Mäklare Anna Engman

Anna Engman

Om mig

Mitt engagemang och driv i kombination med vårt starka varumärke, vårt arbetssätt och Sveriges största spekulantregister gör att jag har möjlighet att ge trygga affärer, bäst slutpriser och även starka köpare. Våra produkter och verktyg i kombination med HUR jag säljer bostaden genererar mycket bra förutsättningar för att nå det bästa slutresultatet. Kontakta mig gärna om ni funderar på att förändra er boendesituation oavsett om det handlar om att sälja eller att köpa ny bostad. Vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Petrus väg 16, Barsebäcks By, Kävlinge kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00

Petrus väg 16

Lägenhet
Barsebäcks By, Kävlinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
3 350 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/2
7 865 kr/mån
27 917 kr/m²

Nu har vi äntligen äran att presentera denna moderna bostadsrättsvilla på fantastiskt läge med underbar natur precis runt hörnet. Bostaden uppfördes 2018 och går i stilrent och påkostat utförande med vacker klinker och kvalitetskök från Vedum. Här är en tilltagen takhöjd och generösa fönsterpartier i unik design som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. På entréplan möts du av stora sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och de tilltagna fönsterpartierna framhäver den underbara utomhusmiljön. En våning upp har den privata delen smart placerats även här med generösa ljusinsläpp och ett komplett badrum. Det bjuds på tre ljusa sovrum med bra storlek som bjuder på bra förvaring och vacker utsikt, även ett vardagsrum i öppen planlösning för att njuta av det vackra ljusinsläppet. Utemiljön bjuder på en solig uteplats i västläge med trädäck och gräsmatta. På baksidan finns en trevlig stenlagd yta som är perfekt för att äta en svalkande middag i under sommarhalvåret. Det är en lugn och trivsam gata med härliga promenadstråk och närhet till både skog, hav, böljande landskap men även shoppingcenter. Redo att uppleva denna fantastiska bostad? Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Fågelsträcksvägen 14, Stångby, Lunds kommun

Fågelsträcksvägen 14

Lägenhet
Stångby, Lunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Lund
3 195 000 kr
100 m²
5 rum
vån 2/3
5 948 kr/mån
31 950 kr/m²

Den här ljuvliga etagelägenhet är perfekt för dig som vill ha ett riktigt fint hem med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i hus. På två våningar finner man här ett kök och matplats med en magisk utsikt, tre trivsamma sovrum, två badrum, härliga sällskapsytor samt en fin terrass. Doften av nyproduktion sitter kvar och lägenheten är mycket fräsch och välskött. Det är bara att flytta direkt in! Bostaden ligger med vidsträckta fält som närmsta granne. Här bor du trygg, lugnt och grönt i en modern trädgårdsstad där både stora och små kan trivas och umgås. Förskolor och grundskolor finns alldeles i närheten. I närheten finns även bibliotek, idrottshall, idrottsplats, skatepark och ridskola. För dig som pendlar tar du dig på ett par minuters promenad till stationen där pågatågen tar dig till t ex Lund på fyra minuter. Brf Gulsparven ger en välkomnande, levande känsla med en alldeles egen stil. Husen i olika färger och former grupperas kring två gröna innergårdar vilket ger utrymme för trivsamma mötesplatser. Här finns lekplatser för de minsta och inbjudande sittplatser som passar perfekt för en spontanfika med grannen. Många som flyttar till Stångby stannar i Stångby. Här är det enkelt att trivas och orten växer så det knakar. Det planeras nu för restauranger och liknande. Här njuter man av livet på landet samtidigt som man har hela Lunds utbud inom räckhåll. Blir du också sugen på att flytta hit? Välkommen att höra av dig redan idag för mer information och bokning av visning!

Visar alla 2