Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skrikarhyttan 206, null, Nora kommun
  • Kommande
Skrikarhyttan 206, null, Nora kommun, bild 2
Skrikarhyttan 206, null, Nora kommun, bild 3

Skrikarhyttan 206

Gård/Skog
Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
4 995 000 kr
130 m²
4 rum
6 ha tomt

Har du drömt om en gård i rofylld omgivning och möjlighet att ta ett dopp från din egen brygga? Nu kan vi erbjuda möjligheten att förvärva en egen udde med sjötomt! Skrikarhyttan 206 erbjuder ett privat och avskilt boende med sjön, brygga, strand och skog full av bär och svamp precis utanför din dörr. Här kan du stilla avnjuta en sommardag med ditt metspö eller varför inte ta en promenad i den vackra omgivningen. Gården kan också anpassas för den som vill ha djurhållning. Huset, om 130 kvm, är en enplansvilla som inrymmer hall med plats för avhängning, två sovrum, två badrum varav i det ena hittar ni en bastu, tvättstuga, ett rymligt kök med plats för matbord samt en öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. I vardagsrummet hittar du även en kamin som är godkänd att elda i som tillför extra värme samt en mysfaktor. Från vardagsrummet tar du dig ut till den trevliga altanen där familjen kan samlas för middagar med vacker utsikt över sjön. På gården finns även en till byggnad, ett gammalt torp från 1700-talet, som är installerat med både el och vatten. Här hittar du ett kök med vedeldad spis (ej godkänd att elda i), badrum med dusch och tvättmaskin, ett sovrum på nedervåningen med bergslagskamin (ej godkänd att elda i) samt två sovrum på övervåningen med låg takhöjd. På tomten finns också ett stort garage/verkstad med industriportar som har plats för både bilar och båt. Den stora välskötta tomten omfattar fem hektar åkrar (marken är utarrenderad) och en hektar skog samt en trädgård som bjuder på både äppelträd, körsbärsträd, hallonbuskar och rabarber. Du kanske har en framtidsdröm om att odla dina egna råvaror eller möjlighet till att ha djur på gården, då har du hittat rätt! Skrikarhyttan 206 är verkligen en riktig pärla med endast 13 minuters bilavstånd till Gyttorp och ca 20 minuters bilavstånd till den mysiga trästaden Nora där du också hittar den berömda Noraglassen och Alntorps ö. Missa inte chansen till detta unika tillfälle, kontakta mäklaren redan idag med ditt intresse!

  • Premium
Korsvägen 2, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Kommande

Korsvägen 2

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 300 000 kr
148 + 35 m²
6 rum
908 m² tomt

Välkomna till Korsvägen 2 och denna trevliga villa på hörntomt! En väldisponerad och genomgående renoverad 1,5-plansvilla på lugn återvändsgata. Med god planlösning och rymliga rum kan nästa ägare enkelt flytta in och njuta av ett bekvämt boende. Huset har genomgått flera stora renoveringar både in -och utvändigt. Huset har ny varmvattenberedare -10/11 och nya 3-glasfönster -13. Fasaden målades och vindskivor byttes ut -18. Invändigt så har entréhallen renoverats -19 där kamin (besiktigad och godkänd) finns installerad ca -09. Huset erbjuder ett stort kök totalrenoverat -09 med tvättstuga och förråd i anslutning. Från köket nås även de två utbyggda vinterbonade uterummen från -12/13. Här finns en luftvärmepump från -21 samt element. Två fräscha badrum, ett på vardera våning, som båda renoverats -19. På bottenvåningen erbjuds även ett sovrum perfekt för den som behöver många sovplatser alternativt gästrum/lekrum. Övervåningen, som är mer privat, har inrymmer totalt tre sovrum men som idag är omgjort till tv rymliga sovrum. En stor och härlig trädgårdstomt på attraktivt hörnläge. Trädäck på båda fram- och baksida så du kan njuta av solen hela dagen. Garage med med ny port ca -10. Fiber finns installerat. Huset värms upp via direktverkande el, kamin och luftvärmepump. En lättskött trädgård på attraktivt hörnläge som erbjuder gott om utrymme för barnen att leka på eller hunden att springa fritt. Här bor ni på en lugn gata i ett mysigt område med fin promenadväg till centrum. Ca 10 min promenad till skola, förskola, sjukhus och gym. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Hermanstorpsvägen 20, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Kommande
Hermanstorpsvägen 20, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Hermanstorpsvägen 20, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Hermanstorpsvägen 20

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 495 000 kr
118 + 90 m²
4 rum
942 m² tomt

Välkomna till Hermanstorpsvägen 20 och denna trivsamma enplansvilla med källare. Detta hem har genomgått betydelsefulla renoveringar av nuvarande ägare såsom nytt kök, nytt badrum, nya 3-glas fönster, nya Tarkettgolv samt nytt isolerat uterum. När du stiger in genom ytterdörren välkomnas du av en ljus och trevlig hall med två inbyggda garderober, vilket ger gott om utrymme för förvaring. En trappa leder ner till källarplanet där du hittar garage, förråd, hobbyrum, pannrum samt en rymlig tvättstuga komplett med tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet i huset finner du tre sovrum som alla är inredda med Tarkettgolv och vita målade väggar. Det nyrenoverade köket har ljust vinylgolv, vita väggar, blåa köksluckor samt vitt kakel ovan arbetsytor. Det är fullt utrustat med alla nödvändigheter såsom diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt. Badrummet i huset är modernt renoverat med stilfullt klinkers på golv och vitt kakel på väggar samt är utrustat med duschkabin, WC och handfat. I det rymliga vardagsrummet möts du av en mysig öppen spis som inte bara bidrar till extra värme utan också som en mysfaktor. Här hittar du också utgång till den tillbyggda uterummet beläget i härligt söderläge och som kan nyttjas året runt, då element är installerat. En perfekt plats där ni kan samla familj och vänner för trevliga middagar och aktiviteter. Tomten är belägen på en hörntomt och erbjuder gott om utrymme för utomhusaktiviteter för den med mycket spring i benen. Här bor du i ett trevligt bostadsområde med närhet till centrum, förskola, bad och natur. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
Prismavägen 20, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Kommande

Prismavägen 20

Radhus
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
Pris saknas
152 m²
5 rum
299 m² tomt

Välkommen till denna perfekta familjevilla som är belägen på en lugn återvändsgata på området Stadsskogen 1. Här möts ni av en mycket stilren och modern interiör där många påkostade renoveringar har gjorts under senare år. Huset har bland annat omlagt tak, nyrenoverat badrum, nya fönster på övervåning och en ny luft/luftvärmepump. Hela tomten är omgjord med stenplattor runtom och ny stödmur vilket är perfekt för den som inte vill klippa gräs. Utanför tomten finns en allmänning som är utmärkt för barnen med spring i benen att utnyttja. På husets baksida har det skapats en härlig uteplats utan direkt insyn från förbipasserande. Här finns ett härligt inglasat uterum samt ett lyxigt spabad när ni vill koppla av med ett varmt bad. Villan är välplanerad och har trevliga sociala ytor. Bottenplan är fördelat på en rymlig hall, sovrum, vardagsrum med plats för både soffgrupp matsalsmöbel, kök, tvättstuga och badrum. På övre plan finns ett badrum, bastu, klädkammare samt tre sovrum med heltäckningsmatta i två av dem. Garage samt parkeringsplats finns. Villan ligger bara ett stenkast från förskola, kort promenad till låg-, mellan- och högstadieskola, gym samt sjukhus. Varmt välkomna att anmäla ditt intresse till mäklaren!

Visar alla 4