Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Framnäsgatan 12, null, Tranås kommun

Framnäsgatan 12

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 895 000 kr
133 + 65 m²
5 rum
701 m² tomt

Vi välkomnar er till en trivsam och underhållen villa där stora renoveringar är utförda, så att du kan flytta in och börja njuta av din nya vardag på en gång! Här finns många naturliga ytor att slå sig ner samt utrymme för barnens lek. Bekvämt gångavstånd till mataffär, förskolor, grundskolor och centrum. Entré med trappa som leder till en välkomnade hall med praktiskt kapprum för avhängningsmöjligheter samt en WC. Till vänster nås ett ljust, renoverat kök i klassisk stil med matplats och gott om förvaring. Rakt fram möts ni av ett rymligt vardagsrum med utgång till ett trädäck, som bjuder in till såväl härliga grillkvällar som avkoppling i badet. Vardagsrummet angränsar till ett matrum som med fördel kan användas till sovrum vid behov. Här finns sällskapsytor för både familjen och vänner. Övre plan erbjuder två sovrum, varav ett med kattvindar. Ett extra krypin finns intill det stora sovrummet, vilket fungerar utmärkt som extra sovrum alt hemmakontor. En mindre WC finns även på detta plan. Källarplan inrymmer en renoverad tvättstuga/relax med ett härligt bubbelbadkar, separat duschutrymme, hobbyrum/sovrum, pannrum med fjärrvärme samt förrådsutrymmen. Med ett fantastiskt centralt läge hittar ni denna hemtrevliga villa med uppväxt, lummig trädgård och härligt trädäck. En oas mitt i stan!

Vretgatan 10, null, Tranås kommun

Vretgatan 10

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 495 000 kr
154 + 25 m²
5 rum
959 m² tomt

Upplev din nya vardag i denna moderna suterrängvilla om 154 kvm, med ytterligare 25 kvm biarea, fördelat över 5 rum, inklusive 3 sovrum. Välkomna till en rymlig och genomtänkt planerad bostad som bjuder in till både vardagsliv och social samvaro. Stora sällskapsytor och ett välutrustat kök med generös matplats ger utrymme för familjemiddagar och umgänge med vänner. På entréplan välkomnas du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Två rymliga sovrum, ett tv-rum och ett mångsidigt hobbyrum/sovrum ger flexibilitet för hela familjen. Dessutom finns förrådsutrymme med dusch och en praktisk gäst-WC. På det övre planet möts du av ett ljust matsalsrum med plats för middagssällskap, stora fönster och ett mysigt allrum/TV-rum med anslutning till en balkong med utsikt. Det generösa köket är utrustat med gott om förvaring och bänkytor, och leder till en praktisk tvättstuga med direkt utgång till trädgården. Här finns också ett rymligt sovrum och ett badrum. Utgång till uteplats med stenplattor och flera härliga ytor att njuta av i trädgården. Denna familjevänliga bostad ligger i ett lugnt område nära förskola, skola och vacker natur, vilket gör det till en idealisk plats för att odla familjeliv och vänskaper. Kom och upptäck din nya drömbostad!

Beckhemsvägen 41, Stoeryd, Tranås kommun

Beckhemsvägen 41

Lägenhet
Stoeryd, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
3 261 kr/mån
6 371 kr/m²

Här bor du bekvämt i en välplanerad tvåa på första våningen, med stora fönster i två väderstreck och en härlig balkong mot naturen. Du välkomnas av en ljus och rymlig hall med flera garderober för optimal förvaring. Det generösa allrummet har vackert parkettgolv och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en trivsam atmosfär. Köket är välutrustat med rikligt med arbetsyta och förvaring, samt plats för en matgrupp. Härifrån når du även den insynsskyddade balkongen som erbjuder ett högt och fint läge med eftermiddagssol – perfekt för avkopplande stunder. Det rymliga sovrummet har flera garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Badrummet är renoverat och utrustat med en modern WC/dusch och en praktisk tvättmaskin. Lägenheten ligger i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, lekpark och en uteplats där hela familjen kan njuta av härliga stunder tillsammans. Du har även centrum, matvarubutik och Strånnasjön inom bekvämt promenadavstånd. Här erbjuds en perfekt kombination av bekvämt boende, praktiska lösningar och närhet till både natur och stadens bekvämligheter – en bostad att trivas i!

  • Balkong
Majgatan 32, Fröafall, Tranås kommun

Majgatan 32

Villa
Fröafall, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 400 000 kr
144 m²
5 rum
375 m² tomt

Hemtrevligt boende beläget i ett populärt och barnvänligt område. På en mycket lugn gata finns nu detta 1,5-plans kedjehus om 144 väldisponerade kvadratmeter. Huset har genomgående ljusa ytskikt och en lättskött trädgård, perfekt för lek och stoj utan att kräva allt för mycket arbete. Husets har en trivsam och välplanerad planlösning med generösa sällskapsytor. Ett härligt vardagsrum sammanflätas med matplats i en öppen planlösning. Från allrummet finns utgång till altanen med trädäck, där sommarens grillkvällar kan avnjutas med familj och vänner. På entréplan finner vi även ett rymligt sovrum, ett ljust och fullutrustat kök samt badrum. Övre plan erbjuder ett öppet allrum, som med fördel används till tv-rum, med utgång till balkong. Ett mysigt sovrum i bra storlek, praktisk klädkammare samt WC/Dusch med takfönster. Här bor ni bekvämt och naturnära med lekplats intill, gångavstånd till förskola samt nybyggd grundskola.

Beckhemsvägen 40, Stoeryd, Tranås kommun

Beckhemsvägen 40

Lägenhet
Stoeryd, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
3 927 kr/mån
9 145 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och renoverad trerummare på första våningen, med stora fönster i två väderstreck och en underbar balkong som bjuder in till avkopplande stunder. När du kliver in möts du av en ljus och inbjudande hall med gott om garderober för all förvaring. Det rymliga vardagsrummet har elegant trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en öppen och trivsam atmosfär. Köket är funktionellt och stilrent, med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för en matgrupp. Härifrån har du även utgång till en insynsskyddad balkong med högt och fint läge där du kan njuta av eftermiddagssolen. Bostaden har två sovrum, båda utrustade med flera garderober för maximal förvaring. Det större sovrummet erbjuder dessutom plats för en dubbelsäng. Det renoverade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket förenklar vardagen. Lägenheten ligger i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, lekpark och en uteplats där hela familjen kan njuta av härliga stunder tillsammans. Strånnasjön ligger på bekvämt promenadavstånd, vilket ger dig möjlighet till härliga naturupplevelser och rekreation. Här får du en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och närhet till både natur och stadens bekvämligheter – ett hem att verkligen trivas i!

  • Balkong
Halvarby 1:26, null, Ödeshögs kommun

Halvarby 1:26

Tomt
Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
180 000 kr
3 727 m² tomt

Nu ges tillfälle för er som önskar att bo på en vacker naturtomt på 3 727 kvm med ett högt och fritt läge. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan här finns alla chanser och valmöjligheter att bygga ert dröm hus på. Beläget på landet i den lilla byn Boet, Ödeshög i vackra omgivningar med blandat åker-/betesmark och vackra löv-/barrträd. Notera att tomten ej är förberedd med kommunalt vatten, avlopp och el. Anslutningsavgifter samt framgrävning bekostas av köparen.

Ådalavägen 10, null, Tranås kommun

Ådalavägen 10

Övrigt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
895 000 kr
2 000 m² tomt

Önskar du en mindre lokal med stor uteyta? Då finns här en möjlighet som kan passa dig perfekt! Här finner man en lagerlokal om ca 200 kvm med en takhöjd om ca 5 m. Portarna in i fastigheten är 4m höga vilket underlättar vid eventuell leverans. I fastigheten finns också ett entresol plan som ger extra förvaring, hall och helkaklat duschutrymme. Uppvärmning i form av luft/luft-värmepump. Området är inhägnat för säker förvaring. Perfekt möjlighet för det mindre företaget som behöver en smidig lokal att etablera sin verksamhet i. För frågor eller ytterligare information vänligen kontakta ansvarig mäklare Johan Arbenäs 070-6645789.

Gjuterivägen 36, null, Tranås kommun

Gjuterivägen 36

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 895 000 kr
103 + 127 m²
4 rum
779 m² tomt

Ljus och stilsäker villa på ett plan med källare, stora delar genomgånget och renoverat under de senare åren. Välkomnande och praktisk hall med klinkergolv och avhängningsmöjligheter. Till vänster nås ett snyggt renoverat kök med matplats, gott om förvaring och bänkytor. Vidare till ett ljust vardagsrum med gott om plats för hela familjen, mysig kamin samt utgång till en generös inglasad altan med vidbyggt trädäck. Entréplan erbjuder tre sovrum i bra storlek varav ett med utgång till altan samt en helkaklad WC med dubbelhandfat. Källarplan har totalrenoverats, här inryms två hobbyrum/sovrum, förrådsdel och en rymlig och lyxig dusch samt helkaklad tvättstuga med praktisk arbetsbänk. Dessutom en inbjudande bastu med stora glaspartier, lättskött och insynsskyddad trädgård med trädäck i bästa solläge för sköna grillkvällar. Här bor du bekvämt i en mycket välskött villa med fina kvaliteter i trivsam utformning för hela familjen. Gripenbergs IP med en fin fotbollsplan har ni framför huset. Bekvämt gångavstånd till grundskola samt närhet till både Tranås och Gränna.

Nåckabo Pallebo 1, null, Ydre kommun

Nåckabo Pallebo 1

Fritidshus
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
795 000 kr
34 m²
2 rum
977 m² tomt

Med ett underbart sjönära läge på Torpön återfinns denna mysiga sommarbostad med bad och rogivande natur inpå knuten. Huset är ljust och trevligt med charmigt trägolv. Här återfinns en mysig sällskapsdel med allrum, matplats och kokvrå i öppen planlösning. Mindre sovrum med våningssäng och garderober. Närmast huset återfinns en stenlagd uteplats med tak. Stor trädgård med utrymme för odlingar och lek med Sommens glittrande vatten skymtandes mellan träden. Förråd och utedass finner du ett stenkast bort, gångavstånd till badplats. Arrendeavgiften på fastigheten ligger på 7500kr/år. Här bor du med ett fritt och högt läge, ett idylliskt semesterboende för dig som söker en plats att längta till!

Lönngatan 12, null, Tranås kommun

Lönngatan 12

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
3 000 000 kr
116 + 116 m²
5 rum
737 m² tomt

Vad sägs om förskolan mitt över gatan, gångavstånd till nybyggda Junkaremålskolan och bekvämt avstånd till såväl Bredstorps idrottsanläggning och centrum. Här på Lönngatan får du allt detta och mer därtill. Entréplan erbjuder en öppen och välkomnande hall med praktisk förvaring för alla ytterkläder i en klädkammare. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har gott om sällskapsytor och ger plats för både tv-hörna och stort matbord. Köket är öppet mot vardagsrummet och här finns gott om förvaringsmöjligheter samt bänkytor, härifrån nås ett generöst uterum med skjutdörrspartier samt vidbyggt altandäck. Den mer privata sovrumsdelen ger er hela fyra sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum med mysigt badkar. Källarplan inrymmer en sval och skön gillestuga, inbjudande bastu, tvättstuga, förrådsutrymmen samt ett stort hobbyrum där många viktiga pingismatcher avgjorts! Här bor du i en bekväm enplansvilla med källare, där stora renoveringar är utförda så att du kan flytta in och börja njuta av din nya vardag på en gång!

Kabelvägen 9, null, Tranås kommun
  • Budgivning pågår

Kabelvägen 9

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
700 000 kr
139 + 5 m²
4 rum
1 043 m² tomt

Är det dags för ett nytt kapitel i livet? Här omgiven av skogen kan du se fram emot att följa naturens skiftningar, ta långa promenader och njuta av både bär och svampplockning. I Sommens utkant nås en mindre villa med ett lugnt och fritt läge. Charmigt uthus med förråd/garage samt uteplats under tak vid din entré. Entréplan inrymmer hall med plats för ytterkläder, trapp till övre plan och ett praktiskt förråd under den. Till höger nås ett kök med matplats. Vidare till ett generöst vardagsrum som ger utrymme för såväl soffgrupp vid den öppna spisen som en matsalsdel för både vänner och familj. Här finns ett stort sovrum med garderobsvägg samt en WC/Dusch med tvättmaskin. Övreplan erbjuder en hall med klädkammare och två sovrum i bra storlek. Denna bostad är redo för en ny ägare med renoverings ambitioner, är det du? Här bor du nära sjön Sommen och naturen, härliga promenadvägar och badsjöar. Bekvämt avstånd till såväl Tranås som Boxholm och Mjölby. Sommen är ett litet samhälle med minilivs/pizzeria, förskola och skola till och med åk 6, fantastisk badplats och båtplatser finns vid flera bryggor.

Kraftgatan 15, null, Tranås kommun

Kraftgatan 15

Radhus
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 700 000 kr
122 + 46 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till din framtida oas där bekvämlighet och närhet till det bästa av staden möts! Beläget i ett område där Svartån slingrar sig genom och centrum endast en kort promenad bort, finner du här den perfekta balansen mellan stadsliv och natur. Stig in genom hallen som välkomnar dig med gott om plats för ytterkläderna. Direkt på entréplan möts du av två generösa sovrum, perfekta för familjen eller för gäster som kommer på besök. En praktisk klädkammare och tvättstuga gör vardagens sysslor enklare och en mindre toalett erbjuder extra bekvämlighet. Men det blir ännu bättre när du tar steget ut genom dörren till det generösa trädäcket och trädgården, en fridfull plats för avkoppling och lek. Perfekt för både sommarfester och lugna kvällar med en bok. På övervåningen öppnar sig ett luftigt allrum som bjuder in till umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för soffor och andra möbler, med en direkt anslutning till matplatsen och det välutrustade köket med en central köksö. Ytterligare två mysiga sovrum och ett rymligt badrum komplett med både badkar och dusch fulländar denna våning. Ljusa och genomgående materialval skapar en harmonisk och avslappnad atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt. Denna bostad erbjuder en underhållsfri livsstil över två plan, med ett inbyggt garage för extra bekvämlighet och en stenlagd uteplats vid entrén för att välkomna dig hem varje dag. Missa inte chansen att bo på en plats som erbjuder det bästa av både stadsliv och naturskönhet!

  • Energieffektiv
Blåvingevägen 5A, null, Tranås kommun

Blåvingevägen 5A

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 495 000 kr
174 + 94 m²
8 rum
938 m² tomt

Bostaden har genomgående fått nya ytskikt i alla rum och erbjuder en välplanerad och familjevänlig layout. Det vackra ljusinsläppet ger en härlig atmosfär i hela huset, och den lättskötta trädgården ger både utrymme för lek och möjligheter till odling. Varför inte njuta av härliga vår- och sommarkvällar på altanen med plats för både poolhäng och grillmiddagar? Redan vid entrén möts du av en välkomnande atmosfär med öppen hall och gott om plats att hänga av dig. Vardagsrummet i vinkel med stora fönsterpartier i två väderstäck är fyllt med naturligt ljus. Här kan du enkelt inreda med både avkopplande sällskapsytor och trevliga middagsmöblemang - ett perfekt utrymme för socialt umgänge. Köket imponerar med generösa förvaringsmöjligheter och bänkytor som gör matlagningen till en lek, härifrån finns utgång till ett väl tilltaget och härligt altandäck med en svalkande pool! När du fortsätter genom huset hittar du den mer privata delen med tre väl tilltagna sovrum samt såväl en praktisk walk-in-closet som ett ljust och lyxigt sminkrum. Här finns även en helkaklad WC/Dusch med sobra färgval, som ger badrummet en fräsch och stilren känsla. Det nedre planet erbjuder ännu mer utrymme samt praktiska förråd. Ett rymligt sovrum med hemmagym innanför samt utgång till altan, ett generöst allrum med den perfekta biokänslan där den värmande kaminen gör kvällarna extra mysiga och inbjudande. Dessutom finns det en helkaklad WC och en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen till denna välplanerade drömvilla som kombinerar stil, funktion och närhet till natur och sjöliv. I Granelund byggs nu en ny grundskola och hela området mot Norraby utvecklas ständigt, här växer framtiden fram och skapar en fantastisk vardag för hela familjen.

Övrabo 5, null, Tranås kommun

Övrabo 5

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 300 000 kr
70 m²
3 rum
1 687 m² tomt

Vackert beläget vid Säbysjön ligger detta vinterbonade fritidshus med viss sjöglimt. Utsikt över det grönskande landskapet och inramat av en gärdesgård. Trivsamt och bekvämt boende på ett plan och stor altan på framsidan. Hall med plats att hänga av sig. Ljust och öppet allrum/matrum med laminatgolv och kamin, stora fönster med utsikt över hagar och del av sjön. Två sovrum med laminatgolv och garderober. Tillagningskök med kyl/frys, diskmaskin (bänk) och spis, bra med förvaring. WC/Dusch med förbränningstoalett (ny). Inhägnad trädgård med ny grind och staket (2022), ny grusad infart, terrass lite högre placerad med solläge och utsikt ner mot sjön samt rejäla odlingslådor. Här bor du i en riktig sommaridyll med ett fritt läge och gångavstånd till sjön. Fiska och njut av lugnet och naturen omkring. Endast 10 min till centrala Tranås med butiker, matvaruaffärer och stadens aktiviteter.

  • Plus
Styrmans väg 7, Norraby, Tranås kommun

Styrmans väg 7

Villa
Norraby, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
5 635 000 kr
178 + 9 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Upplev en exklusiv familjevilla som inkapslar det bästa av modern elegans och varm gemenskap, färdigställd 2017 och vackert belägen i det eftertraktade området Norraby. Varje detalj i denna villa har noggrant utformats för att skapa en harmonisk känsla där familj och vänner kan trivas. När du stiger in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det rymliga köket från Ballingslöv är fullt utrustat med en inbjudande köksö och en vacker stenbänkskiva från Silestone. Köket smälter samman med allrummet och ger en öppen och inbjudande atmosfär med generösa sällskapsytor. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av sammanhang med trädgården utanför. Hela golvytan pryds av en enhetlig mattlackad ekparkett från Khärs. På detta plan finns också ett sovrum med tillhörande klädkammare, en stilren helkaklad WC/Dusch och en praktisk groventré med tvättstuga. På övre våningen välkomnas du av ett luftigt allrum med en imponerande takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Takets vackra konstruktion återspeglas i samtliga rum på detta plan och ger huset dess unika charm. Med väldisponerad yta ges här fyra sovrum, varav ett master bedroom som är utrustat med en praktisk klädkammare. Det angränsande badrummet är smakfullt inrett och inkluderar både dusch och badkar för ultimat avkoppling. Trädgården är en oas av möjligheter, redo att uppfylla dina trädgårdsdrömmar. Den erbjuder gott om utrymme för barnens lek och för egna odlingar. Stort altandäck med härlig pergola och utrymme för både matbord, loungemöbler och solsängar. Perfekta platsen för grillkvällar med familjen. Här njuter du av lugnet med oslagbar närhet till skog och sjö! Till fastigheten ingår även båtplats, så du enkelt tar dig ut till allt vad sjön Sommen har att erbjuda.

  • Plus
Danskvägen 23, null, Ödeshögs kommun

Danskvägen 23

Villa
Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 750 000 kr
170 m²
4 rum
1 204 m² tomt

Nordisk ljus och luftig design, det här hemmet andas ett fridfullt lugn och du är välkommen! Dessutom kan vi locka med en lummig hörntomt där en slingrande stig tar dig vidare till Trehörnasjön och en liten badplats. Oavsett om du föredrar ett morgon- eller kvällsdopp så har du nu möjligheten att bo med ett fantastiskt natur och sjönära läge. Nuvarande ägare har låtit villans insida komma i första hand, här har allt renoverats i en varm ombonad atmosfär med genomgående material och färgval. Du möts av en öppen entré med plats för att hänga av sig. Direkt till vänster nås ett ljust och trivsamt kök med gott om förvaringsmöjligheter och generös matplats. I anslutning har vi ett rymligt vardagsrum med matsalsdel samt plats för soffor vid den värmande kakelugnen. Härifrån kliver du enkelt ut till en härlig uteplats och trädgård. En otrolig miljö att njuta av tillsammans med både familj och vänner, utrymme finns för såväl odlingar som avkoppling. Bostadens entréplan inrymmer även ett sovrum i bra storlek, gäst WC samt en praktisk tvättstuga med groventré. Övreplan erbjuder ett möblerbart hallrum samt två sovrum varav det ena har ett magiskt ljusinsläpp och utsikt över sjön. Här finns även en stilren och helkaklad WC/Dusch med takfönster. Utöver detta finns ett vidbyggt garage med förrådsutrymmen. Här bor du bekvämt och trivsamt i en 1 1/2- plans villa i byn Trehörna, ca 20 minuter till Tranås och 30 min till Ödeshög. Uppväxt hörntomt med naturen som granne och bara några hundra meter till Trehörnasjön.

Zelandsgatan 3B, Junkaremålen, Tranås kommun

Zelandsgatan 3B

Lägenhet
Junkaremålen, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 045 kr/mån
14 722 kr/m²

Här bor du bekvämt på entréplan med balkong och närhet till grönområden. Lägenheten på välplanerade 54 kvadrat känns ljus och luftig tack vare genomgående fönster. Bostaden erbjuder en praktisk och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Ett renoverat och stilrent kök med matplats. Generöst allrum med utrymme för såväl soffa som matbord samt utgång till balkong. Rymligt sovrum med garderober. Stambytt WC/Dusch med vägghängd toalett, dusch, handfat med spegel och förvaring samt tvättmaskin för en enklare vardag! Trivsam lägenhet med närhet till centrum, idrottsanläggning, simhall, bowlinghall, padelbana och utegym. Fina promenadstråk vid Svartån och Östanåparken. Till fastigheten finns källarförråd, tvättstuga och gym för de boende samt en övernattningslägenhet till besökande gäster.

  • Plus
  • Balkong
Tingsvägen 1B, Centrum, Tranås kommun
  • Mån 3 jun kl 17:00

Tingsvägen 1B

Lägenhet
Centrum, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 800 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
4 980 kr/mån
30 435 kr/m²

Stilren och välplanerad bostadsrätt om hela 92 kvm precis vid Svartån med härlig utsikt över vattnet från balkongen. Bostadens yta disponeras med en rymlig hall, köket sammanbinds med allrummet och ger en otroligt härlig rymd. Generösa sociala ytor och utrymme för stort matbord och soffa med tillhörande möblemang. Lägenheten har två sovrum samt en praktisk klädkammare. Helkaklad WC/Dusch med kombinerad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och platsbyggda förvaringsskåp. Genomgående ljusa väggar i bostaden och ekparkett. Pricken över i:t är absolut den inglasade balkongen med utsikt över Svartåns porlande vatten. Förvaring finns i förråd, cykelrum i nära anslutning mot lägenheten. I föreningen finns också möjlighet att hyra två rum när gäster eller familjemedlemmar kommer på besök. En mycket god förening ekonomiskt sett som har investerat i solcellsanläggning på föreningens båda hus samt ladd stolpar till alla parkeringar. Centralt boende intill vacker miljö med promenadstråk vid ån samt Ekmanspark, på ett par minuter når du Tranås utbud av shopping och fik/restauranger. För dig som pendlar bor du med bekvämt gångavstånd till resecentrum. Notera att det kommer att vara en öppen visning andra helgen i Januari, tid kommer närmare utsatt dag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun, bild 2
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun, bild 3

Aggarp 1:57-1:62

Tomt
Rydsnäs, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
750 000 kr

I Rydsnäs erbjuds nu sex stycken exklusiva tomter för nybyggnation i prisklassen 750 000 - 1250 000 kr. Samtliga tomter är rejält tilltagna och mäter från 1280 kvm hela vägen upp till 2532 kvm. Kort och gott så finns här någonting som passar alla, ta chansen och förverkliga Era husdrömmar. Tomterna som tillsaluförs är enligt följande: Aggarp 1:57 - 1572 kvm. Utgångspris 1250 000 kr Aggarp 1:58 - 1280 kvm. Utgångspris 1050 000 kr Aggarp 1:59 - 1351 kvm. Utgångspris 900 000 kr Aggarp 1:60 - 1402 kvm. Utgångspris 750 000 kr Aggarp 1:61 - 2532 kvm. Utgångspris 1 000 000 kr Aggarp 1:62 - 2245 kvm. Utgångspris 1 200 000 kr Tomterna ska bebyggas med småhus. Friliggande byggnadssätt. Huset får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 20 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan ni kan själv välja med vem ni vill bygga. Tomten kommer vara förberedd med kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter bekostas av köparen. Vid frågor eller för mer information kring en tomt vänligen kontakta ansvarig mäklare, Johan Arbenäs 070-6645789.

  • Premium
Järvstigen 6, null, Ydre kommun

Järvstigen 6

Villa
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 000 000 kr
117 + 55 m²
5 rum
748 m² tomt

Välkomnande entré med plats att hänga av sig. Ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Möbleras med enkelhet med både soffgrupp och matsalsdel, ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge. Köket är bra planerat med gott om förvaringsmöjligheter, öppet och med en naturlig plats för matbord samt utgång till en stor härlig balkong i väster med högt läge och eftermiddagssol. Entréplan inrymmer ett sovrum i bra storlek och WC/Dusch. Nedre plan erbjuder tre sovrum, mindre WC, tvättstuga med tvättmaskin, dusch samt förråd och pannrum. Hemtrevlig villa i barnvänligt område med nyligen ombyggd förskola och skola på behändigt gångavstånd. I närområdet finner du en tennis och boulebana samt idrottsanläggning med fotbollsplan. Ca 1 km till den fina badsjön Raklången. Närhet till Tranås, Asby, Torpön och hela sjön Sommen.

Grytbäcksvägen 2, null, Tranås kommun

Grytbäcksvägen 2

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 195 000 kr
95 + 20 m²
3 rum
2 496 m² tomt

Hemtrevligt sekelskifteshus med en generös trädgård i natursköna Sommen. Entréplan inrymmer en välkomnande hall med klinkergolv. Här finns också en gäst-wc med kakel och klinkers. Det rymliga köket erbjuder en bekväm matplats och i det ljusa vardagsrummet finns gott om utrymme för en soffgrupp. Direkt från vardagsrummet kommer du till ett integrerat, isolerat uterum samt en härlig altan. På övre våningen väntar ett luftigt hallrum som för närvarande används som kontor. Härifrån når du två sovrum, varav det ena rymmer en dubbelsäng. Badrummet är modernt och här finns både WC/Dusch och tvättstuga. På den inhägnade tomten hittar du också ett praktiskt uthus med gott om förvaringsmöjligheter, vedbod samt garage med vidbyggd carport. Nyinstallerade 3-glasfönster (utförda 2019-2020) bidrar till både stil och energieffektivitet i huset. Värmen kommer från flera källor, såsom direktverkande el och en mysig braskamin. Här finns även fiberanslutning för den moderna kommunikationen. Här bor du nära sjön Sommen och naturen, med bekvämt avstånd till såväl Tranås som Boxholm och Mjölby. Ett litet samhälle med fantastisk badplats, minilivs/pizzeria, förskola och grundskola till och med åk 6. Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

Sekelvägen 13, null, Tranås kommun
Sekelvägen 13, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 13, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 13

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
429 140 kr
998 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram, med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen och bekvämt gång och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 5

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
456 660 kr
1 062 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 9

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
439 890 kr
1 023 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 3

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
472 140 kr
1 098 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium

Visar 1 - 25 av 27