Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Arbenäs

Johan Arbenäs

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Behms väg 6, null, Ödeshögs kommun

Behms väg 6

Villa
Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
845 000 kr
156 + 32 m²
6 rum
2 135 m² tomt

Praktisk och välplanerad enplansvilla om 156+32 kvm som fördelas över 6 rok. Här bor man med en lummig och trivsam trädgård som är betydligt större än snittet i området eller vad sägs om en hörntomt om hela 2135 kvm. Det första man möts av när man kommer innanför ytterdörren är en välkomnande hall med god plats för klädesavhängning. Direkt till höger ligger ett sovrum/kontor av större modell med god plats för dubbelsäng, förvaring och nattduksbord för den som önskar. Innanför detta finner man tvättstuga och diverse förråd. Tar man vänster vid entren så når man husets sociala delar, detta i form av ett väl tilltaget vardagsrum med en trivsam kamin som höjer mysfaktorn ytterligare. Tack vare vardagsrummets storlek får man här plats med såväl matsalsbord som soffgrupp och tv-möbel, kort och gott perfekt när man får hem vänner och bekanta. Från vardagsrummet når man även det mysiga uterummet där man med fördel spenderar vår- och sommarkvällarna. Vidare i huset finns ett praktiskt kök med tillhörande matsal samt tre stycken sovrum, ett av större modell och två lite mindre samt ett badrum med våtrumstapet och plastmatta. Huset i sig har ett visst moderniseringsbehov invändigt. Exteriört är huset i gott skick där man bl.a. låtit byta tak så sent som 2016. På tomten finns det även ett fristående dubbelgarage i gott skick. Husets uppvärmning består av direktverkande el som ackompanjeras av kamin och luft/luft värmepump vilket håller nere kostnaderna. Här bor du bekvämt och trivsamt i en enplans villa i byn Trehörna, ca 20 minuter till Tranås och 30 min till Ödeshög. Uppväxt hörntomt med naturen som granne och knappt hundra meter till Trehörnasjön.

Katarp 2, null, Tranås kommun

Katarp 2

Fritidshus
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
295 000 kr
33 m²
310 m² tomt

Drömmer du om en plats där du kan koppla av och komma bort från vardagens stress? Nu finns chansen att förvärva en liten mysig stuga, idylliskt beläget längs med Svartån. Denna charmiga stuga omges av en grönskande och lummig trädgård på cirka 310 kvm, vilket ger dig en underbar vy av vacker natur direkt utanför dörren. Här finns en härlig uteplats under tak, perfekt för att njuta av stillheten och de natursköna omgivningarna oavsett väder. Ett rymligt trädäck med plats för en matgrupp ger dig dessutom möjlighet att avnjuta måltider utomhus i en vacker och rofylld miljö. Trots stugans avskilda läge är det bekvämt cykelavstånd till centrum, vilket ger dig enkel tillgång till stadens bekvämligheter när du behöver det. I entrén möts du av en rymlig hall där nuvarande ägare har placerat ett matbord, vilket ger en inbjudande och hemtrevlig känsla direkt vid ingången. Storstugan erbjuder gott om plats för en soffgrupp och blir en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Den innehåller ett mindre pentry med gasolspis och är tillbyggd med ett sovrum vilket ger en praktisk och sammanhängande boendemiljö. Stugan har inte indragen el eller vatten och då arrendet är betalt till 2033 finns inga driftskostnader förutom ev. försäkring. Ett bensindrivet elverk ingår och det finns en brunn på tomten samt ett traditionellt utedass med utsikt över Svartån. Denna stuga är en idealisk tillflyktsort för dig som älskar naturen och söker en enkel och avkopplande livsstil.

Fjärilsvägen 5, null, Tranås kommun

Fjärilsvägen 5

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 400 000 kr
140 + 21 m²
701 m² tomt

Upplev din nya vardag i denna trivsamma souterrängvilla på 140 kvm med plats för hela familjen! Välkomna till ett hem som erbjuder både rymlighet och genomtänkt planering, perfekt för vardagsliv och sociala tillställningar. De generösa sällskapsytorna och det välutrustade köket med en rymlig matplats skapar den idealiska miljön för familjemiddagar och umgänge med vänner. Du välkomnas av en hall med gott om plats för ytterkläder. Här finns fyra väl tilltagna sovrum, varav ett med utgång till altanen, vilket ger flexibilitet för hela familjen. Dessutom finns en praktisk klädkammare och ett badrum med en nyrenoverad bastu för avkopplande stunder. Övre plan erbjuder ett ljust och luftigt allrum med plats för soffor vid den mysiga kaminen, samt en balkong med kvällssol som förlänger sommarkvällarna. Det stilfullt renoverade köket med matplats har direkt utgång till trädgården, där en takbeklädd uteplats och flera avkopplande ytor väntar. Poolen är perfekt för svalkande dopp! På detta plan finns även en praktisk tvättstuga och en WC. Fristående garage med el-port. Denna villa är belägen i ett lugnt bostadsområde med en uppvuxen, grönskande trädgård intill ett naturskönt skogsområde. Genom träden skymtar den nya grundskolan i Granelund som snart står klar. Här bor du även nära golfbana, vårdcentral, förskola och centrum. Här har du chansen att skapa din egen oas i en villa som verkligen har allt – plats, komfort och ett fantastiskt läge. Missa inte möjligheten att göra denna pärla till ditt nya hem!

Norrlandsgatan 17, Ängaryd, Tranås kommun
  • Tor 1 aug kl 15:00

Norrlandsgatan 17

Villa
Ängaryd, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 700 000 kr
174 + 55 m²
6 rum
835 m² tomt

Välkommen till denna unika villa belägen i det charmiga området Ängaryd, perfekt för familjen med närhet till skola, förskola och centrum. Husets framsida pryds av en inglasad veranda som erbjuder gott om utrymme både loungedel och matgrupp, en idealisk plats för avkoppling och sociala tillställningar. Vid entrén möts du av en mindre hall med en elegant trappa i trä som leder vidare in i huset. Till höger om hallen finner du ett rum som tidigare använts som matsal, i direkt anslutning till det rymliga köket. Köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaring. Härifrån nås även en WC/Dusch. Till vänster om hallen nås två rejält tilltagna rum med gott om plats för dubbelsäng, vilket gör dem perfekta som sovrum eller arbetsrum. Övre plan erbjuder tre större rum, även de med plats för dubbelsäng samt inbyggda garderober som ger extra förvaringsutrymme. Här finns även ett stort badrum utrustat med både dusch och badkar samt tvättmaskin. Denna bostad erbjuder även en praktisk och rymlig källare med många möjligheter. Här finns gott om förvaringsutrymmen som underlättar organiseringen av ditt hem. Källaren rymmer även ett rum som är perfekt för en snickarbänk eller annan hobbyverksamhet. För den som gillar att förvara livsmedel på ett traditionellt sätt, finns också en matkällare. Denna villa erbjuder generösa sällskapsytor såväl inne som ute, samt en flexibel planlösning som kan anpassas efter dina behov!

  • Plus
Hantverkaregatan 12, Diplomaten, Tranås kommun

Hantverkaregatan 12

Övrigt
Diplomaten, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
5 800 000 kr
256 m²
822 m² tomt

Totalrenoverat hyreshus på centralt och attraktivt läge. 4 lägenheter om 53 kvm, uthyrningsbara förråd i källare. Huset har under de senaste åren genomgått en totalrenovering där samtliga lägenheter har renoverats i tillägg har fasad, fönster, el, uppvärming, stammar samt tak gåtts igenom och renoverats. Hyresintäkter under 2023 låg på ca 500 000 kr. Huset och lägenheternas skick i kombination med det fördelaktiga läget, ca 1 km till Tranås centrum, bidrar till att det är enkelt att hitta hyresgäster och vakanser är så gott som obefintliga. Delvis asfalterad innergård som är utrustad med 8 parkeringsplatser. För ytterligare info eller visningen vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Hagadalsgatan 32, null, Tranås kommun

Hagadalsgatan 32

Lägenhet
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
3 563 kr/mån
11 226 kr/m²

Nu erbjuder vi en ljus och välplanerad hörnlägenhet på Hagadal, ett populärt och lugnt villaområde. Hemtrevligt boende med högt i tak och stora fönster som skapar ljusa härliga rum. Praktisk hall med avhägningsmöjligheter och generös klädkammare. Direkt till höger nås köket med gott om förvaring och bänkytor. Här har man låtit öppna upp mot allrummet och skapat en trivsam och ljus atmosfär. Utgång till balkong, här fås eftermiddagssol och utsikt mot innegården. Sovrum i bra storlek med utrymme för dubbelsäng och förvaring. Totalrenoverad WC/Dusch med tvättmaskin, vilket underlättar i vardagspusslet. Com Hem-hus med fiber indraget. Busskommunikation intill bostaden och närhet till både förskola, grundskola samt grönområde. Lekplats samt nybyggt lusthus på innergården.

  • Balkong
Norra storgatan 98E, Sjukhusområdet, Tranås kommun

Norra storgatan 98E

Lägenhet
Sjukhusområdet, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 995 000 kr
64,2 + 32,4 m²
2 rum
3 427 kr/mån
31 075 kr/m²

Välkomna till Norra Storgatan 98E, ett modernt och stilrent radhus i bostadsrättsform som sträcker sig över tre plan. Här får ni njuta av den perfekta balansen mellan tryggheten i en bostadsrättsförening och friheten av ett radhus med egen ingång och privat trädgård. Bostaden omfattar cirka 65 kvadratmeter, fördelade på 2 rum och kök, med ett extra rum på källarplan. På entréplan finner ni ett fullt utrustat kök i en härlig öppen planlösning med vardagsrum, samt en altan som delvis är inglasad – en idealisk plats för att njuta av kvällarna med utsikt mot hamnen. Här finns gott om sällskapsytor för både familj och vänner! Övre plan har ett rymligt sovrum med smart förvaring och en WC/Dusch med tvättmaskin. Källarplanet erbjuder ett extra sovrum samt ett praktiskt förråd. Hemmet präglas av modern och elegant design med sobra färgval, akustikpaneler i både trappa och sovrum, vilket tillsammans skapar en stilren och harmonisk atmosfär. Här bor ni nära hamnen med härlig sommarrestaurang, ångbåtsbrygga samt båtplatser. Bekvämt gångavstånd till nybyggd förskola, skola, vårdcentral, resecentrum och stadskärnan. Låg månadsavgift som inkluderar uppvärmning och möjlighet till parkering med laddstolpe är ytterligare fördelar med denna bostad.

  • Uteplats
Hovslagargatan 8, null, Tranås kommun

Hovslagargatan 8

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
5 600 000 kr
162 m²
6 rum
1 955 m² tomt

Upplev en exklusiv familjevilla i Åsens hagar, som kombinerar modern elegans med varm gemenskap. Belägen i ett av områdets mest eftertraktade kvarter, erbjuder denna villa en harmonisk livsstil där både familj och vänner kan trivas. När du stiger in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det rymliga köket är fullt utrustat och har en inbjudande köksö. Köket smälter samman med matplats samt vardagsrum och skapar en öppen atmosfär med generösa sällskapsytor. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av sammanhang med trädgården utanför. På detta plan finns även ett sovrum, en stilren helkaklad WC/Dusch samt en praktisk groventré med tvättstuga. På övre våningen välkomnas du av en unik kungsbalkong och ett allrum, med en imponerande takhöjd skapar det en härlig känsla av rymd. Här finner du tre sovrum, inklusive ett master bedroom med praktisk klädkammare. Genomgående golvvärme i hela huset vilket bidrar till ett trivsamt inomhusklimat. Dessutom har övre våningen en generös takterrass på 66 kvm som erbjuder fantastiska möjligheter för avkoppling och sociala tillställningar. Det angränsande badrummet är smakfullt inrett och inkluderar både dusch och badkar för ultimat avkoppling. Till huset hör också ett rejält dubbelgarage om 42 kvm med tillhörande förråd om 24 kvm. Här bor du i ett härligt grönskande område med naturen intill på bekvämt avstånd till förskola och skola. Generös trädgård, som angränsar till skogsområde, en oas av möjligheter som är redo att uppfylla dina egna trädgårdsdrömmar. Den erbjuder gott om utrymme för barnens lek och härliga grillkvällar! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Östra Bergsgatan 8B, Ekmansberg, Tranås kommun

Östra Bergsgatan 8B

Lägenhet
Ekmansberg, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
750 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 107 kr/mån
13 761 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en stilren tvåa i en av områdets mest eftertraktade bostadsrättsföreningar! Denna lägenhet, belägen högst upp i huset, erbjuder en fantastisk balkong där du kan njuta av både utsikten och den sköna kvällsolen. På 54 välplanerade kvadratmeter möts du av ett generöst ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Hallen leder dig vidare till ett ljust kök med matplats. Det luftiga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en bekväm soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet når du balkongen där kvällssolen skapar den perfekta atmosfären för avkoppling. Det rymliga sovrummet är utrustat med en praktisk garderobsvägg som gör förvaringen enkel och smidig. Det stambytta badrummet är modernt utrustat med vägghängd toalett, dusch och tvättmaskin. Bostadens yteffektiva planlösning och det härliga ljusinsläppet ger en känsla av rymd och trivsel. Här bor du bekvämt med närhet till centrum och alla dess bekvämligheter. Idrottsanläggning, simhall, padelbana och utegym finns i närheten, och de vackra promenadstråken längs Svartån och i Östanåparken inbjuder till avkopplande stunder i naturen. För de boende finns dessutom källarförråd, tvättstuga, gym samt en övernattningslägenhet tillgängliga i fastigheten.

  • Balkong
Trehörningstorpsvägen 1, null, Tranås kommun

Trehörningstorpsvägen 1

Fritidshus
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
985 000 kr
47 m²
2 rum
1 184 m² tomt

Välkommen till Trehörningstorp! Här erbjuds ett charmigt fritidsboende med ett idylliskt läge knappt 15 minuters bilväg från centrala Tranås. En stuga med härligt högt läge med mindre än 100 meter till Trehörningstorpssjön. På ett höglänt och insynsskyddat läge finner man denna sommaridyll till fritidshus med tillhörande naturtomt. Huset består av ett mindre men praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, ett badrum, rejält vardagsrum med eldstad som höjer mysfaktorn, sovrum med plats för dubbelsäng och en rymlig uteplats med utsikt över sjön. Förutom huvudbyggnaden finns ett mysigt gästhus med plats för två sängar och en enklare förrådsbyggnad med tillhörande vedskjul samt ett mysigt soldäck. Uppvärmningen är främst i form av luft/luftvärmepump och eldstad vilket bidrar till en billig drift och ett trivsamt inomhusklimat. Ett perfekt fritidshus för dig som vill bo rofyllt med närhet till naturen. Badmöjlighet med brygga på två ställen i sjön, båt och fiskerätt följer huset. I försäljningen kan möblemang/inventarier ingå. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Tenbäcksvägen 5, null, Tranås kommun

Tenbäcksvägen 5

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 600 000 kr
60 m²
3 rum
1 845 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda hus med ett perfekt enskilt läge nära både badplatser och centrala Tranås. Vid entrén möts du av en hall med en liten WC direkt till vänster. Rakt fram nås ett mysigt sovrum som erbjuder gott om plats för dubbelsäng samt garderober. Köket är utrustat med en hemtrevlig vedspis och en matplats vid fönstret. Vidare till ett anslutande matrum med öppen planlösning mot vardagsrummet och en härlig altan. Här finns generösa sällskapsytor för både familj och vänner! Det stora panoramafönstret ger en fantastisk atmosfär och utsikt över skogen. En spiraltrappa leder ner till källarplanet där du hittar ett badrum med dusch, badkar och tvättmaskin. Utomhus finns ett uthus med förråd och en carport, samt en friggebod för extra förvaring. Här bor du mitt i naturen där inga grannar stör. Detta är verkligen en dröm du inte vill missa!

Beckhemsvägen 40, Stoeryd, Tranås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Beckhemsvägen 40

Lägenhet
Stoeryd, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
3 927 kr/mån
9 145 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och renoverad trerummare på första våningen, med stora fönster i två väderstreck och en underbar balkong som bjuder in till avkopplande stunder. När du kliver in möts du av en ljus och inbjudande hall med gott om garderober för all förvaring. Det rymliga vardagsrummet har elegant trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en öppen och trivsam atmosfär. Köket är funktionellt och stilrent, med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för en matgrupp. Härifrån har du även utgång till en insynsskyddad balkong med högt och fint läge där du kan njuta av eftermiddagssolen. Bostaden har två sovrum, båda utrustade med flera garderober för maximal förvaring. Det större sovrummet erbjuder dessutom plats för en dubbelsäng. Det renoverade badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, vilket förenklar vardagen. Lägenheten ligger i ett mycket barnvänligt område med närhet till förskola, lekpark och en uteplats där hela familjen kan njuta av härliga stunder tillsammans. Strånnasjön ligger på bekvämt promenadavstånd, vilket ger dig möjlighet till härliga naturupplevelser och rekreation. Här får du en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och närhet till både natur och stadens bekvämligheter – ett hem att verkligen trivas i! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Balkong
Nåckabo Pallebo 1, null, Ydre kommun

Nåckabo Pallebo 1

Fritidshus
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
795 000 kr
34 m²
2 rum
977 m² tomt

Med ett underbart sjönära läge på Torpön återfinns denna mysiga sommarbostad med bad och rogivande natur inpå knuten. Huset är ljust och trevligt med charmigt trägolv. Här återfinns en mysig sällskapsdel med allrum, matplats och kokvrå i öppen planlösning. Mindre sovrum med våningssäng och garderober. Närmast huset återfinns en stenlagd uteplats med tak. Stor trädgård med utrymme för odlingar och lek med Sommens glittrande vatten skymtandes mellan träden. Förråd och utedass finner du ett stenkast bort, gångavstånd till badplats. Arrendeavgiften på fastigheten ligger på 7500kr/år. Möjlighet att friköpa tomten finns. Här bor du med ett fritt och högt läge, ett idylliskt semesterboende för dig som söker en plats att längta till!

Lönngatan 12, null, Tranås kommun

Lönngatan 12

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
3 000 000 kr
116 + 116 m²
5 rum
737 m² tomt

Vad sägs om förskolan mitt över gatan, gångavstånd till nybyggda Junkaremålskolan och bekvämt avstånd till såväl Bredstorps idrottsanläggning och centrum. Här på Lönngatan får du allt detta och mer därtill. Entréplan erbjuder en öppen och välkomnande hall med praktisk förvaring för alla ytterkläder i en klädkammare. Det ljusa och luftiga vardagsrummet har gott om sällskapsytor och ger plats för både tv-hörna och stort matbord. Köket är öppet mot vardagsrummet och här finns gott om förvaringsmöjligheter samt bänkytor, härifrån nås ett generöst uterum med skjutdörrspartier samt vidbyggt altandäck. Den mer privata sovrumsdelen ger er hela fyra sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum med mysigt badkar. Källarplan inrymmer en sval och skön gillestuga, inbjudande bastu, tvättstuga, förrådsutrymmen samt ett stort hobbyrum där många viktiga pingismatcher avgjorts! Här bor du i en bekväm enplansvilla med källare, där stora renoveringar är utförda så att du kan flytta in och börja njuta av din nya vardag på en gång! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

Kraftgatan 15, null, Tranås kommun
  • Budgivning pågår

Kraftgatan 15

Radhus
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 700 000 kr
122 + 46 m²
5 rum
300 m² tomt

Välkommen till din framtida oas där bekvämlighet och närhet till det bästa av staden möts! Beläget i ett område där Svartån slingrar sig genom och centrum endast en kort promenad bort, finner du här den perfekta balansen mellan stadsliv och natur. Stig in genom hallen som välkomnar dig med gott om plats för ytterkläderna. Direkt på entréplan möts du av två generösa sovrum, perfekta för familjen eller för gäster som kommer på besök. En praktisk klädkammare och tvättstuga gör vardagens sysslor enklare och en mindre toalett erbjuder extra bekvämlighet. Men det blir ännu bättre när du tar steget ut genom dörren till det generösa trädäcket och trädgården, en fridfull plats för avkoppling och lek. Perfekt för både sommarfester och lugna kvällar med en bok. På övervåningen öppnar sig ett luftigt allrum som bjuder in till umgänge och avkoppling. Här finns gott om plats för soffor och andra möbler, med en direkt anslutning till matplatsen och det välutrustade köket med en central köksö. Ytterligare två mysiga sovrum och ett rymligt badrum komplett med både badkar och dusch fulländar denna våning. Ljusa och genomgående materialval skapar en harmonisk och avslappnad atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt. Denna bostad erbjuder en underhållsfri livsstil över två plan, med ett inbyggt garage för extra bekvämlighet och en stenlagd uteplats vid entrén för att välkomna dig hem varje dag. Missa inte chansen att bo på en plats som erbjuder det bästa av både stadsliv och naturskönhet! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Energieffektiv
Övrabo 5, null, Tranås kommun
  • Budgivning pågår

Övrabo 5

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 300 000 kr
70 m²
3 rum
1 687 m² tomt

Vackert beläget vid Säbysjön ligger detta vinterbonade fritidshus med viss sjöglimt. Utsikt över det grönskande landskapet och inramat av en gärdesgård. Trivsamt och bekvämt boende på ett plan och stor altan på framsidan. Hall med plats att hänga av sig. Ljust och öppet allrum/matrum med laminatgolv och kamin, stora fönster med utsikt över hagar och del av sjön. Två sovrum med laminatgolv och garderober. Tillagningskök med kyl/frys, diskmaskin (bänk) och spis, bra med förvaring. WC/Dusch med förbränningstoalett (ny). Inhägnad trädgård med ny grind och staket (2022), ny grusad infart, terrass lite högre placerad med solläge och utsikt ner mot sjön samt rejäla odlingslådor. Här bor du i en riktig sommaridyll med ett fritt läge och gångavstånd till sjön. Fiska och njut av lugnet och naturen omkring. Endast 10 min till centrala Tranås med butiker, matvaruaffärer och stadens aktiviteter. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
Styrmans väg 7, Norraby, Tranås kommun

Styrmans väg 7

Villa
Norraby, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
5 635 000 kr
178 + 9 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Upplev en exklusiv familjevilla som inkapslar det bästa av modern elegans och varm gemenskap, färdigställd 2017 och vackert belägen i det eftertraktade området Norraby. Varje detalj i denna villa har noggrant utformats för att skapa en harmonisk känsla där familj och vänner kan trivas. När du stiger in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det rymliga köket från Ballingslöv är fullt utrustat med en inbjudande köksö och en vacker stenbänkskiva från Silestone. Köket smälter samman med allrummet och ger en öppen och inbjudande atmosfär med generösa sällskapsytor. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av sammanhang med trädgården utanför. Hela golvytan pryds av en enhetlig mattlackad ekparkett från Khärs. På detta plan finns också ett sovrum med tillhörande klädkammare, en stilren helkaklad WC/Dusch och en praktisk groventré med tvättstuga. På övre våningen välkomnas du av ett luftigt allrum med en imponerande takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Takets vackra konstruktion återspeglas i samtliga rum på detta plan och ger huset dess unika charm. Med väldisponerad yta ges här fyra sovrum, varav ett master bedroom som är utrustat med en praktisk klädkammare. Det angränsande badrummet är smakfullt inrett och inkluderar både dusch och badkar för ultimat avkoppling. Trädgården är en oas av möjligheter, redo att uppfylla dina trädgårdsdrömmar. Den erbjuder gott om utrymme för barnens lek och för egna odlingar. Stort altandäck med härlig pergola och utrymme för både matbord, loungemöbler och solsängar. Perfekta platsen för grillkvällar med familjen. Här njuter du av lugnet med oslagbar närhet till skog och sjö! Till fastigheten ingår även båtplats, så du enkelt tar dig ut till allt vad sjön Sommen har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
Zelandsgatan 3B, Junkaremålen, Tranås kommun

Zelandsgatan 3B

Lägenhet
Junkaremålen, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 045 kr/mån
14 722 kr/m²

Här bor du bekvämt på entréplan med balkong och närhet till grönområden. Den välplanerade lägenheten på 54 kvadratmeter känns ljus och luftig tack vare fönster som vetter åt två håll. Bostaden erbjuder en praktisk och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Här finns ett renoverat och stilrent kök med matplats, ett generöst allrum med utgång till balkongen, samt ett rymligt sovrum med garderober. Stambytt WC/Dusch är utrustad med vägghängd toalett, dusch, handfat med spegel och förvaring, samt en tvättmaskin som förenklar vardagen. Denna trivsamma lägenhet ligger nära centrum och erbjuder närhet till idrottsanläggningar, simhall, bowlinghall, padelbana och utegym. Du har även fina promenadstråk vid Svartån och Östanåparken. Fastigheten inkluderar källarförråd, tvättstuga och gym för de boende samt en övernattningslägenhet för gäster.

  • Plus
  • Balkong
Tingsvägen 1B, Centrum, Tranås kommun

Tingsvägen 1B

Lägenhet
Centrum, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 800 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
4 980 kr/mån
30 435 kr/m²

Stilren och välplanerad bostadsrätt om hela 92 kvm precis vid Svartån med härlig utsikt över vattnet från balkongen. Bostadens yta disponeras med en rymlig hall, köket sammanbinds med allrummet och ger en otroligt härlig rymd. Generösa sociala ytor och utrymme för stort matbord och soffa med tillhörande möblemang. Lägenheten har två sovrum samt en praktisk klädkammare. Helkaklad WC/Dusch med kombinerad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och platsbyggda förvaringsskåp. Genomgående ljusa väggar i bostaden och ekparkett. Pricken över i:t är absolut den inglasade balkongen med utsikt över Svartåns porlande vatten. Förvaring finns i förråd, cykelrum i nära anslutning mot lägenheten. I föreningen finns också möjlighet att hyra två rum när gäster eller familjemedlemmar kommer på besök. En mycket god förening ekonomiskt sett som har investerat i solcellsanläggning på föreningens båda hus samt ladd stolpar till alla parkeringar. Centralt boende intill vacker miljö med promenadstråk vid ån samt Ekmanspark, på ett par minuter når du Tranås utbud av shopping och fik/restauranger. För dig som pendlar bor du med bekvämt gångavstånd till resecentrum. Notera att det kommer att vara en öppen visning andra helgen i Januari, tid kommer närmare utsatt dag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun, bild 2
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun, bild 3

Aggarp 1:57-1:62

Tomt
Rydsnäs, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
750 000 kr

I Rydsnäs erbjuds nu sex stycken exklusiva tomter för nybyggnation i prisklassen 750 000 - 1250 000 kr. Samtliga tomter är rejält tilltagna och mäter från 1280 kvm hela vägen upp till 2532 kvm. Kort och gott så finns här någonting som passar alla, ta chansen och förverkliga Era husdrömmar. Tomterna som tillsaluförs är enligt följande: Aggarp 1:57 - 1572 kvm. Utgångspris 1250 000 kr Aggarp 1:58 - 1280 kvm. Utgångspris 1050 000 kr Aggarp 1:59 - 1351 kvm. Utgångspris 900 000 kr Aggarp 1:60 - 1402 kvm. Utgångspris 750 000 kr Aggarp 1:61 - 2532 kvm. Utgångspris 1 000 000 kr Aggarp 1:62 - 2245 kvm. Utgångspris 1 200 000 kr Tomterna ska bebyggas med småhus. Friliggande byggnadssätt. Huset får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 20 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan ni kan själv välja med vem ni vill bygga. Tomten kommer vara förberedd med kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter bekostas av köparen. Vid frågor eller för mer information kring en tomt vänligen kontakta ansvarig mäklare, Johan Arbenäs 070-6645789.

  • Premium
Järvstigen 6, null, Ydre kommun

Järvstigen 6

Villa
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 000 000 kr
117 + 55 m²
5 rum
748 m² tomt

Välkomnande entré med plats att hänga av sig. Ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Möbleras med enkelhet med både soffgrupp och matsalsdel, ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge. Köket är bra planerat med gott om förvaringsmöjligheter, öppet och med en naturlig plats för matbord samt utgång till en stor härlig balkong i väster med högt läge och eftermiddagssol. Entréplan inrymmer ett sovrum i bra storlek och WC/Dusch. Nedre plan erbjuder tre sovrum, mindre WC, tvättstuga med tvättmaskin, dusch samt förråd och pannrum. Hemtrevlig villa i barnvänligt område med nyligen ombyggd förskola och skola på behändigt gångavstånd. I närområdet finner du en tennis och boulebana samt idrottsanläggning med fotbollsplan. Ca 1 km till den fina badsjön Raklången. Närhet till Tranås, Asby, Torpön och hela sjön Sommen.

Sekelvägen 13, null, Tranås kommun
Sekelvägen 13, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 13, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 13

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
429 140 kr
998 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram, med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen och bekvämt gång och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 5

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
456 660 kr
1 062 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 9

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
439 890 kr
1 023 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 3

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
472 140 kr
1 098 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium

Visar 1 - 25 av 27