Mäklare Joakim Israelsson

Joakim Israelsson

Om mig

Att vara mäklare är verkligen ett privilegium! Jag älskar verkligen att gå till jobbet och genomföra affärer tillsammans med mina kunder. Att få vara deras bollplank, komma med råd och att se glädjen när kunderna hittar sina nya drömhem. För mig är varje affär unik och jag skräddarsyr alltid affären efter kunden. En bostadsaffär är inget som jag själv gör, det är mina kunders affärer och det är något jag är extremt ödmjuk inför.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vildrosgatan 37, Önsta-Gryta, Västerås kommun
  • Tis 12 dec kl 17:00

Vildrosgatan 37

Lägenhet
Önsta-Gryta, Västerås kommun
995 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3/4
4 789 kr/mån
14 526 kr/m²

Denna underbara tvåa på våning tre med hiss erbjuder hela 69 kvm i modern stil. Hela bostaden är genomgående helrenoverad och utstrålar en känsla av hemtrevnad från första stund. Med ett modernt kök, spotlights som skapar en behaglig atmosfär och ett rymligt vardagsrum är detta verkligen en plats att trivas på. Helkaklat badrum och stor klädkammare. Bostadens största tillgång är den generösa inglasade balkongen som bjuder in till långa sommarkvällar och soliga dagar. Med ett optimalt söderläge är detta den perfekta platsen att njuta av både morgonkaffet och kvällssolen. Läget på Vildrosgatan är oslagbart med närhet till allt du kan önska dig. Föreningen är stabil och omtyckt, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Här kan du känna dig hemma från dag ett och njuta av ett bekymmersfritt boende. Missa inte chansen att flytta in i denna fantastiska bostad som kombinerar stil, komfort och en perfekt belägenhet. Kontakta oss för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Holmstens väg 8, Tortuna, Västerås kommun

Holmstens väg 8

Villa
Tortuna, Västerås kommun
3 195 000 kr
153 + 153 m²
5 rum
1 123 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Tortuna och denna fantastiska bostad på Holmstens väg 8. Här erbjuds en bostad där familjen kan växa och skapa minnesvärda stunder tillsammans. Invändigt möts du av ett stort socialt entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns också tre sovrum, allrum, badrum samt wc. I bostaden finns också inredd vind och stor källare. Utsidan omfamnar dig med en trädgård där gemenskap och lek står i centrum. På baksidan återfinns en rymlig altan som skapar plats för stora sällskapliga middagar och avkoppling under varma sommarmånader. På den generösa uppfarten kan du enkelt parkera dina fordon och dubbelgaraget ger dig utrymme för både skyddad parkering och extra förvaringsmöjligheter, perfekt för den stora familjen eller när gästerna kommer på besök. Denna bostad ger dig inte bara en vacker omgivning utan även en bekväm vardag. Gångavstånd till busshållplatsen gör det enkelt att ta sig runt och här finns allt du behöver inom räckhåll. Detta hem kombinerar det bästa av två världar, det lantliga livet med närheten till grönska och natur tillsammans med det aktiva och sociala livet. På området finns dessutom en lekpark och idrottsplats perfekt för barnen att utforska. Välkommen hem till Holmstens väg 8, kontakta mäklaren för mer information.

Vetterslundsgatan 2, Vetterslund, Västerås kommun

Vetterslundsgatan 2

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
1 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 227 kr/mån
14 129 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna charmiga bostad på populära Vetterslundsgatan. Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad och stilfull lägenhet med sociala ytor och magiska ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat för din bekvämlighet medan vardagsrummet i generös storlek blir den naturliga samlingsplatsen för stunder av gemenskap med nära och kära. Den inglasade balkongen i soligt sydvästläge ger rum för ett större möblemang och är den ultimata platsen att koppla av på. Vidare finns två fridfulla sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta i en välskött förening. Till varje lägenhet hör ett parkeringstillstånd där du fritt får parkera inom anvisat område. Dessutom får du tre gästparkeringstillstånd, perfekt när gästerna kommer på besök. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Aberga Byväg (Tomt 10), Aberga By, Västerås kommun
Aberga Byväg (Tomt 10), Aberga By, Västerås kommun, bild 2
Aberga Byväg (Tomt 10), Aberga By, Västerås kommun, bild 3

Aberga Byväg (Tomt 10)

Tomt
Aberga By, Västerås kommun
1 200 000 kr
1 167 m² tomt

Nu är det säljstart för etapp Väst i natursköna Aberga. Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av tomt bygger du ditt drömboende via Mälarvillan. Här finns färdiga husmodeller att välja på se bilagor och exempelbilder. Det går bra att köpa husen som nyckelfärdiga eller köpa stomme och sköta byggnationen själv. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för enbart tomt och kostnader för anslutningsavgifter till VA, el och fiber tillkommer. Tomterna säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med Mälarvillan. Först till kvarn gäller så kontakta mäklaren redan idag för mer information och privat visning. Här nedan finns 3D-länkar till några av husmodellerna. Se och anpassa i 3D. Modell 125: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga125kvm Se och anpassa i 3D. Modell 150: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga150kvm Se och anpassa i 3D. Modell 175: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga175kvm Se och anpassa i 3D. Modell 195: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga195kvm

  • Premium
Aberga byväg 38A (Tomt 5), null, Västerås kommun

Aberga byväg 38A (Tomt 5)

Tomt
Västerås kommun
1 200 000 kr
1 113 m² tomt

Välkommen till Aberga byar och etapp öst där det nu endast finns 3 byggklara tomter lediga. Nu har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar genom fantastisk tomt med naturskönt läge. Vid köp av denna tomt bygger du ditt drömboende via Mälarvillan. Här finns färdiga husmodeller att välja på se bilagor och exempelbilder. Det går bra att köpa husen som nyckelfärdiga eller köpa stomme och sköta byggnationen själv. Tomterna är redo för omgående byggnation. Priset i annonsen gäller för enbart tomt och kostnader för anslutningsavgifter till VA, el och fiber tillkommer. Tomterna säljs med klausul om att ingå entreprenadkontrakt med Mälarvillan. Först till kvarn gäller så kontakta mäklaren redan idag för mer information och privat visning. Här nedan finns 3D-länkar till några av husmodellerna. Se och anpassa i 3D. Modell 125: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga125kvm Se och anpassa i 3D. Modell 150: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga150kvm Se och anpassa i 3D. Modell 175: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga175kvm Se och anpassa i 3D. Modell 195: https://wisibel.com/c/malarvillan/aberga195kvm

Visar alla 5