Mäklarhuset Borlänge

Mäklarhuset Borlänge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Turistgårdsvägen 65, Rämsbyn, Ludvika kommun
  • Kommande

Turistgårdsvägen 65

Lägenhet
Rämsbyn, Ludvika kommun
Mäklarhuset Borlänge
895 000 kr
47 m²
3 rum
vån 1/2
2 500 kr/mån
19 043 kr/m²

Fantastisk möjlighet till ett enkelt och problemfritt boende. Bo här permanent eller låt lägenheten vara ditt perfekta fritidsboende. Denna lägenhet såldes först av alla då föreningen bildades. Här har du fri sjöutsikt och du bor sist i längan och är därför granne med naturen. Få en rikare fritid med bär och svampplockning, fiske, vandring i vacker natur, isfiske, skoter och skidspår i din närhet. Genom föreningen har du även tillgång till bastu, badplats och båtplats. Från boendet är det knappt 30 min till Romme Alpin. 30 min till Borlänge och 30 min till Ludvika och från Rämsbyn tar det ca 3 timmar med bil från Stockholm - inte längre än att du sätter dig i bilen efter jobbet på fredagen och vaknar till lugnet och stillheten på lördag morgon. Föreningen tillåter uthyrning. Hyr ut några veckor per år och låt intäkterna täcka kostnaden för ditt fritidsboende. Visningar planeras i slutet av maj men tveka inte att höra av dig redan nu om du är nyfiken. Fastighetsmäklare är Nina Holpers, 070-678 04 48

  • Plus
Vasagatan 16B, Dagny, Borlänge kommun
  • Kommande

Vasagatan 16B

Lägenhet
Dagny, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 795 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/8
3 999 kr/mån
23 775 kr/m²

Modern lägenhet i toppskick belägen i populärt område. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Tallstigen 6, Paradiset, Borlänge kommun
  • Kommande

Tallstigen 6

Villa
Paradiset, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
3 295 000 kr
127 + 188 m²
1 121 m² tomt

Välkommen till Tallstigen 6, där ditt drömhem väntar på dig. Denna villa på en av de mest efterfrågade gatorna i Borlänge är en unik tillflyktsort med en bekväm och önskvärd livsstil. Med entréplan som rymmer en ljus och luftig vardagsrum och matsal, ett fullt utrustat kök och flertalee sovrum som kan användas både som en arbetsyta eller som en gästrum, passar detta hem perfekt för en familj eller för att ta emot gäster. På övervåningen finns fyra sovrum, med utsikt över trädgården och omgivningen. Här finns också en mysig uteplats i vinkel, perfekt för avkoppling och njuta av solnedgången. I trädgården finns en stor uteplats, en stor gräsmatta, och möjlighet att odla egna grönsaker. Men det är inte bara interiören som gör detta hem så attraktivt – det är också beläget på en fantastiskt central plats i Borlänge, i ett lugnt och mycket bekvämt område som ger en känsla av gemenskap och trygghet. Så om du letar efter ditt drömhem, en plats att kalla ditt eget, med en härlig atmosfär där du kan koppla av och känna dig som hemma, tveka inte att kontakta oss för en visning på Tallstigen 6.

  • Plus
Pålsgatan 28, Hönsarvet, Borlänge kommun
  • Kommande

Pålsgatan 28

Villa
Hönsarvet, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
4 600 000 kr
135 m²
5 rum
1 627 m² tomt

Äntligen kommer en enplansvilla i Hönsarvet ut till försäljning. En välskött villa byggd 2005 i ett av Borlänges absolut populäraste områden. Bostaden om ett plan innehar hela 4 sovrum, kök i öppen planlösning med hall och vardagsrum. Ett större helkaklat badrum med golvvärme och bubbelbadkar och dusch samt mindre WC. En groventré finns också där tvättstuga finns. I vardagsrummet finns stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och en utgång från köket finns till den stenbelagda uteplatsen. På fastigheten ryms ett stort isolerat dubbelgarage, där plats för 2 bilar finns. Fiber indraget. Söker du ett hus i familjeområde, där det är färdigt att flytta in, då ska du inte missa denna. Hönsarvet ligger på bekvämt avstånd från Borlänges centralaste delar, dit du tar dig på 10 minuter med cykel. I området finns skola, förskola samt mataffär och närhet till sjukhus. För motionären ligger vackra älvslingan bara ett par 100 meter bort och gillar man skidåkning så erbjuds fantastiska längskidspår vid motionscentralen Bergebo. Är du intresserad av bostaden? Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning. Viktor Sundberg Reg. Fastighetsmäklare 070-8206482

  • Plus
Smultrongränd 15, Skogsbo, Avesta kommun
  • Kommande

Smultrongränd 15

Villa
Skogsbo, Avesta kommun
Mäklarhuset Borlänge
2 750 000 kr
171 m²
7 rum
1 262 m² tomt

För dig som behöver svängrum, 5 sovrum två stora allrum och ett mycket rymligt kök, då är det den här bostaden du söker. Säljaren har löpande underhållit denna fastighet och kommer nu lämna över den till någon som vill ha en fin bostad. I dagsläget så avvaktar vi försäljning och återkommer med visningsmöjligheter.

Visar alla 5