Mäklare Elisabeth Eldh

Elisabeth Eldh

Om mig

Elisabeth med sin positiva läggning och brinnande energi gör alltid sitt yttersta vid varje försäljning. Hon har en gedigen och bred erfarenhet av lyckade fastighetsförsäljningar och arbetar enligt mottot ”kunskap och trygghet ger ett högre försäljningspris”. Elisabeths karriär har ofta bestått av rekommendationer från tidigare nöjda kunder och arbetsfältet är brett, från skärgårdsförsäljningar på fastland och öar till villor och bostadsrätter i Stockholms vackra omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västerleden 10, Mörtnäs, Värmdö kommun

Västerleden 10

Villa
Mörtnäs, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
Pris saknas
185 m²
6 rum
2 141 m² tomt

Utmed en lugn och naturskön vik med sitt utlopp mot Torsbyfjärden finner vi denna äkta sjötomt om 3031 kvm med eget vattenområde. Fastigheten bjuder på en vacker utsikt och omringas av en insynsskyddad och uppvuxen trädgård med gröna häckar, planteringar och en generös gräsmatta för lek och spring. Vid stranden står en fin sjöstuga inredd med vedeldad bastu och ett relaxrum att nyttja året om. Ett härligt bad i havet kan ske från den fina sandstranden eller från bryggan via en badstege, sommar som vinter. Bryggan är gedigen och lång med soldäck och det finns plats för flera båtar. Med den egna båten tar man sig snabbt ut mot flera utflyktsmål som Vaxholm, Grinda och Sandhamn med sevärdheter och restauranger samt många fler härliga platser i vår vackra skärgård. Huvudbyggnaden är i två plan och har genomgått en totalrenovering under åren. Här bjuds på generösa sällskapsytor och ett stort härligt kök i öppen planlösning som bjuder in till matlagning och sociala tillställningar. På övre plan finns fyra sovrum varav master med utgång till en stor balkong. Här finns också ett allrum samt ett härligt nyrenoverat badrum. I anslutning till huvudbyggnaden har en pool anlagts med skjutbart tak som skyll samt för bad i sämre väder. Runt om finns väl tilltaget soldäck och intill står även ett inglasat uterum med gott om plats för middagsgäster. Fastighetens entré är asfalterad och har plats för flera bilar och ovan carporten är det gott om förvaring. Förvaring finns även i ett stort utrymme under huset samt på vinden. Från Mörtnäs är det enkelt att ta sig via en kort promenad, cykeltur eller med bil till det stora affärscentrum i Mölnvik. Utöver finns även flera stora shoppingcentrum i närheten samt närhet till skolor och förskola samt busshållplatsen. För pendlaren har Mörtnäs rikligt med tät trafik som gör att man tar sig in till Slussen på 25 min. Nyligen har även en pendelbåt satts i gång för pendling till Nybroviken i Stockholms city. Värmdö har även rikligt med aktiviteter för alla åldrar och närmast i Mörtnäs finns både segling och simskola för barn. Välkommen till en central men fantastiskt naturskön och fridfull plats på Värmdö.

Hästhagsuddsvägen 7, Fågelbro - Hästhagsudd, Värmdö kommun

Hästhagsuddsvägen 7

Tomt
Fågelbro - Hästhagsudd, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
10 000 000 kr
5 678 m² tomt

Välkommen till en av de sista men absolut största obebyggda tomten på Fågelbro med omnejd. Tomten bjuder på sjöglimt och omringas av en fantastiskt vacker natur där Saltsjön gör sig påmind vart man än går. Till fastigheten hör en egen båtplats vid gemensamma bryggor utmed stranden i en skyddad vik. Här finns även en fin badplats bland flera i området. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus erbjuder förmånliga priser för boende i området och har restaurang och SPA-anläggning öppet året om. Vidare promenad genom skogen når vi Strömma och två restauranger och bar, ett välbesökt restaurangliv med härligt solläge och aktivt båtliv som underhållning. Området är under detaljplanering och idag har man kommit långt med vad som ska gälla. Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 290 kvadratmeter. Största yta för komplementbyggnad är 90 kvadratmeter varav enskild maximalt får vara 60 kvadratmeter.

Flottbrovägen 6, Stora Essingen, Stockholms kommun

Flottbrovägen 6

Villa
Stora Essingen, Stockholms kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
22 500 000 kr
302 + 137 m²
14 rum
708 m² tomt

På högt och vackert läge står denna pampiga byggnad och blickar bort emot Riddarfjärden med omnejd. Byggnaden är inredd med 4 lägenheter + en lokal där samtliga har sin egen huvudentré, kök, elmätare, sovrum och vardagsrum samt helkaklat badrum. Den generösa byggnaden om totalt ca 440 kvm i fyra våningsplan är från 1906. Här bjuds på ljus och rymd från vackra fönster, tidstypiska detaljer och det är högt i tak. Vindsvåningen är uppdelad i tre rum och från balkongen är det fantastisk utsikt. På våningsplan två finns nästa lägenhet med sovrum, stort vardagsrum och balkong. På västra delen av våningsplan två finns del av nästa lägenhet med tre rum och en öppen spis. Entréplan med 2,75 meter tak kan antingen vara en större lägenhet eller delas av. Det finns en öppen spis/kamin och köket är lyxigt inrett. Källaren har även den en bostad/lokal och övrigt här finns en tvättstuga och husets bergvärmepanna. Trädgården är lummig och insynsskyddad och bjuder på gott om plats med härlig kvällssol om sommaren.

Visar alla 3