kalksten och valnötsträ. I entréplan möts man av en vacker trappa och ett magnifikt välvt fönsterparti som ger ett generöst ljusinsläpp. Stora spatiösa sällskapsrum med vackra välbevarade detaljer, modernt kök med öppen planlösning mot matsalsdel samt utgång till terrass med kvällssol. Övre plan med upp till sex sovrum, två balkonger samt två mycket exklusiva badrum. Inredd vind med umgängesytor, två sovrum, stort badrum, kök och tvättstuga. I källaren ryms en luxuös bad/spaanläggning, gym samt ett generöst garage och carport. Ett välbeläget boende i ett av Djursholms mest eftertraktade kvarter. Den intilliggande tomten om 1 600 kvm saluförs samtidigt.

 • Premium
Brunnsgränd 8, Täby, Täby kommun
Brunnsgränd 8, Täby, Täby kommun, bild 2
Brunnsgränd 8, Täby, Täby kommun, bild 3

Brunnsgränd 8

Villa
Täby, Täby kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
15 800 000 kr
240 + 78 m²
7 rum
1 441 m² tomt

Välkommen till ett ypperligt boende i natursköna Täby Kyrkby. En väl omhändertagen sekelskiftesvilla som genomgått ett stort antal renoveringar 2012-2023, där inget har lämnats åt slumpen. Denna vackra villa imponerar inte bara med sin praktfulla exteriör, utan också med sina interiörer som andas elegans och komfort med moderna lösningar och öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. Här bor du bl.a med pool, bastu, hidden bar, 4 fungerande kakelugnar samt stor och välskött trädgård med ett flertal uteplatser och vackert orangeri. Väl genomtänkt disposition med entréplan bestående av stora sociala ytor, välutrustat platsbyggt kök samt generös förvaring invid hallen som nås genom inglasad veranda. Övre plan med tre välplanerade sovrum samt två sällskapsdelar varav ett med balkong. Vindsplan med ytterligare sovrum samt exklusiv relaxavdelning med bastu, dusch och badkar. Belägen i natursköna områden med närhet till Vallentunasjön, bra kommunikationer samt ett flertal skolor/förskolor.

 • Premium
Vindkallsvägen 6, Djursholm, Danderyds kommun

Vindkallsvägen 6

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
26 900 000 kr
228 m²
7 rum
2 214 m² tomt

Ett stenkast från Sveaviken med ett av Djursholm bästa lägen på sydvästvänd tomt för perfekt sol, återfinns Villa Skuggan, en mycket charmig villa ritad 1894 med bevarade originaldetaljer och högt i tak. Tomten på 2.214 kvm som ligger i sydväst med huset placerat i bakkant ger möjligheter att expandera villan utan att förstöra den givna platsen och miljön. Villan renoverades exteriört och träfasad samt vackra spröjsade fönster togs bort under 30- och 40-talet. Den fina planlösningen på entréplan optimalt planerat för umgänge med både bibliotek, matsal och vardagsrum med öppen spis speglar dåtidens anda. Här återfinns även köket och ett mindre sovrum. En pampig trappa leder upp till det övre planet med intressanta vinklar och spännande tornrum. Idag finns här tre generösa sovrum, stort badrum, samt möjlighet att göra ytterligare badrum. I källaren som nås från trädgården eller trappa vid köket, finns gott om förvaring och det lilla vindsplanet erbjuder ytterligare utrymme för förvaring. Huset ligger fint på tomten med putsad fasad och plåttak och på fastigheten ligger även ett separat dubbelgarage byggt vid samma tid som huset. Med en tomt om 2214 kvm och 228 kvm boarea har man här chansen att skapa ett drömboende i hjärtat av Djursholm, nära vattnet, torget, idrottsplaner och förskolor. Villan kan även byggas ut då detaljplanen medger utökad byggyta till 1/9 del av tomten.

 • Plus
Tejstvägen 13, null, Båstads kommun

Tejstvägen 13

Villa
Båstads kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 500 000 kr
130 + 45 m²
4 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna insynsskyddade fastighet på Solsidan i sommarparadiset Torekov. Här, på en av de mest vindskyddade platserna i Torekov, syns havet och den vackra skeppskyrkan från entrétrappan. Med sin spännande design och konstruktion är detta hus, uppfört år 2020, något utöver det vanliga. Huset, som är platsbyggt med lösvirke och placerat på hög plint, har ritats av DAP Arkitektbyrå. Här finns tre sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Vardagsrummet, med dess generösa rumshöjd, har tillsammans med köket i öppen planlösning ett fantastiskt ljusinsläpp. Från köket finns direkt utgång till den stora altanen och trädgården. Tomten, som är strax under 1.000 kvm i söderläge, angränsar till en allmän skog som ej kommer bebyggas. Frånluftsvärmepump från NIBE ger uppvärmning via vattenburen golvvärme i samtliga rum. Den vinterbonade friggeboden är den perfekta gäststugan. Om ett Attefallshus alternativt Bolundare önskas uppföras finns V/A och el förberett på fastighetens västra sida. Huset är i mycket gott skick. Välkommen till ett hem med effektiv disposition och trevlig trädgård i ett av Torekovs mycket eftertraktade villakvarter.

 • Plus
Gripvägen 14, Djursholm, Danderyds kommun

Gripvägen 14

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
16 500 000 kr
210 + 10 m²
7 rum
566 m² tomt

Med nära gångavstånd till Victor Rydbergs samskola och gymnasium samt Djursholms IP återfinns denna nyrenoverade familjevilla om totalt 220 kvm fördelat på två våningsplan. Huset genomgick en totalrenovering 2022/2023 och kännetecknas av exklusiva material och väl valda kulörer. Här bor du bland annat med öppen spis, vackert mörkt trägolv, rikligt ljusflöde genom fönster i alla väderstreck samt stor terrass och balkong som tillsammans fångar upp dagens alla soltimmar. Väl genomtänkt disposition och effektivt planerad med angränsande sociala ytor, fem sovrum, TV-rum samt badrum på vardera våningsplan. Övre plan bestående av vardagsrum, matsal och kök samt access till både balkong och terrass i olika väderstreck. Smakfullt kök från Strömsdal i exklusiva material med profilerade skåpsluckor, integrerade vitvaror samt generösa arbetsytor på elegant bänkskiva. På övre plan finns även två bra sovrum med förvaring och gemensamt badrum. Entréplan bestående av TV-rum, tre rymliga sovrum med tillhörande badrum, välutrustad tvättstuga samt stor och välkomnande hall med elegant schackrutigt golv, gäst-WC samt goda förvaringsmöjligheter. A-klassad energideklaration (medför gröna bolån) och riktigt fint skick. Huset har 58 solpaneler som genererar 23-25.000 kw per år. Optimalt belägen i lummiga kvarter med direkt närhet till skolor, förskolor, kommunikationer samt rekreation i överflöd.

 • Energieffektiv
Lokevägen 16, Djursholm, Danderyds kommun

Lokevägen 16

Tomt
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
1 600 m² tomt

I Djursholms vackraste villakvarter återfinns IDUN 13 en av få obebyggda tomter. Tomten ligger med sydvästvänt läge mot Lokevägen, för bästa solkontakt. Nära till skolor, förskolor och kommunikation och även till Strandvägen i Djursholm och Djursholms torg. Generös byggrätt med 1/9 del av tomten, i vissa fall tillåts en 1/8 av tomten. Huset kan uppföras i två plan med källare och vind. Byggnadshöjd 7,6 m. Även komplementsbyggnad kan uppföras på tomten. Se mer information i bifogad detaljplan. Kommunalt VA redan anslutet. Anslutningsavgifter för el tillkommer. Vänligen ring för mer information eller visning. Möjlighet kan finnas att förvärva intilliggande fastighet/villa IDUN 1 av annan fastighetsägare.

Sandbrovägen 19, Roslags Näsby / Lahäll, Täby kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Sandbrovägen 19

Villa
Roslags Näsby / Lahäll, Täby kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
10 900 000 kr
118 + 63 m²
6 rum
1 685 m² tomt

I lummiga kvarter i Täby återfinns denna ljusa och välplanerade funkisvilla om totalt 181 kvm. Vacker och härlig trädgårdstomt om 1 685 kvm med två altaner i både trä och natursten som tillsammans fångar upp dagens alla soltimmar. Interiört bjuds luftiga sällskapsytor, sobra kulörer samt rikligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i alla väderstreck. Entréplan med angränsande vardagsrum, matsal och kök i väl valda material och färgtoner. Smakfullt kök från Ballingslöv med vacker bänkskiva i massiv oljad valnöt samt vitvaror från Siemens, Gaggenau och LG. Rymlig och välkomnande hall med vackert ljust brädgolv samt gäst-wc. Övre plan består av tre välplanerade sovrum med plats för såväl dubbelsäng som förvaring. Gemensamt helkaklat badrum utrustat med wc, dusch och dubbla handfat med kommod. Källarplan utrustat med gillestuga, tvättstuga samt gott om förvaring. Villan är högt belägen och tomten består av såväl naturliga trädgårdsinslag som välskött gräsmatta med vackra planteringar bestående av bland annat äppelträd. Stor outnyttjad byggrätt. Lugnt område med närhet till ett flertal skolor och daghem, kommunikationer, matbutiker samt shopping och service via Täby Centrum. Tidigare har det funnits bygglov för utökad byggyta med 113 kvm inkl garage.

 • Plus
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Danavägen 5b, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Danavägen 5b

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
15 250 000 kr
156 + 17 m²
4 rum
vån 3/4
12 835 kr/mån
97 756 kr/m²

Med milsvid utsikt över Djursholm och Strandvägen återfinns denna enastående vindsvåning med en 30 kvm stor terrass mot sjösidan med morgon och kvällssol. Våningen, belägen mellan Djursholms Kapell och Djursholms Country Club, har en total golvyta om 173 kvm och ligger högst upp i etage på de övre två planen i den vackra sekelskiftesvillan. Nedre plan består av ett stort masterbedroom, vardagsrum med utgång till den fantastiska terassen, ett trivsamt platsbyggt kök med murad öppen spis samt stort badrum. På det övre planet finns ytterligare badrum, vardagsrum med imponerande murstock och tillhörande öppen kamin, samt sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. Våningen i den unika fastigheten, ett stenkast från Djursholms torg, har ett genomgående ljusinsläpp, spröjsade fönster, bröstpaneler och oljade parkettgolv.

 • Premium

Visar alla 9