Mäklare August Stendahl

August Stendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomstergatan 12, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Blomstergatan 12, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 12, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 12

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 215 kr/mån
18 091 kr/m²

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet på omtyckta Gideonsberg! Här på Blomstergatan 12 erbjuds en underbar 2-rumslägenhet belägen på första våningen med välplanerade utrymmen, där både stil och komfort möter varandra på bästa sätt. Här erbjuds ett hem om 55 kvadratmeter med gavelläge där ljuset flödar in från tre olika vädersträck. Det rymliga köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig och utrymme för matgrupp. Det rymliga vardagsrummet ger rum för umgänge med nära och kära eller avkoppling efter en lång dag. Härifrån når du bostadens mysiga balkong, trivsamt belägen mot innergården. Vidare finns ett rogivande sovrum och ett stilrent badrum. Här bor du med allt du kan önska dig inom räckhåll, omgiven av grönområden och härliga promenadstråk i fåglarnas kvitter. Inom föreningen finns både gym och bastu att tillgå för dig som medlem, perfekt för dig som önskar avkoppling och härliga stunder tillsammans med din familj eller dina vänner. Utanför dörren väntar bland annat två parker, perfekt för dig med hund eller för grillkvällen med vännerna. Med gångavstånd till busshållplatsen har du utmärkt kommunikation genom linje 5 och 21 som smidigt tar dig runt i staden. För dig som pluggar på Mälardalens universitet når smidigt skolan på 15 minuter och för dig som arbetar på Finnslätten har du cykelavstånd till din arbetsplats. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Högby skogsväg 15, Skiljebo, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Högby skogsväg 15

Villa
Skiljebo, Västerås kommun
4 995 000 kr
122 + 122 m²
5 rum
2 074 m² tomt

Välkommen till Högby Skogsväg 15. Fantastiskt boende i ett eftertraktat barnvänligt område! Här finns en insynsskyddad tomt på hela 2079 kvm och en total boyta om 244 kvm fördelat över ett entréplan samt källare. Njut av en privat terrass som badar i sol hela dagen och bjuder på härlig fri sikt över den stora trädgården – idealisk för långbord och festliga tillställningar med vänner. Utmärkt läge nära central-lasarettet och stadskärnan. Energieffektivt med fjärrvärme och nyligen installerade solceller. När du stiger in genom entrén möts du av en stor och välkomnande hall med en praktisk skrivbordsplats. Vidare in i huset öppnar sig ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger långa siktlinjer över den vackra trädgården. Här finns gott om utrymme för både vardagsmöbler och matplats, och en eldstad som förhöjer trivseln med sin värme. Det väl tilltagna köket ger en utmärkt plats för samvaro och gemenskap, och på entréplanet finns tre rymliga sovrum samt ett helkaklat, renoverat badrum. Från vardagsrummet når du altanen som leder vidare ut till terrassen, där du kan njuta av utomhuslivet. Källarplanet erbjuder ännu mer utrymme med ett stort allrum som tidigare använts som sovrum för tonåring, TV-rum eller gym. Här finns också en bastu för avkopplande stunder. Högby Skogsväg 15 är ett hem som verkligen erbjuder allt såsom utrymme, komfort och en fantastisk utemiljö. Denna villa är en riktig familjeidyll i en trivsam stadsdel med närhet till centrallasarettet och stadens mångfacetterade utbud. Välkommen att uppleva det själv!

  • Plus
Flintmästargatan 75, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Flintmästargatan 75

Radhus
Bjurhovda, Västerås kommun
2 295 000 kr
127 m²
4 rum
159 m² tomt

På Flintmästargatan 75 finner du ett charmigt radhus med omsorgsfullt bevarade detaljer och en praktisk planlösning. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta för matlagning och bakning, perfekt för familjens alla behov. Vardagsrummet på andra våningen ger utrymme för avskildhet och lugn, medan altanen nås från matplatsen intill köket för trevliga måltider utomhus. Boendet erbjuder ett sovrum på entréplanet och två ytterligare på övre plan. Här finns ett badrum och en WC, vilket säkerställer praktisk komfort för hela familjen. En förrådsombyggd snickarbod i trädgården erbjuder extra utrymme för hobbyverksamhet och förvaring. Området Bjurhovdra erbjuder närheten till natur och service. Närliggande skolor, lekplatser och grönområden gör det till ett perfekt val för familjer. Välkommen att uppleva detta charmiga boende på visning – här på Flintmästargatan 75 finner du allt du behöver för att trivas!

  • Plus
Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby, Råby, Västerås kommun
Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby, Råby, Västerås kommun, bild 2
Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby, Råby, Västerås kommun, bild 3

Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby

Radhus
Råby, Västerås kommun
3 595 000 kr
114 m²
5 rum
159 m² tomt

Välkommen till Lövhagen! På populärt, city nära område kommer Västanfors Hus upprätta 5 st radhus med äganderätt. Bostadens 114 kvm är perfekt planerade där man får ett stort socialt entréplan i öppen planlösning samt övervåning med upp till 4 st sovrum. Vidare ett praktiskt rum för klädvård. På husets framsida finns ett rymligt förråd för förvaring. Här erbjuds även en lättskött och friköpt tomt att avnjuta soltimmarna på. Radhusets placering på tomten är utvald för att ge en bra balans mellan de privata trädgårdarna i sydväst och förgårdsmarken mot nordöst och för att freda så många av dom befintliga träden som möjligt. Varje enhet har en privat uteplats och trädgård mot sydväst. Uteförråd delar upp fasaden samtidigt som dom skapar privata, insynskyddade uteplatser på bostadens framsida. Varje enhet har en egen förgårdsmark inramad av spaljé, uteförråd, och häck. Parkering sker via kantstensparkering markerad P på situationsplanen, vidare återfinns ett par gästparkeringar. Radhusen är energieffektiva och utrustade med ett avancerat FTX-ventilationssystem med återvinning, vilket minimerar energiförbrukningen. Uppvärmningen sker via fjärrstyrning som fördelar golvvärme på hela entréplanet och radiatorer på övreplanet för optimal komfort året runt. Bostaden är attraktivt belägen bara ett stenkast från all tänkbar service så som matbutiker, restauranger, förskola och skola. Goda busskommunikationer till centrala Västerås finns i direkt anslutning. Första köpare erbjuds en tillvalskredit på 25 000 kr för att göra personliga anpassningar. Kontakta mäklare för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
Hultstigen 28, Bredsand, Enköpings kommun

Hultstigen 28

Villa
Bredsand, Enköpings kommun
4 490 000 kr
118,8 m²
4 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till Hultstigen och natursköna Bredsand! Villa-Liljebacken från Vårgårdahus erbjuder öppna sociala ytor, perfekt för familj och vänner att umgås på. Här finns ett rymligt sovrum med en stor klädkammare, samt gott om förvaring och två separata sovrum för barnen. Dessutom finns en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov, oavsett om det är ett tv-rum, ett hemmakontor eller en lekyta. Med en total boarea om 118,8 m², finns en möjlighet att skapa ett långsiktigt hem. Byggnadshöjden är 3,2 meter och nockhöjden är 5,2 meter. Huset är energieffektivt, vilket gör det till ett lågenergihus. Detta hus kombinerar funktionalitet och flexibilitet med modern design, vilket gör det till ett idealiskt hem för en modern familj. Priset i annonsen gäller för tomt, byggsats av hus samt färdigställande, grovplanerad tomt, finplanering avslutas av köparen efter tillträdet. Köpare bekostar anslutningsavgifter såsom VA, el, fiber etc. Fastigheten säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med byggherren. Vidare erbjuds möjlighet att välja annan husmodell från Vårgårdahus. Bredsand är en fridfull oas endast 10 minuter med bil från Enköping och en timmes resa från centrala Stockholm. Här är naturen den främsta tillgången, och området bjuder in till rofyllda stunder bland skogarnas djup och vid de stilla badplatserna. Detta natursköna område vid vattnet är en plats där grannskapet präglas av en stark känsla av gemenskap. En charmig lanthandel finns tillgänglig för dagliga behov, och en vacker strand breder ut sig längs horisonten. Bredsand erbjuder en harmonisk blandning av naturskönhet och trivsamhet, där samhörighet blomstrar. Sommaren lockar med sköna bad, hösten med rika svampmarker och en färgsprakande natur, vintern erbjuder skidspår och krispig snö, medan våren förnyar landskapet med sin spirande grönska. Bredsand i Enköping är ett område i ständig utveckling, där varje årstid bjuder på unika och oförglömliga upplevelser. Kontakta mäklaren för mer info.

  • Plus
  • Nyproduktion
Ardennergatan 2, Lockmora, Kungsörs kommun

Ardennergatan 2

Villa
Lockmora, Kungsörs kommun
3 395 000 kr
101 m²
3 rum
2 040 m² tomt

Välkommen till Lockmora! Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av denna tomt bygger du ditt drömboende via Västanfors Hus. Detta är en färdig husmodell, vid namn Elias, att välja på se bilagor och exempelbilder. Förvärvet ger dig ett långsiktigt boende där övreplan ej färdigtställs av entreprenad, utan ger dig möjlighet att i egen regi planera utefter behov och önskemål. Önskas ett färdigställt övreplan, kan detta diskuteras vidare med byggherre. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för tomt, hus (exklusive övreplan) samt grovplanerad tomt och grusad uppfart, finplanering avslutas av köparen efter tillträdet. Köpare bekostar anslutningsavgifter såsom VA, el, fiber etc. Fastigheten säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med byggherren. Huset erbjuder ett modernt och socialt främjande entréplan med öppen och luftig planlösning. Stilrent kök med praktisk köksö, vidare rymlig matplats i anslutning till vardagsrum. Här är du omgiven av stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt härligt ljusflöde. På övre plan finns möjlighet till rymligt allrum, öppet ner mot vardagsrum och matplats som ger en härlig känsla av rymd och tilltalande takhöjd mellan våningsplanen - detta att färdigställas i egen regi eller via entreprenad som tillval. För vidare information om konstruktion, läs uppladdat dokument "Leverensdeklaration". Först till kvarn gäller, kontakta mäklaren för vidare information.

  • Plus
  • Nyproduktion
Rubingatan 24A, Bäckby, Västerås kommun

Rubingatan 24A

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/4
7 407 kr/mån
16 412 kr/m²

Med egen uteplats samt gavelläge! Här erbjuds en bostad som omfamnas av ljus och rymd genom bostadens fantastiska gavelläge. Stig in i den öppna och sociala planlösningen där kök och vardagsrum blir den naturliga samlingsplatsen för familjen att umgås på. Köket har allt du kan önska dig för en bekväm och enkel matlagning och ger gott om utrymme för en matgrupp där familjen kan njuta av dagens måltider. Vardagsrummet är väl tilltaget och förlängs av den magiska uteplatsen som ger ytterligare rum för umgänge, perfekt för grillkvällar och härliga middagar under sommarmånaderna. Vidare finns tre rogivande sovrum där hela familjen kan återhämta sig och få en god natts sömn, två klädkammare och ett badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Den grönskande innegården med välplanerad lekpark skapar en trivsam och trygg plats för barnen att leka på, perfekt för barnfamiljen. Här bor du granne med mataffär och aktivitetspark samt ett stenkast från området finns Erikslunds Shoppingcenter att tillgå med ett brett utbud av shopping och restauranger. För dig med bil garanterar föreningen en parkeringsplats som hyrs mot en kostnad på 400kr/mån. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Dragverksgatan 45, Bäckby, Västerås kommun

Dragverksgatan 45

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 325 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 215 kr/mån
17 320 kr/m²

Varmt välkommen till Dragverksgatan 45 och denna stilrena bostad om 76,5 kvadratmeter med genomgående ljusa ytskikt och hög standard. Högst upp i bostadshuset finner du denna 3-rumslägenhet som erbjuder ett välplanerat hem med fantastiska ljusinsläpp. Här finns ett modernt kök med allt du kan tänkas behöva för att utföra vardagens sysslor. Vardagsrummet är väl tilltaget och skapar en social plats för familj och vänner att umgås på, härifrån når du utgången till den inglasade balkongen som skapar ytterligare plats för avkoppling och umgänge under varma dagar. Vidare finns två rogivande sovrum med gott om plats för möblemang och utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns också ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Här bor du i ett lugnt område med många bekvämligheter inom räckhåll. Härifrån har du gångavstånd till busshållsplats, Bäckby centrum med mataffär och apotek samt härliga grönområden. Föreningen är välskött och erbjuder varje hushåll två fria parkeringsplatser på utomhusparkering där även besökare får stå gratis i fyra timmar. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras genom föreningen, perfekt när gästerna kommer på besök. Kontakta mäklaren för visning.

  • Balkong
Dammvägen 6, Ramnäs, Surahammars kommun

Dammvägen 6

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 701 kr/mån
5 132 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Hjärtligt välkommen till Dammvägen 6! Högst upp i huset saluförs nu denna fantastiska 1,5:a med härlig utsikt och charmig balkong. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och den grönskande innergården. Här erbjuds nu en mycket yteffektiv lägenhet med privat sovalkov, rymliga ytor och god förvaring. Med sina högt belägna fönster erbjuder denna lägenhet en generös mängd naturligt ljus. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ett unikt boende som passar din personlighet och stil. Allt detta på ett lugnt och naturnära område samt i en stabil och välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Ett perfekt boende för förstagångsköparen! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong

Visar alla 9