Stadshem Fastighetsmäkleri

Stadshem Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nordhemsgatan 19 D, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordhemsgatan 19 D

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 950 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
4 433 kr/mån
66 949 kr/m²

Rum i fil, högt i tak, djupa fönsternischer, spegeldörrar, stuckatur, höga fotlister och kakelugn. Den här trivsamma tvåan har verkligen alla sekelskiftets attribut. Takhöjden skapar en härligt luftig atmosfär och tack vare stora fönster i motsatta väderstreck flödar dagsljuset hela dagen. De två rummen vetter mot en lugn del av Tredje Långgatan och från köket, som helrenoverades för cirka fyra år sedan, blickar man ut mot en grönskande innergård. Läget är mycket angenämt och i grannskapet myllrar det av kaféer, barer och restauranger. Alldeles runt hörnet ligger Saluhallen Briggen. Det är även nära till Järntorgets kommunikationer, Linnégatans puls och Slottsskogens natur.

Dalheimersgatan 2A, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Dalheimersgatan 2A, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Dalheimersgatan 2A, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Dalheimersgatan 2A

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 750 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 932 kr/mån
58 594 kr/m²

I ett av norra Guldhedens klassiska 40-talshus finner du denna större 2,5:a med en stor terrass om cirka 20 kvm som badar i solsken i det sydvästliga läget. Här möts du av en välplanerad layout, där tidstypiska detaljer så som köksskåp, garderober, tickalås, parkettgolv och en inbjudande öppen spis skapar en varm atmosfär. Den generösa och privata terrassen utan insyn bjuder in till avkopplande stunder och långa middagar under sommarkvällarna med nära och kära. Det helrenoverade badrummet pryds av moderna inslag och förstklassig design, och bostadens skick är överlag väldigt gott. Beläget i det eftertraktade området Norra Guldheden, omgivet av grönska och bara en kort promenad från Linné och Vasastaden, erbjuder denna bostad en livsstil där du inte behöver kompromissa med vare sig stadspuls eller närheten till naturen och lugnet. Välkommen att upptäcka detta unika hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lövskogsgatan 16, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Lövskogsgatan 16, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Lövskogsgatan 16, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Lövskogsgatan 16

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 150 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 226 kr/mån
55 752 kr/m²

I ett funkishus i mysiga Norra Guldheden finner vi denna mycket välplanerade hörntvåa. Ljuset strömmar in genom stora fönster i djupa nischer och under sommarhalvåret har balkongen härlig morgon- och förmiddagssol. Lägenheten ligger högst upp i huset, och utsikten över Linné och Guldheden är hänförande. Kvadratmeterna är på de rätta ställena, och det är väl tilltaget med förvaring. I det rymliga köket kan man duka upp till trevliga middagar med många gäster, och i den inre hallen finns det plats för att inreda en arbetshörna. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende i ett skyddat och lummigt kvarter utan genomfartstrafik. På kort gångavstånd har man såväl Sahlgrenska och Chalmers som Linnés och Vasastadens sjudande kafé- och restaurangstråk

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Orustgatan 13 D, Sandarna, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 18:30
Orustgatan 13 D, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Orustgatan 13 D, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Orustgatan 13 D

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 190 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/4
2 867 kr/mån
48 667 kr/m²

I lummiga Sandarna finner vi denna charmiga funkislägenhet om ett rum och kök. Skicket är det allra bästa och köket har nyligen renoverats med smakfulla och genomtänkta materialval. I samband med detta lät man även ta fram brädgolvet. Takhöjden är luftig och vardagsrummet, ett hörnrum med fönster i två väderstreck, badar i ljus. Det bygglov för en balkong från vardagsrummet som gavs vid slutet av 2017 har löpt ut men det finns möjlighet att ansöka om ett nytt bygglov (kontakta mäklaren för mer information). För den som önskar en tvåa går vardagsrummet att dela av till ett sovrum och ett vardagsrum tack vare fönster i två väderstreck. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i området har man Mariaplan med ett sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd. Det är även nära till Slottsskogen och det vackra älvinloppet med Klippan och Röda sten. Hållplats finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Premium
Jättegrytsgatan 3A, Örgryte, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Jättegrytsgatan 3A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Jättegrytsgatan 3A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Jättegrytsgatan 3A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 100 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/5
4 078 kr/mån
51 220 kr/m²

I hjärtat av Jakobsdal finner vi denna charmiga och välplanerade etta. Stora, eleganta fönster och fönsternischer med fina stenskivor skapar en atmosfär av tidlös charm och elegans, och ger ett vackert vittnesbörd om 30-talets klassiska design. Stukaturer i taket, inspirerade av 30-talsstilen, ger en karaktär till varje rum. Rymligt helkaklat badrum och goda sociala ytor och gott om förvaringsutrymmen, bland annat platsbyggda garderober är bara några av fördelarna med denna ljuvliga enrummare. Perfekt läge i Jakobsdal, en lugn och avskild stadsdel mitt emellan innerstadens puls och Delsjöområdets natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Övre Djupedalsgatan 5A, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Övre Djupedalsgatan 5A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Djupedalsgatan 5A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Djupedalsgatan 5A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/5
3 955 kr/mån
92 931 kr/m²

I ett vackert sekelskifteshus på en lugn gata i hjärtat av Linné finner vi denna fina vindslägenhet med öppen och social planlösning och fantastisk utsikt. Ljuset strömmar in, och från den nya terrassen har man hänförande utsikt över takåsarna bort mot stadskärnan. Lägenheten stod färdig 2013, och sedan dess har stora förbättringar genomförts. Med andra ord är skicket det allra bästa. Köksrenoveringen 2018 var påkostad, och den platsbyggda inredningen kommer från Alsike Köket. Köket är utrustat med diskmaskin och badrummet har vardagslyx i form av tvättmaskin. Mycket angenämt läge med Linnégatans puls alldeles runt hörnet och Slottsskogens natur inom ett stenkast.

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 24 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Fjällgatan 24 B

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
5 764 kr/mån
52 164 kr/m²

I ett gammalt landshövdingehus finner vi denna oerhört charmiga hörntvåa med bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, takrosetter och flerluftsfönster. Kakelugnen är eldningsbar, och så även kökets gammaldags vedspis. Ljusinsläppet är stort, särskilt i vardagsrummet som är ett underbart hörnrum med fönster i två väderstreck. Både vardagsrummet och sovrummet är rymliga, och den generösa takhöjden skapar en härligt luftig atmosfär. I köket, som nyligen uppdaterats med ny ugn och spishäll, finns det gott om svängrum för hemmakockarna. Läget är perfekt och här i mysiga Gamla Masthugget erbjuds ett lugnt och avskilt boende med Slottsskogens natur som nära granne. Lugnet till trots har man Linnés och Majornas sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd.

  • Plus
Fjärde Långgatan 6 B, Linnéstaden, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Fjärde Långgatan 6 B

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/5
4 898 kr/mån
69 298 kr/m²

Högt upp i ett 1800-talshus med hiss finner vi denna rymliga tvåa med gott om sällskapsyta. Takhöjden är generös och ljuset strömmar in genom höga fönster i djupa nischer. I vardagsrummet leder helglasade pardörrar ut till en balkong med härlig västersol från tidig eftermiddag till kväll och med utsikt över takåsar. Ett rofyllt boende erbjuds, och hela lägenheten vetter mot en sluten innergård. Badrummet totalrenoverades 2014 och övriga lägenheten, inklusive köket, 2018. Skicket är med andra ord väldigt gott, och bevarade originaldetaljer såsom stuckatur, takrosetter och höga fotlister ger en vacker inramning. Läget är mycket angenämt, och utanför huset myllrar det av trendiga kaféer och restauranger. På andra sidan gatan ligger Saluhallen Briggen och det är även nära till Järntorgets kommunikationer. Slottsskogen finns på kort promenadavstånd, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ingenjörsgatan 5A, Kungshöjd, Göteborgs kommun

Ingenjörsgatan 5A

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 640 kr/mån
60 909 kr/m²

I ett vackert Sekelskifteshus från 1904 finner ni denna mycket välplanerade tvåa. Lägenheten har högt i tak och vardagsrummets vackra stuckatur och takrosett är i original från när huset byggdes. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena och ljuset letar sig in genom stora fönster i djupa nischer. 2020 färdigställdes ett nytt kök från Marbodal och badrummet renoverades 2018. Här erbjuds ett lugnt och avskilt boende mitt i stan. Ett stenkast från lägenheten finns alla bekvämligheter ni kan önska er, många restauranger och ett brett shoppingutbud ligger precis runt hörnet. Det är gångavstånd till stadens mest centrala delar och allmänna kommunikationer når du från närliggande Grönsakstorget, Domkyrkan samt Stenpiren. Varmt välkomna till Ingenjörsgatan 5A.

  • Hiss
Räntmästaregatan 21 B, Lunden, Göteborgs kommun

Räntmästaregatan 21 B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 595 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/4
4 613 kr/mån
59 917 kr/m²

I ett av Lundens klassiska funkishus finner vi denna trivsamma trea med framtagna brädgolv och fina originaldetaljer. Skicket är gott, och man har låtit slipa golven och måla om hela lägenheten. Takhöjden är luftig och tack vare den yteffektiva planlösningen, med bland annat utmärkta förvaringsmöjligheter, känns lägenheten betydligt större än vad antalet kvadratmeter anger. Ljuset flödar hela dagen, och i vardagsrummet leder helglasade pardörrar ut till en balkong med västersol. Lägenheten ligger en halv trappa upp från gatan, men eftersom huset är byggt på en höjd har man fri utsikt över himlen. Solnedgångarna bakom takåsarna är magiska. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till såväl innerstans puls som Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat. En fin lekplats och bra kommunikationer finns inom ett stenkast.

  • Balkong
Amiralitetsgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30
Amiralitetsgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Amiralitetsgatan 9A, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Amiralitetsgatan 9A

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
3 848 kr/mån
63 208 kr/m²

I vacker välrenoverad hörntvåa, i ett av de gröna funkishusen intill Gatenhielmska kulturreservatet och Söderlingska trädgården finner vi denna trivsamma bostadsrätt högst upp i byggnaden. Takhöjden är generös och ljuset strömmar in genom stora fönster i djupa nischer med vackra och breda fönsterbänkar i marmor. Allra ljusast är vardagsrummet – ett underbart hörnrum med fönster i två väderstreck. Här finns även utgången till en stor och underbar hörnbalkong med sol från förmiddag till kväll. Utsikten mot Masthuggskyrkan är rogivande. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i kvarteret har man Hängmattan och det myllrande och kulturella navet Stigbergstorget med sjudande kafé- och restaurangliv inom ett stenkast. Det är även nära till Slottsskogen och det vackra älvinloppet med Röda sten.

  • Premium
  • Balkong
Kungsladugårdsgatan 15B, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 15:45
Kungsladugårdsgatan 15B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Kungsladugårdsgatan 15B, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Kungsladugårdsgatan 15B

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 450 000 kr
45,1 m²
1 rum
vån 3/3
3 381 kr/mån
54 324 kr/m²

I trivsamma Kungsladugård finner vi denna både rymliga och mysiga landshövdingehusetta med möjlighet att skapa en tvåa, luftig takhöjd och härligt ljusinsläpp från vackra, spröjsade fönster i söder. Brädgolven är framtagna och de bevarade originalsnickerierna – fönster, spegeldörrar, gjutjärnsradiatorer med mera – ger en charmig inramning. Lägenheten ligger på våning tre av tre, och utsikten över grannskapets lummiga alléer och vackra gamla kvarter ger en härlig frihetskänsla. Läget är perfekt, och här erbjuds ett mycket trevligt boende med Slottsskogens natur runt hörnet och Mariaplans sjudande kafé- och restaurangliv inom kort gångavstånd. Därtill har föreningen en härligt grönskande innergård med bland annat utemöbler och murad grill.

  • Premium
Kabelgatan 13 C, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 14:30
Kabelgatan 13 C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kabelgatan 13 C, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kabelgatan 13 C

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 350 000 kr
35,7 m²
1 rum
vån 3/3
3 401 kr/mån
65 826 kr/m²

I det enda kvarvarande landshövdingehuset på Gråberget finner vi denna mysiga etta med balkong. Tack vare fönster i motsatta väderstreck flödar ljuset in. Lägenheten ligger insynsfritt på våning tre av tre (hiss finns), och från köket och den soliga balkongen har man utsikt över föreningens grönskande trädgård bort mot en bergknalle med skog. Mellan träden kan man skymta Älvsborgsbron och båtarna som glider fram längs med älven. Ett bekvämt boende erbjuds, och med hissen tar man smidigt upp till lägenheten och ner till föreningens fräscha tvättstuga. Mycket trevligt läge i Majorna med såväl Slottsskogens natur som Mariaplans sjudande kafé- och restaurangliv på kort gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sofiagatan 8B, Strömmensberg, Göteborgs kommun
  • Tor 9 maj kl 14:00
Sofiagatan 8B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sofiagatan 8B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sofiagatan 8B

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 020 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 456 kr/mån
57 714 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta enrummare i Strömmensberg. Här bor du med hänförande utsikt över takåsarna och skog, ljuset flödar från två olika väderstreck. Med sin smarta planlösning så kan du med enkelhet inreda med matbord för flera personer i köket och i vardagsrummet finns rymligt med plats för både säng, soffhörna och tillhörande möblemang. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort, och med spårvagn eller stombuss tar man sig snabbt in till stan.

  • Premium
Godhemsgatan 13C, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 10:45
Godhemsgatan 13C, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Godhemsgatan 13C, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Godhemsgatan 13C

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 050 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 633 kr/mån
63 077 kr/m²

I ett av Kungsladugårds landshövdingehus finner vi denna mysiga etta med framtagna brädgolv och bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, takrosetter, lister, gjutjärnsradiatorer, stenfönsterskiva och skafferi. Det tidiga 1930-talet görs sig även påmint genom den luftiga takhöjden, och ljuset strömmar in genom tidsenliga fönster i motsatta väderstreck. Skicket är väldigt gott och Läget är perfekt och här erbjuds ett trivsamt boende med såväl Slottsskogens natur som Mariaplans sjudande kafé- och restaurangliv inom ett stenkast. Hållplats finns runt hörnet, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet. Hör av er för förhandsvisning!

  • Premium
Raketgatan 9, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Raketgatan 9

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/7
4 746 kr/mån
51 532 kr/m²

I trivsamma Norra Guldheden finner vi denna charmiga 2,5:a med bevarade originaldetaljer såsom köksskåp, garderober, stavparkett, fönster och kalkstensfönsterbänkar i djupa nischer. Ett renoveringsbehov föreligger och här finns chansen att sätta sin egen prägel. Kontakta gärna vår samarbetspartner Byggfabriken för tips och idéer. Takhöjden är luftig och de många fönstren ger ett härligt ljusinsläpp hela dagen. Det lilla sovrummet – som passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum har utgång till en balkong med sol större delen av dagen. Kvarteret andas ett påtagligt lugn, och utanför fönstren och balkongen är det lummig grönska. Läget är mycket angenämt och på kort promenadavstånd har man såväl Änggårdsbergens natur som Linnés och Vasastadens sjudande kafé- och restaurangstråk.

  • Balkong
  • Hiss
Stafettgatan 4C, Lunden, Göteborgs kommun

Stafettgatan 4C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 090 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/4
2 973 kr/mån
59 714 kr/m²

Två trappor upp i ett charmigt funkishus finner vi denna fina etta med genomgående planlösning och sobra färger. Köket renoverades 2020 med ett strålande resultat och den vackra bänkskivan i trä har precis slipats och oljats in. Invid fönstet med utsikt över fotbollsplanen har en sittbänk platsbyggts för att maximera ytan. Vardagsrummet är målat i tonen "neutral" från Jotun, och inrymmer enkelt både säng och soffmöblemang. Tre garderober har målats i samma väggfärg för att stilrent smälta in. Den generösa takhöjden om ca 2,70 skapar tillsammans med ljusinsläppet en härlig rymd. De vackra fönsterbrädena i marmor skvallrar om 40-talet, och i hela lägenheten är det framtaget brädgolv som har behandlats med vitpigmentering. Badrummets är alldeles lagom i storlek och erbjuder bra förvaring med två skåp samt fyra mindre hyllor i duschen. Rymlig hall målad i färgen "abstract green" med inbyggd garderob och hyllplan. Tillträde? Flexibelt! Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder här i mysiga Lunden finns innerstadens puls endast en snabb bussresa eller cykeltur bort. På promenad- och cykelavstånd har man även Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur.

Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Vägen 73

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 531 kr/mån
63 208 kr/m²

I en stilig tegelfastighet från 1929 finner vi denna charmiga lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans. Med vacker fiskbensparkett och takhöjd om ca 2.7m med infällda spotlights skapar vardagsrummet en inbjudande atmosfär för både avkoppling och underhållning. Köket med granitbänkskivor perfekt för den kräsne kocken. Sovrummet lockar med generöst med förvaringsutrymme och en öppen spis för extra charm. Belägen i en säker och bekväm miljö, är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker det bästa av både stil och funktion. Mycket angenämt läge i hjärtat av staden med evenemangsstråket runt hörnet och Avenyns puls på kort gångavstånd.

  • Premium
  • Hiss
Bagaregårdsgatan 8 B, Bagaregården, Göteborgs kommun
Bagaregårdsgatan 8 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Bagaregårdsgatan 8 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Bagaregårdsgatan 8 B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 500 000 kr
55,2 m²
2 rum
vån 3/3
3 168 kr/mån
63 406 kr/m²

I ett landshövdingehus från 1924 finner vi denna fina tvåa med spännande planlösning i två etage. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp tack vare fönster i motsatta väderstreck på båda våningsplan. På den ljuvliga takterrassen, som vetter mot kvarterets grönskande innergård, njuter man av värmande sol under större delen av dagen. Skicket är gott, och 2019 fick köket nytt kakel, ny bänkskiva och nymålade väggar. De bevarade originaldetaljerna – serveringsskåp, panelklädda väggar, lister med mera – ger en fin inramning och påminner om 20-talet. På övervåningen, som färdigställdes 2017/2018, är det öppet hela vägen upp till nock vilket skapar en härlig känsla av rymd. De synliga takbjälkarna är tillsammans med murstocken, det massiva furugolvet och den vackra takkupan ett charmigt inslag. Till lägenheten nyttjas ett rymligt källarförråd.

  • Premium
  • Balkong
Haråsgatan 19, Majorna, Göteborgs kommun
Haråsgatan 19, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Haråsgatan 19, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Haråsgatan 19

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 800 000 kr
66,8 m²
3 rum
vån 1/4
4 344 kr/mån
56 886 kr/m²

Högst upp på Haråsberget i mysiga Majorna finner vi denna inbjudande trea. Ljuset strömmar in genom stora fönster och från de två sovrummen är det vacker utsikt över takåsarna bort mot Masthuggskyrkan. Vardagsrummet, som är i enhet med köket i en öppen och social planlösning, har utgång till en södervänd och solig balkong som vetter mot en grönskande innergård. Det är en populär, stabil och lågt belånad HSB-förening med fina faciliteter och en fantastisk utemiljö som inte minst uppskattas av barnfamiljerna. Föreningen har goda parkeringsmöjligheter med lediga platser utomhus. Läget är oslagbart och samtidigt som lugnet råder i kvarteret har man Mariaplan och Hängmattan med sjudande kafé- och restaurangliv på kort gångavstånd. Det är även nära till Slottsskogen, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Premium
  • Balkong
Skytteskogsgatan 48, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Ons 15 maj kl 18:00
Skytteskogsgatan 48, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Skytteskogsgatan 48, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Skytteskogsgatan 48

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 324 kr/mån
55 000 kr/m²

En nyrenoverad funkislägenhet som tack vare sin yteffektiva planlösning känns större än vad antalet kvadratmeter anger. 1940-talscharmen finns kvar, och originaldetaljer såsom stavparkett, innerdörrar, gjutjärnsradiatorer och fönster med klassiska öglehaspar har bevarats. Ljuset strömmar in från motsatta håll, och de fina fönstrens kulturglas bryter solens stålar på ett vackert sätt. Köket och vardagsrummet med balkongen, med sol hela dagen vetter mot en lummig villaträdgård. Från sovrummet blickar man ut över en stor park där föreningen har gemensamma uteplatser och odlingslotter. Läget är underbart och här erbjuds ett särdeles trevligt boende i ett lugnt område med villakvarterskänsla. Ett stenkast bort breder Slottsskogen ut sig, och det är även nära till Mariaplans och Linnés sjudande kafé- och restaurangliv.

  • Premium
  • Balkong
Ostgatan 6, Kallebäck, Göteborgs kommun
Ostgatan 6, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Ostgatan 6, Kallebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Ostgatan 6

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 990 000 kr
44 m²
2 rum
vån 8/9
3 806 kr/mån
45 227 kr/m²

Högt upp i ett hus från tidigt 1960-tal finner vi denna södervända lägenhet som året runt har sol hela dagen. Ljuset strömmar in, och från alla fönster har man utsikt mot en park. Fönsternischerna pryds av fina marmorbänkar som liksom lägenhetens dörrar och dörrhandtag är i original från när huset byggdes. Det är väl tilltaget med sällskapsyta och vardagsrummet, med härlig fransk balkong, är i enhet med köket i en öppen och luftig planlösning. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena, och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i form av en klädkammare. Mycket trevligt läge med närhet till Delsjö Golfklubb, Delsjöbadet och Delsjöområdets naturreservat. En fin cykelväg längs med Sankt Sigfridsgatan genom Örgrytes villaområden leder in till stan.

  • Premium
  • Hiss
Batterigatan 10B, Gamlestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Batterigatan 10B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Batterigatan 10B, Gamlestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Batterigatan 10B

Lägenhet
Gamlestaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 690 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
2 229 kr/mån
44 474 kr/m²

Välkomna till en välplanerad etta med ovanligt låg avgift samt separat och nyrenoverat kök (2023), i omtyckta och växande stadsdelen Gamlestaden. Genomgående fräscha ytskikt och lättmöblerade ytor, samt utsikt över föreningens grönskande trädgård, bidrar till hemkänsla och trivsel. Helkaklat badrum renoverat 2015 och goda förvaringslösningar är ytterligare attribut som erbjuds. Här bor ni i en väl omhändertagen och lågt belånad förening med närhet till grönområden och till centrum. Utanför kvarteret har ett nytt och modernt Gamlestaden växt fram. Det nyaste tillskottet är Forum, som huserar på 1500 kvadrat i Gamlestadens fabriker, och är inget mindre än Nordens första och största samlade varuhus för antikviteter, vintage, konst, design och mode. Området kryllar dessutom av nyöppnade caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är utmärkta, och med spårvagn eller pendeltåg tar man sig till centralstationen på bara fem-sex minuter.

  • Premium
Allmänna vägen 52B, Majorna, Göteborgs kommun
Allmänna vägen 52B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Allmänna vägen 52B, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Allmänna vägen 52B

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 850 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/5
5 346 kr/mån
60 156 kr/m²

Välkommen till denna magnifika tvåa på våning tre i ett elegant sekelskifteshus. Med sina imponerande takhöjder och storslagna fönster i djupa nischer, bjuder denna bostad in till en atmosfär av både historia och modern elegans. Från de stora fönstren i de två rummen i fil förtrollas du av en bedårande utsikt över Majorna. Sjömanshustrun, Karl Johans kyrka och Masthuggskyrkan är några av de kända landmärken som pryder horisonten. I köket öppnar sig vyerna mot en charmig innergård där ett magnolieträd blommar vackert under vårens första strålar. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i din egen oas mitt i stadens brus. Skicket är mycket gott där hela lägenheten är nymålad under 2024. Under 2023 genomfördes en påkostad helrenovering av badrrummet. Som en extra bonus har du tillgång till föreningens egna trädgård, komplett med ett stort bord, lekstuga och grönskande gräsmatta. Det är en plats där grannar möts, och där du kan odla dina egna kryddor för att sätta smak på sommardagarna. Denna lägenhet är inte bara vacker att se på - den är också oerhört välbevarad och moderniserad för att möta dagens krav på komfort och stil. De vackra originaldetaljerna, såsom fönster, stuckatur och spegeldörrar, skapar en atmosfär av tidlös elegans. Beläget i ett eftertraktat område i Majornas, har du allt du behöver inom räckhåll. Kollektivtrafik, restauranger, grönområden och älvens vackra stränder är bara några steg bort, vilket ger dig en enastående livsstil där stadens puls möter naturens frid.

  • Premium
Vantgatan 1 G, Majorna, Göteborgs kommun
Vantgatan 1 G, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Vantgatan 1 G, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Vantgatan 1 G

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 700 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
5 242 kr/mån
48 214 kr/m²

Högst upp på lummiga Gråberget i Majorna finner vi denna fina gavellägenhet med smakfullt renoverat kök. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena, och i hallen erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter från golv till tak i form av en klädkammare och två inbyggda garderober. Fönster i tre väderstreck fyller lägenheten med ljus utan att det blir insyn, och under sommarhalvåret har den södervända balkongen sol hela dagen. Utsikten över omgivningen är vacker, och i fjärran kan man skymta Älvsborgsbron. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med Slottsskogen som nära granne. Lugnet till trots har man både Mariaplans och Hängmattans sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd.

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 33