HusmanHagberg Västerås

HusmanHagberg Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blomstergatan 12, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Blomstergatan 12, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 12, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 12

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 215 kr/mån
18 091 kr/m²

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet på omtyckta Gideonsberg! Här på Blomstergatan 12 erbjuds en underbar 2-rumslägenhet belägen på första våningen med välplanerade utrymmen, där både stil och komfort möter varandra på bästa sätt. Här erbjuds ett hem om 55 kvadratmeter med gavelläge där ljuset flödar in från tre olika vädersträck. Det rymliga köket är utrustat med alla bekvämligheter du kan önska dig och utrymme för matgrupp. Det rymliga vardagsrummet ger rum för umgänge med nära och kära eller avkoppling efter en lång dag. Härifrån når du bostadens mysiga balkong, trivsamt belägen mot innergården. Vidare finns ett rogivande sovrum och ett stilrent badrum. Här bor du med allt du kan önska dig inom räckhåll, omgiven av grönområden och härliga promenadstråk i fåglarnas kvitter. Inom föreningen finns både gym och bastu att tillgå för dig som medlem, perfekt för dig som önskar avkoppling och härliga stunder tillsammans med din familj eller dina vänner. Utanför dörren väntar bland annat två parker, perfekt för dig med hund eller för grillkvällen med vännerna. Med gångavstånd till busshållplatsen har du utmärkt kommunikation genom linje 5 och 21 som smidigt tar dig runt i staden. För dig som pluggar på Mälardalens universitet når smidigt skolan på 15 minuter och för dig som arbetar på Finnslätten har du cykelavstånd till din arbetsplats. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats, välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Högby skogsväg 15, Skiljebo, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Högby skogsväg 15

Villa
Skiljebo, Västerås kommun
4 995 000 kr
122 + 122 m²
5 rum
2 074 m² tomt

Välkommen till Högby Skogsväg 15. Fantastiskt boende i ett eftertraktat barnvänligt område! Här finns en insynsskyddad tomt på hela 2079 kvm och en total boyta om 244 kvm fördelat över ett entréplan samt källare. Njut av en privat terrass som badar i sol hela dagen och bjuder på härlig fri sikt över den stora trädgården – idealisk för långbord och festliga tillställningar med vänner. Utmärkt läge nära central-lasarettet och stadskärnan. Energieffektivt med fjärrvärme och nyligen installerade solceller. När du stiger in genom entrén möts du av en stor och välkomnande hall med en praktisk skrivbordsplats. Vidare in i huset öppnar sig ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger långa siktlinjer över den vackra trädgården. Här finns gott om utrymme för både vardagsmöbler och matplats, och en eldstad som förhöjer trivseln med sin värme. Det väl tilltagna köket ger en utmärkt plats för samvaro och gemenskap, och på entréplanet finns tre rymliga sovrum samt ett helkaklat, renoverat badrum. Från vardagsrummet når du altanen som leder vidare ut till terrassen, där du kan njuta av utomhuslivet. Källarplanet erbjuder ännu mer utrymme med ett stort allrum som tidigare använts som sovrum för tonåring, TV-rum eller gym. Här finns också en bastu för avkopplande stunder. Högby Skogsväg 15 är ett hem som verkligen erbjuder allt såsom utrymme, komfort och en fantastisk utemiljö. Denna villa är en riktig familjeidyll i en trivsam stadsdel med närhet till centrallasarettet och stadens mångfacetterade utbud. Välkommen att uppleva det själv!

  • Plus
Flintmästargatan 75, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Flintmästargatan 75

Radhus
Bjurhovda, Västerås kommun
2 295 000 kr
127 m²
4 rum
159 m² tomt

På Flintmästargatan 75 finner du ett charmigt radhus med omsorgsfullt bevarade detaljer och en praktisk planlösning. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta för matlagning och bakning, perfekt för familjens alla behov. Vardagsrummet på andra våningen ger utrymme för avskildhet och lugn, medan altanen nås från matplatsen intill köket för trevliga måltider utomhus. Boendet erbjuder ett sovrum på entréplanet och två ytterligare på övre plan. Här finns ett badrum och en WC, vilket säkerställer praktisk komfort för hela familjen. En förrådsombyggd snickarbod i trädgården erbjuder extra utrymme för hobbyverksamhet och förvaring. Området Bjurhovdra erbjuder närheten till natur och service. Närliggande skolor, lekplatser och grönområden gör det till ett perfekt val för familjer. Välkommen att uppleva detta charmiga boende på visning – här på Flintmästargatan 75 finner du allt du behöver för att trivas!

  • Plus
Kvistbergavägen 7B, Tillberga, Västerås kommun

Kvistbergavägen 7B

Lägenhet
Tillberga, Västerås kommun
395 000 kr
37,7 m²
1 rum
vån 1/2
3 711 kr/mån
10 477 kr/m²

Denna charmiga enrums-lägenhet i Tillberga är redo att välkomna dig med ett nykaklat badrum och elegant klinker på golvet. Med en praktisk klädkammare och en mysig sovalkov erbjuds smart förvaring och avskildhet. Köket strålar med sina målade köksluckor medan de ljusa väggarna och golven skapar en luftig atmosfär. Här har du chansen att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi och alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats - kostnadsfri. Med utmärkta bussförbindelser in till Västerås når du stadens puls på 10-15 minuter. Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturskön omgivning - boka din visning idag och låt oss visa dig varför detta kan bli ditt nya hem!

Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby, Råby, Västerås kommun
Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby, Råby, Västerås kommun, bild 2
Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby, Råby, Västerås kommun, bild 3

Nyproducerade radhus, Lövhagen - Råby

Radhus
Råby, Västerås kommun
3 595 000 kr
114 m²
5 rum
159 m² tomt

Välkommen till Lövhagen! På populärt, city nära område kommer Västanfors Hus upprätta 5 st radhus med äganderätt. Bostadens 114 kvm är perfekt planerade där man får ett stort socialt entréplan i öppen planlösning samt övervåning med upp till 4 st sovrum. Vidare ett praktiskt rum för klädvård. På husets framsida finns ett rymligt förråd för förvaring. Här erbjuds även en lättskött och friköpt tomt att avnjuta soltimmarna på. Radhusets placering på tomten är utvald för att ge en bra balans mellan de privata trädgårdarna i sydväst och förgårdsmarken mot nordöst och för att freda så många av dom befintliga träden som möjligt. Varje enhet har en privat uteplats och trädgård mot sydväst. Uteförråd delar upp fasaden samtidigt som dom skapar privata, insynskyddade uteplatser på bostadens framsida. Varje enhet har en egen förgårdsmark inramad av spaljé, uteförråd, och häck. Parkering sker via kantstensparkering markerad P på situationsplanen, vidare återfinns ett par gästparkeringar. Radhusen är energieffektiva och utrustade med ett avancerat FTX-ventilationssystem med återvinning, vilket minimerar energiförbrukningen. Uppvärmningen sker via fjärrstyrning som fördelar golvvärme på hela entréplanet och radiatorer på övreplanet för optimal komfort året runt. Bostaden är attraktivt belägen bara ett stenkast från all tänkbar service så som matbutiker, restauranger, förskola och skola. Goda busskommunikationer till centrala Västerås finns i direkt anslutning. Första köpare erbjuds en tillvalskredit på 25 000 kr för att göra personliga anpassningar. Kontakta mäklare för mer information.

  • Premium
  • Nyproduktion
Förmansgatan 20, Öster, Örebro kommun
Förmansgatan 20, Öster, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 20, Öster, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 20

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
3 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/10
8 367 kr/mån
34 265 kr/m²

Välkommen till öster - där ditt nya hem inte bara erbjuder elegans och komfort utan också en stark miljömedvetenhet och gemenskap. Denna 102 kvm stora lägenhet med 4 rum och kök är byggd med fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Här möts du av en bostad som andas elegans och högkvalitativa material, samtidigt som livskvalitet och gemenskap står i centrum. Hela våningen präglas av en enhetlig känsla av natur och elegans, där de målade väggarna, fondväggarna, träpanelen och det ljusa ekgolvet med lättskötta badrum och golvvärme skapar en harmonisk boendemiljö och samtidigt en stilren atmosfär i varje rum. Denna bostad är inte bara estetiskt tilltalande, utan den är också byggd med omsorgsfull miljöhänsyn. Energiklassen B gör det möjligt för dig att ansöka om Gröna bolån hos din bank, och den effektiva ventilationen med FTX-systemet bidrar inte bara till en hälsosam inomhusmiljö utan också till betydande energibesparingar. HSB BRF Österäng 1 I Örebro strävar efter att erbjuda inte bara ett hem utan en hållbar livsstil. Och god sammanhållning. Att vara en del av denna bostadsrättsförening handlar inte bara om hög standard och hållbarhet, utan också om att njuta av god livskvalitet och hög livsglädje. Du har snabb åtkomst till motorvägen (E18/E20) som leder till Kumla, Karlskoga, Köping, Arboga och Västerås på några minuter. Grönområden som Stadsparken, Oset och Naturens Hus och vackra promenadstråk vid Svartån finns runt hörnet. Dessutom är det bara en kort promenad till Örebro universitet, Universitetssjukhuset och centrum. Välkommen till ett boende där varje kvadratmeter är omsorgsfullt utformad med både din komfort och planetens välmående i åtanke!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hultstigen 28, Bredsand, Enköpings kommun

Hultstigen 28

Villa
Bredsand, Enköpings kommun
4 490 000 kr
118,8 m²
4 rum
1 002 m² tomt

Välkommen till Hultstigen och natursköna Bredsand! Villa-Liljebacken från Vårgårdahus erbjuder öppna sociala ytor, perfekt för familj och vänner att umgås på. Här finns ett rymligt sovrum med en stor klädkammare, samt gott om förvaring och två separata sovrum för barnen. Dessutom finns en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov, oavsett om det är ett tv-rum, ett hemmakontor eller en lekyta. Med en total boarea om 118,8 m², finns en möjlighet att skapa ett långsiktigt hem. Byggnadshöjden är 3,2 meter och nockhöjden är 5,2 meter. Huset är energieffektivt, vilket gör det till ett lågenergihus. Detta hus kombinerar funktionalitet och flexibilitet med modern design, vilket gör det till ett idealiskt hem för en modern familj. Priset i annonsen gäller för tomt, byggsats av hus samt färdigställande, grovplanerad tomt, finplanering avslutas av köparen efter tillträdet. Köpare bekostar anslutningsavgifter såsom VA, el, fiber etc. Fastigheten säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med byggherren. Vidare erbjuds möjlighet att välja annan husmodell från Vårgårdahus. Bredsand är en fridfull oas endast 10 minuter med bil från Enköping och en timmes resa från centrala Stockholm. Här är naturen den främsta tillgången, och området bjuder in till rofyllda stunder bland skogarnas djup och vid de stilla badplatserna. Detta natursköna område vid vattnet är en plats där grannskapet präglas av en stark känsla av gemenskap. En charmig lanthandel finns tillgänglig för dagliga behov, och en vacker strand breder ut sig längs horisonten. Bredsand erbjuder en harmonisk blandning av naturskönhet och trivsamhet, där samhörighet blomstrar. Sommaren lockar med sköna bad, hösten med rika svampmarker och en färgsprakande natur, vintern erbjuder skidspår och krispig snö, medan våren förnyar landskapet med sin spirande grönska. Bredsand i Enköping är ett område i ständig utveckling, där varje årstid bjuder på unika och oförglömliga upplevelser. Kontakta mäklaren för mer info.

  • Plus
  • Nyproduktion
Brytarvägen 12, Ramnäs, Surahammars kommun
  • Budgivning pågår

Brytarvägen 12

Villa
Ramnäs, Surahammars kommun
1 595 000 kr
133 m²
5 rum
811 m² tomt

Drömmer du om att skapa ditt eget drömhem från grunden? Nu har du chansen att förvärva en charmig enplansvilla på 133 kvm med stor potential! Beläget i en lugn och trevlig omgivning, erbjuder detta knappt 35 år gamla hus en fantastisk möjlighet för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende. Med påbörjade renoveringar som väntar på att slutföras, kan du här sätta din egen stil och personliga touch på varje detalj. Huset är i behov av färdigställande, vilket gör det till det perfekta projektet för den händige eller för dig som alltid drömt om att designa ditt eget hem. Huset har en rymlig och genomtänkt planlösning med stora möjligheter. De generösa ytorna och de många rummen gör det lätt att anpassa efter dina specifika behov och önskemål. Här kan du skapa ett modernt och funktionellt hem med plats för både familj och vänner. Säljarna har redan lagt ner tid och arbete på viktiga delar av huset och vilket bland annat inkluderar: Målning av husets fasad och byte av gavelpanel, sidan mot lekparken år 2015 samt vindskivor i omgångar sedan år 2015. Vindskivor på garage ovanför carport är bytta 2023, men nedersta behöver bytas ut liksom carportvägg är bytt och målad. Altantak och räcke är utbytta år 2023. Uppdaterat toalett där grundarbetet är gjort, men badrumsinredningen behöver kompletteras förutom en ny toalett som ej är installerad, ommålat. Två mindre sovrum rum har blivit till ett och där golv och tapetsering har färdigställts sedan 2015. Kök, tvättstuga, allrum, hall och vardagsrum är nymålade 2023. Den stora tomten erbjuder gott om utrymme för trädgårdsprojekt, lek och avkoppling. Föreställ dig att skapa din egen oas med en vacker trädgård, en uteplats för sommarens grillkvällar, och kanske till och med en pool för varma sommardagar. Hörntomten är en av de större i området. Huset ligger i en fridfull och naturnära miljö med närhet till både samhälle och natur. Här kan du njuta av det bästa av två världar – lugnet på landet och bekvämligheten med närhet till närliggande samhälles alla faciliteter. Med lite kärlek och arbete kan detta hus förvandlas till en fantastisk bostad. Det är en investering som kan ge mycket tillbaka, både i form av ett personligt hem och som ett värdefullt tillskott på fastighetsmarknaden. Ta steget och investera i framtiden. Ditt drömhem väntar på dig!

  • Plus
Ardennergatan 2, Lockmora, Kungsörs kommun

Ardennergatan 2

Villa
Lockmora, Kungsörs kommun
3 395 000 kr
101 m²
3 rum
2 040 m² tomt

Välkommen till Lockmora! Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av denna tomt bygger du ditt drömboende via Västanfors Hus. Detta är en färdig husmodell, vid namn Elias, att välja på se bilagor och exempelbilder. Förvärvet ger dig ett långsiktigt boende där övreplan ej färdigtställs av entreprenad, utan ger dig möjlighet att i egen regi planera utefter behov och önskemål. Önskas ett färdigställt övreplan, kan detta diskuteras vidare med byggherre. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för tomt, hus (exklusive övreplan) samt grovplanerad tomt och grusad uppfart, finplanering avslutas av köparen efter tillträdet. Köpare bekostar anslutningsavgifter såsom VA, el, fiber etc. Fastigheten säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med byggherren. Huset erbjuder ett modernt och socialt främjande entréplan med öppen och luftig planlösning. Stilrent kök med praktisk köksö, vidare rymlig matplats i anslutning till vardagsrum. Här är du omgiven av stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt härligt ljusflöde. På övre plan finns möjlighet till rymligt allrum, öppet ner mot vardagsrum och matplats som ger en härlig känsla av rymd och tilltalande takhöjd mellan våningsplanen - detta att färdigställas i egen regi eller via entreprenad som tillval. För vidare information om konstruktion, läs uppladdat dokument "Leverensdeklaration". Först till kvarn gäller, kontakta mäklaren för vidare information.

  • Plus
  • Nyproduktion
Axel oxenstiernas gata 2, Bäckby, Västerås kommun

Axel oxenstiernas gata 2

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
725 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 959 kr/mån
12 083 kr/m²

Välkomna till denna smart planerade tvåa på 60 kvm i en omtyckt förening. Lägenheten har ett fördelaktigt hörnläge som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, utmärkta förvaringslösningar och en mycket genomtänkt planlösning. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare fönster i två väderstreck och utgångar till en nymålad balkong samt en dörröppning mot en fransk balkong. Spotlights är nyligen monterade i vardagsrummets tak. Sovrummet är rofyllt med vacker fondvägg. Badrummet är helkaklat och med badkar samt toppmatad tvättmaskin/torktumlare – finns en större tvättstuga i området. I hallen finns ytterligare förvaring i form av garderober. Genomgående vita putsade väggar kompletteras av fondväggar i vissa rum och ekfärgade golv som harmoniserar fint med den vackra parketten i vardagsrummet. Det tidlösa köket har vita skåpluckor och grått kakel, och intill köket finns en matplats med gott om utrymme för ett större matbord. Lägenheten har en eftertraktad, välskött och stabil förening. De utmärkta bussförbindelser med täta avgångar och goda parkeringsmöjligheter gör området populärt. och fridfullt, Bostaden är beläget i ett lugnt område med närhet till flera grönområden, skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer. Läget är bekvämt med närhet till Erikslund Shopping Center, allmänna kommunikationer och ett område under utveckling där många större butiker och restauranger öppnar.

  • Balkong
Norra floragatan 23B, Västermalm, Västerås kommun

Norra floragatan 23B

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 427 kr/mån
28 250 kr/m²

Accepterat pris- Först till kvarn. Kontakta mäklaren för visning. Varmt välkommen till Norra Floragatan 23B. Endast en trappa upp där denna mysiga 2-rumslägenhet väntar på sin nya ägare. Med sitt centrala läge är denna pärla det ultimata boendet, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till stadens puls. Njut av lyxen att ha stadens populära restauranger inom bekvämt promenadavstånd och varför inte spendera en helg med att utforska stadens butiker eller njuta av en fika på något av de mysiga caféerna? Dessutom ligger Djäkneberget med trivsamma promenadstråk precis runt hörnet. Detta hem välkomnar dig med en genomtänkt planlösning och generösa 60 kvadratmeter. Stig in i det rymliga vardagsrummet där avkoppling efter en lång dag och umgänge med nära och kära står i centrum. Den inglasade balkongen belägen med utsikt över den lummiga innergården, erbjuder en plats där du kan njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Köket är smakfullt och välplanerat, utrustat med allt du behöver för att göra din vardag så smidig och bekväm som möjligt. Sovrummet är rogivande och komplett med generösa garderober med skjutdörrar. Vidare finns ett helkaklat badrummet i jordnära toner. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad med allt du kan önska dig inom räckhåll. Oavsett om du är student, en erfaren bostadsägare eller på jakt efter ditt första hem, är detta den perfekta platsen för dig! Denna bostad behöver upplevas på plats, välkommen hem till Norra Floragatan 23B!

  • Plus
  • Balkong
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 2
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 3

Horn 28

Villa
Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
5 295 000 kr
217 m²
7 rum
1 422 m² tomt

Accepterat pris - kontakta mäklaren för visning. Denna imponerande fastighet presenterar två separata huskroppar där huvudbyggnaden sträcker sig över hela 173 kvadratmeter och gästhuset omfattar 44 kvm. Dessa bostäder erbjuder inte bara en plats att bo på utan en komplett livsstil som omfamnar dig med generösa utrymmen och en fantastisk natur. Beläget på landsbygden, i en fridfull och naturskön miljö med utsikt över sjön, har denna fastighet ett strategiskt läge på ryggen av Hornåsen och erbjuder en underbar vy över Mälaren. Inuti möts du av elegant design och ett förtrollande ljus som strömmar genom de stora fönstren och skapar en härlig atmosfär. Entréplanet i huvudhuset välkomnar till social samvaro med sin öppna planlösning. Det platsbyggda köket är smyckat med massiva granitbänkskivor och är fullt utrustat med moderna apparater, vilket gör det till en underbar plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet och den storslagna matplatsen med imponerande takhöjd är designade för att rama in måltider med nära och kära samtidigt som de erbjuder en enastående utsikt över omgivningarna. På entréplanet finns även två rum, tvättstuga och ett helkaklat badrum. En trappa upp väntar ytterligare två sovrum och ännu ett helkaklat badrum där du kan njuta av en underbar utsikt över Mälaren. Utöver detta finns en fantastisk gäststuga på 44 kvadratmeter med en härlig altan, två rum, wc och pentry. Perfekt för den entreprenören som söker uthyrningsmöjligheter, när vänner eller familj kommer på besök, eller för äldre barn som får möjligheten att ha sitt eget utrymme. På tomten finns gott om plats för barnens lek och för trädgårdsprojekt i grönskande omgivningar. Området erbjuder en lugn och fridfull tillvaro med närhet till naturen och allt du kan behöva för att få din vardag att fungera smidigt. Bara några steg från huset väntar Mälarens vatten med en brygga och plats för egen båt. Mälaren erbjuder också fantastiska möjligheter till skridskoåkning på vårvintern, badmöjligheter och ett rikt fågelliv. Dessutom finns en förskola inom promenadavstånd på området, vilket är perfekt för småbarnsfamiljer, samt är Västmanlands hästmecka med flertal större stall i omgivningen. Denna villa erbjuder dig en privat oas, en möjlighet till ett liv fyllt av minnesvärda ögonblick och en underbar natur. Kontakta oss för mer information och låt oss introducera dig till denna magiska bostad!

  • Premium
Rubingatan 24A, Bäckby, Västerås kommun

Rubingatan 24A

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 395 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/4
7 407 kr/mån
16 412 kr/m²

Med egen uteplats samt gavelläge! Här erbjuds en bostad som omfamnas av ljus och rymd genom bostadens fantastiska gavelläge. Stig in i den öppna och sociala planlösningen där kök och vardagsrum blir den naturliga samlingsplatsen för familjen att umgås på. Köket har allt du kan önska dig för en bekväm och enkel matlagning och ger gott om utrymme för en matgrupp där familjen kan njuta av dagens måltider. Vardagsrummet är väl tilltaget och förlängs av den magiska uteplatsen som ger ytterligare rum för umgänge, perfekt för grillkvällar och härliga middagar under sommarmånaderna. Vidare finns tre rogivande sovrum där hela familjen kan återhämta sig och få en god natts sömn, två klädkammare och ett badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Den grönskande innegården med välplanerad lekpark skapar en trivsam och trygg plats för barnen att leka på, perfekt för barnfamiljen. Här bor du granne med mataffär och aktivitetspark samt ett stenkast från området finns Erikslunds Shoppingcenter att tillgå med ett brett utbud av shopping och restauranger. För dig med bil garanterar föreningen en parkeringsplats som hyrs mot en kostnad på 400kr/mån. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Relävägen 4, Asea-stan, Västerås kommun

Relävägen 4

Lägenhet
Asea-stan, Västerås kommun
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
25 339 kr/m²

Accepterat pris. Först till kvarn! Välkommen till denna nyrenoverad pärla på populära Asea-Stan. Låt hissen smidigt ta dig upp till våning två, där denna två-rumslägenhet om 59 kvadratmeter väntar på sin nya ägare. Här erbjuds en nyrenoverad bostad med smart planerade ytor och genomgående naturliga ljusinsläpp. Det stilrena och fullt utrustade köket bjuder in till en trivsam plats för matlagning medan vardagsrummet skapar utrymme för avkoppling efter en lång arbetsdag eller gemenskap med nära och kära. Vidare finns ett ljust och rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum i jordnära toner. Detta hem är en oas av modern komfort och stil, här är det bara att flytta in! Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil där du har möjlighet att utnyttja gym mot en mindre avgift, få tillgång till en bekväm övernattningslägenhet som är perfekt att boka när gästerna kommer och hälsar på samt en föreningslokal som du kan använda för gemenskap och evenemang. Området är omtyckt och perfekt beläget med närhet till stadens puls, centralstationen och Mälardalens universitet. Här trivs alla, från ambitiösa studenter och pendlare till livsnjutare som uppskattar livets goda. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Mandelblomsgatan 29, null, Kumla kommun

Mandelblomsgatan 29

Tomt
Kumla kommun
1 195 000 kr
870 m² tomt

Välkommen till Gröna Sörby i Kumla! Vill du förverkliga drömmen om att bygga ditt eget drömboende? Då är detta ett utmärkt läge för att förverkliga din husdröm på en vacker tomt. Tomten är inte bunden till någon specifik husleverantör, vilket ger dig frihet att välja mellan olika leverantörer och husmodeller. Enligt detaljplanen (se bifogad detaljplan) så ger den dig möjlighet att bebygga marken med en friliggande en- eller två bostadshus där huvudbyggnaden får uppföras med två våningar på en rymlig tomt om 870 kvm. Huset kan byggas 30% av tomtens yta vilket ger en bostad på cirka 250 kvm. Tomten kan avgränsas med häck, staket eller dyligt mot övriga tomter och naturområden. Detta skapar en trivsam bostad för dig och din familj. Det är en av få obebyggda tomter som återstår i området. Övrigt: Tomten har kommunalt vatten och avlopp framdraget och anslutningsavgift är betald. Rördragning för el är gjord, endast en anslutningsavgift tillkommer. Fiber finns framdraget. Varmt välkommen att kontakta den ansvariga fastighetsmäklaren för att arrangera en fysisk eller digital visning.

Vretgatan 8, Ormberget/Centralt, Västerås kommun

Vretgatan 8

Lägenhet
Ormberget/Centralt, Västerås kommun
3 095 000 kr
145 m²
6 rum
vån 3/3
12 204 kr/mån
21 345 kr/m²

Accepterat pris! - Kontakta mäklaren för privatvisning. Välkommen till denna ståtliga våning i centrala Ormberget, där du möts av en underbar inglasad balkong som bjuder på en spektakulär utsikt över staden och Mälaren! Lägenhetens generösa 145 kvadratmeter är perfekt planerade och erbjuder en harmonisk blandning av elegans och funktionalitet, med särskilt fokus på plats för stora familjen. En imponerande köksdel med matplats skapar en central samlingspunkt för vänner och familj. De fem sovrummen ger flexibilitet och möjligheter för olika livsstilar, medan vardagsrummet strålar av härlig rymd och inbjudande atmosfär. Lägenheten har även ett välutrustat badrum och en praktisk gäst-wc för extra bekvämlighet. Den pampiga egen entrén från trapphuset välkomnar dig till detta eleganta hem och erbjuder gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Belägen högst upp i huset i ett populärt och lugnt villakvarter, ger denna bostad dig möjligheten att bo ostört samtidigt som du har promenadavstånd till citylivets pulserande centrum. För den som har småbarn finns ett barnvagnsförråd i entrén, och en gemensam uteplats med grill skapar en idyllisk plats för avkoppling och trädgårdsnjutning. Denna lägenhet är helt enkelt ett unikt tillfälle som inte får missas. Upptäck det bästa av stadsboende och lugn atmosfär, och låt detta bli ditt nya hem där varje dag kan avnjutas med en extraordinär utsikt och en känsla av exklusivitet.

  • Plus
  • Balkong
Mandelblomsgatan 29, null, Kumla kommun

Mandelblomsgatan 29

Villa
Kumla kommun
4 195 000 kr
129 m²
5 rum
870 m² tomt

Ditt drömhem väntar i Gröna Sörby, Kumla! Här erbjuder vi dig chansen att förvärva en vacker obebyggd tomt, där vi har redan börjat planera något alldeles extra för dig och din familj. Huset ett modernt enplanshus, perfekt för den barnfamilj som längtar efter bekvämlighet och utrymme. Det blir den perfekta platsen för ert nya kapitel i livet. Huset utmärker sig med sitt generösa integrerade kök och vardagsrum. Detta blir hjärtat av ditt hem, en plats för både storslagna middagar och glada tillställningar. Alla sovrum är smart placerade i ena änden av huset, tillsammans med de två rymliga toaletterna – en för vuxna och en för barnen. Intill köket finner ni en rymlig tvättstuga med groventré. Här har vi tänkt på både stil och funktion. Allt detta kommer att bli verklighet på denna tomt. Inflyttning senast augusti 2024! Vi har redan tagit de första stegen genom att beställa enplansvillan. Ett pålitligt val som garanterar råvaror av hög kvalitet och komfort. Huset är i standardformat, vilket betyder att du har möjlighet att sätta din personliga prägel på huset. Välj dina egna färger och finish för att skapa det drömhem du alltid har önskat. Dessutom har du möjlighet att göra tilläggsval före februari 2024, vilket innebär att du kan anpassa ditt hem efter dina specifika behov och önskemål. Kanske en underbar pool där ni kan svalka er under sommarens varma dagar? Samtliga markarbeten och tomtrelaterade arbeten är utförda. Här i Gröna Sörby, Kumla, väntar en spännande framtid för dig och din familj. Observera att fastigheten har energiklass B vilket gör det möjligt för dig att söka ett s.k. Grönt Bolån hos din bank. Det är för att uppmuntra fler att ställa om till ett klimatsmart hem. Med Grönt Bolån får du avdrag på din ränta och därmed en lägre månadskostnad. Låt oss tillsammans skapa det perfekta hemmet med äganderätt för era drömmar. Kontakta oss idag för mer information och för att säkerställa din plats i detta exklusiva projekt! OBS! De interiöra och exteriöra bilderna är från ett referenshus/visningshus av samma modell och hustillverkare som det hus som är till försäljning. Ett referenshus finns bland annat på Arlanda om du är nyfiken.

  • Plus
  • Nyproduktion
Dragverksgatan 45, Bäckby, Västerås kommun

Dragverksgatan 45

Lägenhet
Bäckby, Västerås kommun
1 325 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 215 kr/mån
17 320 kr/m²

Varmt välkommen till Dragverksgatan 45 och denna stilrena bostad om 76,5 kvadratmeter med genomgående ljusa ytskikt och hög standard. Högst upp i bostadshuset finner du denna 3-rumslägenhet som erbjuder ett välplanerat hem med fantastiska ljusinsläpp. Här finns ett modernt kök med allt du kan tänkas behöva för att utföra vardagens sysslor. Vardagsrummet är väl tilltaget och skapar en social plats för familj och vänner att umgås på, härifrån når du utgången till den inglasade balkongen som skapar ytterligare plats för avkoppling och umgänge under varma dagar. Vidare finns två rogivande sovrum med gott om plats för möblemang och utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns också ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter för din bekvämlighet. Här bor du i ett lugnt område med många bekvämligheter inom räckhåll. Härifrån har du gångavstånd till busshållsplats, Bäckby centrum med mataffär och apotek samt härliga grönområden. Föreningen är välskött och erbjuder varje hushåll två fria parkeringsplatser på utomhusparkering där även besökare får stå gratis i fyra timmar. Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras genom föreningen, perfekt när gästerna kommer på besök. Kontakta mäklaren för visning.

  • Balkong
Dammvägen 6, Ramnäs, Surahammars kommun

Dammvägen 6

Lägenhet
Ramnäs, Surahammars kommun
195 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 701 kr/mån
5 132 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Hjärtligt välkommen till Dammvägen 6! Högst upp i huset saluförs nu denna fantastiska 1,5:a med härlig utsikt och charmig balkong. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och den grönskande innergården. Här erbjuds nu en mycket yteffektiv lägenhet med privat sovalkov, rymliga ytor och god förvaring. Med sina högt belägna fönster erbjuder denna lägenhet en generös mängd naturligt ljus. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ett unikt boende som passar din personlighet och stil. Allt detta på ett lugnt och naturnära område samt i en stabil och välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad. Ett perfekt boende för förstagångsköparen! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong

Visar alla 19