Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 4, Lindesberg, Lindesbergs kommun
Kungsgatan 4, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Kungsgatan 4, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Kungsgatan 4

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 495 000 kr
64 + 33 m²
3 rum
437 m² tomt

Nu kan vi stolt saluföra denna bostadsdröm och ett av Lindesbergs kanske charmigaste hus - med Lindesjön som nära granne! Kungsgatan 4 är en riktig unik pärla och är en av Lindesbergs äldsta och bäst bevarade byggnader. Villan, som ursprungligen uppfördes på 1800-talet, genomsyras av värme och karaktär. Här kan du äta middag i det gedigna matrummet och skåla in småtimmarna i den vackert insynsskyddade trädgården. En grönskande innergården där du kan vistas ostört och en kort promenad till trevliga badplatser, centrum med affärer, fik, restauranger och matbutik. På fem minuters cykelavstånd når du Lindesbergs Golfbana med golf -och padelanläggning, trevlig restaurang och mysig stugby. Kvarteret Kräftan är väl bevarat och den som promenerar in från Sundsbron norrut längs Kungsgatan kan lätt bilda sig en uppfattning hur stadens dåvarande infart såg ut på 1800-talet. Bostadsbyggnaden fördelar sig på 64 kvm boyta och 33 kvm biyta och ligger vackert med sjön glittrande utanför fönsterna. På entréplan välkomnas du av en entréhall med vinkällare/matkällare, matrum, vardagsrum och kök. På övre plan erbjuds ett sovrum samt ett stilrent badrum. Under 2016 uppdaterades huset standard och kök, badrum samt alla ytskikt renoverades. Taket lades om 2016 med enkupigt lertegel och fasaden målades. Huset värms upp via luftvärmepump från 2022 och direktverkande el. Utöver huset finns en förrådslänga som renoverats 2020 med nytt tak och nymålad fasad. Förrådet inrymmer ett potentiellt gästrum alternativt förrådsrum (isolerat) och en snickarbod/förråd. Fastigheten säljs tillsammans med Kräftan 22 (marken bakom fastigheten Kräftan 17). Ta chansen och förvärva ett av Lindesbergs mest välkända hus! Kontakta mäklaren för att boka in en visning. Sara Andersson 070-5497277 [email protected]

  • Premium
Bäck 106, null, Lindesbergs kommun
Bäck 106, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Bäck 106, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Bäck 106

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 395 000 kr
165 m²
6 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till denna charmiga gula villa med vita knutar, belägen i det lantliga Bäck, strax utanför Fellingsbro. Här bor du i en idyllisk miljö omgiven av grönska, åkrar, skog och med ett väl tilltaget uthus med dubbelgarage, förråd och isolerat gästrum. Villan, som byggdes i början av 1900-talet, har tagits väl om hand av tidigare ägare och söker nu ny ägare som vill skapa sitt drömhem! Med sina 165 kvm fördelade över två plan erbjuder villan generösa sällskapsytor och en genomtänkt planlösning. På bottenvåningen möts du av en rymlig hall med inbyggda garderober, ett kök med kombinerad matplats, ett inbjudande sällskapsrum med öppen spis som inte bara bidrar till värme utan även skapar en extra mysfaktor under kyliga kvällar och ett stort vardagsrum utbyggt -78 med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Entréplan erbjuder dessutom ett rymligt sovrum och två badrum, varav det ena är utrustat med tvättmaskin och bastu. På övre plan, som är mer privat, finns tre sovrum, alla med platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsutrymme. Villan har fördelaktigt fått nya 2-glas isolerfönster (Mockfjärds) -22 och värms upp via två luftvärmepumpar, öppen spis och direktverkande el. Till fastigheten hör en fantastisk trädgård på över 2100 kvm, där du hittar äppelträd, päronträd, bigarråträd, vinbärsbuskar och mycket mer. Här finns gott om utrymme för den med mycket spring i benen, den som gillar att odla eller bara vill koppla av med en kopp kaffe i solen. Stenlagd uteplats på framsidan med sol hela dagen! Detta hem erbjuder verkligen något för alla - varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Salaboda 274, Salaboda, Lindesbergs kommun
Salaboda 274, Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 2
Salaboda 274, Salaboda, Lindesbergs kommun, bild 3

Salaboda 274

Villa
Salaboda, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 650 000 kr
88 + 23 m²
5 rum
1 797 m² tomt

Välkommen till Salaboda 274 – ett idyllisk vinterbonat fritidshus som har ett högt läge med magisk utsikt över den vackra sjön Usken. Villan har en god planlösning, en varm och inbjudande atmosfär där insidan delvis renoverats -09 samt en stor altan i öst/sydligt läge där du kan både sola och se den sagolika soluppgången. Förutom det charmiga boendet finns det även praktiska faciliteter för den bekväma köparen såsom två isolerade garage, ett i anslutning och med ingång till huset och ett fristående som byggdes på 90-talet. Båda garagen har gjuten platta och förråd/gästrum. Framför garagen erbjuds en grusad parkering och i anslutning en vedbod för ved- och redskapsförvaring och en lekstuga för de små att roa sig i. Du bor i ett trivsamt område med trevliga grannar och i en god och stabil samfällighet som erbjuder en mycket fin gemensam badplats med brygga nere vid sjön Usken. En naturnära och insynsskyddad tomt på lugnt läge! Urpsrungsvillan (vardagsrummet) uppfördes 1968 men tillbyggdes år 1986. Idag fördelar sig huset på 88 kvm boarea, 23 kvm biarea och passar utmärkt både som permanent- och fritidsboende. En ljus och stilren interiör med tre mysiga sovrum, varav två sovrum som har rymliga garderober för förvaring. Här finner du även ett modernt badrum som fått nya ytskikt -09 och ett inbjudande vardagsrum med en mysig bergslagskamin, godkänd för eldning, som skapar en varm och trivsam atmosfär och som ger god värme under kallare tider på året. Köket är fullt utrustat med all nödvändig maskinell utrustning, vilket gör det enkelt att laga god mat i trevligt sällskap. Husets hjärta är det fantastiska uterummet som i sin tur leder ut till altanen med en alldeles magisk utsikt över sjön Usken. Här kan du njuta av morgonkaffet i solen eller skåla in småtimmarna. Utvändigt så har husets fasadpanel uppgraderats både mot baksidan (2008) och på gaveln (2016). Här kan du njuta av naturens lugn, ta härliga skogspromenader, plocka bär- och svamp i skogarna eller fiska i sjön om så önskas. Fastigheten erbjuder en borrad brunn med tjänligt vatten (se dokument i annonsen) och en sluten tank för avloppet. Området har gott om smultronställen såsom bad i Uskavis kalkbrott, Uskavigården, Nora-Annas Gårdscafé och Siggebohyttans bergsmansgård. På endast 15 min bilavstånd når du den vackra och levande trästaden Nora som erbjuder gott om loppisar, fik och deras berömda Nora-glass. Välkommen hem till Salaboda 274 – ditt perfekta fritidshus vid sjön Usken!

  • Premium
Stockbacken 207, Ljusnarsberg, Ljusnarsbergs kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00
Stockbacken 207, Ljusnarsberg, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Stockbacken 207, Ljusnarsberg, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Stockbacken 207

Fritidshus
Ljusnarsberg, Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
450 000 kr
40 m²
1 rum
2,3 ha tomt

Nu har du chansen att förvärva din egna sommaridyll! På ett avskilt läge finns Stockbacken 207 som består av två fastigheter (Ljusnarsberg Stockbacken 1:7 och Ljusnarsberg Skomakarbo 1:26). Här erbjuds ett charmigt torp med stora gräsytor och en egen liten tjärn. Detta fritidshus är perfekt för dig som vill komma bort från vardagen och njuta av naturen och lugnet. Skogen intill fastigheten är rik på svamp och bär, och du har även chansen att se olika fåglar och djur. Bostadsbyggnaden på fastigheten inrymmer ett sovrum på nedervåningen med en härlig bergslagskamin som höjer mysfaktorn. I sovrummet finns en fläkt som drivs av solceller som ventilerar stugan även när du inte är på plats. På nedervåningen finns även ett kök med plats för matbord, här finns en vedspis som kan användas både för uppvärmning och matlagning, samt en gasolspis med ugn och gasolkyl för extra bekvämlighet. Vattenkranen i köket fungerar utmärkt för diskning och till matlagning, men nuvarande ägare brukar ta med sig dricksvatten. På tomten finns även en gäststuga som är perfekt sovplats för övernattande gäster. Fastigheten saknar el men har en mindre solcellsanläggning som används för belysning i huset, för att driva fläkten i sovrummet samt brunnspumpen som förser kranen i köket med vatten. Med bara 10 minuters bilväg når du Kopparberg där det finns matbutik, restauranger, tåg- och busstation, systembolag och apotek. Missa inte chansen att förvärva denna sommaridyll, ditt perfekta ställe för avkoppling och att njuta av lugn och ro. Anmäl ditt intresse redan idag och boka in en visning!

  • Premium
Rättarvägen 8M, Hitorp, Nora kommun
Rättarvägen 8M, Hitorp, Nora kommun, bild 2
Rättarvägen 8M, Hitorp, Nora kommun, bild 3

Rättarvägen 8M

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
320 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 471 kr/mån
5 039 kr/m²

Varmt välkomna till Rättarvägen 8M i Nora. Här erbjuds en trevlig bostadsrätt i ett attraktivt område. Lägenheten disponeras på övervåningen i huset medan hallen finner du på entréplan. Lägenheten om 63,5 kvm inrymmer ett rymligt kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Från köket nås en balkong där ni kan njuta av morgonsolen. Föreningen erbjuder ett väl genomtänkt koncept kring boendet. En låg avgift och en mängd fördelar såsom 3 stycken tvättstugor, solarium, bastu, relaxavdelning och gym som enkelt går att boka via Linåkerns hemsida. Föreningen har en bil och en släpkärra som går att hyra samt en motorbåt som finns att låna. Föreningen ansvarar för Hitorpsbadet som bara ligger ett stenkast från området. Busshållplatsen finner du ett par minuters promenad bort som tar dig in till Nora eller direkt till Örebro, Lindesberg och Hällefors. Snabbt tillträde kan ges! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för bokning av visning!

  • Premium
  • Balkong
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun, bild 2
Mårdshyttan 606, Mårdshyttan, Lindesbergs kommun, bild 3

Mårdshyttan 606

Villa
Mårdshyttan, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
575 000 kr
60 + 20 m²
4 rum
625 m² tomt

På ett fint läge i Mårdshyttan finns nu chansen att skapa ditt eget paradis i skogen med närhet till sjön. Är du den som med din kreativitet och vision kommer färdigställa denna charmiga villa? Med arbete och fantasi kan du förvandla detta renoveringsobjekt till ett fantastiskt hem, permanentstandard eller fritidsbostad, där du kan njuta av naturens skönhet och fridfullheten varje dag. Nuvarande ägare har påbörjat renoveringen och bytt tak, fönster samt dränerat grunden. Allt invändigt är utrivet. Skorstenen är renoverad och det finns ny en vacker täljstenskamin i det potentiella vardagsrummet. El finns förberett samt kommunalt vatten och avlopp. Rördragningar förberedda för VA i både kök och badrum. Fastigheten har en inbjudande och grönskande trädgård på 625kvm där du även hittar garage och vedförråd. Endast ett stenkast från fastigheten ligger den vackra sjön Usken med möjlighet till bad. Området har dessutom gott om smultronställen såsom bad i kalkbrott eller i Uskavi, Uskavigården med Björn Johanssons fårglass och Siggebohyttans bergsmansgård. Med mindre än 10 minuters bilväg från Guldsmedhyttan och 15 minuters bilväg till både Nora och Lindesberg tar du dig också in till centrum där allt du kan tänkas behöva finns såsom skola, mataffärer, restauranger, apotek, sjukhus och kommunikation. Förverkliga din renoveringsdröm, anmäl ditt intresse hos mäklaren redan idag!

  • Premium
Bergslagsgatan 22, Nora, Nora kommun
Bergslagsgatan 22, Nora, Nora kommun, bild 2
Bergslagsgatan 22, Nora, Nora kommun, bild 3

Bergslagsgatan 22

Villa
Nora, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 995 000 kr
120 + 71 m²
5 rum
1 032 m² tomt

Varmt välkommen till Bergslagsgatan 22 och en charmig villa som genomgått flertalet renoveringar. Huset fördelar sig på 120 kvm boarea, 71 kvm biarea och har en god och välplanerade planlösning med social yta på entrévåningen och ett mer privat plan på övervåningen. Du välkomnas av en hall som renoverats -20, ett praktiskt kök som renoverats -01, badrum som renoverats -19, vardagsrum med braskamin som höjer mysfaktorn och matsal i anslutning. Från hallen når du den stora inglasade altanen som förlänger sommaren. På övre plan erbjuds ett badrum som renoverats -13 samt tre sovrum. Källare med tvättstuga, bastu, pannrum och förråd. Nytt tak lagt -18, nya 3-glasfönster i hela huset installerades -09, huset omdränerades -01 och fiber finns installerat. Uppvärmning via pelletspanna. En stor och blomstrande trädgård, med äppelträd och fläderbuske, som dessutom gränsar mot en rymlig allmänning. Goda möjligheter för den som önskar odla och gott om plats för lek och aktivitet! Stor parkering med plats för flera bilar. Här bor ni med närhet till skola, mataffär, badplats och all service Nora har att erbjuda. Endast 100 m till busshållplats mot Örebro och knappt 10 min gångavstånd till Nora centrum. Endast ca 30 min bilväg till Örebro och Lindesberg. Besiktning via OBM utförs 8/4 och protokoll laddas därefter upp i annonsen. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

  • Premium
Kråkbärsvägen 3, null, Lindesbergs kommun
Kråkbärsvägen 3, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Kråkbärsvägen 3, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Kråkbärsvägen 3

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 195 000 kr
154 m²
6 rum
486 m² tomt

Nu har vi äran att saluföra denna trevliga villa på Kråkbärsvägen 3! Här bor ni i rymliga 154 kvadratmeter, på en lugn och barnvänlig återvändsgata med ett unikt vinterbonat uterum från -05. En lummig och insynsskyddad trädgårdstomt i ett söderläge med altan där ni kan njuta av solen hela dagen. Entréplan inrymmer hall, sovrum, badrum renoverats -11, kök i originalskick med groventré och tvättstuga i anslutning som renoverats -11, matsal, vardagsrum med kamin från -05 och så uterummet som har rejäl takhöjd, ett fantastiskt ljus och dörr ut mot altanen. På övre plan erbjuds en rymlig hall/allrum, två sovrum samt ett badrum som renoverats -11. Garage som förlängts av byggfirma -05 med två isolerade arbetsrum som funkar utmärkt som gästrum om så önskas. Rymlig carport med stenlagd parkering som lagts ca -10. Huset har genomgått fönsterbyte -05 och -12. En lummig och lättskött trädgård perfekt för lek och aktivitet. Här erbjuds även ett vedbod och ett växthus. Fördelaktigt med luftvärmepump som installerats -17 och indragen fiber. Ett hus ni inte får missa - varmt välkomna att visa ert intresse!

  • Premium
Stenstavägen 43, Rockhammar, Lindesbergs kommun
Stenstavägen 43, Rockhammar, Lindesbergs kommun, bild 2
Stenstavägen 43, Rockhammar, Lindesbergs kommun, bild 3

Stenstavägen 43

Villa
Rockhammar, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
750 000 kr
115 + 17 m²
5 rum
1 485 m² tomt

På Stenstavägen i Rockhammar erbjuds nu denna rymliga villa med både garage och carport. Huset inrymmer fem rum och kök varav fyra sovrum och passar perfekt för familjen. Huset är en suterrängvilla där man på bottenvåning möts av hall, gästrum, pannrum, tvättstuga, garage, förråd samt toalett. På det övre planet finns tre sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt badrum. Trevlig altan i soligt söderläge. I Rockhammar bor ni i ett gemytligt och lugnt område nära naturen. I Rockhammar finns allmänt utomhusbad, sporthall, elljusspår och gym. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Skogsbrynet 13, Lindesberg, Lindesbergs kommun
Skogsbrynet 13, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 2
Skogsbrynet 13, Lindesberg, Lindesbergs kommun, bild 3

Skogsbrynet 13

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 995 000 kr
145 + 120 m²
6 rum
1 128 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevlig villa som är belägen i ett barnvänligt område nära skolor på attraktiva Brodalen. Detta hus är är rymligt med sina 145 kvm boyta + 120 kvm biyta och passar därför bra till den familj som söker gott om plats. På entréplan hittar ni kök, vardagsrum, matrum, badrum samt två sovrum. På det övre planet finns hall, två sovrum samt badrum. Dessutom erbjuder huset en massa yta i källaren i form av gillestuga, förvaringsrum, bastu, dusch, tvättstuga samt garage. Det finns även ett fristående garage med plats för en bil. Trädgården är lättskött med staket och buskar runtom och gott om plats för lek och aktivitet. För den med gröna fingrar finns bra möjlighet för odling. I trädgården kan man njuta av egen frukt i form av äpplen, körsbär och hallon. Skogsbrynet är en lugn gata där man har närhet till det mesta. Brotorpskolan, Lindbackaskolan, Ishall och fotbollsplan ligger endast ca 100 m från fastigheten. Promenadväg till centrala Lindesberg där gott om serviceutbud och kommunikation finns. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Älggårdsvägen 6, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
Älggårdsvägen 6, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Älggårdsvägen 6, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Älggårdsvägen 6

Villa
Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
450 000 kr
125 + 10 m²
4 rum
880 m² tomt

Här erbjuds en trevlig enplansvilla med renoverat badrum och tvättstuga. Flera rum har renoverade ytskikt och vissa rum behöver färdigställas med nya golv. Huset är ett praktiskt enplanshus med vidbyggt garage. Här finns plats för hela familjen då det erbjuds tre sovrum, två våtutrymmen, stort vardagsrum samt kök med matplats. I Kopparberg/Bångbro finner ni fin natur med bra friluftsområden runtomkring. Gott om bär- och svamp rika skogar och trevliga fiskesjöar. I Kopparberg erbjuds skola upp till årskurs 9 sam förskola. Goda pendlingsmöjligheter med tåg till både Ludvika, Lindesberg och Örebro. Kopparberg erbjuder god service och har matbutik, apotek, systembolag och restauranger. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka tid för visning!

  • Premium
Tomtförsäljning i Torphyttan, null, Lindesbergs kommun
  • 17 lediga bostäder
Tomtförsäljning i Torphyttan, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Tomtförsäljning i Torphyttan, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Tomtförsäljning i Torphyttan

Tomt
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
fr. 400 000 kr
1 787 m² tomt

Äntligen! Är du redo att bygga ditt drömhem i ett av Lindesbergs mest eftertraktade områden? Nu presenterar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling tillsammans med Lindesbergs kommun stolt hela 24 st tomter i det idylliska området Torphyttan, där naturskön omgivning möter stadens bekvämligheter. Denna sällsynta möjlighet är perfekt för dig som vill skapa en harmonisk tillvaro med hög livskvalitet samt forma ditt nästa boende helt efter eget smak och tycke. Området är detaljplanelagt men nybyggnationsmöjligheten är inte bunden till någon specifik husleverantör utan här kan ni välja helt fritt vem ni vill bygga huset med. Vid tomtgräns finns alla bekvämligheter så som kommunalt vatten och avlopp, fiber och el. Storleken på tomterna är väl tilltagna och ligger mellan 899 och 1 626 kvm. Kostnader för dem olika anslutningarna är uppskattad till följande: Elnätet = ca 40.000 kr, Kommunalt V/A = ca 180.000 kr, Fiber = ca 30.000 kr. Tillträde av tomterna är beräknat att ske tidigast under februari 2025. I Torphyttan bor du i populära och trivsamma kvarter med närhet till Lindesjön. En unik möjlighet! Här får ni det bästa av två världar - närhet till vatten och skog samtidigt som ni har närhet till centrum, skolor, affärer och fritidsaktiviteter. För att förenkla vardagen för de boende byggs en cykelväg från korsningen i Lindesby hela vägen ner till Djupdalsgatan. På fem minuters cykelavstånd finns flera förskolor, Brotorpsskolan för årskurs 1-6, nybyggda Lindbackaskolan för årskurs 7-9 och Lindesbergs gymnasieskola och Arena. Det är detaljplanelagt för förskola och lekplats på området. Ca 40 min bilavstånd till Örebro och 25 min till Nora. Ett fanatiskt område omringad av vacker natur där det är lätt för hela familjen att trivas! Tomterna 1:81-1:86 är reserverade av kommunen för att ev. kunna erbjuda bostadsrättsradhus. Alla tomter säljs med budgivning. Vänligen kontakta mäklare för mer information! Sara Andersson, Länsförsäkringar fastighetsförmedling. 0705-49 72 77, [email protected].

  • Premium
  • Nybyggnadsprojekt
Snickartorpsvägen 1, Vedevåg, Lindesbergs kommun
Snickartorpsvägen 1, Vedevåg, Lindesbergs kommun, bild 2
Snickartorpsvägen 1, Vedevåg, Lindesbergs kommun, bild 3

Snickartorpsvägen 1

Villa
Vedevåg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 195 000 kr
156 + 100 m²
4 rum
1 775 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och helrenoverade villa i Vedevåg! Här erbjuds inte bara ett, utan hela fyra fräscha garage för den bilintresserade! Ett fristående, isolerat och uppvärmt dubbelgarage, ett enkelgarage med ingång till huset samt ett enkelgarage i söder på baksidan av huset. Med en total boyta på 156 kvm och en biyta på 100 kvm kvm finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Denna stilrena villa har genomgått en omfattande upprustning både invändigt och utvändigt under de senaste åren. Bland annat så har huset dränerats - 09, fått nytt tak -16 och ny bergvärmepump installerad -16 så du bekvämt kan njuta av låga driftkostnader och trygghet i ditt boende. Badrummet/tvättstugan har stilrent totalrenoverats -16 och luftvärmepump med AC har installerats -15 för extra komfort. Framsidan erbjuder ett nytt trädäck byggt -23/24 och en rymligt uppfart som breddats och grusats samma år. Enkelgaragen har fräschats upp med färg, fått ny LED-belysning och slipade/målade portar. Invändigt välkomnas du av en rymlig hall med ny ytterdörr installerad -23. I anslutning finns e stort allrum/gillestuga som funkar utmärkt som sovrum om så önskas. Från hallen nås också dusch med bastu, tvättstuga samt pannrum och garage. På övervåningen erbjuds ett smakfullt kök som fräschats upp ordentligt med nymålade väggar/tak, nytt kakel, ny bänkskiva, lackade luckor, nya vitvaror och nytt vitrinskåp. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning vilket bjuder in till trevliga middagar med vänner och familj. Vidare finns det renoverade badrummet, två fina sovrum med goda förvaringsutrymmen samt en WC som uppgraderats senaste året. Från det övre planet når du den stora inglasade altanen som förlänger säsongen och bjuder in till trevliga stunder. Den inglasade altanen erbjuder gott om plats för möblemang och har ett stilrent klinkergolv med golvvärme. Stenlagd uteplats i ett härligt söderläge där du kan njuta av många soltimmar. Vindskydd uppsatt -24 och en fantastiskt trädgård där nuvarande ägare ägnat många timmar. Trädgården, som ligger på en skön naturtomt, erbjuder äppelträd, smultron, vinbär, blåbär och lingon. Denna villa är perfekt för den stora familjen eller den som önskar ha gott om utrymme! Läget är perfekt med närhet till kommunikationer och endast 10 minuters pendlingsavstånd till Lindesberg. Med dubbelgarage och två enkelgarage finns det gott om förvaringsmöjligheter för både bilar och andra föremål. Missa inte chansen att boka in dig visningen och upptäcka allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Energieffektiv
Långåkersvägen 11C, Storå, Lindesbergs kommun
  • Mån 5 aug kl 14:30
Långåkersvägen 11C, Storå, Lindesbergs kommun, bild 2
Långåkersvägen 11C, Storå, Lindesbergs kommun, bild 3

Långåkersvägen 11C

Radhus
Storå, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
595 000 kr
87 m²
4 rum
489 m² tomt

Nu har vi äran att saluföra denna ljuvliga enplansvilla på Långåkersvägen 11C! Ett välvårdat hus där nuvarande ägare genomfört flera stora renoveringar både in -och utvändigt. Bland annat så har taket lagts om med nya pannor ca -11, nya fönster har installerats ca -10, badrummet har renoverats ca -06 och köket har renoverats ca -10. Här erbjuds en god planlösning med fina ytskikt överallt. Du välkomnas av entréhallen med avhägningsmöjligheter och luftvärmepump installerad -08. Sedan tar du dig vidare till det fräscha badrummet med klinker på golv och de tre sovrummen som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vidare når du vardagsrummet, som har fått nytt golv -13, och som erbjuder en vacker täljstenskamin installerad -11 som höjer mysfaktorn och ger god värme i hela huset. Från vardagsrummet nås även altanen under tak med tillhörande trädäck om byggts till -21 i ett härligt söderläge. En lättskött trädgårdstomt som angränsar till allmänningen och lekparken på baksidan. Grusad parkering utfört -15 och carport samt garage. Fiber finns installerat (ej inkopplat ännu) - 24. En lugn och barnvänlig återvändsgata med gångavstånd till mataffär, apotek, förskola, skola, ishall och den fina sjön Råsvalen. Bra kommunikation med buss- och tåg på endast fem-tio minuters promenad från huset. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Vargtorpsvägen 1A, null, Nora kommun
Vargtorpsvägen 1A, null, Nora kommun, bild 2
Vargtorpsvägen 1A, null, Nora kommun, bild 3

Vargtorpsvägen 1A

Lägenhet
Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
775 000 kr
87 m²
3 rum
4 530 kr/mån
8 908 kr/m²

Stilren trea på Vargtorpsvägen 1A! Denna väldisponerade lägenhet om 87 kvadratmeter ligger på attraktiv hörntomt i området. På bottenvåningen finns två rymliga sovrum, ett praktiskt förråd och ett badrum renoverat -22 med kakel, klinker, dusch och framdragen el för tvättmaskin. På entréplan erbjuds ett fint och ljust kök med vita luckor och skåp samt kakel ovanför bänkytan. Gott om förvaring i båda övre och nedre hallen. Ett luftigt vardagsrum med parkettgolv och stora fönsterpartier med ordentligt ljusinsläpp. Här finns både plats för matgrupp och soffgrupp. WC som är renoverad -22 med kakel, klinker och inredning. På båda våningarna är ytorna fräscha och uppdaterade. På baksidan finns ett stort trädäck med insynsskydd, inbyggda blomlådor, rabatter och staket som ramar in den lilla grönytan. På framsidan finns den andra uteplatsen i ett härligt söderläge som bjuder på många soltimmar. En trevlig framsida med staket samt ett förråd i anslutning. Luftvärmepump finns installerad.

  • Premium
  • Uteplats
Rättarvägen 34A, Hitorp, Nora kommun

Rättarvägen 34A

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
695 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/2
5 050 kr/mån
7 394 kr/m²

Nu finns det äntligen en stilren och ljus fyrarummare på bottenplan i populära föreningen Linåkern i Hitorp i Nora. Bostaden, som har ett attraktivt hörnläge, har uppgraderats med nya ytskikt nästan överallt under -23/24 och ett helt nytt badrum -24. Här bor ni trivsamt på 94 välplanerade kvm med uteplats på båda sidorna och kan njuta av solens strålar hela dagen. Bostadsrätten inrymmer ett trevligt kök, med tillhörande matplats, där nuvarande ägare gjort en öppning in till vardagsrummet. Vidare finner ni tre rymliga sovrum, ett vardagsrum med utgång till veranda och altan samt två fräscha badrum som renoverats -17 respektive -24. Bostaden erbjuder god förvaring med en rymlig klädkammare i både entréhallen och hallen mellan sovrummen samt ett utomhusförråd. Fiber finns installerat. I avgiften på 5 050 kr ingår vatten/avlopp, bredband, sophantering, tv och internet med bas-utbud. Nuvarande ägare har en uppvärmnings- och hushållselskostnad på ca 2500kr/månaden. Ett lugnt och barnvänligt område med en populär och god förening som erbjuder en mängd fördelar. Tre välutrustade tvättstugor, solarium, bastu, relaxavdelning och gym som enkelt går att boka via Linåkerns hemsida. Med närhet till skola, badplats (Hitorpsbadet) och centrala Nora har denna bostadsrätt ett perfekt läge. Ett stenkast till busshållplats som erbjuder täta avgångar till Örebro, utmärkt för dig som pendlar till jobb eller skola.

  • Plus
  • Uteplats
Kristinebergsvägen 1, Marstrandshagen, Nora kommun

Kristinebergsvägen 1

Radhus
Marstrandshagen, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/1
4 944 kr/mån
8 580 kr/m²

Välkommen till Kristinebergsvägen 1 och detta trivsamma radhus. Här har man allt samlat i ett plan med tre sovrum och två fina uteplatser i olika väderstreck. Här välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaring. Det vita köket erbjuder plats för matbod och utgång till uteplatsen på framsidan. Vardagsrum har plats för en soffgrupp och har utgång till den inglasade verandan samt den mysiga baksidan. Vidare finns tre sovrum, varav ett rum är avdelat från vardagsrummet och går att återställa till ett större vardagsrum. Det finns också en separat tvättstuga och ett badrum. Med uteplatser både på fram- och baksidan kan du njuta av solen hela dagen. Den stora plana tomten ger gott om utrymme för barnen att springa runt och leka fritt, samtidigt som det finns gott om ytor för odling eller andra aktiviteter. I trädgården finns odlingslådor, bärbuskar, jordgubbar, smultron och äppelträd. Asfalterad uppfart med plats för två bilar och tillhörande garage. Fiber finns indraget. Föreningen Brf Gråsparven är en populär förening som håller god ordning på området. Man har gjort löpande underhåll och under 2024 så har husen, dörrar och fönster målats om, samt så bytte man tak under 2020. Det finns möjlighet att hyra redskap till trädgården för en billig peng. På vackra Marstrandshagen har du närhet till vacker natur med fina vandringsleder med möjlighet för motion samt bärplockning. Förskola finns i området och cykelavstånd till flera grundskolor. I allt för långt ifrån området finns också flera sjöar med badplatser. Samhället Nora är bara en kort promenad bort och här erbjuds mysiga caféer, restauranger, affärer och vackra omgivningar. Goda pendlingsmöjligheter finns för den som önskar ta sig till Örebro, Lindesberg mm. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Uteplats
Stenstavägen 16, Rockhammar, Lindesbergs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Stenstavägen 16

Villa
Rockhammar, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 395 000 kr
134 + 59 m²
6 rum
1 720 m² tomt

Välkommen till denna underbara familjevilla i naturskönt läge vid en å. Med ett generöst entréplan möts du av en stor, inbjudande hall som leder dig vidare till ett nyrenoverat badrum, ett mysigt sovrum, en trivsam matplats med en mysig vedeldad kamin och ett stilrent svart kök. Det rymliga vardagsrummet ger plats för umgänge och avkoppling, medan den inglasade altanen förlänger sommarsäsongen. På övre plan finner du tre smakfullt inredda sovrum, en praktisk WC och gott om förvaringsmöjligheter som gör vardagen smidig och organiserad. I källarplan finns hall, tvättstuga, matkällare och ett flexibelt kontor/tonårsrum med egen ingång – perfekt för den som vill ha sitt eget utrymme. Runt huset finns flera stora altaner som erbjuder soliga platser för grillkvällar och avkoppling med fina utsikter över den vackra omgivningen. Här bor du nära ån med fantastiska möjligheter till fiske och båtliv, vilket ger en oslagbar livskvalitet. Det stora garaget och förrådet tillsammans med en rymlig gårdsplan med plats för många bilar gör detta till en idealisk bostad för bilentusiasten eller den stora familjen. Dessutom är huset utrustat med bergvärme, vilket håller driftskostnaderna nere och gör boendet både ekonomiskt och miljövänligt. Här bor man i lugn och harmonisk plats med härlig utsikt över ån och fina ängsmarker och skog. Här finns härliga promenadstråk i skogen och för den som gillar att fiska eller åka båt så finns ån precis utanför huset. Gångavstånd till lekpark och uppvärmda utomhuspooler. För den aktiva finns upplysta spår för löpning och gym. RIK (sportklubb i Rockhammar) anordnar tillställningar och aktiviteter för barn och vuxna med midsommarfirande, majbrasa mm. Till Frövi är det ca 15 minuter, och här finns affärer, matbutiker samt goda tågförbindelser till Örebro. Till Lindesberg når man med bil på 26 minuter och till Örebro är det ca 50 minuter. Med sitt natursköna läge vid ån erbjuder denna villa en unik möjlighet att kombinera ett modernt boende med lantlig charm. Här kan du njuta av både lugn och ro samt ha nära till vattenaktiviteter och naturupplevelser. Varmt välkommen att boka er för visning!

  • Plus
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Siggeboda 207, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Siggeboda 207

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 150 000 kr
215 m²
6 rum
2 487 m² tomt

Välkommen till Siggeboda 207 och detta charmiga hus med naturen som din närmaste granne. Här bor du i en modern bostad med en förtrollande utsikt över den vackra sjön Usken och omgivande skogar. Trädgården består av en kuperad skogstomt som skapar en unik atmosfär. Siggeboda 207 är ett välskött hus som byggdes 1987 och sedan utökades 2013, vilket fördubblade boarean till totalt 215 kvm (uppmätt av säljare). Denna utökning ger gott om plats för hela familjen och möjligheter till stora visioner. Huset erbjuder idag ett stort vardagsrum med en dörr som leder ut till den stora balkongen med magisk utsikt över Usken. Balkongen nås även från köket och är delvis under tak vilket gör det möjligt att njuta av sommarens varma dagar med en lunch i solen. Huset erbjuder även tre rymliga sovrum, kök med kombinerad matplats samt en generös yta som för närvarande används som musikstudio. Denna yta kan anpassas till nästan vad som helst och behöver inte begränsas till enbart musikstudio. Varför inte driva en egen verksamhet, skapa ett gym eller en avkopplande relaxavdelning? Möjligheterna är många och här finns plats för det som passar just dig. Detta hus passar dig som söker en rymlig bostad med generöst utrymme. Med sin unika utsikt och stora ytor blir detta hus ett fantastiskt hem! Ägaren har också genomfört flera betydelsefulla renoveringar, såsom isolering av vinden, installation av ventilation (FTX Heru Östbergs 130) samt byggt ett nytt garage -23. Utöver detta erbjuds en stor tomt på 2487 kvm omgiven av vacker natur. På baksidan är det naturtomt där nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och omsorg på att rensa upp och odla gräsgångar. De har även planterat tre olika plommonträd, tre körsbärsträd, hallonbuskar samt ett flertal exotiska träd som trivs i denna växtzon, såsom Kaukasisk vingnöt, Rödek, Magnolia och Turkisk hassel. På baksidan av huset finns ett trevligt trädäck. I området kring Siggeboda finns gott om vackra badplatser, bland annat det populära Kalkbrottet. Här bor du nära både Lindesberg och den pittoreska trästaden Nora, där du finner mysiga caféer, restauranger, butiker och den populära Noraglassen, samt Alntorpsön och mycket mer. I Lindesberg erbjuds all den service du behöver och du når Örebro på cirka 45 minuters bilresa. Ett objekt som Siggeboda 207 är sällsynt och får inte missas. Kontakta mäklaren redan idag för att få veta mer!

  • Premium
Fanthyttan 705, null, Lindesbergs kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Fanthyttan 705, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Fanthyttan 705, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Fanthyttan 705

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 350 000 kr
150 + 149 m²
6 rum
2 318 m² tomt

Välkommen till denna fina tvåfamiljsvilla i Fanthyttan! Med sitt perfekta läge nära kommunikationer blir vardagen smidig och enkel. Villan är uppdelad i två bra lägenheter om tre rum och kök om 75 kvm vardera, vilket ger möjlighet till uthyrning eller flerfamiljsboende. Lämplig kallhyra kan ligga omkring 5000 kr. För bilägaren finns ett rymligt dubbelgarage med två portar i källaren och en stor parkering i anslutning. Fördelaktigt med bergvärme som borrats ca -10/11 och som sänker driftkostnaderna. Taket är omlagt (inkl. papp och läkt) ca -16 av firma och träfasaden är målad -20. Fastigheten har fått ett nytt avlopp installerat -23 och har servitut på vattnet via Larsbo Kalkbruk i Fanthyttan. Båda lägenheterna är fräscha invändigt och har en god planlösning. Den ena lägenheten har uppgraderats senaste året med nya ytskikt och lackade luckor i kök. Till lägenheterna tillhör en källare med tvättstuga, torkrum, pannrum och förrådsmöjligheter. Huset pryds av en imponerande tomt på hela 2 318 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för trivsamma utomhusaktiviteter. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Skulstavägen 20, Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Skulstavägen 20, Fellingsbro, Lindesbergs kommun, bild 2
Skulstavägen 20, Fellingsbro, Lindesbergs kommun, bild 3

Skulstavägen 20

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
895 000 kr
80 + 27 m²
3 rum
1 148 m² tomt

Välkommen till Skulstavägen 20, en trevliga enplansvilla med solig och lättskött trädgårdstomt. Här bor du med en god planlösning och bergvärme installerat -13 som sänker driftkostnaden och sköter sig själv. Hemmet erbjuder en inbjudande hall med klädkammare i anslutning, ett praktiskt kök utrustat med kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin samt plats för matbord. Tvättstuga med groventré som erbjuder tvättmaskin och torktumlare. I anslutning finns ett badrum med handfat, duschkabin och bastu. Vidare finner du en separat WC, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med tillhörande matsalsdel och en öppen spis som höjer mysfaktorn och som är godkänd att elda i. Utgång till altanen som är delvis inglasad och som förlänger sommarsäsongen. Här kan du njuta av härliga middagar med trevligt sällskap! På den 1 148 kvm stora trädgården finner du ett rymligt vidbyggt garage med element samt tillgång till vatten. På tomten finns även ett förråd som kan användas som gästhus vid behov där el är inkopplat. Skulstavägen 20 ligger i ett trivsamt kvarter med mindre än en kilometer till mataffär, restauranger mm. Besiktningsprotokoll finns uppladdat i annonsen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Åshyttan 707, Åshyttan, Nora kommun
Åshyttan 707, Åshyttan, Nora kommun, bild 2
Åshyttan 707, Åshyttan, Nora kommun, bild 3

Åshyttan 707

Villa
Åshyttan, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 095 000 kr
380 m²
3 062 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i en idyllisk miljö! Välkommen till detta unika trähus, som erbjuder charm och karaktär. Här får du inte bara ett boende, utan en livsstil. Det stora trähuset pryder tomten med sin imponerande närvaro och karaktär. Med ett förtjusande torn som ger huset en sagolik känsla. Tornet kan bli ditt alldeles egna lugna hörn för avkoppling eller en inspirerande arbetsplats med utsikt över omgivningarna. Huset är rymligt och flexibelt, med många rum som ger dig möjligheten att skapa det perfekta hemmet för din familj. Stora vardagsrum för familjesammankomster, mysiga vrår för avkoppling och charmiga detaljer som ger huset dess unika karaktär. Varje rum bär på sin egen historia, och tillsammans skapar de en varm och välkomnande atmosfär. För bilentusiasten finns ett fristående dubbelgarage med smörjgrop, idealiskt för dig som vill ta hand om dina fordon på bästa sätt. Utöver detta finns ett praktiskt uthus med förråd och ytterligare ett garage, perfekt för förvaring eller hobbyverksamhet. Huset är under renovering och väntar på sin nya ägare som kan se potentialen och förverkliga drömmarna. Här finns stora möjligheter att sätta din egen prägel och skapa ett hem som passar just din stil och behov. Med fortsatta renoveringsbehov finns det chans att investera i framtiden och öka värdet på denna fantastiska fastighet. Läget är idealiskt för familjer med barn, med närmaste skola för klass 1-6 belägen i Ås. Trästaden Nora finns endast 10 minuter bort och erbjuder ett småstadens lugn och rikt på kulturupplevelser. Här finns mysiga caféer längs med vattnet och på torget finns flera butiker och restauranger. Till Örebro tar det cirka 45 minuter med bil, här finns ett brett utbud av restauranger, butiker och härliga evenemang för alla åldrar. Goda tågförbindelser till Stockholm, Göteborg mm. Norrut finner du även Grythyttan som erbjuder kulinariska upplevelser såsom Grythyttans Gästgivaregård och caféet Guldkringlan. Missade inte chansen att göra detta hus till ditt hem. Kontakta oss idag för en visning och upplev all den charm och potential som denna fastighet har att erbjuda.

  • Premium
Västgöthyttan 186 och 184, Västgöthyttan, Nora kommun

Västgöthyttan 186 och 184

Fritidshus
Västgöthyttan, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
595 000 kr
75 + 11 m²
3 rum
10 460 m² tomt

Välkommen till en lantlig idyll – en dröm för dig som söker avskildhet med skogen som närmsta granne! Här presenteras ett charmigt hus, perfekt för dig som vill bo off-grid och leva självförsörjande. På entréplan möts du av en liten hall som leder vidare till ett stort, lantligt kök med vedeldad spis – idealiskt för både värme och matlagning. Vardagsrummet är mysigt och hemtrevligt med en bergslagskamin och en luftvärmepump som håller huset varmt året runt. Två rymliga sovrum och ett hygienrum med handfat kompletterar denna våning. Övervåningen är idag ett vindsförråd men har stor potential att inredas efter dina behov och önskemål. Det mesta av entréplan pryds av vackra trägolv som bidrar till husets genuina känsla. Under 2020 installerades solceller som förser huset med el sommartid, medan eldstäder och en dieseldriven generator ser till att du har värme och el även under vintermånaderna. Vatten hämtas från en grävd brunn och finns framdraget till huset, dock finns inget rinnande vatten inne. Utöver huvudbyggnaden finns ett uthus och en stor lada på tomten. Ladan är utrustad med ett separat hygienrum med separett och handfat, samt ett hobbyrum eller gästrum. Dessutom erbjuder ladan generösa ytor för förvaring eller möjlighet att ha en mindre djurhållning. Tomten är stor och omges av träd som skapar ett naturligt skydd mot vind, vilket gör platsen både privat och lugn. Tack vare husets off-grid-lösningar bor du här mycket billigt, med endast sophämtning, sotning och försäkring som återkommande kostnader. Fastigheten ligger endast 25 minuter från charmiga Nora stad, 40 minuter från Karlskoga och en timme från Örebro, vilket ger en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till städer. Inventarier kommer till största del ingå enligt överenskommelse. Finns även möjlighet att köpa till extra solceller samt batteri. Observera att huset säljs med friskrivnings klausul. Ta chansen att förverkliga din dröm om ett självförsörjande liv i harmoni med naturen – välkommen till din nya idyll!

Lindesby 127, Järnboås, Nora kommun
Lindesby 127, Järnboås, Nora kommun, bild 2
Lindesby 127, Järnboås, Nora kommun, bild 3

Lindesby 127

Villa
Järnboås, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
1 395 000 kr
169 + 137 m²
6 rum
3 625 m² tomt

Välkommen till Lindesby 127 och denna rymliga villa i charmiga Lindesby. Huset är perfekt för den stora familjen eller den som vill bedriva verksamhet hemifrån. Villan erbjuder totalt 4 sovrum och två stora vardagsrum med plats för umgänge och avkoppling. I ena vardagsrummet finns en vacker vedspis som ger extra mysfaktor under vinterhalvåret. Från ett av vardagsrummen når man den stora altanen som erbjuder plats för matbord och loungemöbler. Huset har renoverats löpande och man har då installerat bergvärme, dränerat källaren, bytt flertalet fönster och köket renoverades med vita luckor från Ikea. Badrummet är utrustat med dusch, WC, ett stort handfat samt golvvärme för extra bekvämlighet. Till huset finns en separat ingång som öppnar upp möjligheten för både uthyrning och egen verksamhet. Denna del är utrustad med ett praktiskt kökspentry och ett mysigt sovrum. Förutom detta finns även en källare med pannrum, bastu, dusch och tvättmaskin samt två garage. Stor och trivsam trädgård på 3 625 kvm och här finns en carport, två förråd, ett fristående garage med plats för husbil. Huset, som idag är en privatbostad, har tidigare varit byns affär och genomgick en omfattande ombyggnation cirka 2008. Här får du ett unikt hem med karaktär och moderna bekvämligheter. För den bilintresserade erbjuder detta hem två garage i källaren samt ett fristående garage med plats för en husbil, vilket gör det till ett paradis för fordonsentusiaster. I Järnboås finns förskola samt skola upp till åk 6. Bygden har ett rikt förenings-, företags-, kultur- och församlingsliv. Järnboåsbygdens vackra landskap inbjuder till friluftsliv av olika slag. Här finns vackra naturreservat att vandra i, många sjöar för bad, paddling eller fiske. Det finns en matbutik mitt i byn som även har ett litet café. Extra känt är den populära hantverksmarknaden Larsmäss som håller till i Järnboås. Med endast 20 minuters bilresa tar du dig till Nora centrum, där finner du mataffärer, apotek, restauranger, goda kommunikationsmöjligheter samt den vackra Norasjön som erbjuder många fina badplatser. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Brodalsgatan 16, Lindesberg, Lindesbergs kommun

Brodalsgatan 16

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg
2 350 000 kr
160 + 110 m²
5 rum
1 105 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till ett charmigt och välskött hus mitt i vackra och barnvänliga Brodalen! Huset erbjuder en generös boyta på 160 kvm och en biyta på 110 kvm, vilket ger gott om plats för hela familjen. Dessa totalt 270 kvm är fördelade över tre plan: entréplan, övervåning och källare. På entréplan välkomnas du av en rymlig hall som leder vidare till köket som renoverades -07, utrustat med all nödvändig maskinell utrustning och plats för ett matbord. Intill köket ligger en ljus matsal med fantastiskt ljusinsläpp, perfekt för middagar och sociala tillställningar. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum samt en toalett. På övervåningen finns ytterligare en toalett och ett badrum för extra bekvämlighet. Här hittar du också ett genomgångsrum med elegant fiskbensparkett, vilket kan användas som ett extra vardagsrum eller ett allrum. Övervåningen rymmer dessutom två sovrum, varav det ena har två garderober som ger extra förvaringsutrymme. Källaren erbjuder en mängd praktiska utrymmen, inklusive flera förråd, ett badrum, en matkällare, samt ett gammalt garage som även kan användas som verkstad. Här finns även en rymlig tvättstuga utrustad med tvättho, tvättmaskin och torkskåp, vilket underlättar vardagens sysslor. Trädgården är rymlig och sträcker sig över 1105 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för både lek och avkoppling. Här finns också en friggebod med en liten uteplats där du kan njuta av en kopp kaffe i förmiddagssolen. Trädgården är även prydd med fruktträd, bärbuskar och stora odlingsmöjligheter på både fram och baksidan av huset. Detta ger dig chansen att skörda färska frukter, bär och mycket mer direkt från din egen trädgård. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska villa med otaliga möjligheter!

Visar 1 - 25 av 38