Mäklare Anton Lindström

Anton Lindström

Om mig

Anton är uppvuxen i Västerås och bor sedan flera år tillsammans med sin sambo i Landala. Han trivs bäst runt Chalmers och Guldheden, och är man morgonpigg kan man möta honom på den dagliga morgonjoggen runt Mossens IP. Landshövdingehusens charm liksom funkisens och folkhemsarkitekturens stiliga lösningar är något som tilltalar Anton. Idrottsbakgrunden har resulterat i ett fantastiskt driv och engagemang för att få varje försäljning att överträffa förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bomgatan 10B, Almedal, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Bomgatan 10B, Almedal, Göteborgs kommun, bild 2
Bomgatan 10B, Almedal, Göteborgs kommun, bild 3

Bomgatan 10B

Lägenhet
Almedal, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 750 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 167 kr/mån
50 000 kr/m²

Högst upp i ett landshövdingehus uppfört vid decennieskiftet 1920/1930 finner vi denna vindslägenhet med spännande vinklar och vrår. Ljuset letar sig in genom flera fönster i motsatta väderstreck och köket har även utgång till en solig takterrass med utsikt mot väster. Planlösningen är social och i det stora köket finns det plats för att duka upp till trevliga middagar i goda vänners lag. Lägenheten har inte renoverats på flera år så här har man verkligen chans att skapa sin drömbostad. Föreningens ekonomi är stark och två hyresrätter kommer att säljas där man i första hand använder pengarna till att amortera. Läget är perfekt och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende med såväl innerstadens puls och skolor som Safjällets, Änggårdsbergens och Delsjöområdets natur på promenad- och cykelavstånd.

 • Premium
 • Balkong
Brynolfsgatan 1D, Fredriksdal, Göteborgs kommun
Brynolfsgatan 1D, Fredriksdal, Göteborgs kommun, bild 2
Brynolfsgatan 1D, Fredriksdal, Göteborgs kommun, bild 3

Brynolfsgatan 1D

Lägenhet
Fredriksdal, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 990 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 264 kr/mån
44 296 kr/m²

I ett lugnt område i Johanneberg finner vi denna fina 1940-talslägenhet om tre rum och kök. Ljuset strömmar in genom fönster i motsatta väderstreck, under sommarhalvåret njuter man av solen på balkongen i sydvästläge. Lägenheten har en bra planlösning som passar utmärkt för den unga familjen, och båda sovrummen är rymliga och lättmöblerade. Därtill är läget perfekt, och i närheten finns det gym, spårvagnshållplats och stora matbutiker. Safjällets natur ligger på kort promenadavstånd, och i lagom tempo cyklar man in till city på cirka tio minuter.

 • Premium
 • Balkong
Raketgatan 15, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
 • Sön 10 dec kl 13:30
Raketgatan 15, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Raketgatan 15, Norra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Raketgatan 15

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 750 000 kr
80 m²
3 rum
5 398 kr/mån
46 875 kr/m²

I ett av Norra Guldhedens karaktäristiska punkthus finner vi denna välplanerade och inbjudande trea i gott skick. Huset ligger med bästa läge som sista hus på Raketgatan och utanför dörren är utsikten över Slottsskogen bort mot Älvsborgsbron hänförande. Praktiskt belägen på entréplan med flera stora originalfönster som fyller lägenheten med ljus. Känslan från 1940-talet finns kvar och de bevarade originaldetaljerna – fönster, fönsterbänkar, stavparkett, garderober – ger en charmig inramning. Ett lugnt och avskilt boende erbjuds med närhet till lummig grönska. Förskolor och skolor finns i området med Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården, Slottsskogen och innerstadens puls inom kort promenadavstånd.

 • Premium
 • Hiss
Doktor Hjorts gata 12B, Södra Guldheden, Göteborgs kommun
Doktor Hjorts gata 12B, Södra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 2
Doktor Hjorts gata 12B, Södra Guldheden, Göteborgs kommun, bild 3

Doktor Hjorts gata 12B

Lägenhet
Södra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 865 kr/mån
52 778 kr/m²

I mysiga Södra Guldheden längst in på en lugn gata utan biltrafik finner vi denna fräscha och välplanerade tvåa med bevarad 1950-talscharm i form fiskbensparkett, fanérdörrar, originalgarderober med beslag och marmorfönsterbänkar. Vardagsrummet har fönster i burspråk och utgång till en södervänd balkong med sol större delen av dagen. Köket har renoverats i funkisanda med släta luckor och beslag från originalköket. Här har du utsikt mot Doktor fries torg och stan medan balkongen, vardagsrummet och sovrummet vetter mot en av föreningens grönskande innergårdar. Läget är perfekt, och trots närheten till innerstans puls erbjuds ett rofyllt boende med Änggårdsbergens naturreservat på kort promenadavstånd. Alldeles runt hörnet har man Doktor Fries torg med butiker, matställen och spårvagnshållplats, och det är även nära till Sahlgrenska och Chalmers. Med spårvagn tar man sig in till Centralstationen på cirka tio minuter. Det är en stabil bostadsförening vars goda ekonomi inte minst återspeglas i den låga månadsavgiften som även inkluderar bredband.

 • Premium
 • Balkong
Raketgatan 9, Norra Guldheden, Göteborgs kommun
 • Tis 12 dec kl 17:00

Raketgatan 9

Lägenhet
Norra Guldheden, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 250 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/6
4 746 kr/mån
52 419 kr/m²

En fin 2,5:a som tack vare sin planlösning känns större än vad antalet kvadratmeter anger. Lägenheten ligger fritt en trappa upp i huset utan insyn från gatan. Fönster i burspråk fyller vardagsrummet med ljus, och härifrån har man hänförande utsikt över Linnéstaden och Skansen krona. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad och har kvar sin 1940-talscharm. Fönstren är liksom kalkstensfönsterbänkarna, gjutjärnsradiatorerna, stavparketterna, köksskåpen och garderoberna i original från när huset byggdes. Mycket trevligt läge i lugna Norra Guldheden med såväl Änggårdsbergen, Botaniska Trädgården och Slottsskogen som innerstadens puls inom kort promenadavstånd.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5