Stadshem Fastighetsmäkleri

Stadshem Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Falkgatan 15 B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 190 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 410 kr/mån
49 294 kr/m²

Högst upp i ett landshövdingehus byggt 1915 i nationalromantisk stil finner vi denna insynsskyddade vindslägenhet med öppen planlösning, två bra sovrum, fräscht badrum och rymlig klädkammare. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp och snedtaken skapar en mysig atmosfär. Skicket är väldigt gott och har under senaste åren tagits hand om väl samt uppdaterats med nymålade väggar och inbyggda garderober. Två bra sovrum erbjuds med plats för ytterligare förvaringsmöbler. Köket är socialt och inrymmer en stor matplats, så här kan kocken enkelt mingla med gästerna. Ett vinds- och källarförråd nyttjas till bostaden. Välkomna till en hemtrevlig atmosfär där det är enkelt att trivas. Läget är perfekt och här i hjärtat av mysiga Bagaregården erbjuds ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till både innerstadens puls och Delsjöområdets naturreservat. En omtyckt italiensk restaurang har nyligen slagit upp portarna i kvarteret och i somras utökades utbudet ytterligare med det gemytliga café Waernet. Alldeles runt hörnet finns både förskola och grundskola.

  • Premium
Sjömansgatan 6 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00

Sjömansgatan 6 B

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 290 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 384 kr/mån
53 934 kr/m²

I ett landshövdingehus från 1930-talet finner vi denna trivsamma tvåa med vackra spegeldörrar och högt i tak. Stora tvåor i området är ovanliga och som att det inte vore nog har lägenheten en balkong som erbjuder många soltimmar och fin utsikt. Läget är det bästa tänkbara och samtidigt som lugnet råder här i mysiga Gamla Masthugget har man Linnés och Majornas sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd. Där Sjömansgatan slutar tar Slottsskogen – göteborgarnas egen Hyde park – vid. Ett barnvänligt boende erbjuds och inom ett stenkast finns både lekplatser, förskolor och grundskola.

  • Plus
  • Balkong
Nedre Matrosgatan 5, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Tor 25 apr kl 18:30

Nedre Matrosgatan 5

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 150 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 815 kr/mån
52 500 kr/m²

I ett landshövdingehus från 1930-talet finner vi denna mysiga tvåa. Takhöjden skapar en luftig atmosfär, och tack vare den yteffektiva planlösningen känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Ljuset strömmar in, och från sovrummet har man härlig utsikt över innergården och takåsarna bort mot Masthuggskyrkan. Vardagsrummet och köket, som är i enhet i en öppen och social planlösning, vetter mot en lugn återvändsgata. Skicket är väldigt gott, och lägenheten har renoverats löpande under de senaste åren. Ett underbart boende erbjuds, och föreningen har en gemensam takterrass med makalös vy över stan. Runt hörnet breder Slottsskogen ut sig, och det är även nära till Majornas och Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk. Hållplatser finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Plus
Toppsegelsgatan 11, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Toppsegelsgatan 11, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Toppsegelsgatan 11, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Toppsegelsgatan 11

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 150 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 832 kr/mån
57 273 kr/m²

I en lugn del av Majorna finner vi denna trivsamma lägenhet om två rum och kök. Charmen från 1950-talet finns kvar, och bevarade originaldetaljer såsom perspektivfönster, stenfönsterbänkar, köksskåp, fiskbensparkett, innerdörrar och inkaklat badkar ger lägenheten en stilig inramning. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp, och på balkongen i sydväst njuter man av eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrummet, balkongen och sovrummet vetter mot en lummigt inramad grönyta, och från köket har man hänförande utsikt över Majorna bort mot Hisingen med landmärken såsom Kampanilen och Masthuggskyrkan i blickfånget. Mycket trevligt läge ett stenkast från Slottsskogen och med såväl Hängmattans som Mariaplans sjudande kafé- och restaurangliv inom kort gångavstånd. Med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Premium
  • Balkong
Allmänna vägen 24D, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Allmänna vägen 24D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Allmänna vägen 24D, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Allmänna vägen 24D

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 750 000 kr
72 m²
4 rum
vån 1/3
4 456 kr/mån
65 972 kr/m²

I hjärtat av Majorna finner vi denna både mysiga och synnerligen välplanerade lägenhet om fyra rum och kök. Takhöjden är luftig och ljuset strömmar in genom höga fönster i djupa nischer. Från köket och sovrummet har man utsikt över en av kvarteret Kolumbus sju idylliska innergårdar. Vardagsrummet och de två rum som idag används som barnrum ligger i fil mot lugna Kommendörsgatan. Läget är mycket angenämt, och i grannskapet myllrar det av kaféer, restauranger och charmiga småbutiker. Alldeles runt hörnet hittar man Söderlingska trädgården med Majornas bästa lekplats och på helgerna är Slottsskogen, en kort promenad från lägenheten, ett givet utflyktsmål. Kommunikationerna är utmärkta, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Premium
Skytteskogsgatan 18, Kungsladugård, Göteborgs kommun

Skytteskogsgatan 18

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 750 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
4 324 kr/mån
55 000 kr/m²

På Skytteskogsgatan i Kungsladugård finner vi denna både mysiga och mycket välplanerade tvåa med härligt ljusinsläpp, tack vare fönster i tre väderstreck. Från vardagsrummet är det rogivande utsikt över kvarterets stora och grönskande park medan köket och sovrummet vetter mot en lugn och lummig gata utan genomfartstrafik. Läget är oslagbart och här erbjuds ett särdeles trevligt boende i ett rofyllt område med Slottsskogens natur runt hörnet. Lugnet till trots har man Mariaplan med ett sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd.

  • Balkong
Lasarettsgatan 6, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lasarettsgatan 6, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Lasarettsgatan 6, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Lasarettsgatan 6

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 5/8
2 613 kr/mån
62 097 kr/m²

I Kungshöjd, en lugn oas mitt i stan, finner vi denna smakfullt renoverade tvåa. Lägenheten är exklusiv i sitt utförande och köket – som är i enhet med vardagsrummet i en öppen och social planlösning – har bänkar i äkta carraramarmor. Takhöjden är generös, och de stora fönstren i djupa nischer ger ett stort ljusinsläpp. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena, och utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i form av både klädkammare och garderobsvägg. Huset är en före detta fabriksbyggnad från 1912, och synliga takbjälkar ger lägenheten en unik karaktär. Ett mycket trevligt boende erbjuds, och på husets tak har föreningen en gemensam terrass med fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Den 150 kvm stora terrassen är möblerad med sittgrupper och solstolar, och under sommarhalvåret njuter man av sol från lunch fram till kvällsskymningen. Det är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och fräscha allmänna utrymmen. Varmt välkomna till Lasarettsgatan 6.

  • Premium
  • Hiss
Timmermansgatan 8, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Timmermansgatan 8, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Timmermansgatan 8, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Timmermansgatan 8

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
98 m²
3 rum
vån 3/6
5 961 kr/mån
50 510 kr/m²

Den här charmfulla trean ligger i ett av de få sekelskifteshus som finns i Majorna. Ta hissen till tredje våningen- här ligger detta ljusa hem. Lägenheten har en trevlig planlösning där vardagsrummet och det större sovrummet ligger i fil mot Timmermansgatan medan köket och det lite mindre sovrummet vetter mot den slutna innergården. Takhöjden är generös, och ljuset strömmar in genom höga fyrluftsfönster i djupa nischer. Fönstren, stenbänkarna, spegeldörrarna, stuckaturen, takrosetterna, listverket och delar av köket är i original från 1903 och ramar in lägenheten på ett elegant, gammaldags vis. I samtliga rum har brädgolven tagits fram och slipats. Stilfullt kök med ljusa ytskikt och vitvaror från bland annat Bosch.

  • Premium
  • Hiss
Lilla Munkebäcksgatan 12 A, Munkebäck, Göteborgs kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Lilla Munkebäcksgatan 12 A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Lilla Munkebäcksgatan 12 A, Munkebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Lilla Munkebäcksgatan 12 A

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 490 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
5 103 kr/mån
46 981 kr/m²

Nedanför koloniområdet Kristinedal finner vi denna fina tvåa med generöst ljusinsläpp från stora fönster. Allra ljusast är vardagsrummet där du har tillgång till en nybyggd och rymlig balkong med bästa söderläge. Balkongen, med härlig eftermiddags- och kvällssol, vetter mot Lilla Munkebäcksgatan. Brädgolven är framtagna och originaldetaljer såsom golvsocklar och lister ramar in de fina golven. Skicket är väldigt gott och förutom att ytskikt har gåtts över så renoverades badrummet 2018 och samtidigt byggdes en platsbyggd garderob i sovrummet. Till lägenheten nyttjas både ett källar- och ett vindsförråd. Parkering finns tillgänglig för den som är intresserad. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt boende med Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat på promenad- och cykelavstånd. Alldeles runt hörnet har man Östra Centrums största matbutik och det är även nära till Torpavallens handelsplats med bland annat Systembolaget och ett Sats-gym.

  • Premium
  • Balkong
Kabelgatan 39F, Majorna, Göteborgs kommun
  • Tis 23 apr kl 18:30
Kabelgatan 39F, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kabelgatan 39F, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kabelgatan 39F

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 090 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 988 kr/mån
48 281 kr/m²

Vid en lugn återvändsgatan högst upp på lummiga Gråberget finner vi denna både trivsamma och välplanerade gaveltrea med ypperliga förvaringsmöjligheter. Lägenheten har en luftig takhöjd och tack vare stora fönster i motsatta väderstreck flödar ljuset. Härlig balkong med fri utsikt över Majornas landshövdingehus bort mot hamninloppet är hänförande. Läget är perfekt, och samtidigt som lugnet råder i kvarteret finns Mariaplan och Hängmattan med sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd. Soliga dagar är Slottsskogen, strax nedanför berget, ett givet utflyktsmål.

  • Premium
  • Balkong
Munkebäcksgatan 27 F, Kålltorp, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:45
Munkebäcksgatan 27 F, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 2
Munkebäcksgatan 27 F, Kålltorp, Göteborgs kommun, bild 3

Munkebäcksgatan 27 F

Lägenhet
Kålltorp, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 481 kr/mån
55 660 kr/m²

I mysiga Kålltorp finner vi denna fina funkistvåa med luftig takhöjd och stort ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck. Vardagsrummet och köket är i enhet i en öppen planlösning som bjuder in till umgänge. Brädgolven är framtagna och originaldetaljer såsom lister och gjutjärnsradiatorer ger en charmig inramning. Skicket är väldigt gott och 2019 lät man renovera köket, slipa golven och trappan samt måla/tapetsera alla väggar och tak. Badrummet totalrenoverades 2021. Till lägenheten nyttjas ett rejält källarförråd. Ett boende med trivsam radhuskänsla erbjuds och utanför den egna ytterdörren en trappa ner har lägenheten en härlig uteplats med altan och en liten trädgård. Här växer bland annat jättedaggkåpa, hortensia, vinbär, gräslök och rabarber. Läget är mycket angenämt och i kvarteren på andra sidan Munkebäcksgatan myllrar det av kaféer, restauranger och charmiga småbutiker. På promenadavstånd har man Härlanda tjärns badplats, Skatås motionsmöjligheter och Delsjöområdets natur.

  • Premium
  • Uteplats
Stockholmsgatan 1B, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:15
Stockholmsgatan 1B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Stockholmsgatan 1B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Stockholmsgatan 1B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 390 000 kr
74 m²
2.5 rum
vån 4/4
2 691 kr/mån
59 324 kr/m²

Högst upp, i ett tyst och lugnt läge på hörnet där Stockholmsgatan och Härlandavägen möts, sprider denna vindstvåa ut sig om hela 74 kvm boyta med ca 80 kvm golvyta. Under takbjälkarna i massivt trä njuter ni av lugnet medan brasan sprakar i kaminen. Vardagsrummet möter köket i en öppen planlösning som enkelt går att dela av om det finns behov av ytterligare ett sovrum. Köket är väl genomtänkt och lyxigt. Bänkskivor och golv i sten samt bland annat extra bred kyl och frys med inbyggd ismaskin. Här ryms med enkelhet ett stort middagsbord och en soffgrupp utan att göra avkall på den luftiga känslan. Det mysiga sovrummet inrymmer enkelt dubbelsäng och ett hemmakontor med plats för två. Från sovrummet nås en stor klädkammare bakom skjutdörrar i trä. I det ovanligt stora badrummet finns vardagslyx i form av både bubbelbad för två, dusch och tvättmaskin. Genomgående goda förvaringsmöjligheter i lägenheten, bland annat i fem kattvindar samt i ett källarförråd. Innergården är otroligt uppskattad bland medlemmar och blir en lummig, insynsskyddad oas under de varma månaderna. Tvärs över gatan finns spårvagnshållplatsen Stockholmsgatan med linje 1 & 3 som snabbt tar dig vidare till centrum. Varmt välkomna till ett unikt boende i en välskött förening med sannolikt de lägsta avgifterna i Bagaregården.

  • Premium
Orustgatan 13C, Sandarna, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Orustgatan 13C, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Orustgatan 13C, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Orustgatan 13C

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 250 000 kr
45 m²
1 rum
vån 3/4
3 013 kr/mån
50 000 kr/m²

I mysiga Sandarna finner vi denna trivsamma funkislägenhet med balkong. Skicket är det allra bästa och hela lägenheten, inklusive köket, badrummet samt elsystemet, har renoverats under 2017. Under 2018 sattes en säkerhetsdörr in. Lägenheten har ett bra ljusflöde, och på balkongen njuter man av härlig kvällssol. Utanför balkongen och fönstren är det lummig grönska under sommarhalvåret. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende samtidig som man har Mariaplans sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd. Det är även nära till Slottsskogen och det vackra älvinloppet med Klippan och Röda sten. Hållplats finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Premium
  • Balkong
Paradisgatan 27 Q, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Paradisgatan 27 Q

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 316 kr/mån
71 250 kr/m²

En mycket mysig landshövdingehusetta som tack vare sin yteffektiva planlösning och luftiga takhöjd känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Originaldetaljer såsom köksskåp, innerdörrar, gjutjärnsradiatorer, fönster och fönsterbänkar i djupa nischer har bevarats, och framtaget brädgolv löper tröskelfritt genom lägenhetens öppningar. De stora fönstren ger ett härligt ljusinsläpp, och från vardagsrummet har man hänförande utsikt över omgivningen med bland annat Masthuggskyrkan i blickfånget. Läget är perfekt, och här erbjuds ett rofyllt boende strax intill Slottsskogens natur samtidigt som Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk finns inom kort gångavstånd.

  • Plus
Flaggatan 10 D, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Flaggatan 10 D

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
5 950 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/3
4 850 kr/mån
70 000 kr/m²

Den här rymliga fyran i ett nationalromantiskt landshövdingehus från 1913 har en särdeles inbjudande känsla, och vardagsrummet och köket är i enhet i en öppen och social planlösning med härligt ljusinsläpp från fyra södervända fönster i fil. Från fönstren och balkongen, som badar i sol, blickar man ut mot Slottsskogen som snart återigen står i lummig grönska. Kvadratmetrarna är väl fördelade och förutom de fyra rummen disponeras lägenheten även med ett rymligt hemmakontor som är öppet mot hallen. De tre sovrummen är mysiga och tack vare det rofyllda gårdsläget sover man gott om natten. Det är ett perfekt hem för en familj, och de dubbla badrummen underlättar morgonbestyren avsevärt. Ett underbart boende erbjuds och att bo strax intill Slottsskogen är en lyx som är få göteborgare förunnat. Runt hörnet leder trappor ner till Linné med ett myller av kaféer, restauranger och barer.

  • Plus
  • Balkong
Skytteskogsgatan 24, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Skytteskogsgatan 24, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Skytteskogsgatan 24, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Skytteskogsgatan 24

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 950 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
4 324 kr/mån
59 000 kr/m²

På Skytteskogsgatan i Kungsladugård finner vi denna både mysiga och mycket välplanerade tvåa med härligt ljusinsläpp, tack vare väderstreck i tre riktningar. Lägenheten har en trivsam radhuskänsla, inte minst tack vare den egna uteplatsen med eftermiddagssol. Från vardagsrummet är det rogivande utsikt över kvarterets stora och grönskande park medan köket, uteplatsen och sovrummet vetter mot en lugn och lummig gata utan genomfartstrafik. Läget är oslagbart och här erbjuds ett särdeles trevligt boende i ett rofyllt område med Slottsskogens natur runt hörnet. Lugnet till trots har man Mariaplan med ett sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd.

  • Premium
  • Uteplats
Stensprängaregatan 7, Ekebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Stensprängaregatan 7, Ekebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Stensprängaregatan 7, Ekebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Stensprängaregatan 7

Villa
Ekebäck, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
7 000 000 kr
107 + 37 m²
5 rum
560 m² tomt

Denna trivsamma villa ligger högt i Ekebäck, och från alla våningsplan är det vackra vyer över omgivningen. Havsutsikten är intagande, och klara dagar ser man Vinga fyr i fjärran. Ljuset flödar, och från vår till höst njuter man av solen i den terrasserade trädgården med grantimurar och fin växtlighet. Huset entrévåning andas 1920-tal och de bevarade originaldetaljerna – spegeldörrar, lister med mera – ger en charmig inramning. I vardagsrummet och matrummet är brädgolven framtagna. Övervåningen är ett modernare plan med tre sovrum och ett smakfullt badrum som totalrenoverades i fjol. I källaren finns ytterligare ett badrum och ett extra rum där man kan söka behaglig svalka heta sommardagar. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med lekplatser, förskola, grundskola och kommunikationer inom ett stenkast. På promenadavstånd har man Nya Varvets parker och Ruddalens natur, och med cykel eller spårvagn tar man sig snabbt ut till havet.

  • Premium
Nordenskiöldsgatan 18, Linnéstaden, Göteborgs kommun
Nordenskiöldsgatan 18, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 18, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 18

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 200 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/5
3 320 kr/mån
68 852 kr/m²

I ett stiligt funkishus från 1940-talet finner vi denna härliga tvåa. Takhöjden är generös och ljuset strömmar in genom fönster i motsatta väderstreck. Tack vare dubbla balkonger, en mot gatan och en mot kvarterets grönskande innergård, kan man följa solen. Efter att kvällsmörkret väl fallit är det mysigt att elda i vardagsrummets öppna spis. Vardagsrummet är spatiöst och ett valv avgränsar en rymlig matplats där man kan duka upp till trevliga middagar med många gäster. I rofyllt gårdsläge ligger ett lagom stort sovrum med ypperliga förvaringsmöjligheter. Lägenheten är i gott skick och de bevarade originaldetaljerna – öppen spis, stavparkett, fönsterbänkar med mera – ger en charmig inramning. Läget är mycket angenämt och Nordenskiöldsgatan kantas av restauranger med inbjudande uteserveringar. Inom ett stenkast har man även Linnégatans puls och Slottsskogens natur. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gibraltargatan 60, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Gibraltargatan 60, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gibraltargatan 60, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gibraltargatan 60

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 990 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/5
4 710 kr/mån
51 818 kr/m²

I ett av Johannebergs klassiska funkishus finner vi denna mycket fina trea med bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, fönsterbänkar i sten och fungerande öppen spis. Takhöjden är luftig och den tilltalande planlösningen, med stora fönster i motsatta väderstreck, ger ett härligt ljusflöde hela dagen. När skymningen väl fallit är det mysigt att elda i den öppna spisen. Balkongen ligger mot byggnadens baksida och ger en rogivande känsla. Skicket är väldigt gott, och under 2020 har lägenheten ytskiktsrenoverats. Detta hem är en perfekt blandning av modern komfort och tidlös elegans, skapat för att vara en fristad där varje rum bär på en unik atmosfär.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kapplandsgatan 126, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00

Kapplandsgatan 126

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 729 kr/mån
37 803 kr/m²

I mysiga Högsbo finner vi denna både inbjudande och välplanerade trerummare. Stora fönster med fina marmorbänkar fyller lägenheten med ljus, och vardagsrummet har även utgång till en södervänd balkong där man njuter av solen hela dagen och större delen av kvällen. Det är en inglasad balkong med infravärme som gör den till ett härligt extrarum från tidig vår till sen höst. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt, avskilt och barnvänligt boende med närhet till Slottsskogens, Svaleboskogens, Änggårdsbergens och Ruddalens natur. Mariaplans och Majornas kaféer, pubar och restauranger finns på cykelavstånd, och med spårvagn tar man sig snabbt till såväl havet som innerstan och Frölunda torg.

  • Plus
  • Balkong
Orustgatan 13 D, Sandarna, Göteborgs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00
Orustgatan 13 D, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 2
Orustgatan 13 D, Sandarna, Göteborgs kommun, bild 3

Orustgatan 13 D

Lägenhet
Sandarna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 190 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/4
2 867 kr/mån
48 667 kr/m²

I lummiga Sandarna finner vi denna charmiga funkislägenhet om ett rum och kök. Skicket är det allra bästa och köket har nyligen renoverats med smakfulla och genomtänkta materialval. I samband med detta lät man även ta fram brädgolvet. Takhöjden är luftig och vardagsrummet, ett hörnrum med fönster i två väderstreck, badar i ljus. Det bygglov för en balkong från vardagsrummet som gavs vid slutet av 2017 har löpt ut men det finns möjlighet att ansöka om ett nytt bygglov (kontakta mäklaren för mer information). För den som önskar en tvåa går vardagsrummet att dela av till ett sovrum och ett vardagsrum tack vare fönster i två väderstreck. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder i området har man Mariaplan med ett sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd. Det är även nära till Slottsskogen och det vackra älvinloppet med Klippan och Röda sten. Hållplats finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Premium
Stabbegatan 77, Björkekärr, Göteborgs kommun

Stabbegatan 77

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 850 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 646 kr/mån
48 684 kr/m²

På markplan med fantastisk uteplats finner du denna trivsamma 1,5:a som har en smart planlösning och egen sovdel. Skicket är bra. Vardagsrummet som rymmer både matplats och soffgrupp har utgång till en rymlig altan på ca 20 kvm. Det är fritt från insyn, och från vardagsrummet, altanen och köket tittar du ut över ett skogsparti som står i lummig grönska under sommarhalvåret. Badrummet är i toppskick eftersom att stambyte genomfördes under 2023 i just denna lägenhet. Sovrummet vetter mot en lugn kvartersgata utan genomfartstrafik. Mycket trevligt läge i mysiga Björkekärr med Härlanda tjärns badplats, Skatås motionsområde och Delsjöområdets naturreservat ett stenkast bort.

  • Uteplats
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Vägen 73

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 531 kr/mån
63 208 kr/m²

I en stilig tegelfastighet från 1929 finner vi denna charmiga lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans. Med vacker fiskbensparkett och takhöjd om ca 2.7m med infällda spotlights skapar vardagsrummet en inbjudande atmosfär för både avkoppling och underhållning. Köket med granitbänkskivor perfekt för den kräsne kocken. Sovrummet lockar med generöst med förvaringsutrymme och en öppen spis för extra charm. Belägen i en säker och bekväm miljö, är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker det bästa av både stil och funktion. Mycket angenämt läge i hjärtat av staden med evenemangsstråket runt hörnet och Avenyns puls på kort gångavstånd.

  • Premium
  • Hiss
Hallongången 134, Östra Centrum, Göteborgs kommun

Hallongången 134

Fritidshus
Östra Centrum, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
990 000 kr
35 m²
2 rum
300 m² tomt

I Torpakolonin finner vi denna charmiga stuga i väldigt bra skick. Stugan består av allrum, sovloft, toalett, inglasad veranda och ett snyggt renoverat kök med matplats intill. Ljuset strömmar in och när skymningen väl fallit utanför fönstren är det mysigt att elda i allrummets vackra braskamin. Trädgården, med inbjudande uteplats, är omsorgsfullt arbetad och har bästa solläge för odling av grönsaker, örter med mera. Det råder trevlig stämning stuggrannar emellan och mitt i kolonin finns en samlingsplats med lekplats, dansbana, servicehus och en festlokal med kök både ute och inne. Läget är perfekt och på kort promenad- och cykelavstånd har man Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur. Kommunikationerna är de bästa tänkbara och från kolonin tar det bara någon minut att gå till Östra Sjukhusets hållplats som trafikeras av flera buss- och spårvagnslinjer.

Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Bokekullsgatan 6

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
5 990 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/3
6 330 kr/mån
54 954 kr/m²

I Kungsladugårds villaområde, högt upp med två balkonger hittar du denna fantastiska lägenhet om 109 kvm med två balkonger, en charmig eldstad, fiskbensparkett och ett snyggt kök vilket ger lägeheten en alldeles speciell karaktär. Ljuset strömmar in genom stora fönster i fyra väderstreck och när skymningen väl fallit utgör den eldningsbara öppna spisen en härlig mysfaktor. Vardagsrummet har utgång till en balkong i soligt söder-/västerläge och från matrummet finns ytterligare en mysig balkong.

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 26