Stadshem Fastighetsmäkleri

Stadshem Fastighetsmäkleri

Mäklare

Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00
Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Bockhornsgatan 13 B

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 195 000 kr

31 m²

1 rum

2 527 kr/mån

70 806 kr/m²

I mysiga Gamla Masthugget finner vi denna trivsamma landshövdingehusetta med tidsenliga fönster, framtaget brädgolv, frilagd tegelvägg och bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar och fönsterbänkar. Skicket är gott och badrummet totalrenoverades i fjol. Köket renoverades för ett par år sedan. Takhöjden är luftig och tack vare den genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, flödar ljuset hela dagen. Lägenheten har en trivsam radhuskänsla, inte minst tack vare den egna uteplatsen i soligt söderläge, som att de inte vore nog ingår gas, el, värme och vatten i avgiften. Strax utanför uteplatsen breder Slottsskogen ut sig. Läget är det bästa tänkbara, och samtidigt som lugnet råder i kvarteret har man Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk på kort promenadavstånd. Hållplats finns runt hörnet, och med tystgående elbuss tar man sig snabbt till andra delar av staden.

 • Premium
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 11, Vasastaden, Göteborgs kommun
 • Tor 2 feb kl 17:00
Engelbrektsgatan 11, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 11, Vasastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 11

Lägenhet
Vasastaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

4 950 000 kr

77 m²

3 rum

2 539 kr/mån

64 286 kr/m²

I innerstadens äldsta bostadsrättsförening finner vi denna fina trea med bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, gjutjärnsradiatorer, spegeldörrar, stuckatur och höga fotlister. 1920-talet gör sig även påmint genom de djupa fönsternischerna, den generösa takhöjden och den klassiska planlösningen med två stora rum i fil. Takhöjden skapar en härligt luftig atmosfär och tack vare fönster i motsatta väderstreck flödar ljuset. Från sovrummet, köket och den gemensamma balkongen en halv trappa ner från lägenheten blickar man ut mot en innergård där det bland annat växer en fantastisk blodbok. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena och för ett par år sedan lät man renovera och inreda ett ”compact living”-rum som fungerar som både matsal, sovrum och hemmakontor. En arbetsplats och en nedfällbar dubbelsäng döljs i ett stilrent garderobssystem. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder här strax intill Vasaparkens grönska har man ett smörgåsbord av barer, restauranger och kaféer runt hörnet. På kort gångavstånd finns Avenyn, Götaplatsen, evenemangsstråket, Slottsskogen och stadskärnans butiksstråk.

 • Premium
 • Hiss
Hjorthagsgatan 10 F, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00

Hjorthagsgatan 10 F

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 495 000 kr

42,8 m²

2 rum

2 731 kr/mån

58 294 kr/m²

I ett landshövdingehuskvarter från 1930-talet finner vi denna välplanerade tvåa med luftig takhöjd, stor balkong och härligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck. Originaldetaljer såsom spegeldörrar, lister, garderober och hatthylla har bevarats, och framtaget brädgolv löper tröskelfritt genom dörröppningarna. Lägenheten ligger vid en lugn återvändsgata endast ett stenkast från Slottsskogen, och här erbjuds ett rofyllt boende samtidigt som man har Linnés och Majornas sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd.

 • Plus
 • Balkong
Kabelgatan 18, Majorna, Göteborgs kommun

Kabelgatan 18

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 250 000 kr

53,5 m²

2 rum

4 208 kr/mån

42 056 kr/m²

I ett av Gråbergets karaktäristiska punkthus finner vi denna trivsamma gavellägenhet med balkong och stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Balkongen ligger i insynsskyddat läge och från vår till höst är det lummig grönska utanför. Rummen är väldimensionerade och i det välplanerade köket finns det gott om bänkyta. Ypperliga förvaringsmöjligheter erbjuds i form av en klädkammare i anslutning till hallen. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till såväl Slottsskogens natur som Mariaplan med ett sjudande kafé- och restaurangliv.

 • Balkong
 • Hiss
Övre Matrosgatan 12 C, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Övre Matrosgatan 12 C

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 450 000 kr

40 m²

2 rum

2 801 kr/mån

61 250 kr/m²

I ett landshövdingehus ett stenkast från Slottsskogen finner vi denna trivsamma tvåa som tack vare sin smarta planlösning upplevs större än vad antalet kvadratmeter anger. Takhöjden är luftig och tidsenliga fönster i motsatta väderstreck fyller lägenheten med ljus. Vardagsrummet vetter mot en lugn återvändsgata och sovrummet mot kvarterets grönskande innergård. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder här i hjärtat av mysiga Gamla Masthugget har man Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd. Köket helrenoverades för cirka fem år sedan och även i övrigt är lägenheten i gott skick. Originaldetaljer såsom spegeldörrar, lister, fönsterbräden och brädgolv ger en charmig inramning.

 • Plus
Småstugevägen 65, Fräntorp, Göteborgs kommun

Småstugevägen 65

Lägenhet
Fräntorp, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 900 000 kr

64 m²

4 rum

5 104 kr/mån

45 313 kr/m²

I idylliska Fräntorp egnahemsområde finner vi denna fina fyrarumslägenhet med spännande planlösning i två etage. Skicket är väldigt gott och hela lägenheten har ytskiktsrenoverats under senare år. Köket helrenoverades 2020. Lägenheten har en trivsam radhuskänsla, inte minst tack vare den egna entrén och den rymliga altanen i soligt sydvästläge. Bruksarean är om hela 122 kvm varav 58 i källarvåningen som inreddes för cirka tio år sedan. Planlösningen passar perfekt för en barnfamilj och här på Småstugevägen erbjuds ett barnvänligt boende med närhet till lekplatser, förskola, grundskola och natur. På promenadavstånd finns Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets naturreservat.

 • Plus
 • Uteplats
Eklandagatan 52 D, Johanneberg, Göteborgs kommun

Eklandagatan 52 D

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 790 000 kr

45 m²

2 rum

2 901 kr/mån

62 000 kr/m²

Tack vare sin yteffektiva planlösning och luftiga takhöjd upplevs denna mysiga funkislägenhet om två rum och kök större än vad antalet kvadratmeter anger. Planlösningen passar bra för såväl en singel som ett par och det mysiga sovrummet med fransk balkong har plats för en dubbelsäng. Vardagsrummets fina alkov lämpar sig väl som hemmakontor. Charmen från 1940-talet finns kvar och originaldetaljer såsom spegeldörrar, garderober och djupa fönsterbänkar i kalksten har bevarats. Läget är perfekt, och samtidigt som lugnet råder i kvarteret har man evenemangsstråkets upplevelser, Lorensbergs restaurangstråk, Avenyns puls och Korsvägens kommunikationer på kort gångavstånd.

Visar alla 7