HusmanHagberg Västerås

HusmanHagberg Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gunnilbogatan 20C, Malmaberg, Västerås kommun
  • Kommande

Gunnilbogatan 20C

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
1 495 000 kr
75,6 m²
3 rum
vån 3/4
4 354 kr/mån
19 775 kr/m²

Välkommen till denna unika 3-rumslägenhet, en harmonisk oas där nordisk design och kreativitet smälter samman för att skapa en boendemiljö som inte bara tillfredsställer ditt sinne utan även förtrollar ditt hjärta. Här, i denna välkomnande bostad, möts du av en harmoni av livfulla färger som dansar på väggarna och skapar en atmosfär full av energi, värme och fantasifulla detaljer som ger varje rum sin egen personlighet. Den här oasen är fylld av omtanke och skicklig skötsel. Det är uppenbart att någon med en äkta känsla för färg och form har satt sin personliga prägel här. Varje vrå av lägenheten, som behövde en pensel och färg, har fått den kärleksfulla omsorg den förtjänar. Stilen och elegansen speglar de boendes uppskattning för skönhet i sina många former. Varje tapet är noggrant utvald med kärlek, och golven bidrar till den harmoniska atmosfären. Här upplever du en genomtänkt och välvald estetik i varje detalj. Att bo här är att omges av vardaglig konst och estetik, en upplevelse som väcker glädje och förundran varje gång du kliver över tröskeln. Upplev denna färgsprakande pärla och låt dig förföras av dess unika karaktär och magiska atmosfär. Det är mer än en lägenhet; det är en levande konstnärlig uttrycksform där varje detalj berättar en historia och varje färgton är noggrant vald för att skapa en harmoni som är lika inbjudande som den är imponerande.

  • Plus
  • Balkong
Hemdalsvägen 3A, Hemdal, Västerås kommun
  • Kommande

Hemdalsvägen 3A

Lägenhet
Hemdal, Västerås kommun
Pris saknas
125 m²
5 rum
vån 2/5
7 535 kr/mån

Välkommen till denna underbara bostad om hela 125 kvm på lugna och populära Hemdal. I dagsläget disponerad över fyra rum med en sovalkov i vardagsrum, men som med enkla medel kan återställas till rymligt vardagsrum. Här får du en lägenhet med det lilla extra som stor terrass i soligt söderläge, två badrum och gott om förvaring. I köket finns bra arbetsytor samt praktisk köksö, matplats vid burspråk. Föreningen har väldigt stabil ekonomi, boende har garanterad p-plats mot avgift. Här bor du intill fina promenadstråk, sjukhuset, promenadavstånd till city och restauranger. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Krutkällarvägen 1, Karlsdal/Centralt, Västerås kommun
  • Kommande

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
Karlsdal/Centralt, Västerås kommun
1 495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 7/12
3 035 kr/mån
26 228 kr/m²

Den här lägenheten, belägen på Krutkällarvägen 1 i Västerås, erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och läge. Med sina 2 rum och en yta på 57 kvadratmeter passar den perfekt för en singel, ett par eller kanske till och med som en smart investering. Den första imponerande egenskapen i denna lägenhet är dess öppna planlösning, som ger en känsla av rymlighet och gör det enkelt att anpassa inredningen efter dina önskemål. Detta skapar en social atmosfär som är perfekt för att umgås med vänner och familj eller för att skapa en trivsam arbetsmiljö. Vidare är materialvalen i lägenheten av hög kvalitet, vilket ger en känsla av lyx och elegans. Kombinationen av moderna ytor och stilrena detaljer ger en sofistikerad atmosfär och bidrar till en behaglig boendemiljö. Lägenheten, som är belägen på sjunde våningen, erbjuder också en fantastisk utsikt över omgivningarna. Från fönstren kan du njuta av en imponerande vy över Västerås och området runt Krutkällarvägen. Denna höga placering ger även fördelen av att vara ljudisolerad från stadens brus och erbjuder en fridfull och avkopplande miljö. Läget är exemplariskt för den som söker något centralt. Med närheten till centrala Västerås har du tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger, kaféer och andra bekvämligheter. Kollektivtrafiknätet är också lättillgängligt, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Slutligen är föreningen välskött och erbjuder trygghet och bekvämlighet för sina boende. Med välskötta gemensamma utrymmen och en aktiv styrelse kan du vara säker på att din investering i denna lägenhet kommer att vara en långsiktig och stabil. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet på Krutkällarvägen 1 en bekväm och stilfull livsstil. Med sin öppna planlösning, högkvalitativa materialval, fantastisk utsikt och centralt läge är den en idealisk bostad för den som söker både komfort och närhet till stadens bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3