Mäklare Joakim Andersson

Joakim Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Tegnérgatan 55B, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb
Tegnérgatan 55B, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Tegnérgatan 55B, 8tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Tegnérgatan 55B, 8tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

6 995 000 kr

43 m²

2 rum

2 777 kr/mån

162 674 kr/m²

Varmt välkommen till denna makalösa vindsvåning! Helt ensam i sitt slag ligger detta hem högt över kringliggande byggnader med en oslagbar utsikt över Stockholm. Här bor man i vad som uppfattas som sitt egna lilla hus på taket, helt fritt från insyn. Det är svårt att sätta ord på känslan att stå i köket och laga mat, samtidigt som man blickar ut över Stadshuset och resten av hela Stockholms takåsar och kyrktorn. För att sedan njuta av middagen i stort sällskap på sin egna terrass med samma utsikt under kvällen. Inne i bostaden är allt i toppskick och takbjälkar, takfönster, smarta lösningar, bra med förvaring samt 3,4m till nock skapar en alldeles särskild känsla här. Jag säger det inte ofta, men denna bostad måste helt enkelt upplevas på plats. Föreningen är välskött, har god ekonomi, låg belåning och hus i gott skick. Marken innehas med äganderätt.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Birger Jarlsgatan 109D, 3tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun

Birger Jarlsgatan 109D, 3tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

5 195 000 kr

55 m²

2 rum

2 468 kr/mån

94 455 kr/m²

Känn dig varmt välkommen till denna ljuvliga sekelskiftestvåa på populära Birger Jarlsgatan. Bostaden präglas av vackra detaljer från byggåret, stora fönster och den helt fantastiska balkongen. Boendet här är tyst och väldigt fridfullt med balkong och fönster ut mot en lugn innergård, lägenheten har heller inga grannar vägg i vägg. Här är allt i genomgående mycket fint skick. Det höga läget i huset gör att man har trevlig kontakt med himmel och takåsar. Föreningen är mycket välskött. De stora renoveringarna är redan genomförda, det finns mycket dolt kapital, belåningsgraden är låg. Med andra ord ett tryggt boende för framtiden.

 • Balkong
Rörstrandsgatan 60, 2 tr, Vasastan, Stockholms kommun

Rörstrandsgatan 60, 2 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

8 995 000 kr

85 m²

3 rum

3 533 kr/mån

105 824 kr/m²

Fantastiskt ljus och trivsamt planerad sekelskiftestrea i mycket fint skick! Här bor man med fri utsikt utan insyn ut mot gata där solen lyser in hela året om, de stora fina fönstren gör hela bostaden naturligt ljus och mycket behaglig. Planlösningen är mycket eftertraktad med stora sociala öppna ytor, två separerade sovrum i bra storlekar, stort badrum och enormt med förvaring. Optimalt. Här bor man i område som successivt ökar i popularitet samtidigt som Hagastaden växer fram längs med Norra Stationsgatan. Närheten till grönska finns det gott om; Karlberg åt ena hållet och Hagaparken åt andra. Välskött aktiv äkta förening med solid ekonomi där marken innehas med äganderätt.

 • Balkong
 • Hiss
Sankt Eriksgatan 65, Vasastan / Birkastan, Stockholms kommun

Sankt Eriksgatan 65

Lägenhet
Vasastan / Birkastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

5 745 000 kr

64 m²

2.5 rum

3 079 kr/mån

89 766 kr/m²

Varmt välkommen till denna rogivande fina bostad i lugnt tyst gårdsläge med balkong. Här bor man mitt i Birkastans eftertraktade puls och cityliv, samtidigt som bostadens gårdsläge bjuder på stillsamhet och trivsamt bullerfria nätter. Lägenheten är i fint skick, har luftiga sociala ytor, gott om förvaring och full maskinell utrustning. Ingång nås både från Sankt Eriksgatan och även Norrbackagatan där man lättare hittar parkering. Solid äkta förening med stora dolda tillgångar, betydande lokalintäkter och hus i gott skick. Marken innehas med äganderätt.

 • Balkong
 • Hiss
Hantverkargatan 87, 6tr -Vind, Kungsholmen, Stockholms kommun

Hantverkargatan 87, 6tr -Vind

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Kungsholmen

8 495 000 kr

95 m²

3 rum

4 838 kr/mån

89 421 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket hemtrevliga genomgående vindslägenhet med milsvid utsikt i tre väderstreck. Här bor du i en vacker tegelbyggnad på central populär kungsholmsadress i en mycket välskött förening. Marken innehas med äganderätt, god ekonomi samt låg belåning. Bostaden är i fint skick och bjuder på stora ytor, mycket förvaring samt ett pampigt badrum. För den som önskar finns här stor förädlingspotential då den angränsar till stor oanvänd kattvind med full ståhöjd, godkännande från styrelse att bygga takterras finns, och ovanför bostaden finns råvind upp till nock. I dagsläget disponeras lägenheten som en tvåa/trea, men går att göra om till en trea/fyra vid behov. Det här läget passar perfekt för dig som vill ha nära till såväl stadspulsen som till grönområden och vattnet. I närhet av fastigheten når du Kungsholmens vackraste promenadstråk längs med Norr Mälarstrand. Här hittar du lummiga promenad- och löparstråk som tar dig runt Kungsholmen längs med vattnet. Det finns även populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian samt Orangeriet och även grönskande Rålambshovsparken med Boulebar, volleybollnät och Smedsuddsbadet. I närområdet finns även Kungsholmens Tapas, Mamadou och mångas favorit frukostställen, Petit France och NEWT. Med några minuters promenad når du mycket bra kommunikationer. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Här passerar även flygbussar till Bromma samt Arlanda förbi. Vid Fridhemsplan finns Åhléns och Västermalmsgallerian samt ett rikt utbud av caféer, restauranger och all tänkbar service.

 • Plus
 • Hiss
Bråvallagatan 10, 2tr, Vasastan / Birkastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Bråvallagatan 10, 2tr

Lägenhet
Vasastan / Birkastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

6 995 000 kr

67 m²

3 rum

2 238 kr/mån

104 403 kr/m²

Varmt välkommen till detta underbara hem på populära Bråvallagatan, ett stillsamt lugnt läge alldeles intill Rörstrandsgatan. Denna bostad präglas av vackra detaljer, genomgående naturligt ljus, karaktärsfyllda detaljer från byggåret och en imponerade yteffektivitet. Allt i mycket fint skick. Detta är verkligen ett hem man trivs att komma hem till. Föreningen är mycket välskött, de äger marken och är lågt belånade (ca 2 450 kr/kvm). Föreningens hus i är bra skick utan stora förestående renoveringar. Kort och gott; ett svårslaget samt tryggt boende.

 • Balkong
Västmannagatan 8, 1/2 tr, Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Västmannagatan 8, 1/2 tr

Lägenhet
Vasastan / Norrmalm, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

8 495 000 kr

82 m²

4 rum

3 799 kr/mån

103 598 kr/m²

Accepterat pris. Kontakta mäklaren för privat visning. Varmt välkommen till denna mycket yteffektiva och fint renoverade sekelskiftesfyra på populära Västmannagatan. Detta hem bjuder på genomgående vitbehandlad fiskbensparkett, höga golvsocklar, stuckaturer, genomgående smart planlösning, nyrenoverat badrum och gäst-WC och mycket mer därtill. Här finns även ett tidigare beviljat bygglov för balkong mot gård. Lugnt stillsamt läge på lågt Västmannagatannummer ger direkt närhet till allt som city har att erbjuda, samtidigt som man har Tegnérlunden och promenadstråken vid Karlbergskanalen endast ett par minuter bort. Välskött aktiv äkta bostadsrättsförening som innehar marken med äganderätt, har solid ekonomi och huset är i gott skick.

 • Hiss

Visar alla 7