Mäklare Nina Holpers

Nina Holpers

Om mig

När du väljer mig som mäklare så får du ett genuint engagemang där jag med både kunskap och lång erfarenhet hjälper dig att genomföra din bostadsaffär på absolut bästa sätt. För mig är det viktigt att veta vad som är viktigt för dig. Du är min uppdragsgivare och mitt jobb går ut på att du ska bli nöjd. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Turistgårdsvägen 45, null, Ludvika kommun

Turistgårdsvägen 45

Lägenhet
Ludvika kommun
Mäklarhuset Borlänge
995 000 kr
47 m²
3 rum
vån 1/2
2 500 kr/mån
21 170 kr/m²

Fantastisk möjlighet till ett enkelt och problemfritt boende. För permanent bruk eller som ett lättskött och praktiskt fritidsboende. Få en rikare fritid med bär och svampplockning, fiske, vandring i vacker natur, isfiske, skoter och skidspår i din närhet. Här har du både skog och sjö utanför husknuten. Genom föreningen har du även tillgång till bastu, badplats och båtplats. Från boendet är det knappt 30 min till Romme Alpin. 30 min till Borlänge och 30 min till Ludvika och från Rämsbyn tar det ca 3 timmar med bil från Stockholm - inte längre än att du sätter dig i bilen efter jobbet på fredagen och vaknar till lugnet och stillheten på lördag morgon. Föreningen tillåter uthyrning. Hyr ut några veckor per år och låt intäkterna täcka kostnaden för ditt fritidsboende. Fler bilder kommer inom kort men tveka inte att höra av dig redan nu. Enklare än så här blir det inte! Fastighetsmäklare Nina Holpers 070-678 04 48

Vasagatan 8, Centrum/Hagalund, Borlänge kommun
  • Mån 22 apr
Vasagatan 8, Centrum/Hagalund, Borlänge kommun, bild 2
Vasagatan 8, Centrum/Hagalund, Borlänge kommun, bild 3

Vasagatan 8

Lägenhet
Centrum/Hagalund, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
3 700 000 kr
149 m²
5 rum
vån 9/9
9 421 kr/mån
24 832 kr/m²

Att göra denna fantastiska våning rättvisa i ord är svårt. Här bor du högst uppe i huset och med milsvid utsikt som njuts både inifrån och från balkongen som har både en inglasad och en öppen del. Med sina 4-5 sovrum och ett allrum som är som en hel sal är detta en bostad för dig som önskar bo både stort och representativt. Här hittar du bland annat ett modernt och stilrent kök, rymliga rum, vackra badrum och dessutom en härlig bastu. Huset byggdes 2019. Parkering med laddstolpe finns. Välkommen att höra av dig till Fastighetsmäklare Nina Holpers 070-678 04 48

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Häradsvägen 34b, Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Häradsvägen 34b

Lägenhet
Centrum/Östermalm, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 275 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
3 437 kr/mån
19 318 kr/m²

Mycket hemtrevlig och renoverad 2:a på 3:e våningen i Brf Guldsmeden. Lägenheten har ljusa ytskikt, bra förvaring och en nyligen inglasad balkong med eftermiddagssol. Enkelt för dig som bara vill flytta in och bo centralt! Gångavstånd till Centralen, affär samt högskolan som snart öppnar i centrum.

Vargstigen 23, Övre Tjärna, Borlänge kommun

Vargstigen 23

Radhus
Övre Tjärna, Borlänge kommun
Mäklarhuset Borlänge
1 895 000 kr
98 m²
4 rum
5 000 kr/mån
19 337 kr/m²

6 MÅNADERS AVGIFT INGÅR I KÖPET! Radhus i bostadsrättsform där säljaren gör det extra förmånligt för dig som köper genom att betala din månadsavgift i 6 månader efter tillträdet. Vid denna bostad kan du parkera direkt framför din egen entré. Här bor du rofyllt, naturnära och nästan nytt! Andra bra saker är att det är en bostad som med sin moderna planlösning gör livet både enkelt och bekvämt. Vi tror att du som trivs allra bäst här längtar efter en mer behovsanpassad yta. Du har kanske vuxit ur balkongen men vill fortfarande inte ha en villa med stor trädgård. Eller så vill du ha ett mindre boende men är inte beredd att göra avkall på möjligheten till en rabatt eller en härlig grillkväll. Med sina 4 rok, två badrum och en solig altan är det här en bostad som uppfyller många önskemål. Vid snö dras skidspår med start bara ett par minuters gång från bostaden och sommartid kan man kliva upp på ett stort nätverk av MTB-trails och backar. Välkommen att höra av dig för att boka visning!

  • Energieffektiv

Visar alla 4