Mäklare Erik Wärme

Erik Wärme

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 16B, Mariannelund, Eksjö kommun

Järnvägsgatan 16B

Lägenhet
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
39 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3
5 578 kr/mån
443 kr/m²

TILLFÄLLE - UNIK CHANS - BALKONG - NYRENOVERAD - ENDAST 39000 KR! Jag har härmed nöjet att välkomna er till denna trevliga och tilltalande lägenhet fördelad på 3 rum och kök om 88 välplanerade och generösa kvadratmetrar. Här - i omtyckt del av Mariannelund, på omtyckt adress ett stenkast från fina grönområden ligger denna välplanerade och nyrenoverade lägenhet med ett rofyllt och högt läge. Planlösningen är synnerligen tilltalande med utrymmen för vardag och fest. Representativt vardagsrum med utgång till balkong med tilltalande utsikt, nytt kök och väl tilltagna sovrum. Vardagsrummet storlek gör att flera möbleringsalternativ står till buds. Precis som samtliga utrymmen i detta smakfulla boende är även sovrummen generösa till storleken och inrymmer förutom dubbelsäng gott om utrymme för övrigt möblemang. Till lägenheten hör också ett badrum med badkar samt även en toalett/gäst wc. Den möblerbara hallen ger gott om utrymme för förvaring samt hallmöbel. Till bostaden finns även nyttjanderätten till ett källarförråd. Hela bostaden är väl omhändertagen med välhållna ytskikt som skapar en god grund att med lätta medel vidare förvalta bostaden utifrån eget tycke och smak. Bostadsrättsföreningens hus uppfördes år 1951 på fastigheten Loket 2 och 3 i Mariannelund. På fastigheten finns 3 st bostadshus med 12 uppgångar med adresserna: Tutögatan 1 A-B, 3 A-C,Järnvägsgatan 16 A-C och Häradsgatan 4 A-C. Varmt välkommen på visning!

Lilla Hester 1, Bruzaholm, Ydre kommun

Lilla Hester 1

Gård/Skog
Bruzaholm, Ydre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
4 875 000 kr
22 ha tomt

OBS: Notera att vattenarealen ej är arealredovisad men uppskattas till ca 60000 kvm (6 ha). Total areal av fastigheten vid korrekt uppmätning torde då vara ca 28 ha! Drömmer du om ett liv på landet med möjlighet till mindre djurhållning eller har du kanske planer på självhushållning då har du hittat rätt ställe. Här erbjuds en lantlig idyll med boningshus, ladugård, ytterligare komplementbyggnader, odlings/betesmarker, skogsmark samt eget vatten med fiskerätt. På gränsen till småländska höglandet cirka 25 minuter från Eksjö och 15 minuter från Hult finner du gården Lilla Hester 1. Här erbjuds fantastiska möjligheter till riktigt rofyllt boende i en lantlig miljö. Gården är vackert belägen på en höjd med utsikt över närområdet och de egna ägorna. På den 220000 m² (22 ha) stora fastigheten vilar ett gediget boningshus med en boarea om hela 165 kvm och källare som ger rejält med livsrum. Här finns även flera komplementbyggnader samt en ladugård/stall fullt inredd med 5 st boxar och goda förvarings/lagerytor. Dessutom finns möjlighet till mindre lösdrift. På sidorna av både hus- och ladugården övergår tomten till åkermark/betesmark som för den intresserade öppnar möjligheter till djurhållning som hästar, getter eller får. Till boningshuset finns även tillbyggnad som är under konstruktion för gäster/uthyrning. Källarvåningen innehåller garage, verkstad, pannrum samt matkällare och div. förrådsutrymmen. Gårdsplanen är både vacker och inbjudande med större träd som stoltserar med sin längd och svalkande skugga. Den här gården känns verkligen som en oslipad diamant och hamnar den i rätt persons händer kan man verkligen skapa sig ett paradis med fina förutsättningar för självhushållning och friluftsliv. På de egna markerna får naturligtvis småviltjakt bedrivas men fastigheten har även del i jakträtten i ett älgvårdsområde på totalt ca 2700 ha. Ladugården är uppförd 1953 och är i gott skick har en golvyta om ca 480 kvm. Boxplatser för 5 hästar, men möjlighet finns att utöka med ytterligare 1-2 boxar. Ladugårdens högra del fungerar idag som maskinhall men passar även utmärkt att använda till lösdrift. En stor loge samt flera goda förrådsutrymmen finns dessutom att tillgå. Kanske är det här, i denna idylliska miljö, som du finner din plats på jorden. Köparen till denna gård är troligen någon som känner lust att förvalta och förädla denna fastighet på allra bästa sätt . Någon som njuter av det goda i livet och som vill göra det i en fantastisk omgivning tillsammans med nära och kära. Med sina generösa ytor och det lantliga läget passar huset perfekt för barnfamiljen eller om du bara vill ha gott om utrymme. Landskapet runt Lilla Hester är fantastiskt med nära till mycket. Bad och jakt/fiske i eget vatten/mark och för dig som gillar skogspromenader finns det gott om skog med fina bär- och svampmarker. Varmt välkomna på visning!

Stares väg 38, Eksjö, Eksjö kommun
  • Tor 28 sep kl 17:15
Stares väg 38, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Stares väg 38, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Stares väg 38

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
2 975 000 kr
121 m²
4 rum
847 m² tomt

Välkommen till Stares väg 38, ett genomgående påkostat och välplanerat hem där man varit varsam om varje detalj! Huset är i mycket gott skick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek. Vardagsrummet stoltserar även med sina sociala sällskapsytor samt närheten till den omtyckta trädäckade altanen/uteplatsen i bästa solläge. Köket är mycket arbetsvänligt, centralt placerat i huset med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 3 (möjligt 4 st) till antalet, mycket välplanerade med plats för både säng, arbetsplats och förvaring. Badrummen är en fröjd för ögat och alldeles ypperligt bra planerade, moderna samt i absoluta toppskick! Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare samt förråd och dubbelgarage. En av de största behållningarna med huset är dock den insynsskyddade (på sommaren) tomten i söderläge. Här erbjuds plats för rekreation, mysiga middagar med familj och vänner samt mycket, mycket mera utan vakande ögon från förbigående eller grannar. Huset värms även tryggt upp med fjärrvärme. Stares väg, där denna villa ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. Välkommen till ditt nya drömboende! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Piongatan 9, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Piongatan 9

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
5 900 000 kr
374 m²
7 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till Piongatan 9! Inte långt ifrån Kvarnarpssjöns glittrande vattenspegel och på lugn barnvänlig gata, intill rogivande grönområden erbjuds en "unik" och mycket stor, gedigen men även mycket väldisponerad villa om totalt 374 kvadratmeter boyta med gott om plats för den stora familjen. Det är en njutning i sig själv att gå runt i denna "kvalitets" villa som genomsyras av påkostade materialval och stora sociala sällskapsytor och som dessutom är mycket bra belägen i familjevänligt område med direkt närhet till förskola och kommunikationer. Bostaden som innehåller 7 rum och kök erbjuder mycket genomtänkta lösningar med stilfulla inredningsdetaljer, rejäl takhöjd, stora fönsterpartier, badrum med spakänsla, arbetsvänligt kök med moderna vitvaror, goda förvaringsmöjligheter, stort garage med billyft m.m. Tomten om 1 145 m² som är friköpt består av släta, fina, lättskötta grönytor för barnen att leka och ha skoj på, men möjliggör även allt från odling, planteringar, växter m.m. Att huset även har två större altaner i fint solläge samt utomhuspool gör allt lite bättre. Huset är i toppskick (byggnadsår 2012) och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med härligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Vardagsrummet stoltserar med sina sociala sällskapsytor och via det smakfulla burspråket så har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek med gung- och klätterställning. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 4 (möjligt 5 st) till antalet och mycket rymliga och välplanerade. Badrummen är en fröjd för ögat och det största erbjuder "spakänsla". Här finns även gott om utrymme för förvaring samt arbetsrum/kontor (möjligt sovrum). Till huset finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt ett rejält och unikt garage. En stor behållning med huset är dock de rymliga altanerna och välskötta trädgården. Här på de stora sällskapsytorna erbjuds plats rekreation, mysiga middagar med familj och vänner under kvällshimmeln samt mycket, mycket mera. Vinden är även förberedd för att inredas med kabeldragning och ger minst 40 kvadrat extra ifall så önskas. I bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket på insidan och detta hus erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller mycket hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är genomgående rymligt och passar för den stora familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva skolor, grönytor, kommunikationer och med närheten till goda, trevliga grannar/medmänniskor. Välkommen till ett boende utöver det vanliga - en villa som måste upplevas på plats! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida! Länk: https://www.youtube.com/watch?v=0Jqx6vyBRGA OBS: Notera att detta hus är s.k "Varudeklarerat" och besiktat av Anticimex anlitat försäkringsbolag för er trygghet.

  • Premium
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Sjötunagatan 5, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Sjötunagatan 5

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
3 995 000 kr
178 m²
6 rum
1 429 m² tomt

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 450000 kr! * Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m. Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell "Spira 175" med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver. Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1429 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Möjlighet till hela 4-5 st välplanerade sovrum. Badrummet är en fröjd för ögat och även det alldeles ypperligt bra planerat i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall. En av de största behållningarna med huset är dock möjligheten att få inreda ovanvåning efter eget smak och tycke. Här finns ett flertal olika alternativ på planlösning som kan passa för dig som köpare. Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun, bild 2
Sjötunagatan 1, Eksjö, Eksjö kommun, bild 3

Sjötunagatan 1

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
3 995 000 kr
170 m²
6 rum
1 499 m² tomt

TILLFÄLLE! Helt nytt och nyckelfärdigt hus från Hjältevadshus med extra tillval/materialval om ca 450000 kr! * Grafitgrå Kalkstensfönsterbänk * Fönsterspotlights * Klinker i Hall * Pluskök * Plusklädvård * Tvättmaskin och Torktumlare * Plusbadrum * Isolerad övervåning och takkupa fram * Solceller 10 paneler * Spröjsade fönster * Entréplan med skärmtak * Yale Doorman framsida och groventré * Förlängning av vägg mellan hall och vardagsrum * Vitlaserad trappa * Spegeldörrar invändigt * Helintegrerad diskmaskin * Induktionshäll * Dyrare val av kakel och klinker m.m. Välkommen till Eksjö och den nybildade stadsdelen Trädgårdsstaden som nu är under uppväxt strax utanför stadskärnan. Här kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram och är din dröm idag att få flytta in i ett Hjältevadshus av husmodell "Sol 170" med bästa tänkbara läge så finns nu äntligen chansen och möjligheten att förverkliga era förhoppningar om ett fantastiskt boende åt familjen för åtskilliga år framöver. Huset är nyckelfärdigt, precis färdigställt och i absolut toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni fin vy över trädgårdstomten om hela 1499 kvm. Vardagsrummet stoltserar med sina öppna och sociala sällskapsytor. Köket är av Svensk-design (Ballingslöv) och mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Möjlighet till hela 4-5 st välplanerade sovrum. Badrummet är en fröjd för ögat och även det alldeles ypperligt bra planerat i stilren Nordisk-design. Till huset finns också en tvättstuga med tvättmaskin samt inbjudande och rymlig entré/hall. En av de största behållningarna med huset är dock möjligheten att få inreda ovanvåning efter eget smak och tycke. Här finns ett flertal olika alternativ på planlösning som kan passa för dig som köpare. Trädgårdsstaden är ett lugnt och fint område som har ett förstklassigt läge - strax utanför Eksjö centrum. Området gränsar till Kvarnarpssjön och Kvarnarps gård och är nu ett barnvänligt område med närhet till både natur och stad. Här har man grönområden inpå knuten, direkt närhet till nybyggda och moderna förskolan Jordgubbsbacken, kommunikationer, badplatser, vackra promenadstråk samt motionsspår. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan av Eksjös alla trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

  • Premium
Hembygdsgatan 5, Mariannelund, Eksjö kommun
  • Budgivning pågår

Hembygdsgatan 5

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
695 000 kr
100 + 85 m²
5 rum
761 m² tomt

Hembygdsgatan 5! Välkommen till en trivsam familjevilla med naturnära läge i Mariannelund. En gedigen tegelvilla som genomsyras av goda sällskapsytor, välplanerade sovrum samt en trädgård i bästa solläge. Mycket genomtänkt planlösning i två plan om hela 185 bruksyta (100 kvm boa + 85 kvm bia). Huset har ett välplanerat vardagsrum, rymligt och arbetsvänligt kök, tre sovrum (möjligt fyra), badrum med badkar samt både tvättstuga, bastu, garage, hobbyrum samt goda förvaringsutrymmen. Under sommartid utökas sällskapsytorna ytterligare med det inglasade uterummet samt den trädäckade altanen i bästa solläge. Tillhörande fastigheten finns även en rogivande tomt med både planteringar, träd, gräsmatta samt vedeldat spabad. Det attraktiva läget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende. Hembygdsgatan 5, där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och bad men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affär, förskola samt goda kommunikationer. Naturen som omger Marianneelund är varierande. Här erbjuds en underbar kombination av skog, sjöar och öppna landskap. Ett flertal sjöar i närheten erbjuder både bad och fiske. De största är Solgen och Mycklaflon som båda är berömda för sitt klara vatten och rika fiskebestånd. En ytterligare positiv faktor är självklart även närheten till större städer som Eksjö med dess historiska/välbevarade stadskärna med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer. Välkommen till ditt nya hem på Hembygdsgatan 5!

Kammarp Granstugan 1, Ydre - På Landet, Ydre kommun
  • Budgivning pågår

Kammarp Granstugan 1

Villa
Ydre - På Landet, Ydre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
875 000 kr
142 + 68 m²
6 rum
2 784 m² tomt

Med ett oslagbart läge i det vackra Småländska Höglandet med adress Kammarp Granstugan 1, finner ni denna tilltalande fastighet med närhet till Östra Lägerns glittrande vattenspegel. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm . Fastigheten har en tomtarea om totalt 2784 m² där potentialen är oändlig för den kreativa köparen. Tomten är även levande med allt från träd, buskar, planteringar samt en större gräsmatta som inbjuder till lek och bus. På fastigheten finner vi även ett mindre uthus/förrådsbyggnad, växthus samt garage. Storleken på tomten och närheten till sjön Östra Lägern gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett lantställe eller permanentboende med bra läge. Detta är ett familjevänligt och naturnära boende med närhet till bland annat en fina badställen, vackra skogspartier samt rogivande strövområden. Den nuvarande ägaren har skapat ett härligt och ombonat hem med en harmonisk och sammanhållen färgskala. Huset är fördelat på två trivsamma våningsplan och bjuder på en enastående karaktär, härlig atmosfär, vackra och tidstypiska detaljer samt öppna och generösa sällskapsytor. Har ni även önskemål om såväl modern standard, arbetsvänligt kök i toppskick, välplanerat badrum och mycket, mycket mer så är detta huset för Er. Detta är en plats att längta till! Runt sjön Östra Lägern är naturen en härlig variation av skog, åkermark och öppna ängar. Det är en mycket vacker natur med härliga promenadstråk där det finns möjlighet till bär och svampplockning samt många sevärdheter som är värt att ta sig tiden att besöka. Här njuter man av det ogenerade och perfekta läget med skogens inramning i bakgrunden. Rekreation, bad och båtturer blir ett naturligt inslag i vardagen, på vinterhalvåret kan man ibland åka skidor och skridskor på sjön. Detta är det perfekta boendet för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till både Österbymo, Tranås och Eksjö med dess historiska/välbevarade trästad med små mysiga gränder, butiker och omtyckta caféer. Välkomna på visning av lite livskvalitet! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Stockholmsvägen 5B, Eksjö, Eksjö kommun

Stockholmsvägen 5B

Lägenhet
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
550 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3
1 935 kr/mån
14 103 kr/m²

Stockholmsvägen 5B! Välkomna till denna mycket tilltalande etta om 39 väldisponerade kvadratmetrar belägen på central adress i välskött förening med mycket god ekonomi. Med klockrent läge strax intill Norra Storgatan och gamla stan runt hörnet, kan läget inte bli mycket bättre än så här. Här erbjuds en lägenhet med nyrenoverade ytskikt, genomgående fina golv, välplanerat badrum och arbetsvänligt kök samt högt belägen balkong och ett suveränt läge i Eksjö med närhet till gågatan med shopping, nöjesliv och härliga rekreationsområden. Vardagsrummet/allrummet med dess stora fönsterpartier med utsikten över innergård och takåsar är i det naturliga blickfånget. Här inryms förutom soffa, säng och matplats även mediamöbel. Alla ytor förmedlar rymd och ljus. Väggarna är sobert målade i ljusa nyanser (förutom tapetserad fondvägg ) som bryter av på ett fint sätt med golvet i träfärg. Köket är arbetsvänligt med goda förvaring- och arbetsytor. Badrummet är välplanerat och inrymmer badkar. Lägenheten har dessutom en välkomnande hall med inbyggda garderober i original samt inglasad balkong i bästa väderstreck. Utöver detta är bostaden belägen i Brf Verkmästaren en populär och välskött bostadsrättsförening med mycket stark ekonomi och låg belåning. Föreningen tillhandahåller även motionsrum, hobbyrum, tvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd, grovsoprum samt en mysig innergård till medlemmarnas förfogande. Bor du här så har du promenadavstånd till allt som tänkas kan. Du har omedelbar närhet till Eksjös av trevliga restauranger, charmiga affärer, mysiga caféer och spännande butiker - här finns något för alla smakriktningar! Välkommen till ett hem att längta till!

Kapellvägen 34, Eksjö, Eksjö kommun

Kapellvägen 34

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
3 675 000 kr
207 + 100 m²
7 rum
1 231 m² tomt

Välkommen till Kapellvägen 34! Här stiger du in i ett öppet och ljust hem med mycket välskötta kvadratmeter, genomtänkt planlösning, braskamin och sociala sällskapsytor. Arkitekturen är otroligt genomtänkt in i minsta detalj i allt från ljusinsläpp, rummens placering samt vart man har valt att lägga extra generositet ytmässigt- de sociala utrymmena är imponerande stora. Fönsterpartierna skänker hela huset ett fantastiskt ljusinsläpp, och den öppna planlösningen med vardagsrum och kök i ett stort sällskapsutrymme bidrar ytterligare till den ljusa, luftiga känslan. Vardagsrummet är riktigt rogivande med vy ut mot det inglasade uterummet samt den helt fantastiska altanen i olika nivåer. Altanen är mycket påkostad, genomtänkt samt välbyggd och här finns gott om utrymme för både spabad, utemöbler, grill, planteringar, växter m.m. Ett av husets många fördelar är det inbjudande köket som uppmuntrar till matlagning och social samvaro, med både familj och vänner. Köket är rymligt, arbetsvänligt med vitvaror och materialval av god kvalitet. Bostaden erbjuder hela 7 rum, 4 st sovrum, alla riktigt välplanerade, 3 st badrum, ett helt nyrenoverat och i absoluta toppskick! Dessutom finns ytterligare ett större allrum på nedervåningen med fullt utrustat pentry/kök och badrum. Perfekt om man har gäster på besök eller om man vill hyra ut en del av bostaden. En stor behållning med detta hus är de mycket goda förvaringsutrymmen som erbjuds. Det är inte många hus som har både stort dubbel garage samt ytterligare förrådsutrymmen. Trädgården är en behållning i sig själv, välskött med både kuperad och fin plan mark, där träd, gräsmatta och växter samsas i symbios. Här finns fina gräsytor för "lek och spring", plats för planteringar, växter samt lugna rogivande stunder med en bok i hand. Altanen är en behållning i sig själv och i bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket både på insidan/utsidan och erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är genomgående rymligt och passar för den stora familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva förskolor, grönytor, kommunikationer och närheten till Eksjös stadskärna. I närheten finns vidsträckta naturområden för mysiga promenader, aktiv träning, men även vackra fridfulla ställen för rekreation och lugn. Välkommen till ett boende utöver det vanliga - en villa som måste upplevas på plats! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Kraftgatan 7, Mariannelund, Eksjö kommun

Kraftgatan 7

Villa
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
695 000 kr
115 + 80 m²
7 rum
881 m² tomt

Välkommen till Kraftgatan 7! På lugn återvändsgata finns nu möjligheten att förvärva en gedigen och rymlig villa med stora härliga sällskapsytor, och där även en köpare får chansen att påverka både planlösning, inredning samt materialval efter eget önskemål. I Mariannelund en omtyckt och populär ort i Eksjö kommun med gångavstånd till förskola och goda kommunikationer finner ni detta rymliga och familjevänliga hus. Fastigheten erbjuder även hela 881 kvm trädgårdstomt med plana fina ytor för spring och lek, planteringar, ståtliga träd, växter m.m. Huset är genomtänkt, har en social planlösning med många smarta lösningar för hela familjens olika behov. Huset erbjuder idag på entréplan kök, 3 st sovrum, vardagsrum, matrum och badrum. Vardagsrummet har en rustik känsla med breda trätiljor på golv/tak samt elegant eldstad i en hörnet. Källarvåning erbjuder flera utrymmen för olika ändamål såsom gästrum, kontor, hobbyrum, tvättstuga, dusch och toalett. Alla ytskikt är i god kondition för sin ålder, och man förundras över att de tidigare ägarna vårdat sitt hus på ett föredömligt sätt under åren. Dock så finns det självklart ett visst renoveringsbehov för den moderna människan och vi söker nu en köpare som ser potentialen och en framtida vision med att få bo och leva i detta hus. Tillhörande fastigheten finns även ett rymligt garage samt en välskött tomt med både planteringar, träd, växter samt fin gräsmatta. Det naturnäraläget och det lugna närområdet gör detta till en oslipad pärla. Ett guldläge för er som är på jakt efter ett optimalt permanentboende. Kraftgatan 7 där denna bostad ligger, har ett otroligt fint läge med närhet till skog och natur men är samtidigt nära centrum – en lugn oas med attraktivt läge och promenadavstånd ner till affärer, restauranger, förskolor, skolor samt goda kommunikationer. Välkommen till ditt nya hem! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Trehörningen Skurubo 2, Eksjö, Eksjö kommun

Trehörningen Skurubo 2

Villa
Eksjö, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
4 475 000 kr
161 m²
8 rum
1,3 ha tomt

DRÖMBOENDE - EGEN SJÖ - SJÖUTSIKT - NATURNÄRA - BAD - KLAR OCH FISKRIK SJÖ - MÅSTE SES - MISSA INTE DENNA CHANS! Har vi inte alla drömt om ett hus med strandtomt? Vad kan vara bättre? Jo, både strandtomt och en helt "egen och privat sjö" med naturen som granne precis utanför omtyckta trästaden Eksjö:) Nu finns äntligen den möjligheten att kunna förvärva en helt unik fastighet, en egen sjö med oslagbart vackert läge! Här presenteras ett sagolikt drömboende för dig som ställer höga krav och önskar något utöver det vanliga. Låt dig omfamnas av en makalös utsikt och en tilltalande atmosfär. Fastigheten omringas av lummig, grönskande skogsmark och avgränsas av den härliga strandlinjen med möjlighet till egen brygga rak ut i vattnet. Fastigheten ligger med otroligt vacker vy över sjön, och sittandes på husets altan är en njutning i sig själv. Snacka om ro i själen att luta sig tillbaka och blicka ut över sjöns spegelblanka vatten samtidigt som både de små/stora barnen leker vid vattenbrynet och den egna sandstranden. Ett lugn utöver det vanliga! Denna fastighet med sina två boningshus har ett underbart och unikt läge och ger gott om plats för det stora sällskapet. Som gjort för att njuta av livet med familj, släkt och vänner. Tomten är en behållning i sig själv med fina gräsytor för lek och spring, bad och fiske blir ett naturligt inslag i vardagen och för den som har gröna fingrar finns gott om utrymme för planteringar, odlingar, växter m.m. Tomtarea hela 68623 kvm! (Land 12743 kvm + Vatten 55880 kvm) Det här är även en fantastisk villa för den som eftersöker ett genomtänkt, modernt och smakfullt boende med gott om utrymme, många rum och rymd. Husets planlösning och dess välplanerade rum samt stora sällskapsytor möjliggör att en större familj med lätthet kan vistas och umgås i huset samtidigt utan att den privata sfären blir lidande. Generösa fönsterpartier skänker hela huset ett fantastiskt ljusinsläpp och man slås av den hänförande utsikten av sjö och skog. Nybyggnadsår 2004 och boarean är 161 kvm med 8 rum och kök. Det äldre bostadshuset anno 1944 är disponerat på 102 kvadratmeter boyta (82 boa + 20 bia) och inrymmer två sovrum, kök, matrum, vardagsrum, toalett samt modernt badrum. Hela huset präglas av rikligt ljusinsläpp och en påtaglig rymd tack vare generös takhöjd. Interiören är en tidlös med trätiljor på golv, speglade dörrar, fönster med spröjs samt äldre charmiga eldstäder. Från huset erbjuds såklart en kompromisslös vy ut över sjön och närområde. Fastigheten erbjuder även två stycken komplementbyggnader som idag nyttjas som förråd. Detta är en plats att längta till! Runt östra sidan av Eksjö är naturen en härlig variation av skog, åkermark och öppna ängar. Det är en mycket vacker natur med härliga promenadstråk där det finns möjlighet till bär och svampplockning samt många sevärdheter som är värt att ta sig tiden att besöka. Rekreation, bad och båtturer blir ett naturligt inslag i vardagen, på vinterhalvåret kan man ibland åka skidor och skridskor på sjön. Det finns fina badplatser, vackra promenadstråk och mycket mer. Detta är det perfekta boendet för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter. Välkomna på visning av lite livskvalitet! TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Fagersjögatan 1, Mariannelund, Eksjö kommun

Fagersjögatan 1

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
2 900 000 kr
8 305 m² tomt

Moderna och funktionella affärs, produktions- och kontorslokaler om ca 520 kvm, lagerbyggnad/förråd om ca 880 kvm samt 8305 kvm mark/tomtyta belägna i Mariannelund ca 20 km väster om Vimmerby. Lokalerna är representativa, har god tillgänglighet och kan vara lämpliga för varierande ändamål. Tidigare har bygghandel på fastigheten under namnet Bolist varit verksamt. Vid intresse för visning, frågor/funderingar, välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erik Wärme på 070-5255685.

Järnvägsgatan 6 A-D, Mariannelund, Eksjö kommun

Järnvägsgatan 6 A-D

Övrigt
Mariannelund, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
2 500 000 kr
2 448 m² tomt

Hyresfastighet med 2 st flerbostadshus om 7 st lägenheter på central adress i Mariannelund. Bostäderna innefattar 3 st lägenheter i en 2,5 vånings byggnad med byggår 1938 och 4 st lägenheter i den andra byggnaden i radhusform med byggår 1986. Den äldre byggnaden med 2 st fyror och en tvåa, den andra med två tvåor och två treor. Uppvärmning i det äldre huset via bergvärme, den andra direktverkande el där hyresgästerna själva betalar uppvärmningen. Ekonomibyggnad med tvättstuga, förråd och garage. Allt är löpande underhållet . Var vänlig och kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erik Wärme på 070-5255685 vid intresse!

Storgatan 37, Hjältevad, Eksjö kommun

Storgatan 37

Villa
Hjältevad, Eksjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
1 100 000 kr
243 + 32 m²
1 253 m² tomt

I omtyckta Hjältevad finns nu möjligheten att förvärva ett mindre hyreshus med 3 st stycken välplanerade lägenheter. Fastigheten har även bergvärme installerat och en central attraktiv adress med direkt närhet till båda mataffär, dagis samt goda kommunikationer. Lägenheterna är välplanerade med tilltalande planlösning, badrum, rejäla kök samt balkong/uteplats. (balkong på ovanvåning och uteplats på bottenvåning). Lägenheterna på ovanvåningen är 57 kvm respektive 73 kvm och innefattar 2 rok vardera. Bostaden på bottenvåningen är 111 kvm och innefattar 4 rok. Bostadshuset erbjuder även tvättstuga, förrådsutrymmen samt större pannrum. Idag är samtliga lägenheter uthyrda till intäkter om 210000 kr/år. I Hjältevad så bor du med direkt närhet till både vacker natur, trevliga grannar/medmänniskor, närhet till kommunikationer samt omtyckta och bra förskolor för barnfamiljen. Välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 15