SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hälsingegatan 10B, 2 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Hälsingegatan 10B, 2 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
3 995 000 kr
32 m²
2 rum
vån 2/3
2 051 kr/mån
124 844 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna fantastiskt charmiga sekelskiftestvåa på populära Hälsingegatan. Denna ljusa bostad ligger i gårdsläge och har en väl tilltagen balkong som blir ett extra rum under sommarmånaderna. Här finns många vackra detaljer från byggåret och takhöjden är på ca 3,10m vilket skapar en mycket trivsam och luftig känsla. Föreningen är välskött, stabil och äger marken. Har hus i gott skick där de stora renoveringarna är genomförda och har stora tillgångar samt eget garage i huset. Utmärkt läge med närhet till restauranger, kaféer, butiker och kommunikationer.

  • Balkong
Drejargatan 5, 3 tr, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun

Drejargatan 5, 3 tr

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
6 595 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
3 984 kr/mån
99 924 kr/m²

Varmt välkommen till Drejargatan 5 och denna mycket välplanerade trerummare i lugnt ostört läge, alldeles intill Rörstrandsgatan. Detta hem är i fint skick och varje kvadratmeter nyttjas på bästa tänkbara sätt med mycket förvaring, två bra sovrum, rejält kök, bra badrum och stort härligt vardagsrum. Allt på 66 kvm. Det höga läget gör bostaden extra trivsam med naturligt ljus. Föreningen är aktiv och välskött med solid ekonomi. Föreningens hus är i gott skick och marken innehas med äganderätt. Föreningen har även en mycket trevlig innergård. Ett tryggt boende.

  • Hiss
Vanadisvägen 4, uppgång i,  2tr, Vasastan, Stockholms kommun

Vanadisvägen 4, uppgång i, 2tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
10 250 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/5
5 169 kr/mån
105 670 kr/m²

Optimalt planerad 4:a i mycket tilltalande skick med underbar sällskapsyta i öppen plan. Snygga lösningar och förbättringar gör denna lägenhet extra attraktiv. Nytt omdisponerat kök för de stora middagssällskapen och bekvämt med utgång till den stora härliga balkongen i sydväst, ca 7 kvm. Vardagsrum med en stilren platsbyggd bokhylla. Tre bra sovrum. Här finns gott om förvaringsutrymmen. Rymligt badrum med badkar och tvättpelare samt en gäst-wc, golvvärme. Lägenheten har genomgående ljust pigmenterat parkettgolv och heltäckningsmattor, målade väggar och taket spacklat. Här bor du verkligen fantastiskt bra med modern bekvämlighet i en fastighet från 2008, det är lugnt och behagligt samt mycket barnvänligt. Ett svårslaget lugnt läge i stan där huset är omringat av den grönskande parkliknande innergården och kvarterets äldre charmiga bebyggelse. Både Vanadislunden och Hagaparken i direkt närhet bjuder på mer natur. Detta boende uppfyller det mesta man kan önska sig gällande bekvämligheter med stora gräsmattor, boulebana, lekplats, modern tvättstuga och rymlig hiss direkt ner till garaget. Skuldfri förening med ypperlig ekonomi. Attraktivt läge i Vasastan med både närhet till allt som city erbjuder och även till grönområden samt möjlighet att snabbt ta sig ut ur stan. Många trevliga restauranger och caféer i kvarteren. Alla förnödenheter såsom affärer, livsmedelsbutiker och apotek mm i direkt närhet. Goda kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flera innerstadsbussar. Bra förskolor och skolor i området. Brunnsviken, Hagaparken, och grönområdena i Vanadislunden med bassängbad finns alla inom bekvämt gångavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Kungstensgatan 55, 2tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun

Kungstensgatan 55, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
7 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
3 206 kr/mån
119 917 kr/m²

- Sekelskiftesdröm - Renoverad till perfektion - Balkong i soligt söderläge - Exklusiva materialval - Lågt belånad förening - Äger marken - På Vasastans bästa läge finns nu denna topprenoverade sekelskiftesdröm till salu! Vi bjuds på en välplanerad bostad, där eftertraktade originalattribut, så som 3.20 meters takhöjd, stuckatur och dörröverstycken på ett varsamt vis bevarats, samtidigt som precis hela bostaden renoverats till perfektion. Väl tilltaget kök (Ballingslöv), med plats för matsalsmöblemang och soffgrupp för de som önskar. Gott om förvaring bakom köksluckor i massivt trä, som matchas fint med bänkskiva i exklusiv, specialbeställd granit. Induktionshäll, ugn (Neff), fläkt samt integrerad diskmaskin (Siemens). Dessutom finns här en kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Från denna del av bostaden når man även den underbara balkongen - som är vänd i bästa söderläge! Utsikt över den grönskande innergården och de färgglada grannfasaderna och med sol stora delar av dagen. Två bra sovrum, varav det ena i nuläget nyttjas som vardagsrum. Bra förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober. Vacker fiskbensparkett löper genom hela bostaden och knyter samman bostadens olika delar på ett fint vis. Stilrent badrum med hand- och takdusch, specialbeställt handfat i granit med kommod från Haven, samt vägghängd toalett. Här bor man i en lågt belånad förening, som äger marken. En riktig drömbostad, som genomgående andas exklusivitet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Wallingatan 16 A, 4 tr, City / Norrmalm / Vasastan, Stockholms kommun

Wallingatan 16 A, 4 tr

Lägenhet
City / Norrmalm / Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
3 995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/4
2 567 kr/mån
114 143 kr/m²

- Sekelskiftesdröm - Fungerande kakelugn - Högst upp - Bygglov för utbyggnation av vind med takterrass har funnits - Tvättmaskin - Diskmaskin - Optimalt planerad - Fint skick - Mycket lågt belånad förening - Äger marken - Eftertraktat läge - På eftertraktat cityläge finns nu denna underbara sekelskiftesdröm till salu! Här bjuds vi på de vackraste av originalattribut, så som fungerande kakelugn, ca. 3.15 meters takhöjd, stuckatur, takrosetter samt ljuvliga trätiljor! Dessutom har bostaden, på ett varsamt vis, renoverats till sitt fina skick. Ljuset fullkomligt strömmar in från fönsterpartier i fil och det höga läget i huset gör att man har himlen som närmsta granne! Bostaden är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, samtidigt som man i det privata sovrummet finner skön vila när timmen är slagen. Bra förvaring i garderober och klädkammare. Här bor man på fridfullt läge i gårdshuset, med det absolut bästa staden har att erbjuda precis runt knuten! Bygglov för utbyggnation på vind med takterrass har funnits, men behöver förnyas. Mycket lågt belånad förening, som äger marken. Varmt välkomna på visning av denna underbara sekelskiftesdröm!

Döbelnsgatan 95, 6tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Döbelnsgatan 95, 6tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
3 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 6/6
1 192 kr/mån
99 875 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Luntmakargatan 95, 2 tr, Vasastaden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Luntmakargatan 95, 2 tr

Lägenhet
Vasastaden, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
4 500 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/5
1 541 kr/mån
104 651 kr/m²
  • Hiss
Rörstrandsgatan 14A, Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun

Rörstrandsgatan 14A

Lägenhet
Birkastan - Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
11 500 000 kr
103 m²
4 rum
3 905 kr/mån
111 650 kr/m²

Sekelskiftes-4:a med mycket charm och idylliskt läge mellan två innergårdar på populära Rörstrandsgatan. Generöst kök med utgång till stor härlig uteplats. Välplanerad 4:a med tre bra sovrum, rymlig walk-in closet samt två badrum varav ett med dusch samt ett med bad. Högt i tak och bevarade detaljer såsom spegeldörrar och ljusa trägolv. Äkta bostadsrättsförening som äger marken och har mycket god ekonomi med låg belåning dvs endast cirka 5,7 Mkr i totala lån vilket motsvarar cirka 1950 kr i lån per kvm. Föreningen är mycket välskött, byggnaderna är i gott skick och har renoverats löpande (se utförda renoveringar). Vänligen kontakta ansvarig mäklare Åsa Ericsson, tel 0708-623313, för mer information.

  • Plus
Nybrogatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
10 000 000 kr
100 m²
2 rum
vån 0/5
100 000 kr/m²

På en attraktiv adress i en mycket välskött förening finns detta undangömda gårdshus i 3 våningsplan. Den totala ytan på ca100 kvm med en unik planlösning, fördelas på 38 kvm boarea plus 10 kvm biarea på de övre två planen samt ytterligare 52kvm inredd biyta i källarplan. Entréplanet nås från trapphuset och har en öppen planlösning, inrett med kök och sällskapsdel. Stora vackra, spröjsade fönster och egen dörr direkt ut på innergården. En spiraltrappa når både sovrummet på övervåningen med mysig vindskaraktär och ett inrett källarplan som är enormt. I dagsläget är det ett källarplan innehållande ett lyxigt spa-inspirerat badrum samt dressingroom plus en egen tvättstuga och förråd, men med så mycket yta finns möjlighet att lägga till det lilla extra såsom kontor, loungeavdelning eller en studio. Dramaten, Stureplan och Östermalmstorg är närmsta grannar. Mitt i smeten, men ändå en mycket tyst och lugn bostad. Här bor du med 0kr i avgift, i en liten skuldfri och mycket välskött brf med en väl underhållen och renoverad fastighet anno 1914. Ett populärt område på Östermalm med ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar och mycket annat därtill. Nära såväl Strandvägen som Djurgården. Här finns allt i kommunikationsväg med både buss, tunnelbana och spårvagn. Sammanfattningsvis: En charmig och på ett överaskande sätt unik planlösning. Exemplarisk skuldfri förening med välskött fastighet och avgiften är noll. Ett suveränt läge med bästa adressen. Tilltalande för dig som prioriterar många extra kvadratmetrar att bo på.

  • Hiss

Visar alla 9