Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 21, Ingatorp, Eksjö kommun
  • Sön 9 jun kl 11:15
Storgatan 21, Ingatorp, Eksjö kommun, bild 2
Storgatan 21, Ingatorp, Eksjö kommun, bild 3

Storgatan 21

Villa
Ingatorp, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 375 000 kr
239 + 20 m²
8 rum
5 123 m² tomt

NOTERA: Att det är två stycken fastigheter som överlåtes. Se tomtkarta för gränsdragning! Välkommen till Storgatan 21! Det här är en fantastisk villa för den som eftersöker ett stilfullt och smakfullt boende med gott om utrymme, många rum och oslagbar rymd. Huset är byggt anno 1912 och dess välplanerade rum och stora sällskapsytor möjliggör att en större familj (eller två) med lätthet kan vistas och umgås i huset samtidigt. Förutom att huset har en inbjudan och grönskande tomt, möts du här av stora rum, många fönster, fiskbensparkett, kakelugnar och en generös takhöjd. Här har man tagit tillvara på husets potential och omvandlat denna byggnad till ett unikt boende om 8 rum och kök med en herrgårdsliknande känsla. Med arbetsvänliga kök och stora härliga sällskapsytor är huset perfekt för stora middagar med familj och vänner. På den stora altanen kan du njuta av kaffet medan solens strålar värmer, eller varför inte i den grönskande och välskötta trädgården? Detta hus är en dröm för den stora familjen då samtliga sovrum är mycket rymliga, med både plats för säng, arbetsplats och förvaring. Vardagsrummen/allrummet (ett på vardera våningsplan) är mycket rymliga med stora sociala sällskapsytor samt vackra kakelugnar. Badrummen ( 3 stycken) erbjuder dusch, wc, handfat med kommod och även där gott om utrymme för förvaring. Trädgården är mycket tilltalande och inbjudande, där träd, gräsmatta, växter samsas i symbios. Här märks det verkligen att dagens ägare lagt ner både tid, kärlek och kunskap för att få tomten till en grönskande oas. På trädgården finns även ett uthus med förråd samt större verkstads/garagehus. Uppfarten till huset rymmer ett flertal bilar, men önskar man åka kollektivt så finns busshållplats precis i närheten. Storgatan 21, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns vidsträckta naturområden för strövtåg, träning, skidåkning men även vackra fridfulla ställen för lugn och rekreation. Välkommen till ett hus utöver det vanliga!

  • Premium
Villagatan 2, Bruzaholm, Eksjö kommun

Villagatan 2

Villa
Bruzaholm, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
995 000 kr
117 + 87 m²
5 rum
1 244 m² tomt

TOPPSKICK - NYRENOVERAT - BERGVÄRME -NYA BADRUM - NYTT TAK - NYA FÖNSTER M.M I historiska Bruzaholm stoltserar detta välskötta, gedigna och nyrenoverade hus med fridfull trädgård. En gedigen tegelvilla med generösa sällskapsytor, välplanerade sovrum, arbetsvänligt och rymligt kök samt goda förvaringsutrymmen. Planlösningen är mycket genomtänkt om hela 204 kvm boyta (117 kvm boarea + 87 kvm biarea). Dessutom finns en härlig trädgårdstomt i bästa solläge med vatten direkt vid trädgårdstomt. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och nyrenoverat i lugnt samhälle! Allt i bostaden är omsorgsfullt genomtänkt. Stora generösa fönsterpartier skänker hela huset ett fantastiskt ljusinsläpp. Ett av husets många fördelar är det rymliga köket som uppmuntrar till matlagning och social samvaro, med både familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier och fin vy över innergården. Altanen är en njutning i sig själv, med stora härliga ytor för både utemöbler, planteringar, växter, grill samt markis för skugga under soliga dagar. Här får både familj, släkt och vänner plats att umgås, och att innergården är i direkt närhet med fina gräsytor gör allt lite bättre. Detta hus är optimalt för familjen då samtliga sovrum är mycket rymliga, med både plats för säng, arbetsplats och förvaring. Det största sovrummet har även en platsbyggd garderob till sitt förfogande. Badrummen är helt i toppskick och erbjuder dusch, handfat med kommod, handdukstork och även där gott om utrymme för förvaring. Naturen som omger Bruzaholm är varierande. Här erbjuds en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett flertal sjöar i närheten erbjuder både bad och fiske. De största är Solgen och Mycklaflon som båda är berömda för sitt klara vatten och rika fiskebestånd. En ytterligare positiv faktor är självklart även närheten till större städer som Eksjö med dess historiska/välbevarade stadskärna med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer. Välkommen på visning!

Ryttarspelsgatan 4A, Eksjö, Eksjö kommun

Ryttarspelsgatan 4A

Lägenhet
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
2 250 000 kr
115 m²
5 rum
5 481 kr/mån
19 565 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva en av Eksjös "bästa" bostadsrätter med omtyckt och attraktivt läge både bredvid sjö och stad! Med en kort promenad till Hunsnäsens vattenspegel har den här bostadsrätten ett av Eksjös absolut bästa lägen. Perfekt när man vill gå ner och ta ett svalkande dopp på sommaren eller dra på sig skridskorna/skidorna vintertid när is och snö lagt sin kyla över sjön. Det här är ett enastående och unikt tillfälle för en familj som söker både ett naturskönt läge vid vattnet och ett centralt läge nära kommunikationer, skolor och serviceutbud. Bostaden är i mycket gott skick (byggt år 2018), och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt en fantastisk bostad, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek, men även fin vy över närområdet. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna ytor och utgång till altanen. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 3 till antalet och mycket välplanerade. Badrummen är en fröjd för ögat och alldeles ypperligt bra planerade med både badkar, dusch, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme m.m. Till bostadsrätten finns även utomhusförråd och carport. En av de största behållningarna med huset är dock den stora altanytan. Här på de stora sällskapsytorna i bästa solläge erbjuds plats för rekreation, mysiga middagar med familj och vänner samt mycket, mycket mera. Ryttarspelsgatan 4A ligger i ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till populära sjön Hunsnäsen och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, närhet till badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan. Du har omedelbar närhet till Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen på visning av Eksjös bästa bostadsrätt!

Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun
  • Tis 4 jun kl 18:30
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Sjötunagatan 5

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
4 245 000 kr
178 m²
6 rum
1 429 m² tomt

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 650000 kr! * Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m. Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell "Spira 175" med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver. Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1429 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Hela 4 st välplanerade sovrum (möjligt 5 st). Badrummen är en fröjd för ögat och även de alldeles ypperligt bra planerade i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall. Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun
  • Tis 4 jun kl 18:00
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Sjötunagatan 1

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
4 195 000 kr
170 m²
6 rum
1 499 m² tomt

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 650000 kr! * Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m. Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell "Sol 170" med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver. Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1499 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Hela 4 st välplanerade sovrum (möjligt 5 st). Badrummen är en fröjd för ögat och även de alldeles ypperligt bra planerade i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall. Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Skönbergavägen 9, Eksjö, Eksjö kommun
  • Sön 2 jun kl 14:45
Skönbergavägen 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Skönbergavägen 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Skönbergavägen 9

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 995 000 kr
158 + 60 m²
7 rum
931 m² tomt

Välkommen till Skönbergavägen 9! I omtyckta Västra brudbadet, inte långt från Eksjö centrum och på lugn barnvänlig gata, intill rogivande grönområden erbjuds en mycket väldisponerade villa om totalt ca 216 kvadratmeter boyta (158 boarea + 60 biarea) med gott om plats för den stora familjen. Huset genomsyras av tilltalande sociala sällskapsytor men är dessutom mycket bra belägen med närhet till vackra naturområden samt stad och goda kommunikationer. Villan som innehåller 7 rum och kök erbjuder mycket genomtänkta lösningar med stora fönsterpartier, balkong i fint solläge, arbetsvänligt kök, goda förvaringsmöjligheter, garage m.m. Tomten om 931 m² som är friköpt består av fina, lättskötta grönytor för barnen att leka och ha skoj på, men möjliggör även allt från odling, planteringar, växter m.m. Huset är i gott skick (dock med äldre materialval) och för en köpare så väntar ett väldisponerat boende med fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och rymligt med genomtänkta detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över närområde och trädgården som inbjuder till spring och lek. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är mycket arbetsvänligt med fina förvarings - och arbetsytor. Sovrummen är 4 till antalet och mycket välplanerade. Dessutom finns ytterligare ett större allrum och gillestuga på nedervåningen med öppen eldstad/kamin, tvättstuga, toalett samt sovrum. Trädgården är en behållning i sig själv, välskött med fin plan mark, där träd, gräsmatta och växter samsas. Här finns fina gräsytor för "lek och spring", plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Det finns även gott om utrymme för odling av köksväxter och blommor både på friland men också i växthuset. Äppel-, päron- och plommonträd ger både skugga varma dagar och goda skördar. I trädgårdsskjulet finns plats för redskap och ved till braskasetten. Ett extra plus är att det även finns en möjlighet till bevattning av vatten från brunn strax utanför tomten. Huset är genomgående rymligt och passar för den stora familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva skolor/förskolor, grönytor, kommunikationer och närheten till Eksjös stadskärna. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Dunderbacksgatan 1, Eksjö, Eksjö kommun

Dunderbacksgatan 1

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 995 000 kr
149 + 86 m²
7 rum
1 287 m² tomt

Välkommen till Dunderbacksgatan 1! Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett gammalt vackert hus med anor tillbaka mot 1900-talets början. I den populära och äldre delen av Eksjö med gångavstånd till både skola och kommunikationer finner ni detta charmiga, väl tilltagna och fina hus (anno 1936) på lugn återvändsgata. Huset erbjuder en grönskande och mysig trädgård, en genomtänkt och social planlösning med en härlig kombination av nytt som möter gammalt och många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Boendet utmärker sig genom sina stora fönster med spröjs, rikligt ljusinsläpp, rejäl takhöjd, trätiljor på golv, eldstad, höga socklar och vackra spegeldörrar i trä. Planlösningen är genomtänkt med sovrum belägna på ovanvåningen och på bottenvåningen dominerar de sociala ytorna med kök, matrum, vardagsrum som lämpar sig perfekt för bjudningar, vänner och social samvaro med familjen. Kan det bli så mycket bättre? Ja- för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar och växter finns en större grönskande trädgård som ger gott om utrymme även för en trädgårdsmästares behag. Vidare erbjuder huset en större källarvåning där ytterligare bostadsyta kan erbjudas för den kreativa köparen, gillestuga, tvättstuga, matkällare, goda förvaringsmöjligheter m.m. De tidigare ägarna har både njutit samt förvaltat och vårdat fastigheten/huset med kärlek under många år. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser möjligheterna och en framtida vision med denna vackra byggnad. Dunderbacksgatan 1 är ett riktigt guldkorn i Eksjö och det ligger även på en attraktiv adress på Norr med lugnt omtyckt läge med endast några minuters gångväg till både skolor, affärer. Varmt välkomna på visning!

Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun
  • Tis 4 jun kl 17:00
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Piongatan 9

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Pris saknas
374 m²
7 rum
1 145 m² tomt

UNIKT HUS - TOPPSKICK - MODERN PLANLÖSNING - BARNVÄNLIGT OMRÅDE - DUBBELGARAGE Inte långt ifrån Kvarnarpssjöns glittrande vattenspegel och på lugn barnvänlig gata, intill rogivande grönområden erbjuds en "unik" och mycket stor, gedigen men även mycket väldisponerad villa om totalt 374 kvadratmeter boyta med gott om plats för den stora familjen. Det är en njutning i sig själv att gå runt i denna "kvalitets" villa som genomsyras av påkostade materialval och stora sociala sällskapsytor och som dessutom är mycket bra belägen i familjevänligt område med direkt närhet till förskola och kommunikationer. Bostaden som innehåller 7 rum och kök erbjuder mycket genomtänkta lösningar med stilfulla inredningsdetaljer, rejäl takhöjd, stora fönsterpartier, badrum med spakänsla, arbetsvänligt kök med moderna vitvaror, goda förvaringsmöjligheter, stort garage med billyft m.m. Tomten om 1 145 m² som är friköpt består av släta, fina, lättskötta grönytor för barnen att leka och ha skoj på, men möjliggör även allt från odling, planteringar, växter m.m. Att huset även har två större altaner i fint solläge. Huset är i toppskick (byggnadsår 2012) och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med härligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Vardagsrummet stoltserar med sina sociala sällskapsytor och via det smakfulla burspråket så har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek med gung- och klätterställning. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 4 (möjligt 5 st) till antalet och mycket rymliga och välplanerade. Badrummen är en fröjd för ögat och det största erbjuder "spakänsla". Här finns även gott om utrymme för förvaring samt arbetsrum/kontor (möjligt sovrum). Till huset finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt ett rejält och unikt garage. En stor behållning med huset är dock de rymliga altanerna och välskötta trädgården. Här på de stora sällskapsytorna erbjuds plats rekreation, mysiga middagar med familj och vänner under kvällshimmeln samt mycket, mycket mera. Vinden är även förberedd för att inredas med kabeldragning och ger minst 40 kvadrat extra ifall så önskas. I bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket på insidan och detta hus erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller mycket hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är genomgående rymligt och passar för den stora familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva skolor, grönytor, kommunikationer och med närheten till goda, trevliga grannar/medmänniskor. Välkommen till ett boende utöver det vanliga - en villa som måste upplevas på plats! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida! Länk: https://www.youtube.com/watch?v=0Jqx6vyBRGA OBS: Notera att detta hus är s.k "Varudeklarerat" och besiktat av Anticimex anlitat försäkringsbolag för er trygghet. KONTAKTA ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

  • Premium
Mellby 5, Eksjö, Eksjö kommun

Mellby 5

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 150 000 kr
138 m²
5 rum
1 581 m² tomt

Välkommen till Mellby 5, beläget ca 15 minuters bilresa från Eksjö. Här har ni ett mysigt hus i idylliska och lugna omgivningar, en bostad som erbjuder en trevlig planlösning, äldre fina ytskikt, speglade trädörrar, vackra eldstäder samt modernare badrum. Bostaden tillhandahåller en praktiskt och omtyckt planlösning där sociala sällskapsytor och kök finnes på entréplan och privata såsom sovrum på ovanvåning. Köket är både arbetsvänligt och har goda förvaringsmöjligheter men är även utrustat med charmig/elegant vedspis samt modernare vitvaror. Till huset hör en stor och rogivande natur- och trädgårdstomt om 1581 kvm med möjlighet till både planteringar, växter, odlingar samt lek och spring för de mindre barnen. I närheten finns sjöar som erbjuder både bra fiskevatten, fina badplatser och orörd natur. Mellby badplats är ca 10min gång! Närmaste större stad är Eksjö och den når man resandes med bil på ca 15 min. Välkommen till en historiskt hus i lantlig idyll, välkommen på visning!

Nifsarp 1, Eksjö, Eksjö kommun

Nifsarp 1

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 750 000 kr
1 328 m² tomt

BYGG DITT DRÖMHUS - LIVSKVALITET - STRANDTOMT - SJÖUTSIKT - NATURNÄRA - BRYGGOR - BAD - STORA MÖJLIGHETER - KOMMUNALT V/A! Nu har du möjlighet att skapa ditt drömhus vid Talluddasjön – din perfekta tillflyktsort för livskvalitet och avkoppling! Denna tilltalande strandtomt, omfamnad av naturen och omgiven av en hänförande sjöutsikt, erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Med möjlighet till brygga för båt/bad som sträcker sig ut i det glittrande vattnet och möjligheten till dagliga dopp och båtutflykter, kommer du att omfamnas av en känsla av lugn och harmoni. Här, på denna naturnära plats, finns oändliga möjligheter att skapa det perfekta hemmet. Med kommunalt vatten och avlopp framdraget (anslutningsavgifter betalas av köpare) är alla bekvämligheter tillgängliga för dig att skapa din egen oas vid vattnet. Tänk dig att vakna upp till disen över sjön och känna den friska morgonluften fylla ditt hus. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm . Fastigheten är en äkta sjötomt och har en tomtarea om totalt 1328 m². Tomten är även levande med allt från träd, buskar, planteringar samt en större gräsmatta som inbjuder till lek och bus. På fastigheten finner vi även ett äldre lusthus samt nedgånget/rivningsklart fritidshus. Oavsett om du drömmer om att bygga ett modernt hus med panoramafönster som fångar den vidsträckta utsikten över sjön, eller en traditionell villa med generösa utrymmen för familj och vänner, så är möjligheterna här oändliga. Detta är en plats att längta till! Runt Talluddsjön är naturen en härlig variation av skog, åkermark och öppna ängar. Det är en mycket vacker natur med härliga promenadstråk där det finns möjlighet till bär och svampplockning samt många sevärdheter som är värt att ta sig tiden att besöka. Här njuter man av det ogenerade och perfekta läget med skogens inramning i bakgrunden. Rekreation, bad och båtturer blir ett naturligt inslag i vardagen, på vinterhalvåret kan man ibland åka skidor och skridskor på sjön. Detta är det perfekta läget för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter. Ta chansen att förverkliga din dröm! Livskvalitet väntar på dig vid Talluddasjön – välkommen på visning! Notera: Detaljplan finns att tillgå under fliken "Dokument".

Västra Storgatan 58, Mariannelund, Eksjö kommun

Västra Storgatan 58

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
495 000 kr
112 + 81 m²
5 rum
1 108 m² tomt

Innanför spireahäcken döljer sig den tidtypiska villan anno 1951. Stentrappen och plattgången leder oss upp till bostaden. Bostaden är varm och välkomnande. På entréplanet finns hall, härligt kök med originalköksinredning bevarad från 50-talet, vardagsrum, matrum samt badrum. Ovanvåningen med sina två sovrum, möblerbar hall och toalett - en plats för vila och sömn. Källarplanet, det praktiska utrymmet med förråd, tvättavdelning och pannrum. Alla stilar passar utmärkt för ett hem som detta och du sätter din prägel just som du önskar. Trädgården delvis insynsskyddad som bjuder på flera intima platser. Altan under tak på baksidan samt balkongen på framsidan. Varmt välkomna till ett boende för både vår, sommar, höst och vinter. Välkommen till ett hem att trivas i!

Eksjövägen 17, Bruzaholm, Eksjö kommun

Eksjövägen 17

Villa
Bruzaholm, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
850 000 kr
145 + 90 m²
7 rum
1 767 m² tomt

Välkommen till Eksjövägen 17! Denna gedigna villa är en pärla för den som söker ett elegant och välskött hem med generöst utrymme och en känsla av rymd. Byggd under funkisepokens glansdagar, bjuder huset in med välplanerade rum, stora fönster och imponerande takhöjd. Med ett rymligt och toppmodernt kök och generösa sällskapsytor är detta hemmet perfekt för stora middagar och trevliga stunder med familj och vänner. På den rymliga altanen kan du njuta av kaffet medan solens strålar värmer eller varför inte i den större och välskötta trädgården? Ett av husets många höjdpunkter är det nyrenoverade och inbjudande köket som inbjuder till matlagning och social samvaro. Köket är noggrant designat med högkvalitativa vitvaror och materialval. Här märker man verkligen att dagens ägare har lagt ner tid och kärlek för att skapa en perfekt balans mellan form, ljus, färg och materialval. Vardagsrummet är spatiöst med sociala sällskapsytor, fiskbensparkett på golv och har en elegant eldstad centralt placerad mitt i rummet. För familjen är detta drömhemmet med sina rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för sängar, arbetsytor och förvaring. Badrummet på ovanvåningen är omsorgsfullt utformat med badkar, wc och handfat. Gäst wc finns på entréplan. Källarvåningen har flera rum med stor potential samt en praktisk tvättstuga. Under sommarmånaderna expanderas de sociala ytorna ytterligare med den stora trädgården som bjuder på sol från morgon till kväll. Trädgården är välskött med en harmonisk blandning av träd, grönska och växter. I ena hörnet av trädgården finns en komplementbyggnad/kallförråd. Uppfarten till huset rymmer flera bilar men det finns även ett garage att tillgå. Omgivningarna runt Bruzaholm erbjuder en mångfald av natur. Här finns en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett antal sjöar i närheten inbjuder till både bad och fiske. De största, Solgen och Mycklaflon, är kända för sitt klara vatten och rika fiske. En annan fördel är närheten till större städer som Eksjö, med sin historiska och välbevarade stadskärna med små, pittoreska gränder, butiker och mysiga caféer. Välkommen till denna rymliga pärla på Eksjövägen 17 - ett hem där trivsel är garanterad!

Ljunggatan 7, Mariannelund, Eksjö kommun
Ljunggatan 7, Mariannelund, Eksjö kommun, bild 2
Ljunggatan 7, Mariannelund, Eksjö kommun, bild 3

Ljunggatan 7

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 495 000 kr
233 + 143 m²
8 rum
1 091 m² tomt

TILLFÄLLE: Stora möjligheter till goda hyresintäkter av uthyrning av ovanvåning. Se planritning! Välkommen till Ljunggatan 7! Det här är en fantastisk villa för den som eftersöker ett stilfullt, modernt och smakfullt boende med gott om utrymme, många rum och oslagbar rymd. Huset är byggt under funkisperiodens glansdagar och dess välplanerade rum och stora sällskapsytor möjliggör att en större familj (eller två) med lätthet kan vistas och umgås i huset samtidigt. Allt i bostaden är omsorgsfullt genomtänkt, men ägarna har även under åren förbättrat huset med stora kostsamma renoveringar där både kök, nya fönsterpartier, ytskikt, altan, spa bad, dränering, uppfart/stenläggning för bil m.m har utförts. Stora generösa fönsterpartier skänker hela huset ett fantastiskt ljusinsläpp, och den öppna planlösningen med vardagsrum, matsal och kök i ett stort sällskapsutrymme bidrar ytterligare till den ljusa, luftiga känslan. De öppningsbara och skjutbara fönsterpartierna från matsalsdelen vetter dessutom mot altanen i söderläge där både utemöbler, spa bad, planteringar och växter inrymmes med enkelhet. Ett av husets många fördelar är det inbjudande köket som uppmuntrar till matlagning och social samvaro, med både familj och vänner. Köket är mycket påkostat med vitvaror och materialval av god kvalitet. En fin och genomtänkt detalj är sittytan direkt under fönsterpartiet i hörnet av köket. Här märker man verkligen att dagens ägare brytt sig om sitt hus och lagt ner både tid och kärlek för att få formgivning, ljussättning, kulörer och materialval att bli helt perfekt! Altanen och spa badet är en njutning i sig själv, men att få komma hem från en lång arbetsdag och veta att huset kan erbjuda detta, är både lugnande och rogivande för själen. Detta hus är en dröm för den stora familjen då samtliga sovrum är mycket rymliga, med både plats för säng, arbetsplats och förvaring. De större sovrummen har även inbyggda garderober i original eller "walk in closet" till sitt förfogande. Badrummen erbjuder dusch, badkar(på entréplan), handfat med kommod, handdukstork och även där gott om utrymme för förvaring. Källarvåningen har ett flertal rum med gott om potential samt tvättstuga och pannrum. Trädgården är delvis insynsskyddad, där träd, gräsmatta, växter samsas i symbios. Den nybyggda stenlagda uppfarten rymmer två bilar, men möjlighet finns även att parkera fler bilar i fastighetens garage. På tomten finns även två fristående redskapsbodar. Skulle inte detta räcka finns även en allmänning strax bakom tomtgräns som vid enstaka tillfällen kan stå till förfogande om lite extra utrymme skulle behövas nyttjas. Ljunggatan, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns vidsträckta naturområden för strövtåg, träning, men även vackra fridfulla ställen som Kärleksstigen och i Herrgårdsparken. Välkommen till ett hus utöver det vanliga!

  • Premium
Mariannegatan 2, Mariannelund, Eksjö kommun

Mariannegatan 2

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 195 000 kr
114 + 5 m²
5 rum
1 716 m² tomt

Välkomna till denna fantastiskt fina "Hem, ljuva hem"- bostad som erbjuder allt som man kan önska sig och mer därtill! Nu ges chansen att uppfylla din dröm om att få bo i ett gammalt vackert hus med anor tillbaka mot sekelskiftets början. Med känsla för stil, kvalité och inredningsdetaljer har nuvarande ägare förvandlat detta hus till ett riktigt "hem" med värme, trivsel och gränslös charm. De nuvarande ägarna har under åren gjort stora kostsamma renoveringar för att få huset perfekt. Allt är gjort med varsam hand och man kan se hur ytskikt och materialval är väl genomtänkta och utmärkt planerade in i minsta detalj. Tillsammans med deras förmåga att blanda inredning mellan gammalt och nytt gör huset till en fröjd för ögat. Huset lämpar sig utmärkt för den som har höga krav och brinner för äldre detaljer så som vackra kakelugnar, höga golvsocklar, spegeldörrar etc. Har ni även önskemål om såväl modern standard, arbetsvänligt kök, badrum i toppskick, inbjudande sällskapsytor, vackra ytskikt och rogivande närområde och mycket, mycket mer så är detta huset för Er. Orden räcker inte till för att beskriva detta omhändertagna och kärleksfulla hus, utan detta måste upplevas på plats. Kan det bli så mycket bättre? Ja- för den som har gröna fingrar och älskar blommor, planteringar och växter finns även en njutbar och välskött trädgårdstomt att tillgå. På fastigheten finns även en större komplementbyggnad som ger plats för både garage, verkstadsdel, förråd och gästrum. Nedanför bostadshuset flyter Brusaån med sitt klara vatten och gränsar mot fastigheten. Här ges möjlighet till både bevattningsvatten till trädgård och fina fiskemöjligheter för en ny ägare samt även rogivande stunder med bok i hand nere vid strandlinjen:) KURIOSA Herrgårdsparken i Mariannelund I närheten av denna fastighet och 5 minuters promenad från torget i Mariannelund ligger Herrgårdsparken. Med den vackra Tempelbron är parken som gjord för en romantisk utflykt eller bröllopsfotografering. Inte så konstigt kanske, eftersom den bokstavligt talat är sprungen ur just förälskelsen. Det var generallöjtnant Gustav Adolf von Siegroth som på 1700-talet lät anlägga parken i sin hustrus Mariana Makeleers ära. Generallöjtnanten köpte år 1755 gården Strömstorp i Hässeltorp, där han uppförde två nya flygelbyggnader och även planerade för en pampig herrgård. Den pampiga huvudbyggnaden kom dock aldrig längre än till ritbordet. Hela gården och den lustgårdsliknande parken med alléer, dammar och vattendrag döpte han till Marianalund. Ett namn som hela orten så småningom fick ärva, sedan 1913 omskrivet till det vackert klingande Mariannelund. Brusaån med sitt klara vatten som rinner genom Herrgårdsparken erbjuder även ett av Sveriges bästa öringvatten. Den del av Brusaån, som rinner förbi både förskola, restaurang och karamellkokeri erbjuder osedvanligt fina uppväxtområden och ståndsplatser för öringen. Sträckan är dessutom klassad som Natura 2000-område. Här gäller endast en fisk (minst 30 cm) per fiskekort och för att skydda eventuella småfiskar på kroken sker allt fiske hullinglöst. I närheten finns även vida skogspartier med vackra promenadstigar, svamp och bär samt fina badplatser. Kan Mariannegatan 2 kan vara Mariannelunds finaste hus? - Ja, kom och se själv. Ni är alla välkomna på visning!

Stuverydsvägen 4, Bruzaholm, Eksjö kommun

Stuverydsvägen 4

Villa
Bruzaholm, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
595 000 kr
117 + 76 m²
5 rum
1 354 m² tomt

Stuverydsvägen 4! Välkommen till en trivsam familjevilla med naturnära läge i Bruzaholm. En gedigen tegelvilla som genomsyras av goda sällskapsytor, välplanerade sovrum samt en trädgård i bästa solläge. Mycket genomtänkt planlösning i två plan om hela 193 bruksyta (117 kvm boa + 76 kvm bia). Huset har ett större socialt vardagsrum, rymligt och arbetsvänligt kök, fyra sovrum, kaklat badrum samt både tvättstuga, garage, hobbyrum samt goda förvaringsutrymmen. Under sommartid utökas sällskapsytorna ytterligare med den rymliga altanen som erbjuder sol från dag till sen kväll. Tillhörande fastigheten finns även en rogivande tomt med både planteringar, träd, gräsmatta samt liten vattendamm. Det attraktiva läget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende eller fritidshus. Stuverydsvägen 4, där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad. Naturen som omger Bruzaholm är varierande. Här erbjuds en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett flertal sjöar i närheten erbjuder både bad och fiske. De största är Solgen och Mycklaflon som båda är berömda för sitt klara vatten och rika fiskebestånd. En ytterligare positiv faktor är självklart även närheten till större städer som Eksjö med dess historiska/välbevarade stadskärna med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer. Välkommen till ditt nya hem på Stuverydsvägen 4!

Husargatan 10B, Eksjö, Eksjö kommun
Husargatan 10B, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Husargatan 10B, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Husargatan 10B

Lägenhet
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
600 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
4 503 kr/mån
11 538 kr/m²

Jag har härmed nöjet att välkomna er till denna mycket trevliga och tilltalande lägenhet fördelad på 2 rum och kök om 52 välplanerade och generösa kvadratmetrar. Här - i omtyckt del av Eksjö, på attraktiv adress ett stenkast från Eksjö Garnison ligger denna smakfulla och välplanerade lägenhet med rofyllt och lugnt läge. Planlösningen är synnerligen tilltalande med utrymmen för vardag och fest. Välplanerat vardagsrum med utgång till rymlig balkong i söderläge med utsikt över närområde, arbetsvänligt kök och ett väl tilltaget sovrum. Vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp och dess storlek gör att flera möbleringsalternativ står till buds. Precis som samtliga utrymmen i detta smakfulla boende är även sovrummet generöst till storleken och inrymmer förutom dubbelsäng gott om utrymme för övrigt möblemang. Till lägenheten hör också ett generöst badrum med både dusch, badkar, handfat, wc samt goda förvaringsmöjligheter. Den möblerbara hallen ger gott om utrymme för förvaring samt hallmöbel. Till bostaden finns även nyttjanderätten till två stycken praktiska förråd. Hela bostaden är väl omhändertagen med välhållna ytskikt som skapar en god grund att med lätta medel vidare förvalta bostaden utifrån eget tycke och smak. Bostadsrättsföreningens hus uppfördes år 1944 på fastigheten Husaren 16 i Eksjö. På fastigheten finns 5 st bostadshus med 10 uppgångar med adresserna: Husaren 10 A-J. Föreningen kan beskrivas som välskött och engagerad, och med välunderhållna fastigheter som borgar för ett tryggt framtida boende. På promenadavstånd finns såväl Eksjö stadskärna med ett härligt utbud av restauranger och caféer. Du som uppskattar lummiga rekreationsområden kommer att älska närheten till ett stort antal grönområden och strövområden - exempelvis så ligger Rolandsdamm och Hunsnäsens glittrande vattenspegel inte långt bort. Välkommen hem!

  • Premium
Husargatan 10C, Eksjö, Eksjö kommun

Husargatan 10C

Lägenhet
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
650 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
4 441 kr/mån
12 500 kr/m²

Husargatan 10C! Välkomna till denna mycket tilltalande tvåa om 52 väldisponerade kvadratmetrar belägen på omtyckt adress i välskött förening. Här erbjuds en smakfullt renoverad lägenhet med genomgående fina golv, utmärkta förvaringslösningar, arbetsvänligt kök, nyrenoverat och högklassigt badrum, välplanerat sovrum, balkong i bästa väderstreck och ett suveränt läge i Eksjö. Vardagsrummet med dess stora fönsterpartier med utsikten över trädgård och närområde är i det naturliga blickfånget. Här inryms soffa och mediamöbel men även matplats vid behov. Alla ytor förmedlar rymd och ljus. Väggarna är sobert målade ljusa nyanser som går väl ihop med det vackra trägolvet. Köket är arbetsvänligt med goda förvaring- och arbetsytor samt vitvaror av god kvalitet. Badrummet är en njutning i sig själv, helt nyrenoverat med påkostad inredning. Lägenheten har dessutom en välkomnande hall samt balkong i fint solläge. Till bostaden finns även nyttjanderätten till två stycken praktiska förråd. Hela bostaden är väl omhändertagen med välhållna ytskikt som skapar en god grund att med lätta medel vidare förvalta bostaden utifrån eget tycke och smak. Bostadsrättsföreningens hus uppfördes år 1944 på fastigheten Husaren 16 i Eksjö. På fastigheten finns 5 st bostadshus med 10 uppgångar med adresserna: Husaren 10 A-J. Föreningen kan beskrivas som välskött och engagerad, och med välunderhållna fastigheter som borgar för ett tryggt framtida boende. På promenadavstånd finns såväl Eksjö stadskärna med ett härligt utbud av restauranger och caféer. Du som uppskattar lummiga rekreationsområden kommer att älska närheten till ett stort antal grönområden och strövområden - exempelvis så ligger Rolandsdamm och Hunsnäsens glittrande vattenspegel inte långt bort. Välkommen hem!

  • Plus
Källängsvägen 10, Eksjö, Eksjö kommun

Källängsvägen 10

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 850 000 kr
160 + 40 m²
5 rum
1 284 m² tomt

Välkommen till Källängsvägen 10! På attraktiv adress med gångavstånd till både centrum, naturen, bad, förskola och goda kommunikationer finner ni en mycket välskött och trivsam villa . Huset är i flera hänseenden i gott skick, och för en köpare så väntar ett väldisponerat boende i tre plan om 200 kvm boyta (160 boarea + 40 biarea) med rikligt ljusinsläpp och tilltalande sällskapsytor. Här njuter ni av ett hus som erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över närområdet samt trädgårdstomten med sina välskötta gräsytor. Planlösningen är flexibel och erbjuder idag ett rymligt kök i gott skick med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i hög kvalitet, flertalet rogivande sovrum, vardagsrum/allrum med stora sällskapsytor samt även modernt badrum med materialval och ytskikt i ljus design. Ytterligare positiva faktorer är källarvåningen med hobbyrum samt goda förvaringsutrymmen. Källängsvägen, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. Välkommen på visning!

  • Plus
Kraftgatan 7, Mariannelund, Eksjö kommun

Kraftgatan 7

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
695 000 kr
115 + 80 m²
7 rum
881 m² tomt

Välkommen till Kraftgatan 7! På lugn återvändsgata finns nu möjligheten att förvärva en gedigen och rymlig villa med stora härliga sällskapsytor, och där även en köpare får chansen att påverka både planlösning, inredning samt materialval efter eget önskemål. I Mariannelund en omtyckt och populär ort i Eksjö kommun med gångavstånd till förskola och goda kommunikationer finner ni detta rymliga och familjevänliga hus. Fastigheten erbjuder även hela 881 kvm trädgårdstomt med plana fina ytor för spring och lek, planteringar, ståtliga träd, växter m.m. Huset är genomtänkt, har en social planlösning med många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Huset erbjuder idag på entréplan kök, 3 st sovrum, vardagsrum, matrum och badrum. Vardagsrummet har en rustik känsla med breda trätiljor på golv/tak samt elegant eldstad i en hörnet. Källarvåning erbjuder flera utrymmen för olika ändamål såsom gästrum, kontor, hobbyrum, tvättstuga, dusch och toalett. Alla ytskikt är i god kondition för sin ålder, och man förundras över att de tidigare ägarna vårdat sitt hus på ett föredömligt sätt under åren. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser potentialen och en framtida vision med att få bo och leva i detta hus. Tillhörande fastigheten finns även ett rymligt garage samt en välskött tomt med både planteringar, träd, växter samt fin gräsmatta. Det naturnäraläget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende. Kraftgatan 7 där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och natur men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Storgatan 37, Hjältevad, Eksjö kommun

Storgatan 37

Villa
Hjältevad, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 100 000 kr
243 + 32 m²
1 253 m² tomt

I omtyckta Hjältevad finns nu möjligheten att förvärva ett mindre hyreshus med 3 st stycken välplanerade lägenheter. Fastigheten har även bergvärme installerat och en central attraktiv adress med direkt närhet till båda mataffär, dagis samt goda kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade med tilltalande planlösning, badrum, rejäla kök samt balkong/uteplats. (balkong på ovanvåning och uteplats på bottenvåning). Lägenheterna på ovanvåningen är 57 kvm respektive 73 kvm och innefattar 2 rok vardera. Bostaden på bottenvåningen är 111 kvm och innefattar 4 rok. Bostadshuset erbjuder även tvättstuga, förrådsutrymmen samt större pannrum. Idag är samtliga lägenheter uthyrda till intäkter om 210000 kr/år. I Hjältevad så bor du med direkt närhet till både vacker natur, trevliga grannar/medmänniskor, närhet till kommunikationer samt omtyckta och bra förskolor för barnfamiljen. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 20