Stadshem Fastighetsmäkleri

Stadshem Fastighetsmäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gibraltargatan 19A, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:45
Gibraltargatan 19A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Gibraltargatan 19A, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Gibraltargatan 19A

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 590 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/4
2 605 kr/mån
66 410 kr/m²

I ett av Johannebergs klassiska funkishus finner vi denna charmiga tvåa. Välplanerade kvadratmeter genomsyrar bostaden med originaldetaljer som fönsterbänkar i sten, kallskafferi, vackert förvaringsskåp och generös takhöjd. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa, soffbord och en matplats för 4-6 personer. En av lägenhetens absoluta höjdpunkter är den stora balkongen från 2021 som vetter mot en lummig innergård. Här kan du njuta av solens strålar från lunch till tidig kväll – en perfekt plats för att avnjuta en kopp kaffe eller en trevlig middag under bar himmel. Bostaden är belägen i en stabil och nästintill skuldfri förening, vilket ger en trygg och ekonomiskt fördelaktig boendemiljö. I Johanneberg bor du med närhet till både natur och stadens puls, i ett område som erbjuder allt du kan önska dig i form av service och kommunikationer. Det är även nära till populära restaurang BOV, trendiga Mahogny Coffee samt flertalet mysiga restauranger och caféer. För studenten nås både Chalmers och Göteborgs Universitet på bekvämt gång- eller cykelavstånd. Välkommen till ditt nya hem – en plats där trivsel och bekvämlighet möts i perfekt harmoni!

  • Premium
  • Balkong
Doktor Lindhs gata 1, Södra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Doktor Lindhs gata 1, Södra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Doktor Lindhs gata 1, Södra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Doktor Lindhs gata 1

Lägenhet
Södra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 250 000 kr
38,1 m²
1 rum
vån 3/7
2 112 kr/mån
59 055 kr/m²

Ta hissen upp till våning tre och kliv in i denna välplanerade etta med fantastiskt ljusinsläpp. Ljuset strömmar in genom vardagsrummets stora fönster och från tidig vår till sen höst är den rymliga och inglasade balkongen en härlig förlängning av köket. Den fria utsikten över Guldhedsdalens träd är hänförande. Planlösningen passar bra för såväl en singel som ett par och vardagsrummets sovdel, som kan skiljas av till en separat sovalkov, har plats för en dubbelsäng. I hallen erbjuds förvaringsmöjligheter utöver det vanliga i form av fem inbyggda garderober. Läget är optimalt och här i Södra Guldheden erbjuds ett lugnt och avskilt boende mellan innerstadens puls och Änggårdsbergens naturreservat. På andra sidan Sahlgrenska, strax nedanför lägenheten, ligger Botaniska trädgården. Buss 63 tar dig upp till början utav gatan och närmaste spårvagnshållplats är medicinaregatan. Föreningen är en av de lägst belånade i stadsdelen och den synnerligen goda ekonomin återspeglas i den låga månadsavgiften.

  • Premium
  • Balkong
Fyrverkaregatan 7B, Landala Egnahem, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Fyrverkaregatan 7B, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 2
Fyrverkaregatan 7B, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 3

Fyrverkaregatan 7B

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 950 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 618 kr/mån
61 458 kr/m²

I ett landshövdingehus från 1930-talet inspirerat av klassicismen finner vi denna trivsamma tvåa som tack vare sin yteffektiva planlösning känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Takhöjden är luftig och ljuset strömmar in genom fönster i motsatta väderstreck. Brädgolven är framtagna och originaldetaljer såsom gjutjärnsradiatorer, inbyggda garderober och fönsterbänkar har bevarats. Föreningens är väldigt omtyckt då medlemmarna har tillgång till målerirum, snickeri, bastu, gym, pingisrum, tvättstuga och en samlingslokal som man kan hyra för fester eller dylikt. Det är en stabil förening som inte minst återspeglas i den låga månadsavgiften. Läget är perfekt och här i mysiga Landala egnahem erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till både stadspuls och Änggårdsbergens natur. Knutpunkten Wavrinskys plats ligger runt hörnet, och på kort gångavstånd har man även Chalmers och Sahlgrenska.

  • Premium
Lundgrensgatan 12, Lorensberg, Göteborgs kommun

Lundgrensgatan 12

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 2/7
3 280 kr/mån
63 523 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en mycket centralt belägen lägenhet som erbjuder en unik kombination av stadens puls och rofylld tystnad. Trots sitt centrala läge är denna pärla belägen i ett lugnt kvarter där den oväntade tystnaden blir en av bostadens stora fördelar. Lägenheten är otroligt yteffektiv med en smart planlösning som tar vara på varje kvadratmeter. Vardagsrummet känns extra rymligt och har plats för soffgrupp, matsalsbord och kontorsplats. På kvällen kan sovalkoven stängas för att skapa en avskild och lugn miljö, perfekt för en god natts sömn. Under dagen öppnas rummet enkelt upp igen för att maximera ytan och ljusinsläppet. Hallen erbjuder generösa förvaringsmöjligheter, något som annars kan vara svårt att hitta i en mindre lägenhet. Denna bostad har dessutom bevarade originaldetaljer som takrosetter i både sovrum och vardagsrum, spanjoletter i samtliga fönster, vacker stuckatur längs taken och eleganta fönsterbrädor i sten i vardagsrum, sovrum och kök. Läget är det bästa tänkbara, och här erbjuds ett rofyllt boende mitt i stan med gröna lungor såsom Näckrosdammen och Carlandersparken runt hörnet. På kort gångavstånd har man Lorensbergs sjudande restaurangstråk, Avenyns puls, evenemangsstråkets upplevelser och Korsvägens kommunikationer. För studenten nås både Chalmers och Göteborgs Universitet på bekvämt promenad- och cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Hiss
Kolonigatan 9C, Landala Egnahem, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:30
Kolonigatan 9C, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 2
Kolonigatan 9C, Landala Egnahem, Göteborgs kommun, bild 3

Kolonigatan 9C

Lägenhet
Landala Egnahem, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 300 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 435 kr/mån
60 526 kr/m²

På andra våningen i ett klassiskt funkishus från 1930-talet finner vi denna välplanerade 1,5:a. Lägenheten är i gott skick där väggarna målades om 2018. Sovalkoven skapar en lugn och avskild plats att sova där även den större sängen får plats. Morgonljuset lyser in genom de stora fönstren och ljusinsläppet skapar en härlig känsla genom bostaden. Utsikten från vardagsrummet och köket är fantastisk över Chalmers, centrala Göteborg och ända bort mot Angeredsbron norr. På andra sidan huset finns kvarteret Strandpiparens stora och rofyllda innergård med grillmöjligheter, cykelparkering och sopsortering. Mycket trevligt läge i Landala Egnahem, en mysig stadsdel med närhet till både innerstans puls och Änggårdsbergens natur. Chalmers, Sahlgrenska, Landala torg med mera finns på kort gångavstånd och från knutpunkten Wavrinskys plats, ett stenkast från lägenheten, tar man sig snabbt till andra delar av stan.

  • Premium
Raketgatan 1 B, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Raketgatan 1 B

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 990 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 132 kr/mån
52 456 kr/m²

I ett av lummiga Norra Guldhedens klassiska funkishus finner vi denna varsamt renoverade tvåa i väldigt gott skick. Atmosfären är varm och mysig och känslan från 1940-talet har bevarats och de många originaldetaljerna – köksskåp, garderober, parkettgolv i holländskt design, fönster, kalkstensfönsterbänkar med mera – ger lägenheten en charmig inramning. Ytskikt har renoverats varsamt under 2021, badrummet renoverades ca 2007 i samband med föreningens stambyte. Dagsljuset strömmar in från två väderstreck och allra ljusast är vardagsrummet och köket med stora fönster i sydvästläge. Här finns även utgång till lägenhetens balkong, ett under sommarhalvåret underbart extrarum, som även det renoverades 2021 ihop med fasaden och fönstren. I källaren ligger tvättstuga och cykelrum och gästlägenhet finns i samma hus. Läget är perfekt med närhet till kommunikationerna på wavrinskys plats och samtidigt som lugnet råder i såväl kvarteret som i stadsdelen har man Vasastadens och Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd. Det är även nära till Sahlgrenska, Chalmers och Änggårdsbergens naturreservat.

  • Plus
  • Balkong
Bomgatan 10 B, Almedal, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:15

Bomgatan 10 B

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 450 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
2 975 kr/mån
46 226 kr/m²

I ett landshövdingehus från 1930-talet finner vi denna fina tvåa med härligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck. Takhöjden är generös, och vardagsrummet och köket är i enhet i en öppen och luftig planlösning som bjuder in till umgänge. Avskilt från sällskapsytorna, och i mycket rofyllt gårdsläge, ligger lägenhetens mysiga sovrum. Sovrummet har tre platsbyggda garderober, och i anslutning till hallen finns två klädkammare. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med såväl innerstans nöjesliv som Safjällets, Änggårdsbergens och Delsjöområdets natur inom cykel- och promenadavstånd. Det är även nära till studiecentrum såsom Chalmers, Humanisten och Artisten.

  • Plus
Nordre Parten 4, Åstol, Tjörns kommun
  • Sön 11 aug kl 14:00
Nordre Parten 4, Åstol, Tjörns kommun, bild 2
Nordre Parten 4, Åstol, Tjörns kommun, bild 3

Nordre Parten 4

Villa
Åstol, Tjörns kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
13 750 000 kr
207 + 65 m²
7 rum
243 m² tomt

På den idylliska ön Åstol finner vi denna voluminösa, snickarglada och helt fantastiska sekelskiftesvilla. En skärgårdsdröm som under de senaste åren renoverats med stor omsorg för de många vackra detaljerna. Huset fullkomligt badar i ljus och i glasverandorna, en i söder och en i väster, suddas gränsen mellan ute och inne ut. På balkongerna, uteverandan och uteplatsen njuter man av solen. Utsikten över hav och bebyggelse är intagande, och direkt utanför husets grind har man hamnen och båtlivet. Att höra vattnet klucka mot bryggan när man öppnar fönstren är verkligen en lisa för själen. Här kan man sannerligen leva det ljuva livet i ett mysigt litet skärgårdssamhälle med familjär stämning, badplats, klippbad, kafé och inte minst en trevlig fiskrestaurang med eget rökeri. Sällskapsytorna är generösa och huset har även många bra sovrum. Det finns möjlighet att bygga om mellanvåningen till en komplett lägenhet och hyra ut nedervåningen för att på så sätt finansiera en stor del av sitt eget boende genom uthyrning. Dessutom kan boytan ökas väsentligt genom den enorma potential den stora oinredda vinden har, med högt i tak och fönster i alla fyra väderstreck.

  • Premium
Sofiagatan 8B, Strömmensberg, Göteborgs kommun
Sofiagatan 8B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Sofiagatan 8B, Strömmensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Sofiagatan 8B

Lägenhet
Strömmensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 456 kr/mån
57 000 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta enrummare i Strömmensberg. Här bor du med hänförande utsikt över takåsarna och skog, ljuset flödar från två olika väderstreck. Med sin smarta planlösning så kan du med enkelhet inreda med matbord för flera personer i köket och i vardagsrummet finns rymligt med plats för både säng, soffhörna och tillhörande möblemang. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med närhet till Skatås motionsmöjligheter, Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur. Närmaste hållplats ligger bara ett stenkast bort, och med spårvagn eller stombuss tar man sig snabbt in till stan.

  • Premium
Jättegrytsgatan 3A, Örgryte, Göteborgs kommun
Jättegrytsgatan 3A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Jättegrytsgatan 3A, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Jättegrytsgatan 3A

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 100 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/5
4 078 kr/mån
51 220 kr/m²

I hjärtat av Jakobsdal finner vi denna charmiga och välplanerade etta. Stora, eleganta fönster och fönsternischer med fina stenskivor skapar en atmosfär av tidlös charm och elegans, och ger ett vackert vittnesbörd om 30-talets klassiska design. Stukaturer i taket, inspirerade av 30-talsstilen, ger en karaktär till varje rum. Rymligt helkaklat badrum och goda sociala ytor och gott om förvaringsutrymmen, bland annat platsbyggda garderober är bara några av fördelarna med denna ljuvliga enrummare. Perfekt läge i Jakobsdal, en lugn och avskild stadsdel mitt emellan innerstadens puls och Delsjöområdets natur. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:15
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 2
Södra Vägen 73, Lorensberg, Göteborgs kommun, bild 3

Södra Vägen 73

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 5/5
3 531 kr/mån
63 208 kr/m²

I en stilig tegelfastighet från 1929 finner vi denna charmiga lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans. Med vacker fiskbensparkett och takhöjd om ca 2.7m med infällda spotlights skapar vardagsrummet en inbjudande atmosfär för både avkoppling och underhållning. Köket med granitbänkskivor perfekt för den kräsne kocken. Sovrummet lockar med generöst med förvaringsutrymme och en öppen spis för extra charm. Belägen i en säker och bekväm miljö, är denna lägenhet ett perfekt val för den som söker det bästa av både stil och funktion. Mycket angenämt läge i hjärtat av staden med evenemangsstråket runt hörnet och Avenyns puls på kort gångavstånd.

  • Premium
  • Hiss
Vidblicksgatan 8, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Vidblicksgatan 8, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Vidblicksgatan 8, Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Vidblicksgatan 8

Lägenhet
Nedre Johanneberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 790 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/5
3 532 kr/mån
67 679 kr/m²

En fin och ljus trettiotalstvåa i centrala, men ändå, fridfulla Nedre Johanneberg. Köket är nyrenoverat och interiören är delvis lägenhetens ursprungliga och delvis ny, men i tidstypisk stil. I original är även stavparketterna, stuckaturen, spegeldörrarna, handtagen, fönstren och marmorfönsterbänkarna som ger en charmig inramning. Läget är det bästa tänkbara och samtidigt som lugnet råder här i mysiga Nedre Johanneberg har man Avenyns puls och evenemangsstråkets upplevelser på kort gångavstånd. Alldeles runt hörnet bjuder Johannebergskyrkans park in till spontana picknickar.

  • Premium
  • Hiss
Övre Djupedalsgatan 5A, Linnéstaden, Göteborgs kommun
Övre Djupedalsgatan 5A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Djupedalsgatan 5A, Linnéstaden, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Djupedalsgatan 5A

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/5
3 955 kr/mån
92 931 kr/m²

I ett vackert sekelskifteshus på en lugn gata i hjärtat av Linné finner vi denna fina vindslägenhet med öppen och social planlösning och fantastisk utsikt. Ljuset strömmar in, och från den nya terrassen har man hänförande utsikt över takåsarna bort mot stadskärnan. Lägenheten stod färdig 2013, och sedan dess har stora förbättringar genomförts. Med andra ord är skicket det allra bästa. Köksrenoveringen 2018 var påkostad, och den platsbyggda inredningen kommer från Alsike Köket. Köket är utrustat med diskmaskin och badrummet har vardagslyx i form av tvättmaskin. Mycket angenämt läge med Linnégatans puls alldeles runt hörnet och Slottsskogens natur inom ett stenkast.

  • Premium
  • Balkong
Andra Långgatan 8C, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Andra Långgatan 8C

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 495 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/5
3 931 kr/mån
58 023 kr/m²

I rofyllt gårdsläge i hjärtat av det sjudande Långgatsområdet finner vi denna charmiga etta. Lägenheten har en spännande planlösning och husets 1800-talssnickerier i kombination med vårdade ytskikt ger en vacker inramning. Takhöjden är luftig och ljuset strömmar in genom nya tidsenliga fyrluftsfönster i djupa nischer. Läget är mycket angenämt, och i grannskapet myllrar det av trendiga kaféer och restauranger. Här hittar man också Saluhallen Briggen och biografen Hagabion. Det är även nära till Slottsskogens natur och från knutpunkten Järntorget, endast stenkast från lägenheten, tar man sig snabbt både in till Centralstationen och ut till havet.

  • Plus
Skånegatan 39, Lorensberg, Göteborgs kommun

Skånegatan 39

Lägenhet
Lorensberg, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
9 990 000 kr
152 m²
4 rum
vån 2/5
4 108 kr/mån
65 724 kr/m²

I det ståtliga tegelhuset med adress Skånegatan 39 i Lorensberg finner vi denna pampiga och representativa våning om hela 152 kvadratmeter. Våningen har bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, spegeldörrar, gjutjärnsradiatorer, höga fotlister, profilerade foder och öppen spis.1910-talet gör sig även påmint genom den generösa takhöjden och ljuset strömmar in genom höga fönsterpartier i djupa nischerna. 2015 färdigställdes ett nytt kök och ett nytt badrum med jacuzzi och bastu. Mycket angenämt läge intill Korsvägen med kommunikationer, kaféer, restauranger och evenemangsstråkets upplevelser utanför porten. Det är även nära till Avenyns puls, Götaplatsens kulturutbud och Trädgårdsföreningens parker.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15