Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

Mäklare

Rättarvägen 34A, Hitorp, Nora kommun

Rättarvägen 34A

Lägenhet
Hitorp, Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

695 000 kr

94 m²

4 rum

4 951 kr/mån

7 394 kr/m²

Nu finns det äntligen en attraktiv fyrarummare i bottenplan till salu i populära föreningen Linåkern i Hitorp i Nora. Här bor ni trivsamt på 94 kvm i ett plan med uteplats på båda sidorna och kan njuta av solens strålar hela dagen. Här bor du tryggt utan trappor och i ett lugnt och fint område och med ett unikt hörnläge. Bostadsrätten inrymmer ett trevligt kök med matplats, tre sovrum, ett vardagsrum samt två badrum där ett renoverats 2017. Bostaden erbjuder god förvaring genom en rymlig klädkammare i hallen, utomhusförråd samt garderober i det större sovrummet. Fiber finns installerat. I avgiften på 4951kr ingår vatten/avlopp, bredband, sophantering, tv och internet med bas-utbud. Avgiften är exkl. värme. En populär och god förening med det lilla extra som erbjuder en mängd fördelar. Tre välutrustade tvättstugor, solarium, bastu, relaxavdelning och gym som enkelt går att boka via Linåkerns hemsida. Med närhet till skola, badplats (Hitorpsbadet) och centrala Nora har denna bostadsrätt ett perfekt läge. Ett stenkast till busshållplats som erbjuder täta avgångar till Örebro, utmärkt för dig som pendlar till jobb eller skola.

  • Uteplats
Gruvgatan 17, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Imorgon kl 15:15

Gruvgatan 17

Villa
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

2 495 000 kr

125 m²

6 rum

942 m² tomt

Nu har vi äran att saluföra denna ljuvliga villa på Gruvgatan 17! Här har inget lämnats åt slumpen och nästa ägare kan enkelt flytta in och bara njuta av ett fantastiskt och stilrent boende. Huset har genomgått flera stora renoveringar både in -och utvändigt. Bland annat så har huset fått nya 3-glasfönster -20, nytt tak -15 inkl. papp/läkt och nytt kök -20. En lättskött putsad fasad som målats -10 och genomgående fina och renoverade ytskikt invändigt. Flera fördelar såsom mysig eldstad i vardagsrummet, hela fyra sovrum fördelade på entréplan och övervåning, kontor och gästrum i källaren och WC på både entréplan och övervåning. En fräsch tvättstuga gott med bänkyta och skåpförvaring. Tvättmaskin och torktumlare inköpta -20. En fantastisk trädgård som angränsar till en allmänning perfekt för den som har barn med mycket spring i benen. Altan byggd -17 där ni kan njuta av kaffet i solen, lekstuga med uteplats och odlingslådor i trädgården. En rymlig stenlagd parkering från -22 och varmgarage samt vedbod. Byte av inkommande vattenrör -22 och robotgräsklippare av märket Huskvarna från -20. Stora fördelar med fjärrvärme som installerats -15 och Fiber via Telia. Här bor ni på ett barnvänligt och attraktiv område med tio minuters promenad till centrum där det erbjuds affärer, kommunikation, restauranger, fik osv. Ett stenkast till barnvänlig badplats, badhus, Lindesbergs Arena och närhet till förskola och skolor. En pärla som inte får missas!

  • Plus
Åfallet 201, null, Lindesbergs kommun

Åfallet 201

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

1 650 000 kr

146 m²

6 rum

1 884 m² tomt

Välkommen till Åfallet 201! Här erbjuds ett unikt boende i form av ett ombyggt missionshus. Där den gamla samlingssalen med en takhöjd om 4,5 meter har förvandlats till ett stort socialt vardagsrum med en mysig och värmande kamin installerad -22. Ovanvåningen är uppdelad i två delar fördelade på 28 kvadratmeter vardera och varsin trapp upp. Två sovrum på ena sidan och ett stort kontor på den andra. Ett sovrum är nyligen utbyggt med stora fönster och egen utgång till altanen. Vidare in i huset finner ni matsal, kök och badrum med tvättstuga. Genom åren har alla stora förbättringar genomförts så som nytt tak ca -05, nya fönster i hela huset ca -13, nytt godkänt avlopp -20 samt tilläggsisolerat och panelat om fasaden. Runt husets södra sida finns det en altan med sol stora delar av dagen. En del under tak perfekt för sommarkvällarnas middagar. På tomten finns en bastubyggnad med relaxdel och egen veranda samt en rymlig förrådsbyggnad. Till fastigheten tillhör en del av Åfallets bryggförening som erbjuder en privat badbrygga och båtplats ca 1 km bort. Besiktning finns och kan mailas ut om så önskas. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vargtorpsvägen 1A, null, Nora kommun

Vargtorpsvägen 1A

Lägenhet
Nora kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

845 000 kr

87 m²

3 rum

4 530 kr/mån

9 713 kr/m²

Stilren trea på Vargtorpsvägen 1A! Denna väldisponerade lägenhet om 87 kvadratmeter ligger med hörntomt i området. På bottenvåningen finns två sovrum, förråd och ett badrum renoverat 2022 med kakel, klinker, dusch och framdraget för tvättmaskin. På entréplan: kök med vita luckor och skåp, kakel ovanför bänkytan och ny ytskikt. Gott om förvaring i båda övre och nedre hallen. Vardagsrum med parkettgolv, stora fönsterpartier med ordentligt ljusinsläpp, här finns både plats för matgrupp och soffgrupp. Toaletten är renoverad 2022 med kakel, klinker och inredning. På båda våningarna är ytorna fräscha och uppdaterade. På baksidan finns ett stort trädäck med insynsskydd, inbyggda blomlådor, rabatter och staket som ramar in den lilla grönytan. På framsidan finns den andra uteplatsen i söder som bjuder på många soltimmar. Även framsidan har staket med grind samt ett förråd. Luftvärmepump finns installerad.

  • Uteplats
Vassvägen 5, Storå, Lindesbergs kommun

Vassvägen 5

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

995 000 kr

160 m²

6 rum

393 m² tomt

Varmt välkommen till Vassvägen 5 och en trevlig villa på lugnt och barnvänligt område! Denna rymliga 1 1/2-plansvilla fördelar sig på hela 160 kvm. Entréplan har en social planlösning och inrymmer kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga, två sovrum och hall. Sovrummen är renoverade -16 och övriga utrymmen på entréplan är renoverade -22. På övre plan erbjuds allrum, badrum, två sovrum samt klädkammare. Badrum samt golv i allrum är renoverade -22. Samtliga rör i huset är nydragna och uppfyller branschorganisationens krav. En rymlig altan under tak renoverad -10 där du kan avnjuta eftermiddagskaffet. En lättskött trädgårdstomt och garage med ny takpapp och ny port -22. Huset är besiktigat och energideklarerat -22. Protokoll finns under "dokument" på hemsidan. Fibernät är beställt men ej installerat. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Krokvägen 2, null, Lindesbergs kommun

Krokvägen 2

Villa
Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

4 895 000 kr

165 m²

7 rum

1 269 m² tomt

Välkommen till Krokvägen 2! Här har du möjlighet att förvärva en nästan ny villa. 2016 byggdes denna moderna byggnad med 4,5 meter i tak på högsta punkt. Genomgående parkettgolv i hela huset, ljusa väggar och stora glaspartier med mycket ljusinsläpp. Två stilfulla badrum med klinker och kakel på golv och vägg, dusch och spottar i taket. Köket i grått är fullt utrustat och har en härlig ö som knyter samman de sociala ytorna. Planerat för familjen men är absolut inte för stort för den mindre konstellationen. Den trevliga planlösningen delar upp huset perfekt, en del för barnen med tre sovrum, ett eget badrum och allrum och i andra änden de vuxnas sovrum med direkt anslutning till de egna badrummet. En rymlig tvättstuga med utgång till trädgården. Från matsalen når man den stora altanen som ligger i direkt söderläge, här kan man spendera dagen i solen eller svalka sig i skuggan på husets gavel. I trädgården finns pallkragar och längs garaget en blomstrande rabatt. Dubbelgarage med stora förrådsutrymmen och en uppfart för flera bilar. Villan är uppvärmd via en frånluftsvärmepump från Nibe med golvvärme i alla rum. Ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Lindbackaskolan, lasarettet och härliga promenadvägar runt stadsskogen. 150 meter till en liten badplats nere vid ån. Ta chansen och missa inte denna pärla!

Kyrkberget 17:10, Lindesberg, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Kyrkberget 17:10

Tomt
Lindesberg, Lindesbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lindesberg

395 000 kr

752 m² tomt

Nu erbjuds en obebyggd tomt i centrala Lindesberg. Närhet till vårdcentral, affär, kommunikationer, skola och förskola. Enligt stadsplanebestämmelser får en femtedel av tomten bebyggas vilket innebär ett hus om ca 150 kvm. Möjlighet att bygga i ett eller två plan (maxhöjd 7,6 m). Bygglov ej ansökt. Kontakta mäklaren för mer information om försäljningen!

Visar alla 7