Mäklare Caroline Östman

Caroline Östman

Om mig

Caroline är småstadstjejen som för många år sedan hittade hem i Göteborg. Mäklarkarriären påbörjades mitt i Bagaregårdens landshövdingecharm och efter flera år på en större byrå har Caroline nu hittat tillbaka till kvarteren som fick henne att falla för yrket. Nu med Stadshem i ryggen. Med lång erfarenhet, stort engagemang och hög kundnöjdhet strävar Caroline alltid efter att bygga långvariga relationer med sina kunder, och man är alltid varmt välkommen att höra av sig för rådgivning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storkgatan 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Sön 3 mar kl 12:45
Storkgatan 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Storkgatan 6B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Storkgatan 6B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
3 300 000 kr
81 m²
2 rum
vån 3/3
4 148 kr/mån
40 741 kr/m²

I en av Bagaregårdens äldsta föreningar, med mycket låg belåningsgrad och trivsam innergård, presenteras nu en unik etagelägenhet med nyrenoverat kök och badrum. För den som önskar, kan lägenheten omvandlas till en kvadratsmart trea då övervåningen består av ett stort rum som med enkla medel kan bli två bra sovrum. Både köks- och badrumsrenoveringen färdigställdes för bara ett par månader sedan till ett strålande resultat, bara för nästa ägare att njuta av. På nedre plan är trägolven nyslipade och nåtade, och väggarna är nymålade i behagliga nyanser. För den som söker efter en harmonisk kombination av modern bekvämlighet och tidlös charm, är detta den perfekta bostaden. Nyfiken? Välkommen på visning! Bagaregården är en mysig stadsdel som behållit sin autentiska atmosfär genom åren och där historiens vingslag känns på varje gata. Här ramar landshövdingehusen in stora, grönskande gårdar och skapar en idyllisk miljö. Bebyggelsen är småskalig och består av en mix av landshövdingehus, villor och radhus som rests mellan förra sekelskiftet och 1930. Varje byggnad berättar en historia och bär på en unik karaktär. Lugnet här är närmast sagolikt. Men när du tar dig till huvudstråken som Stockholmsgatan och Ånäsvägen möts du av en livlig atmosfär. Charmiga småbutiker sätter färg på stadsbilden och skapar en känsla av gemenskap. De senaste tillskotten, det mysiga caféet Waernet och den redan mycket omtyckta italienska restaurangen Enoteca Roma, har snabbt blivit hörnstenar i området. För naturälskaren är Bagaregården den perfekta basen. Med cykeln tar du dig snabbt och enkelt till naturområdena Delsjön och Skatås som är två pärlor på Göteborgs östra sida, var och en med många olika möjligheter för utomhusaktiviteter.

  • Premium
Ernst Torulfsgatan 8B, Munkebäck, Göteborgs kommun

Ernst Torulfsgatan 8B

Lägenhet
Munkebäck, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 390 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 467 kr/mån
45 094 kr/m²

Högst upp i huset på Ernst Torulfsgatan 8B finner ni denna smakfullt renoverade och välplanerade tvårumslägenhet med en solfylld balkong och grönskande utsikt. Golvet i hall och vardagsrum är nytt från i fjol, och har smakfullt behandlats i samma ljusa nyans som brädgolvet i kök- och sovrum för att ge ett enhetligt intryck. Hemmet berikat av dagsljus från fönster i två väderstreck vilket tillsammans med takhöjden bidrar till en luftig känsla. Köket inger plats för ett matbord för fyra personer invid köksfönstret, och luckorna är vita med gott om förvaring bakom. Vardagsrummets behagliga väggfärg gör det trivsamt och här umgås man gärna med familj och vänner. Under varmare årstider kan njuta av många soltimmar och grönskande utsikt från balkongen. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger, komplett med ett fönster som möjliggör ventilation och släpper in naturligt ljus. Hallen är utrustad med ett praktiskt kapprum och i sovrummet finns en inbyggd garderob som tillsammans med två tillhörande förråd tar hand om hemmets alla tillhörigheter. Tillträde är flexibelt. Trivsam förening med fina grönytor strax utanför porten, parkeringsplatser att hyra samt gemensam tvättstuga att nyttja. Här bor du med bekvämt gångavstånd till Munkebäckstorget med bl.a. apotek, bageri och matbutik, Torpavallens handelsplats med SATS-gym och MAX-restaurang, välsorterade ICA Kvantum med generösa öppettider, lokala restauranger, närområdets mysiga småbutiker samt skolor och förskolor. Dessutom bor du med närhet till natursköna grönområden, fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Gång- och cykelavstånd till Skatås motionscentral samt goda kommunikationer in till stadens puls.

  • Balkong
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun
  • Ons 6 mar kl 17:00
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 2
Falkgatan 15 B, Bagaregården, Göteborgs kommun, bild 3

Falkgatan 15 B

Lägenhet
Bagaregården, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
4 150 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 410 kr/mån
48 824 kr/m²

Högst upp i ett landshövdingehus byggt 1915 i nationalromantisk stil finner vi denna insynsskyddade vindslägenhet med öppen planlösning, två bra sovrum, fräscht badrum och rymlig klädkammare. Lägenheten har ett stort ljusinsläpp och snedtaken skapar en mysig atmosfär. Skicket är väldigt gott och har under senaste åren tagits hand om väl samt uppdaterats med nymålade väggar och inbyggda garderober. Två bra sovrum erbjuds med plats för ytterligare förvaringsmöbler. Köket är socialt och inrymmer en stor matplats, så här kan kocken enkelt mingla med gästerna. Ett vinds- och källarförråd nyttjas till bostaden. Välkomna till en hemtrevlig atmosfär där det är enkelt att trivas. Läget är perfekt och här i hjärtat av mysiga Bagaregården erbjuds ett lugnt och barnvänligt boende med närhet till både innerstadens puls och Delsjöområdets naturreservat. En omtyckt italiensk restaurang har nyligen slagit upp portarna i kvarteret och i somras utökades utbudet ytterligare med det gemytliga café Waernet. Alldeles runt hörnet finns både förskola och grundskola.

  • Premium

Visar alla 3