Stadshem Fastighetsmäkleri

Stadshem Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vantgatan 1 G, Majorna, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 11:00

Vantgatan 1 G

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 700 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
5 242 kr/mån
48 214 kr/m²

Högst upp på lummiga Gråberget i Majorna finner vi denna fina gavellägenhet med smakfullt renoverat kök. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena, och i hallen erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter från golv till tak i form av en klädkammare och två inbyggda garderober. Fönster i tre väderstreck fyller lägenheten med ljus utan att det blir insyn, och under sommarhalvåret har den södervända balkongen sol hela dagen. Utsikten över omgivningen är vacker, och i fjärran kan man skymta Älvsborgsbron. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med Slottsskogen som nära granne. Lugnet till trots har man både Mariaplans och Hängmattans sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd.

 • Plus
 • Balkong
Thorburnsgatan 8 B, Almedal, Göteborgs kommun
 • Sön 10 mar kl 12:00

Thorburnsgatan 8 B

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 990 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
3 053 kr/mån
53 784 kr/m²

En mysig landshövdingehusetta med genomgående planlösning och stort ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck. Morgonsolen strålar in genom köksfönstret, och härifrån har man utsikt över kvarterets grönskande innergård. Vardagsrummet, som vetter mot en mycket lugn gata, har härlig kvällssol. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med såväl citys nöjesliv som Safjällets, Änggårdsbergens och Delsjöområdets natur inom cykel- och promenadavstånd. Det är även nära till studiecentrum såsom Chalmers, Humanisten och Artisten.

 • Plus
Doktor Hjorts gata 10C, Södra Guldheden, Göteborgs kommun

Doktor Hjorts gata 10C

Lägenhet
Södra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 195 000 kr
61 m²
3 rum
vån 1/3
3 166 kr/mån
52 377 kr/m²

I natursköna Södra Guldheden finner vi denna charmiga och välskötta trea med en tidlös karaktär och en lugn balkong som fångar optimalt sydvästläge och bjuder på generöst med solljus. Denna bostad är fylld med bevarade detaljer såsom vacker fiskbensparkett, smart inbyggd förvaring, en klassisk redahylla i köket och eleganta fönsterbänkar i sten, vilket tillsammans ger en underbar atmosfär med tydliga inslag av 50-talets stil. Den smarta planlösningen erbjuder trevliga gemensamma utrymmen, två lugna sovrum och ett fräscht badrum med tvättmaskin. Bostadens helhetsintryck har förhöjts rejält då väggarna och taken fått ny färg, ekparkett har nyligen lagts, köket har renoverats varsamt med nytt kakel, ugn, spishäll, diskmaskin, och ny bänkskiva i ek. Kökets charm har bevarats med ommålade originalstommar och luckor med nya knoppar. Till bostaden hör två rymliga förråd för optimal förvaring och i föreningen finns välskötta gemensamhetsutrymmen. Belägen i den grönskande oasen Södra Guldheden, erbjuder området bekvämt gångavstånd till allt från vardagsservice och stadens puls till natursköna Slottsskogen och Änggårdsbergen.

 • Balkong
Storkgatan 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30
Storkgatan 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Storkgatan 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Storkgatan 6B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 300 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
4 148 kr/mån
40 741 kr/m²

I en av Bagaregårdens äldsta föreningar, med mycket låg belåningsgrad och trivsam innergård, presenteras nu en unik etagelägenhet med nyrenoverat kök och badrum. För den som önskar, kan lägenheten omvandlas till en kvadratsmart trea då övervåningen består av ett stort rum som med enkla medel kan bli två bra sovrum. Både köks- och badrumsrenoveringen färdigställdes för bara ett par månader sedan till ett strålande resultat, bara för nästa ägare att njuta av. På nedre plan är trägolven nyslipade och nåtade, och väggarna är nymålade i behagliga nyanser. För den som söker efter en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och tidlös charm, är detta den perfekta bostaden. Nyfiken? Välkommen på visning! Bagaregården är en mysig stadsdel som behållit sin autentiska atmosfär genom åren och där historiens vingslag känns på varje gata. Här ramar landshövdingehusen in stora, grönskande gårdar och skapar en idyllisk miljö. Bebyggelsen är småskalig och består av en mix av landshövdingehus, villor och radhus som rests mellan förra sekelskiftet och 1930. Varje byggnad berättar en historia och bär på en unik karaktär. Lugnet här är närmast sagolikt. Men när du tar dig till huvudstråken som Stockholmsgatan och Ånäsvägen möts du av en livlig atmosfär. Charmiga småbutiker sätter färg på stadsbilden och skapar en känsla av gemenskap. De senaste tillskotten, det mysiga caféet Waernet och den redan mycket omtyckta italienska restaurangen Enoteca Roma, har snabbt blivit hörnstenar i området. För naturälskaren är Bagaregården den perfekta basen. Med cykeln tar du dig snabbt och enkelt till naturområdena Delsjön och Skatås som är två pärlor på Göteborgs östra sida, var och en med många olika möjligheter för utomhusaktiviteter.

 • Premium
Sten Sturegatan 17, Lorensberg, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30
Sten Sturegatan 17, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sten Sturegatan 17, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sten Sturegatan 17

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
85 m²
2 rum
vån 3/6
5 419 kr/mån
47 000 kr/m²

Välkomna till denna enastående bostad som erbjuder en fridfull tillflyktsort mitt i stadens puls. Lägenheten präglas av stilsäkra originaldetaljer såsom fiskbensparkett i vardagsrummet, generös takhöjd och vackra fönsterpartier med djupa nischer. Samtliga beslag är noga utvalda för att harmoniera med den tidstypiska 1920-talsstilen och skapa en enhetlig och stilfull helhet. Trots sitt centrala läge överraskar lägenheten med sin lugn och ro, tack vare de tjocka väggarna som isolerar mot stadens ljud och rörelse. Lägenheten är inflyttningsklar och högt belägen med en fri utsikt. På sommaren omfamnas gatan utanför av blommande grönska, vilket ger en känsla av lugn och naturlighet. Den otroligt tysta innegården skapar en oas av lugn där sommardagarna präglas av stillhet och solens varma strålar. Från bostadens möblerbara loftgång avnjuts solskenet under större delen av dagen. Tack vare sina generösa kvadratmeter och planlösning finns möjlighet att forma om bostaden till en trea. Dessutom tillfaller föreningens största vindsförråd denna lägenhet, vilket ger ytterligare utrymme och möjligheter. Läget är mycket angenämt och strax utanför porten har man sjudande restaurangstråk och evenemangsstråkets upplevelser.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fjällgatan 3 E, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Fjällgatan 3 E

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/3
2 954 kr/mån
63 974 kr/m²

I ett landshövdingehuskvarter mitt emellan Linnés puls och Slottsskogens natur finner vi denna tvåa som tack vare sin luftiga takhöjd och yteffektiva planlösning känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Lägenheten bjuder in till umgänge, och i vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp och matbord. I hallen erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare. Ljuset strömmar in, och på den rymliga balkongen njuter man av hänförande utsikt över stora delar av innerstaden. Vardagsrummet och köket vetter mot kvarterets grönskande innergård. Brädgolvet är framtaget och originaldörrarna har bevarats intakta med handtag och beslag.

 • Plus
 • Balkong
Ernst Torulfsgatan 8B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ernst Torulfsgatan 8B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 390 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 467 kr/mån
45 094 kr/m²

Högst upp i huset på Ernst Torulfsgatan 8B finner ni denna smakfullt renoverade och välplanerade tvårumslägenhet med en solfylld balkong och grönskande utsikt. Golvet i hall och vardagsrum är nytt från i fjol, och har smakfullt behandlats i samma ljusa nyans som brädgolvet i kök- och sovrum för att ge ett enhetligt intryck. Hemmet berikat av dagsljus från fönster i två väderstreck vilket tillsammans med takhöjden bidrar till en luftig känsla. Köket inger plats för ett matbord för fyra personer invid köksfönstret, och luckorna är vita med gott om förvaring bakom. Vardagsrummets behagliga väggfärg gör det trivsamt och här umgås man gärna med familj och vänner. Under varmare årstider kan njuta av många soltimmar och grönskande utsikt från balkongen. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger, komplett med ett fönster som möjliggör ventilation och släpper in naturligt ljus. Hallen är utrustad med ett praktiskt kapprum och i sovrummet finns en inbyggd garderob som tillsammans med två tillhörande förråd tar hand om hemmets alla tillhörigheter. Tillträde är flexibelt. Trivsam förening med fina grönytor strax utanför porten, parkeringsplatser att hyra samt gemensam tvättstuga att nyttja. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Munkebäckstorget med bl.a. apotek, bageri och matbutik, Torpavallens handelsplats med SATS-gym och MAX-restaurang, välsorterade ICA Kvantum med generösa öppettider, lokala restauranger, närområdets mysiga småbutiker samt skolor och förskolor. Dessutom bor du med närhet till natursköna grönområden, fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Gång- och cykelavstånd till Skatås motionscentral samt goda kommunikationer in till stadens puls.

 • Balkong
Toppsegelsgatan 1, Majorna, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Toppsegelsgatan 1

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 850 000 kr
78,4 m²
3 rum
vån 1/3
6 140 kr/mån
61 862 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
Skytteskogsgatan 30, Kungsladugård, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30
Skytteskogsgatan 30, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Skytteskogsgatan 30, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Skytteskogsgatan 30

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
4 324 kr/mån
63 000 kr/m²

På Skytteskogsgatan i Kungsladugård finner vi denna både mysiga och mycket välplanerade tvåa med härligt ljusinsläpp. Lägenheten har en trivsam radhuskänsla, inte minst tack vare den egna uteplatsen med sol från lunch till en bit in på kvällen. Från sovrummet är det rogivande utsikt över kvarterets stora och grönskande park medan köket, vardagsrummet och uteplatsen vetter mot en lugn och lummig gata utan genomfartstrafik. Läget är oslagbart och här erbjuds ett särdeles trevligt boende i ett rofyllt område med Slottsskogens natur runt hörnet. Lugnet till trots har man Mariaplan med ett sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd.

 • Premium
 • Uteplats
Raketgatan 15, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:30
Raketgatan 15, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Raketgatan 15, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Raketgatan 15

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/6
5 398 kr/mån
46 875 kr/m²

I ett av Norra Guldhedens karaktäristiska punkthus finner vi denna välplanerade och inbjudande trea i gott skick. Huset ligger med bästa läge som sista hus på Raketgatan och utanför dörren är utsikten över Slottsskogen bort mot Älvsborgsbron hänförande. Praktiskt belägen på första plan med flera stora originalfönster som fyller lägenheten med ljus. Känslan från 1940-talet finns kvar och de bevarade originaldetaljerna – fönster, fönsterbänkar, nyslipat och oljad stavparkett, garderober – ger en charmig inramning. Ett lugnt och avskilt boende erbjuds med närhet till lummig grönska. Förskolor och skolor finns i området med Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården, Slottsskogen och innerstadens puls inom kort promenadavstånd.

 • Premium
 • Hiss
Raketgatan 3, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 10:30
Raketgatan 3, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Raketgatan 3, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Raketgatan 3

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
5 350 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/7
7 006 kr/mån
55 729 kr/m²

I trivsamma Norra Guldheden finner vi denna rymliga och luftiga 4:a med generöst ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck. Lägenheten ligger högt, och från fönstren och den soliga balkongen har man en hänförande utsikt. Det är väl tilltaget med sällskapsyta, och i det rymliga vardagsrummet utgör den öppna spisen en härlig mysfaktor. Skicket är väldigt gott och hela lägenheten – inklusive köket, badrummet och gästtoaletten – har renoverats 2020. Materialvalen är påkostade, och köket har exklusiva vitvaror från Falcon, Lieberherr och Miele. Ett lugnt och avskilt boende erbjuds, och utanför lägenheten är det lummig grönska. Läget är perfekt, och såväl Änggårdsbergens natur som Linnés och Vasastadens sjudande kafé- och restaurangstråk finns inom kort promenadavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Raketgatan 1C, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00
Raketgatan 1C, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Raketgatan 1C, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Raketgatan 1C

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 132 kr/mån
51 754 kr/m²

I ett av lummiga Norra Guldhedens klassiska funkishus finner vi denna varsamt renoverade tvåa i väldigt gott skick. Atmosfären är varm och mysig, och det är lätt att göra lägenheten till sin egen. Känslan från 1940-talet har bevarats och de många originaldetaljerna – köksskåp, garderober, parkettgolv i holländskt design, fönster, kalkstensfönsterbänkar med mera – ger lägenheten en charmig inramning. Köket har renoverats varsamt under 2021, badrummet renoverades ca 2007 i samband med föreningens stambyte. Dagsljuset strömmar in från två väderstreck och allra ljusast är vardagsrummet med stora fönster i sydvästläge. Här finns även utgång till lägenhetens balkong, ett under sommarhalvåret underbart extrarum, som även det renoverades 2021 ihop med fasaden. I källaren ligger tvättstuga och cykelrum och gästlägenhet finns i samma hus. Läget är perfekt med närhet till kommunikationerna på wavrinskys plats och samtidigt som lugnet råder i såväl kvarteret som i stadsdelen har man Vasastadens och Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd. Det är även nära till Sahlgrenska, Chalmers och Änggårdsbergens naturreservat.

 • Premium
 • Balkong
Femkampsgatan 3 B, Lunden, Göteborgs kommun
Femkampsgatan 3 B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Femkampsgatan 3 B, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Femkampsgatan 3 B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/4
3 040 kr/mån
56 622 kr/m²

I ett av mysiga Lundens fina funkishus från 1940-talet finner vi denna trivsamma och välskötta etta. Lägenheten är tidlöst renoverad med matchande färgskalor, och desgintapeterna i vintagestil ger vardagsrummet, köket och hallen karaktär. Kvadratmeterna är på de rätta ställena, och i hallen erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter i form av två klädkammare med bevarade originaldörrar. Det är högt i tak och tack vare den genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, flödar ljuset hela dagen. Från både köket i nordväst och den rymliga balkongen i sydost är det vidsträckt utsikt. Mycket trevligt läge i ett grönskande kvarter med såväl innerstans puls som Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat på kort promenad- och cykelavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun
 • Ons 6 mar kl 17:00
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Falkgatan 15 B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 150 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 410 kr/mån
48 824 kr/m²

Högst upp i ett landshövdingehus byggt 1915 i nationalromantisk stil finner vi denna insynsskyddade vindslägenhet med öppen planlösning, två bra sovrum, fräscht badrum och rymlig klädkammare. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp och snedtaken skapar en mysig atmosfär. Skicket är väldigt gott och har under senaste åren tagits hand om väl samt uppdaterats med nymålade väggar och inbyggda garderober. Två bra sovrum erbjuds med plats för ytterligare förvaringsmöbler. Köket är socialt och inrymmer en stor matplats, så här kan kocken enkelt mingla med gästerna. Ett vinds- och källarförråd nyttjas till bostaden. Välkomna till en hemtrevlig atmosfär där det är enkelt att trivas. Läget är perfekt och här i hjärtat av mysiga Bagaregården erbjuds ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till både innerstadens puls och Delsjöområdets naturreservat. En omtyckt italiensk restaurang har nyligen slagit upp portarna i kvarteret och i somras utökades utbudet ytterligare med det gemytliga café Waernet. Alldeles runt hörnet finns både förskola och grundskola.

 • Premium
Övre Matrosgatan 6 E, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Övre Matrosgatan 6 E

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
5 750 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/3
4 099 kr/mån
61 828 kr/m²

På en lugn återvändsgata i trivsamma Gamla Masthugget finner vi denna fina fyra. Ljuset strömmar in, och utsikten från lägenheten är fantastisk. Den hänförande utsikten över stora delar av staden, med bland annat Skansen Kronan och Oskar Fredriks kyrka i blickfånget, ger en härlig frihetskänsla. Läget är perfekt och runt hörnet breder Slottsskogen ut sig. Det är även nära till Linnés och Långgatornas sjudande kafé- och restaurangstråk. Hållplatser finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

 • Plus
 • Balkong
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 2
Bokekullsgatan 6, Kungsladugård, Göteborgs kommun, bild 3

Bokekullsgatan 6

Lägenhet
Kungsladugård, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
5 990 000 kr
109 m²
4 rum
vån 2/3
6 330 kr/mån
54 954 kr/m²

I Kungsladugårds villaområde, högt upp med två balkonger hittar du denna fantastiska lägenhet om 109 kvm med två balkonger, en charmig eldstad, fiskbensparkett och ett snyggt kök vilket ger lägeheten en alldeles speciell karaktär. Ljuset strömmar in genom stora fönster i fyra väderstreck och när skymningen väl fallit utgör den eldningsbara öppna spisen en härlig mysfaktor. Vardagsrummet har utgång till en balkong i soligt söder-/västerläge och från matrummet finns ytterligare en mysig balkong.

 • Premium
 • Balkong
Vidblicksgatan 8, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun

Vidblicksgatan 8

Lägenhet
Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 840 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 532 kr/mån
68 571 kr/m²

En fin och ljus trettiotalstvåa i centrala, men ändå, fridfulla Nedre Johanneberg. Köket är nyrenoverat och interiören är delvis lägenhetens ursprungliga och delvis ny, men i tidstypisk stil. I original är även stavparketterna, stuckaturen, spegeldörrarna, handtagen, fönstren och marmorfönsterbänkarna som ger en charmig inramning. Läget är det bästa tänkbara och samtidigt som lugnet råder här i mysiga Nedre Johanneberg har man Avenyns puls och evenemangsstråkets upplevelser på kort gångavstånd. Alldeles runt hörnet bjuder Johannebergskyrkans park in till spontana picknickar.

 • Hiss
Nordhemsgatan 19B, Linnéstaden, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Nordhemsgatan 19B

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 950 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 183 kr/mån
71 739 kr/m²

På våning två i ett vackert 1800-talshus finner vi denna insynsfria och välbevarade trea med högt i tak, ett fantastiskt platsbyggt kök och härligt ljusinsläpp från höga fönster i motsatta väderstreck. Brädgolven är framtagna och slipade, och originaldetaljer såsom kakelugn, spegeldörrar, takrosetter, stuckatur och höga fotlister har bevarats. Skicket är väldigt gott, alla ytskikt är genomgångna senaste åren och kakelugnen som renoverades 2021 funkar utmärkt att elda i. Köket totalrenoverades 2019, och i 2020 satte föreningen in nya fönster som stänger ute ljud från gatan. Läget är mycket angenämt, och utanför huset drar Tredje Långgatan fram med sina trendiga restauranger. Alldeles runt hörnet lockar Saluhallen Briggen, och det är även nära till Linnégatans puls, Järntorgets kommunikationer och Slottskogen.

 • Plus
Majorsgatan 1, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Majorsgatan 1

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/5
3 788 kr/mån
62 422 kr/m²

I ett av Linnés mysigaste kvarter finner vi denna inbjudande sekelskiftestvåa med öppen planlösning, djupa fönsternischer, charmiga vinklar och en spännande nivåskillnad. En egen trappa från husets gård leder in till lägenhetens rymliga och smakfullt renoverade kök som har öppen planlösning mot vardagsrummet. Via föreningens vackra trapphus ligger lägenhetens andra entré som tar en in i lägenhetens nyrenoverade pampiga hall. Tack vare gårdsläget erbjuds ett lugnt och avskilt boende samtidigt som man har ett myller av kaféer, restauranger, boutiquer och gallerier utanför porten. Runt hörnet drar Linnégatan fram med sin många uteserveringar, och det är även nära till Hagas och Magasinsgatans kullerstensbelagda affärs- och restaurangstråk. Under sommarhalvåret är Slottsskogen och Botaniska, endast ett stenkast bort, ett givet utflyktsmål.

 • Plus
 • Hiss
Gustavsplatsen 1N, Bagaregården, Göteborgs kommun

Gustavsplatsen 1N

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
40,7 m²
1 rum
vån 1/3
3 462 kr/mån
49 017 kr/m²

En halv trappa upp i ett landshövdingehus från 1920-talet finner vi denna charmiga etta med högt i tak, djupa fönsternischer, ett renoverat kök och en praktisk hall. Den genomgående planlösningen, med ljudisolerande treglasfönster i motsatta väderstreck, ger lägenheten ett härligt ljusflöde och från köket har man utsikt mot en vacker innergård. Mycket trevligt läge i mysiga Bagaregården med såväl innerstans puls som Härlanda tjärns badplats, Skatås motionsmöjligheter och Delsjöområdets natur inom promenad- och cykelavstånd.

 • Plus
Storkgatan 2 D, Bagaregården, Göteborgs kommun

Storkgatan 2 D

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 900 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
3 660 kr/mån
50 649 kr/m²

Välplanerad och charmig trea i bra förening med låg avgift. Takhöjden är generös och ljuset strömmar in genom fönster i motsatta väderstreck. Från vår till höst strålar kvällssolen in i vardagsrummet och köket som är i enhet i en halvöppen och social planlösning. Solnedgångarna är magiska. De två sovrummen vetter mot kvarteret Kvaggans rofyllda innergård. Lägenheten ligger på våning tre av tre och det finns eventuellt möjlighet att köpa loss råvind för vindsuppbyggnad. Läget är angenämt och här i mysiga Bagaregården erbjuds ett trevligt boende med närhet till både natur och innerstadspuls..

Lådämnesgatan 16, Björkekärr, Göteborgs kommun

Lådämnesgatan 16

Lägenhet
Björkekärr, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 4/4
2 404 kr/mån
50 287 kr/m²

En välplanerad, tyst och insynsfri pärla högst upp på våning fyra. Den optimala planlösningen, med fönster mot två väderstreck, ger ett härligt ljusflöde. 1950-talscharmen finns kvar och originaldetaljer såsom fiskbensparkett och stenfönsterbänkar har bevarats. Skicket är mycket gott, och under 2015 har man låtit renovera badrummet. Underbart läge med Härlanda Tjärns badplats och Delsjöområdets natur inom kort promenadavstånd.

 • Plus
Räntmästaregatan 21 B, Lunden, Göteborgs kommun

Räntmästaregatan 21 B

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 800 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/4
4 552 kr/mån
63 333 kr/m²

I ett av Lundens klassiska funkishus finner vi denna trivsamma trea med framtagna brädgolv och fina originaldetaljer. Skicket är gott, och man har låtit slipa golven och måla om hela lägenheten. Takhöjden är luftig och tack vare den yteffektiva planlösningen, med bland annat utmärkta förvaringsmöjligheter, känns lägenheten betydligt större än vad antalet kvadratmeter anger. Ljuset flödar hela dagen, och i vardagsrummet leder helglasade pardörrar ut till en balkong med västersol. Lägenheten ligger en halv trappa upp från gatan, men eftersom huset är byggt på en höjd har man fri utsikt över himlen. Solnedgångarna bakom takåsarna är magiska. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till såväl innerstans puls som Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat. En fin lekplats och bra kommunikationer finns inom ett stenkast.

 • Balkong

Visar alla 23