HusmanHagberg Västerås

HusmanHagberg Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Råsegelgatan 12, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Råsegelgatan 12, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Råsegelgatan 12, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Råsegelgatan 12

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
1 495 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
3 102 kr/mån
41 528 kr/m²

Varmt välkommen till en underbar enrumslägenhet på trivsamma Öster Mälarstrand! Här möts du av en riktig pärla med välplanerade ytor och en uteplats som bjuder in till underbara stunder under varmare dagar. Detta hem speglas av genomgående hög standard och stilrena materialval. Det fullt utrustade köket har allt du kan önska dig för en bekväm vardag medan allrummet skapar utrymme för önskat möblemang som exempelvis säng, vardagsrumsmöbler och matbord. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin för din bekvämlighet. Från allrummet når du bostadens underbara uteplats där du kan koppla av och umgås med nära och kära under sommarens varma dagar samtidigt som du omfamnas av den vackra omgivningen. Området bjuder på en fridfull tillvaro vid Mälaren, där promenader längs småbåtshamnen och natursköna promenadstråk blir en del av din vardag. Med närheten till allt du kan önska dig så som restauranger, caféer, blomsterbutik och frisörsalonger erbjuder detta område en bekväm livsstil. Cykelavstånd till stadens centrum och centralstationen gör detta till den optimala bostaden för förstagångsköparen, studenten eller den som söker en fridfull övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Älvkvarnsgatan 11, Brandthovda, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Älvkvarnsgatan 11, Brandthovda, Västerås kommun, bild 2
Älvkvarnsgatan 11, Brandthovda, Västerås kommun, bild 3

Älvkvarnsgatan 11

Villa
Brandthovda, Västerås kommun
4 295 000 kr
134 + 1 m²
6 rum
847 m² tomt

Välkommen till Älvkvarnsgatan 11 på Brandthovda – ett fantastiskt hem som erbjuder både komfort och praktiskt utrymme. Denna imponerande enplansvilla sträcker sig över 134 kvm och har genomgått en omfattande renovering som ger den en modern och stilfull prägel. Det första som möter dig är det charmiga inglasade uterummet, perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster året om. Utanför finns en stor trädäck med markis och en vacker pergola, idealiskt för utomhusmåltider, grillning eller bara för att njuta av den frodiga omgivningen. Tomten är en fröjd för ögat med sin rika växtlighet, inklusive bärbuskar, fruktträd och fantastiska prydnadsväxter som t.ex. Magnolia. Här finns också en stor uppfart med plats för flera bilar samt ett garage som har utrustats med ett kylrum. Inne i huset möts du av ett ljust och luftigt vardagsrum med kamin som bjuder in till avkoppling och umgänge. Det moderna köket är från Ballingslöv och är utrustat med alla bekvämligheter, vilket ger en perfekt plats för kulinariska äventyr. Med fyra rymliga sovrum och ett mysigt allrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Dessutom finns helkaklat badrum, wc och en praktisk tvättstuga, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Hela huset präglas av genomgående renoveringar, inklusive nytt tak, fönster och alla ytskikt, vilket ger en känsla av både kvalitet och modernitet. Här bor du på en lugn gata med alla bekvämligheter inom räckhåll. Förskolor och skolor finns på området, liksom flera lekplatser där barnen kan leka och ha roligt. Detta är helt enkelt ett perfekt hem för den som söker både komfort och närhet till det mesta.

  • Premium
Disas väg 25, Irsta, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45

Disas väg 25

Radhus
Irsta, Västerås kommun
3 295 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/2
5 550 kr/mån
28 652 kr/m²

Välkommen till Disas väg och barnvänliga Irsta med mindre än 10 min till Västerås city. Nu erbjuds ett härligt parhus i bostadsrättsform med hela 115 välplanerade kvadratmeter fördelat över två plan. Invändigt möts du av rymliga ytor där entréplanet skapar en social plats för samvaro och umgänge medan övervåningen ger utrymme för familjens privatliv. Entréplanet karaktäriseras av ett stilrent kök, ett rymligt vardagsrum och ett fräscht badrum med tvättmöjligheter medan det övre planet erbjuder tre rogivande sovrum, ett allrum och ett stilrent badrum. Utvändigt möts du av en mysig uteplats med trädäck som skapar plats för möblemang, perfekt för avkoppling och grillkvällar med nära och kära. Kliv ut på trädgården där barnens lek får stå i centrum. På den tilltagna uppfarten får minst två bilar plats, utmärkt för familjen med flera bilar eller när gästerna hälsar på. Denna bostad måste upplevas på plats, kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kungsljusgatan 13, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Kungsljusgatan 13

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
2 995 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 6/8
7 254 kr/mån
31 036 kr/m²

Stig in i ett av Kungsljusgatans mest karismatiska boende och låt dig omslutas av en unik atmosfär där elegans och naturligt ljus skapar en harmonisk känsla. Med hissen upp till sjätte våningen möts du av ett omsorgsfullt planerat hem som uppfyller dina förväntningar. Det fullt utrustade köket från Vedum, är noga planerat i en smakfull stil med träfärgade luckor som kontrasterar mot den djupa, mörka bänkskivan. Här öppnar sig en generös planlösning som förenar kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär perfekt för både matlagning och gemenskap med nära och kära. Från vardagsrummet når du en av bostadens absoluta pärlor i form av den magiska balkongen, vars triangulära form och inglasning skapar en underbar plats i solens sken. Med sitt perfekta läge kan du njuta av sommardagarna och avslappnade kvällar i västerläge. Vidare väntar tre fridfulla sovrum som bjuder in till avkoppling och personlig utformning enligt dina önskemål. De två badrummen är båda utrustade med moderna duschmöjligheter, vilket garanterar din dagliga komfort. Denna bostad är en dröm för den som söker det bekväma stadslivet utan att kompromissa med kvalitet och utrymme. Här finner villaägaren en perfekt övergång till lägenhetslivet, det unga paret skapar en trygg och harmonisk plats för barnen att växa upp på med alla nödvändigheter inom räckhåll och det äldre paret kan njuta av en omsorgsfullt utformad miljö med gott om förvaringsmöjligheter. Med tillgång till ett rymligt förråd samt möjligheten att hyra ytterligare förvaring inom föreningen, garanteras du en smidig och organiserad vardag. Föreningen är välskött och stabil, vilket ger dig lugn och trygghet i din nya tillvaro. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen hem till Kungsljusgatan 13!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Solviksvägen 22, Lindö Tegelbruk, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 15:30

Solviksvägen 22

Villa
Lindö Tegelbruk, Västerås kommun
3 495 000 kr
97 + 40 m²
3 rum
1 527 m² tomt

Välkommen till Solviksvägen 22, en idyllisk plats alldeles intill naturen och Mälaren. Denna friköpta tomt bjuder in till ett harmoniskt liv med sina flertal uteplatser som fångar solen från morgon till kväll. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i den omgivande naturen från det inglasade uterummet eller den takade altanen. Huset har genomgått omfattande renoveringar som förvandlat den till en modern oas av komfort och stil. Stora och genomtänkta förbättringar har gjorts, inklusive utbyggnad, nya fönster, nytt tak och utbytt elsystem. Välkommen in i det moderna och renoverade köket som utgör hjärtat av hemmet. Köket är utrustat med högkvalitativa apparater och elegant design, vilket skapar en inspirerande miljö för matlagning och samvaro. De öppna planlösningarna skapar stora sociala ytor som är perfekta för större sammankomster och härliga middagar. Ett fint inslag i huset är den mysiga kaminen, som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar eller vinterdagar. Den sprakande elden bidrar till en känsla av hemtrevnad och gör vardagsrummet till en favoritplats för avkoppling och umgänge. Det finns ett härligt ljusinsläpp i hela huset som ger en luftig och välkomnande atmosfär. Stora fönster låter naturligt ljus flöda in och skapar en känsla av rymd och frihet. Oavsett om det är morgonljuset som sveper in genom fönstren eller kvällssolen som målar rummen i varma toner, så kommer du att njuta av ljusets skiftningar under alla tider på dygnet. Badrummen är lika imponerande som resten av huset, med stilrena detaljer och bekvämligheter som ger en lyxig känsla till vardagen. Här kan du koppla av och njuta av avkopplande bad eller en uppfriskande dusch i en miljö som andas elegans och välbefinnande. Dessutom är huset utrustat med solceller, vilket inte bara minskar miljöpåverkan utan också bidrar till låga driftskostnader och hållbart boende. På fastigheten finns även ett gästhus med badrum, bastu och klädvård, förråd och ett växthus som alla har genomgått förbättringar för att matcha huvudbyggnadens elegans och funktionalitet. Denna plats är mer än bara ett hem, det är en möjlighet att leva i harmoni med naturen och Mälarens skönhet, samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter inom räckhåll. Solviksvägen 22 är det perfekta valet för den som söker en fridfull tillflyktsort med närhet till både stad och natur.

  • Plus
Blekingevägen 47, Önsta-Gryta, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 12:15

Blekingevägen 47

Villa
Önsta-Gryta, Västerås kommun
4 195 000 kr
124 m²
3 rum
880 m² tomt

Välkommen hem till Blekingevägen 47 och detta fridfulla hem på barnvänliga Önsta-Gryta. Stig in i denna enplansvilla om 124 noggrant planerade kvadratmeter och upptäck ett hem som genomsyras av naturliga ljusinsläpp och öppna ytor. Med charmiga hörnfönster av karaktär, skapandes en känsla av rymd och öppenhet. Det fullt utrustade köket är utformat för praktisk användning med perfekt planerad förvaring och goda arbetsytor. Kliv ut genom dörren och möts av det inbjudande uterummet som är en plats där de soliga dagarna förvandlas till en möjlighet för avkoppling och samvaro. Uterummet öppnar upp till den lummiga trädgården, perfekt för lek och skapande för de små medan du njuter av lugnet. Vidare in i bostaden möts du av hjärtat i bostaden, det öppna och sociala vardagsrummet. Öppningen mellan det tidigare sovrummet och vardagsrummet skapar numera en härlig sällskapsyta. Bostadens allrum kan utformas precis efter dina önskemål och här är det endast fantasin som sätter gränser. Oavsett om du vill skapa en kreativ plats, fler sovrum till barnen eller ytterligare sällskapsyta är detta rum öppet för möjligheter. Med två badrum och en praktisk tvättstuga är komforten komplett för hela familjen. Låt barnens lek stå i centrum på tomten medan du odlar eller fixar och donar i trädgården. Den generösa uppfarten rymmer flera fordon, medan garaget inte bara skyddar din bil utan även erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina ägodelar. Området kring Blekingevägen 47 är inte bara lugnt och barnvänligt, det är också praktiskt beläget med närhet till skolor, förskolor, matbutiker och utmärkta kommunikationsmöjligheter, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Välkommen hem till Blekingevägen 47!

  • Plus
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun

Jakobsgatan 50A

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 250 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 207 kr/mån
16 129 kr/m²

Stig in i denna välplanerade bostad om generösa 77,5 kvadratmeter. Här erbjuds ett hem med ett elegant utformat kök utrustat med allt du kan tänkas behöva för vardagens sysslor. Det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling eller gemenskap tillsammans med familj och vänner. Njut av sommardagarna på den noggrant placerade balkongen i soligt sydvästläge. Vidare finns två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum utrustad med toppmatad tvättmaskin och en praktisk WC. Dessutom erbjuder denna bostad goda förvaringsutrymmen, genom bland annat klädkammare. Här bor du i en välskött och stabil förening. Du som boende får upp till två parkeringstillstånd som kan utnyttjas för fri parkering på föreningens anvisade område. När du får gäster över finns en gästlägenhet som går att hyra mot en avgift på 250kr natten. Området är lummigt och trivsamt, här trivs både det yngre paret likaväl som de äldre eller barnfamiljen. Med närhet till Pettersbergsskogen och Svartån finns det gott om möjligheter till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. För dig som pendlar med bil erbjuder närheten till E18 en smidig och enkel resa inom både Västerås och närliggande städer. Runt hörnet ligger Pettersberg centrum med matbutik, postombud och pizzeria för din bekvämlighet. Kom och upplev detta underbara boende på plats, välkommen på visning!

  • Balkong
Lillåuddsallén 3, Lillåudden, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Lillåuddsallén 3, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Lillåuddsallén 3, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Lillåuddsallén 3

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
3 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/5
5 103 kr/mån
39 554 kr/m²

På den underbara kajpromenaden vid Lillåudden välkomnar vi dig till denna förtrollande fyra omfattande hela 101 kvadratmeter. Här blir du en del av en exklusiv livsstil med Mälaren som din ständiga granne och förtjusande promenadstråk. Du har också enastående restauranger och alla bekvämligheter såsom tågstation och stadskärnan bara ett stenkast bort. Denna lägenhet erbjuder en upplevelse utöver det vanliga med en privat uteplats komplett med inglasat uterum och en balkong som bjuder på underbar utsikt över Mälaren. Genomgående hög standard präglar hela lägenheten, från det generösa köket med tillhörande matplats till det rymliga vardagsrummet och de tre väl tilltagna sovrummen. Här finns också badrum med klädvårdsavdelning och gäst-wc. Båda av hög kvalitet och stilrent utförda. Här är det enkelt att njuta av den marina atmosfären med gott om utrymme för hela familjen att trivas. Föreningen är stabil med låg skuldsättning och erbjuder garanterad parkeringsplats samt möjlighet till laddstolpe för din bekvämlighet. Denna drömliknande bostad är ett tillfälle du inte vill missa!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Åhammar 1, Gunnilbo/Färna, Skinnskattebergs kommun

Åhammar 1

Villa
Gunnilbo/Färna, Skinnskattebergs kommun
1 695 000 kr
76 + 25 m²
4 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till Åhammar 1, en charmig fastighet belägen längs en stillsam å och omgiven av naturskön omgivning. Med en tomt om ca 1,3 hektar erbjuder denna egendom en fridfull tillflyktsort med möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Huvudbyggnaden välkomnar dig med sitt trivsamma entréplan som inkluderar ett modernt kök med mysig vedspis, ett rymligt vardagsrum och en generös altan med panoramautsikt över fastigheten och ån nedanför. På övervåningen finner du ett allrum, en wc och ett sovrum. Dessutom har källaren genomgått en renovering och erbjuder nu även ett badrum, gästrum och förvaring. Den välbevarade ekonomibyggnaden utgör en praktiskt och funktionell plats med avdelningar för djurboxar samt stora ytor som är perfekta för sammankomster, såsom kräftskivan. Här finns även utrymme för förvaring samt möjlighet att inreda gästrum för besökare. Fastigheten njuter av en lugn och rofylld omgivning med ån som närmsta granne. Fastigheten njuter av en lugn och rofylld omgivning med ån som närmsta granne. Trådgården är omsluten av bärbuskar samt äppel, körsbär och plommonträd. Här finns också gott om utrymmen för odling i land och i det underbara växthuset. Dess närhet till bland annat vackra fiskesjöar och den anrika Färna herrgård erbjuder en mångfald av möjligheter till rekreation och kulturupplevelser. Denna idylliska bostad med dess naturnära läge och möjligheter till djurhållning utgör en perfekt plats för dig som söker en fristad från vardagens stress och ett harmoniskt boende nära naturen. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Norra floragatan 25, Västermalm, Västerås kommun
  • Idag kl 17:00

Norra floragatan 25

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/4
5 183 kr/mån
28 688 kr/m²

Kliv in i en oas av stil och komfort på attraktiva Västermalm! Denna eleganta och stilrena trea bjuder in till 80 välplanerade kvadratmeter där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa ett hem av hög standard. Det exklusiva köket, signerat Ballingslöv, utstrålar karaktär med sina vackra, mörka detaljer och öppnar upp till det rymliga vardagsrummet. Här smälter matlagningen samman med sociala stunder och matgruppen får sin givna plats längsmed det generösa fönsterpartiet som strålar av naturligt ljus. Gå vidare på det smakfulla parkettgolvet som leder dig vidare till det sociala vardagsrummet som skapar en plats där gemenskap med familj och vänner står i centrum. Ut på balkongen i härligt västerläge möts du av ett underbart utrymme för sällskap och avkoppling under varma sommardagar, där markisen enkelt rullas ned för att svalka dig. Vidare finns två rogivande sovrum målade i fridfulla toner och ett helkaklat badrum med bekvämligheter som dusch med glasväggar och klädvårdsavdelning. Området är lugnt och trivsamt, beläget endast ett stenkast ifrån stadens puls. Här kan du njuta av närheten till natursköna promenadstråk vid Djäkneberget, spontana middagar på någon av stadens populära restauranger eller helgshopping längsmed gatorna. Här bor du perfekt med allt du kan önska dig inom räckhåll. Med centralstationen inom bekvämt gångavstånd är möjligheterna oändliga för både arbete och fritid, perfekt för dig som pendlar inom eller till närliggande städer. Välkommen hem till ett drömboende på Norra Floragatan 25!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lillåuddsallén 7A, Lillåudden, Västerås kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Lillåuddsallén 7A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Lillåuddsallén 7A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Lillåuddsallén 7A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
2 795 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 639 kr/mån
44 720 kr/m²

Stig in i din drömbostad! Denna eleganta lägenhet erbjuder en oöverträffad livsstil i harmoni med både natur och modern bekvämlighet. Här möts du av högkvalitativa materialval och en genomtänkt design som bjuder in till avslappnad lyx och daglig komfort. Det högblanka köket, komplett med integrerade Bosch och Siemens vitvaror, är inte bara en fröjd för ögat utan även en praktisk och effektiv arbetsyta för din kommande matlagning. Och vem kan tacka nej till denna utsikt från frukostbordet? Och med solceller som täcker en stor del av fastighetens elbehov kan du njuta av lägre driftskostnader samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid för dig själv och din omgivning. Känn hur stressen försvinner när du kliver ut på den inglasade balkongen och låt dig svepas bort av den magnifika utsikten mot Mälaren. Här är varje stund en plats för njutning och värme med låg ljudnivå, oavsett om du tar en kopp kaffe på morgonen eller kopplar av med en god bok på kvällen. Denna tvårums-lägenhet med öppen planlösning erbjuder inte bara generösa ytor utan även smarta lösningar för maximal funktionalitet. Idag har klädkammaren kombinerats som ett mindre gästrum - vilket gör det enkelt att välkomna besökare med stil, medan det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. I badrummet finner du en välbalanserad stil och funktion. Siemens tvättmaskin och torktumlare är smidigt integrerade under en elegant arbetsbänk med tillhörande väggskåp för extra förvaring. Med fokus på hög fuktsäkerhet, ett av de viktiga kriterierna för att tilldelas "Miljöbyggnad Guld", garanteras badrummets kvalitet och hållbarhet. De glasdörrar till duschen, de vita kakelväggarna och det ljusgrå klinkergolvet skapar en känsla av fräschhet och modern elegans. Brf Sjökortet stoltserar som årets mest hållbara bostadsrättsförening i Västmanland. Genom initiativ som inkluderar skapandet av bland annat rigorös källsortering, undvikande av skadliga kemikalier vid byggnationen inom- som utomhus, insektshotell, och installation av elladdningsstolpar för varje parkeringsplats, visar föreningen sitt djupa engagemang för att främja en grönare och mer hållbar livsstil för sina invånare. Denna bostad är inte bara estetiskt tilltalande; den är även byggd med hänsyn till miljön i fokus. Med en energiklass B, öppnar den upp möjligheten för dig att ansöka om Gröna bolån hos din bank som i och med det ger dig en lägre ränta. Den effektiva ventilationen med ett FTX-system, garanterar inte bara en hälsosam inomhusmiljö utan leder också till betydande energibesparingar. Ge dig själv förmånen att bo i en bostad som inte bara är vacker utan också välkomnar en mer hållbar och medveten livsstil och samtidigt en ljudlös bostad, då denna bostad erbjuder en ljudlös miljö där du kan njuta av total tystnad och integritet - vilket säljare intygar. Brf Sjökortet strävar efter att erbjuda ett hem med en hållbar livsstil. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Knotavägen 16, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Idag kl 18:30
Knotavägen 16, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Knotavägen 16, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Knotavägen 16

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
5 531 kr/mån
11 933 kr/m²

Välkommen till detta eleganta boende på trivsamma Knotavägen 16! Denna tidigare tvårumslägenhet har gjorts om till en välplanerad trea där varje yta är noggrant utformad på hela 75 kvadratmeter. Det smakfullt renoverade köket erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig, medan det tilltagna vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Slå upp dörrarna till den soliga balkongen i söderläge och låt ljuset och värmen strömma in. De två rogivande sovrummen skapar plats för en god natts sömn och i det eleganta badrummet värmer golvvärmen dina fötter och tvättmaskinen ger dig extra bekvämlighet i vardagen. Här finns också en praktisk walk-in closet som inte bara ger extra förvaringsutrymme, utan också möjligheten att organisera och få ordning och reda. Området är lugnt och trivsamt, perfekt för barnfamiljen där barnen kan leka fritt vid den närliggande lekplatsen och fotbollsplanen. Här bor du med allt du behöver bara ett stenkast bort såsom livsmedelsbutik, bensinstation, grundskola och förskola. Detta är det perfekta hemmet för en livfull och bekväm familjelivsstil! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Adolf Zethelius gata 9, Bäckby, Västerås kommun

Adolf Zethelius gata 9

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
925 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/6
4 832 kr/mån
12 171 kr/m²

Denna rymliga lägenhet om 76 kvm högst upp i huset erbjuder en fantastisk utsikt och nås bekvämt via hissen. Med ett vackert ljusinsläpp från många fönster har hela lägenheten en härlig öppen social planlösning som rymmer både matmöbler och soffhäng med vänner och familj. I hallen finns gott om plats för avhängning och intill ligger en rymlig klädkammare med gott om förvaring. Badrummet och det mindre sovrummet nås via hallen. Det nyrenoverade köket utstrålar säljarnas goda smak med smakfulla nyanser av grått, svart, guld och vitt. Matplatsen har en vidsträckt utsikt över grönområden. Det luftiga vardagsrummet har ljusa golv och väggar samt en utgång till en rymlig och bred inglasad balkong i soligt läge med färgsprakande utsikt. Det större sovrummet är välplacerat för avskildhet och har också tillgång till balkongen, vilket skapar en närhet till en plats för lugn och ro. Balkongens utsikt ger en luftig atmosfär i lägenhet och samtidigt får du en bra överblick över lekpark och grönområden du ser mellan alla husen. Bostadsrättsföreningen är välskött och inkluderar uppvärmning och VA, bostadsrättstilläggsförsäkringen ingår i månadsavgiften samt nytt förhandlat avtal med Telenor gällande Bredband med en kostnad av 149kr/månad. Inom föreningen finns tvättstugor, samlingslokal, gym och bastu. Här bor man bekvämt med gång- och cykelavstånd till Erikslunds shoppingområde, bra bussförbindelser och närhet till skog med bland annat motionsspår.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Norra floragatan 23B, Västermalm, Västerås kommun

Norra floragatan 23B

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 427 kr/mån
28 250 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Floragatan 23B där denna mysiga 2-rumslägenhet väntar på sin nya ägare. Med sitt centrala läge är denna pärla det ultimata boendet, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till stadens puls. Njut av lyxen att ha stadens populära restauranger inom bekvämt promenadavstånd och varför inte spendera en helg med att utforska stadens butiker eller njuta av en fika på något av de mysiga caféerna? Dessutom ligger Djäkneberget med trivsamma promenadstråk precis runt hörnet. Detta hem välkomnar dig med en genomtänkt planlösning och generösa 60 kvadratmeter. Stig in i det rymliga vardagsrummet där avkoppling efter en lång dag och umgänge med nära och kära står i centrum. Den inglasade balkongen belägen med utsikt över den lummiga innergården, erbjuder en plats där du kan njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Köket är smakfullt och välplanerat, utrustat med allt du behöver för att göra din vardag så smidig och bekväm som möjligt. Sovrummet är rogivande och komplett med generösa garderober med skjutdörrar. Vidare finns ett helkaklat badrummet i jordnära toner. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad med allt du kan önska dig inom räckhåll. Oavsett om du är student, en erfaren bostadsägare eller på jakt efter ditt första hem, är detta den perfekta platsen för dig! Denna bostad behöver upplevas på plats, välkommen hem till Norra Floragatan 23B!

  • Plus
  • Balkong
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Safirgatan 6

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 810 kr/mån
18 056 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trea på Safirgatan 6! Här på populära Safirgatan återfinns denna lägenhet som erbjuder ett ljust och trivsamt hem med genomgående hög standard. Här återfinns två rymliga sovrum, varav ett stilfullt master bedroom och ett som flexibelt kan användas till ett extra sovrum eller kontorsutrymme. Det moderna köket är smakfullt utformat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för att få vardagen att smidigt gå runt. Vidare finns ett fräscht renoverat badrum och goda förvaringsutrymmen. Med välplanerade ytor och bekväm placering, är detta hem perfekt för dig som söker både komfort och funktionalitet. Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll så som livsmedelsaffär, gym, vårdcentral, lekpark/fotbollsplan, apotek och kyrka. För barnfamiljen finns förskolor och grundskola i närheten. Dessutom ligger Erikslunds stora shoppingområde ett stenkast bort där du finner ett brett utbud av shopping, livsmedelsbutiker och restauranger. Detta boende måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karlfeldtsgatan 62, Nordanby, Västerås kommun
  • Idag kl 17:15

Karlfeldtsgatan 62

Radhus
Nordanby, Västerås kommun
2 850 000 kr
110 m²
4 rum
193 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska boende med det lilla extra! I detta centrala och väl omhändertagna radhus möts du av en öppen och inbjudande planlösning med genomgående fräscha ytskikt. Njut av det sociala entréplanet som karaktäriseras av ett smakfullt renoverat kök med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag och ett tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för möblemang och gemenskap med nära och kära. Utanför vardagsrummet väntar en underbar uteplats som bjuder er på många härliga soltimmar och fantastiska sommarkvällar. Vidare upp på det övre plan finner du tre rogivande sovrum och två badrum i tidlösa toner, varav ett helkaklat. Här erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter via garderober och praktisk walk-in-closet i detta boende. Dessutom får du tillgång till garage i länga. Området är lugnt och skönt, med allt du kan önska inom räckhåll. I nära anslutning återfinns lekplats och natursköna promenadstråk. Ett stenkast från huset återfinns förskola, skola, mataffärer, busshållplats och grönområden. Anslutning till E18 finns på kort avstånd. Vill du bo på ett lugnt område men ändå ha cykelavstånd till city är detta radhus verkligen något för dig! Välkommen att uppleva detta underbara boende på visning, här på Karlfeldtsgatan 62 väntar allt du önskar och lite till!

  • Plus
Vänortsgatan 9, Lillhamra, Västerås kommun

Vänortsgatan 9

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
4 118 kr/mån
33 261 kr/m²

Denna trea erbjuder en fantastisk upplevelse med sitt fria läge och bedårande utsikt som välkomnar dig varje dag. Natursköna vyer blir din ständiga följeslagare från den underbara inglasade balkongen, där du kan njuta av både morgonkaffe och kvällssol i fullkomlig avskildhet. Bostaden välkomnar dig med en öppen planlösning där det moderna köket blir navet för sociala sammankomster och mysiga middagar. Fräscha ytskikt sträcker sig genom hela bostaden och harmoniserar vackert med det naturliga ljusinsläppet. Efter en lång dag kan du koppla av i det rymliga badrummet och skämma bort dig själv med en stunds avkoppling. Behöver du förvara dina ägodelar finns gott om plats i det praktiska förrådet, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Lillhamra är en underbar plats att bo på, inom räckhåll finns allt du behöver för en smidig vardag. Ett stenkast från området ligger Hälla Shopping som erbjuder ett brett utbud av livsmedelsbutiker, shopping och snabbmatsrestauranger. Här finns även skolor och förskolor inom bekvämt avstånd samt utmärkt busskommunikation för ditt dagliga pendlande. Här finns allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan ta långa promenader i grönskan och låta tankarna vandra fritt. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Relävägen 4, Asea-stan, Västerås kommun

Relävägen 4

Lägenhet
Asea-stan, Västerås kommun
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverad pärla på populära Asea-Stan. Låt hissen smidigt ta dig upp till våning två, där denna två-rumslägenhet om 59 kvadratmeter väntar på sin nya ägare. Här erbjuds en nyrenoverad bostad med smart planerade ytor och genomgående naturliga ljusinsläpp. Det stilrena och fullt utrustade köket bjuder in till en trivsam plats för matlagning medan vardagsrummet skapar utrymme för avkoppling efter en lång arbetsdag eller gemenskap med nära och kära. Vidare finns ett ljust och rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum i jordnära toner. Detta hem är en oas av modern komfort och stil, här är det bara att flytta in! Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil där du har möjlighet att utnyttja gym mot en mindre avgift, få tillgång till en bekväm övernattningslägenhet som är perfekt att boka när gästerna kommer och hälsar på samt en föreningslokal som du kan använda för gemenskap och evenemang. Området är omtyckt och perfekt beläget med närhet till stadens puls, centralstationen och Mälardalens universitet. Här trivs alla, från ambitiösa studenter och pendlare till livsnjutare som uppskattar livets goda. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Hagabergsvägen 14A, Hagaberg, Fagersta kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Hagabergsvägen 14A

Villa
Hagaberg, Fagersta kommun
1 395 000 kr
132 m²
4 rum
2 178 m² tomt

Längst in på gatan i ostört läge återfinns denna trivsamma bostad fördelad över två fastigheter Hagaberg 7 och 8. Vägen som leder in till tomten ägs dessutom av dig. Med sitt fantastiska läge omgiven av natur skapas den perfekta platsen för den växande familjen. Här erbjuds en huvudbyggnad om 132 kvm fördelade över två plan. Entréplanet karaktäriseras av ett välplanerat kök, härlig matsalsdel som leder dig vidare till det inglasade uterummet komplett med trädäck som vetter mot soligt söderläge. Här får spabadet sin givna plats. Vidare finns badrum, WC och en praktisk tvättstuga för din bekvämlighet. Kliv upp på övre plan och möts av ett allrum och två tilltagna sovrum. Allrummet kan med fördel delas av till två sovrum för den större familjen, se den alternativa planlösningen. Utvändigt väntar en förtrollande tomt på hela 2178 kvm, omgärdad av lugn och ro samtidigt som den ligger nära allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Tomten är en lekfull plats för barnens lek och en magisk plats för dig som gillar att fixa och dona i trädgården. Den kompletterande byggnaden med två generösa carportar och ett extra rum skapar en idealiskt plats för gäster eller som arbetsplats för egenföretagaren. Varför inte omvandla rummet till ett uthyrningsutrymme och minska dina boendekostnader? Denna bostad måste upplevas på plats, välkommen på visning!

  • Plus
Rubingatan 24A, Bäckby, Västerås kommun
  • Tor 9 maj kl 17:00

Rubingatan 24A

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 450 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/4
5 612 kr/mån
17 059 kr/m²

Med egen uteplats samt gavelläge! Här erbjuds en bostad som omfamnas av ljus och rymd genom bostadens fantastiska gavelläge. Stig in i den öppna och sociala planlösningen där kök och vardagsrum blir den naturliga samlingsplatsen för familjen att umgås på. Köket har allt du kan önska dig för en bekväm och enkel matlagning och ger gott om utrymme för en matgrupp där familjen kan njuta av dagens måltider. Vardagsrummet är väl tilltaget och förlängs av den magiska uteplatsen som ger ytterligare rum för umgänge, perfekt för grillkvällar och härliga middagar under sommarmånaderna. Vidare finns tre rogivande sovrum där hela familjen kan återhämta sig och få en god natts sömn, två klädkammare och ett badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Den grönskande innegården med välplanerad lekpark skapar en trivsam och trygg plats för barnen att leka på, perfekt för barnfamiljen. Här bor du granne med mataffär och aktivitetspark samt ett stenkast från området finns Erikslunds Shoppingcenter att tillgå med ett brett utbud av shopping och restauranger. För dig med bil garanterar föreningen en parkeringsplats som hyrs mot en kostnad på 400kr/mån. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Blomstergatan 10, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Idag kl 16:00

Blomstergatan 10

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/10
3 889 kr/mån
22 328 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och inflyttningsklara tvåa om hela 58 kvadratmeter! Direkt när du kliver in möts du av en rymlig hall med snygga spegelgarderober och gott om förvaringsmöjligheter. Perfekt för att hålla ordning och reda på dina kläder och andra tillhörigheter. Gå sedan vidare in i det renoverade eleganta köket som öppnar upp mot vardagsrummet och den soliga balkongen. Här kan du njuta av ljuset och atmosfären medan du lagar mat eller kopplar av med en kopp kaffe. Med öppen planlösning får du en känsla av rymd och samvaro. Denna lägenhet åtnjuter fördelarna av en välskött förening belägen på populära Gideonsberg. Här har du närhet till livsmedelsaffärer, allmänna kommunikationer och stadens puls. Missa inte chansen att få kalla detta hem - välkommen in!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 2
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 3

Horn 28

Villa
Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
5 295 000 kr
217 m²
7 rum
1 422 m² tomt

Denna imponerande fastighet presenterar två separata huskroppar där huvudbyggnaden sträcker sig över hela 173 kvadratmeter och gästhuset omfattar 44 kvm. Dessa bostäder erbjuder inte bara en plats att bo på utan en komplett livsstil som omfamnar dig med generösa utrymmen och en fantastisk natur. Beläget på landsbygden, i en fridfull och naturskön miljö med utsikt över sjön, har denna fastighet ett strategiskt läge på ryggen av Hornåsen och erbjuder en underbar vy över Mälaren. Inuti möts du av elegant design och ett förtrollande ljus som strömmar genom de stora fönstren och skapar en härlig atmosfär. Entréplanet i huvudhuset välkomnar till social samvaro med sin öppna planlösning. Det platsbyggda köket är smyckat med massiva granitbänkskivor och är fullt utrustat med moderna apparater, vilket gör det till en underbar plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet och den storslagna matplatsen med imponerande takhöjd är designade för att rama in måltider med nära och kära samtidigt som de erbjuder en enastående utsikt över omgivningarna. På entréplanet finns även två rum, tvättstuga och ett helkaklat badrum. En trappa upp väntar ytterligare två sovrum och ännu ett helkaklat badrum där du kan njuta av en underbar utsikt över Mälaren. Utöver detta finns en fantastisk gäststuga på 44 kvadratmeter med en härlig altan, två rum, wc och pentry. Perfekt för den entreprenören som söker uthyrningsmöjligheter, när vänner eller familj kommer på besök, eller för äldre barn som får möjligheten att ha sitt eget utrymme. På tomten finns gott om plats för barnens lek och för trädgårdsprojekt i grönskande omgivningar. Området erbjuder en lugn och fridfull tillvaro med närhet till naturen och allt du kan behöva för att få din vardag att fungera smidigt. Bara några steg från huset väntar Mälarens vatten med en brygga och plats för egen båt. Mälaren erbjuder också fantastiska möjligheter till skridskoåkning på vårvintern, badmöjligheter och ett rikt fågelliv. Dessutom finns en förskola inom promenadavstånd på området, vilket är perfekt för småbarnsfamiljer, samt är Västmanlands hästmecka med flertal större stall i omgivningen. Denna villa erbjuder dig en privat oas, en möjlighet till ett liv fyllt av minnesvärda ögonblick och en underbar natur. Kontakta oss för mer information och låt oss introducera dig till denna magiska bostad!

  • Premium
Vetterslundsgatan 58, Vetterstorp, Västerås kommun
  • Imorgon kl 16:30

Vetterslundsgatan 58

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
1 195 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
7 100 kr/mån
12 256 kr/m²

På den idylliska Vetterslundsgatan står nu en verklig pärla och väntar på att få välkomna sin nya ägare. Denna magnifika bostad, strategiskt belägen på gaveln, bjuder in till en välbetänkt och generös fyrrumsumslägenhet där ljuset flödar genom varje rum på ett förtrollande sätt. Det moderna köket strålar av elegans med sin höga standard, vitvaror med få år på nacken samt plats för ett rejält matbord, medan det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för möblering och skapar en mysig atmosfär för samvaro med nära och kära. Två fridfulla sovrum, ett gästrum, ett praktiskt kaklat badrum med tvättmaskin, liten pittoresk gästtoalett samt väl tilltagna förvaringsutrymmen i bland annat hall som kompletterar bostaden perfekt. Det som verkligen sätter pricken över i:et är utsikten mot tre väderstreck! Först från den generösa balkongen från sovrummet, sedan från de stora väl tilltagna fönstren från vardagsrummet och till sist den franska balkongen i köket med söderläge. Balkongen blir en oas för både sociala tillställningar och avkoppling under soliga vår- och sommardagar. Boendet är en del av en välskött förening där bredband och grundutbud på TV ingår i avgiften, vilket bidrar till en bekymmersfri vardag. Området präglas av lugn och harmoni samtidigt som det erbjuder närhet till alla bekvämligheter du kan önska dig. Smidiga kommunikationsmöjligheter med buss eller cykel tar dig snabbt in till stadens puls, medan Råbyleden leder dig till Erikslunds shoppingområde där ett brett utbud av shoppingmöjligheter väntar. Varmt välkommen till en visning där du får upptäcka allt detta och lite till!

  • Plus
  • Balkong
Kvistbergavägen 7B, Tillberga, Västerås kommun

Kvistbergavägen 7B

Lägenhet
Tillberga, Västerås kommun
470 000 kr
37,7 m²
1 rum
vån 1/2
3 711 kr/mån
12 467 kr/m²

Denna charmiga enrums-lägenhet i Tillberga är redo att välkomna dig med ett nykaklat badrum och elegant klinker på golvet. Med en praktisk klädkammare och en mysig sovalkov erbjuds smart förvaring och avskildhet. Köket strålar med sina målade köksluckor medan de ljusa väggarna och golven skapar en luftig atmosfär. Här har du chansen att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi och alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats - kostnadsfri. Med utmärkta bussförbindelser in till Västerås når du stadens puls på 10-15 minuter. Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturskön omgivning - boka din visning idag och låt oss visa dig varför detta kan bli ditt nya hem!

Blomstergatan 14, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Idag kl 15:30

Blomstergatan 14

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 624 kr/mån
18 091 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara yteffektiva tvårumslägenhet på Blomstergatan! Här möts du av en trivsam atmosfär och generösa ljusinsläpp som följer dig genom hela bostaden. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till sköna stunder och erbjuder gott om plats för ditt favoritmöblemang. Dessutom finns en härlig balkong på tredje våningen som ger dig både eftermiddags- och kvällssol (sydväst) och vetter mot det grönskande området, perfekt för avkoppling och frisk luft. Det moderna köket är både funktionellt och stilrent med en trevlig matplats. Här kan du njuta av goda måltider med vänner och familj. Det rogivande sovrummet erbjuder en fristad för avkoppling och god sömn, medan det kaklade badrummet bidrar till den övergripande elegansen i bostaden. Denna bostad är en del av en ekonomiskt stabil och välskött bostadsrättsförening, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet. Belägen på den omtyckta Blomstergatan i det attraktiva området Gideonsberg, omges du av grönskande miljöer och har samtidigt närhet till allt du kan tänkas behöva. Här får du en kombination av bekvämlighet och naturnära livsstil. Välkommen till ditt nya hem! Ett boende med idag en elegant maskulin karaktär!

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 34