Mäklare Andreas Bergström

Andreas Bergström

Om mig

Före detta Pitebo som efter sju framgångsrika år på de större byråerna sökte sig till Stadshem. Med sin lyhördhet, ödmjukhet och sitt norrländska lugn hjälper Andreas sina kunder att nå det allra bästa resultatet. Andreas har ett stort fotbollsintresse och på senare tid har vi sett honom som spelande tränare i division 3.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Femkampsgatan 3 B, Lunden, Göteborgs kommun
 • Mån 11 mar kl 17:00
Femkampsgatan 3 B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Femkampsgatan 3 B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Femkampsgatan 3 B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
3 040 kr/mån
56 622 kr/m²

I ett av mysiga Lundens fina funkishus från 1940-talet finner vi denna trivsamma och välskötta etta. Lägenheten är tidlöst renoverad med matchande färgskalor, och desgintapeterna i vintagestil ger vardagsrummet, köket och hallen karaktär. Kvadratmeterna är på de rätta ställena, och i hallen erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare med bevarade originaldörrar. Det är högt i tak och tack vare den genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, flödar ljuset hela dagen. Från både köket i nordväst och den rymliga balkongen i sydost är det vidsträckt utsikt. Mycket trevligt läge i ett grönskande kvarter med såväl innerstans puls som Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat på kort promenad- och cykelavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Bokekullsgatan 6

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
5 990 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/3
6 330 kr/mån
54 954 kr/m²

I Kungsladugårds villaområde, högt upp med två balkonger hittar du denna fantastiska lägenhet om 109 kvm med två balkonger, en charmig eldstad, fiskbensparkett och ett snyggt kök vilket ger lägeheten en alldeles speciell karaktär. Ljuset strömmar in genom stora fönster i fyra väderstreck och när skymningen väl fallit utgör den eldningsbara öppna spisen en härlig mysfaktor. Vardagsrummet har utgång till en balkong i soligt söder-/västerläge och från matrummet finns ytterligare en mysig balkong.

 • Premium
 • Balkong
Gustavsplatsen 1N, Bagaregården, Göteborgs kommun
 • Sön 17 mar kl 11:30

Gustavsplatsen 1N

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
40,7 m²
1 rum
vån 1/3
3 462 kr/mån
49 017 kr/m²

En halv trappa upp i ett landshövdingehus från 1920-talet finner vi denna charmiga etta med högt i tak, djupa fönsternischer, ett renoverat kök och en praktisk hall. Den genomgående planlösningen, med ljudisolerande treglasfönster i motsatta väderstreck, ger lägenheten ett härligt ljusflöde och från köket har man utsikt mot en vacker innergård. Mycket trevligt läge i mysiga Bagaregården med såväl innerstans puls som Härlanda tjärns badplats, Skatås motionsmöjligheter och Delsjöområdets natur inom promenad- och cykelavstånd.

 • Plus
Lådämnesgatan 16, Björkekärr, Göteborgs kommun

Lådämnesgatan 16

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 4/4
2 404 kr/mån
50 287 kr/m²

En välplanerad, tyst och insynsfri pärla högst upp på våning fyra. Den optimala planlösningen, med fönster mot två väderstreck, ger ett härligt ljusflöde. 1950-talscharmen finns kvar och originaldetaljer såsom fiskbensparkett och stenfönsterbänkar har bevarats. Skicket är mycket gott, och under 2015 har man låtit renovera badrummet. Underbart läge med Härlanda Tjärns badplats och Delsjöområdets natur inom kort promenadavstånd.

 • Plus
Räntmästaregatan 21 B, Lunden, Göteborgs kommun

Räntmästaregatan 21 B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 800 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/4
4 613 kr/mån
63 333 kr/m²

I ett av Lundens klassiska funkishus finner vi denna trivsamma trea med framtagna brädgolv och fina originaldetaljer. Skicket är gott, och man har låtit slipa golven och måla om hela lägenheten. Takhöjden är luftig och tack vare den yteffektiva planlösningen, med bland annat utmärkta förvaringsmöjligheter, känns lägenheten betydligt större än vad antalet kvadratmeter anger. Ljuset flödar hela dagen, och i vardagsrummet leder helglasade pardörrar ut till en balkong med västersol. Lägenheten ligger en halv trappa upp från gatan, men eftersom huset är byggt på en höjd har man fri utsikt över himlen. Solnedgångarna bakom takåsarna är magiska. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till såväl innerstans puls som Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat. En fin lekplats och bra kommunikationer finns inom ett stenkast.

 • Balkong

Visar alla 5