Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Therese Andersson

Therese Andersson

Om mig

Jag har arbetat inom Länsförsäkringar i 12 år. Jag började som bankrådgivare de första åren och sen 2016 så har jag jobbat som fastighetsmäklare. Det gör att jag har en gedigen kunskap om hela affären och alla delar i en bostadsförsäljning. Varje bostadsaffär är unik och jag strävar alltid efter att både säljare och köpare ska få en trygg och positiv upplevelse. Jag hjälper till att förmedla villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kofallsvägen 22, Frövi, Lindesbergs kommun

Kofallsvägen 22

Villa
Frövi, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 695 000 kr
110 + 78 m²
6 rum
753 m² tomt

Välkommen till Kofallsvägen 22 och denna trivsamma tegelvilla i centralt läge. På entréplan finns en rymlig hall, renoverat grått kök med plats för matbord, en matsal som kan användas som ett extra sovrum, trevligt vardagsrum med vedkamin för de kalla vintermånaderna och utgång till den inglasade altanen. Vidare finns ett kaklat badrum och ett sovrum. På övre plan finns hall, tre sovrum, lekrum och förråd. Källarplan erbjuder hall, flera förråd, matkällare, tvättstuga/pannrum och ett härligt relaxrum med bastu. Huset har renoverats varsamt genom åren och försetts med nytt kök, nya ytskikt, nytt värmesystem, inglasad altan, soldäck mm. Trädgården erbjuder flera uteplatser och odlingsmöjligheter. För bilen finns en stor grusad uppfart med plats för flera bilar/husbil samt så finns garage i källaren. Huset värms upp via bergvärme och vedkamin vilket ger en låg drift med bara 11 000 kWh/år. Här bor man på en lugn gata men ändå med närhet till det mesta. Endast 300 meter till närmsta matbutik. Frövi erbjuder också goda pendlingsmöjligheter med både tåg och bus, från huset är det endast 500 meter till tågstationen. Örebro central når man på ca 15 minuter med tåg och 20 minuter med bil. I området finns förskola och skola från årskurs 1-9. Här finns också mataffärer, butiker, restauranger, bank, vårdcentral mm. Sjön Väringen och strandpromenaden ligger endast en kort promenad från huset, och erbjuder både badplats med fina sandstränder, bryggor och camping. Varmt välkommen att boka dig för visning!

Nobelvägen 3F, Gyttorp, Nora kommun
  • Idag kl 16:30
Nobelvägen 3F, Gyttorp, Nora kommun, bild 2
Nobelvägen 3F, Gyttorp, Nora kommun, bild 3

Nobelvägen 3F

Radhus
Gyttorp, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 195 000 kr
139 + 44 m²
5 rum
606 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa med vacker sjöutsikt! Huset erbjuder hela 139 kvm och totalt fyra sovrum. På entréplan finner man ett nyrenoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Från vardagsrummet når man det mysiga uterummet. Vidare på det här planet finns två sovrum, badrum och tvättstuga. Övre plan erbjuder en möblerbar hall, WC och två sovrum. Plan och lättskött trädgård. Här finns det flera fina uteplatser i olika väderstreck och från uteplatsen på baksidan har en en härlig utsikt mot sjön. Garage och asfalterad uppfart finns för bilen, samt vidbyggt förråd. Fiber finns indraget! Här bor man i ett naturskönt område med närhet till sjön Vikern för både bad och fiske. I området finns både en egen badstrand och möjlighet att hyra båtplats. Några minuters promenad bort finns också den vackra badplatsen Käppstabadet, med fin sandstrand och omklädningsrum. I Gyttorp finns både livsmedelsbutik och restaurang. I området finns Gyttorpsskolan från förskoleklass till årskurs 6. Goda bussförbindelser till Nora, Karlskoga, Örebro och Hällefors, och till Nora är det endast 10 minuter med bil. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Premium
Skördevägen 14, Hitorp, Nora kommun

Skördevägen 14

Villa
Hitorp, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 350 000 kr
120 + 66 m²
5 rum
390 m² tomt

Smakfullt renoverad villa på Skördevägen 14 med fantastisk utsikt mot Norasjön. Villan har renoverats löpande och håller hög standard. På entréplan finns en ljus hall, vitt kök med plats för matbord. Stort vardagsrum med vacker kakelugn och med utgång mot den inglasade altanen. Vidare på det här planet finns tre sovrum och ett helkaklat badrum. På källarplan finns ett trivsamt allrum med eldstad samt hobbyrum, tvättstuga, helkaklat badrum och bastu. Ett separat förråd ingår med egen ingång. Trädgården är ypperligt välskött tomt med flera härliga uteplatser i olika väderstreck. En garageplats, samt parkeringsplats ingår i samfällighetsavgiften. Där ingår också renhållning och snöröjning. Huset har försetts med ny frånluftsvärmepump 2021 och solceller 2022. Vilket ger goda förutsättningar för låga elkostnader. I området finns lekpark, boulebana och vackra Norasjön med fina promenadvägar. Ett barnvänligt och lugnt område med närhet till natur. Här erbjuds en unik pärla där ni enkelt kan flytta in och bara njuta av ett fantastiskt boende. Här bor man i ett familjevänligt område med närhet till matbutik, trivsamma promenadstråk, grönområden och Nora sjön. I närheten finns förskola och skola. Bussförbindelser finns endast ett stenkast från huset. Goda pendlingsmöjligheter med ca 20-25 minuters bilfärd till Örebro och Lindesberg. Varmt välkommen att boka er för visning!

Lekhyttan Granhult, Lekhyttan, Lekebergs kommun

Lekhyttan Granhult

Fritidshus
Lekhyttan, Lekebergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
995 000 kr
30 m²
2 rum
3 051 m² tomt

Här erbjuds en riktig sommardröm med röda stugor med vita knutar i ett insynsskyddat läge. I storstugan finner man ett härligt vardagsrum med mysig eldstad och ett vackert burspråk. Vidare finns ett vitt kök och ett sovrum. På tomten finns en friggebod med förbränningstoalett och förvaring. Uthus med vedförvaring, förråd och dass. Plan och lättskött trädgård med eget växthus och odlingsmöjligheter. Storstugan har renoverats varsamt och försetts med nytt tak, farstukvist samt altan med tak och soldäck. Stort tomt på 3051 kvm med skog runtomkring. Finns möjlighet till att bygga något nytt och skapa ett mer permanent boende året runt. Denna härliga stuga ligger trivsamt på landet men närhet till motorvägen (E18), där finns goda bussförbindelser och pendlingsmöjligheter till Örebro och Karlskoga. I närheten finns Kilsbergen som erbjuder cykel och vandring-leder samt längskidspår. Ånnaboda ligger även i sin närhet med camping, restaurang, fiske och badmöjligheter i Ånnabodasjön. För den som gillar golf/padel finns Lanna Lodge golf resort. Här finns 18-hålsbana, padelbanor, restaurang, hotell med spa och gym. Kontakta ansvarig mäklare Therese Andersson för frågor på 070-091 47 88 alt. [email protected]

  • Plus

Visar alla 4