Svensk Fastighetsförmedling Lund

Svensk Fastighetsförmedling Lund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rudeboksvägen 674, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Sön 26 maj kl 10:45

Rudeboksvägen 674

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 457 kr/mån
29 181 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa en otroligt trevlig lägenhet på Gunnesbo i en mycket populär föreningen. Bostaden är i mycket fint skick och det är bara att flytta rakt in. Avgiften är låg och föreningen har mycket god ekonomi. Det ingår en parkeringsplats till lägenheten samtidigt som Gunnesbo tågstation ligger alldeles i närheten. Ett perfekt boende helt enkelt! Bostaden har egen ingång med egen uteplats i härligt västerläge. In genom dörren kommer man till en välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter. Det rymliga vardagsrummet har rejält med plats för exempelvis ett större matbord, soffgrupp, TV-hörna och skrivbord. I anslutning till vardagsrummet ligger bostadens Master Bedroom som har plats för en stor säng och garderober. Köket är rymligt och renoverat 2021, här finns det goda arbetsytor och gott om förvaring. Det får även plats ett mindre matbord i köket, praktiskt. Från köket kommer man ut till den mysiga balkongen med morgonsol. Det andra sovrummet som även går alldeles utmärkt att använda som arbetsrum ligger i anslutning till köket. Till bostaden hör även en helkaklad wc/dusch (2018) samt en mindre tvättstuga (2016) som är mycket uppskattad. Det ingår även två förråd, varav ett i direkt anslutning till bostaden. Gunnesbo ligger mycket bra till med endast några minuter till Gunnesbo tågstation och köpcentret Nova Lund ligger bara en bit bort. Här finns goda buss- och tågförbindelser nästan dygnet runt och gott om cykelvägar till och från närområdet. Området är mycket lugnt samt nästintill bil- och fordonsfritt med stora grönområden. Exempelvis ligger Nöbbelövs mosse i närheten. Det finns skolor och förskolor i området och gott om fina lekplatser för barn i alla åldrar. Dessutom har föreningen fullt med fruktträd där medlemmarna kan plocka frukt. Det är inte konstigt att Gunnesbo är så populärt. Det här är en bostad du inte vill missa, kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vagnvägen 5, Stångby, Lunds kommun
  • Sön 26 maj kl 12:30

Vagnvägen 5

Villa
Stångby, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
5 950 000 kr
134 m²
5 rum
477 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga tvåplansvilla belägen på Vagnvägen 5 i barnvänliga Stångby. Med modern utrustning och en praktisk planlösning är detta hem perfekt för den moderna familjen. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en bekväm och harmonisk boendemiljö. I dagsläget finns tre sovrum men det finns utrymme för fyra om man har behov utav det. Här finns ett generöst tilltaget kök med genomtänkta detaljer och direkt utgång till trädgården. Vardagsrummet har stora glaspartier mot trädgården för vackert ljusinsläpp. På entréplan finns även en praktiskt tvättstuga med egen entré, en stor hall med gott om förvaring samt WC med dusch. På ovanvåningen finns förutom sovrummen ett helkaklat badrum samt en rejäl klädkammare. Bostaden är ett lågenergihus, vilket innebär att du kan minska din energiförbrukning och spara pengar på lång sikt. Exteriört är huset klätt med vackert fasadtegel och liggande träpanel. Gedigna material som borgar för ett bekymmerfritt boende. I den vackra trädgården, som är en av de större tomterna i området, hittar man fruktträd och bärbuskar samt plats för odlingar som ger dig möjlighet att njuta av egenodlade godsaker. Det finns uteplatser både i väst och öst vilket gör att man kan välja om man vill ha sol eller skugga när man bjuder till middag eller mysiga fikastunder. På tomten finns även en carport med anslutande förråd, perfekt för förvaring av cyklar, verktyg och andra praktiska saker. Du kommer även att uppskatta närheten till kommunikationer, vilket underlättar vardagspendlingen. Stångby är ett mycket populärt område som fortsätter att växa fram strax utanför Lund. Här får det bästa av två världar. Med bil, buss, tåg eller cykel tar du dig smidigt in till Lund samtidigt som du får en lugn och rofylld plats att komma hem till. Här har du närhet till allt som vardagen kräver. Byns förskolor och skolor Kulparkskolan resp. Prästängsskolan finns på nära avstånd. Det finns ett aktivt föreningsliv och runt om byn finns flera naturområden. Stångby har hög potential med sitt läge och miljövänliga kommunikationsmöjligheter. Det ligger på bra pendlingsavstånd även när det kommer till andra städer såsom Malmö, Köpenhamn eller norr över. OBS! Bostaden kommer att besiktigas. Mer uppgifter om bostaden och energideklaration kommer inom kort! Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa!

  • Plus
Helgeandsgatan 18C, Centrum, Lunds kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00

Helgeandsgatan 18C

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
2 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 717 kr/mån
48 125 kr/m²

Nu finns det möjlighet att köpa en alldeles perfekt 2:a i centrala Lund! Här bor du ett stenkast från Lunds historiska centrum med närhet till grönskande Stadsparken! Lägenheten i sig är alldeles lagom stor, full av charm och har en balkong med underbar kvällssol! Här kommer du verkligen trivas och ta del av allt underbara Lund har att erbjuda! Lägenheten ligger en halv trappa upp och det första man möts av är en stor och rymlig inbjudande hall med gott om plats till förvaring, inklusive en klädkammare. Vardagsrummet är luftigt med spegelgarderober som både erbjuder praktisk förvaring och en känsla av att rummet är ännu större än vad det är. Köket har allt du behöver, inklusive en diskmaskin som kommer göra vardagslivet så mycket enklare! Här finns även plats för ett mindre köksbord. Sovrummet bjuder på morgonsol och har plats för en stor skön säng! Wc/duschen är helkaklad med en kombinerad tvättmaskin och torkumlare, mycket praktiskt! Stambyte gjordes 1999. Balkongen ligger i härligt västerläge med kvällssol och utsikt mot innegrården. Föreningens innergård är som en grön oas och får enbart nyttjas av föreningens medlemmar, grillning är ett givet nöje under sommaren! Här bor du helt enkelt på en utmärkt adresss i centrala Lund med allt vad staden har att erbjuda i dess direkta närhet. Missa verkligen inte den här pärlan, hör av dig till mig redan idag för mer information!

  • Plus
  • Balkong
Gulsparvsvägen 6, Stångby, Lunds kommun
Gulsparvsvägen 6, Stångby, Lunds kommun, bild 2
Gulsparvsvägen 6, Stångby, Lunds kommun, bild 3

Gulsparvsvägen 6

Lägenhet
Stångby, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
3 995 000 kr
126 m²
5 rum
7 161 kr/mån
31 706 kr/m²

Bo som i hus men med bostadsrättsföreningens bekvämligheter! Här, på attraktivt och barnvänligt läge i expansiva Stångby, hittar du ett mycket välplanerat gavelradhus. Boendet är ljust och modernt och rymmer hela 5 rum och kök med två fullutrustade badrum och separat tvättstuga. Möjlighet finns att dela av allrummet för att få ett fjärde sovrum på ovanvåningen. Detta radhus har ett av föreningens absolut bästa lägen med kvällssol på både trädäck och balkong. Tack vare gavelläget har bostaden även sidofönster i både allrummet på övre plan samt i ett av sovrummen. I Stångby trivs barnen! I de nyinflyttade radhusen finns gott om lekkamrater i olika åldrar. Ett stenkast bort ligger skola och förskola. Idrottshall, idrottsplats och nyrenoverat bibliotek ligger också nära. Pendlingen är utmärkt tack vare pågatågen som når Lund/Malmö på kort tid. Här betalar du enbart för din egna förbrukning av el. Modern frånluftsvärmepump, mekanisk ventilation med återvinning, vattenburen golvvärme och vattenburna radiatorer och 3-glas Elitfönster med isolerglas (U värde på 1,0) borgar för mycket låga driftkostnader. Låter det spännande? Varmt välkommen att anmäla dig på visning redan i dag.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åbrinksvägen 37, Sankt Lars, Lunds kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00

Åbrinksvägen 37

Lägenhet
Sankt Lars, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
3 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/4
4 751 kr/mån
41 802 kr/m²

Modernt boende i hög standard med fantastiskt ljusinsläpp och härlig inglasad balkong som förlänger säsongerna. Här har man fin utsikt över Höje å, ängarna och Åparken. Välkommen till Lunds populära område S:t Lars! Med lugnt och fridfullt läge i fastighet uppförd 2017 finner ni denna trivsamma och fantastiskt välskötta lägenhet i naturnära miljö. Här bor man på 86 välplanerade kvadratmeter med garanterad parkeringsplats och möjlighet till el-laddstolpe. Bra planlösning med ett mycket fint ljusinsläpp. Hiss, en inglasad balkong i österläge och två toaletter är bara några av bostadens fördelar. Vardagsrummet öppnar upp sig i en generös och luftig yta med access till det praktiska köket som har direkt utgång till balkongen. Köket är inrett med stilrena skåpluckor från Vedum, rostfria märkesvitvaror och bänkskiva i ek som matchar parkettgolvet. Vidare i boendet finner ni två väldisponerade sovrum med närhet till klädkammare och Wc/dusch/tvättavdelning. Det större sovrummet har rymlig platsbyggd förvaring. Föreningen har en gemensam grillplats och sittplatser vackert omgiven av träd, buskar och grönområden. På Källby dal bor du med naturen som närmsta granne samtidigt som du har all tänkbar service och populära skolor inom kort avstånd. Hit lockas såväl villaägarna som barnfamiljerna. Busskommunikationer i närheten tar dig enkelt och snabbt in till Lunds centrum. I december 2023 beräknas dessutom Klostergårdens tågstation för pågatågstrafik vara färdig vilket underlättar eventuell pendling på ett smidigt sätt. Det är även snabb påfart till E22:an. Hela boendet präglas av funktionell elegans! Missa inte denna bostad - Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Magistergränd 8, Löddeköpinge, Kävlinge kommun
  • Sön 26 maj kl 12:45

Magistergränd 8

Lägenhet
Löddeköpinge, Kävlinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
5 877 kr/mån
31 582 kr/m²

Dags att lämna stora villan? Här har du den perfekta lägenheten med en stor rymlig balkong! Du når lägenheten med hiss. Här, på våning 2, hittar du en rymlig trerummare med två bra sovrum och ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot ett modernt kök med en centralt placerad köksö. I lägenheten finns även fullutrustat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten flödar av ljus tack vare de stora fönsterna. Precis utanför vardagsrummet finns den stora balkongen med en eldriven markis. Den välskötta innergården är privat med stora grönytor och dubbla pergolor med bord och bänkar. Cykelparkering sker inne på gården. Varje bostadsrätt kan få tillgång till en p-plats mot extra månadsavgift på 200 kronor/månad. Vill man ha ytterligare en parkeringsplats är det är separat kö. Föreningen kopplade in laddstolpar (11+7 stycken) årsskiftet 2022/2023. Läget på Magistergränd är förträffligt med närheten till Center Syd, nya Tolvåkersområdet med nybyggd förskola, nybyggd skola med sporthall och idrottsplatsen där IF Lödde huserar. En kort promenad bort ligger en 9-håls golfbana och ett par kilometer bort finns havet med Vikhög, Barsebäckshamn och Sjöbobadet samt längre norrut Järavallens rekreationsområde med Barsebäcks golfklubb. Pendlingsläget är optimalt med bil med bara 2 kilometer till E6:an mot Malmö/Lund och Helsingborg. Kommunen har nyligen genomfört en större uppgradering utmed Köpingevägen och Landskronavägen, vilket förbättrat kollektivtrafiken i Löddeköpinge och nu erbjuds bra bussförbindelser härifrån med Linje 122 och 134. Utemiljön har fått sig ett rejält lyft och gångbanan utanför föreningen har nyligen breddats, vägen har flyttas några meter bort för att ge plats åt en plantering och ett säkert övergångsställe precis utanför föreningens entré. Det här vill du inte missa. Välkommen att anmäla intresse redan idag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Petrus väg 16, Barsebäcks By, Kävlinge kommun
  • Sön 26 maj kl 14:00

Petrus väg 16

Lägenhet
Barsebäcks By, Kävlinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
3 250 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 865 kr/mån
27 083 kr/m²

Nu har vi äntligen äran att presentera denna moderna bostadsrättsvilla på fantastiskt läge med underbar natur precis runt hörnet. Bostaden uppfördes 2018 och går i stilrent och påkostat utförande med vacker klinker och kvalitetskök från Vedum. Här är en tilltagen takhöjd och generösa fönsterpartier i unik design som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. På entréplan möts du av stora sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och de tilltagna fönsterpartierna framhäver den underbara utomhusmiljön. En våning upp har den privata delen smart placerats även här med generösa ljusinsläpp och ett komplett badrum. Det bjuds på tre ljusa sovrum med bra storlek som bjuder på bra förvaring och vacker utsikt, även ett vardagsrum i öppen planlösning för att njuta av det vackra ljusinsläppet. Utemiljön bjuder på en solig uteplats i västläge med trädäck och gräsmatta. På baksidan finns en trevlig stenlagd yta som är perfekt för att äta en svalkande middag i under sommarhalvåret. Det är en lugn och trivsam gata med härliga promenadstråk och närhet till både skog, hav, böljande landskap men även shoppingcenter. Redo att uppleva denna fantastiska bostad? Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Östanbäcksvägen 25, Södra Sandby, Lunds kommun
  • Sön 26 maj kl 15:30
Östanbäcksvägen 25, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 2
Östanbäcksvägen 25, Södra Sandby, Lunds kommun, bild 3

Östanbäcksvägen 25

Radhus
Södra Sandby, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
2 595 000 kr
119 m²
4 rum
7 620 kr/mån
21 807 kr/m²

Varmt välkommen till ditt nya boende i populära Östanbäck! I ett lugnt och bilfritt område hittar du detta 119kvm välplanerade parhus om två plan med ett tillhörande garage! Bostaden erbjuder 3 sovrum (med möjlighet till ett 4:e), wc/dusch, badrum, sociala ytor, praktisk grovingång och en insynsskyddad trädgård på en hörntomt med uteplatser i flera väderstreck. Lägg därtill till ett praktiskt kallförråd i direkt anslutning till bostaden samt ett garage i länga. Allt i ett smidigt och bekvämt bostadsrättsformat! Rakt in genom dörren kommer vi in i bostadens välkomnande hall med plats för avhängning. Härifrån tar vi oss rakt in i det välplanerade vardagsrummet där det finns plats för en soffgrupp, TV-hörna, övrigt möblemang samt ett eget utrymme för en trevlig matplats. Det rymliga köket erbjuder gott om arbetsytor för den matglade kocken och har allt som behövs för att göra matlagningen lätt som en pannkaka. Köket har gott om förvaringsutrymmen och plats för ett matbord, smidigt! I anslutning till köket ligger även den praktiska tvättstugan med egen ingång. På bottenvåningen finns även en nyrenoverad wc/dusch i marmorutförande! En trappa upp hittar vi bostadens 3 sovrum rymliga sovrum, två praktiska klädkammare samt ett badrum i original. Hörntomten bjuder på en trevlig trädgård som är relativt insynsskyddad, här flödar solen större delen av dagen! Allt som allt, det här är en fantastisk bostad som väntar på sin nästa ägare! I populära Södra Sandby bor du nära till att som Lund och Malmö har att erbjuda, på lagom bekvämt pendlingsavstånd. Tar du inte bilen kan du även enkelt ta dig runt med den väletablerade kollektivtrafiken. Här är det nära till skog och natur och stadens storpuls, det är inte konstigt att Södra Sandby som ort bara blir mer och mer populärt! Hör av dig till mig redan idag för mer information och möjlighet att komma på visning, den här bostaden vill du inte missa!

  • Premium
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun

Fågelsträcksvägen 14

Lägenhet
Stångby, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
3 195 000 kr
100 m²
5 rum
vån 2/3
5 948 kr/mån
31 950 kr/m²

Den här ljuvliga etagelägenhet är perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i hus. På två våningar finner man här ett kök och matplats med en magisk utsikt, tre trivsamma sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor samt en fin terrass. Doften av nyproduktion sitter kvar och lägenheten är mycket fräsch och välskött. Det är bara att flytta direkt in! Bostaden ligger med vidsträckta fält som närmsta granne. Här bor du trygg, lugnt och grönt i en modern trädgårdsstad där både stora och små kan trivas och umgås. Förskolor och grundskolor finns alldeles i närheten. I närheten finns även bibliotek, idrottshall, idrottsplats, skatepark och ridskola. För dig som pendlar tar du dig på ett par minuters promenad till stationen där pågatågen tar dig till t ex Lund på fyra minuter. Brf Gulsparven ger en välkomnande, levande känsla med en alldeles egen stil. Husen i olika färger och former grupperas kring två gröna innergårdar vilket ger utrymme för trivsamma mötesplatser. Här finns lekplatser för de minsta och inbjudande sittplatser som passar perfekt för en spontanfika med grannen. Många som flyttar till Stångby stannar i Stångby. Här är det enkelt att trivas och orten växer så det knakar. Det planeras nu för restauranger och liknande. Här njuter man av livet på landet samtidigt som man har hela Lunds utbud inom räckhåll. Blir du också sugen på att flytta hit? Välkommen att höra av dig redan idag för mer information och bokning av visning!

Igelösa 194, Lund, Lunds kommun

Igelösa 194

Tomt
Lund, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
2 100 000 kr
1 004 m² tomt

Lund växer mot Igelösa och endast fem kilometer från byn ligger väldigt expansiva utbyggnadsområden. Styrkan och attraktionskraften visas i att Lund blev utvalt av EU för etableringen av ESS och MAX IV vilka är de två största forskningsanläggningarna i Sverige. Fullt utbyggt beräknas anläggningarna att ta emot mer än 2 000 forskare årligen både nationellt och internationellt. På MAX IV forskar man bland annat på materialvetenskap, stukturbiologi, kemi och nanoteknik. På ESS, som är baserad på världens mest kraftfulla neutronkälla, kommer man forska inom medicin, miljövetenskap, energi, material och transport. ESS och MAX IV beräknas vara i full drift i slutet av 2027. Letar du tomt för att bygga friliggande hus - då kan du äntligen ha hittat rätt! Här hittar du en unik kombination av idyllisk bymiljö och närhet till det expansiva Lund. I kyrkbyn Igelösa finns möjlighet att, utanför detaljplan, bygga ett stort eller litet hus - helt efter egna önskemål. Tomten är uppvuxen med omgivande varierad bebyggelse och tomten är helt plan, idealisk för byggnation. Här finns möjlighet att både bygga 1-plans och 1½-planshus. Tomten är tillräckligt stor för att även bygga garage/carport, annan sidobyggnad eller pool. Positivt förhandsbesked från Lunds kommun för uppförande av enbostadshus finns. Kommunen vill att det nya bostadshuset ska anpassas till den befintliga bymiljön. Skånelänga med sadeltak, placering längs gatan likt andra hus, maximalt 1½ plan, putsad fasad i ljus kulör och taktäckning av papp alternativt rött tegel är önskemål från Lunds kommun. Köparen ansvarar själv för bygglovsansökan. Anslutningspunkter för el och kommunalt vatten finns precis framför tomten. Avloppet sköts av en samfällighet dit grannfastigheterna är anslutna. Samfälligheten har gett klartecken för anslutning av ytterligare ett hushåll. Fiberanslutning finns i byn. Alla inkopplingsavgifter bekostas av köparen. Här bor du på landet nära naturen. Du hör fåglarnas sång på dagen och ser stjärnhimlen på kvällen. Bymiljön med den fina kyrkan och den omväxlande bebyggelsen med olika hus är närmast unik i Lunds kommun. Igelösa omges av stora, öppna fält som odlas. Svenstorps gods/slott ligger en kort cykeltur bort och är uppfört i slutet av 1500-talet i Kristian IV:s renässansstil. Svenstorps gods ingår tillsammans med Björnstorp på Romeleåsen i en fideikommiss och sambrukas inom Björnstorps och Svenstorps Godsförvaltning. De båda gårdarna har sammanlagt 2.400 hektar jordbruk och omkring 1.900 hektar skog. Risken för större byggnationer runt byn är alltså i princip obefintlig. Busstrafik med skolskjuts finns i byn, annars når du Lund med bil på under 10 minuter. Den här möjligheten vill du inte missa. Hör av dig redan i dag!

Visar alla 10