Mäklare Otilia Håkansson

Otilia Håkansson

Om mig

Jag älskar mitt jobb som fastighetsmäklare. Anledningen till det är den oslagbara kombinationen av att ständigt möta härliga människor, samtidigt som jag får projektleda deras största affär i livet. Det känns meningsfullt och utvecklande! Min målsättning är alltid att överträffa kundernas förväntningar och att ha nöjda kunder. Rekommendationer från mina köpare och säljare är den bästa belöningen jag som mäklare kan få!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungstensgatan 55, 2tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun

Kungstensgatan 55, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
7 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/5
3 206 kr/mån
119 917 kr/m²

- Sekelskiftesdröm - Renoverad till perfektion - Balkong i soligt söderläge - Exklusiva materialval - Lågt belånad förening - Äger marken - På Vasastans bästa läge finns nu denna topprenoverade sekelskiftesdröm till salu! Vi bjuds på en välplanerad bostad, där eftertraktade originalattribut, så som 3.20 meters takhöjd, stuckatur och dörröverstycken på ett varsamt vis bevarats, samtidigt som precis hela bostaden renoverats till perfektion. Väl tilltaget kök (Ballingslöv), med plats för matsalsmöblemang och soffgrupp för de som önskar. Gott om förvaring bakom köksluckor i massivt trä, som matchas fint med bänkskiva i exklusiv, specialbeställd granit. Induktionshäll, ugn (Neff), fläkt samt integrerad diskmaskin (Siemens). Dessutom finns här en kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Från denna del av bostaden når man även den underbara balkongen - som är vänd i bästa söderläge! Utsikt över den grönskande innergården och de färgglada grannfasaderna och med sol stora delar av dagen. Två bra sovrum, varav det ena i nuläget nyttjas som vardagsrum. Bra förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober. Vacker fiskbensparkett löper genom hela bostaden och knyter samman bostadens olika delar på ett fint vis. Stilrent badrum med hand- och takdusch, specialbeställt handfat i granit med kommod från Haven, samt vägghängd toalett. Här bor man i en lågt belånad förening, som äger marken. En riktig drömbostad, som genomgående andas exklusivitet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Wallingatan 16 A, 4 tr, City / Norrmalm / Vasastan, Stockholms kommun

Wallingatan 16 A, 4 tr

Lägenhet
City / Norrmalm / Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
3 995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 4/4
2 567 kr/mån
114 143 kr/m²

- Sekelskiftesdröm - Fungerande kakelugn - Högst upp - Bygglov för utbyggnation av vind med takterrass har funnits - Tvättmaskin - Diskmaskin - Optimalt planerad - Fint skick - Mycket lågt belånad förening - Äger marken - Eftertraktat läge - På eftertraktat cityläge finns nu denna underbara sekelskiftesdröm till salu! Här bjuds vi på de vackraste av originalattribut, så som fungerande kakelugn, ca. 3.15 meters takhöjd, stuckatur, takrosetter samt ljuvliga trätiljor! Dessutom har bostaden, på ett varsamt vis, renoverats till sitt fina skick. Ljuset fullkomligt strömmar in från fönsterpartier i fil och det höga läget i huset gör att man har himlen som närmsta granne! Bostaden är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, samtidigt som man i det privata sovrummet finner skön vila när timmen är slagen. Bra förvaring i garderober och klädkammare. Här bor man på fridfullt läge i gårdshuset, med det absolut bästa staden har att erbjuda precis runt knuten! Bygglov för utbyggnation på vind med takterrass har funnits, men behöver förnyas. Mycket lågt belånad förening, som äger marken. Varmt välkomna på visning av denna underbara sekelskiftesdröm!

Döbelnsgatan 95, 6tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Döbelnsgatan 95, 6tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
3 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 6/6
1 192 kr/mån
99 875 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Valhallavägen 73, 1tr, Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun

Valhallavägen 73, 1tr

Lägenhet
Östermalm - Vasastan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Östermalm
3 795 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1
2 541 kr/mån
99 868 kr/m²

- Välplanerad - Originalattribut - Fint renoverad - Walk in closet - Tvättmaskin och torktumlare - Eftertraktat läge - Ett stenkast från KTH - Nära Lill-Jansskogen - På eftertraktat läge, i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm, finns nu denna fina tvårummare till salu! Här väntar en välplanerad bostad där varje kvadrat nyttjats på bästa möjliga vis. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till härliga middagar i goda vänners lag, samtidigt som man finner skön vila i det avskilda sovrummet. Köket har på ett smakfullt vis renoverats. Induktionshäll, ugn, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Gott om förvaring i rymlig walk in closet i anslutning till hallen. Även badrummet är otroligt fint, med vit marmor på både golv och väggar. Dusch, toalett, handfat med kommod och spegelskåp ovan. Här har man dessutom både golvvärme, handdukstork och kombinerad tvättmaskin- och torktumlare. Genomgående stilren bostad, där vackra originalattribut så som fiskbensparkett och höga golvlister bevarats. Fint ljusinsläpp från spröjsade fönster med djupa nischer. Här bor man med direkt närhet till Lill-Jansskogen samt mycket goda kommunikationer med busslinjer, tunnelbana och Roslagsbanan. En perfekt bostad att trivas i - varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Hagagatan 18, 2tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning

Hagagatan 18, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Stockholm Vasastan
9 795 000 kr
100 m²
3 rum
vån 2
7 822 kr/mån
97 950 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong

Visar alla 5