Mäklare August Stendahl

August Stendahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun, bild 2
Safirgatan 6, Bäckby, Västerås kommun, bild 3

Safirgatan 6

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 300 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 810 kr/mån
18 056 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade trea på Safirgatan 6! Här på populära Safirgatan återfinns denna lägenhet som erbjuder ett ljust och trivsamt hem med genomgående hög standard. Här återfinns två rymliga sovrum, varav ett stilfullt master bedroom och ett som flexibelt kan användas till ett extra sovrum eller kontorsutrymme. Det moderna köket är smakfullt utformat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för att få vardagen att smidigt gå runt. Vidare finns ett fräscht renoverat badrum och goda förvaringsutrymmen. Med välplanerade ytor och bekväm placering, är detta hem perfekt för dig som söker både komfort och funktionalitet. Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll så som livsmedelsaffär, gym, vårdcentral, lekpark/fotbollsplan, apotek och kyrka. För barnfamiljen finns förskolor och grundskola i närheten. Dessutom ligger Erikslunds stora shoppingområde ett stenkast bort där du finner ett brett utbud av shopping, livsmedelsbutiker och restauranger. Detta boende måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Karlfeldtsgatan 62, Nordanby, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:15

Karlfeldtsgatan 62

Radhus
Nordanby, Västerås kommun
2 850 000 kr
110 m²
4 rum
193 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska boende med det lilla extra! I detta centrala och väl omhändertagna radhus möts du av en öppen och inbjudande planlösning med genomgående fräscha ytskikt. Njut av det sociala entréplanet som karaktäriseras av ett smakfullt renoverat kök med allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag och ett tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för möblemang och gemenskap med nära och kära. Utanför vardagsrummet väntar en underbar uteplats som bjuder er på många härliga soltimmar och fantastiska sommarkvällar. Vidare upp på det övre plan finner du tre rogivande sovrum och två badrum i tidlösa toner, varav ett helkaklat. Här erbjuds mycket goda förvaringsmöjligheter via garderober och praktisk walk-in-closet i detta boende. Dessutom får du tillgång till garage i länga. Området är lugnt och skönt, med allt du kan önska inom räckhåll. I nära anslutning återfinns lekplats och natursköna promenadstråk. Ett stenkast från huset återfinns förskola, skola, mataffärer, busshållplats och grönområden. Anslutning till E18 finns på kort avstånd. Vill du bo på ett lugnt område men ändå ha cykelavstånd till city är detta radhus verkligen något för dig! Välkommen att uppleva detta underbara boende på visning, här på Karlfeldtsgatan 62 väntar allt du önskar och lite till!

  • Plus
Sevallagatan 5B, Skiljebo, Västerås kommun
  • Imorgon kl 15:45

Sevallagatan 5B

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 050 000 kr
56 m²
2 rum
vån 9/9
3 282 kr/mån
18 750 kr/m²

Låt hissen ta dig högst upp i bostadshuset och njut av utsikten som denna bostad har att erbjuda. Denna härliga 2-rumslägenhet erbjuder ett hem om välplanerade 56 kvadratmeter med generösa utrymmen och genomgående naturliga ljusinsläpp. Här återfinns ett trivsamt kök med utrymme för matgrupp, ett tilltaget vardagsrum med gott om plats för ett sedvanligt möblemang där gemenskap står i centrum. Härifrån nås balkongen med härlig utsikt över staden. Vidare finns ett rogivande sovrum och ett badrum med badkar för extra avkoppling. Här bor du i ett område där bekvämligheten är en del av vardagen, med gångavstånd till Skiljebo centrum finns allt du behöver inom räckhåll, från livsmedelsbutiker till gym och frisör. Föreningen är stabil och välskött med bekvämligheter som du får utnyttja och hyra som medlem. Här finns gym, bastu, festlokaler för olika tillställningar och en övernattningslägenhet, perfekt för dina gäster som hälsar på. Med närhet till Hälla Shoppingområde och sjukhuset är läget perfekt för alla livsstilar. Här trivs det aktiva paret likaväl som den äldre. För dig som arbetar på någon av Västerås större arbetsplatser på Finnslätten eller sjukhuset, får du dessutom gångavstånd till jobbet. Välkommen hem till Sevallagatan 5B!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Narvavägen 73, Hammarby, Västerås kommun

Narvavägen 73

Lägenhet
Hammarby, Västerås kommun
395 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 183 kr/mån
16 809 kr/m²

Välkommen till denna mysig etta på populära Krumeluren. I denna enrummare med välplanerad yta finner allt du behöver för att trivas, från det öppna allrummet med utgång till balkong, till det praktiska pentryt och det stilrena badrummet. Detta är det perfekta boendet för studenten, för dig som söker en övernattningslägenhet eller för dig som letar efter ditt första boende. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till grönområden och utmärkta kommunikationsmöjligheter som närliggande busshållsplatser och cykelvägar till centrum samt centralstationen. Dessutom har du gångavstånd till matbutik, apotek och pizzerior. Här på Krumeluren blir din vardag både bekväm och smidig. Här bor du i en stabil och välskött förening med värme, kallvatten, varmvatten, grundutbud på TV och bredband inkluderat i avgiften. Välkommen på visning!

  • Balkong
Hagabergsvägen 14A, Hagaberg, Fagersta kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Hagabergsvägen 14A

Villa
Hagaberg, Fagersta kommun
1 395 000 kr
132 m²
4 rum
2 178 m² tomt

Längst in på gatan i ostört läge återfinns denna trivsamma bostad fördelad över två fastigheter Hagaberg 7 och 8. Vägen som leder in till tomten ägs dessutom av dig. Med sitt fantastiska läge omgiven av natur skapas den perfekta platsen för den växande familjen. Här erbjuds en huvudbyggnad om 132 kvm fördelade över två plan. Entréplanet karaktäriseras av ett välplanerat kök, härlig matsalsdel som leder dig vidare till det inglasade uterummet komplett med trädäck som vetter mot soligt söderläge. Här får spabadet sin givna plats. Vidare finns badrum, WC och en praktisk tvättstuga för din bekvämlighet. Kliv upp på övre plan och möts av ett allrum och två tilltagna sovrum. Allrummet kan med fördel delas av till två sovrum för den större familjen, se den alternativa planlösningen. Utvändigt väntar en förtrollande tomt på hela 2178 kvm, omgärdad av lugn och ro samtidigt som den ligger nära allt du kan tänkas behöva för en smidig vardag. Tomten är en lekfull plats för barnens lek och en magisk plats för dig som gillar att fixa och dona i trädgården. Den kompletterande byggnaden med två generösa carportar och ett extra rum skapar en idealiskt plats för gäster eller som arbetsplats för egenföretagaren. Varför inte omvandla rummet till ett uthyrningsutrymme och minska dina boendekostnader? Denna bostad måste upplevas på plats, välkommen på visning!

  • Plus
Rubingatan 24A, Bäckby, Västerås kommun
  • Imorgon kl 12:00

Rubingatan 24A

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 450 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/4
5 612 kr/mån
17 059 kr/m²

Med egen uteplats samt gavelläge! Här erbjuds en bostad som omfamnas av ljus och rymd genom bostadens fantastiska gavelläge. Stig in i den öppna och sociala planlösningen där kök och vardagsrum blir den naturliga samlingsplatsen för familjen att umgås på. Köket har allt du kan önska dig för en bekväm och enkel matlagning och ger gott om utrymme för en matgrupp där familjen kan njuta av dagens måltider. Vardagsrummet är väl tilltaget och förlängs av den magiska uteplatsen som ger ytterligare rum för umgänge, perfekt för grillkvällar och härliga middagar under sommarmånaderna. Vidare finns tre rogivande sovrum där hela familjen kan återhämta sig och få en god natts sömn, två klädkammare och ett badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Den grönskande innegården med välplanerad lekpark skapar en trivsam och trygg plats för barnen att leka på, perfekt för barnfamiljen. Här bor du granne med mataffär och aktivitetspark samt ett stenkast från området finns Erikslunds Shoppingcenter att tillgå med ett brett utbud av shopping och restauranger. För dig med bil garanterar föreningen en parkeringsplats som hyrs mot en kostnad på 400kr/mån. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Öster Mälarstrands allé 132, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Öster Mälarstrands allé 132

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
5 114 kr/mån
40 443 kr/m²

Välkommen till Öster Mälarstrandsallé 132!! Denna rymliga tre-rumslägenhet med kök har en yta på generösa 79 kvadratmeter och ligger på våning fyra av fem i en byggnad som är utrustad med hiss för din bekvämlighet. Lägenheten inrymmer ett stort vardagsrum med en öppen planlösning mot kök och matplats. Detta är den perfekta platsen för att ordna middagar och umgås med nära och kära. Badrummet är rymligt, här finns även klädvårdsmöjligheter via tvättmaskin och torktumlare. Två väl tilltagna sovrum, vidare finns en praktisk klädkammare för extra förvaring i bostaden. Oslagbart läge, med närhet till Mälaren. I månadsavgiften ingår både bredband och TV. Det här är en unik möjlighet att bo i en bekväm och praktisk bostad med en rad moderna bekvämligheter och en fantastiskt läge. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Detta kan mycket väl vara ditt drömhem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dragverksgatan 45, Bäckby, Västerås kommun

Dragverksgatan 45

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 325 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 215 kr/mån
17 320 kr/m²

Varmt välkommen till Dragverksgatan 45 och denna stilrena bostad om 76,5 kvadratmeter med genomgående ljusa ytskikt och hög standard. Högst upp i bostadshuset finner du denna 3-rumslägenhet som erbjuder ett välplanerat hem med fantastiska ljusinsläpp. Här finns ett modernt kök med allt du kan tänkas behöva för att utföra vardagens sysslor. Vardagsrummet är väl tilltaget och skapar en social plats för familj och vänner att umgås på, härifrån når du utgången till den inglasade balkongen som skapar ytterligare plats för avkoppling och umgänge under varma dagar. Vidare finns två rogivande sovrum med gott om plats för möblemang och utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns också ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Här bor du i ett lugnt område med många bekvämligheter inom räckhåll. Härifrån har du gångavstånd till busshållsplats, Bäckby centrum med mataffär och apotek samt härliga grönområden. Föreningen är välskött och erbjuder varje hushåll två fria parkeringsplatser på utomhusparkering där även besökare får stå gratis i fyra timmar. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras genom föreningen, perfekt när gästerna kommer på besök. Kontakta mäklaren för visning.

  • Balkong
Dammvägen 6, Ramnäs, Surahammars kommun

Dammvägen 6

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 701 kr/mån
5 132 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Hjärtligt välkommen till Dammvägen 6! Högst upp i huset saluförs nu denna fantastiska 1,5:a med härlig utsikt och charmig balkong. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och den grönskande innergården. Här erbjuds nu en mycket yteffektiv lägenhet med privat sovalkov, rymliga ytor och god förvaring. Med sina högt belägna fönster erbjuder denna lägenhet en generös mängd naturligt ljus. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ett unikt boende som passar din personlighet och stil. Allt detta på ett lugnt och naturnära område samt i en stabil och välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Ett perfekt boende för förstagångsköparen! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong

Visar alla 9