Mäklare Elisabeth Eldh

Elisabeth Eldh

Om mig

Elisabeth med sin positiva läggning och brinnande energi gör alltid sitt yttersta vid varje försäljning. Hon har en gedigen och bred erfarenhet av lyckade fastighetsförsäljningar och arbetar enligt mottot ”kunskap och trygghet ger ett högre försäljningspris”. Elisabeths karriär har ofta bestått av rekommendationer från tidigare nöjda kunder och arbetsfältet är brett, från skärgårdsförsäljningar på fastland och öar till villor och bostadsrätter i Stockholms vackra omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hästhagsuddsvägen 7, Fågelbro - Hästhagsudd, Värmdö kommun

Hästhagsuddsvägen 7

Tomt
Fågelbro - Hästhagsudd, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
10 000 000 kr
5 678 m² tomt

Välkommen till en av de sista men absolut största obebyggda tomten på Fågelbro med omnejd. Tomten bjuder på sjöglimt och omringas av en fantastiskt vacker natur där Saltsjön gör sig påmind vart man än går. Till fastigheten hör en egen båtplats vid gemensamma bryggor utmed stranden i en skyddad vik. Här finns även en fin badplats bland flera i området. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus erbjuder förmånliga priser för boende i området och har restaurang och SPA-anläggning öppet året om. Vidare promenad genom skogen når vi Strömma och två restauranger och bar, ett välbesökt restaurangliv med härligt solläge och aktivt båtliv som underhållning. Området är under detaljplanering och idag har man kommit långt med vad som ska gälla. Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 290 kvadratmeter. Största yta för komplementbyggnad är 90 kvadratmeter varav enskild maximalt får vara 60 kvadratmeter.

Vikstens backe 5, Fågelbro Säteri, Värmdö kommun

Vikstens backe 5

Villa
Fågelbro Säteri, Värmdö kommun
Wrede Fastighetsmäkleri
12 750 000 kr
205 m²
8 rum
984 m² tomt

Välkommen till Fågelbro Säteri och ett livsstilsboende invid Fågelbro Golf & Country club. Här erbjuds ett bekvämt och ljust året runt boende med flera byggnader och härliga terrasser intill skyddad natur. Hela trädgården är anlagd med både vacker stenläggning, sköna terrasser i trä och diverse smakfullt planterade växter runt om. Huvudbyggnaden om 177 kvm är i två plan med ljus och rymd från stora fönster och högt i tak. Ytterligare en liten året runt bostad finns om ca 30 kvm inredd med sovrum, badrum och kök/allrum. Intill står ett förråd om 15 kvm, även detta är isolerat och för golfbilar, bilen eller annat står ett isolerat garage om 30 kvm intill tomtgräns. Vikstens backe och detta trevliga område har en vägbom. Fågelbro Golf & Country Club erbjuder en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en fantastisk natur. Här finns även tennisbanor, paddelbanor, utomhuspool, gym och squash. Gourmérestaurangen Fågelbro Krog knyter samman gemenskapen och det ordnas middagar och fester. I Fågelbro hamn erbjuds båtplatser och det finns en fin sandstrand. Fågelbro stall har både ridhus, hinderbana och boxar för uthyrning. Närliggande hotell Fågelbro Hus erbjuder förmånliga priser för boende i området och har restaurang och SPA-anläggning öppet året om.

Visar alla 2