SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Adolf Fredriks kyrkogata 15, City/Norrmalm, Stockholms kommun

Adolf Fredriks kyrkogata 15

Lägenhet
City/Norrmalm, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
1 450 000 kr
285 kr/mån

Garageplats med låg avgift och bästa cityläge vid Drottninggatan. Rymlig och lättillgänglig plats, 11,5 kvm, med optimal placering rakt fram från nedfarten. Kameraövervakat garage med fjärrstyrd portöppning via tel. Säljes av stabil och välskött Bostadsrättsförening med totalrenoverad fastighet belägen nära Centralbadet. Infart från Adolf Fredriks Kyrkogata med tillfart via Barnhusgatan och Norra Bantorget. Juridisk person accepteras!

Valhallavägen 16, 1tr etage, Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun

Valhallavägen 16, 1tr etage

Lägenhet
Vasastan/Östermalm, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
6 300 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/6
5 243 kr/mån
74 118 kr/m²

Välkommen till en snygg och social bostad med radhuskänsla i två plan, en raritet i Stockholms innerstad. Extremt bra planlösning med stor sällskapsyta och sovrummen separat på övervåning. Bekvämt med wc/våtrum på bägge våningsplanen. Denna lägenhet inreddes till bostad 2009 med bra materialval och utförande. Här får du även en trevlig innergård med sittgrupp, barnvagns- & cykelförråd samt tvättstuga finns tillgänglig för de boende att nyttja. Brf Beckasinen 14 är en bra stabil förening med god ekonomi. Föreningen har adresserna Valhallavägen 16 och Frejgatan 2, fördelat på totalt 36 lägenheter och 33 garageplatser. Garageplatserna hyrs ut för 1350kr/mån till medlemmarna, ingen kö. Läs mer på föreningens hemsida: www.beckasinen14.se Nära Roslagstull med närhet till både Vasastan och Östermalm. Bra bussförbindelser längs både Valhallavägen och Odengatan. Fantastiska grönområden inom promenadavstånd vid Brunnsviken, Hagaparken och Norra Djurgården. Matbutik och flera restauranger i närområdet.

  • Hiss
Nybrogatan 14, Östermalm, Stockholms kommun

Nybrogatan 14

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
10 000 000 kr
100 m²
2 rum
vån 0/5
100 000 kr/m²

På en attraktiv adress i en mycket välskött förening finns detta undangömda gårdshus i 3 våningsplan. Den totala ytan på ca100 kvm med en unik planlösning, fördelas på 38 kvm boarea plus 10 kvm biarea på de övre två planen samt ytterligare 52kvm inredd biyta i källarplan. Entréplanet nås från trapphuset och har en öppen planlösning, inrett med kök och sällskapsdel. Stora vackra, spröjsade fönster och egen dörr direkt ut på innergården. En spiraltrappa når både sovrummet på övervåningen med mysig vindskaraktär och ett inrett källarplan som är enormt. I dagsläget är det ett källarplan innehållande ett lyxigt spa-inspirerat badrum samt dressingroom plus en egen tvättstuga och förråd, men med så mycket yta finns möjlighet att lägga till det lilla extra såsom kontor, loungeavdelning eller en studio. Dramaten, Stureplan och Östermalmstorg är närmsta grannar. Mitt i smeten, men ändå en mycket tyst och lugn bostad. Här bor du med 0kr i avgift, i en liten skuldfri och mycket välskött brf med en väl underhållen och renoverad fastighet anno 1914. Ett populärt område på Östermalm med ett närmast obegränsat utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar och mycket annat därtill. Nära såväl Strandvägen som Djurgården. Här finns allt i kommunikationsväg med både buss, tunnelbana och spårvagn. Sammanfattningsvis: En charmig och på ett överaskande sätt unik planlösning. Exemplarisk skuldfri förening med välskött fastighet och avgiften är noll. Ett suveränt läge med bästa adressen. Tilltalande för dig som prioriterar många extra kvadratmetrar att bo på.

  • Hiss

Visar alla 3