Mäklare Joakim Israelsson

Joakim Israelsson

Om mig

Att vara mäklare är verkligen ett privilegium! Jag älskar verkligen att gå till jobbet och genomföra affärer tillsammans med mina kunder. Att få vara deras bollplank, komma med råd och att se glädjen när kunderna hittar sina nya drömhem. För mig är varje affär unik och jag skräddarsyr alltid affären efter kunden. En bostadsaffär är inget som jag själv gör, det är mina kunders affärer och det är något jag är extremt ödmjuk inför.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra floragatan 23B, Västermalm, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Norra floragatan 23B

Lägenhet
Västermalm, Västerås kommun
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 427 kr/mån
28 250 kr/m²

Varmt välkommen till Norra Floragatan 23B där denna mysiga 2-rumslägenhet väntar på sin nya ägare. Med sitt centrala läge är denna pärla det ultimata boendet, i ett lugnt och trivsamt område med närhet till stadens puls. Njut av lyxen att ha stadens populära restauranger inom bekvämt promenadavstånd och varför inte spendera en helg med att utforska stadens butiker eller njuta av en fika på något av de mysiga caféerna? Dessutom ligger Djäkneberget med trivsamma promenadstråk precis runt hörnet. Detta hem välkomnar dig med en genomtänkt planlösning och generösa 60 kvadratmeter. Stig in i det rymliga vardagsrummet där avkoppling efter en lång dag och umgänge med nära och kära står i centrum. Den inglasade balkongen belägen med utsikt över den lummiga innergården, erbjuder en plats där du kan njuta av soliga eftermiddagar och kvällar. Köket är smakfullt och välplanerat, utrustat med allt du behöver för att göra din vardag så smidig och bekväm som möjligt. Sovrummet är rogivande och komplett med generösa garderober med skjutdörrar. Vidare finns ett helkaklat badrummet i jordnära toner. Här bor du i en stabil och välskött förening med låg belåningsgrad med allt du kan önska dig inom räckhåll. Oavsett om du är student, en erfaren bostadsägare eller på jakt efter ditt första hem, är detta den perfekta platsen för dig! Denna bostad behöver upplevas på plats, välkommen hem till Norra Floragatan 23B!

  • Plus
  • Balkong
Vänortsgatan 9, Lillhamra, Västerås kommun

Vänortsgatan 9

Lägenhet
Lillhamra, Västerås kommun
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
4 118 kr/mån
33 261 kr/m²

Denna trea erbjuder en fantastisk upplevelse med sitt fria läge och bedårande utsikt som välkomnar dig varje dag. Natursköna vyer blir din ständiga följeslagare från den underbara inglasade balkongen, där du kan njuta av både morgonkaffe och kvällssol i fullkomlig avskildhet. Bostaden välkomnar dig med en öppen planlösning där det moderna köket blir navet för sociala sammankomster och mysiga middagar. Fräscha ytskikt sträcker sig genom hela bostaden och harmoniserar vackert med det naturliga ljusinsläppet. Efter en lång dag kan du koppla av i det rymliga badrummet och skämma bort dig själv med en stunds avkoppling. Behöver du förvara dina ägodelar finns gott om plats i det praktiska förrådet, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Lillhamra är en underbar plats att bo på, inom räckhåll finns allt du behöver för en smidig vardag. Ett stenkast från området ligger Hälla Shopping som erbjuder ett brett utbud av livsmedelsbutiker, shopping och snabbmatsrestauranger. Här finns även skolor och förskolor inom bekvämt avstånd samt utmärkt busskommunikation för ditt dagliga pendlande. Här finns allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan ta långa promenader i grönskan och låta tankarna vandra fritt. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Relävägen 4, Asea-stan, Västerås kommun

Relävägen 4

Lägenhet
Asea-stan, Västerås kommun
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverad pärla på populära Asea-Stan. Låt hissen smidigt ta dig upp till våning två, där denna två-rumslägenhet om 59 kvadratmeter väntar på sin nya ägare. Här erbjuds en nyrenoverad bostad med smart planerade ytor och genomgående naturliga ljusinsläpp. Det stilrena och fullt utrustade köket bjuder in till en trivsam plats för matlagning medan vardagsrummet skapar utrymme för avkoppling efter en lång arbetsdag eller gemenskap med nära och kära. Vidare finns ett ljust och rogivande sovrum samt ett helkaklat badrum i jordnära toner. Detta hem är en oas av modern komfort och stil, här är det bara att flytta in! Bostadsrättsföreningen är välskött och stabil där du har möjlighet att utnyttja gym mot en mindre avgift, få tillgång till en bekväm övernattningslägenhet som är perfekt att boka när gästerna kommer och hälsar på samt en föreningslokal som du kan använda för gemenskap och evenemang. Området är omtyckt och perfekt beläget med närhet till stadens puls, centralstationen och Mälardalens universitet. Här trivs alla, från ambitiösa studenter och pendlare till livsnjutare som uppskattar livets goda. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 2
Horn 28, Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun, bild 3

Horn 28

Villa
Horn mellan Strömsholm och Kvicksund, Västerås kommun
5 295 000 kr
217 m²
7 rum
1 422 m² tomt

Denna imponerande fastighet presenterar två separata huskroppar där huvudbyggnaden sträcker sig över hela 173 kvadratmeter och gästhuset omfattar 44 kvm. Dessa bostäder erbjuder inte bara en plats att bo på utan en komplett livsstil som omfamnar dig med generösa utrymmen och en fantastisk natur. Beläget på landsbygden, i en fridfull och naturskön miljö med utsikt över sjön, har denna fastighet ett strategiskt läge på ryggen av Hornåsen och erbjuder en underbar vy över Mälaren. Inuti möts du av elegant design och ett förtrollande ljus som strömmar genom de stora fönstren och skapar en härlig atmosfär. Entréplanet i huvudhuset välkomnar till social samvaro med sin öppna planlösning. Det platsbyggda köket är smyckat med massiva granitbänkskivor och är fullt utrustat med moderna apparater, vilket gör det till en underbar plats för matlagning och umgänge. Vardagsrummet och den storslagna matplatsen med imponerande takhöjd är designade för att rama in måltider med nära och kära samtidigt som de erbjuder en enastående utsikt över omgivningarna. På entréplanet finns även två rum, tvättstuga och ett helkaklat badrum. En trappa upp väntar ytterligare två sovrum och ännu ett helkaklat badrum där du kan njuta av en underbar utsikt över Mälaren. Utöver detta finns en fantastisk gäststuga på 44 kvadratmeter med en härlig altan, två rum, wc och pentry. Perfekt för den entreprenören som söker uthyrningsmöjligheter, när vänner eller familj kommer på besök, eller för äldre barn som får möjligheten att ha sitt eget utrymme. På tomten finns gott om plats för barnens lek och för trädgårdsprojekt i grönskande omgivningar. Området erbjuder en lugn och fridfull tillvaro med närhet till naturen och allt du kan behöva för att få din vardag att fungera smidigt. Bara några steg från huset väntar Mälarens vatten med en brygga och plats för egen båt. Mälaren erbjuder också fantastiska möjligheter till skridskoåkning på vårvintern, badmöjligheter och ett rikt fågelliv. Dessutom finns en förskola inom promenadavstånd på området, vilket är perfekt för småbarnsfamiljer, samt är Västmanlands hästmecka med flertal större stall i omgivningen. Denna villa erbjuder dig en privat oas, en möjlighet till ett liv fyllt av minnesvärda ögonblick och en underbar natur. Kontakta oss för mer information och låt oss introducera dig till denna magiska bostad!

  • Premium
Haga parkgata 15A, Haga, Västerås kommun

Haga parkgata 15A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
670 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 2/3
4 136 kr/mån
16 145 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1:a om 41,5 kvadratmeter, där varje hörn är genomtänkt för optimal komfort. Det stora allrummet välkomnar dig med generös plats för möblemang och en rymlig säng, med en enkel utgång till den soliga balkongen i sydvästläge. Det fräscha köket bjuder in med generösa arbetsytor, perfekta för kulinariska äventyr, medan det helkaklade badrummet utstrålar renhet och elegans. En perfekt harmoni mellan funktionalitet och bekvämlighet. Goda bussförbindelser med cykelavstånd till centrum samt Mälardalens universitet. Nära också till Stenby och Finslätten för den som arbetar där! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Vretgatan 8, Ormberget/Centralt, Västerås kommun

Vretgatan 8

Lägenhet
Ormberget/Centralt, Västerås kommun
3 095 000 kr
145 m²
6 rum
vån 3/3
12 204 kr/mån
21 345 kr/m²

Accepterat pris! - Kontakta mäklaren för privatvisning. Välkommen till denna ståtliga våning i centrala Ormberget, där du möts av en underbar inglasad balkong som bjuder på en spektakulär utsikt över staden och Mälaren! Lägenhetens generösa 145 kvadratmeter är perfekt planerade och erbjuder en harmonisk blandning av elegans och funktionalitet, med särskilt fokus på plats för stora familjen. En imponerande köksdel med matplats skapar en central samlingspunkt för vänner och familj. De fem sovrummen ger flexibilitet och möjligheter för olika livsstilar, medan vardagsrummet strålar av härlig rymd och inbjudande atmosfär. Lägenheten har även ett välutrustat badrum och en praktisk gäst-wc för extra bekvämlighet. Den pampiga egen entrén från trapphuset välkomnar dig till detta eleganta hem och erbjuder gott om utrymme för avhängning av ytterkläder. Belägen högst upp i huset i ett populärt och lugnt villakvarter, ger denna bostad dig möjligheten att bo ostört samtidigt som du har promenadavstånd till citylivets pulserande centrum. För den som har småbarn finns ett barnvagnsförråd i entrén, och en gemensam uteplats med grill skapar en idyllisk plats för avkoppling och trädgårdsnjutning. Denna lägenhet är helt enkelt ett unikt tillfälle som inte får missas. Upptäck det bästa av stadsboende och lugn atmosfär, och låt detta bli ditt nya hem där varje dag kan avnjutas med en extraordinär utsikt och en känsla av exklusivitet.

  • Plus
  • Balkong
Aberga Byväg (Tomt 10), Aberga By, Västerås kommun
Aberga Byväg (Tomt 10), Aberga By, Västerås kommun, bild 2
Aberga Byväg (Tomt 10), Aberga By, Västerås kommun, bild 3

Aberga Byväg (Tomt 10)

Tomt
Aberga By, Västerås kommun
1 200 000 kr
1 167 m² tomt

Nu är det säljstart för etapp Väst i natursköna Aberga. Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av tomt bygger du ditt drömboende via Mälarvillan. Här finns färdiga husmodeller att välja på se bilagor och exempelbilder. Det går bra att köpa husen som nyckelfärdiga eller köpa stomme och sköta byggnationen själv. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för enbart tomt och kostnader för anslutningsavgifter till VA, el och fiber tillkommer. Tomterna säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med Mälarvillan. Först till kvarn gäller så kontakta mäklaren redan idag för mer information och privat visning. Här nedan finns 3D-länkar till några av husmodellerna. Se och anpassa i 3D. Modell 125: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga125kvm Se och anpassa i 3D. Modell 150: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga150kvm Se och anpassa i 3D. Modell 175: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga175kvm Se och anpassa i 3D. Modell 195: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga195kvm

  • Premium
Aberga byväg 38A (Tomt 5), null, Västerås kommun

Aberga byväg 38A (Tomt 5)

Tomt
Västerås kommun
1 200 000 kr
1 113 m² tomt

Välkommen till Aberga byar och etapp öst där det nu endast finns 3 byggklara tomter lediga. Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av denna tomt bygger du ditt drömboende via Mälarvillan. Här finns färdiga husmodeller att välja på se bilagor och exempelbilder. Det går bra att köpa husen som nyckelfärdiga eller köpa stomme och sköta byggnationen själv. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för enbart tomt och kostnader för anslutningsavgifter till VA, el och fiber tillkommer. Tomterna säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med Mälarvillan. Först till kvarn gäller så kontakta mäklaren redan idag för mer information och privat visning. Här nedan finns 3D-länkar till några av husmodellerna. Se och anpassa i 3D. Modell 125: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga125kvm Se och anpassa i 3D. Modell 150: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga150kvm Se och anpassa i 3D. Modell 175: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga175kvm Se och anpassa i 3D. Modell 195: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga195kvm

Visar alla 8