Mäklare Cecilia Theutenberg

Cecilia Theutenberg

Om mig

Cecilia Theutenberg är en väletablerad mäklare med inriktning på bostäder i Stockholms mest exklusiva områden. Cecilia har sålt flera av de finaste villorna i Djursholm och på Lidingö, hundratals våningar i Stockholms innerstad och dessutom några av Sveriges dyraste bostäder .Cecilia har ett mycket värdefullt nätverk inom de områden hon är verksam, främst i Djursholm och Östermalm.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 25, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun
Storgatan 25, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Storgatan 25, 3 tr, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Storgatan 25, 3 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
18 500 000 kr
115 m²
4 rum
vån 3/4
3 681 kr/mån
160 870 kr/m²

Välkommen till ett vackert sekelskifteshem med attraktivt läge och generös balkong med kvällssol. Våningen är varsamt och påkostat renoverad där klassiska detaljer samsas med en modern planlösning och högkvalitativa materialval. Generös takhöjd om ca 3,5 meter med originaldetaljer så som takrosetter, stuckaturer och detaljerade dörröverstycken. Vacker fiskbensparkett, platsbyggda elementskydd och unikt designad eldstad i marmor som tronar ståtligt i vardagsrummet. Smakfulla platsbyggda bokhyllor i samtliga rum, väggpaneler och spegeldörrar. Köket har påkostad utrustning i form av Gaggenau-maskiner, tjock marmorskiva och platsbyggd förvaring med luckor i behaglig ljus färg. Master bedroom nås via två ingångar och har access till flera garderober samt utgång till den generösa balkongen med härligt solläge. Två ytterligare sovrum, båda med platsbyggda tidsenliga bokhyllor och heltäckningsmatta. Våningens exklusiva badrum är helkaklat i mullvadsbrunt med stora speglar, dubbla skålformade tvättställ, mässingsblandare, vägghängd toalett och tvättpelare. Larm är installerat och säkerhetsdörren har handgjort brevinkast i samma ton som dörren. Samtliga radiatorer är renoverade och ny elcentral installerad (2015). Detta är verkligen ett hem utformat för att passa en familj med högt ställda krav på funktion och estetik. Välskött och representativ fastighet med vacker entré. Stor rymlig hiss renoverad 2015. Lågt belånad och välskött förening. Här bor man med omedelbar närhet till det bästa Östermalm har att erbjuda i form av restauranger, shopping, skolor och kommunikationer. Även Djurgården med sin vackra natur och sköna promenadstråk ligger på behändigt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsborgsstigen 5, Ulriksdal, Solna kommun
Skogsborgsstigen 5, Ulriksdal, Solna kommun, bild 2
Skogsborgsstigen 5, Ulriksdal, Solna kommun, bild 3

Skogsborgsstigen 5

Villa
Ulriksdal, Solna kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
60 000 000 kr
470 + 150 m²
14 rum
8 000 m² tomt

Välkommen till magnifika Villa Skogsborg vid Ulriksdals slottsområde. Villa Skogsborg uppfördes 1877 för restauratören Theodor Blanch efter ritningar av Magnus Isæus och används numera som privat permanentbostad. Villan totalrenoverades av nuvarande ägare 2005-2007. Med ett enastående vackert läge vid Edsviken och vy över Ulriksdals Slott, ligger denna ståndsmässiga och byggnadshistoriskt tidstypiska fastighet om totalt ca 600 kvm. Med en uppvuxen tomt om cirka 8.000 kvm ges tillfälle till ett unikt boende i natursköna omgivningar med underbara vyer endast 10 min från centrala Stockholm och 30 min från Arlanda. Fin inredd konstateljé med bastu om 90 kvm på tomten samt möjlighet att bygga garage. Miljön på Villa Skogsborg är ett exempel på en ståtlig villa uppförd som sommarbostad men har sedan 1919 bebotts året om. Boningshuset har renoverats pietetsfullt under åren med stor hänsyn tagen till husets ursprungliga stil och utförande. En parkliknande idyllisk trädgård sluttar ned mot vattnet och är medvetet placerad för storslagen solnedgång och utsikt över Ulriksdals Slott.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mem Slott 1, null, Norrköpings kommun

Mem Slott 1

Gård/Skog
Norrköpings kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
10,3 ha tomt

Strax utanför Söderköping återfinns detta sagolika slott med anor från medeltiden och tillhörande mark om drygt 10 hektar. Ståtlig, representativ slottsbyggnad med två tillhörande flyglar i Karolinersten som bland annat har tillhört Sveriges kungar som Gustav Vasa och Johan III. Ett enastående boende där tiden har stannat. Huvudbyggnaden i fyra plan präglas av spatiösa rum i fil med dekorativa konstverk i form av pampiga kakelugnar och öppna spisar utöver det vanliga, vackra väggmålningar, dekorativa listverk på såväl väggar som tak samt gedigen takhöjd och stora fönsterpartier i alla väderstreck. Slottsmarken omfattar även en trädgårdsmästarbostad, magasinbyggnad, samt park ned till Östersjön. Högt, fritt och soligt läge med grönskande inramning och vyer åt alla håll. Vackert belägen vid Göta kanals utlopp i havsviken Slätbaken i Tåby socken. Fastigheten kan ägas i bolagsform.

Sippvägen 9B, Viggbyholm, Täby kommun

Sippvägen 9B

Radhus
Viggbyholm, Täby kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 500 000 kr
158 m²
6 rum
3 780 kr/mån
60 127 kr/m²

Välkommen till ett fantastiskt bostadsrättsparhus på Viggbyholms sjösida. Arkitektbyrån Blooc har skapat stilrena bostäder med kvalitet och innovation som ledord. Resultatet är en industriell look kombinerat med naturliga färgtoner och material. På entréplanet leder hallen in till det moderna köket med inredning från Kvänum. Här samsas smarta lösningar med spegelluckor i beige och bänkskiva i kompositmaterialet Terrazzo. Hel kyl och frys, induktionshäll, ugn och diskmaskin från Smeg. Arbetsbänken delar av mellan kök och matplats vilket skapar förutsättningar för social samvaro och stort ljusflöde i huset. Matplatsen med en stämningsfull gjutjärnskamin i ena hörnet rymmer 8-10 personer och härifrån når man det härliga inglasade uterummet. Orangeriet suddar ut gränsen mellan ute och inne på ett trevligt sätt och har golvvärme och 3-glasfönster, så här kan man njuta både sommar- och vintertid. På andra sidan industriglasväggen med pardörrar leds man vidare till vardagsrummet med det stora spröjsade fönstret och utgången till den fina trädgården på baksidan. Längs med ena väggen finns ett platsbyggt skrivbord som lämpar sig väl för antingen hemmakontor eller läxläsning. Badrummet med dusch är inrett i vitt och terracotta. Skålhandfat ovan en kalkstensbänk och vägghängd toalett. På det övre planet ryms både ett allrum med tv-hörna och tre sovrum, alla med direkt access till en klädkammare. Här finns ytterligare ett badrum i samma material, med dubbla handfat, badkar och tvättstugan i anslutning. Tomten är plan och rektangulär, vilket är perfekt för barnfamiljer och deras aktiviteter. Bilplats för 2 bilar och två olika förråd på tomten. Läget är lugnt och barnvänligt i trevliga villakvarter, med närhet till havet och skolor/förskolor.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skärkarlshöjden 4, Dalarö, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Skärkarlshöjden 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Skärkarlshöjden 4, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Skärkarlshöjden 4

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
9 900 000 kr
216 + 27 m²
8 rum
1 920 m² tomt

Med ett fantastiskt högt och privat läge ligger denna välskötta och renoverade familjevilla om totalt 243 kvm med egen pool, bubbelpool och terrasser som omsluts av sol hela dagen. Lugn återvändsgata med fin utsikt mot Jungfrufjärden. Vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning och med härlig sjöutsikt och utgång till stor altan och trädgården. På entréplanet finns tre möjliga sovrum, stort helkaklat badrum med dusch, bubbelbadkar och dubbla handfat på kommod, samt duschrum och bastu. Enstavig parkett på golv med vattenburen golvvärme och ljust målade väggar. Kaklad tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Fin vitmålad trappa som leder upp till övre plan med tre möjliga sovrum, toalett och gott om plats för förvaring. Allrum med utgång till balkong med glasräcke. Poolområdet med sjöutsikt är extra lyxigt med vackra stensättningar i skiffer, planteringar och insynsskydd. På andra sidan huset finns en mycket trevlig stenlagd uteplats med tak, bubbelpool och plats för utemöbler. Vidbyggt stort garage med högt i tak. På tomten finns också en friggebod som kan användas som gästhus sommartid. Fin uppvuxen trädgårdstomt med plan gräsmatta, grus, planteringar, flaggstång och möjlighet till flera olika uteplatser. Båtplatser vid närliggande hamn ingår i fastigheten. Badplats på gångavstånd från huset. I området finns matbutik, bensinstation för både bil och båt, restauranger och frisör. Välkommen till ett magiskt livsstilsboende på härliga Dalarö bara 45 minuter från Stockholms innerstad.

  • Premium
  • Energieffektiv
Stockholmsvägen 53, Stocksund, Danderyds kommun

Stockholmsvägen 53

Villa
Stocksund, Danderyds kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
29 500 000 kr
371 + 122 m²
12 rum
2 430 m² tomt

Klassisk sekelskiftesvilla med högt och soligt läge och en totalyta på 493 kvm fördelat på fyra våningsplan, varav 371 kvm boarea. Villan kännetecknas av generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier med spröjs som förser med rikligt ljusinsläpp i alla väderstreck. Ett smakfullt boende med välbevarade attribut från byggåret 1910 och genomtänkt disposition. Representativt entréplan som inrymmer tre stora sällskapsrum i fil. Härligt kök i lantlig stil med öppen spis och mindre köksö. I den intilliggande matsalen, ser vi parkettgolv, burspråk och kakelugn. Köksentré och extra gästrum samt trappa ner till en stor källare med oändliga möjligheter. Via den vackra svängda trappan kommer man till det övre planet med fyra bra sovrum och två badrum. Även vindsplanet är inrett med fyra rum. Bergvärme. Centralt beläget i Stocksund med närhet till Stocksunds torg och välrenommerade skolor och förskolor samt bara några hundra meter till vattnet med småbåtshamn och badplatser.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tejstvägen 13, Torekov, Båstads kommun

Tejstvägen 13

Villa
Torekov, Båstads kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
11 995 000 kr
130 + 45 m²
4 rum
896 m² tomt

Välkommen till denna insynsskyddade fastighet på Solsidan i sommarparadiset Torekov. Här, på en av de mest vindskyddade platserna i Torekov, syns havet och den vackra skeppskyrkan från entrétrappan. Med sin spännande design och konstruktion är detta hus, uppfört år 2020, något utöver det vanliga. Huset, som är platsbyggt med lösvirke och placerat på hög plint, har ritats av DAP Arkitektbyrå. Ett så ”riskfritt” hus det bara går då det inte har en bottenplatta på fuktig mark. Här finns tre sovrum, två badrum och separat tvättstuga. Vardagsrummet, med dess generösa rumshöjd, har tillsammans med köket i öppen planlösning ett fantastiskt ljusinsläpp. Från köket finns direkt utgång till den stora altanen och trädgården. Tomten, som är strax under 1.000 kvm i söderläge, angränsar till en allmän skog som ej kommer bebyggas. Trädgården kräver minimalt med underhåll. Perfekt för den som vill bara bo här sommartid. Frånluftsvärmepump från NIBE ger uppvärmning via vattenburen golvvärme i samtliga rum. Den vinterbonade friggeboden är den perfekta gäststugan. Om ett Attefallshus alternativt Bolundare önskas uppföras finns V/A och el förberett på fastighetens västra sida. Huset är i mycket gott skick. Välkommen till ett hem med effektiv disposition och trevlig trädgård i ett av Torekovs mycket eftertraktade villakvarter.

  • Plus

Visar alla 7